עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ASHER 6800,

ערב טוב יש לי לוח אם של MSI דגם COMBO 915P הגירסה הראשונה ויש לי זכרון של 2X256 DDR 1 והלוח תומך עד 2 גיגה זיכרון או לDDR1 או לDDR 2 באתר של החברה זה אומר הזכרונות תומכים עד 533 DDR 2 ומלעלה ועכשיו לשאלה אם אני אשים שני גיגה זיכרון של DDR 2 של תדר 667 האם זה יעבוד ? על תדר העבודה הנ"ל ? או שמא ישאר על ה 533 ? או שאולי זה בכלל לא יעבוד עם 2 גיגה זכרון למרות שבאתר של MSI זה אומר שזה מגיע עד 1 גיגה ? ASHER

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  2. Started by Anonymous1,

האם יש עדיפות לערכת שבבים של VIA על פני INTEL או הפוך?

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  3. שלום לכולם יש לי לוח מסוג epox 8k3 רציתי לדעת אם הוא תומך ברייד ואם כן איך זה יכול לעזור לי מה זה בדיוק ראיד

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  4. Started by avi112211,

מזה מעבדי 45 nm מתי הם יוצאים ומה יהיו מחיריהם?

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  5. זה לוח NF4-U? ואם לא אז מה ההבדל בינו לבין Albatron K8NF4U nForce 4 Ultra Motherboard ששתיהם עולים אותו דבר?

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  6. הכותרת מובנת , המחשב נייד מיועד לעבודות משרדיות , קצת משחקים ואין הגבלת תקציב. תודה.

• 9 תגובות
    • 670 צפיות
  7. ברצוני להחליף את לוח האם שלי 965p-ds3 rev3.3 ללוח אם מתקדם יותר. חשבתי יותר לכיוון לוח אם בעל יכולת SLI כמו Gigabyte GA-EP35-DS4, רציתי לדעת איך לוח זה מסתדר עם יכולת OC המעבד העתידי המתבקש הוא E8400 שהמטרה שלי להגיע איתו ל-4GHZ. ה-Gigabyte GA-EP35-DS4 לפי מה שהבנתי מתקדם יותר מה-Gigabyte GA-P35-DS4 עם אופציה לחיסכון באנרגיה למרות שהוא עולה קצת פחות. שורה תחתונה, אני מחפש לוח SLI שיהיה איכותי ובעל יכולות OC גבוהות, מה אתם ממליצים בתקציב 800ש"ח(ניתן לחרוג מעט) תודה.

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  8. נדמה לי שאין אבל אני לא ממש מעודכן...+ זה רק לגבי ארצות הברית או שזה נכון גם לגבי עוד ארצות? אנגליה למשל?

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  9. מבחינת הדברים ה"כבדים" שאני עושה - אז מדובר רק במשחקים. כמובן שאני עושה דברים עם המחשב כגון גלישה באינטרנט , כתיבת מסמכים ותכנות קל אבל אני חושב שאלו דברים שמיותר לציין. המפרט הנוכחי: AMD PHENOM II 955 RADEON 6950 2GB 8GB DDRII RAM SSD 128 GB האמת (והרבה בזכות ה-SSD) המחשב שלי טס הוא כמעט אף פעם לא נתקע לי על משהו. המשחקים אותם ניסיתי על המחשב הם: LEAGUE OF LEGENDS SKYRIM STARCRAFT II GUILDWARS II BETA DIABLO II BETA PORTAL II DEAD SPACE CIV 5 ועוד כמה שאני לא זוכר כרגע כולם טסים לי על הגדרות מקסימליות (או קרוב למקסמיליות) בלי שום בעיות מיוחדות (למעוט אולי II GUILDWARS שרץ לי על 25 FPS אבל אני חושד שזה היה LAG ברשת שהוריד לי איכשהו בצורה עקיפה את ה-FPS , כי גם כשניסתי לה…

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  10. Started by bendan,

קודם כל אפתח ואומר שלום ותודה לכל הקוראים והעונים, אז המצב הוא כדלהלן: ברשותי מחשב בן 3.5 שנים. לוח אם אינטל dp965lt מעבד CORE 2 DUO E6400 זכרון 1GB 800 MHZ כרטיס מסך PALIT 7600GS HD- יש מספיק.. מערכת הפעלה XP SP2 השימושים העיקריים במחשב הם :צפייה בסרטי HD וFHD ומעט משחקים..בעיקר NFS CARBON כרגע וPES כאשר לא פוסל אופציות של משחקים קצת כבדים יותר אם ניתן יהיה בעזרת השדרוג... השאלה שלי היא האם ניתן ליצור שיפור בחווית הצפייה באמצעות שדרוג לכרטיס מסך טוב יותר ובמידה וניתן מהו הכרטיס המומלץ (בשיקולי עלות תועלת) וכמו כן מה עוד מומלץ וניתן לשדרג במחשב ? שאלה נוספת, האם החלפת מערכת ההפעלה לווינדוס 7 תשפר מדדים מסוימים מבחינת ההיבטים הנל? ובמידה וכן, האם ניתן להתקין 7 על לוח אם זה…

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  11. Started by djelectric,

כרגע יש לי סטיק אחד של 2 GB בתזמון CL5 האם יש לי אפשרות להתקין בנוסף גם סטיק של 2GB ב CL4 ? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  12. Started by holy_cows,

אני חכם כמובן,לפניי שקניתי את הזכרון שלי(דידיאר) לא בדקתי שיש לי sdram וביזבזתי 500 שקל על הזכירון והלוח אם שלי לא תומך ב דידיאר אני מחפש לוח אם(זול) לא צריך להגזים במחיר ;D העיקר שיתמוך ב דידיאר ומעבד אינטל ומהירות הזכרון שלי היא 400 יש הצעות?

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  13. Started by porcupine_tree_26,

שלום לכולם , אני מתכוון לרכוש בקרוב באנדל AMD בארטון 2800 . יש לי כבר את כל החומרה מסביב כולל כ.מסך ATI 9800 NP . יש לי כמה התלבטויות עדיין בקשר ללוח שאני רוצה אז בבקשב תעזרו לי . התקציב ללוח הוא 500 - 600 ש"ח. חשבתי ללכת על MSI ( אני אוהב ת'לוחות שלהם ) השאלה האם לקחת צ'יפסט מבוסס KT-600 או NFORCE2 מבחינת ביצועים ותאימות עם הרדיאון . אל תתחשבו באוברקלוק כי אני לא מתכוון לעשות. פשוט מטרידה אותי השאלה האם צ'יפסט של NVIDIA לא עושה התנגשויות מסויימות אם כרטיס מסך של ATI ... (-: אם יש לכם רעיון אחר בקשר ללוח אז אני אשמח לשמוע . רק לא לחרוג מתקציב של 550 עד 600 ש"ח. תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 670 צפיות
  14. Started by DarkLloth,

http://www.intel.com/products/motherboard/DQ35JO/index.htm מה זה? new chipset? שווה עוגיה?

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  15. מחפש לוח אם לשדרוג מדורג מ AGP...

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  16. אני רק רוצה לוודא. כרגע יש לי שניים של 512MB שעובדים ב DUAL CHANNEL והייתי רוצה להוסיף עוד שניים (מחברה שונה) של 512MB. האם יהיה לי 2GB שיעבוד ב DC? תודה

• 9 תגובות
    • 670 צפיות
  17. Started by Jenia24,

אהלן, אני מחפש ביד-2 שדרוג ל4000 X2 שלי, לא משהו מהטופ העכשווי. אבל שאני ירגיש שיפור ניכר. כמו כן אני רוצה לעשות לו OC אז חשוב שהליבה תאפשר OC איכותי עד כמה שניתן. רפרפתי באיביי ומצאתי במסגרת התקציב שלי 50-60$ מעבדים בסגנון של: -AMD Athlon II X2 260 -AMD Athlon 64 X2 6400+ Black Edition - 3.2GHz Dual-Core לא הצלחתי למצוא בנצ'מרקס שמשווים אותם למעבדים שלי. אשמח ליעוץ והמלצה על מעבדים מתאימים. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  18. Started by Sarlula,

קניתי מארז חדש והעברתי את לוח האם לשם. מסתבר שבמארז החדש הכפתור של הריסט, הפאוור וכל הפרונט פאנל מתחבר בצורה שונה מאיך שהם התחברו קודם. יש לי על הלוח-אם (דגם MX-03 של Dell) כניסה שחורה רחבה של 2 שורות של 17 פינים כל שורה שבשורה אחת באמצע חסר פין. איך אני יודע איפה בכניסה השחורה אני מחבר על חוט של הפרונט-פאנל?

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  19. שלום לכולם... החלטתי לבצע שידרוג קל למערכת שלי. יש לי את לוח האם של ASUS מדגם P4PE.. כרגע יש לי 512MB RAM ומעבד 2.4GHZ P4 INTEL. לגביי כרטיס מסך כבר החלטתי. אבל מכיוון שכרטיס מסך בלבד לא יהווה שידרוג משמעותי, אני רוצה לשדרג גם ל1GB זיכרון שזה דרישה די חשובה היום למשחקים. רציתי לדעת אם יש אופצייה כזו של לשדרג ל1GB RAM בP4PE ואם כן איזה דגם מדוייק אני צריך? מכיוון שיש את המגבלות של הלוח אם והוא לא מסוגל לקבל סוגי RAM חדשים עד כמה שאני יודע. בנוסף אני רוצה לדעת לאיזה מעבד ניתן לשדרג במסגרת הלוח אם הזה והאם זה יצור בכלל הבדל ומה המחיר. תודה רבה על העזרה! אריאל

• 11 תגובות
    • 670 צפיות
  20. Started by tembo,

שלום לכולם, אני זקוק למחשב נייד למטרת אינטרנט (כולל אופציות לפחות לחיבור אלחוטי), OFFICE, תכנות JAVA, C. אני צריך כונן של לפחות 30 גיגה (כמה זה נוראי ה 4200RPM?), 256 מגה מן הסתם מינימום, המעבד הוא נקודה חשובה, אני צריך משהו שיחזיק לפחות שעתיים ללא חיבור לחשמל ומכאן אני מניח שאנחנו מדברים רק על מעבדי M ואילך... שמתי לב שה AMD יותר זולים גם כאן מאינטל ולכן אפשר להשיג דגמי AMD - M במחירים מצויינים ראיתי דגמים של HP. זהו הייתי מעוניין גם את אפשרות לשחק GENERALS ודומיו במחשב אבל אני מניח שבשביל זה צריך כרטיס מסך של 9200M לפחות ואין לזה תקציב כאן (באסה!!!!). כמו כן ראיתי את המחשבים של KSP אני שוקל מאוד ברצינות לקנות מהם או מ HP. המחשבים של KSP הם פשוט זולים הדבר היחיד הבעייתי …

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  21. שלום לכולם קניתי היום את הזיכרון Mushkin 512MB PC3200 Blue ואני רוצה לדעת מה הממוחים אומרים פה או שיש עוד אנשים שיש להם את הרכיב הזה מה הם אומרים

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  22. http://www.tomshardware.com/2006/10/26/intel_woodcrest_and_amd_opteron_battle_head_to_head

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  23. Started by Pop3Sail,

אני רואה מלא תרדים על איך הכי כדאי לשים אותם וכל זה... אבל אף אחד לא אומר איפה משנים אותם :\ ואל תגידו לי "בביוס" איפה בערך בביוס? advanced? :\

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  24. Started by Dano,

שלום אני רוצה לקנות את הלוח אם הזה: ABIT AV8 ואת המארז הזה: ?Antec ATX MIDI Super Lanboy? ולפי המידות שראיתי הלוח אם יותר מידי גדול למקום שלו במארז.. יכול להיות דבר כזה? בכל מקרה אולי תבררו לי אם זה נכון ואולי זה לא מפריע?

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  25. היי. רציתי לשאול כמה שאלות: 1) איך הזיכרון הזה בכללי : OCZ Enhanched Latency Platinum Edition 2) האם אני יכול להגיע לתיזמונים יותר נמוכים מהסטנדרט שלו (2.3.2.5) בצורה יציבה 3)האם התיזמונים משנים בקטע של רוחב פס או שהם רק מחשבים יותר מהר פעולות ? תודה !!!

• 6 תגובות
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים