מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום אחרי שהתגברתי על הבעיה הקודמת (DVI היה מחובר ללוח אם, ולא לכרטיס מסך, וכתוצאה מכך לא יכולתי להכנס לביוס), עכשיו יש לי בעיה אחרת. אני מנסה להגדיר שהלוח אם Z68 PRO3-M יהיה על chai אבל אני לא מוצא בביוס איפה להגדיר את זה. מישהו יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי 4 סטיקים של RAM, כל שניים מהם זהים (זוג של corsiar וזוג של OCZ, כולם באותן מהירויות וCAS). ממה שקראתי באינטרנט בנוגע לדגם הספציפי של Corsiar שיש בידי, הם עושים בעיות מתחת למתח 2.1V (צריך לשנות ידנית בביוס, רוב הלוחות לא שינו את זה כשההגדרות הVoltage על Auto). מתעוררת השאלה, אם אגדיר בביוס ידנית 2.1V לRAM - אילו השלכות יהיו לגבי הזוג של OCZ, שאינו צריך 2.1V? כלומר, יותר מידי voltage מזיק? אם כן, האם אפשר לגרום רק לזוג של Corsiar לקבל יותר וולט, ואם כן איך? (אולי לפי הסטיק בו הם יושבים) תודה
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן ואני רוצה לשדרג אותו ולהחליף זיכרון. הלוח אם שיש במחשב: Intel Desktop Board D101GGC לינק כרגע יש 512MB זיכרון ואני רוצה לשים 2GB זיכרון. הלוח אם ישן אז לא מצאתי כל כך חנויות שמוכרות זכרונות מתאימים. מצאתי זכרון אחד ב-KSP: לינק. רשום שם שהמתח הנדרש הוא 2.6V ובאתר של הלוח רשום שאפשר רק 2.5V (לינק). ההבדל הזה יכול לעשות בעיות? מצאתי זכרון נוסף ב-TMS: לינק (אותו זיכרון, אבל יותר זול באתר אחר: לינק). הזיכרון באתר של היצרן: לינק. נראה שהזיכרון הזה מתאים, אבל הוא יקר יותר. הזיכרון הזה בסדר? יש אולי משהו יותר זול? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אוקיי אז כפי שציינתי יש לי מאשין בלאק לבל1 512 2X שכרגע על 2.5-3-2-6 ועל מתח 2.7V (גבוה מדי??) ואני רוצה להוריד אותם ל2-3-2-6 (עפ"י האתר של מאשקין אלה התיזמונים המומלצים שלהם), האם הם יוכלו להחזיק 2-2-2-5 והאם אני יזדקק למתח גבוה יותר מ2.8V? תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 610 צפיות
-
-
התכנאי אמר לי לבדוק עם הזיכרון הזה טוב! הזכרון של -אלכסיי- משהו מכיר את החברה אזות?זות חברה טובה ליזכרון?
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות זכרונות סה"כ 1GB ואין לי שמץ של מושג מה ההבדלים ביין KIT של שתי לוחיות או שקונים אותם בנפרד מה בעצם כדאי לי לקנות ? ומה אני מקבל בעצם שאני קונה את שניהם בחבילה אחת? איזו חברה מומלצת לקנות בתקציף של 1200-1400 ש"ח (ל-1028MB) תודה.
-
- 13 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני כמעט בטוח שכן אבל כדי להיות לגמרי בטוח, האם ה צ'יפ סט 850E תומך בHyperThreading?
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
היי אני משדרג את המחשב שלי ואני צריך בבקשה עזרה בבחירת מפרט ל90% משחקים.. חשבתי על הדברים הבאים: intel 2.4 512k 533mhz ocz ddr 256mb pc2700 rev 3.2 performance series 333mhz gigabyte GA-8PE667 וספק כוח tsunami 350watt מה אתם אומרים? אני מתלבט בקשר לזיכרון... אתם חושבים שהיה עדיף יותר לקחת 512 ddr 333 של סמסונג רגיל באותו כסף? תודה :-)
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
השבוע אני הולך לקנות מחשב חדש, די דחוף לי העניין למען האמת, והייתי מאד רוצה לשמוע חוות דעת בקשר ללוח שעלי לקנות. קראתי את סקירת הלוחות שנעשתה לאחרונה, אך המידע שם רחוק מלעזור לי להגיע להחלטה. קודם כל, המעבד יהיה Athlon 2500+ . המחשב אמור לשרת מגוון מטרות : 1. עריכת ווידיאו ( ברמה של עבודה עם PREMIERE למשל ) 2. עבודה עם תוכנות תלת מימד (lightwave, maya) 3. קצת משחקים FIFA וכאלה.. 4. בשלב מאוחר יותר אולי אני גם אוסיף כרטיס קול מקצועי לעבודה רצינית עם אודיו. אני מוכן לשים על הלוח כ 750 שח, למרות שאם זה יהיה הכרחי אני אוסיף עוד חוץ מזה הייתי מעוניין גם בחוות דעת גם לגבי איזה כרטיס מסך לקנות בהתחשב באופי העבודה שציינתי קודם אבל במקרה הזה התקציב קצת יותר מצומצם... תודה מראש! ס…
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי מעבד SOCKET 423 אני מחפש לו לוח אם או מחשב בסגנון SHUTTLEX הקטנים הוא מיועד ללכת לחוות שרתים תודה מראש :\ נ.ב המעבד הוא P4 1.7
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
כ.מסך MSI GF4 4600 מפעיל את הלד אזהרה האדום ב- A7N8X ואי אפשר להדליק את המחשב. ניסיתי להפעיל ולכבות בביוס את האופציה של AGP X8 אבל זה לא משנה, הלד אזהרה עדיין דולק. בדקתי את ה- GF4 על מחשב אחר עם לוח VIA KT333 של Gigabyte, ושם הוא עובד חלק. כרגע על ה- A7N8X יש GF3 והוא עובד יופי. האם זה אומר שהכרטיס הנ"ל משתמש ב- 3.3v signaling ואי אפשר להריץ אותו על לוחות חדשים שתומכים ב- 1.5v ?
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אין לוח יפוקס כמו שלי בגירסה 3.1??? ומה ההבדל בכלל בין 2.1 ל-3.1 חוץ מהעובדה שיש לגירסה החדשה שוב כרטסי קול מובנה של REALTEK 655 ולא CMEDIA
-
יש לוח של אביט AT7 MAX 2 עם מעבד AXP2400? כרטיס מסך TI4600 של גאנווארד 512 של מושקין DDR 400 סאונד בלאסטר אודיגי 2 פלטניום איקס ספק של אנרנקס 660 וואט ומשהו מוזר הוא כל הזמן מראה לי ב3.3V הVIO 3.10~3.12 וכשאני מפעיל קובץ של 3 4 גיגה של 2MPEAG התוכה של הדוקטור חומרה של ווינבונד מצפצף על הוולטאג הזה מה עושים גם במשחקים הוא מצפצף שוולטאג יצא מתחום השלילי(כלפי מטה למרות שהוא מראה 3.10
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
האם הלוח הבא מתאים ל-P3? Soyo SY-P4X400 DRAGON Ultra זה שם הלוח.
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מחשב חדש, P4 2.4C GigaByte GA-8IPE1000 GF4 MX440 Kingston 256MB 400Mhz הספיקר מצפצף מלא ציצופים קצרים מאד ללא הפסקה בחוברת של הלוח אם כתוב שזה Power Failure יש למישהו רעיון מה לנסות? נ.ב: גם כשהזיכרונות והכרטיס מסך בחוץ הבעיה חוזרת על עצמה יש לשים לב לזה שזה עבד, התחילה הבעיה, שוב עבד, ושוב התחילה הבעיה.
-
- 9 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש ברשותי מחשב בעל מעבד +AMD Athlon 64bit 3000 עם סוקט של 754. הלוח האם שלי תומך בAGP ולא בPCI-E, ואני רוצה לשדרג אותו כדי שאני אוכל לשדרג לכרטיס מסך מתקדם יותר, שתומך רק בPCI-E. אז רציתי לדעת אם אני אוכל לקנות לוח אם של סוקט 939, ועדיין להשתמש במעבד הנוכחי שלי? או שמא אני אצטרך לשדרג למעבד עם סוקט 939 גם כן? ובכלל, מה בדיוק ההבדל בין מעבדים עם סוקט 754, למעבדים עם סוקט 939? בנוסף, לגבי זיכרונות Dual Channel- האם צריכים זיכרונות מסויימים שתומכים בDual Channel על מנת לעשות זאת? או כל זיכרונות יכולים לפעול על Dual Channel, אם הלוח אם תומך בזה כמובן? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
איזה זיכרון בנפח 2X1024 יתן את הביצועים הכי טובים (2 2 2 5 -בסטוק) אם אופציה לאוברקלוק עד 500-550 בתיזמונים סבירים והאם ניתן להשיגו בארץ במחירים סבירים (עד 2000 שח) תודה
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני סטודנט לקולנוע שמעוניין לקנות מחשב שיתמוך בAVID , השאלה אם D820 יהיה משמעותי או שאפשר להסתפק ב פנטיום 4 3.0 ?, ואיזה קירור איכותי למעבד אתם ממליצים? ולוח אם טוב? התקציב של לוח אם בסביבות 1000 ש"ח . תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 610 צפיות
-
-
Asus P4P800-E Deluxe זה הלוח שני חושב שמאד טוב ל OC למעבד שלי 478 3K G.Skill F1-3200DSU2-1GBFX שוב מה אתם אומרים? יש לי ספק של TT: TR2 430W
-
- 7 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום, שמי אלעד ואני חדש ב-HWzone. באתי לכאן בתקווה שאתם תוכלו לעזור לי, אני מעוניין להחליף את הראם הנוכחי שלי - Spectek 256MB ב- Kingstone 512MB. אך לצערי הקינגסטון יקר מדי, ואני לא אוכל להגיע לסכום הדרוש בזמן הקרוב אז החלטתי לשלב את הראם הנוכחי שלי ב- Kingstone 256MB ורציתי לדעת האם זה יהיה כמו לקנות את ה-512MB. מקווה שהבנתם מה אני רוצה מחייכם :} אלעד.
-
- 14 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
היום קניתי לוח אם של גיגהבייט סוקט 754 דגם K8NS ואמרו לי שהוא ממש טוב ויתמוך במעבד שלי ATHLON XP BARTON 2800 מה אתם אומרים על הלוח הנ"ל? דרך אגב החלפתי לוח בגלל בעיה ש2 זכרונות זהים לא עובדים ביחד רק אם אני שם כל אחד לחוד אז הם עובדים.ויש לי 2 סטיקים של 256 DDR 400 של קינגסטון שאני רוצה שיעבדו ביחד אני מקווה שקניית הלוח תפתור את הבעיה מה דעתכם?
-
- 8 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי וויכוח עם איזה אחד שחושב שמעבד P4 של אינטל מגיע ל70 מעולת אמרתי לו שזה לא הגיוני והוא אומר לי שזה נכון אז מי צודק ? אני - אני אומר שאין מצב שהמעבד של אינטל מגיע ל70 מעלות במצב מנוחה הוא- הוא אומר שבמצב מנוחה המעבד של אינטל מגיע ל70 במצב מנוחה ואל תגידו שזה תלוי נניח שזה מחשב סטנדרטי עם מאוורר אחד נקי בלי אבק ובלי בטיח
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/cpu/20050801/index.html
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שלום רב. אני שואל בשביל אחד מן המורים שלי בתיכון, אני יודע שזה מאוד מוזר הוא פנה אלי בכדי שאני אברר כמה יעלה לו לוח חדש למחשב שלו, מה שאני יודע עד עכשיו על המחשב הוא מהירות המעבד היא 800MHZ זיכרון 128 נראה לי SDRAM לא בטוח HDD של 20 GB וזהו, המחשב הזה משמש רק לעבודות בWORD POWER POINT וכדומה, יש לו עוד מחשב AND ATHLON 3000+ 512MB 400MHZ 80GB 7200RPM 8MB BUFFER GEFORCE FX 6200 128MB... הוא רוצה לתקן את המחשב הישן שלו, כמה יעל לו לוח אם חדש שיתמוך בכול מה שיש לו? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 610 צפיות
-