עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי מחשב ישן עם מעבד amd athlon 2200+ ולוח ga-7vax של חברת גיגה בייט. המחשב הפסיק לעבוד. בחנות אומרים לי שהלוח נשרף וצריך לוח אחר אבל הם יכולים לשים לי רק לוח אחר שלא יכול לעבוד עם וינדוס xp... נשמע לי דפוק. עכשיו אני רוצה לקנות לוח כזה באינטרנט אבל אני לא מוצא כזה לוח בדיוק אז איך אני מוצא לוח שיתאים ויעבוד לי עם המחשב? האם הלוח צריך להתאים רק למעבד? או שיש עוד דברים? ואיך אני יודע איזה לוח מתאים לי?

• 9 תגובות
    • 544 צפיות
  2. האם זה נכון שאינטל צפויה להכריז באמצע אפריל על הורדת מחירים משמעותית על דגמי הליבה הכפולה שלה ? מישהו יודע אם זה נכון , ואם כן מדוע לדעתכם הם עושים זאת האם צפויות עוד הורדות של מחירים לעוד דברים באופק?

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  3. הזכרונות הם סינגל סייד, אני רוצה לעשות אותם בדואל צ'אנל כמו שאמרתי הלוח הוא dfi nf4 ultra-d תודה (: נ.ב - למה DFI היו חייבים לעשות את הספרון שלהם כזהההה גרועעעע??? בגיגהבייט לדוגמא זה מוסבר מעולה עם טבלה והכל...

• 9 תגובות
    • 568 צפיות
  4. אני כנראה הולך לקנות השבוע זכרונות סמסונג, והשאלה איזה צ'יפים לדרוש מהמוכר. ואם אפשר קצת פרטים על הזכרונות (מה הבאס המינימלי שהם יגיעו לי אליו - במידה ואני אפול על זכרונות לא ממש אוברקלוקרים), ומה המתח הממוצע שהצ'יפים האלה דורשים... תודה (:

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. היי, יש לי שאלות בקשר למעבדי אינטל ולוחות אם: בקשר למעבדי אינטל, עדיף Dual Core 2.8GHz על One Core 3.0GHz? יותר מהיר שתי ליבות של 2.8 על 3.0 לבד? ו2.6 שתי ליבות זה גם טוב ומהיר? בקשר ללוחות אם, מה עדיף, P5LD2VM Asus chipset 945 או ASUS 955x Chipset P5WD2 (השאלה שיותר מדויקת היא אם כדאי צ'יפסט של 955 החדש יותר, כי זה עולה כפול מ945 וזה עובר על התקציב, אבל אני רוצה קנייה בטוחה). תודה

• 33 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. עבור המפרט שרשום מטה , יש לי סטיק זכרון אחד של 512 במהירות 400 כבר במחשב. והיום קיבלתי עוד 2 סטיקים כל אחד של 256 במהירות של 333. השאלה שלי היא מה האופציה הכי טובה לשים את הזכרונות הללו ? האם עדיף להשאיר סטיק יחיד או לשים עוד סטיק אחד של 256 בנוסף ל 512 או לשים עוד שניים של 256 בנוסף ל 512. (אני חייב לציין שבעבר כשהיה 3 סטיקים אז זה גרם לבעיות , אך אותם סטיקים הוחלפו בחדשים). האם עדיף לרכוש סטיק חדש נוסף של 512 ולשים בנוסף לסטיק הקיים ? המחשב עצמו משמש לעבודה עמוסה של תוכנות מוסיקה. המפרט - לוח-אם - Gigabyte GA-K8NS מעבד - AMD Athlon 64 +3000 זכרון - סטיק יחיד DDR 512mb 400mhz דיסק קשיח - Hitachi Deskstar Sata 160Gb 7200rpm 8mb + Hitachi Deskstar Sata 80Gb 7200rpm 8mb כרט…

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  7. Started by galCool,

יש לי לוח אם GIGABYTE GA-8I945P-G 680 ₪ 1 ורציתי לדעת אילו זכרונות יהיו מתאימים: אני יודע שDDR2 אבל חוץ מזה יש עוד משהו שצריך לתמוך? ומה זה (מה שבולט)? 1024MB Dual Channel PC5400 DDR2 זה משנה הPC או מה שזה לא יהיה? תודה!!

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  8. Started by tal_levi1000,

זה מה שהיה רשום עליו בחלק העליון שלו AMD ATHLON 64 ADA 3000 DIK 4BI CBID 0503E PCW איזה חלק מכל מה שכתוב שם זה הסטפינג

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. הלוח הוא msi k8n neo4 platinum

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  10. Started by Spootnik,

מעבד עם לוח אם ו כרטיס מסך עד 3000 בערך אני צריך שלוח אם יתמוך ב hdd ddr1 תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  11. שמעתי מישהו אומר שככל שהטמפרטורה של המעבד עולה כך מהירות השעון שלו יורדת. רציתי לדעת באיזה טמפרטורה בערך מהירות השעון באמת יורדת, ועל איזה טמפרטורה יש לשמור כדי שהמהירות תהיה מקסימלית. כל מידע נוסף מבורך.

• 14 תגובות
    • 726 צפיות
  12. Started by gilad_mos,

שלום יש לי לוח אם של GigaByte מדגם : GA-8IK1100 מסדרת 875P. על הקופסא של הלוח כתוב שיש לו 8 יציאות USB 2.0 אבל כל פעם שאני מחבר אליו את הנגן MP3 שלי אני מקבל הודעה שחיברתי חיבור USB מהיר לשקע USB איטי. ממה שבדקתי ב Device Manager יש לי רק חיבורי USB סטנדרטי ולא Enhanced. האם כדי להפעיל את ה USB 2.0 יש צורך ב SP כלשהו לWindows? האם יש צורך להתקין משהו מיוחד? תודה גלעד

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  13. Started by mastermomo,

רק רציתי לדעת יש באפשרותי אופציה להחליף את המעבד הנוכחי שלי והיתי מעונין לדעת האם יש הבדל משמעותי בין ה AMD 3200 ל AMD 3500 שניהם בעלי ליבת ויניס בסוקט 939 64ביט תודה ויום טוב

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. רציתי לדעת אם יש הבדל מבחינת ביצועים בין הלוח הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3768 לבין הלוח הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1981 עכשיו כשאני שואל אם יש הבדל אז אל תגידו לי שזה תומך בSATA 2 לדוגמא ובשני יש כרטיס מסך מובנה מה שאני רוצה לדעת אם יש הבדל בביצועם של ני הלוחות , האם זה הבדל שמרגישים אותו בעבודה על המחשב??? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 531 צפיות
  15. Started by wArezm0n,

שלום, בקרוב אני קונה סטיקים DDR עם צ'יפים TCCD ויש לי תקציב עד 2000 שקל עכשיו אני מתלבט בין Geil ONE לבין G.Skill Extreme PC4800 TCCD FR לבין OCZ EL Platinum Elite Edition PC4800 TCCD רציתי לדעת איזה זכרונות מבין השלושה נותן הכי הרבה ביצועים והכי הרבה תדר לOC מכוון שהזכרונות מיועדים לOC כבד עם מעבד Opteron 148 ולוח LANPARTY Ultra-D שיש ברשותי כבר

• 7 תגובות
    • 600 צפיות
  16. יוווווווו עוד שבוע אני מתכנן להביא את ה 631 שזה למי שלא יודע p4 3.0 ghz lga 775 2mb chache 64 bit (65nm) cedar mill ועכשיו אתם מביאים לידיעתי בפורום שקיים 805 דו ליבתי ב 900 שקל?!?! אתם חייבים לעזור לי פה עומרי , ליאור, אינטגרל לא משנה מי .. מה עדיף את זה או את זה?!?!?!?

• 32 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. שיתמוך ב SATA 2 שיהיה עם כרטיס קול + רשת מובנה שיהיה עם PCI-E

• 17 תגובות
    • 856 צפיות
  18. Started by SilentD.M,

שלום אני צריך המלצה לגבי איזה מעבד לקחת AMD או INTEL? סליחה אם זה לא קשור לאשכול. אז אני מתלבט בין מעבד ?P D 3.0 Ghz S-775 2x2M Cache DUAL-CORE? INTEL או ?Athlon64 4200+ (S-939) X2 DUAL CORE? המחשב מיועד למשחקים, שני המעבדים במחיר זהה. מה עדיף לקחת ולמה ? תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 522 צפיות
  19. Started by Lirux,

אני רוצה המלצה ללוח טוב למעבד intel Pentium D 920 הלוח צריך להיות טוב לאובר קלוק (שהמעב יוכל לעשות 4000 מגה הרץ בערך) שיהיה לו כרטיס קול מובנה טוב ככל שאפשר ושיהיה בסביבות ה800 שקל

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by shloosh,

נמכר בנועה... כמובן מחיר גבוה יחסית ללוחות אחרים. חיבור של 4 כרטיסי מסך PCI Express X16 !!! בהחלט מטורף ולעשירים בלבד! http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4916

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  21. אני יכול להשיג במחיר זול מאוד את הלוח הנ''ל רציתי לדעת 1) הוא תומך בנעילת תדר PCI (הרגיל ) ? 2)הוא תומך בהורדת מכפלה למעבד ? 3) לחבר שלי יש K8NF9 שאוהב לתת למעבד כמה מתח שבא לו , האם גם בלוח הזה זה ככה ? תודה

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  22. Started by NJorl,

http://finance.walla.co.il/?w=//868909

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  23. 1.מה ההבדל בין לוח האם:NVIDIA Asus Nforce4 P5nd2-Sli רגיל ל DELUXE ? ההבדל משמעותי? ההבדל מורגש? רגיל http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4215 DELUXE http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3560 2. רשום באתר: "Dual-Channel DDR2 800/667/533" - מה המספרים אומרים (אולי המהירות של הזכרון) ?? 3. אני יראה הבדלים בביצועים שלו לבין לוח אם ישן מחברה לא מוקרת? אם כן אז במה? 4. כדאי לי לקנות את הרגיל או ה DELUXE ?? תודה מראש [אם אפשר אז תענו לפי סדר מספרים (1..... אחר כך 2....)]

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by dorliv,

אני מעוניין לקנות מעבד ואני מתלבט בין athlon 64 X2 4400 לבין opetron 170 מה יותר טוב ?

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  25. הוא עולה 1000 שקל הוא כפול ליבה הוא מביא תוצאות יפות של אובר קלוק - מולו (במחיר) עומד חד ליבה של +AMD 3200 הבנתי שהוא יותר טוב מממנו כמעט בהכל נכון? אז למה הוא פשוט לא משתלט על השוק ?

• 11 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים