עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by gilgula,

תהיתי מה ההוזלה הרצינית במחיר של ה-3800 ליבה כפולה ל-AMD בחנות SKYPC ... מוזר . המחירים בכלל של ליבות כפולות ל-AMD ירדו . מישהו יודע מה הסיבה ?

2. Started by avishai1b,

אני קונה מחשב חדש ואני לא יודע איזה לוח אם עדיף לי, ה T2RS p45 PLUS או ה ASUS P5QE מי יותר עמיד ב OC? מפרט המחשב: Q9550 HD4870X2 Ninehundred (הP5QE עולה יותר ב65)

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  3. Started by Bashash,

תודה! בנוסף, הייתי רוצה לדעת איפה הוא ממוקם.... תודה רבה לכולם!!! אפשר לנעול יש לי את התשובה לי!

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  4. אהלן קניתי מחשב חדש, עובד טוב ומהר בלי שום בעיות. את המחשב קניתי בחלקים והרכבתי הכל לבד. המפרט: לוח אם GYGABYTE P43 מעבד E7400 קירור למעבד ARCTIC COOLING FREEZER משחה טרמית AC MX2 חייב לציין שלמרות המשחה הקיימת על גוף הקירור מרחתי מחדש משחה. הבעיה היא כזאת , שבתוכנהPCW2008 טמפרטורת 2 הליבות בהפרש של כ5 מעלות לפחות. למרות שבמאמץ זה כמעט ומתאזן בסביבות ה40 מעלות שתי הליבות. במנוחה יש הפרש . והנה התוצאת מהתוכנה: (במנוחה) PROCESSOR TEMPERATURE 37 CORE 1 39 CORE 2 35 כנראה שהPROCESSOR TEMPERATURE זה ממוצע בין שניהם. נ.ב בEVEREST יש את אותם התוצאות. זה תקין ההפרש? איזה תוכנות אחרות יש לבדיקה יותר מדוייקת? ותוכנות אחרות כלליות לבדיקת תקינות ומאמץ של מעבד.

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  5. Started by Rhx,

אני לא ממש יודע אם הנושא מתאים לכאן,אבל אני התחלתי בחצי שנה האחרונה להוציא הרבה כסף על המחשב,עכשיו יש לי את המפרט בחתימה. אממ אולי אני מוסיף עוד A-DATA 512 שיהיה 1024 ושיגיע ה 6600GT בחזרה ( שנשרף ) אין לי כרגע כסף ומכיוון שעשיתי שטות וקניתי ספק כוח ג'נרי 400W ב185 שקל יכלתי לקנות ספק לא ג'נרי בסכום הזה - עכשיו אני לא יודע מה יקרה עם ה 6600GT והספק כוח הזה ועם הזכרון שאני יוסיף - הוא יעמוד בזה?אני יודע שזאת שאלה ממש קשה אני רק צריך קצת מידע,אז ככה אני מתכנן להשאיר את הלוח אם שיש לי כרגע ואת המעבד לעוד חצי שנה שאני יחסוך כסף,האם המערכת תעמוד עוד חצי שנה?והכרטיס מסך שאני לא יסתבך בגללו שוב.הלוח אם שלי תומך רק עד x4 אבל הכ"מ כתוב שהוא גם יכול לתמוך עד x8, יש לי לוח אם ממש ח…

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  6. Started by Laure.,

Hi, I'm looking for a basic MB for the intel dual core E8300. I'm looking for something as cheap as possible (but from a decent company), and I don't need an on-board graphic card. How is the Gigabyte P31-S3G? or maybe the Asus P5KPL-CM? Seriously guys, only cheap suggestions, nothing more than 450 NIS Thanks, and sorry about the english P.S. I don't intend to do any OC, CF or whatever

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  7. Started by dorliv,

שלום יש לי זכרון 512 של A-DATA DDR 400 אני רוצה לקנות עוד סטיק של 1 GB של SAMSUNG האם הם יעבדו טוב ביחד ?

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  8. Started by cznmuh,

לוח אם MA78LMT-S2 GIGABYTE כרטיס מסך hd 5850 asus האם הכרטיס יכנס על הלוח ? בלי להפריע לחיבורי הSATA ומה קורה אם זה כן מפריע? ואם הלוח בכלל נחשב ללוח סביר?

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  9. כרגע עם מעבד AMD 5600 רציתי לדעת איזה מעבד יותר חזק ניתן לשים על לוח האם שלי תודה

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  10. שלום לכולם, אני מנסה להרכיב מחשב (שקט) לצרך עיבוד תמונה -פוטושופ וקצת עריכת וידאו התיעצתי בפורום המפרטים ועוד פה ושם אבל ניסיתי להבין קצת יותר בעצמי ולא לקנות על עיוור קראתי חלק מהדיון הארוך על מרובעי ליבות נגד כפולי ליבה או להיפך ככל שהבנתי יותר נראה לי שאני מבין פחות. הייתי שמח אם תוכלו להמליץ ולנמק אני רוצה לבצע את הרכישה בקרוב. דרך אגב אני אשמח גם להמלצה איפה לקנות - אינטרנט או חנות - אני באזור רחובות (יש אייבורי ו KSP ) או אזור ת"א. המפרט שמבחינתי "סגור" עד כה - זה מארז,ספק,קרור מעבד,וכונן קשיח - סה"כ עד כה נוצל מהתקציב כ-1800 שח אני רוצה לסגור עניין בכ 4000- 4500 לא יותר ונשאר מעבד,לוח,זיכרון,כרטיס מסך... פתרונות קירור למעבד Scythe MUGAN 2 CPU Cooler ¤212 מארזי…

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  11. Started by brk2k,

נשאר לי כסף בתקציס לעוד סטיק של זיכרון 512 , כדאי להוסיף או שאני לא ירגיש שינוי?

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  12. Started by Discreet,

אז ככה יש לי 2 סטיקים מכל אחד כנראה הם לא יכולים לעבוד ביחד בתור 1.5Gb כל סטיק הוא 512. האוורסט רושם שהטומנוס תומך ב 3.0 3-3-8 ואלו הA- Data תומך ב 2.5 3-3-8 שניהם 200Mhz מה להשים 1GB של טונוס או 1Gb של A-Data?

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  13. Started by yanivsk,

רציתי להבין האים יש הבדל בביצואים בין השניים אם כרטיס מסך אחד ? או איזו שהם בעיות אם ה Nforc4 SLI אם כרטיס אחד.

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  14. כרגע יש לי AMD 3200 שהוא בסדר אבל בקושי מריץ סרטי HD 1080P ומשחקים כבדים. איזה המלצה יש כרגע למעבד כפול ליבה,חייב להיות תושבת 939 בתקציב של עד 500 ש"ח ועוד שאלה,האם אני אצטרך להתקין ווינדוס מחדש או שאין קשר??

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  15. Started by iakovl,

הודעה: Mushkin 512MB PC3200 black level II הגיעו

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  16. Started by tenana,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3484432,00.html סוף סוף AMD נכנעה ללחץ שIntel הפעילה עם האפשרות לOC... אולי חזרתה של התחרות הטובה שהייתה בעבר?

• 8 תגובות
    • 639 צפיות
  17. Started by dante123,

שלום. אני רוצה לקנות מחשב בקרוב והשאלה שלי היא-האם עדאי להשקיע במעבד כפול ליבה של 64 bit?אני משחק די הרבה במחשב ומעוניין לשחק בכל משחקי הדור הבא על פירוט טוב,אבל השאלה שלי היא האם המשחקים ינצלו את זה?והאם ההשקעה הכספית כדאית יחסית למחיר? תודה.

• 7 תגובות
    • 638 צפיות
  18. Started by As-21,

תראו את התמונה מ CPUZ האם הכל תקין כי אני רואה שהוא עובד על 2 GHZ ולא 2.81

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  19. Started by lxco,

שלום יש לי מעבד AMD 1ghz ולוח אם שקניתי לא מזמן שתומך גם בddr וגם בsdram הלוח מוגבל לבאס של 100mhz בגלל המעבד אבל הזיכרון שלי אמור ליהיות במהירות של 133mhz וכך הוא גם מראה בביוס. אבל בדקתי את מהירות הזכרונות דרך Hcpuid תוכנה שמצורפת ל Hardware Monitor שנראית לי מאוד מקצועית אבל התוכנה מראה שהזכרון שלי עובד במהירות של 100mhz ולא משנה איך אני משנה את הגדרת הזיכרון בביוס. אז אני רוצה לדעת אם הזיכרון יכול לעבוד במהירות של 133mhz על באס של 100mhz ? תודה מראש על התשובות שלכם !

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  20. Started by morangal555,

כרגע נמצא על 800MHZ הוא לא אמור להיות על 1000MHZ או שזו מגבלת הלוח? ניתן לראות מפרט בצד תודה מראש למגיבים!! ???

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  21. אז כמו שכתוב... הזמנתי 2 סטיקים של 512 זיכרון של Twinmos וקיבלתי במחשב שתי זכרונות של 512 של Pdp. מה לעשות? איזה זכרונות טובים יותר? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 638 צפיות
  22. Started by Netanel o_0,

יש דרך לדעת בלוחות ג'יגהבייט, לפי השם בלבד לדעת מה הפיצ'רים המיוחדים בלוח? למשל בלוחות P35 יש דרך לדעת באילו יש FIREWIRE? תמיכה בDDR3? כרטיס מסך מובנה? תמיכה בRAID? יציאות sata? למשל P35-DS3R P35-DQ6 P35-S3L מה אומרת כל אות?

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  23. מדובר במחשב ישן (7 שנים בערך) המשמש להצגת סרטים בלבד. הוא מחובר למגבר ב-S-Video מהכרטיס מסך ומהיציאה הדיגיטאלית של הכרטיס קול. מעבד : AMD Athalon 1400 Mhz לוח אם: Asus A7m 266 כרטיס מסך: Nvidia 5800 כרטיס קול: Creative Audigy זכרון פנימי: 1GB DDR הבעיה הייתה שהיה לוקח המון נסיונות להדליק אותו: כל פעם הוא היה מגיע לווינדוז (ולפעמים גם זה לא) ואחרי כמה שניות נתקע. ככה שבממוצע היה צריך משהו כמו 7 נסינות בממוצע עד שהוא היה מגיע לוינדוז בלי להיתקע. כל פעם שהייתי מפרמט הכל היה עובד אחלה לחודשיים ואז לאט לאט המצב היה חוזר לקדמותו בהדרגה. עכשיו אני חושב שגם הסי די התקלקל כי אני לא מצליח להתקין וינדוז מחדש. החלפתי לו כבר את כל החלקים מלבד הלוח אם, המעבד והכרטיס מסך כי אין…

• 8 תגובות
    • 638 צפיות
  24. שלום ה-Intel Core 2 Quad QX6700 Extreme 2.66GHz 8Mb BOX שהוא 65NM עולה בארץ בסביבות 6000 שקל!! ראיתי באתר טיוואני שהם מוכרים את אותו מעבד ב-600 דולר!!!! שזה 2400 שקל!!! ואת המעבד:Intel Core2Extreme QX9650 3GHz 1333 שהוא 45NM קוד Penryn עולה שם 1000 דולר...מעניין כמה יעלה בארץ... עכשיו...ברור לי מה ההבדל בביצועים אבל למה ההבדלים במחירים האלו!? ד"א אני יהיה בטיוואן חודש הבא...מה אתה אומרים לקנות את QX9650 ? עכשיו יש לי את ה-Q6600 עם לוח ABIT IP35 PRO שהוא תומך ב-45NM ... שווה להשקיע 1000 דולר?? (אין לי בעייה של כסף) אני רוצה סופר ביצועים בקידוד ווידאו ובאודיו ביחד עם משחקים...

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  25. Started by yarivot26,

קיבלתי הצעה מאוד טובה על מחשב Dual Xeon 2.4 עם 2 gb ram ddr ecc reg אני יודע שמפרט זה אמור לשמש כשרת, אך המחיר פה באמת טוב, רציתי לדעת אם לXeon ולecc יהיו ביצועים טובים גם כמחשב ביתי (קידוד וצפייה של סרטים, משחקים וכו'), האם פנטיום 4 כלשהו עדיף על מעבד Xeon בשימוש ביתי? ועוד דבר אחד, המחשב הנייד שלי שיש לי כבר איזה 5 שנים התקלקל לגמרה, לוח אם, כונן DVD, כמעט הכל חוץ מהכונן הקשיח. האם יש דרך להשתמש בו? אין בו חיבור לספק כוח אלא רק חיבור ללוח אם, מה אפשר לעשות איתו?

דיונים חדשים בפורומים