עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. +AMD Athlon XP 2500 זכרון : 2 סטיקים של 256 מגה כל אחד, DDR PC3200 לוח אם : Epox EP8RDAE Nforce2 כרטיס המסך Gfoorce FX 5500 אינני עורק סרטים/ווידאו במחשב, וגם לא משחק, הוא משמש בעיקר לפיתוח תוכנות (Visual Studio .NET) חשבתי להוסיף עוד 512 מגה זכרון. 1. האם הבדל בביצועים יהיה מורגש, או שחבל על הכסף ? 2. אם אני מחליט להוסיף, האם כדאי 2 סטיקים של 256, או 1 של 512 ?, ואיזה סוג של זכרון ? (בדיוק מה שיש לי כעת ?) ושאלה ברשותכם לגבי 64 ביט : אם ארצה לעבור ל 64 ביט, פרט לכך שאצטרך להחליף מעבד, האם אצטרך להחלי גם את שאר החלקים ? (לוח אם, זכרון וכו') ? תודה !

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  2. עריכה: אני רוצה לקנות זכרונות חדשים ואני רוצה לדעת מה ההבדל בין זכרונות עם DDR לבין זכרונות עם DDR2?? וכן עשיתי חיפוש אבל יש שם 17 דפים מפוצצים. עכשיו השאלה יותר מובנת??

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  3. לדוגמא עד כמה יש שיפור בביצועיי המערכת כתוצאה ממעבר לDDR2 לדוגמא שני מעבדים זהים 3800*2 939 DDR1 לעומת 3800*2 AM2 DDR2 תודה מראש לכל המגיבים!!

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  4. של הזיכרון שלי פחתו.. אני מרגיש שהוא איטי המחשב וגם pc mark 2002 וסנדרה אני מקבל מאוד נמוך אני אשמח אם תתנו לי את ההגדרות הנכונות לזיכרון בביוס כל הפרמטרים לגבי תזמונים וכל הדברים תודה רבה

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  5. http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2958 נאמר לי ע"י המוכר שבלוח הזה ניתן לחבר 3 זכרונות 1 GB או 3 זכרונות 2 GB או 6 זכרונות של 2 GB לא מובן למה לא ניתן לחבר 6 זכרונות של 1 GB ? האם משהו חושב ש- 3 זכרונות של 2GB טובים מאשר 6 זכרונות של 1 GB ? ובאם כן למה ?

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by kkffiirr,

שלום קיבלתי מחשב מסוג thinkcentre A52 8381 של לנובו, ללא מעבד. הסתכלתי באתר וראיתי שהלוח תומך עד למעבדי פנטיום D האם זה יתכן? או שהם סתם כותבים את הקונפיגורציות השונות שנמכרו על ידם? אני רוצה לשאול, מה המעבד הכי טוב שאני יכול להתאים לו תודה

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. היי יש הבדל גדול (מבחינת הביצועים ) בין "GIGABYTE MA69VM-S2 " ל - "ASUS M2N-MXSE "???

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  8. Started by iem,

חברים שלום ! רציתי לדעת האם הלוח P4S553-VM תומך בזיכרון מסוג CL3 או CL2. ואם כן באיזו מהירות ? במידה ולא אז באיזה זיכרון הוא כן תומך, ובאיזו מהירות ? מצ"ב דיאגנוזת המחשב, תודה ! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  9. שלום לכולם, הזמנתי מעבד i5 4690k box ואני מבין שבשביל אוברקלוקינג אני אצטרך קירור מעבד אחר השאלה שלי האם הקירור למעבד שאני אקנה יחליף את המקורי או בא בנוסף למקורי? כלומר אם הוא מחליף אותו אז אין לי צורך במאוורר המקורי שמגיע עם המעבד אני יכול לזרוק אותו?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by hq4ever,

שלום לכולם אני לא יודע אם אני מחדש לכם משהו אבל בשבילי זה בהחלט שינוי מרענן. בזמנו היו דיבורים על כך ש SATA מאפשר לחבר ולנתק הרד דיסקים בדומה ל SCSI בזמן שהמערכת פעילה. כעת משראיתי את הידיעה האחרונה ב HWZONE על לוח האם של אסוס עם חיבור SATA חיצוני התחלתי לתהות שוב על פשר הדבר ומסתבר כי אכן נכונה היתה הטענה. להלן לינק מהאתר של MAXTOR הדן בסוגיה www.maxtor.com/en/documentation/white_papers/sata_hot_plug_white_paper.pdf והנה התמונה מהכתבה עצמה שימו לב למחבר האדום של הSATA. למישהו יש לשפוך עוד אור על העניין? אילו לוחות האם ישנו צורך בבקר מיוחד על מנת שהנ"ל יתאפשר או שכל בקר SATA תומך כברירת מחדל? כך או כך בהחלט ידיעה משמחת ושינוי מרענן. מקסים.

• 11 תגובות
    • 801 צפיות
  11. Started by tibia,

אני קונה את הבנדל הזה : http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=2840&catcode=222 ואני רוצה לדעת איך הזיכרונות שלו תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  12. שלום לכולם , אני מתלבט כרגע בין שני מעבדי ה-805 וה-820 של אינטל (על לוח של GA-81945P-G גיגה בייט) בכל מקרה רציתי לדעת איזה זיכרון יתאים יותר ל-OC (מתון - של העלאת תדר מ-133 ל-166) . א. 805 - קיבלתי הצעה לקינגסטון במהירות MHZ533 דואל צ'אנל -512X 2 (סה"כ 1 ג'יגה) ב. 820 - אותה הצעה רק במהירות 677 1. בהנחה שאני בכיוון ה-805 , האם המהירות זיכרון 533 תספיק ? ולהיפך , במידה ו-820 , 533 יספיק ? אני פשוט רוצה לדעת כדי שלא יהיה "צוואר בקבוק" כיום וגם לא לעתיד ...אם אני אחליף לספק חזק יותר 2. איך הזיכרון הזה ? עדיף על ה-OCZ (היקר..) או שהוא מספיק בשביל הבחירה המוגבלת שלי מהחנות (יש גם סמסונג במחיר של קינגסטון) 3. ספק 350 W של HEC יחיק את המערכת ? בהנחה שאין יותר מ-2 ד…

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  13. Started by shedokan,

איך ה RAM הזה ? בבקשה לענות תשובות מבוססות.. http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-8000CL5D-4GBPQ~15~0.htm *לא להמליץ לי ללכת על CAS 4 או 800MHZ* תודה זיכרון יהיה כולל מערכת של Q6600 עם קירור מים ו ASUS P5Q-E, שזה אומר שהמעבד עובד בתדר של 3.6~3.7 נראה לי אחלה של זכרון ל OC אבל תמיד חשוב לשאול :-\

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  14. Started by evman007,

זה רושם לי בבנצמרק של הזכרונות-pc1600! יש לי pc2700 בכלל. מה זה?

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  15. שלום המערכת הנוכחית שלי כוללת לוח GIGABYTE GA-945P-S3 זכרון 667 2X 512 DDR-II PQI TURBO מעבד E6300 ללא OC וגם לא מתוכנן האם יש אפשרות להוסיף 2 סטיקים רגילים של 1 GB כ"א של 667 DDR II פשוט(סמסונג או TWINMOS פשוטים) ולהישאר ב DUAL או שעלי למכור זכרונות קיימים ? אודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  16. אני מתלבט על אילו הגדרות לשים. האם בכלל יש הבדל בביצועים או בכלל איזשהו הבדל? : אני לא מעונין באוברקלוקינג ... יש לי שני 256MB של SASMUNG מהדגם הבא: 2X256mb DDR-SDRAM 8-1-1-1R 4-1-1-1W 2.5-3-3CL 2CMD

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  17. Started by liran12345,

זה טוב 37 מופיע לי בביוס? וגם מה זה cpu fun speed 3125 rpm ו sistem fan speed 0 rpm מה זה אומר?

• 14 תגובות
    • 747 צפיות
  18. שלום יש לי לוח אם p5b-vm והוא עם כרטיס מסך מובנה.. השאלה שלי היא האם יש לו יציאה לטלויזיה?

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  19. Started by Hoobastank,

יש לי את המעבד amd phenom 2 x4 965 וקירור mugen 3 cpu cooler האם זה יהיה בסדר אם אוריד את אחד המאווררים(אחד מחובר ללוח אם והשני לא)? אחד מהם חוסם לי את הגישה להוסיף עוד RAM. לא עשיתי OC למעבד תודה!

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by zach,

איזה טמפרטורה טובה לamd sempron(tm 2400 ואיזה טמפרטורה לא טובה

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  21. Started by kipi25,

שלום! יש לי כרגע זכרון 256*2 של חברת CEON (ג'נרי) 400 MHZ המחוברים ב DUAL CHANNEL. אני רוצה להוסיף עוד 512 מגה זכרון. הבנתי שכדאי להוסיף את הזכרון בתצורה של 256*2. האם חשוב שיהיו מאותה חברה, גם אם היא גנרית? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  22. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

קודם כל החלקים שאני רוצה לקנות עד חודש הבא... AMD 3200+ 939 / DFI LanParty UT NF4 Ultra-D / G-Skill 2x512MB DDR550 PC-4400 TCCD / Sapphire X800XL עכשיו ככה הלוח שווה לי או שכדי לקנות SLI-D או בכלל ASUS A8N-SLI DELUXE המחיר של האסוס הכי זול והכי יקר זה ה-SLI-D של DFI עכשיו מה דעתכם על ה-DFI ULTRA-D הוא יותר טוב מ-A8N SLI DELUXE של אסוס והאם ההבדל בין ה-SLI-D ך-ULTRA D שווה את הכסף?? עכשיו הקירור למעבד ישאר הייפר 6 שיש לי מה דעתכם אני יגיע לתוצאות גבוהות או שכדי לי לחפש קירור חדש גם כן??

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  23. בtms מישהו יודע במה מדובר? http://tms.co.il/cat/78/9:20/28:544

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  24. Started by bluemail,

???

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  25. Started by the godfather,

תגידו מה אתם חושבים על המעבד 2.0Ghz core duo של ה-macbook החדש של אפל ואם יש יותר חזק היום בשוק חוץ מה2.166 ויש הבדל משמעותי או לא??? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 478 צפיות

דיונים חדשים בפורומים