עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by silverpist,

אני חייב להכניס לו קירור ???, ואם כן, אז עדיף גרסת BOX, או שעדיף TRAY עם קירור בנפרד ???

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  2. שלום לכולם, אני מנסה להרכיב מחשב (שקט) לצרך עיבוד תמונה -פוטושופ וקצת עריכת וידאו התיעצתי בפורום המפרטים ועוד פה ושם אבל ניסיתי להבין קצת יותר בעצמי ולא לקנות על עיוור קראתי חלק מהדיון הארוך על מרובעי ליבות נגד כפולי ליבה או להיפך ככל שהבנתי יותר נראה לי שאני מבין פחות. הייתי שמח אם תוכלו להמליץ ולנמק אני רוצה לבצע את הרכישה בקרוב. דרך אגב אני אשמח גם להמלצה איפה לקנות - אינטרנט או חנות - אני באזור רחובות (יש אייבורי ו KSP ) או אזור ת"א. המפרט שמבחינתי "סגור" עד כה - זה מארז,ספק,קרור מעבד,וכונן קשיח - סה"כ עד כה נוצל מהתקציב כ-1800 שח אני רוצה לסגור עניין בכ 4000- 4500 לא יותר ונשאר מעבד,לוח,זיכרון,כרטיס מסך... פתרונות קירור למעבד Scythe MUGAN 2 CPU Cooler ¤212 מארזי…

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  3. Started by spirit,

רשום באתר הבית שהוא תומך fsb 1066 /oc למה הכוונה ולאיזה רכיב בדיוק צריך לעשות oc כדי שיתמוך ב e-6300 בוקר טוב ותודה

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  4. Started by Ashand,

optionROM קיים בלוחות של סרברים, האופצייה היא לעשות בוט מכרטיס סקאזי או SAS , כרגע יש לי ABIT IP35 PRO ואין לו את האופצייה הזאת, יש לי כרטיס SAS על PCIE , W7 מזהה לי אותו בסביבת וינדוס וכל מה שמחובר אליו אבל בבוט אני לא רואה אותו, לכן חשבתי להחליף את הלוח שלי ללוח אחר ואני לא יודע איזה לוח קיימת לו האופציה הזאת, הלוח חייב להיות 775 מתאים ל QUAD קור עם 8 גיגה זכרון, כרגע לקנות מחשב חדש (לדוגמא ASUS P6T WS שיש לו את האופציה) כרוכה בהוצאות גדולות... תודה

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  5. Started by rino,

ראיתי שהדובים מוכרים זיכרון 256MB 3200 ב220 ש"ח שווה ? או שכדאי ללכת על A-DATA ב200ש"ח?

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  6. Started by YoraY,

שלום לכולם.. הבנתי שזה המקום לשאול שאלה ברמה כזאת על מנת לקבל עליה את התשובה הטובה ביותר אני עכשיו מתכוון לשדרג את המחשב שלי כי עד עכשיו הוא לא סחב כמו שצריך, אני עוסק ביצירת מוזיקה אלקטרונית מקצועית וצריך לקחת את עצמי כמה צעדים קדימה... אני סגור על מעבד וזיכרונות: kingston ddr2 1gb 800 - 441 * 2 Core 2 Duo E6320 Box Intel - 963 E6600 - 1200 אין לי צורך ביותר מזה.. מה שכן עד עכשיו שקלתי את הלוח אם הזה: asus p5b - 650 רק מה שיש לו המון גירסאות ואין לי מושג מה מהן תהיה טובה בשבילי ואם בכלל זה הלוח אם שאני צריך. הדרישות שלי הן: יש לי 2 HD בחיבור IDE, אני רוצה שתהיה לי את האפשרות לחבר אותם.. יש לי גם צורב DVD LG 4167 שהחיבור שלו IDE שגם אותו אני צריך לחבר יש לי…

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  7. Started by dante123,

שלום. אני רוצה לקנות מחשב בקרוב והשאלה שלי היא-האם עדאי להשקיע במעבד כפול ליבה של 64 bit?אני משחק די הרבה במחשב ומעוניין לשחק בכל משחקי הדור הבא על פירוט טוב,אבל השאלה שלי היא האם המשחקים ינצלו את זה?והאם ההשקעה הכספית כדאית יחסית למחיר? תודה.

• 7 תגובות
    • 646 צפיות
  8. אוקי אנשים אני צריך לוח לסוקט 754 עם ערכת ששבים טובה לא ULI VIA יותר בכיון radeon x200 או נפורס 4 או 3 עכשיו צריך PCIE רצוי 2 ל SLI כרטיס רשת אחד אבל רצוי 2 כרטיס קול טוב 4 מקומות ל DDR תומך DDR400 פייר וויאר כניסות usb מאחורה 4 לפחות ואפשרות להרחבה על ידי פאנל כמו שיש לי פה במארז transformer וכול שאר הדברים הרגילים powerbios תמיכה ב raid בלי כרטיס מסך ob זהו סה''כ תקציב עד 600-700 שקל תודה

• 7 תגובות
    • 646 צפיות
  9. Started by talevi,

מה ההבדל בין P5B DELUXE לבין EVGA nForce 680i ? אני מתכוון לעשות OC ... אין לי בעיה עם ההבדל מחירים אבל מה מצדיק הבדל של 500 שקל ביניהם? תודה .

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  10. Started by As-21,

תראו את התמונה מ CPUZ האם הכל תקין כי אני רואה שהוא עובד על 2 GHZ ולא 2.81

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  11. הרכבתי את המפרט הבא מ-IQPC: כרטיס מסך :GIGABYTE Geforce 8800GT 512MB 256BIT¤ 1422 מעבד :INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX¤ 1004 לוח אם :GIGABYTE GA-P31-DS3L¤ 463 זיכרון :CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz VALUE DUAL CHANNEL KIT¤ 311 דיסק קשיח :WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS¤ 624 מארז :COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN¤ 378 צורב DVD :LG DVDRW GSA-H66N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA¤ 181 סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 4383 שוחחתי עם בעל החנות כדי לברר איתו דברים כמו אם יש הנחות/כמה עולה הרכבה וכו'. הוא הציע לי לעשות במפרט כמה שינויים: 1) הוא טוען שמעבד E6750 ביחד עם לוח אם עם …

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  12. Started by elad76,

זאת הבעיה: יש לי סטיק אחד שעובד ב 5-5-5-13 ואחד שעובד ב5-5-5-15 זה שעובד ב15 טוב בOC ...הוא של TWINMOS. השני של חברה אחרת עם 13.. אני לא יודע איך כל אחד יעבוד בOC....כי הTWINMOS לבד בטוח יגיע ל400..הבעיה הוא ה13 של TRANSCEND

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  13. אפשר לראות את המפרט אצלי , האם הלוח שווה את ההשקעה? או שעדיף לקחת לוח אחר? אגב איך הצ'יפ X38?? פשוט יש לי אפשרות להחליף בין הלוח הזה שכבר הוזמן למשהו אחר עכשיו ף ורציתי לדעת אם כדאי לעשות זאת. מתוכנן אוברקלוק וייתכן קרוספייר.. תודה. יום טוב

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  14. Started by adirze,

אני צריך המלצה ללוח עבור קונרו E6600 חשוב לציין שאני לא מתכנן לעשות OC אז הייתי מעדיף את הלוח המומלץ בתנאי הזה. התקציב 1000 עם חריגה קטנה יהיה מתאים. תודה.

• 12 תגובות
    • 646 צפיות
  15. Started by morangal555,

כרגע נמצא על 800MHZ הוא לא אמור להיות על 1000MHZ או שזו מגבלת הלוח? ניתן לראות מפרט בצד תודה מראש למגיבים!! ???

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  16. Started by aviram20,

http://www.techpowerup.com/101948/Pentium_E6500K_Surges_Past_6_GHz.html איך לעזאזאל אני משיג את המעבד הזה??? אולי נעשה קניה קבוצתית שלו או משהו? מה חושבים עליו.. תוצאה מאוד מפתיעה בעניי מעניין כמה הוא נותן בSPI .......... עריכה: ניראה לי יותר מתאים לאוברקלוקינג וקירור .

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  17. מדובר במחשב ישן (7 שנים בערך) המשמש להצגת סרטים בלבד. הוא מחובר למגבר ב-S-Video מהכרטיס מסך ומהיציאה הדיגיטאלית של הכרטיס קול. מעבד : AMD Athalon 1400 Mhz לוח אם: Asus A7m 266 כרטיס מסך: Nvidia 5800 כרטיס קול: Creative Audigy זכרון פנימי: 1GB DDR הבעיה הייתה שהיה לוקח המון נסיונות להדליק אותו: כל פעם הוא היה מגיע לווינדוז (ולפעמים גם זה לא) ואחרי כמה שניות נתקע. ככה שבממוצע היה צריך משהו כמו 7 נסינות בממוצע עד שהוא היה מגיע לוינדוז בלי להיתקע. כל פעם שהייתי מפרמט הכל היה עובד אחלה לחודשיים ואז לאט לאט המצב היה חוזר לקדמותו בהדרגה. עכשיו אני חושב שגם הסי די התקלקל כי אני לא מצליח להתקין וינדוז מחדש. החלפתי לו כבר את כל החלקים מלבד הלוח אם, המעבד והכרטיס מסך כי אין…

• 8 תגובות
    • 646 צפיות
  18. Started by ראובן,

??

• 12 תגובות
    • 646 צפיות
  19. Started by xtract1,

אני עומד לקנות מחשב בחנוכה (צירפתי את המפרט ללא הלוח אם) ואני אשמח אם תעזרו לי לבחור לוח מתאים בלא יותר מ-800 ש"ח שפשוט יהיה בעל ביצועים טובים (לא צריך אוברקלוק וכו') ויהיה אמין כמובן. ועוד שאלה..יש nforce4 ultra ויש בלי האולטרא...מישהו מוכן להסביר לי מזה אומר? מה ההבדל? האם שווה להשקיע בישביל זה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  20. אני מחפש מעבד טוב למחשב שלי, המטרה היא בעיקר שיריץ משחקים חלק על הגדרות גבוהות - כי יש לי כרטיס מסך טוב, חסר לי רק המעבד.. הPENTIUM 4 3GHZ - כבר לא מעלה לי משחקים עכשווים... אז יש לי 1000 שקל - אם אפשר פחות אז יותר טוב, מעבד שייתן לי את התוצאות הכי טובות. ראיתי לפי הטבלת ביצועים ( http://www23.tomshardware.com/cpu_2007.html ) את המעבד הזה - PHENOM 9500 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=682195 אבל אין בעיה שהלוח אם שלי הוא INTEL וזה מעבד AMD?

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  21. יש לי לוח של אסוס p4s533-mx ללוח ערכת ציפסטים של sis - sis 651 ו - sis 962L חיפשתי בפורומים שונים, כולל זה, ובאתרי חומרה טלא הצלחתי למצוא סקירה או מבחני השוואה לערכת הציפים הנ"ל לעוזרים תודה וחג שמח

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  22. Started by anx,

כמה "Cache" יש ל AMD Athlon 64 3200+ ??? K האם זה שונה מה 3000+ ?

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  23. שלום לכולם! אני מחפש לוח טוב עם PCI-E בתקציב של 1,000 ש"ח +-. חשוב לי הביצועים ואני לא מבצע OC. כמו כן אני צריך זכרונות ללוח והמעבד הנ"ל בגודל 1GB. תודה על עזרתכם. ד"א ראיתי מס' נושאים בנושא לוח למעבד כפול ליבה אבל אם תקציב נמוך יותר וחברות מסויימות. אני פתוח להצעות לכל הציפים וכל החברות. אני מחפש את הטוב ביותר ואם יש אסמכתא (לינק לכתבה) אשמח. תודה!

24. עשו לי סיסמה דרך התוכנית ביוס כל פעם שאני מעלה את המחשב אני חייב להקיש את הסיסמה, יש דרך לעקוף את זה ? או לגלות את הסיסמה ??? אני אבוד בעיניין בבקשה !!

• 10 תגובות
    • 646 צפיות
  25. Started by dan9,

היי יש לי לוח מסוג: 4CoreDual-SATA2 של חברת ASROCK http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=4CoreDual-SATA2&s=775 ונתקלתי בבעיה שעוד לא קרתה היתה לי בעבר עם אותו לוח... בזמן התקנת וינדוס ולא משנה איזה ונידוס...הוא לא מצליח למצוא את הדיסק קשיח ולא מוכן לקבל אף דריבר של הבקר בנוסף גם שאני מנסה להתקין על שני כוננים שהם לא מסוג SATA אלה EDI הוא לא נותן?? וב XP הוא נתקע ולא עובר את המסך הכחול לממשק הצבעוני.. מה הבעיה??

• 2 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים