מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה כבר תקופה מאוד מאוד מאוד ארוכה שלא קראתי מאמרים בנושא של זכרונות ומעבדים ולוחות אם לא הסתכלתי על בנצ'מארקים החלטתי אתמול בלילה שאני חייב לחזור לעינינים אז אשמח אם תוכלו לתת קישורים לכל הדברים החדשים שיצאו בתקופה והסבר מקוצר על מה שקורה עכשיו בשוק עם הליבות החדשות והכל.
-
- 3 תגובות
- 404 צפיות
-
-
עשיתי בדיקה כל הלילה לזיכרון הוא עבר 52 טסטים במשך 11 שעות בערך והיה ארור 1 (1 eror) זה טוב?
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום, לפני שנה וחצי בערך קניתי מחשב עם לוח אם של ABIT ( מסדרת NF7). המאוורר שלו התקלקל לא מזמן (הפסיק להסתובב), ושלחתי אותו לתיקון במסגרת האחריות. החברה שקניתי ממנה את המחשב אמרה לי את הדברים הבאים: א. המאוורר לא במסגרת האחריות. ב. זו בעייה ידועה, וגם אם נחליף לך את לוח האם ללוח אם זהה, הבעייה תחזור על עצמה תוך 2-3 חודשים. ג. החלפת לוח אם עשויה להזיק לשאר רכבי המחשב. הם הציעו לי לוח אם אחר, מדגם שונה מזה שקניתי. אין לי מושג איזה דגם זה (אם הוא שקול, פחות טוב, או יותר טוב). ההרגשה שלי היא שאין להם לוח אם מהסוג שלי במלאי, והם מנסים לתת לי משהו פחות טוב. השאלה היא עד כמה התירוצים שלהם אמינים, ועד כמה שירות של חנות כזו שווה משהו (שקלתי לקנות מהם חומרה נוספת בעתיד).…
-
- 9 תגובות
- 879 צפיות
-
-
מעבד אתלון 64 3500+, גרסת E6, "קריר ושקט מופעל", המחשב במנוחה. מארז אנטק סונטה 2, במערכת כרטיס 6800GS. טמפרטורת החדר נימדדת על ידי מד טמפרטורה פשוט, טמפרטורת המעבד נילקחת מתוכנת ה Easy Tune של גיגה בייט. איכות, זאת לא מילה גסה.
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם ! קיבלתי הצעת מחיר למחשב עם 2 סוגי מעבדים לבחירה . אחד מהסוג : 3000+ , WINCHESTER TRAY והשני : 3200+ , VENICE TRAY שניהם מסוג AMD 512K 64BIT . ההפרש הוא כמאה שקלים (ה-VENICE יקר יותר...) . איזה מומלץ והאם באמת שווה התוספת ?? מה ההבדל ב יניהם ? אגב , הלוח הוא מסוג GA-K8N51PVMT9 של GIGABYTE אנא עזרתכם ...
-
- 7 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לרכוש לוח אם למחשב שרת,אני מתלבט בין איזה לוח אם יותר טוב? שניהם עולים לי אותו הדבר: לוח אם של גיגהבייט מדגם GA-9IVDTH או לוח אם של MSI E7320. הלוח אם ישמש ל-2 מעבדי קסאון 3 . מה יותר עדיף מחינת ביצועים ויותר אמין במצב של עומס על השרת? יום נעים.
-
- 12 תגובות
- 799 צפיות
-
-
המחירים לא יותר יקרים מהליבות הקודמות-כצפוי... הנה הלינקים: מעבד ה-3.0 GHZ http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=12721 מעבד ה-3.2 GHZ http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=12722
-
- 7 תגובות
- 664 צפיות
-
-
-
לפני שאני מחבר במחשב את הכאבל SATA (או שאני מוציא אותו), ב BOOT, לפני האיתור של ההארדיסק, הוא כותב משהו כזה: Nvidia BOOT Agent NVIDIA Copyright בלה בלה (לא חשוב מה השאר) INTEL Copyright אינטל? מאיפה הגיע אינטל? אני יודע שזה טיפשי לפתוח על זה ת'רד, אבל בחיי שזה הזוי לגמרי
-
- 7 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אהלן, מישהו מכיר את הלוח ויודע להמליץ? בחרתי את הדגם הזה כי הוא כולל firewire הוספתי לינק להתרשמות... http://www.intel.com/design/motherbd/sn/sn_available.htm המלצות נוספות יתקבלו בברכה תודה
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
י ש לי לוח אם של ASUS דגם p4v533-mx לפי אתר של אסוס אני יכול לשים זיכרון DDR SDRAM http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=212&l1=3&l2=12&l3=53 איזה מהירות זיכרון אני יכול לשים? 333MHZ או 400HMZ ??
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום, הודעה ראשונה בפורום.. אני עובד עם מעבד P4 2GHZ סוקט 478 ישן שיושב על לוח p4p800s של ASUS עם 1GB RAM. אני מעוניין לשפר את הביצועים ללא כאב הראש של החלפת הלוח והתקנה מחדש של חלונות. למיטב ידיעתי הלוח תומך גם במעבד 3GHZ FSB800. השאלה היא האם אני יכול פשוט להחליף את המעבד ולהמשיך לעבוד או שישנן עוד דרישות נוספות (או אם יש אילושהן בעיות צפויות שמישהו מכיר עם הלוח הנ"ל..אני יודע שלא מתים עליו כאן - קראתי קצת בפורום את הביקורות אבל סה"כ הוא עובד לא רע). האם גם צריך להחליף ספק/מארז/קירור? תודה למשיבים..
-
- 6 תגובות
- 615 צפיות
-
-
היי חבר'ה, ברשותי P4 3.0 עם לוח אם של ABIT 925 3'RD EYE. אחרי חצי שנה עם 1024 זיכרון (אצבע אחת של 512 ועוד 2 של 256 ב DDR2), החלטתי היום לשדרג אותו בעוד 2 אצבעות של 512. הסרתי אצבע אחד של 256 ותקעתי את שתי האצבעות, הכל נקלק כמו שצריך, ללא ציפצופים מיותרים מלוח האם. הבעיה - פרופרטיס פשוט על המחשב שלי מראה לי שיש לי 768 מ"ב זיכרון במקום 1768... השאלה היא, האם זאת בעיה ב WINDOWS? צריך להגדיר משהו מיוחד ב BIOS? (אולי משהו ב DUAL CHANNEL?) תודה לכל עוזר.
-
- 3 תגובות
- 434 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת מתי אמור להגיע לחנויות הדור החדש של (Pentium D (9xx שיחליף את סדרת 8xx? תודה ושבוע טוב.
-
- 7 תגובות
- 645 צפיות
-
-
-
שלום . אני רוצה לדעת מה לדעתכם יותר טוב מבחינת ביצועים , סלרון 800 או פנטיום 3 500 ..... ?
-
- 6 תגובות
- 507 צפיות
-
-
למה יש רק IRQ 16 זה בגלל שהמעבד יכול רק 16 או שזה קשור ללוח אם או לוינדוס? אני רצה לדעת מאיפה זה מגיע?
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
זה משהו שקונים בנפרד או שבא קומפלט על כל לוח? ואם כן מומלץ להחליף אותו?
-
- 3 תגובות
- 471 צפיות
-
-
כלומר, כמה עולה להם החומרים שמהם בנוי המעבד והאם עולה יותר יקר לייצר X2 4400 מאשר X2 3800 ? תודה
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך לדעת מה ההבדל בין שני המעבדים בין הסמפרון סוקט 754 לבין הוניס סוקט 939 פשוט אני רוצה להרכיב מחשב לחבר ורוצה לדעת אם ללכת על הוניס כי הוא צריך מחשב רק להורדות ולשמועה מוזיקה אולי קצת משחקים לא משהו מיוחד האם ההבדל ביינהם קטן בינוני או עצום ואני יודע שמעבד לא קשור למשחקים פשוט רוצה לדעת מה לקחת כי הסמפרון עולה חצי מה-וניס תודה לכל העוזרים....
-
- 10 תגובות
- 755 צפיות
-
-
-
יש לי המון בעיות עם המחשב, זה מתחיל מזה שלפעמים המסך לא מקבל שום מידע מהכרטיס מסך, כלומר הכרטיס מסך לא פועל וצריך להפעיל את המחשב כמה פעמים מחדש עד שהוא מתחיל את הכרטיס כמו שצריך. לפעמים גם המחשב בכלל לא עולה, כלומר הכפתור של ההפעלה פועל כמו אוטו שלא מתניע, האורות נדלקים לחצי שנייה ואז הוא חוזר להיות מכובה. בנוסף גם שום כונן דיסקטים לא עובד, גם כאלו שעובדים במחשבים אחרים. החלפתי ספק, ככה שזאת לא הבעיה. לדעתי הבעיה היא בלוח אם, אם יש לכם רעיונות נוספים אשמח לשמוע. עכשיו אם אני רוצה להחליף את הלוח אם, אני מחפש לוח אם חדש מתאים. יש לי מעבד PENTIUM 2.8PRESSCOT (1024 CACHE) מארז thermaltake armor full tower מערכת קירור thermaltake bigwater 12cm liquid cooling system 4X512MB Ki…
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
מישהו מכיר את החברה ? את הזכרונות ? והאם קיים זכרון בעל תזמון 2.4 אני לא יודע מה זה אומר אני קונה מחשב חדש ונתנו לי את הזכרונות האלו ואמרו לי שהם חזקים ביותר . חוץ מזה איך אני יודע מה התזמון שלהם כמו שרושמים פה 2-2-2-5 איך זה בדיוק בזכרון הזה. תודה על העזרה מראש אני צריך היום לסגור את המפרט אם מישהו יכול לעריך מחיר זה גם יהיה טוב זה פשוט דחוף ביותר , תודה
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
???
-
- 4 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד THINKPAD מסוג T40 עם זכרון 256MB מסוג DDR pc2100 266Mhz. אני רוצה להוסיף עוד 256 או 512, ואמרו לי שאפשר להוסיף מסוג pc2700 עם 333MHZ והמחשב יידע להתאים את עצמו למהירות הנמוכה יותר. (הוא יותר זול מה - 266) האם זה נכון, או להתעקש על pc2100? בנוסף, איפה אתם ממליצים לקנות זכרון כזה, אפילו משומש? תודה יואב
-
- 4 תגובות
- 458 צפיות
-