מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, נשרף לי הספק אחרי שהחלפתי ספק המחשב כאילו נדלק אבל המסך נכבה (מנורה ירוקה שהופכת לכתומה במאג) המנורה הירוקה בלוח נדלקת, הנורות של הסידי והארד דיסק נדלקות. אין שום ציפצופים בהדלקה. מה יכולה להיות הבעיה ? אני מבין שזה או לוח או מעבד המעבד נראה מוזר ( שימו לב לבליטה שמסומנת בעיגול הכתום מעל לריבוע שבמרכז המעבד) - יכול להיות שהוא נשרף? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי קצת מקרטע בזמן האחרון. אני סטודנט ואני בעיקר קורא PDFים, גולש ברשת, וורד. הרבה חלונות ביחד. כרגע אין לי זמן לחזור להיות גיימר. חשבתי להוסיף ג'יגה זיכרון. הלוח אמ שלי הואMicrostar Int. 848P Neo-V. ויש לי שני זכרונות של 256mb אני חושב שזה ddr333, צירפתי נתונים על הזכרון שלי מהתוכנה סיסטם אינפו. השאלה שלי היא אם אני אוסיף שני זכרונות DDR400 512mb של קינגסטון לדוגמא, האם התצורה של 1.5GB זכרון עובדת טוב? לפי מה שהבנתי הזכרוות יעבדו לפי הזכרון האיטי יותר, מה שלא כ"כ מפריע לשימושים שלי, לא? תודה! Property Value Memory Summary Maximum Memory Module Size 1024 MBytes Maximum Capacity 4096 MBytes Memory Slots 4 Name Physical Memory Array Device Locator Slo…
-
- 7 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי תקציב יחסית נמוך והבקשות שלי הם : איכות OC טובה, פיצרים, צ'יפסט חדש,ואם אפשר עוד פיצ'רים ואני יכול לקבל הכל ועוד חוץ מ-OC במערכת AMD כזאת MA790X-DS5 מחיר : 500 ש"ח מעבד AMD לא יודע איזה מחיר 330-380 ש"ח מקסימום.....איזה לקנות תגידו אתם... או מערכת של אינטל הכוללת לוח MSI P45 NEO F + מעבד E5200 במחיר כולל של 830 ש"ח אבל ההיתרון היחיד במערכת AMD שאמרתי היא שיש בלוח תמיכה מלאה של CF כלומר PCI E_2.0 X2 וזה מאוד חשוב לעתיד אבל זו תוספת......מה אתם חושבים? הספק כרגע ליברטי 400W והכרטיס מסך HD4850 אז תחשבו על הCF עם החלקים האלה
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
ערב טוב היום רציתי להזמין את הלוח אם M3N78-EMH HDMI של asus http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=2082&l1=3&l2=149&l3=643&l4=0 ואמרו לי שהוא לא תומך בזכרונות שהם מתחת לcl 5. האם זה נכון? ואיפה זה כתוב או איך אפשר לדעת את זה כי באתר של אסוס לא הצלחתי למצוא איפה זה כתוב. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
המעבד שקניתי זה XP 2400 אז למה כתוב ברטון האם יש כמה סוגים של XP 2400 חוץ מזה אני לא יודע למה אתם כל כך אוהבים את הברטון ה XP 2400 הרבה יותר מהיר מה 2500 אם תרצו אני אצרף טבלת בדיקות
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
היי יש לי את הזיכרון שבמפרט לא הצלחתי למצוא אותו בשום חנות בארץ במחיר שפוי מה שכן מצאתי זה את אותו זיכרון רק עם REV שונה זאת אומרת שלי יש 2 ובלינק לדעתי זה 1 http://www.imtech.co.il/Product.asp?Pid=IMOCZ4001024ELD&Cat2Cat1ID=47&Cat2ID=247&aff=Zap〈=he מה לדעתכם להוסיף לא להוסיף ? ואם כן איזה מודל.? או בחנות אחרת כל דבר . תודה על העזרה!! יש כוונה לקנות בקרוב גם כרטיס מסך חדש ברגע שיצא ה R600 ואני אראה מה קורה עם המחירים שם לכן יש לי צורך בעוד זיכרון שלא יהיה מצב של צוואר בקבוק למרות שגם היום אני מרגיש בחוסר.
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני אולי אקנה לוח אם NF7 או גרסת ה-SL אני אחליט מחר אבח בדקתי מחיר של לוח האם NF7(לא גרסת ה-SL) וראיתי שהמחיר 380 ש"ח!!!!!!וזה כולל מע"מ, מהחנות KSP. אז רציתי לדעת אם התבלבלתי בגיקסה או משהו כזה. בדף הזה מופיע לוח האם הזה, תחת הכותת לוחות אם לעבדי AMD: http://www.ksp.co.il/hmain.php תגידו לי בבקשה אם הגרסה הזאת היא הגרסה הנכונה של לוח אם NF7 ולא גרסה נחותה או משהו כזה.
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני קונה אוטוטו מחשב חדש. מדובר בE5200, 2 זכרונות kingstone value 2gb ddrII 800MHZ GTX260 216sp [אם זה משנה בכלל] וספק enermax tomahawk 450W אני מתכנן לעשות OC..הקירור המתוכנן הוא פריזר 7. מדובר בOC בינוני ומעלה. הבנתי שרצוי לוחאם P31\P43. התקציב מהווה בעיה גדולה בשבילי..אני מעדיף שלא לחרוג מה400 ש"ח אלא אם כן ממש ממש יש צורך. עדיפות לGIGABYTE[זול ואיכותי מהידוע לי] הקניה תתבצע בKSP כך שיש להתייחס למחירים ולמבחר ששם. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום קניתי לוח אם is7-v2 מעבד celeron d 533 2.4 ghz חיברתי ספק כוח ,כרטיס מסך ו זיכרון . הנורית של הלוח אם דולקת שמחובר לספק כוח. כאשר אני עובר על ה power עם מברג בלוח אם המעבד והמאוור שעליו לא נדלק כלום לא קורה מה אני עושה? חשבתי לקנות עוד חלקים ( לוח מעבד...אחרים) כדי לנסות להבין ממה הבעיה מה דעתכם? אני ממש מתוסכל. למה לעזאזל לא נדלק . עברתי על המנואל כמה פעמים . יכול להיות שחלק חדש שאני קונה לא תקין או שהבעיה ממני? תודה . אשמח לשמוע תגובות ופתרונות כמובן.............
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום אני רוכ מעבד Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB ורציתי המלצה ללוח אם לא יקר שתומך גם בבלוטות' כדי לאפשר תקשורת עם הנייד שלי תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שאלה בכותרת
-
- 8 תגובות
- 648 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_902&products_id=4814 הוא יורכב על אחד המחשב שיש לי בבית , על לוח p4p800 ... הזיכרון טוב ? לא לאוברקלוק , אלא לביצועים .. ואני אקח 2 סטיקים.
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
הי, קניתי לוח של gigabyte p3d-ds4 ומעבד q6600, והמחשב האחרון שהרכבתי היה לפני 3 שנים, אני רוצה לדעת האם יש צורך לגמפר משהו על הלוח, או להגדיר שם תדר פעולה? משהו כזה... תודה.
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3 בלי לוח שתומך SATA אם אני יקנה הרדיסק SATA הוא יעבוד?
-
- 8 תגובות
- 648 צפיות
-
-
http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AN8+Ultra&fMTYPE=Socket%20939 נראה לי חבל על הזמן
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
טוב יש לי איזה לוח אם מעפן וישן .... ( יש לי מחשב פנטיום 3 מה אתה מצפים?). הקטע המצחיק הוא שהמעבד שלי הוא slot 1 ולא סוקט ( מן מכשיר בצורה כרטיס שנכנס ללוח אם כמו כרטיס מסך)...והצצתי בחוברת של הלוח אם וגיליתי שהסוקט שלי הוא 370 ( כן יש לי בלוח אם מקום גם לסלווט 1 וגם לסוקט). עכשיו- האם יש מעבדי פנטיום 4 שמתאימים לסוקט 370? כי אם כן זה יכול להיות שידרוג מאוד נחמד.
-
- 8 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מחפש מקום לקנות את הלוח הנ"ל אני מחפש אותו כבר הרבה זמן הבנתי שהוא לא מיוצר יותר אבל עדיין נראה לי שהוא קיים בכמה חנויות מי שיכול לתת לי שם של חנות אודה לו מאוד.
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין מעבד Pentium D 925 על לוח של אסוס -P5KPL-CM ,אבל ברשימת המעבדים מופיע ,ליד סוג המעבד כך without VT function מה זה אומר ? רשימת המעבדים : http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=6nnVb6RBxd7PhGmt&content=specifications
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
רכשתי AMD 64 3000, קראתי בפורומים שיש בסוג הזה של הAMD 64 3000, סוג אחד אוד סדרה אשר אינה תומכת ב64 אלה רק ב32. איך אני יודע להבחין מה יש לי? אני מאמין שלא היו מוכרים לי סתם ג'נק אבל BETTER BE SAFE THEN SORRY
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין לקבל חוות דעתכם לגבי תוצאות הסנדרה המצ"ב. מדובר במערכת עם 2*2 מגה זיכרון של OCZ בקיט שעובדת בדואל DDR. לוח אם של גיגהבייט G41. ומעבד E6300. ביקשתי מהחנות לערוך השוואה לפני קניה. אודה על עצה טובה בנושא. האם הזכרונות והמערכת מתפקדים כמו שצריך?? הזכרונות בתדר 1033MHZ שהונמכו לעבוד ב 800 בגלל תאימות למעבד E6300. אשמח לתשובה מהירה - עד מחר. תודה וחג שמח! SPC [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
במעבדים של AMD יש פחות mhz יחסית למעבדים של אינטל, אז איך הם נותנים ביצועים כמו של אינטל? ואיך משוים אותם לאינטל? נגיד amd 1700+ xp שווה ל-1.7, amd 2500 barton שווה ל-p4 2.5.....? ונגיד אני קונה amd 1700+ xp ואני עושה לו oc ומגדיל את הmhz שלו ל-2000 או יותר, אז הביצועים שלו יהיו כמו של amd 2500 barton? תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היי. אני מתלבט בין הזיכרונות של samsung לבין הPQI. ההבדל במחיר הוא לטובת הPQI ואפילו ראיתי כמה ביקורות לא רעות על הזיכרונות האלו . הבעיה היא שאני שומע עליהם בפעם הראשונה .... לעומת זאת על הזכרונות של samsung לא ראיתי אפילו ביקורת אחת (בכלל ...) מישהו התנסה עם המוצרים של שני החברות ? תגובות יתקבלו בברכה .
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
1. אפשר לחבר אליו זיכרונות DDR2 800MHZ או לחבר אליו זיכרונות 667MHZ ולעשות להם OC ל800 ?? 2. זה לוח טוב? 3. הוא טוב ל אוברקלוק ? 4. יש לוח יותר טוב ממנו שהוא עד המחיר 750 שקל +- ? 5. אם אני מחבר לו את המעבד D930 לכמה GHZ אני יכול להגיע איתו ב OC ? (מאיזה מספר GHZ הוא מגביל?) 6. *יש לו כרטיס קול מובנה? *אם כן, הוא טוב? *אם כן, הוא "יסתדר" טוב עם הכרטיס X-Fi Xtreme Music ו?? הכרטיס המובנה ישפר את הביצועיים של ה X-Fi ו?? 7. * יש לו יציאת SATA1 ? כמה? * יש לו יצאת SATA2 ? כמה? * יש לו יצאת IDE ? כמה? 8. יש לו יציאות USB2 ? כמה? 9. מה ההבדל בינו לבין לוח האם P5LD2 SE ? תודה מראש.... סליחה על כל השאלות, אני פשוט אולי קונה אותו ואני רוצה לדעת עליו את הפרטים ששאלתי, זה…
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
זה לוח NF4-U? ואם לא אז מה ההבדל בינו לבין Albatron K8NF4U nForce 4 Ultra Motherboard ששתיהם עולים אותו דבר?
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי מתחת לאפשרות הזאת שלושה סעיפים: User Define,היא לא רלוונטית לשאלה. 8NS143Mhz ו7NS125Mhz. מה הפירוש של שתי האפשרויות האחרונות?
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-