עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by vald95,

תקשיבו תנו לי לוח שיתאים למפרט dual core e5200 2gb 800mhz geil 320gb seagate 9600gt 512mb ועוד שאלה... האם ספק 300w ezcool??? יחזיק מערכת כזאת.. ולא צריך לוח לoc רק שיחזיק מערכת כזאת... עריכה: זה לחבר שלי ואל תצחקו על הvista. אתם יכולים לצחוק עליו כשאני אלך.

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  2. Started by BMItay,

היי כבר הייתי נעול על הP31-DS3L ואז ראיתי שהוא צורך עדכון ביוס(מעבד E5200) וממש אין לי ראש לזה,מה גם שאין לי דרך לעשות זאת(אני קונה את המחשב מכמה חנויות,ואני מרכיב לבד,ואין לי מעבדי 65NM 'ספייר') אז,אני צריך לוח אם שתומך ב45NM בלי שום עדכון ביוס,ושיתמוך כמובן בDDR2 המערכת שתרוץ עם הלוח היא E5200 2GB 800MHZ HD2400PRO 160GBHDD תודה!

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  3. יש לוח של אביט AT7 MAX 2 עם מעבד AXP2400? כרטיס מסך TI4600 של גאנווארד 512 של מושקין DDR 400 סאונד בלאסטר אודיגי 2 פלטניום איקס ספק של אנרנקס 660 וואט ומשהו מוזר הוא כל הזמן מראה לי ב3.3V הVIO 3.10~3.12 וכשאני מפעיל קובץ של 3 4 גיגה של 2MPEAG התוכה של הדוקטור חומרה של ווינבונד מצפצף על הוולטאג הזה מה עושים גם במשחקים הוא מצפצף שוולטאג יצא מתחום השלילי(כלפי מטה למרות שהוא מראה 3.10

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  4. שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש וחושב על מערך SLI של 9600GT ומעבד מסידרת Q אני חושב על OC למעבד אז אשמח להצעות למעבד שיתן OC טוב ללא הוצאות מטורפות על קירור כמו כן איזה לוח אם טוב שמתאים גם ל SLI ?? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  5. מה עדיף לי לקחת? GIGABYTE GA-8IG1000MK או Asus P4PE/L Intel 845PE בעיקר מבחינת אמינות וביצועים ללא קשר למחיר תודה ויום טוב!

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  6. היי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיהיה מיועד לעריכת וידאו (אפטר אפקטס פרמייר וקצת פוטושופ). אמרו לי לחפש באתר יצרן של התוכנות כל מיני פרטים כדי לבחור את החלקים, וממש לא הבנתי מה אני אמור לחפש, אז אם מישהו יכול לעזור לי ולהכנס, או להגיד לי בדיוק לאן ואיך, זה יעזור מאוד. מעבד- בסביבות 700-1000 ש"ח הערות: האם התוכנות הנ"ל ינצלו 4 ליבות? אם כן, זה כדאי? או שעדיף 2? לוח אם- בסביבות ה- 300-500 ש"ח. הערות: חייב firewire. זכרונות- בסביבות 300-500 ש"ח ל- 4 גיגה הערות: נראה לי אני אצטרך 4 גיגה. והבנתי שהכי כדאי 2 של 2 גיגה. אז, איזה זיכרון של 2 גיגה הכי מומלץ?

• 6 תגובות
    • 640 צפיות
  7. Started by עמית1984,

שלום היום שקראתי בעיתון שמתי לב שמחירי הזיכרונות קצת ירדו והחלטתי לקפוץ על הרגע ולהוסיף עוד זיכרון היום יש ברשותי 2X256 של חברת KINGMAX ורציתי לדעת מכיוון שאני קונה את הזיכרונות בזוגות רציתי דבר ראשון לדעת העם יש הבדל בין 1.5 גיגה ל 1 גיגה???? כי מה שאני הולך להוסיף זה הולך להיות הפעם האחרונה שאני מוסיף זיכרון למחשב דבר שני יש איזה חברה מסויימת שכדאי לקנות???? ויש משהו שאני צריך לבדוק לפני הקניה בזיכרון???? תודה עמית

• 6 תגובות
    • 640 צפיות
  8. לא צריך לאובר-קלוקינג. לא צריך כרטיס מסך אינטגרלי.

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  9. Started by NJorl,

רצ"ב שלושה לוחות בעלי פריסה שונה של הרכיבים רציתי לשאול את המומחים שבכם מהי הפריסה הכי אופטימלית מבחינת זרימת אוויר\קירור נוחות גישה או מבחינות אחרות בלוח של asus הזכרונות נמצאים לצד המעבד בצלע המזרחית של הלוח מה שאומר שהזכרונות נמצאים מתחת לספק באופן חלקי בלוח של msi הזכרונות נמצאים מתחת למעבד בצלע הדרומית של הלוח מה שאומר שהם מרוחקים מאוד מהספק בלוח של dfi הזכרונות נמצאים מעל המעבד בצלע הצפונית מה שאומר שהם מכוסים לחלוטין ע"י הספק על פניו נראה לי שהלוח של msi הכי עדיף כי הזכרונות בו מרוחקים מהספק , אבל זה רק התרשמות לא מקצועית שלי , מה דעתכם ? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  10. יש לי מעבד P4 2GHZ אני לא בטוח איזה (אולי A), הוא די ישן משהו כמו שנתיים. יהיה לי : לוח IS7-E זכרון DDR 500 A-DATA שאמור לפעול ב 2-3-3-5 כשהוא פועל ב- 400HZ 256MBX2 (אם זה משנה. בגלל הדואל צ'אנל...) אני רוצה לדעת באיזה מהירות (HZ) יפעלו הזכרונות החדשים שלי. והם התזמונים שלהם ירדו גם בגלל שהמהירות יורדת?

• 12 תגובות
    • 640 צפיות
  11. Started by nucleo,

שלום, אני לא לגמרי יודע אם זה המקום אבל נראה לי שכן יש לי כרגע שש גיגה זכרון ואין אפשרות להרחיב אותו כרגע (בעיקר בגלל עליית מחירי ה DDR2) אני עובד על מערכת 64 ביט עם פוטושופ 64 ביט כרגע הזיכרון הוירטואלי נמצא על הארד דיסק משלו כאשר כל התוכנות מותקנות על דיסק קשיח נפרד ממערכת ההפעלה גם קבצי העבודה נמצאים על הארד דיסק נפרד (יש לי חמישה סה"כ. 4 "כלליים" + 1 שמצאתי בבית לאחרונה וכרגע משמש רק עבור ה VRAM) כרגע אני עובד על איזשהו משהו כאשר בתוך אותו קובץ PSD יש לי ארבע תמונות שצולמו ב 21 מגה פיקסל והן 4K כל אחת עם מלוא ה 32BIT מידע צבע פוטושופ תופסת כמעט 4 גיגה ראם וסה"כ יש לי כחמש וחצי גיגה תפוסים וכחצי גיגה פנוי פוטושופ מן הסתם זוחלת לה בקיצור, השאלה שלי היא, האם ביטול הזכרון…

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  12. Started by aviram20,

אני רוצה קצת להבין מה הולך עם המעבדים האלה שמתי לב שיש מעבד שתי ליבות שהוא נגיד 2 מגה הרץ ולי יש נורטווד שהוא 2.8 מגה הרץ איך הגיוני שהשתי ליבות יותר מהיר? זה כול ליבה 2 מגה הרץ או ששניהם ביד או מה מי מו ? מהירות שעון ? אני לא מבין כולכך אשמח להסבר קטן ..

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  13. אני לקראת קניית מחשב חדש והמפרט שלו כנראה יהייה כולל לוח אם dfi nf4 ומעבד amd venice 3000 או 3200 השאלה שלי אילו זכרונות יביאו לי תוצאות יותר טובות באובר? twinmos speed premium 3500? או adata vitesta ddr500? אני קונה כנראה רק סטיק אחד של 512 כי אסור לי להשתגע יותר מידי עם המחיר מה אתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  14. Started by TGA,

טוב, (סליחה שאני פתחתי מספר אשכולות זה כי יש מצב שמחר על הבוקר אני קונה) האם ההרכב הזה מספיק טוב? זיכרון:‏3x2GB OCZ Platinum XTC Triple Channel‎ לוחות אם למעבדי אינטל ‏GIGABYTE‎ - ‏EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E‎ ‏מעבדי אינטל‎ - ‏Core i7 920, s1366, 8MB Box‎

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  15. Started by djelectric,

כרגע יש לי סטיק אחד של 2 GB בתזמון CL5 האם יש לי אפשרות להתקין בנוסף גם סטיק של 2GB ב CL4 ? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  16. שלום לכם, אני מתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב,ובחרתי את לוח האם A7V600-X,מתוצרת חברת ASUS. חשבתי לשלב אותו עם זכרונות Geil Ultra,אבל התברר לי שבכול החנויות אין אותו במלאי. האפשרוית שלי היו : א. להמתין 4-5 שבועות עד הגעת הזכרונות. ב.לקחת זכרונות מסדרת VauleRam,בעלי תזמונים פחות טובים,ומיעודים לשוק הנמוך. ג.לקחת את הזכרונות מתוצרת קיגסטון,מסדרת HyperX לשוק הגבוה. לינק,לחנות שלהם שבה מופיעים התזמונים: http://tinyurl.com/2jwzn לינק לDatasheet בקובץ PDF: http://www.valueram.com/datasheets/KHX2700_512.pdf אבל מי ששיבש לי את השמחה,שמצאתי זכרון חלופי )רגע,שחכתי לברר אם הוא במלאי בארץ,אני מעריך שכן( שבדף ההאתמה ללוח לא נכתב שהוא מתאים,הנה דף ההתאמה שלהם: http://tinyurl.com/2zykl שלחתי…

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  17. Started by lipa,

בלוחות החדשים מבוססי ערכת שבבים 915 אין AGP , אבל יש לוח שאמור להיות עליו סלוט AGP זה הלוח http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-8I915P%20Duo%20Pro-A.htm אבל במיפרט כתוב Gear slot מה ההבדל ?

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  18. Started by Shayke007,

אני זקוק ללוח אם למחשב שלי חשוב לי שיהיה לו כרטיס קול טוב ++ למשחקים ולשירים זה חשוב לי שיהיה באזור 1200-1600 מקסימום כמה שיותר טוב יותר טוב

• 7 תגובות
    • 640 צפיות
  19. מעניין אותי לדעת איך הוא בהשוואה ל 8rda+ Rev 2.1 מכל הבחינות. אם יש למישהו לינק לביקורת בכל שפה שהיא אשמח לקבל

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  20. אני מתכוון להחליף מעבד בקרוב, מערכת ההפעלה כבר מותקנת (XP SP2) והמחשב פעיל מזה זמן רב אז האם אני צריך לצפות בעויות בוינדוס או עם כל המערכת אחרי ההתקנה או שזה יהיה פשוט כמו להחליף כרטיס מסך ??

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  21. Started by danshimsh,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש. המחשב יריץ עיבודים יחסית כבדים (כמו קימפול מערכת הפעלה לינוקס) כך שחשוב לי ביצועים. אני חושב על haswell השאלה שלי היא: האם כדאי להזמין עם DDR3 שעובד במהירות 1600 ? העניין הוא כזה: לפי מה שראיתי יש שתי מהירויות,: מה שנותנים בד"כ זה 1333 ואם רוצים 1600 צריך במפורש לבקש זאת. מה שאני חושש הוא (ואולי אני טועה) שבגלל ש1600 הוא טכנולוגיה חדישה יותר, ייתכן שהיא עדיין לא בשלה ולא יציבה וייתכן שיהיו בעיות כך שאם רוצים ללכת על בטוח כדאי יותר 1333 אני מעוניין לשמוע את דעתכם בברכה דן

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  22. שלום, האם הזכרונות מתאים ללוח אם ? מצורפים קישורים. לוח אם Gigabyte GA-EG41MFT-US2H http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950040 זיכרון G.Skill DDR3 3072MB (1024MBx3) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ http://www.skypc.co.il/product.asp?p...0666CL9T-3GBNQ תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  23. טוב אז שמתי לב שלוחות האם של פלייט הגיעו לארץ! איך זה http://tms.co.il/product/4760 בהשוואה ל p35-sl של ג'יגה בייט? וואיך הכרטיס קול של הפלייט? ובונה כתוב שהוא תומך בcf ! זה אומר שלא צריך לקנות לוחות ב1200? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  24. Started by mlunker,

שלום, אני מנסה להרכיב מחשב פשוט (OFFICE, אינטרנט וחיבור למסך 42 אינצ'). על מנת לקבל גם יציאת HDMI שתתמוך בFHD ברוזלציות של 1080P וגם יציאת DVI למסך הראשי המליצו לי בפרום המפרטים על השילוב: GIGABYTE GA-73PVM S2H + E5200 היו כאלו שגרסו שמעבד כפול ליבה לא יגיב טוב לFHD וחובה QUAD מה דעתכם האם ההצעה למעלה מספיקה לFHD ב1080P? או שאני צריך להוסיף עוד כ750 ש"ח בשביל: GIGABYTE EG43M S2H + Q6600 (ממש לא בא לי)? או שאולי אפשר להתפשר על משהו באמצע (לדוגמא: GIGABYTE EG43M S2H + E5200)? תודה, mlunker

• 7 תגובות
    • 640 צפיות

דיונים חדשים בפורומים