עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by boludo,

יש לי לוח אם -p5ad2 delux מצד שמאל למעלה יש 2 חריצים קטנים למה הם משמשים? תודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 579 צפיות
  2. Started by McTamir,

אוקיי זה לא סתם עוד נושא שבא ושואל מה כדי intel או amd אז אני מבקש לא לנעול בבקשה... אז ככה אני רוצה לקנות מחשב חדש וכבר גייסתי את הכסף. עכשיו רק יש את ההתלבטות והוויכוח עם אבא שלי ואח שלי...הם רוצים INTEL. ואני רוצה AMD...אבא שלי לא ממש מבין(בכלל לא מבין ) והוא אפשר לומר לא ממש מתערב הוא רק רוצה לראות מה נחליט. אח שלי לא ממש בעד INTEL אבל הוא רוצה לראות את כל האפשרויות... אחרי שקראתי איתו המון כתבות החלטתי לפתוח כאן נושא.. בשביל הדברים שאני צריך במחשב אני צריך AMD ATHLON 64 3000 VENICE SOCKET 939 BOX או שדגם מסוים של אינטל יעשה את העבודה יותר טוב בשביל מה שאני צריך? מה אני צריך במחשב אתם שואלים? המממ....פוטושופ...תוכנות לעריכת שפות תכנות ועוד כמה תוכנות של מייק…

• 12 תגובות
    • 764 צפיות
  3. Started by doctor hardware,

השאלה היא כזאת ללקוח נשרף לוח של אינטל ציפסת 850 התומך בזכרונות rdram תושבת 478 , אני הצעתי לוח של ASROCK 478 CHIPSET VIA . הבעיה שהציפסטים שונים ומה אפשר לעשות כדי להימנע מהתקנה נקיה של מערכת הפעלה?

4. - אחריות לכל החיים - CL 2 - PC3200 - 1G (בדואל) - אפשרות חריגה\נסיגה של 200 שח * לבדיקת תאימות : מעבד ווינצסטר 3200+ לוח MSI NEO2 P * לא מיועד לאוברקלוק

• 11 תגובות
    • 784 צפיות
  5. Started by אוראלהזמיר,

חברה זה ממש דחוף..אני חייב לדעת מה אתם חושבים על הלוח הזה וכמה הוא שווה לדעתכם

• 3 תגובות
    • 408 צפיות
  6. Started by ilaysk,

יש במחשב 4 סלוטים כולם תפוסים 512X4 הזכרונות הם KINGSTON DDRII 533 הם עובדים בדואל צאנל בסלוטים 1 ו3 יש דגם אחד ובשניים הנוספים משהו קצת שונה (עדיין קינגסטון הדגם קצת שונה) כמה זה מזיק? זה הורס את הדואל צנל? ב CPU-Z כתוב שהפריקונסי הוא 266 וזה מוזר (מצד שני הCPU-Z גם חושב שהזכרונות הם של סמסונג) אך אני יודע עם אני בT1 או בT3?(ואך משנים את זה?) תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 438 צפיות
  7. שלום יש לי לוח עים 3 סלוטים לזיכרון עכשיו שתיים תפוסים של ידי שני זכרונות של 256 מגה של a-data האם אפשר להוסיף סטיק של 512 וחייב שהוא יהיה של אותו חברה והאים יהיה שיפור ניכר בביצועים אם אפשר להוסיף אז תמליצו לי על זיכרון של 512

• 1 תגובה
    • 436 צפיות
  8. Started by DeeKay,

אשמח אם מישהו יסביר לי מה אומר היחס CPU/10.

• 9 תגובות
    • 676 צפיות
  9. http://www.digitimes.com/mobos/a20060213PR218.html אחלה הורדת מחירים מצד אינטל

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  10. שלום לכולם, לפני לא הרבה זמן הרכבתי את המחשב החדש לי, להפתעתי ולאכזבתי גליתי שאחד הזכרונות שלי דפוקים. פשוט במהלך התקנת מערכת הפעלה פתאום היו רצים לי מסכים כחולים בלי הפסקה (מערכת הפעלה מקורית שהתקנתי איתה בעבר על המחשב הקודם) אז ההחלטה שלי הייתה לנסות להוציא אחד הוצאתי וזה רץ בסדר. חשבתי לעצמי שיש מצב שזה מהסלוטים אז הבאתי מחבר זכרונות חדשים שיש לו בבית והוא לא נוגע בהם הרכבתי ופלא הכול בסדר אין בעיה. החזרתי שוב פעם את הזכרונות הקודמים ושוב פעם מסכים כחולים.... חבר טוב שלי טכנאי שעובד בחנות מוכרת במרכז קראתי לו הוא בדק איתי כאן ואמר לי שסטיק אחד דפוק. לשמחתי יש אחראיות לכול החיים בחנות המחשב ***... ממשתי את האחראיות לפני חודש!!!! המשלוח שצריך לקחת את הזיכרון הדפוק הגיע ב…

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by zaroor,

מישהו יודע מה ההסבר של PCI EXP במוד-4 ?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  12. Started by zaroor,

שלום ראיתי באפשרויות לוח אם אסוס P5RD1-V אפשרות לכרטיס מסך PCI EXP x16 אבל ב-mode-4 מישהו יודע להסביר מה הכוונה אולי איטי יותר מ pci x16 ?

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  13. Started by T-Flash,

שלום כבר הרבה זמן אני לא יכול להבין את המספור של INTEL למעבדים שלהם... אני מתכוון ל 620, 820 , 920 וכו'... מה אלא? תודה

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  14. Started by kruscal,

שלום לכולם! 1.איזה מעבד עדיף 2.8 dual core של אינטל או 3.2 64ביט של אינטל? 2.האם כל מעבד כפול ליבה פועל ב 64 ביט? תודה רבה!!! ???

15. מה זה CoreCell ? מה זה עושה?

• 4 תגובות
    • 478 צפיות
  16. Started by nir_gamer,

איזה מעבד טוב יותר ל משחקים AMD או INTEL והאם כדאי לקנות DUAL CORE של אחת מהחברות??

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  17. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה מה ההאפשרויות הזמינות בארץ? ומה מהם טובות? אני מחפש משהו לOC...ומשחקים..

• 6 תגובות
    • 570 צפיות
  18. http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=789 חג שמח.

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  19. Started by PMP,

המעבדים הם אלו INTEL Pentium 4 - 3.0 (531) 64bit- 1MB Cache 800Mhz FSB 775PIN INTEL Pentium 4- 3.0 (630) 64BIT-2MB Cache, 800Mhz FSB 775 - RETAIL למה הדגם של ה 1MB Cache עולה יותר מהדגם השני(630) ?

• 13 תגובות
    • 767 צפיות
  20. ההערכה היא ש Windows Vista תצא לפני 1.12.2006 . מיקרוסופט תעודד שימוש ב ECC Memory (יותר יציבות) ל Windows Vista . נכון להיום בזכרונות עם ECC משתמשים בעיקר בשרתים. למאמר : http://www.tgdaily.com/2006/02/06/ecc_for_vista/

• 48 תגובות
    • 3.9k צפיות
  21. Started by mor_anter,

שלום רציתי לדעת אלו מהדגמים יותר טוב ומה הפרש המחיר בינהם?? 1)p4u800-x 2)p4s800d

• 3 תגובות
    • 488 צפיות
  22. Started by LaCostE,

בס"ד אני רוצה לקנות את המעבד הזה בקרוב ואני לא יודע מה ההבדלים בין הליבות- טולדו או מנצ'סטר E4 או E6 יש לאחת מהסטפינג הפרעות עם בקר זיכרון, אם אניח ירצה 4 סטיקים או משהו. איך הוא לטווח הארוך יחזיק לכמה שנים או שיתרסק עם צאת DDR2? DFI INFINTY,איך הוא למעבד. זיכרונות A-Data או סאמסונג. הוא תומך Sata2 (הNF4 הרגיל) כדי לקחת את האולטרא? אני לא אוברקלוקר אני רק רוצה לדעת עם הוא בסדר.

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  23. Started by AsD[eyal],

??

• 10 תגובות
    • 786 צפיות
  24. אם כך התקציב הוא עד 800 ש"ח ממש מקסימום המחשב עצמו בסך הכל יהיה מיועד למשחקים אז ככה שהייתי רוצה לוח אןם טוב שיציא את המיטב מהכרטיס מסך המעבד וכו'... הנה המפרט ושמתי בנתיים את הלוח שלdfi החדש ורציתי להחליף אותו כי הבנתי שהוא לא בדיוק תומך במהירוית גבוההות של הזכרון במידה ואני ירצה לשדרג בקיצור זה המפרט אנא תמליצו על לוח אם טוב ואיכותי תודה מראש מעבד- AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box 1110 ש"ח לוח אם- DFI LanParty ut NF4 ULTRA-D לא סגור!!!! 890 ש"ח זכרון- GeIL 512MB DDR 3200 w/Heat Spreade CAS 2.5 Value Memory בשני סטיקים!!!!! 640ש"ח כרטיס מסך-Leadtek Winfast PX 7800GT 256MB 256bit PCI-E VIVO 1990 ש"ח דיסק קשיח- דיסק קשיח- Hitachi Deskstar 160GB 7.2K 8Mb Buffer SATA II ולמו…

• 4 תגובות
    • 499 צפיות
  25. Started by lharpaz,

היי, קנינו מחשב עם מעבד sempron 2800 וביקשנו שהוא יהיה תומך ב-64 ביט (הבנתי שיש דגמים שכן ודגמים שלא). עכשיו אני רוצה לבדוק שהוא אכן תומך (אמנם המחשב נקנה כבר לפני 4 חודשים, אבל עדיף מאוחר מאף פעם לא...). איך בודקים דבר כזה? ועל הדרך - עוד שאלה - במה המעבד הזה פחות טוב נגיד מ-A64 3000? מהירות השעון טיפה יותר איטית (?), אבל מה יהיה ההבדל נגיד בין סמפרון 3000 ל-את'לון 3000? פשוט ראיתי שממליצים על הסמפרון כמעבד למחשבים גם עבור משחקים וגם עבור עבודה חישובית כבדה (matlab וכאלה) אז אני לא מבין למה בעצם לקנות A64...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים