מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
optionROM קיים בלוחות של סרברים, האופצייה היא לעשות בוט מכרטיס סקאזי או SAS , כרגע יש לי ABIT IP35 PRO ואין לו את האופצייה הזאת, יש לי כרטיס SAS על PCIE , W7 מזהה לי אותו בסביבת וינדוס וכל מה שמחובר אליו אבל בבוט אני לא רואה אותו, לכן חשבתי להחליף את הלוח שלי ללוח אחר ואני לא יודע איזה לוח קיימת לו האופציה הזאת, הלוח חייב להיות 775 מתאים ל QUAD קור עם 8 גיגה זכרון, כרגע לקנות מחשב חדש (לדוגמא ASUS P6T WS שיש לו את האופציה) כרוכה בהוצאות גדולות... תודה
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
על האופצייה אפשר לקרוא פה : http://en.wikipedia.org/wiki/Option_ROM בקצרה הלוח אמור לתמוך בפונקציה הזאת כאשר מחובר לחריץ ה PCIE שלו בקר SAS לדוגמא, אני צריך שתהיה לי האופצייה להיכנס לבקר מתי שהביוס (המחשב) עולה ואת האפשרות להיכנס לקונפיגורציה של הכרטיס, ושהלוח יתמוך בבוט דרך הכרטיס הלוח חייב להיות בעל 2 חריצי PCIE X16 ותושבת LGA775 תמיכה בזכרון עד 8 גיגה, כרגע הכרטיס מותקן על הלוח ABIT IP35 PRO ואין ללוח הזה את האופצייה (אביט סגרו הבסטה ואין אפשרות לעדכן ביוס) כן יש לי אפשרות להגדיר כוננים דרך ווינדוס (עדיין לא ניסיתי להתקין מערכת הפעלה במצב כזה) אבל המצב לא אידיאלי מי שמבין בעיניינים כאלו אנא המליצו לי על לוח כזה תודה
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בבחירת הזכרונות. יש את הבא: KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4388 אני יכול לקנות 2 כאלה ויצא 510 ש"ח. או יש את: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6097 מדובר על 616 ש"ח מדובר על הפרש גדול של כ 100 ש"ח. השאלה היא האם זה משנה. לוח האם הוא: GIGABYTE GA-P55-UD3L http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6181 אני לא מתכנן OC, מדובר על מחשב גיימינג וחשוב שיהיה DDR3 1333. (אני רוצה להזמין מ iqpc) תודה.
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
לדן מרחסין אם אינני טועה החוק מדבר על כל 18 חודש מספר הטרנזיסטורים במעבד אמורים להכפיל את עצמם. דעתי בנושא היא שבמקרה גורדון מור העלה השערה שבמקרה הוא צדק כמעט לחלוטין. וסתם עושים מזה עניין. עידו
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
ראיתי בביוס בלוח - אם שיש הקצבה של זכרון ל-AGP , למה זה משמש ,והאם כדאי להגדיל את הכמות ,יש לי עכשיו 64 MB ויש לי אפשרות לשנות ל-128 MB כדאי ?
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
היי, אני הולך לשדרג (רק מעבד, לוח אם וזכרון), שימוש מרכזי- משחקים כבדים. החלטתי כבר על: ABIT NF7 TWINMOS/KINGSTON/GEIL 512MB PC 3200 השאלה לגבי המעבד: אני מתלבט בין XP2400 ל- XP2500. ההפרש במחיר הוא 250 ש"ח בערך. האם זה שווה את הכסף? תודה!
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לוח ל AMD64 בלי שום פיצ'רים מיוחדים. כל מה שמעניין אותי זה ביצועים טובים וטמפרטורות נורמליות- בלי OC. האם אני אמור להתאכזב אם ארכוש לוח של ג'יגה בייט GA-K8NS ?
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני צריך לחבר לא משהו מיוחד העיקר כמה שיותר חזק אני מתכוונן למעבד
-
- 11 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לפני כשבוע רכשתי מעבד AMD2600XP BARTON ןלוח ABIT NF7-SL איך אני יכול לדעת אם המכפלה של המעבד נעולה?האם יש דרך מסויימת לבדוק זאת? תודה ;D
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
לפני יומיים הפלאשתי את הביוס (IC7) לחדש שלו(גירסא 10 ל15) וגם החלפתי את הזיכרון (geil golden dragon 3200) ומאז יש לי שני בעיות 1. חוסר יציבות בפריים גם בלי OC 2. מסך כחול של XP הנושא את הכתובית IRQL_NOT_LESS_OR_EQUEL שניהם לא היו עם הזכרונות הקודמים ולפני שינוי הביוס יש פיתרון לדבר הזה?
-
- 8 תגובות
- 612 צפיות
-
-
טוב אז זה הסיפור שלי, לפני כמה ימים שדרגתי את המחשב שלי הנה המפרט: AMD Athlon XP2500 Leadtek WinFast K7NCR18G Pro II (Nforce2) Winbond 256 DDR PC2700 X2 448MB Compucase CI-6A19 300W Geforce 4 MX440 64MB (Onboard) NVIDIA® nForce Audio אז מה שקרה שהמחשב עשה בעיות, וזה בגלל שהזכרון הזה לא מתאים ללוח. מה שאני רוצה שתעזרו לי לבחור בזכרון באותו טווח מכיר של הזכרון שרכשתי ואני לא רוצה שהזכרון יהיה יותר מדי גרוע . אני חשבתי בינתיים על Geil מה אתם אומרים? את ה- Winbond רכשתי במחיר של 263 ש"ח לסטיק, ד"א הזכרון לא מיועד לאוברקלוק. תודה, לכם אור - בן צבי
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מתכוון לרכוש בקרוב באנדל AMD בארטון 2800 . יש לי כבר את כל החומרה מסביב כולל כ.מסך ATI 9800 NP . יש לי כמה התלבטויות עדיין בקשר ללוח שאני רוצה אז בבקשב תעזרו לי . התקציב ללוח הוא 500 - 600 ש"ח. חשבתי ללכת על MSI ( אני אוהב ת'לוחות שלהם ) השאלה האם לקחת צ'יפסט מבוסס KT-600 או NFORCE2 מבחינת ביצועים ותאימות עם הרדיאון . אל תתחשבו באוברקלוק כי אני לא מתכוון לעשות. פשוט מטרידה אותי השאלה האם צ'יפסט של NVIDIA לא עושה התנגשויות מסויימות אם כרטיס מסך של ATI ... (-: אם יש לכם רעיון אחר בקשר ללוח אז אני אשמח לשמוע . רק לא לחרוג מתקציב של 550 עד 600 ש"ח. תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 612 צפיות
-
-
איזה זיכרון יותר טוב שניהם של 512 מגה: DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 519.85 או זה של ocz: OCZ 512MB DDR-RAM 3200 Premier Series Memory [ ¤ 566.06 ] ההפרש במחירים לא גדול אבל איזה מהם יותר טוב?? תודה לעוזרים!!!
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
המעבד שקניתי זה XP 2400 אז למה כתוב ברטון האם יש כמה סוגים של XP 2400 חוץ מזה אני לא יודע למה אתם כל כך אוהבים את הברטון ה XP 2400 הרבה יותר מהיר מה 2500 אם תרצו אני אצרף טבלת בדיקות
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי זיכרון RDRAM ישן יחסית (3שנים) של חברת Kigston ברצוני לשדרג ולהוסיף ל256MB קיימים עוד 256MB הבעיה היא שהפסיקו לייצר זיכרונות של Kingston ומוכרים רק זיכרונות של Samsung השאלה היא האם אני יכול לשלב באותה מערכת זכרונות RDRAM משני יצרנים שונים(כמובן עם אותם נתונים טכניים)?
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
AMD ATHLON 64 BIT 3700+ 2000FSB 1024K S939-SAN DIEGO - BOX והמחיר 1500 ש"ח מבצע די טוב...! הוא בהחלט אמור להריץ משחקים כבדים ביותר
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח של NF7 - S מעבד 2400+ AMD עם 2 X זכרונות של CROSSAIR 333 CL 2.5 256 כל אחד! עד היום הם עבדו ב DUAL CHANNEL אבל הבנתי שאין הרבה הבדל. קניתי עוד זכרון: של 512 מסוג CROSSAIR אבל במהירות 400 CL 2.5. מיד לאחר שהתקנתי אותו : אני רואה שהמחשב עולה הוא עושה MEMORY CHECK סופר כמה MEMORY יש לי (מגיע ל1 ג'גה) וכאן הוא נתקע...! ברגע שאני מסיר אחד מהם לא חשוב איזה המחשב עולה (גם אם זה עם 512+256) אבל 3 ביחד לא עולים! מה אני צריך לעשות? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב בחנוכה (צירפתי את המפרט ללא הלוח אם) ואני אשמח אם תעזרו לי לבחור לוח מתאים בלא יותר מ-800 ש"ח שפשוט יהיה בעל ביצועים טובים (לא צריך אוברקלוק וכו') ויהיה אמין כמובן. ועוד שאלה..יש nforce4 ultra ויש בלי האולטרא...מישהו מוכן להסביר לי מזה אומר? מה ההבדל? האם שווה להשקיע בישביל זה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=DDR-16-512VT&affiliate=zap נראה קצת טוב במחיר, בעיקר עם CL 2.5... מחשיד במקצת. יש הצעות אחרות לזכרון בתקציב נמוך כזה?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום. קצר ולעניין , רציתי לשאול אם אפשר להוציא את הכבל שמחובר לסידי ה-4 פינים(לא המולקס) שמתחבר ישירות ללוח אם כלומר אם אני יוציא אותו המחשב יעלה כרגיל? הכבל לא חיוני(אלא אם אני רוצה לשמוע מוזיקה ישירות מהסידי)? אני יודע ששאלה דפוקה, אבל אני לא לוקח סיכונים ועשיתי fan card (ראו "המדריכים שלכם" בפורום אלקטרוניקה ומודינג) והכבל קצת מפריע תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני לא יודע אם מותר לי לפרסם פעמיים אבל פרסמתי בפורום מפרטים ולא קיבלתי תשובה לכן אני מנסה בפורום הזה המעבד יהיה וויניס 3000 939 AMD 1 קשה לי להחליט בין לוח אם DFI NF4 SLI INFINITY ללוח אם של msi MSI K8N SLI Platinum nForce4 מה ההבדלים בינהם פרט למחיר. ה - MSI עולה יותר האם הוא שווה את זה ? 2 ניסיתי ללמוד את נושא הזכרונות ולא הצלחתי אני מחפש זכרונות 2*512 בסביביות 1000 שקל שיתאימו לאובר קלוק עתידי עם תזמונים טובים ( tccd או bh5 לא מבין בזה הרבה ) ddr 400 או או יותר אם צריך. ושיעבדו ב dual
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מדוע אין שום השוואה עם לוחות אם של חברות אחרות? זו ממש לא חוכמה להשוות לוחות אם של אותה חברה ואף הופך את הכתבה לעלובה. אשמח לשמוע מדוע לא השוותם את הלוח הנ"ל ללוחות האחרים שנמצאים בשוק.
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אוקי אנשים אני צריך לוח לסוקט 754 עם ערכת ששבים טובה לא ULI VIA יותר בכיון radeon x200 או נפורס 4 או 3 עכשיו צריך PCIE רצוי 2 ל SLI כרטיס רשת אחד אבל רצוי 2 כרטיס קול טוב 4 מקומות ל DDR תומך DDR400 פייר וויאר כניסות usb מאחורה 4 לפחות ואפשרות להרחבה על ידי פאנל כמו שיש לי פה במארז transformer וכול שאר הדברים הרגילים powerbios תמיכה ב raid בלי כרטיס מסך ob זהו סה''כ תקציב עד 600-700 שקל תודה
-
- 7 תגובות
- 612 צפיות
-
-
איזה מעבד טוב יותר ל משחקים AMD או INTEL והאם כדאי לקנות DUAL CORE של אחת מהחברות??
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אינטל פנטיום 4 1.8 ram 256 Geforce 4 mx 440 128MB 60 ג'יגה לוח של אינטל לא זוכר מה השם שלו בקיצור האם אני צריך לקנות מחשב חדש?? או שהמחשב ישן ועם כן מתי לקנות חדש?
-
- 7 תגובות
- 612 צפיות
-