עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by MiD,

http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=DDR-16-512VT&affiliate=zap נראה קצת טוב במחיר, בעיקר עם CL 2.5... מחשיד במקצת. יש הצעות אחרות לזכרון בתקציב נמוך כזה?

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  2. Started by Intel Celeron,

הייתי מאוד מעוניין לקנות את הבייבי הזה פשוט רציתי חוות דעת נוספת שלכם !

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  3. Started by B166ER,

^^כותרת כי לפי זאפ כן: http://www1.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-CPU&model_id=577191 הייתי בטוח שהם 32 ביט. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  4. אני ליפני החלטה על מחשב חדש ומתלבט על שתי תצורות: או Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1 עם לוח ASROCK = ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire או Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore עם לוח ASROCK=AM2NF4G-SATA2 AM2, DDRII 800, PCI-E ההפרש הוא 450 - 500 ש"ח יותר לצירוף של אינטל = לעומת הצירוף של AMD 1. מה אתם ממליצים? האם יש הפרש משמעותי שמצדיק כזו תוספת?( השימוש למחשב הוא מאוד מגוון = אני גיימר בינוני מינוס...לא מאמין שאי פעם אהיה גיימר כבד - מעבר לזה המחשב מיועד להיות מחשב למוזיקה - וכלי נגינה וירטואלים כמו פסנתר בנוסף על השימושים הקונבנציונאלים) 2. איך החברה הזו ASROCK ? המיפרט של הכרטיסים ניראה מצויין והמחירים לכרטיס הטוב ביו…

• 9 תגובות
    • 645 צפיות
  5. Started by hellyeahmofo,

יש לי שני כרטיסי RAM כל מה שאני יודע עליהם זה שהם 128 מ"ב כל אחד אני רוצה להכפיל את כמות ה RAM שלי ל 512 יש לי לוח אם HP Vectra VL 420 קניתי אותו לפני יותר משנה , כך שאני מניח שזה מקסימום 266 ו DDR נניח אני מוסיף256 של 333 , זה משנה?

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  6. Started by idanmal,

שלום לכל העוזרים ...יש לי זכרונות CL2 של GEIL מהדגם של מה שמופיע בחתימה שלי אני רוצה לדעת ככה,אם אני רוצה להוסיף זכרונות על שלי אני פשוט צריך זכרונות עם אותם תיזמונים ושיהיו 400 MHZ או שאני חייב גם אותה חברה ואותו דגם פשוט החברה לא מייצרת את הדגם הזה יותר ובגלל זה קניתי אותם בלי אחריות ב600 שח במקום בסביבות 2000 ....ועוד משהוא אפשר אולי הסבר אם יהיו לי 4 סטיקים זה לא מוריד לי מהמהירות של הזכרון למשל והאם זה עובד ב-dual? תודה לכל העוזרים במיוחד לכל צוות האתר....

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  7. Started by lipa,

ראיתי בביוס בלוח - אם שיש הקצבה של זכרון ל-AGP , למה זה משמש ,והאם כדאי להגדיל את הכמות ,יש לי עכשיו 64 MB ויש לי אפשרות לשנות ל-128 MB כדאי ?

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  8. יש לי עכשיו לוח אם של biostar 754 k8 geforce 6100 שקניתי לפני 4 ימים ואחלפתי אותו מימה שהיה לי gigabite k8ns מפני שרציתי pci expres היתי בטוח שהלוח הזה {biostar} דוא"ל לגבי הזיכרונות עד שהתברר לי שלא .אמרו לי בחנות שהם לא מצאו דוא"ל ב754 k8 .למעשה הם מצאו לוח אחד עם דוא"ל אבל agp לכרטיס מסך בבקשה מי שמכיר דגם של לוח 754 pci expres ושהוא בטוח שזה דוא"ל בזיכרונות שירשום לי את הדגם כי יש לי עוד שבוע להחליף אני רק צריך דגם {רק לוחות טובים}

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  9. אני מתלבט בין 3 הלוחות האלה: 1 GIGABYTE M55PLUS-S3G ASUS M2V-TVM 2 MSI K9NGM 3 וגם צריך המלצה על כרטיס מסך לא יקר, אני לא משתמש כבד המשחק הכי חזק ששיחקתי בו היה call for duty2. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  10. באיזה סוקט נכנס הכפול ליבה של אינטל?? יש להם סוקט חדש משלהם או שב 775 ????. וכמה הכפול ליבה הכי משתלם שכדיי לקנות..ביחס למחיר.. ובאיזה ביצועים הוא יוכל לעזור לי במחשב.. באיזה תחום?קידוד עריכת וידאו..? משחקים.. ?

• 7 תגובות
    • 645 צפיות
  11. Started by NeoNate,

שלום, הומלץ לי על לוח האם הזה ורציתי לדעת איך הוא? חשוב לציין שאני מתכנן OC עתידי לE4500 עם זכרונות GSKILL 2GB 800MHZ, אז איך הלוח הזה בהשוואה ללוחות המתחרים של GB (כולם ממליצים על לוחות של GB ולעיתים רחוקות על הלוח הנ"ל של אביט). תודה!

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  12. Started by Tinto,

שלום רב! אני קונה מחשב עם לוח P5P800 MX של ASUS. בעקבות בעיה של מזומנים, אני רוצה להשאיר את הכרטיס מסך הישן: NVidia GeForce MX400 64MB PCI Bus 1 האם זה אפשרי? (הביצועים כרגע פחות חשובים לי) תודה

• 9 תגובות
    • 645 צפיות
  13. Started by tagada0071,

מה ההבדל במעשי בין הלוח Add to Comparison List GA-Z77X-UD5H ל Add to Comparison List GA-Z77X-UD3H הכוונה בין 3 ל5 ... אשמח אם תוכלו להסביר בלשון פשוטה גם... =]

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  14. Started by mattan3000,

אני אעשה OC אצל SKY, ולכן נאמר לי שאני אגיע עם E8400 בOC ל 4.1+- ועם Q9300 ל3.. מה עדיף לשנים הבאות? ומה יתן לי תוצאות יותר טובות במשחקים עכשיו..? בכל אופן, אם אני לוקח את הE8400 אני מקבל את ה98GTX ועםהQ9300 אני אקבל את ה88GTS .. איזה שילוב עדיף לשמקחים לעתיד? אני מחליף משחב כל 4 שנים... יש כאן כמה שאלות, אשמח לתשובות.

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  15. Started by Salwaby,

אני חדש בפורום , כרגע יש לי pentium 4 2.8ghz / 800mhz עם זכרונות 512DDR 200mhz , אני מאמין שהזכרונות שיש לי כרגע הם איטיים ולא אפקטיביים למעבד שלי (שגם הוא לא כזה טוב כן? ... :\) אז קודם כל, האם אני צודק בהערכה שלי ואם כן, הייתי רוצה לקנות זכרונות חדשים 1024 במהירות שתהיה יותר קרובה לזאת של המעבד 667mhz, מה יש .. הייתי רוצה לקבל הצעות אם אפשר, שההגבלה היחידה היא שאני רוצה 1024 ולא יותר .. והתקציב , בוא נגיד לא פרוע מדי .. אני מעוניין אחרי הכל רק בזכרונות

• 11 תגובות
    • 645 צפיות
  16. Started by shaharo,

שלום אני מחפש מעבד לעבודה משרדי ( celeron\sempron) רציתי לדעת האם יש להם תמיכה ב64 ביט. או לחלקם לפחות? ואם כן לאיזה? תודה

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  17. Started by Sweet_Tooth,

לא מזמן הורדתי גירסת ביוס חדשה ללוח שלי (GA-8IHXP) שמאפשרת Hyper-Threading אבל כידוע הפונקציה הזאת תהיה רק ב 3.06 החשדים, הביעה היא שלא מזמן ראיתי בחדשות שהחברות שמיצרות לוחות יתחילו ביצור ליין חדש שתומך במתח גדול יותר לכבוד סידרת ה 3GHZ + של אנטל אז השאלה שלי היא: האם הלוח שלי יתאים לסידרת המעבדים החדשה?

18. עד כמה שהבנתי היום 2.8 נורט'ווד טוב כמעט (ואפילו יותר) מ 2.8 פרסקוט איך זה? הכי הפרסקוט בא עם ליבה חדישה ומצוייד ב1 מגה קאש מתי בעצם יהיה טוב יותר לקנות פרסקוט מנורט'ווד (לקראת הוצאת הסוקט החדש אינטל מתכננים שיפור מסויים?)

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  19. Started by Laure.,

Hi, I'm looking for a basic MB for the intel dual core E8300. I'm looking for something as cheap as possible (but from a decent company), and I don't need an on-board graphic card. How is the Gigabyte P31-S3G? or maybe the Asus P5KPL-CM? Seriously guys, only cheap suggestions, nothing more than 450 NIS Thanks, and sorry about the english P.S. I don't intend to do any OC, CF or whatever

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  20. Started by dorliv,

שלום יש לי זכרון 512 של A-DATA DDR 400 אני רוצה לקנות עוד סטיק של 1 GB של SAMSUNG האם הם יעבדו טוב ביחד ?

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  21. Started by tiger18,

איזה מעבד הכי מהיר היום? ומי מבין השניים האלה יותר מהיר? Intel Core 2 Quad Q9450 או E8500?

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  22. Started by overload,

אני רוצה לשדרג את המחשב בקרוב (זכרון+כ.מסך), הבעיה היא שאם אני מוסיף עוד 256 MB ל256 שיש לי היום יגמר לי המקום כדי להוסיף זכרון בעתיד. אני רוצה לדעת האם 512 MB מסוג RDRAM 800 יספיקו לי להריץ משחקים בלי בעיות היום ובעתיד הרחוק יותר? ועוד שאלה,אני יודע שהלוח שלי תומך RDRAM 800MHZ אבל האם הוא תומך גם בRDRAM במהירויות אחרות?

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  23. Started by 00000,

שלום. עד אתמול היו לי שני סטיקים של 512MB, מה שאומר שהזיכרון המחשב היה 1GB. עם תוכנת המוזיקה שאני עובד משום מה זה כתב כך: אני מניח שזה קשור לדברים הקשורים לPAGE FILE (שאין לי מושג מה זה, אני פשוט רואה את זה פה הרבה). היום הוספתי כרטיס 1GB. שמתי אותו בSection B ואת שני ה-512 בSection A. כתוב לי במאפייני המחשב שיש לי שני ג'יגה ראם, אך בתוכנה שאני משתמש כתוב כך: משמע דבר לא השתנה. מישהו מוכן להסביר לי? תודה מראש. ועוד דבר - במקרה וזה טוב, האם ניתן לחבר עוד סטיק של 1GB, ולהשתמש ב3GB? האם זה יהיה יעיל, או לפחות ישפר אפילו טיפה את הביצועים? כסף זה לא שאלה. תודה.

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  24. Started by DeAk,

מה בעצם ההבדל בין P35 ו P31 ? מה מהם יותר טוב ? אם בכלל יש הבדל מהותי תודה

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  25. Started by sad,

משהו יכול להמליץ על חנות שמוכרת לוחות אלה במחיר שפוי! תודה מראש

• 2 תגובות
    • 645 צפיות

דיונים חדשים בפורומים