עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by NIR-T,

מה השוני בסדרה החדשה של amd לעומת מעבדיהם הקודמים? אני רוצה לקנות מחשב, בלי כוונה לעשות oc, איזה מעבד עדיף לי לקנות ביצועים/מחיר (2800) amd 64 או intel pentium 2.8 ?

• 12 תגובות
    • 661 צפיות
  2. Started by mb74ever,

שלום, היום רכשתי בKSP את ה512, שחשבתי שיש עליהם 3 שנים אחריות אבל טעיתי..לא נורא. בכל מקרה עכשיו אני אצל דודים, ולהם יש leadtek nforce2. שתי סטיקים שפועלים בדואל צ'נל של גייל 333, הכנסתי לסלוט השלישי את האדייט שרכשתי המחשב עלה והכל טוב, אבל לפני הכניסה לוינדוס הוא עושה כל פעם רסט, מה הסיבה? אי תאימות? או שפשוט לא הגדרתי משהו נכון? מחר אני חוזר הבייתה, ואני ישים את האדייט על המחשב שלי ששם יש לי 256 סמסונג 333, אני מקווה שלא תהיה בעיית תאימות כי אז אני יהיה מאוכזב בכל מקרה עד שלא אבדוק לא אדע את התשובה. ועוד שאלה קטנה, אני צריך להגדיר משהו במיוחד בשביל שיהיה לי ביצועים הכי טובים שאפשר בזכרוונות או שהכנס-הפעל והכל יהיה סבבה?

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  3. Started by brum,

אהלן. 2 שאלות בבקשה על הלוח הזה (התמונה מצורפת) : 1. מהו הרכיב המרובע בצבע זהב שבין המעבד לAGP (מס 1 )? 2. יש מאוור שמוצמד לרכיב הזה והוא לא עובד. החלפתי מאוורר חדש אבל הוא לא עבד כאשר חיברתי ל 2. רק אחרי שחיברתי גם את הכבל הצהוב שהיה למאוורר לחיבור (מס 3) הכל עבד. למה ? תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  4. קניתי מעבד 939....ועל הקופסא של הלוח אם רשום k8ns-939... בסנדרה זה טוען אחרת....

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  5. Started by יניב קופר,

רוצה לדעת איך המעבד מנסיון של אנשים אשמח לתשובות

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  6. Started by mattan3000,

אני אעשה OC אצל SKY, ולכן נאמר לי שאני אגיע עם E8400 בOC ל 4.1+- ועם Q9300 ל3.. מה עדיף לשנים הבאות? ומה יתן לי תוצאות יותר טובות במשחקים עכשיו..? בכל אופן, אם אני לוקח את הE8400 אני מקבל את ה98GTX ועםהQ9300 אני אקבל את ה88GTS .. איזה שילוב עדיף לשמקחים לעתיד? אני מחליף משחב כל 4 שנים... יש כאן כמה שאלות, אשמח לתשובות.

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  7. Started by dorviper,

למה הם משתווים... נגיד מעבד P4 2400 משתווה לאיזה מעבד CORE 2 DUE מבחינת ביצועים מצטער אם שאלו כבר...חיפשתי ולא מצאתי תשאלה הזאת

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  8. Started by elad the master,

זקוק ללוח אם לאוברקלוק לסוקט 478 במחיר של 400 ש"ח..יד שניה אולי.. צריך שתהיה אפשרות להעלעת מתח למעבד ללוח אם ולזיכרון..(לוח אם וזיכרון לא חובה..) לוח אם חדש יש סיכוי שיהיה בטווח המחירים הזה ?.. תודה.

• 8 תגובות
    • 661 צפיות
  9. Started by eliranl,

התקציב 550 שקל אני לא עושה OC רצוי של ג'יגבייט או אסוס כי הם יותר זולים מהחנות שאני קונה ממנה

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  10. Started by Sweet_Tooth,

לא מזמן הורדתי גירסת ביוס חדשה ללוח שלי (GA-8IHXP) שמאפשרת Hyper-Threading אבל כידוע הפונקציה הזאת תהיה רק ב 3.06 החשדים, הביעה היא שלא מזמן ראיתי בחדשות שהחברות שמיצרות לוחות יתחילו ביצור ליין חדש שתומך במתח גדול יותר לכבוד סידרת ה 3GHZ + של אנטל אז השאלה שלי היא: האם הלוח שלי יתאים לסידרת המעבדים החדשה?

11. עד כמה שהבנתי היום 2.8 נורט'ווד טוב כמעט (ואפילו יותר) מ 2.8 פרסקוט איך זה? הכי הפרסקוט בא עם ליבה חדישה ומצוייד ב1 מגה קאש מתי בעצם יהיה טוב יותר לקנות פרסקוט מנורט'ווד (לקראת הוצאת הסוקט החדש אינטל מתכננים שיפור מסויים?)

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  12. Started by shar34,

שלום לכולם. פעם ראשונה שלי כאן בפורום, אני מקווה שאני במקום הנכון. יש לי לוח ג'יגהבייט GA-73PVM-S2H (rev. 1.0. ורכשתי מעבד E7400. המעבד לא מופיע ברשימת המעבדים הנתמכים ע"י הלוח. האם יש סכנה לנסות להפעיל את הלוח עם המעבד? מה קובע אם המעבד יעבוד? הסטפינג? הביוס? תודה לכל מי שיכול לעזור.

• 8 תגובות
    • 661 צפיות
  13. מדובר על המעבדים שאמורים לצאת ב22 ליולי מסדרת ה 6X50. כפי שאתם יודעים תדר הBUS במעבדים אלו הוא 1333MHZ ורוב הלוחות הנוכחיים אינם תומכים בתדר זה.

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  14. http://hwzone.co.il/news/1232421529/79150/ מהיכן זה מסתמן ?

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  15. Started by MoRtZkInG,

תודה.

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  16. Started by Sifo Jen,

קודם כל שלום, אני חדש בפורום הזה (אז להתייחס יפה 0()0 ) שמעתי על משהוא שנקרא מעגלים דואטוניים ושהוא הולך להחליף את המעגלים של היום. מה זה?. תודה. יאיר.

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  17. Started by nawa,

שלום לכולם, רציתי לשאול איזה זכרון מתאים ללוח אם intel grand county תודה, נאור.

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  18. Started by Ashand,

optionROM קיים בלוחות של סרברים, האופצייה היא לעשות בוט מכרטיס סקאזי או SAS , כרגע יש לי ABIT IP35 PRO ואין לו את האופצייה הזאת, יש לי כרטיס SAS על PCIE , W7 מזהה לי אותו בסביבת וינדוס וכל מה שמחובר אליו אבל בבוט אני לא רואה אותו, לכן חשבתי להחליף את הלוח שלי ללוח אחר ואני לא יודע איזה לוח קיימת לו האופציה הזאת, הלוח חייב להיות 775 מתאים ל QUAD קור עם 8 גיגה זכרון, כרגע לקנות מחשב חדש (לדוגמא ASUS P6T WS שיש לו את האופציה) כרוכה בהוצאות גדולות... תודה

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  19. Started by talevi,

מה ההבדל בין P5B DELUXE לבין EVGA nForce 680i ? אני מתכוון לעשות OC ... אין לי בעיה עם ההבדל מחירים אבל מה מצדיק הבדל של 500 שקל ביניהם? תודה .

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  20. Started by scohen360,

שלום לכולם !! יש לי בעיה מאוד מוזרה עם מערכת הקירור של המעבד שמורכב על לוח (Gigabyte GA-X38-DS5) דבר ראשון שקורה. יש לי קירור מסוג Thermaltake Big Typhoon בעל ווסת מהירות על גוף המעבד כשחיברתי תמאוור ללוח המאורר פועל מאוד איטי גם שאני מרים תווסת למקסימום מהיר. בבדיקה שעשיתי על ידי מתח חיצוני (שנאי) המאוור פעל טוב מאוד והווסת מהירות תקין. הלוח עובד מצוין .שעולה הווינדוס לפעמים המאוור מפסיק לפעול מבדיקה בחוברת ההסברה של הלוח עולה כי הלוח נותן מתח למאוור רק שהוא מרגיש בהתחממות ושהוא לא צריך הוא מוריד תמהירות של המאורר ושמתי לב שהטמפרטורה של המעבד נמוכה ממש המאוור מתכבה לפעמים . וממשיך לפעול שהמעבד מתחמם. זה לא נורא עכשו הבעיה בכול זה שכל תוכנה שאני מתקין לבדיקת טמפרטורות…

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  21. Started by aviram20,

http://www.techpowerup.com/101948/Pentium_E6500K_Surges_Past_6_GHz.html איך לעזאזאל אני משיג את המעבד הזה??? אולי נעשה קניה קבוצתית שלו או משהו? מה חושבים עליו.. תוצאה מאוד מפתיעה בעניי מעניין כמה הוא נותן בSPI .......... עריכה: ניראה לי יותר מתאים לאוברקלוקינג וקירור .

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  22. Started by Headspin,

שלום. יש לי לוח IS7 G בכל אופן היה לי ADATA 400 512 זכרון על DUAL CHANNEL היה לי שוכב בצד מהלוח הקודם זכרון סטיק אחד של סמסונג 512MB 333 הוספתי את הזכרון ללוח הקיים ולמערכת הקיימת,והמשחקים לא זזים לי ביכלל. עם הזכרון הקודם המשחקים רצים ללא כל בעיה.(512 DUAL CHANNEL) למשל קולים מקריי 2005 מקרטע על הגדרות שהיו רצות לי מאוד מרשים ב ADATA לבד. מדובר עם ראדון 9800PRO מה לדעתכם הבעיה? :

• 8 תגובות
    • 660 צפיות
  23. Started by amichay,

ישנה אצלי בעיה מוזרה : המחשב שלי הוא gigabyte 7axp uoltra מעבד amd1800xp ,כרטיס מסך nvidia mx440 ,ו80gb בraid הזכרונות הם סמסונג ddr 400 512 mg הבעיה היא שסיסטם סנדרה ותוכנות בנ'מרק נוספות מזהות את הזכרונות מבחינת הביצועים כלא יותר מ266 mg אם למשהו יש רעיון איך לפתור אשמח לדעת

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  24. Started by OZSHIMON,

שלום! המחשב אמור להיות מיועד למעבד-E8400, כרטיס מסך- ATI 4870, HD500G, זיכרון 4G. איזה לוח P45 הכי טוב למחיר הזה? מעדיף לוחות של GIGABYTE או ASUS. ומה ההבדל בין הלוח הזה: ASUS P5Q-E ללוח ASUS P5Q PRO ללוח הזה GIGABYTE GA-EP45-DS3 אלו לוחות עד 800 שח - אני מעדיף שיהיה לוח שהיו לו יציאות אחוריות רבות. מתכנן OC קטן בעתיד תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  25. Started by TYCOONMAN,

טוב יש לי איזה לוח אם מעפן וישן .... ( יש לי מחשב פנטיום 3 מה אתה מצפים?). הקטע המצחיק הוא שהמעבד שלי הוא slot 1 ולא סוקט ( מן מכשיר בצורה כרטיס שנכנס ללוח אם כמו כרטיס מסך)...והצצתי בחוברת של הלוח אם וגיליתי שהסוקט שלי הוא 370 ( כן יש לי בלוח אם מקום גם לסלווט 1 וגם לסוקט). עכשיו- האם יש מעבדי פנטיום 4 שמתאימים לסוקט 370? כי אם כן זה יכול להיות שידרוג מאוד נחמד.

• 8 תגובות
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים