עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by scorpions,

היי שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב חדש : ואני כמעט סגור לגבי הכל חוץ מלוח אם , אז ככה זה המפרט שגם לגביו הייתי מעוניין לישמוע דעות בעד ונגד מעבד : +AMD 2600 זיכרונות : קינגסטון 512 DDR ועכשיו לגבי לוח אם המליצו לי על GA-7N400 Pro2 nForce2 Ultra400 chipset מה שבעיקרון אני רוצה מהלוח אם הוא שיהיה Dual Channel , FireWire , Serial ATA , Ata 133 Raid

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  2. Started by tkhvbcht,

מעבדי אינטל Pentium D 2.66Ghz, s775, 2x1MB Cache, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 8VM800PMD-775 s775, VIA P4M800Pro, DDR2, AGP איך הם נחשבים לטובים? ובשביל משחקים הם נחשבים לטובים?

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  3. Started by avi.hagit,

השאלה שלי יש לי לוח אם של גיגביט שהוא דואל צאנל מה זה נותן לי בעצם?????

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  4. Started by andrey12341,

יש לאחי לוח של אסוס עם שבתוכו אפשר לשים 4 זיכרונות שתיים דידיאר ושתיים אס די אר,כרגע יש שם שתיים של ddr,מה יקרה אם אני ישים עוד שתיים שהם sdr?

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  5. Started by tovtov,

שלום, בשעה טובה קניתי היום מעבד AMD 3000, מסוג VENICE. קניתי BOX על הקופסא לא מוזכרת המילה VENICE, איך אני יודע שזה VENICE ולא הדגם הישן, מבלי לפתוח את ה BOX? תודה

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  6. המחשב פשוט נכבה אחרי 3 שניות של הפעלה... יש לי לוח 7vrxp, בדקתי רכיבים אחרים, הארדיסק, זיכרונות, כרטיס מסך במחשבים אחרים והכל עבד מצויין.. מה שפועל ל3 שניות זה המאוורר של המעבד, ואז הוא נכבה, ויש LED צהוב על הלוח אם שנשאר דולק כל הזמן עד שאני מנתק לגמרי מהחשמל.. חיפשתי כמה פתרונות באינטרנט ומצאתי את זה: Anyway, we had the 2nd trip back to the store today. They took all components and put them together on antistatic matt. They used power supply from the case. It booted perfectly the first time. No problem at all. We put it all back in the case, and the problem came back. Store thought we must be shorting the board to the case. Finally we realized the only difference in the…

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  7. Started by PuMbA,

קודם כל תגידו לי אם הלוח הזה זה לוח טוב http://www.gamapc.co.il//Product.asp?Pid=040306&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=10&aff=Zap עכשיו בואו ניגש לעניין 1. מה זה הצ'יפסט להלן סוגים : 915P VIA KM400 865G 865PE Nforce 4 2. אם המעבד תלוי בלוח ואיך ? אם זה קשור לצ'יפסט ולמה ? 3.תמליצו לי על לוח טוב אפילו טוב מאוד עם PCI-E x16 ועם DDR2 ודרך אגב מה זה DUAL CHANNEL ?? ושיהיה גם עם SATA2 תודה לכל הצוות פורום תותח

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  8. Started by tembo,

שלום לכולם, אני זקוק למחשב נייד למטרת אינטרנט (כולל אופציות לפחות לחיבור אלחוטי), OFFICE, תכנות JAVA, C. אני צריך כונן של לפחות 30 גיגה (כמה זה נוראי ה 4200RPM?), 256 מגה מן הסתם מינימום, המעבד הוא נקודה חשובה, אני צריך משהו שיחזיק לפחות שעתיים ללא חיבור לחשמל ומכאן אני מניח שאנחנו מדברים רק על מעבדי M ואילך... שמתי לב שה AMD יותר זולים גם כאן מאינטל ולכן אפשר להשיג דגמי AMD - M במחירים מצויינים ראיתי דגמים של HP. זהו הייתי מעוניין גם את אפשרות לשחק GENERALS ודומיו במחשב אבל אני מניח שבשביל זה צריך כרטיס מסך של 9200M לפחות ואין לזה תקציב כאן (באסה!!!!). כמו כן ראיתי את המחשבים של KSP אני שוקל מאוד ברצינות לקנות מהם או מ HP. המחשבים של KSP הם פשוט זולים הדבר היחיד הבעייתי …

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  9. Started by pazer005,

שלום, בעבר הבנתי לא מעט בכל התחום של החומרה אבל אני כבר הרבה זמן לא מעודכן. בקשר למעבדי ה-64 ביט. בהתחלה דיברו על זה שלא ניתן להפעיל עליהם windows כי הוא עובד ב-32 ביט. האם כיום זה כבר אפשרי?

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  10. אני מתלבט מאוד!

• 9 תגובות
    • 663 צפיות
  11. Started by Ibrow-Now,

הוא נהרס ואין לי כח להזמין של החברה חדש מקורי זה לוקח זמן (EPOX), אם אני אחליף לאחד רגיל לא של EPOX זה לא כזה נורא נכון?

12. יש לי זכרון של סמסונג שתיים של 512 של 200 מגה הרץ ואני רוצה לקנות עוד שתיים (512) או אחד של גיגה של 400 מגה הרץ האם הם יפעלו ביחד טוב דרך אגב יש לי מעבד AMD 4200 X2

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  13. Started by 246810,

יש לי לוח אם 945G של ASUS כשאני התקנתי את הדריבר של הלוח יש כמה אפשרויות הראשונה זה להתקין את הצ'יפ השני זה להתקין כרטיס קול מובנה והשלישי שרק הוא עשה לי בעיות בהתקנה זה הכרטיס רשת אחרי שההתקנה הגיעה עד הסוף במקום שיהיה כתוב FINISH מופיעה הודעה של התקנת חומרה."התוכנה שאתה מתקין עבור חומרה זו: Attansic L1 Gigbit Ethernet 10/100/1000Base-T Adpter לא עברה בדיקות של Windows Logo לאימות התאימות שלה לXP המשך התקנת התוכנה עשוי לפגוע בפעולה התקינה של המערכת או ביציבותה . MICROSOFT ממליצה בחום לעצור כעת את ההתקנה ולפנות אל ספק החומרה לקבלת תוכנה שעברה את הבדיקות של WINDOWS LOGO מה עלי לעשות?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  14. ^^^^

• 13 תגובות
    • 663 צפיות
  15. אני מעוניין לקחת Q6600 למקסימום שאוכל, יהיה לי קירור TRUE עם 2 מאווררים איכותיים ומהירים ביותר. לשם כך, אצטרך זכרונות בעלי תדר גבוה יותר מ-800MHZ. אני רוצה להוציא כמה שפחות כסף. שיבואו מחברה אמינה עם יבואן טוב. חשבתי בינתיים על ה-PI של G.Skill אבל אני לא בטוח, פתוח להצעות. תודה רבה והמשך יום נעים. עריכה: איך יהיו שניים מאלו ב-760 ש"ח? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1441

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  16. Started by gerdamen,

חשבתי אולי לקנות את הלוח אמ הזה GA-P35C-DS3R בגלל שיש בו תמיכה DDR3.. http://www.giga-byte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2551 עכשיו העבודה DDR2 ביחד עם הDDR3 היא בסדר..? הלוח הזה מומלץ?

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  17. האם אני יכול לדעת אם הזיכרון שלי הוא סטיק אחד או שניים על ידי תוכנה ולא על ידי פתיחת המחשב?

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  18. Started by ilstockman,

יש לי CORE 2 DUO E6600 והעניין הוא שהוא מראה טמפרטורה ממש גבוה...65 מעלות בעבודה רגילה... מקודם היה אפילו 70 מעלות, אבל פתחתי את המחשב ניקיתי את המאורר של המעבד, ראיתי גם שהמשחה הטרמית די התיבשה אז שמתי משחה חדשה אבל עדין יש טמפרטורה ממש גבוה... יכול להיות שזה לא באמת והשבב בלוח אם דפוק? (יש לי ASUS P5B) וכן ניסתי כל מני תוכנות לבדיקת הטמפרטורה וכולם מראות אותו דבר (SPEED PAN, EVEREST וכו'). יש להדגיש שהמצב כבר די הרבה זמן... האם יש חשש לשריפת המעבד?

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  19. שלום לכולם, בבעלותי מחשב עם המפרט הנ"ל: מעבד AMD Phenom AM2+ 9650 Quad לוח אם: Gigabyte GA-MA790FX-DQ6 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2690 זכרונות: 1Dimm 1GB DDR2 800Mhz + 1Dimm 1GB DDR2 800Mhz מאיץ גרפי: ATI Radeon 3870 מערכת ההפעלה: Windows VIsta 32Bit אבל אני עובר לחלונות 7 64BIT אם מישהו יכול לייעץ לי איזה זיכרונות לקנות והאם כדאי לעבור את ה 4GB מבחינת הנפח. המחשב כמובן משמש אותי גם למשחקים. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  20. שלום! מבקש המלצות ללוח אם תקציבי ובסיסי בשביל ידידה. לא סגור על מעבד - athlon 4000 x2 או E2160 ודומיו, לכן אם אפשר המלצות בנפרד לסוקט 775 וAM2. הדרישות - שיכיל כרטיס מסך מובנה וגם חריץ PCI-E להרחבה עתידית, חיבורי כוננים גם SATA2 וגם IDE. ללא OC.

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  21. אנו מביאים בפניכם את מבחני הביצועים והפרטים המלאים אודות מעבדי RYZEN 7000 החדשים של AMD המגיעים אל החנויות ממש עכשיולכתבה

22. Started by owen10,

חבר שלי עובד בחנות מחשבים והוא הציע לי לקחת זכרונות של Albatron ואני לא ממש מכיר את החברה הזאת? הוא עושה לי אותם בהנחה....כדאי לקחת? חברה מוכרת? שווה?

• 9 תגובות
    • 663 צפיות
  23. לOC למעבדים החדשים 45 תודה

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  24. Started by BoRiS.K,

יש לאחי לוח אם G7 7S748 של GIGABYTE עכשיו כשקניתי אותו אמרו לי שהוא מיתחמם מהר הטמפרטורות שלו עומדות על 70 מעלות ברגוע עכשיו עשיתי לו UPDATE לBIOS והוא ירד קצת ל-60. מה אתם אומרים אני צריך לעשות כדי לתקן את זה כי אני לא רוצה שהוא ישרף!!!??

• 5 תגובות
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים