עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by יניב קופר,

מחפש לוח עם טוב ומהיר שתומך גם AGP וגם PCI express וגם במעבד 64 775, ליבה: כפולה וגם ddr 1

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  2. נמאס מהמחשב הנכחי,אז אני משדרג למשהו בינוני שייעבוד כמו שצריך.. מה דעתכם על זה ? AMD Sempron 64 (2800+) - [AM2]- RETAIL ASUS M2V AM2, K8T890, DDRII 800, PCI-E ‏DDR II 667‎ - ‏1GB TwinMOS

3. Started by stingeR-,

נגיד ניקח Athlon 64 3000+ סוקט 754 שהיה באוברקלוק ולרוב עבד על 60מעלות ולפעמים גם הגיע ל70 ואפילו 90 וגם קרס כמה פעמים. וניקח את אותו מעבד חדש דנדש מהחנות ונשווה אותם במהירות סטוק - האם המעבד שעבר את כל הסבל והמעלות הגבוהות יעבוד (מבחינת ביצועים) פחות טוב מהמעבד החדש שנקנה מהחנות? זוהי סתם שאלה לידע כללי. חשוב לציין שאני חושב והאמתי גם כמעט בטוח שלא יהיה הבדל בכלל בין שני המעבדים. מה אתם חושבים?

• 11 תגובות
    • 609 צפיות
  4. Started by docho,

שלום, יש לי מחשב שכולל - מעבד Athlon XP 1700+ Thunderbird לוח אם +Gigabyte GA7VTX-H זכרון Mushkin 256MB PC2100 DDR 266 המעבד נשרף אחרי שבכל התקופה עשה המון בעיות של התחממות (למרות שקניתי מאוורר טוב ומישחה טרמית) ואני נאלץ להחליף אותו. אני רוצה לתקן את המחשב, אבל אני מבין שאי אפשר יותר להשיג מעבדי SocketA שנתמכים בלוח הזה (Thunderbird, עד XP2600) ולכן כנראה אאלץ להחליף גם את לוח האם. אני מחפש המלצה לשילוב מעבד ולוח אם במחיר הכי זול שאפשר שייתנו לי לפחות את אותם הביצועים של המחשב הישן (כולל במשחקים). אני צריך שהלוח יתמוך בזכרון הזה ושיהיה בו סלוט AGP. * והכי חשוב - שלא יעשה לי בעיות של התחממות! תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  5. Started by dorviper,

למה הם משתווים... נגיד מעבד P4 2400 משתווה לאיזה מעבד CORE 2 DUE מבחינת ביצועים מצטער אם שאלו כבר...חיפשתי ולא מצאתי תשאלה הזאת

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  6. Started by HoLy4EvEr,

האם יש הבדל משמעותי בין 6400 ל 6600? עד כמה הוא? והאם כבר שווה להוסיף 500 שח ולקחת 6600 במקום 6400? אני פשוט חייב לדעם יש לי שני אופציות: E6400 +DDR2 800MHZ או E6600 + DDR2 667MHZ מה עדיף ומשתלם מבחינת ביצועים? שאלה שבגללה אני לא יושן בלילה(חוץ מנפילות טילים ) תודה!

• 7 תגובות
    • 609 צפיות
  7. שלום האם ההבדל בין 533MHz ל- 667MHz משמעותי? אני קניתי זיכרון של טווינמוס והוא לא עבד עם הלוח אם (מפרט מצד ימין). בחנות הציעו לי להחליף את הזיכרון לזה- DDR2 1024Mb 533MHz CL3 PQI הזיכרון של PQI עובד עם הלוח הזה, בדקו את זה בחנות. האם ההבדל בביצועים יהיה משמעותי? יש לציין שלא מתוכנן שום אוברקלוק. תודה.

• 6 תגובות
    • 609 צפיות
  8. Started by Avi313,

אני מתלבט בין השילוב הבא: Intel Core2Duo E6300 Gigabyte GA-945P-S3 RH או: Amd Athlon 64 4200X2 Asus M2N-E ההתלבטות כמובן היא לא בגלל המעבד, אלא בגלל הלוח אם. ברור לי שהקונרו הוא בכמה וכמה רמות יותר טוב מהאת'לון, אבל אני לא יודע אם שווה לקנות אותו בגלל הלוח אם. מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  9. Started by galh_5,

?Pentium D 3.4Ghz, s775, 2x2MB Cache, DualCore? אוו ?Athlon64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore? ???????????????????? אני יודע שהמעבד של אינטל במהירויות יותר טוב אבל כבר הרוב קונים AMD אז מה יותר טוב?

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  10. Started by asafasaf29,

ראיתי פה שאנשים רושמים מחיר של 2 גיגה של זכרון 667 של סממסונג ב 677 שקל,נראה לכם הגיוני או חשוד?

• 9 תגובות
    • 609 צפיות
  11. קניתי מחשב וקיבלתי אותו ביום רביעי, ביום חמישי הוא התקלקל לקחתי אותו ביום שישי לתיקון , מסתבר שהלוח אם(GB 9659-DS3) גרם לקצר בספק, עכשיו, התקשרתי לחנות והם אמרו שהלוח החדש יגיע אליהם אחרי החג יעני שלישי-רביעי, אבל, הם הציעו לי לוח אם אחר, של MSI גם 965P אבל NEO לא NEO 2. שווה לי? *ד"א - למרות המחיר הזול- בחיים אבל בחיים אל תקנו מאייבורי מחשב!!!

• 10 תגובות
    • 609 צפיות
  12. Started by daniel666,

האם לשניהם אותה אחריות ולמה ההבדל הוא 200 שח??

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  13. להרד דיסק שלי יש לי 7vrxp ver 1 ודיסק מסוג maxtor 7200 ata 133 40 giga אבל הווידוס מזהה לי אותו רק כu dma 5 ata 100 אבל שהמחשב עולה הוא מזהה לי אותו כu dma 6 מה עושים למה האקס פי לא מזהה אותו כ133

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  14. עידכון? האם יצא עידכן ללוח שלי (gigabyte GA-8SQ800)? תודה

• 7 תגובות
    • 609 צפיות
  15. יש לי במחשב 256 ראם ואני רוצה להרחיב אותו ל500 ומשהו, בקצור לקנות עוד 256 זכרון עכשיו אני מעוניין לדעת אם יש כל מיני סוגים של זכרונות ואם יש אחד שאולי יהיה עדיף מאחרים ומה המחיר שלו כמובן התקציב שלי הוא עד 1000...אז אני לא חושב שתיהיה בעיית כסף לזכרון של 256 ראם מקווה שזה הפורום הנכון תודה מראש למי שמוכן לעזור לי

• 9 תגובות
    • 609 צפיות
  16. Started by Qtec,

יש לי בבית כרגע p4 2.8 533 האם יש שיפור משמעותי במעבד במהירות זהה אבל עם באס 800 (HT)?? מה ההפרש ביניהם מבחינת ביצועים? ???

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  17. Started by brk2k,

נשאר לי כסף בתקציס לעוד סטיק של זיכרון 512 , כדאי להוסיף או שאני לא ירגיש שינוי?

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  18. אני צריך לוח אם עם הCHIPSET הכי טוב כיום עם 4 סלוטים לDDR לפחות עם ATA RAID לפחות 8 כונני IDE רגילים כרטיס רשת וקול מובנים. אין בעיות תקציב המחשב למשחקים אינטרנט עריכת וידאו ומוזיקה לא לאוברקלוק מה ההבדל בין הלוחות האלו ? GA-7N400 Pro2 Gigabyte GA-7NNXPV nForce2 Ultra400 וGigabyte GA-7NNXP nForce2 Ultra400 בלי V ועל איזה לוח אתם ממליצים לשדרוג לאו דווקא מאלו ?

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  19. Started by Tzion,

החלפתי את הלוח במחשב הישן ללוח שכולל כרטיס מסך מובנה, כרטיס קול מובנה, כרטיס רשת מובנה ומעבד מובנה. המוכר אמר לי שזה מעבד AMD2200 אבל כשבדקתי במאפייני מערכת בוינדוס המהירות היא רק 1.2GHZ וגם בחוברת של הלוח רשום שהזה מעבד דיורון. ד"א זה מה שרשום במדיוק בsystem properties: איך אני יכול לדעת איזה מעבד זה ובאיזה מהירות הוא? ואיך נחשב הלוח הזה ביחס ללוחות שמכילים רכיבי און בורד? זה לוח של חברת PC CHIPS מדגם M810D עם ציפסט של חברת SIS והאם אתם חושבים שהכרטיס המסך שלו יותר טוב מהוודו 3 שהיה לי?

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  20. מה הלוח אם הכי טוב ל oc ולמשחקים עם הציפ הכי מתקדם במחיר טוב ובלי פיצרים לא רוצה שום פיצרים

• 7 תגובות
    • 609 צפיות
  21. שלום לכולם. רציתי להתייעץ בקשר לכמה דברים בעניין שידרוג פנטיום 3 ל-4 (שזה בעצם כמעט כמו לקנות מחשב חדש). לפני זה ראוי לציין כמה דברים: - החלטתי סופית על AMD. אם תשאלו למה, אז חקרתי את הנושא והדעות ממש חלוקות (50-50), אז החלטתי ללכת על המעבד הזול. - השימוש העיקרי של המחשב זה Microsoft Flight Simulator 2004 - משחק כבד ביותר מבחינת מערכת וכרטיס מסך. - אני לא מעוניין להחליף את כרטיס המסך הנוכחי (GeForce 3 Titanium 200 128Mb DDR) עקב חוסר תקציב. כרגע אני עומד על המפרט הבא: לוח אם של MSI, מעבד AMD Athlon 2600, זיכרון Kingston 512Mb DDR 400Mhz. 1. האם כדאי להשקיע 200 ש"ח בשביל מעבד 2800 (מאחר ששמעתי שיש הבדל גדול בינו ל-2600)? 2. האם זה נכון שיש הבדל רציני ביניהם? 3. האם זה נ…

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  22. Started by snofcin,

אני עומד לקנות מחשב חדש ויש לי התלבטות בין 2.4 AMD ל P4 2.4 עזרו לי בבקשה... התלבטות נוספת היא איזה לוח אם לקנות... הסתכלתי בפורום קצת ושמתי לב שאף אחד לא ממליץ על לוחות אם של אסוס... במקום זה כולם מעדיפים ABIT... בבקשההההה תסבירו למה?! ואיזה לוח הכי כדאי לקנות התחשב במחיר וביצועים! : בבקשה תעזרו מהר ככל האפשר ;D

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  23. Started by yhhx,

מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 609 צפיות
  24. Started by nirorlev,

האם ההבדל הוא רק בגודל ה-MB, או גם בביצועים, מהירות וכ"ו? ראיתי שישנו CHIPSET שונה (למשל VIA KT266A, מול VIA KM266 לגירסת המיקרו). כמו כן, המיקרו כולל on-board VGA (שגוזל מזיכרון המערכת, נכון....). יש סיבה להימנע מ-MB מיקרו? תודה, ניר.

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  25. Started by desert,

יש לי בבית מחשב פנטיום 2 ואני רוצה להשאיר אותו כל היום על הורדות , בשביל זה אני רוצה לקנות הארדיסק של 80GB אבל , אמרו לי שלפני שאני קונה אני צריך לבדוק אם הלוח הזה תומך מעל 40GB , חיפשתי בגוגל ולשווא ממש לא מצאתי כלום שמעניין אפילו MANUAL לא הצלחתי להשיג. בתקווה לעזרה?[לוח-e139761 של אינטל , אני חושב שGATEWAY מייצרים אותם]

• 8 תגובות
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים