עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by eliXir,

זהו המפרט שלי: AMD 2500 ABIT NF-7 TWINMOS 512MB 3200PC WD 120GB RADEON 9700 nec 350W - לא זוכר את הדגם חבר שלי נוסע ללוס אנג'לס ואני רוצה שהוא יביא לי זכרונות של 1GB ולשלב עם הזכרון שיש לי כרגע, ואני רוצה לדעת לפי המפרט שלי מה כדאי לקנות. התקציב הוא בערך 100 דולר פלוס מינוס. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 485 צפיות
  2. Started by shloosh,

אני מזמין אולי מחשב מפנדה ומכייון שאני לא רוצה לרדת ל-1GB לקחתי 2 סטיקים של ג'יגה של PQI. האם הזכרונות האלה בסדר? הדבר שאני הכי מפחד ממנו זה אי תאימות ללוח או משהו כזה..

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  3. אמור לצאת בכלל ? או שכבר יצא ?

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  4. צריך עזרה במציאת ביוס ועדכונים ללוח אם ניסיתי גוגל ובדקתי כבר באתר של החברה וניסיתי מלא מלא מלא אפשרויות כבר איזה חצי שנה אני מחפש ולא מוצא וגם שאלתי פה והביאו לי קישור לאתר שכבר ראיתי שיש בו את השם של הלוח אבל אי אפשר להוריד משם כלום אז תבדקו לפני שאתם נותנים קישור הלוח הוא של חברת OCTEK הדגם הוא P4X266A/E-823-6A6LWPRXC-00 או בשם אחר שלו P4X266A-A4P זה מה שרשום באוורסט: Motherboard ID 11/20/2002-P4X266A/E-823-6A6LWPRXC-00 Motherboard Name Octek Rhino P4X266A-A4P תודה ענקית למי שיעזור לי לחפש וגם למי שלא ימצא

• 9 תגובות
    • 873 צפיות
  5. Started by DOR_2911,

וגם יש לי שני סטיקים (יותר נכון לחבר שלי) איך עושים שהם יפעלו בדואל על הלוח הזה GIGABYTE GA-K8NF-9 ? ד.א זיכרון שהוא DUAL SIDE ויכול לעבוד בדואל צ'אנל עם זיכרון שהוא SINGEL SIDE ? תודה

• 10 תגובות
    • 672 צפיות
  6. Started by zoman,

לפי המפרט של הלוח האם הזה הוא תומך בארבע כרטיסי מסך ב - SLI ,למה הכוונה ? זהו הקישור ללוח האם הספציפי הזה - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4774 תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 433 צפיות
  7. Started by mzini,

1. יש לי לוח אם 850i Maryville ויש לי עוד במארז שני חיבורים של usb שאינם מחוברים ללוח, חשוב לציין שסה"כ יש לי 6 יציאות usb ומיתוכם רק 4 מחוברים והשניים אחרים (שהם גם קידמיים) לא מחוברים ובצמוד לכל אחד מהם יש גם יציאה של מיקרופון או משהו דומה, אשמח אם תוכלו להסביר לי איך ניתן לחבר אותם ללחו אם. 2. רציתי את דעתכם למחיר שהוצע לי לגבי Rdram 1G האם 660 ש"ח זה מחיר טוב...? תודה... ??? ??? ???

• 6 תגובות
    • 507 צפיות
  8. Started by EazyP,

היי, אני מחפש לוח אם שתומך בשני פנלי AUDIO קידמי ואחורי. לפנל האחורי יחוברו הרמקולים הראשיים והמיקרופון ואילו לפנל הקידמי יחוברו אוזניות בעת הצורך ומיקרופון נוסף. דרישה נוספת והכרחית היא: בחיבור האוזניות ניתן יהיה להשתיק את הרמקולים הראשיים, באופן אוטומטי. בניתוק האוזניות יחזרו הרמקולים הראשיים לעבוד רגיל. (כמו במערכת). מידע נוסף: הלוח הוא למעבדי אינטל 775 ;D אשמח לשמוע על המלצות ללוחות כאלה

• 12 תגובות
    • 575 צפיות
  9. Started by almog333,

הלוח אם שלי התקלקל ואני צריך לקנות חדש. השאלה שלי היא האם יש לוח אם שיחזיק את המפרט הנוכחי שלי ויחד עם זאת גם יהיה מוכן לשידרוגים לtop של החומרה היום? במידה ולא, איזה לוח אם יחזיק לי את המפרט, יהיה הכי זול ובלי הכנה לשידרוגים עתידיים?

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  10. Started by amilo,

לחבר: שיתמוך Pci Express , לאינטל 775... תודה

• 4 תגובות
    • 462 צפיות
  11. Started by roes,

לוח אם DDR2 יכול להפעיל כרטיס מסך GDDR3?

12. Started by avidan28,

האם שווה להשקיע היום על מחשב מבוסס אתלון XP?? קיבלתי מחבר מעבד 2200 פלוס ואני רוצה לקנות לוח של גיגהבייט מבוסס אנפורס 2 אולטרא.הלוח תומך ב SATA והוא יחסית מתקדם. אשמח לקבל עצות ודעות. הרבה תודה.

• 6 תגובות
    • 548 צפיות
  13. Started by ברבוניה,

מאיפה ואיזה לוח אם - AMD socket A לקנות ? הלך לי אחד של epox

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by THE FOX,

מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג בזול? או מישהו מוכר כאן? כי הרבה מתחילם לשדרג לאופטרונים....

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  15. Started by tal_levi1000,

חשבתי לקנות את הזכרונות האלה GH http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820231013 איך הם? אבל פתאום ראיתי את אלה ZX http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820231032 אמנם הם 60$ יותר יקרים אבל רשום שהם אקסטרים איזה צ'יפ יש לכל דגם? איזה שווה לי? ה ZX שווים ?? אני נמשך יותר לכיוון שלהם!

• 28 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. שלום !!!!!!!!!!!! רציתי לשאול בישביל חבר שלי עם משתלם לו לקנות עוד סטיק אחד של זיכרון כי יש לו רק 256 ): ומה המחיר שלזה (כי לא מצאתי )

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  17. Started by ryan_b,

מצאתי מחשב ישן 586 ששודרג לפנטיום 2 . יחד איתו מצאתי 4 כרטיסי זיכרון מסוג SIMM . אין כל דרך לדעת כמה זיכרון יש בכל אחד מהכרטיסים. אז רציתי לדעת כמה זיכרון יש בדרך כלל ב-586 , וכמה אתם מעריכים שהיה במחשב לאור העבודה שהיה לו מעבד פנטיום 2 (דרישות חומרה גבוהות יותר).

• 10 תגובות
    • 748 צפיות
  18. Started by roes,

מה ההבדל בין intel ו- AMD? מה יותר טוב?

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  19. Started by roes,

המעבד הזה טוב? INTEL Pentium 4 Lga 775

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  20. Started by X-BLADE,

מה יותר טוב?

• 2 תגובות
    • 477 צפיות
  21. Started by roes,

מה אתם אומרים על הלוח אם: NVIDIA ASUS nForce4 P5N32-SLI X16 1. הוא טוב? 2. הוא הכי טוב של nvidia?? 3. יש לוח אם יותר טוב ממנו??? 4. יש בו משהו מיוחד???? כמה הוא עולה????? אני מקווה שמישהו יענה על השאלות זה חשוב תודה מראש....

• 4 תגובות
    • 445 צפיות
  22. Started by 1moran,

יש לי מס' שאלות: 1. במחשב שקניתי (ועוד לא קבלתי)יש לוח אם מהדגם ASUS P5PL2 ,מפורסם בכמה אתרי קניות (KSP וגם באתרים בחו"ל- עשיתי חיפוש בגוגל) שהלוח תומך בSATA2 . 2. אבל באתר של ASUS בדף של הלוח מופיע רק SATA ולא SATA2. 3. האם משהו יודע האם הלוח תומך או לא בSATA2 (אני יודע שהארדיסק SATA2 עובד על SATA1 כי יש תאימות לאחור אבל אז אני מפסיד את הייתרון של ההארדיסק המהיר). 4. כמו כן איזה מהירות של העברת מידע נחשבת לSATA2. אודה לעזרתכם הדחופה אני אמור לקבל את המחשב מחר ביום שישי או ראשון...

• 2 תגובות
    • 448 צפיות
  23. Started by RayZ,

כיצד ניתן לאבחן מעבד דפוק? מעבד שעובד באיכות ירודה, איטי.. לא עובד טוב בקיצור.

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  24. כפי שהיה ברור קודם, מעבדי סוקט M2 אמורים לצאת באמצע 2006 (יותר נכון הרבעון השני של 2006)... היום The Inquirer מדווחים שהמעבדים הראישונים לסוקט יצאו במהדורה מוגבלת כבר באמצע פברואר. http://www.theinquirer.net/?article=29346

• 27 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. שלום. השאלה אמנם לא עליי, אלא על חבר שלי, אבל ככה הכותרת קליטה יותר חבר שלי, קנה מחשב חדש לא מזמן הוא הזמין לוח אם מתוצרת GIGABYTE ליתר דיוק: K8NMF-9 אבל , הוא קיבל : Asus Av8 SE אלו לא אי הדיוקים היחידים בהזמנה /קבלה, אבל, ההבדלים הם לא נוראיים. אני ממש לא יודע מה לייעץ לו, מצד אחד הוא הזמין NF4 של ג'יגהבייט , מצד שני הוא קיבל אסוס, אמנם עם צ'יפסט של VIA אבל זה אסוס... מה אתם אומרים? דבר נוסף: ישנו הבדל במחירים של כ150 ש"ח לטובת הלוח של אסוס , עכשיו האם זה עקב היקרנות הטבעית של אסוס או כי הלוח הזה איכשהו שווה את המחיר המוגבר (לעומת הלוח השני)? תודה.

• 8 תגובות
    • 838 צפיות

דיונים חדשים בפורומים