עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני יודע שהנושא הזה כבר נטחן , אבל בכל זאת אנחנו מתקרבים למועד היציאה של המעבדים החדשים אני בתהליך של רכישת מחשב חדש וקניתי כמעט את כל החלקים (מארז ,ספק,כרטיס מסך וכו') ועדיין לא קניתי את המעבד ולוח האם . יש טעם לחכות או שלקנות את ה Q6600 ? מישהו יודע מתי יצאו המעבדים החדשים לשוק ?

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  2. Started by galCool,

3800+ או 3200+?

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  3. Started by CASSPY,

שלום ! מחפש הסבר לגבי זכרון שעברהגהה revised מה זה אומר על טיב הזכרון נתקלתי במושג בחיפוש אחרי זכרונות זולים למחשב ב-e-bay בתודה -כספי

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  4. Started by elad the master,

זקוק ללוח אם לאוברקלוק לסוקט 478 במחיר של 400 ש"ח..יד שניה אולי.. צריך שתהיה אפשרות להעלעת מתח למעבד ללוח אם ולזיכרון..(לוח אם וזיכרון לא חובה..) לוח אם חדש יש סיכוי שיהיה בטווח המחירים הזה ?.. תודה.

• 8 תגובות
    • 649 צפיות
  5. חייב לוח אם עם כ. מסך מובנה שהלוח יהיה טוב ושהכרטיס ירוץ לי "בסדר" לא יותר מיזה כי אני מתכוון לקנות מאוחר יותר כרטיס אחרר... תודה

• 10 תגובות
    • 649 צפיות
  6. Started by firebirdrc,

שלום לכולם, נשרף לי הספק אחרי שהחלפתי ספק המחשב כאילו נדלק אבל המסך נכבה (מנורה ירוקה שהופכת לכתומה במאג) המנורה הירוקה בלוח נדלקת, הנורות של הסידי והארד דיסק נדלקות. אין שום ציפצופים בהדלקה. מה יכולה להיות הבעיה ? אני מבין שזה או לוח או מעבד המעבד נראה מוזר ( שימו לב לבליטה שמסומנת בעיגול הכתום מעל לריבוע שבמרכז המעבד) - יכול להיות שהוא נשרף? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  7. Started by Machu picchu,

שלום לכולם, המחשב שלי קצת מקרטע בזמן האחרון. אני סטודנט ואני בעיקר קורא PDFים, גולש ברשת, וורד. הרבה חלונות ביחד. כרגע אין לי זמן לחזור להיות גיימר. חשבתי להוסיף ג'יגה זיכרון. הלוח אמ שלי הואMicrostar Int. 848P Neo-V. ויש לי שני זכרונות של 256mb אני חושב שזה ddr333, צירפתי נתונים על הזכרון שלי מהתוכנה סיסטם אינפו. השאלה שלי היא אם אני אוסיף שני זכרונות DDR400 512mb של קינגסטון לדוגמא, האם התצורה של 1.5GB זכרון עובדת טוב? לפי מה שהבנתי הזכרוות יעבדו לפי הזכרון האיטי יותר, מה שלא כ"כ מפריע לשימושים שלי, לא? תודה! Property Value Memory Summary Maximum Memory Module Size 1024 MBytes Maximum Capacity 4096 MBytes Memory Slots 4 Name Physical Memory Array Device Locator Slo…

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  8. Started by Ran B,

שלום לכולם. ברשותי לוח אם ASUS P4P800 SE. ברצוני לעדכן את גרסאת הביוס, הורדתי מהאתר של ASUS את הקבצים המתאימים, אך לפי ההדרכה שלהם. ביצוע העדכנה הוא BOOT דרך הפלופי ועידכון עם הקבצים דרך מצב DOS. כרגע הפלופי שלי "דפוק" ולא עובד כראוי. האם יש דרך לצרוב נניח לדיסק ולעדכן? ניסתי בנרו לצרוב דיסק BOOT, אבל הוא ניסה לעשות משו עם הפלופי ומכיוון שהפלופי לא עובד טוב הוא נכשל בהכנה לצריבה. האם למישו יש דרך לעדכן ביוס בלי שימוש בכונן פלופי?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  9. יש לי תקציב יחסית נמוך והבקשות שלי הם : איכות OC טובה, פיצרים, צ'יפסט חדש,ואם אפשר עוד פיצ'רים ואני יכול לקבל הכל ועוד חוץ מ-OC במערכת AMD כזאת ‏MA790X-DS5 מחיר : 500 ש"ח מעבד AMD לא יודע איזה מחיר 330-380 ש"ח מקסימום.....איזה לקנות תגידו אתם... או מערכת של אינטל הכוללת לוח MSI P45 NEO F + מעבד E5200 במחיר כולל של 830 ש"ח אבל ההיתרון היחיד במערכת AMD שאמרתי היא שיש בלוח תמיכה מלאה של CF כלומר PCI E_2.0 X2 וזה מאוד חשוב לעתיד אבל זו תוספת......מה אתם חושבים? הספק כרגע ליברטי 400W והכרטיס מסך HD4850 אז תחשבו על הCF עם החלקים האלה

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  10. Started by Lyor,

קנו לי מעבד חדש של AMD 3000 אני לא בטוח איזה סטוק הוא אבל הייתי רוצה מאוד לדעת לאיזה מעבד של אינטל הוא הכי משתווה.

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  11. Started by Stoichkov,

ערב טוב היום רציתי להזמין את הלוח אם M3N78-EMH HDMI של asus http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=2082&l1=3&l2=149&l3=643&l4=0 ואמרו לי שהוא לא תומך בזכרונות שהם מתחת לcl 5. האם זה נכון? ואיפה זה כתוב או איך אפשר לדעת את זה כי באתר של אסוס לא הצלחתי למצוא איפה זה כתוב. תודה לעוזרים.

12. Started by iyehuda,

המעבד שקניתי זה XP 2400 אז למה כתוב ברטון האם יש כמה סוגים של XP 2400 חוץ מזה אני לא יודע למה אתם כל כך אוהבים את הברטון ה XP 2400 הרבה יותר מהיר מה 2500 אם תרצו אני אצרף טבלת בדיקות

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  13. Started by full_clip,

היי יש לי את הזיכרון שבמפרט לא הצלחתי למצוא אותו בשום חנות בארץ במחיר שפוי מה שכן מצאתי זה את אותו זיכרון רק עם REV שונה זאת אומרת שלי יש 2 ובלינק לדעתי זה 1 http://www.imtech.co.il/Product.asp?Pid=IMOCZ4001024ELD&Cat2Cat1ID=47&Cat2ID=247&aff=Zap〈=he מה לדעתכם להוסיף לא להוסיף ? ואם כן איזה מודל.? או בחנות אחרת כל דבר . תודה על העזרה!! יש כוונה לקנות בקרוב גם כרטיס מסך חדש ברגע שיצא ה R600 ואני אראה מה קורה עם המחירים שם לכן יש לי צורך בעוד זיכרון שלא יהיה מצב של צוואר בקבוק למרות שגם היום אני מרגיש בחוסר.

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  14. אני אולי אקנה לוח אם NF7 או גרסת ה-SL אני אחליט מחר אבח בדקתי מחיר של לוח האם NF7(לא גרסת ה-SL) וראיתי שהמחיר 380 ש"ח!!!!!!וזה כולל מע"מ, מהחנות KSP. אז רציתי לדעת אם התבלבלתי בגיקסה או משהו כזה. בדף הזה מופיע לוח האם הזה, תחת הכותת לוחות אם לעבדי AMD: http://www.ksp.co.il/hmain.php תגידו לי בבקשה אם הגרסה הזאת היא הגרסה הנכונה של לוח אם NF7 ולא גרסה נחותה או משהו כזה.

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  15. אני קונה אוטוטו מחשב חדש. מדובר בE5200, 2 זכרונות kingstone value 2gb ddrII 800MHZ GTX260 216sp [אם זה משנה בכלל] וספק enermax tomahawk 450W אני מתכנן לעשות OC..הקירור המתוכנן הוא פריזר 7. מדובר בOC בינוני ומעלה. הבנתי שרצוי לוחאם P31\P43. התקציב מהווה בעיה גדולה בשבילי..אני מעדיף שלא לחרוג מה400 ש"ח אלא אם כן ממש ממש יש צורך. עדיפות לGIGABYTE[זול ואיכותי מהידוע לי] הקניה תתבצע בKSP כך שיש להתייחס למחירים ולמבחר ששם. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  16. Started by spirit,

רשום באתר הבית שהוא תומך fsb 1066 /oc למה הכוונה ולאיזה רכיב בדיוק צריך לעשות oc כדי שיתמוך ב e-6300 בוקר טוב ותודה

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  17. Started by zam,

מה עושה לוח טוב לאוברקלוק, ועל מה צריך להסתכל במפרט שלו. האם זה מספיק או שיש עוד דברים לדעת.

• 9 תגובות
    • 648 צפיות
  18. שלום קניתי לוח אם is7-v2 מעבד celeron d 533 2.4 ghz חיברתי ספק כוח ,כרטיס מסך ו זיכרון . הנורית של הלוח אם דולקת שמחובר לספק כוח. כאשר אני עובר על ה power עם מברג בלוח אם המעבד והמאוור שעליו לא נדלק כלום לא קורה מה אני עושה? חשבתי לקנות עוד חלקים ( לוח מעבד...אחרים) כדי לנסות להבין ממה הבעיה מה דעתכם? אני ממש מתוסכל. למה לעזאזל לא נדלק . עברתי על המנואל כמה פעמים . יכול להיות שחלק חדש שאני קונה לא תקין או שהבעיה ממני? תודה . אשמח לשמוע תגובות ופתרונות כמובן.............

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  19. Started by dante123,

שלום. אני רוצה לקנות מחשב בקרוב והשאלה שלי היא-האם עדאי להשקיע במעבד כפול ליבה של 64 bit?אני משחק די הרבה במחשב ומעוניין לשחק בכל משחקי הדור הבא על פירוט טוב,אבל השאלה שלי היא האם המשחקים ינצלו את זה?והאם ההשקעה הכספית כדאית יחסית למחיר? תודה.

• 7 תגובות
    • 648 צפיות
  20. שלום אני רוכ מעבד Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB ורציתי המלצה ללוח אם לא יקר שתומך גם בבלוטות' כדי לאפשר תקשורת עם הנייד שלי תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  21. Started by As-21,

תראו את התמונה מ CPUZ האם הכל תקין כי אני רואה שהוא עובד על 2 GHZ ולא 2.81

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  22. Started by q1234,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_902&products_id=4814 הוא יורכב על אחד המחשב שיש לי בבית , על לוח p4p800 ... הזיכרון טוב ? לא לאוברקלוק , אלא לביצועים .. ואני אקח 2 סטיקים.

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  23. הי, קניתי לוח של gigabyte p3d-ds4 ומעבד q6600, והמחשב האחרון שהרכבתי היה לפני 3 שנים, אני רוצה לדעת האם יש צורך לגמפר משהו על הלוח, או להגדיר שם תדר פעולה? משהו כזה... תודה.

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  24. Started by aviram20,

http://www.techpowerup.com/101948/Pentium_E6500K_Surges_Past_6_GHz.html איך לעזאזאל אני משיג את המעבד הזה??? אולי נעשה קניה קבוצתית שלו או משהו? מה חושבים עליו.. תוצאה מאוד מפתיעה בעניי מעניין כמה הוא נותן בSPI .......... עריכה: ניראה לי יותר מתאים לאוברקלוקינג וקירור .

• 2 תגובות
    • 648 צפיות

דיונים חדשים בפורומים