מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
אני לא ממש יודע אם הנושא מתאים לכאן,אבל אני התחלתי בחצי שנה האחרונה להוציא הרבה כסף על המחשב,עכשיו יש לי את המפרט בחתימה. אממ אולי אני מוסיף עוד A-DATA 512 שיהיה 1024 ושיגיע ה 6600GT בחזרה ( שנשרף ) אין לי כרגע כסף ומכיוון שעשיתי שטות וקניתי ספק כוח ג'נרי 400W ב185 שקל יכלתי לקנות ספק לא ג'נרי בסכום הזה - עכשיו אני לא יודע מה יקרה עם ה 6600GT והספק כוח הזה ועם הזכרון שאני יוסיף - הוא יעמוד בזה?אני יודע שזאת שאלה ממש קשה אני רק צריך קצת מידע,אז ככה אני מתכנן להשאיר את הלוח אם שיש לי כרגע ואת המעבד לעוד חצי שנה שאני יחסוך כסף,האם המערכת תעמוד עוד חצי שנה?והכרטיס מסך שאני לא יסתבך בגללו שוב.הלוח אם שלי תומך רק עד x4 אבל הכ"מ כתוב שהוא גם יכול לתמוך עד x8, יש לי לוח אם ממש ח…
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
עד כמה שהבנתי היום 2.8 נורט'ווד טוב כמעט (ואפילו יותר) מ 2.8 פרסקוט איך זה? הכי הפרסקוט בא עם ליבה חדישה ומצוייד ב1 מגה קאש מתי בעצם יהיה טוב יותר לקנות פרסקוט מנורט'ווד (לקראת הוצאת הסוקט החדש אינטל מתכננים שיפור מסויים?)
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
הזיכרונות שלי הם במהירות 667 CL4 - לינק מצורף. http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_5400_gold_gx_xtc_dual_channel הגדרתי בביוס את התזמונים שלהם בדיוק כמו שרשום על הזכרונות, וגם נתתי להם מתח בדיוק כמו שמומלץ באתר. הCPU-Z מציג אותם כ300, הם לא אמורים להיות מוצגים כ333? ואם כן, איך משנים את זה? מצרף תמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
Gigabyte GA-P35C-DS3R / Asus P5KC מי מלוחות הללו יותר טוב? אני לא מחפש תמיכה ב SLI כך שהפקטור הזה לא משפיע... יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב בקרוב (זכרון+כ.מסך), הבעיה היא שאם אני מוסיף עוד 256 MB ל256 שיש לי היום יגמר לי המקום כדי להוסיף זכרון בעתיד. אני רוצה לדעת האם 512 MB מסוג RDRAM 800 יספיקו לי להריץ משחקים בלי בעיות היום ובעתיד הרחוק יותר? ועוד שאלה,אני יודע שהלוח שלי תומך RDRAM 800MHZ אבל האם הוא תומך גם בRDRAM במהירויות אחרות?
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
משהו יכול להמליץ על חנות שמוכרת לוחות אלה במחיר שפוי! תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי G.SKILL 4400 LE, לוח K8N NEO2 ומעבד 3200+ הבעיה המוזרה שלי היא כזאת: עד 275 הזיכרון עובד בסדר גמור בכל המכפלות(כמו שהוא אמור) מעל זה (אפילו במגה הרץ אחד) הוא פועל רק על מכפלות אי זוגיות (9,7,5) אבל לא פועל על הזוגיות(6,8,10) ניסיתי כבר את כל שילובי המתח והתיזמונים האפשריים מישהו נתקל אי פעם בסיטואציה כזאת? *לא פועל כלומר נותן שגיאות בממטסט
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם.. הבנתי שזה המקום לשאול שאלה ברמה כזאת על מנת לקבל עליה את התשובה הטובה ביותר אני עכשיו מתכוון לשדרג את המחשב שלי כי עד עכשיו הוא לא סחב כמו שצריך, אני עוסק ביצירת מוזיקה אלקטרונית מקצועית וצריך לקחת את עצמי כמה צעדים קדימה... אני סגור על מעבד וזיכרונות: kingston ddr2 1gb 800 - 441 * 2 Core 2 Duo E6320 Box Intel - 963 E6600 - 1200 אין לי צורך ביותר מזה.. מה שכן עד עכשיו שקלתי את הלוח אם הזה: asus p5b - 650 רק מה שיש לו המון גירסאות ואין לי מושג מה מהן תהיה טובה בשבילי ואם בכלל זה הלוח אם שאני צריך. הדרישות שלי הן: יש לי 2 HD בחיבור IDE, אני רוצה שתהיה לי את האפשרות לחבר אותם.. יש לי גם צורב DVD LG 4167 שהחיבור שלו IDE שגם אותו אני צריך לחבר יש לי…
-
- 6 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אוקי אנשים אני צריך לוח לסוקט 754 עם ערכת ששבים טובה לא ULI VIA יותר בכיון radeon x200 או נפורס 4 או 3 עכשיו צריך PCIE רצוי 2 ל SLI כרטיס רשת אחד אבל רצוי 2 כרטיס קול טוב 4 מקומות ל DDR תומך DDR400 פייר וויאר כניסות usb מאחורה 4 לפחות ואפשרות להרחבה על ידי פאנל כמו שיש לי פה במארז transformer וכול שאר הדברים הרגילים powerbios תמיכה ב raid בלי כרטיס מסך ob זהו סה''כ תקציב עד 600-700 שקל תודה
-
- 7 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מחפש לוח עם טוב ומהיר שתומך גם AGP וגם PCI express וגם במעבד 64 775, ליבה: כפולה וגם ddr 1
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
איזה מעבד טוב יותר ל משחקים AMD או INTEL והאם כדאי לקנות DUAL CORE של אחת מהחברות??
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מה יותר כדאי: לוח עם P35 ו 1GB עם כרטיס מסך בערך ב- 250 ש"ח או לוח עם G33 ו 2GB. שתי החלופות בערך אותו מחיר. כאשר אני רוצה להשאיר מקום לשידרוג בעתיד בערך בעוד שנתיים לכרטיס מסך חזק יותר שכרגע אין לי בו צורך. המחשב ישמש לאופיס, אינטרנט וקצת משחקים בעיקר ב FLASH לילד בן 8 אבל אני מניח שבעתיד ירצה מחשב חזק יותר. תודה
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום, תהיתי לגבי נושא מסוים שקצת מטריד אותי לאחרונה מה יתן לי יותר ביצועים למשחקים ולמחשב בכלל: יש לי לוח אם ABIT KN8 ULTRA, המכיל 4 סלוטים של זכרון, ש-2 מהם תומכים בDUAL DDR. וברשותי 5 זכרונות של TWINMOS 400MHZ של 256 זכרון כל אחד וזכרון אחד של A-DATA של 512 זכרון השאלה מה יתן לי יותר ביצועים, לחבר רק זכרון אחד של הA-DATA וזכרון אחד של ה TWINMOS שיתן לי 760 MB של DUAL DDR? או עדיף כבר לחבר 4 זכרונות של TWINMOS שיתנו לי 1GB של זכרון ש*נראה* לי שלא יעבוד על DUAL. או אולי עדיף כבר לחבר את ה A-DATA ועוד 3 זכרונות של TWINMOS שיתנו לי 1.25GB של זכרון? האם עדיף שכל הזכרונות יהיו של אותה חברה או שזה לא משנה כל עוד שתיהם זכרונות באותו MHZ? תודה מראש... Specs: AMD 3500+ XP ABIT KN…
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום אני בונה מדיה סנטר וחיפשתי לוח אם המבוסס על ציפסט 780 של AMD נתקלתי בלוח הזה- MA78GM-US2H http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2995 השונה מה780 הרגיל של GIGABYTE האם הוא מומלץ? כמו כן שאלה שניה--אני בגדול לא לסגור על מחשב המבוסס AMD -האם יש לכם המלצות/סייגים,אייך מעבדי AMD לאורך זמן האם הם שומרים על הביצועים שלהם- יש לי חבר שטוען שהם נחלשים לאחר תקופה קצרה??? משהו מכיר תודה רבה גל
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
חשבתי לשדרג לE6600 http://a.zap.co.il/models.asp?Sog=C-CPU&DB205476=205478&DB301763=301770 2X1GB זכרונות 800 עוד לא החלטתי איזה, אבל כולם יגיעו לבאס 400, לא צריך יותר נכון? http://a.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Memory&DB27455=27967&DB27457=28048&DB27456=28033&orderby=price לוח אם 1 P5B דלוקס 2 DS3 3 AB9 PRO ס"ה 2700-3000. מה אתם ממליצים? משפרים? ועל מה כדאי לעמוד? אני רוצה להזמין השבוע. ותודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
למרות שאמרתם רבעון רביעי האם יש תאריך השקה ברור ?
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
הלוח הכי זול ל I5 שראיתי זה הלוח הזה Intel BLKDP55WB Socket 1156 For Intel CPU והוא גם לא כזה זול אבל הכי זול לעומת הלוחות של גיגבייט ואסוס האם שווה לקנות i5 עם הלוח הזה?
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם. נדפק לי הלוח ואני צריך למצוא חדש הבעיה שהמעבד לא תומך בלוחות החדשים SOCKET A -> thoroughbred והמקסימום הוא NFORCE2, לפי מה שידוע לי. מכיוון שהלוח נקנה לפני יותר משנתיים וחצי אני לא זוכר איזה לוחות נחשבו לסבירים באותה התקופה בכל מקרה, היום המבחר ואני מבקש את עזרתכם: יש את Gigabyte 7n400S-L - נראה שמוכרים אותו בהכי הרבה מקומות או את : 7NF-RZ ASUS A7N8X-X - יקר נורא, מעדיף אחר אם אפשר להתפשר. Epox EP-8RDA3i Epox EP-8RDA3I Pro - שוב, כמו ה אסוס - די יקר מקווה שתזכרו משהו מלפני שנתיים וחצי ותוכלו לעזור לי ...
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני אמור לקנות בקרוב 4GB ללוח אם המדובר.האם יש זכרונות שהם לא מומלצים ושכדאי להתרחק מהם או שהכל אותו דבר.מדובר על זכרונות 800 .מעט OC מדי פעם לא משהוא קבוע.
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
משהו בסביבות ה 2000- 2500 ש"ח תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי בעייה עם לוח אם של Abit עבור P4 דגם IC7-MAX3 מיהו היבואן הרשמי שאליו אני יכול לפנותבסוגיה זו בבקשה? האם יש "יבואני משנה" ללוח אם זה? האם יש המלצה אולי למעבדה שיכולה לבדוק לי את הלוח...? כבר עברה שנה מהרכישה והחנות שקניתי בה אותו כבר אינה קיימת עוד. אודה לכם על העזרה !!
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. איזה לוח עדיף P35C או P35 ? אני לא עושה RAID, ואני ישים זכרונות DDR2 היום כל הלוחות שנמכרים בחנויות הם REV2.0 ? או שאני צריך להגיד.
-
- 8 תגובות
- 639 צפיות
-
-
היי השאלה היא שלי היא לגבי הסוקט הבא של AMD... לפני כשנתיים וחצי בערך קניתי מחשב עם מעבד AMD בסוקט 939, לאחר כמה חודשים יצא סוקט AM2 החדש...והרגשתי סוג של פספוס... אני מתכוון לקנות מחשב בזמן הקרוב, האם אמור לצאת סוקט חדש של AMD בזמן הקרוב? ושאלה לגבי זכרונות: האם שווה לחכות שיצאו זכרונות DDR 3 במחירים סבירים או שאפשר להתפשר על DDR2 במחשב החדש? ואם כן, באיזה מהירות? תודה לעונים, אלחמדולילה.
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לוח אם שתומך ב CrossFire עבור i5-3570, OC קליל יעשה במידה והדבר יתאפשר (יותר חשוב לחסוך כסף כרגע) חשוב שיהיה מקום לכרטיס PCI-E רגיל (כרטיס קול) ושלא יחסם על ידי הכרטיסי מסך (כל כרטיס שני סלוטים) חשבתי על MSI Z77A-G41 אבל אני כבר לא בקיא בפרטים כל כך, אז אשמח לשמוע את דעתכם בעניין. רצוי מ TMS
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-