עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני רק רוצה לוודא. כרגע יש לי שניים של 512MB שעובדים ב DUAL CHANNEL והייתי רוצה להוסיף עוד שניים (מחברה שונה) של 512MB. האם יהיה לי 2GB שיעבוד ב DC? תודה

• 9 תגובות
    • 662 צפיות
  2. Started by tomer2004,

איזה זיכרון טוב יותר ? 1) GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Golden Dragon Value Memory CL2.5 8-4-4 2T, 5ns WLCSP, 2.6-2.95V, 6 Layer Lower Noise Golden Dragon PCB, bulk pkg 2) DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  3. Started by dlogan,

Intel StrewsBury DG965SSCK אני לא בטוח אם אני אוכל להחליף אותו אז אני רק צריך לדעת פחות או יותר איך הוא יעבוד עם המעבד E6700 ואם OC יהיה בסדר?

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  4. Started by Dano,

שלום אני רוצה לקנות את הלוח אם הזה: ABIT AV8 ואת המארז הזה: ?Antec ATX MIDI Super Lanboy? ולפי המידות שראיתי הלוח אם יותר מידי גדול למקום שלו במארז.. יכול להיות דבר כזה? בכל מקרה אולי תבררו לי אם זה נכון ואולי זה לא מפריע?

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  5. שלום אחרי חשיבה על DDR ו DD2 עלתה לי מחשבה להחליף את המחשב שלי עם מחשב של חבר של חבר (עזבו מסובך....) מדובר על מיפרט הבא... אופטרון 175 939 ואסוס A8N דלוקס תמורת אתלון 6000 AM2 ולוח אביט KN9NS הבחור מאד מתלהב מהאופטרון וחושב שהוא יותר טוב ממה שיש לו למרות שמה שיש לו זה דור אחד או יותר קדימה. למרות שכבר הזמנתי את הזכרונות למחשב שלי הנוכחי אני אשמח לקבל דעות אם כי פתחתי ת'רד על הזכרונות כבר הבוקר (למנהלי הפורום)

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  6. Started by guy_intel,

Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Black Dragon Dual Channel Kit ב- 460 שח ב-foxpc. האם העובדה שמדובר ב-Geil משנה משהו ?

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  7. אני משחק מדי פעם במשחקים חדשים מאוד. יש לי 2GB זכרון, ואף פעם המחשב שלי לא עבר את ה 2GB בשימוש. האם חשוב לגיימר לקנות מעל 2GB זכרון (נניח ומדובר על WIN XP) ?

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  8. קניתי מחשב לפני 3 חודשים בערך עם כרטיס זכרון בודד kingston 667 1GB היום אני מתכוון להרחיב לGB2. העניין הוא כזה, על הצ'יפים של הכרטיס שלי כתוב שם של חברה שהיא לא קינגסטון (אלפידה או אביקה או משהו בסגנון...) ואיפה שאני קונה יש רק זכרונות עם צ'יפ של קינגסטון. השאלה היא עד כמה אני צריך לצפות לבעיות תאימות ? האם מה שקובע תאימות בריאה בין כרטיס היא הארכיטקטורה של הזכרון (שבמקרה זה היא זהה כי זה אותו דגם) או הצ'יפים (שבמקרה זה הם של חברות שונות) ? אשמח לתשובה.

• 9 תגובות
    • 662 צפיות
  9. שלום, אם אני מתכנן להוסיף לג'יגה הזיכרון שיש לי בתצורת 512MB X2 Geil DDR400 CL2.5 עוד חצי ג'יגה בתצורה של 256MB X2 DDR400 כלומר עוד 256 מגה בכל ערוץ, אבל לא מתכוון לבצע שום OC, זה משנה האם הסטיקים הנוספים הם מחברות שונותו וה CL שלהם שונה זה מזה אחד CL2.5 ואחד CL3? כמובן ששני הסטיקים הנוספים הם DDR400 מסטנדרט DDR1 כמו השניים שכבר יש לי. האם הקונפיגורציה הזו תעבוד (שוב בלי OC)? מצב סכמה של הקונפיגורציות שעלולות להיווצר כאשר את הסטיק שבSLOT מספר 4 אני צריך לקנות: Slot1: Geil 512MB DDR1 400Mhz CL2.5 Slot2: Samsung 256MB DDR1 400Mhz CL2.5 Slot3: Geil 512MB DDR1 400Mhz CL2.5 Slot4: Crosair / TwinMOS 256MB DDR1 400Mhz CL2.5/CL3 האם הקונפיגורציות הנ"ל כולן תקינות?

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  10. אני רוצה להוסיף עוד ג'יגה זכרון, ל2x512 שיש לי עכשיו, אם זכרוני אינו מטעה אותי, בAMD939 בקונפיגורציה של 4 סטיקים המהירות יורדת ל333MHZ במקום 400MHZ, אני טועה? למה זה ככה, ואיזה עוד חסרונות יש לשימוש ב4 סטיקים במקום 2 ? אני מרגיש קצת כבד בויסטה ושהשדרוג הזה נחוץ.

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  11. שלום יש לי 2 לוחות אם להחלפה 1. PG5D1-VM LGA 775 DDR1 FSB800 2. ECS A780GM-A AM2+ DDR2 האם כל לוח עם הסוקטים הנ"ל למעבדים יתאים? אין לי אפשרות לראות איזה מעבד זה , כי הלוחות לא עובדים אשמח להמלצות זולות שמעון

12. שלום, אני ממש צריך פה עזרה בדגש על מהירות: אני קונה פנטיום 6550, לאחר התלבטויות רבות שאחסוך אותן מכם (מאוד רציתי AMD בהתחלה)... בכל מקרה אני צריך לוח אם וזיכרון (2 ג'יגה) והכל בדגש על פשטות. לצוטרך העניין אני לא מתכוון להוציא יותר מ-400 על לוח אם. מה שחשוב שיהיה לו IDE רגיל כי יש לי הארד דיסק ישן. מעבר לזה אני צריך תכונות בסיסיות ביותר - שיש בכל לוח אם אז אין צוריך לציין. כמו כן המלצה על 2 ג'יגה זיכרון, שאוסיף ואומר שאני לא יודע באיזה מהירות הוא צריך להיות אז הסבר קטן על המהירויות של המעבד הזה יהיה נחמד... אני מוסיף פה את האייסי שלי שפתחתי במיוחד לאחר שנים שהיה סגור - ומי שיכול לדבר איתי לייב יהיה ממש טוב... תודה רבה

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  13. Started by sha1823,

האם ישנו הבדל גדול בינהם ? והאם שווה לקחת e8400 3.0ghz שהחנות עושה לו אוברקלוק ל : 3.6ghz ?

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  14. Started by liav12,

היה לי במחשב 128 RDRAM שהיו מחולקים לשתי סלוטים של 64 MB עכשיו קניתי עוד 256 ושמתי אותם, אבל מה שאני לא יודע אם כל אחד מהסטיקים של ה128 חייב לעבוד מול הסטיק השני של ה128, כלומר 64 עם 128 64 עם 128 זה יעבוד על דיואל? או שחייב שכל אחד מהם ישבו לפי הקיבולת של כל אחד מהם?

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  15. Started by Nasok,

בין זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5849 לזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4953 המחיר שונה אבל הם שווים לפי ביצועים . במה שווה יותר להשקיע?

• 10 תגובות
    • 662 צפיות
  16. Started by iib,

ההודעה נכתבה על ידי באתר אחר, קצת יותר מבוגר, באנגלית ומפה השפה הגבוהה (יחסית) חשבתי לשכפל אותה גם לפה, אולי יש אנשים שימצאו בה עניין. We've all known for years that the 1:4 CPU ratio between AMD and Intel is being maintained not so much by any significant quality differences between both company's products. But more by AMD's poor public recognition and valuation compared to Intel's. However evidence is mounting to a general feeling that the tide is turning: http://www.axcessnews.com/modules/wfsection/article.php?articleid=6095 And the most important part of it all that I've never seen AMD's CPU prices this high and very close to Intel's and yet obviously this doesn't d…

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  17. Started by davidbr,

אם יש לי עכשיו על הלוח אם 2 סטיקים של 256MB של 2100 (מהירות 266MHZ), ואני מוסיף למשל סטיק של 256 של 3200, האם הוא יעבוד כ-2100?

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  18. Started by AlterEgo,

אז ככה... יש לי כעיקרון: AMD Athlon XP 2600+ 1.9GHz לא מזמן הוספתי למחשב כרטיס מסך: 6600GT - AGP ושמתי 2 סטיקים של 512 ראם (בעבר היה לי שני סטיקים של 256)... - DDR400 עכשיו, אני שוקל להחליף גם את המעבד - יש לי תקציב של 800 ש"ח. מה המעבד הכי טוב למשחקים(!!!) בתקציב הזה, והאם באמת יהיה הבדל משמעותי בביצוע ששוה את הכסף?.. נ.ב - עלתה עוד דילמה... יש לי לוח אם די ישן עם סוקט כנראה ישן (Socket A)... אז האם כדאי לי בתקציב הזה לקנות פשוט לוח אם + מעבד? או שמא להשקיע הכל במעבד (השאלה היא אם יש אחד טוב לסוקט הזה)..? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 662 צפיות
  19. אני מחפש לוח אם חדש והייתי רוצה להבין קצת יותר בנושא. מה אומר צ'יפסט ולאילו דברים יש לשים לב כשקונים לוח אם?

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  20. Started by ido2309,

היי, רציתי לדעת האם מעבד ‏Phenom 9500 יעבוד עם לוח אם Gigabyte GAM55PLUSS3G, במידה ולא, איזה לוח ממולץ למעבד? תודה מראש, עדו

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  21. Started by qpalzm,

רציתי לבדוק איך המעבד שלי מתפקד על 4ghz. הראם הוא אוברקלוקר גרוע אז שיניתי את היחס ל2:3 והעליתי את הבאס ל267 (כלומר ראם בסטוק). כמו-כן, שחררתי את התזמונים ל4-4-4-8 והעליתי את הVcore ל1.6. בנוסף לכך, העליתי את מהירות המאוורר ל6600 סל"ד מחרישי אוזניים. ולמרות הכל, הביוס לא עלה. למה זה קורה?

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  22. אין לי הרבה להוסיף , חוץ משאני צריך את התגובות דיי דחוף ושיש את הלוח הזה באייבורי

• 12 תגובות
    • 662 צפיות
  23. אני יודע שהנושא הזה כבר נטחן , אבל בכל זאת אנחנו מתקרבים למועד היציאה של המעבדים החדשים אני בתהליך של רכישת מחשב חדש וקניתי כמעט את כל החלקים (מארז ,ספק,כרטיס מסך וכו') ועדיין לא קניתי את המעבד ולוח האם . יש טעם לחכות או שלקנות את ה Q6600 ? מישהו יודע מתי יצאו המעבדים החדשים לשוק ?

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  24. שלום! רציתי לדעת איך הזיכרון הזה: Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 5-5-5-18 XMS2 קיבלתי הצעה עליו 530שח רציתי לדעת אם הוא זיכרון איכותי ושווה את המחיר שלו?? איך התיזמונים שלו ? ויש משהו מיוחד בציפ שלו- איך ציפ זה? ואם אנחנו פה אז עוד שאלה : איך הלוח הזה: מתכנן OC בעתיד ובעיקר לשידרוגים עתידיים? יש הצעות אחרות ללוחות P45 ?

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  25. Started by nim901,

http://www.tomshardware.com/cpu/20050801/index.html

• 1 תגובה
    • 662 צפיות

דיונים חדשים בפורומים