עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by oranShoshany,

חבר שלי קונה מעבד עכשיו הוא מתלבט בין X6800 לQX6700 הוא קונה את המעבד בחו"ל אין כמעט הבדל במחיר אז מה מביניהם עדיף? הוא מתכנן OC הוא עושה עריכת ווידאו וכל מיני דברים..? אל תציאו בבקשה מעבדים אחרים רק תענו לי על השאלה תודה.

• 8 תגובות
    • 675 צפיות
  2. Started by omerstr,

כנראה סתם כי אין לי מושג מהחיים שלי. יש לי לוח אם של GIGABYTE, GA-M55-SLI-M4. זיכרון 2x512, והסטיקים יושבים בשני חריצים באותו צבע (מתוך 4). סדקתי בחוברת של לוח האם ורשום שם שבמקרה של שני סטיקים צריך לדחוף אותם לשני חריצים באותו צבע. ולמרות זאת כשהמחשב עולה רשום 1024MB Single Channel. מה אני מפספס?

• 6 תגובות
    • 593 צפיות
  3. AMD או INTEL לא מבחינת תשלום אלא מבחינת ביצועים? באיזה מהם אפשר לעשות OC טוב?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by d0s,

שלום, אני רוצה לדעת מה עדיף 2GB DDR3או 4GB DDR2 מחירים: הDDR3 עולה 376 ש"ח ( kingston ) הDDR2 עולה 456 ש"ח ( Mushkin ) וחשוב: כמה השם חשוב? האם יש הבדל גדול בין הביצועים של הכרטיסים של החברות הללו?

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  5. Started by gman_il,

שלום ידידי המלומדים. להלן הרכיבים שרכשתי לאחרונה : AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX DFI NF4 ULTRA INFINITY SAMSUNG DDR 512MB 400mhz הבנתי שבמצב אופטימילי הכל אמור לעבוד ב- 800 Mhz , במידה ואחד הרכיבים מאט אז הכל איטי. איך אני יכול לדעת שהכל ירוץ כמו שצריך? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 665 צפיות
  6. Started by Tsachi E,

7. האם זה נכון שערכת הפנטיום 4 כוללת 128 מגה-בייטים של זיכרון PC800 RDRAM ?? מי שלא בטוח או לא יודע שלא יענה!! תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Psycho17,

אחר צהריים טובים. היתה לי בעיה במחשב החדש בזכרונות החזרתי אותו לחברה וככה: במקום הזכרון של KINGSTON 512MB DDR 400MHz CL2.5 בסלוט אחד שמו לי TWINMOS 256Mb DDR 400MHz CL2.5 כפול 2 (כלומר 512Mb) רציתי לדעת איזה זכרונות יותר טובים TWINMOS או KINGSTON (לי לא משנה סלוט אחד או שניים)??? זה דחוף לי אנשים תודה...

• 6 תגובות
    • 479 צפיות
  9. שלום ברצוני לקנות מחשב חדש אני לא כלכך מבין במעבדים והלוחות אם כיום . השימושים העיקריים יהיו אינטרנט (הרבה טאבים פתוחים , הורדות) תוכנות מוסיקה כמו ableton , cubase ואולי ממש משחק או 2 חדשים שהולכים היום . הבנתי שיש היום את מעבדי ה i האם כדאי לחכות לi3 ? או לקנות כבר i5? או בכלל אני צריך c2d תודה לעוזרים !

10. Started by Bug2000,

לאחר שהוצאת את הסוללה של הביוס מלוח האם של אח שלי ( VIA) המחשב לא עלה אז החליפו לי אותו ללוח אם של PC-PARTNER ואנשים פה אומרים שזהו לוח אם לא טוב כלל אז ברצוני לדעת מה בדיוק לא טוב בו ? ועוד משהו קטן איפה אני יכול לעדכן את הביוס שהלוח ? כי לא מצאתי ממש באתר שלהם

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by alone66,

האם לוח האם הזה ABIT IL9 PRO INTEL945P הוא לוח טוב למעבדי p-D http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=330 ולגבי LGA 775 Intel® 945P FSB1066 Dual DDR2 667 PCI-E X16 SATA 3G GbE LAN 7.1 CH HD Audio RoHS Compliancy מה אומר ה RoHS Compliancy תודה מראש

• 6 תגובות
    • 570 צפיות
  12. **לכל התותחים והמבינים צריך קצת עזרה, אם מתאפשר תנו תשובות מפורטות בבקשה. אני מעוניין בלוח אם שיכול להעביר DTS-HD למגבר ק"ב והבנתי שזה ניתן רק על ידי חיבור HDMI קראתי שיש מס' כרטיסים עם HDMI header 1.איך אני מחבר את זה למגבר 2.האם ניתן לשלב בין כרטיס מסך (8600GT ) לכרטיס קול און בורד עם יכולת (ALC-889A)DTS-HD ואם לא איך כן 3.האם צריך לקנות חלק נוסף על מנת לנצל את האפשרות של HDMI header 4.גם בלוחות ללא HDMI header כמו ‏P35C-DS3R יש על פי הפרסום ALC-889A עם יכולת DTS HD .מה היתרון של הלוח אם לא ניתן לנצל את העברת האודיו ללא HDMI

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  13. אז ככה, יש לי כרגע במחשב רק 512 זכרון של קינגסטון זכרון פשוט... עכשיו זה בסטיק אחד ואני רוצה להעיף אותו, ולקנות 2 סטיקים של ג'יגה(משמע 2 ג'יגה בדואל צ'אנל)... עכשיו אין לי כ"כ תקציב, גג 1200 ש"ח(אין אפשרות לחריגה) ואני מעוניין בזכרון DDR 400Mhz.... מקווה להסבר על דואל צ'אנל, על תזמוני זכרונות(אני לא מבין מזה 2-3-5-5 או כאלה בסגנון, לא אומר לי כלום אני רוצה לדעת!). וגם אם אפשר המלצה לזכרונות שישרתו את המטרות שלי, בכללי זה אולי יהיה OC מינימלי בעתיד הרחוק, אבל לא יותר מזה... תודה

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אני קראתי פה בכל המדריכים שיש שבעצם מקבלים את הדבר הכי נמוך מבחינת תדר (667/800...) השאלה שלי היא - אם יש לי מקום לארבעה כרטיסי זכרון ואני שם : * שניים שכל אחד מהם 2GB - כלומר ביחד 4GB + * עוד שניים שכל אחד מהם 1GB - כלומר ביח 2GB אני אקבל בעצם 6GB או שגם פה הנמוך קובע ובעצם אני אקבל רק 4GB (כאילו שכל כרטיס של 2GB יקטן). אשמח לתשובה, תודה רבה ושבוע טוב לכולם

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. דגם בכיר חדש במשפחת ה-U הניידת העכשווית יגיע לתדר פעולה של 5GHz וינסה להמחיש לכולם את הבשלות המשופרת בתהליך הייצור הנודע של חברת הענק ב-10 ננומטרלכתבה

16. Started by Snoopy2006,

שלום, יש לי לוח די ישן של אסוס P4G8X. ע"פ מדריך המשתמש אני יכול להתקין זכרון PC2100 או PC1600 ב-4 SLOTS עד לסה"כ 4 GB. הלוח תומך ב-DUAL CHANNEL. האם תסכימו לסייע לי בשאלה - האם אוכל להתקין זכרון מהיר יותר על הלוח (DDR2) על מנת לחסוך בעלויות ואף על שזה לא נתמך באופן רשמי ע"י אסוס ? תודה רבה על הסיוע

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  17. Started by meir1234,

שלום. בביקורת האחרונה על המעבד ryzen 5600G מעבד Ryzen 5 5600G בביקורת: ליבות Zen 3 חדישות, עיבוד גרפי ותיק • HWzone דובר על עדכון ה-BIOS (פעולה פשוטה) ואני מצטט "בהזדמנות זאת לציין כי יש צורך בעדכוני ביוס לכלל לוחות האם הקיימים כעת על המדפים בשביל לבצע אתחול תקין עם מעבד ה-RYZEN 5 5600G או RYZEN 7 5700G" אבל במידה ורוכשים לוח אם שנדרש לעדכן לו את ה-BIOS ואת המעבד הזה- כיצד ניתן לאתחל את המחשב כלומר האם הלוח אם יזהה את המעבד בתצורה הבסיסית ביותר רק לצורך כניסה לBIOS אני מתעניין בלוח האם הזה: B550 AORUS ELITE V2 (rev. 1.0) Gallery | Motherboard - GIGABYTE Global ונדרש עדכון BIOS מס' F13 הכולל את העדכון למעבד הזה . Updat…

18. הארכיטקטורה ההיברידית של יצרנית השבבים הצליחה להוכיח את עצמה גם בנייחים - אך נראה כי תוכל להציע שידרוגים גדולים עוד יותר כשתגיע גם למחשבים הניידיםלכתבה

19. התקציב שלי הוא 800 ש"ח. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  20. Started by Intel Celeron,

הייתי מאוד מעוניין לקנות את הבייבי הזה פשוט רציתי חוות דעת נוספת שלכם !

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  21. ??? אני מעוניין לקנות מחשב בקרוב. יותר נכון לוח מעבד וזיכרון ובלי לחשוב פעמיים אני הולך על AMD. השאלה היא איזה לוח לקנות..... המליצו לי על לוח של אפוקס. או לוח של ג'יגהבייט... יש דגם של ג'יגה בייט שמאוד התרשמתי ממנו. יש עליו 2 USB 2.0 ועוד 4 קדמיים... ויש עליו firewire. חוץ מזה יש עליו בקר RAID, dual bios 5 pci AGP x8 ותוספת ליציאה אופטית למיני דיסק מכרטיס קול און בורד.... למרות שיש לי כרטיס קול מצויין ואני מתכוון להשתמש בו.... יש לי את הלינק לפירוט על הלוח: GA 7VAXP אם יש לכם הצעות מה כדאי אשמח לשמוע. ואיזה חברה מומלצת לזיכרון DDR והאם כדאי לקנות זיכרון במהירות 400 Mhz? חוץ מזה מעבד אני קונה AMD xp 2200 ואני לא חושב שצריכה ליות בעיה... אבל אין לי מושג באיזו מהירות הוא …

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  22. Started by spooky,

נשרף לי לוח האם ואני צריך שתמליצו לי על אחד חדש המפרט שלי הוא כזה: athlon xp 2800+ radeon9600P 256MB DDR התקציב שלי הוא עד 600 ש"ח (גג) תודה מראש רומן

• 8 תגובות
    • 576 צפיות
  23. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , יש לי שאלה קטנה .. מה עדיף לשים , 2 סטיקים 2 של 2gb כ"א כאלה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9189 או כאלה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9453 או 4 סטיקים , 1gb כ"א כאלה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6257 מבחינת OC ומבחינות אחרות .. מה עדיף? תודה !

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  24. Started by אריה7,

איך לוח האם ASUS A8N-VM nVidia 6100, GBL ? טוב? (עם מעבד athlon 3200, כרטיס גרפי נוסף, ו-1 ג'יגה זכרון )

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  25. Started by keypod,

הרצתי CPU-Z ישר לאחר סיום ההתקנה של המחשב שלי ואני מקבל VCORE של 1.45v - נדמה לי שזה קצת גבוה או שזה המתח הסטנדרטי? מישהו יודע עד לאיזה מתח המעבד הזה מסוגל? צילום מסך מצורף תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 541 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.