עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי תקציב של עד 750 ש"ח ....חשבתי על EPOX 8RDA3 + NFORCE 2 מה אתם אומרים? יש הצעה יותר טובה.? תודה...

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  2. יש לי לוח של אסוס p4s533-mx ללוח ערכת ציפסטים של sis - sis 651 ו - sis 962L חיפשתי בפורומים שונים, כולל זה, ובאתרי חומרה טלא הצלחתי למצוא סקירה או מבחני השוואה לערכת הציפים הנ"ל לעוזרים תודה וחג שמח

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  3. Started by Mingi,

יש לי מחשב AMD 2500 עם זכרונות של סמסונג 256MBX2 DDR 400. ועוד מחשב Pentium 4 1.4Ghz שלם רק בלי זכרונות.. וההתלבטות היא כזאת: להשאיר את המחשב הראשון כמו שהוא ולקנות ב290 ש"ח כרטיס זיכרון יחיד 512MB Kingston DDR 400 או לקנות 2 כרטיסי זיכרון כאלה, ולשים אותם במחשב הראשון שיעבדו בדואל צ'אנל, ולשדרג אותו לג'יגה זיכרון, ואת כרטיסי הזיכרון הישנים לשים במחשב השני... מה לעשות? מבחינת כסף זה לא ביגדיל... השאלה אם באמת השדרוג נחוץ ומשתלם, כי אני לא מתכוון לעשות עוד שיניים.. לפחות לא בזמן הקרוב http://www.fire-pc.co.il/categories.asp?cID=53 זה הכרטיס

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  4. Started by roes,

1. אפשר לחבר אליו זיכרונות DDR2 800MHZ או לחבר אליו זיכרונות 667MHZ ולעשות להם OC ל800 ?? 2. זה לוח טוב? 3. הוא טוב ל אוברקלוק ? 4. יש לוח יותר טוב ממנו שהוא עד המחיר 750 שקל +- ? 5. אם אני מחבר לו את המעבד D930 לכמה GHZ אני יכול להגיע איתו ב OC ? (מאיזה מספר GHZ הוא מגביל?) 6. *יש לו כרטיס קול מובנה? *אם כן, הוא טוב? *אם כן, הוא "יסתדר" טוב עם הכרטיס X-Fi Xtreme Music ו?? הכרטיס המובנה ישפר את הביצועיים של ה X-Fi ו?? 7. * יש לו יציאת SATA1 ? כמה? * יש לו יצאת SATA2 ? כמה? * יש לו יצאת IDE ? כמה? 8. יש לו יציאות USB2 ? כמה? 9. מה ההבדל בינו לבין לוח האם P5LD2 SE ? תודה מראש.... סליחה על כל השאלות, אני פשוט אולי קונה אותו ואני רוצה לדעת עליו את הפרטים ששאלתי, זה…

• 6 תגובות
    • 642 צפיות
  5. היי. אני בונה מפרט וחסר לי מעבד ולוח אם מתאימים, פרטים: כרטיס מסך - 5770 1GB. זיכרון - 2 סלוטים של 2GB. תקציב למעבד ולוח אם - בסביבות ה-1000 ש"ח, אפשר לחרוג ב-200 ש"ח בערך אם כדאי. המחשב יהיה למשחקים כבדים גם ברזולוציה של FULL HD, לא מתוכנן OC. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  6. Started by dannyb123,

הייתי רוצה לקנות זכרון של 2GB, אני לא ממש מבין בנושא הזכרונות אז אם אפשר שמישהו יגיד לי בבקשה איזה סוג זכרון מתאים למחשב שלי ואיזה כדי לקנות. הנה פרטי לוח האם שלי: Motherboard CPU Type Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard Name Asus P5S800-VM (3 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Motherboard Chipset SiS 661FX System Memory 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) BIOS Type AMI (09/21/05) Communication Port Communications Port (COM1) Communication Port Communications Port (COM2) Communication Port ECP Printer Port (LPT1) תודה רבה ;D

• 12 תגובות
    • 642 צפיות
  7. אם לא קשור לפה.. תעבירו לאן שקשור.. אז ככה.. קניתי זכרונון גיסקיל 2גיגה גירסאת ה-ZX.. אבל נמצא שהם לא תומאים ללחות אם עם ציפסט 965.. (מה שלי יש).. אז שלחתי אותם להולנד.. (RMA)... ונחשו מה קיבלתי בחזרה... חשבתי אני אקבל את גרסאת ה-PK... אבל לא.... הם שלחו לי את גרסאת ה-HZ!!.. =]]]] אני מזה שמח...

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  8. שאלה לי אליכם... כל הדגמים של מעבדי הAMD באים עם מס', כדוגמת 2800+ או 3600+. אבל זה לא הMHZ עליו המעבד עובד... אז איך בדיוק אני אמור לדעת על איזה תדר הוא עובד, אם לא כך..? או, במילים אחרות, איך אני אמור להשוות בין מעבדי אינטל, שיש להם תווית MHZ מול מעבדי AMD..?? ועוד שאלה אחת: אמרו לי פה שבכדי להגיע לאוברקלוק נכבד עם הA64 אני צריך זכרונות של 500MHZ... מה שהביא אותי למחשבה: הרי ישנם זכרונות RDRAM שפועלים על 1066MHZ... אז למה לא להשתמש בהם, וגמרנו..? תודה על ההסבר... נדב.

• 11 תגובות
    • 642 צפיות
  9. Started by sabosal,

אני מחפש לוח אם עם תמיכה בתקנים החדשים. יש לי רסיבר שתומך, ועכשיו אני צריך שהמחשב יתמוך גם. אני לא מתכוון לעשות OC, אבל אני כן מחפש לוח אם איכותי. יצטרף אליו בקרוב E8400. הבנתי שרק ALC889 תומך בתקנים החדשים. (ראיתי גם 890, אבל לא מצאתי אזכור עליו בשום מקום, אז אני לא יודע מה התמיכה שלו) הבנתי של ALC888 אין תמיכה כזאת. האם יש לוח אם שיתאים לי בטווח 300-500 ש"ח? תודה.

• 8 תגובות
    • 642 צפיות
  10. Started by m0sh,

טוב אז ככה התחלתי בפורום מפרטים בשביל לקבל השלמה והחלטתי שאני צריך לשאול פה אני קונה מחשב 64 ביט בסוקט 939 בעקרון אני לא סגור על איזה זכרון לקנות: RAM : TRANSCEND DDR400 Dual Channel Memory Kit (2X512) = 95X2 =190$ OR TRANSCEND DIMM (64Mx72 Registered DIMM /32Mx8/CL2.5) (2X512) = 119X2 =238$ OR TRANSCEND DIMM (64Mx72 DIMM /32Mx8/CL2.5) ECC (2X512) = 112X2 =224$ OR TwinMOS 400 BGA 2.5CL Ultra Coated Copper Heat Spreader (2X512) = 99X2 =198$ הTRANSCEND מגיעים עם אחריות לכל החיים וTWINMOS מגיעים עם אחריות ל3 שנים אני גם אשמח לדעת יותר על הDIMM וה72 ביט... בנוסף לזה אני רוצה לוח אם nf4 השאלה אם כדאי שיהיה לו SLI כאופציה לעתיד היותר רחוק... ה ASUS A8N-SLI nVIDIA nFor…

• 6 תגובות
    • 642 צפיות
  11. Started by shayw,

חיפשתי לוח אם בעל צ'יפסט 45 עם ממשקי RAID, eSATA,FireWire ותמיכה ב CF לזוג 4850 (נאמר לי שיתקיים ניצול מלא של המערך עם הכרטיס הנ"ל במצב של x8 link לכל סלוט) ומצאתי את זה נראה שהכחול הוא PCIe x16_1, השחור הוא PCIe x16_2 (או בעצם x8) והבא אחריו הוא PCIe x4 הייתי מעוניין לדעת מהם שימושיו של ה x4?

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  12. Started by shloosh,

מה עדיף לי, בשביל משחקים. יש לי בעיה עם תאימות בזיכרון במחשב ובגלל זה יש לי תקיעות במשחקים שלא מתפקדים כמו שצריך.... לכן אני רוצה להחליף ולשנות את הזיכרון במחשב שלי. מה עדיף שיהיה לי 768 ראם במהירות 333 או 512 במהירות יותר גבוה של 400...??? ואיך התאימות של סאמסונג ו-geil?

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  13. Started by yonatan112233,

מה אתם אומרים? אני קונה מחשב חדש.. כדאי לשדרג את ה-Q6600 ל-Q9300 ב-210 ש"ח??

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  14. כ.מסך MSI GF4 4600 מפעיל את הלד אזהרה האדום ב- A7N8X ואי אפשר להדליק את המחשב. ניסיתי להפעיל ולכבות בביוס את האופציה של AGP X8 אבל זה לא משנה, הלד אזהרה עדיין דולק. בדקתי את ה- GF4 על מחשב אחר עם לוח VIA KT333 של Gigabyte, ושם הוא עובד חלק. כרגע על ה- A7N8X יש GF3 והוא עובד יופי. האם זה אומר שהכרטיס הנ"ל משתמש ב- 3.3v signaling ואי אפשר להריץ אותו על לוחות חדשים שתומכים ב- 1.5v ?

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  15. Started by mescalin,

אני מחפש המלצה ללוח המתאים למעבד DC לא עומד לבצע שום OC וגם לא מתכוון להריץ עליו משחקים עדיפות ללוח עם בקר RAID עליו ויציאת HDTV (מכיוון שאני לא מתכוון להריץ משחקים נראה לי שכרטיס מובה עם יציאה להצגת סרטים יספק אותי תקנו אותי אם אני טועה) תקציב 500-600 כרגע תודה מראש:-)

• 9 תגובות
    • 642 צפיות
  16. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה ראיתי באתר של ג'יגה ביט את שני הלוחות האלו ורציתי לדעת עם הם טובים טובים מאוד וכמה הם עולים 1)GA-8ANXP-D http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-8ANXP-D.htm 2)GA-8GPNXP http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-8GPNXP%20Duo.htm תודה

• 8 תגובות
    • 642 צפיות
  17. Started by creep19,

אני מחפש המלצה ללוח אם טוב ל AMD 2200 אני לא כל כך בטוח איזה לוח אם לקנות בבקשה תמליצו לי על לוח אם עם ביצועים טובים ! תודה

• 7 תגובות
    • 642 צפיות
  18. קניתי מחשב לפני 3 חודשים בערך עם כרטיס זכרון בודד kingston 667 1GB היום אני מתכוון להרחיב לGB2. העניין הוא כזה, על הצ'יפים של הכרטיס שלי כתוב שם של חברה שהיא לא קינגסטון (אלפידה או אביקה או משהו בסגנון...) ואיפה שאני קונה יש רק זכרונות עם צ'יפ של קינגסטון. השאלה היא עד כמה אני צריך לצפות לבעיות תאימות ? האם מה שקובע תאימות בריאה בין כרטיס היא הארכיטקטורה של הזכרון (שבמקרה זה היא זהה כי זה אותו דגם) או הצ'יפים (שבמקרה זה הם של חברות שונות) ? אשמח לתשובה.

• 9 תגובות
    • 642 צפיות
  19. שלום, יש לי לוח של NF7 - S מעבד 2400+ AMD עם 2 X זכרונות של CROSSAIR 333 CL 2.5 256 כל אחד! עד היום הם עבדו ב DUAL CHANNEL אבל הבנתי שאין הרבה הבדל. קניתי עוד זכרון: של 512 מסוג CROSSAIR אבל במהירות 400 CL 2.5. מיד לאחר שהתקנתי אותו : אני רואה שהמחשב עולה הוא עושה MEMORY CHECK סופר כמה MEMORY יש לי (מגיע ל1 ג'גה) וכאן הוא נתקע...! ברגע שאני מסיר אחד מהם לא חשוב איזה המחשב עולה (גם אם זה עם 512+256) אבל 3 ביחד לא עולים! מה אני צריך לעשות? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 642 צפיות
  20. Started by nimrodim,

תמיכה בבאים. מעבד אינטל סוקט 478 PCIe זיכרון DDR1 השילוב של סוקט 478 עם PCIe - כאן הבעיה ולכן רציתי את עזרתכם.

21. היי מעוניינת לשדרג את המחשב הישן. חשבתי על הוספת זיכרון כדי שיעבוד מהר יותר לוח אם מסוג MS-6545 מישהו יודע ויוכל לכתוב לי אם אפשר להגדיל את הזיכרון ולכמה תודה מראש.. מפרט Number of processors 1 Number of cores 1 per processor Number of threads 1 per processor Name Intel Pentium 4 Code Name Northwood Specification Intel® Pentium® 4 CPU 2.00GHz Package Socket 478 mPGA Family/Model/Stepping F.2.4 Extended Family/Model F.2 Brand ID 9 Core Stepping B0 Technology 0.13 um Core Speed 2000.1 MHz Multiplier x Bus speed 20.0 x 100.0 MHz Rated Bus speed 400.0 MHz Stock frequency 2000 MHz Instruction sets MMX, SSE, SSE2 L1 Data cache (per processor) 8 KBytes, 4-way …

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  22. Started by Ashand,

יש לי ANTECH 550 W מהמחשב הישן יתאים? הלוח אם הזה כנראה שיש לו 24PIN לחשמל....אפשר לחבר את ה-ANTECH ?

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  23. Desktop: Laptop: לא יאמן שהמחיר של Q6600 יכול לרדת נמוך יותר.

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  24. Started by huhxd,

שלום לכולם, אני עומד להזמין מחשב בימים הקרובים ויש לי שאלה. הכרטיס מסך שהולך להיות לי הוא 8800GTS אשר תומך ב DDR3. השאלה שלי היא אם אני יקח את הלוח אם הבא: GA-P35C-S3 אשר תומך גם ב DDR2 וגם DDR3 הכרטיס יעבוד בצורה טובה יותר? מבלוח אם אשר תומך אך ורק ב DDR2? או שיעבוד אותו דבר וההבדל היחידי הוא הזכרונות? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  25. Started by phantomII,

אני משתמש היום בזכרון 1GB פשוטים האם אני ארגיש בהבדל משמעותי במשחקים אם אני אחליף לזיכרון הזה2GB ? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3982 (לא מתכוון לקנות בארץ)

• 6 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים