מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
שלום! המחשב אמור להיות מיועד למעבד-E8400, כרטיס מסך- ATI 4870, HD500G, זיכרון 4G. איזה לוח P45 הכי טוב למחיר הזה? מעדיף לוחות של GIGABYTE או ASUS. ומה ההבדל בין הלוח הזה: ASUS P5Q-E ללוח ASUS P5Q PRO ללוח הזה GIGABYTE GA-EP45-DS3 אלו לוחות עד 800 שח - אני מעדיף שיהיה לוח שהיו לו יציאות אחוריות רבות. מתכנן OC קטן בעתיד תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי AMD Athlon XP 3200+ על לוח Abit Nforce nf7 ואני רוצה לשדרג את המעבד האם ה socket בלוח הזה תומך במעבדי 64 או במעבדי AMD כפולי ליבה? האם ניתן לשדרג למשהו יותר טוב בלי להחליף את ה MB?
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
-
מחפש מקום לקנות את הלוח הנ"ל אני מחפש אותו כבר הרבה זמן הבנתי שהוא לא מיוצר יותר אבל עדיין נראה לי שהוא קיים בכמה חנויות מי שיכול לתת לי שם של חנות אודה לו מאוד.
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אוקיי.. אני מעויין לשדרג את המערכת שלי שיהיה בה 2 ג'יגה זיכרון. בתמונה הבאה אתם תראו את מה שיש לי: http://img301.imageshack.us/img301/6205/untitledfw8.jpg שני הכרטיסים שיש לי דומים ואני רוצה לקנות עוד שניים כאלו. אני יכול לקבל בבקשה מאיזשהו אתר לקנות? תודה. את הכרטיס הקודם שלי קניתי בנעה מחשבים אז זה יהיה נוח יותר אם אני אקבל את הכרטיסים משם שוב. עריכה: האם הכרטיס הזה שמצאתי שם מתאים ומשתלם?: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=645 אם לא משתלם אז בבקשה תמצאו לי משהו אחר.
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
מתלבט בין שני הזכרונות האלה למחשב הבא שלי. שניהם 2 סטיקים של 1GB 800Mhz הזולים ביותר בחנות בא אני קונה, וההבדל במחיר זניח אז אני מביא אותם לפניכם להחלטה סופית
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני יודע שהAthlon X2 3800+ יותר חזק,אך למרות זאת,הPentium D 820 הוא דיי זול,ובהשוואות,הוא קצת קרוב לAthlon X2 3800+. השאלה שלי היא האם אני אוכל לעקוף את הAthlon X2 3800+ בOC עם הD820.והאם ההבדל ביניהם כ''כ משמעותי?
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להגדיל את הזיכרון של המחשב שלי ל2 ג'יגה. כרגע יש לי חצי ונמאס לי לחכות לו בזמן שאני מחליפה בין יישומים או מפעילה יישומים כבדים. אני פשוט מפעילה הרבה מאוד יישומים במקביל, ויישומים יחסית כבדים, והוא לא עומד בהם. לדגומה, אני משתמשת בויז'ואל סטודיו עם שרת SQL ברקע וכמה דפדפנים (אני מפתחת אפלקציות אינטרנט במקצועי) והמחשב לא מחזיק בזה מספיק טוב. אני צריכה המלצה לזיכרון איכותי ולא יקר ממקום אמין, שיתאים לדרישות המערכת שלי. אני מצרפת את המפרט של המחשב המאוד ישן שלי כפי שנאסף ע"י EVERSET, בבקשה לא לצחוק..: Computer: Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name HAD…
-
- 8 תגובות
- 644 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מתקשה בבחירת לוח האם אני צריך לוח שיתאים לרכיבים הבאים Processor 3.2 GHZ CPU [800MHz FSB, Hyper Threading SONY DW-U10A dvd-r Seagate 120GB 7200RPM Serial ATA 150 8MB Cache CORSAIR High Performance Memory W/ Heat Spreader 1024 MB (512MBx2) PC3200 400MHz VIDEO: NEW! ASUS-ATI RADEON 9800 XT 256MB DDR ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ DFI Motherboard for Intel Procressors,"LAN Party" Model LP- PRO 875B ASUS Motherboard for Intel Pentium 4 / Celeron Processors, 800Mhz FSB Model# P4C800-E DELUXE Retail Intel Pentium 4 (800 F…
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני יכול להביא אחרי סוכות לוח אם מניואג וראיתי את זה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16813136152R עכשיו יש גם את האולטרה D השני שהוא http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16813136152 למה המחיר כל כך נמוך ? אולי כי זה OEM וזה RETAIL אבל זה כל ההבדל ? אם אני אזמין OEM אז איך אני אקבל את זה ? אני אקבל את זה בשקית או קרטון ועם דיסק דריברים או בלי ?
-
- 7 תגובות
- 644 צפיות
-
-
הזמנתי פטאלטי של Abit ב 1100 ש"ח, הכרטיס כנראה יתעכב,ומאחר שאמרו לי שהוא לא שווה את זה ביטלתי אותו ואני צריך לחזור אליהם עם כרטיס אחר, שגם יהייה חייתי אני לא חושב שאני אשתמש ב SLI לא עושה OC מיועד לכפול ליבה שמיועד למחשב משחקים אחרי כל הבדיקות מכל שאר השירשורים האחרים שפתחתי הנושא הגעתי ללוחות הבאים DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D MSI K8N Neo4-FI nVIDIA nForce 4 MSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra (קצת יקר מהאחרים) ABIT AN8 Ultra אם יש לכם משהו יותר טוב אז יופי תודה
-
- 11 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אח שלי רוצה שאני אתקין לו את הכרטיס רדאון הישן שלי (8500, של ג'יגה בייט) במחשב שלו, יש לו מעבד K6-2, במהירות של500 מגה הרץ (נדמה לי), הלוח שיש לו הוא AX5 לפי המידע שקלטתי בBOOT. יש טעם בכלל להתקין כרטיס רדאון על מחשב כזה? הוא בכלל יעבוד?
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום יש לי זכרון של 256 די די אר עם 266 הרץ. עכשיו..המעבד שלי פועל על 333 מגהרץ..(amd athlon xp 1800) ואני יודע הראם מאט את המחשב..אבל רציתי לדעת אם אני אביא עוד 512 ראם של 333 מגהרץ ..אז עדיין ה256 יאטו לי את המחשב? אני צריך להחליט אם חשים רק את ה512 או לשים גם אותו וגם את ה256
-
- 8 תגובות
- 644 צפיות
-
-
-
יש לי 2 ג'יגה שהם נמצאים בלוח שבו יש ארבע סלוטים. שני הסטיקים ממוקמים בסלוטים באותו צבע כדי שיפעלו על דואל צ'אנל. אני רוצה לקנות עוד שני סטיקים של זכרונות מאותה חברה רק תיזמונים קצת פחות טובים בגלל המחיר. אני מבין שזה ימשוך את הזכרון עם התזמונים היותר טובים לעבוד ברמה של הפחות טובים. ויש לי שתי שאלות: אחת - האם הסטיקים החדשים יעבדו לי בדואל למרות שהם שונים מהישנים? ושניה - עד כמה הירידה ברמת התזמונים משמעותית ביחס לעליה הכללית בכמות הזכרון(מ2 ל4 ג'יגה). הסטיקים הישנים הם G.SKILL 2GB 800MHZ HK הסטיקים החדשים הם G.SKILL 2GB 800MHZ PK כמו כן אני מתכנן אוברקלוק. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות וולקנו 12 (לא בטוח עדיין), ורציתי לדעת אם אני אקנה אותו ואשים אותו על המעבד אז האחריות של המעבד תתבטל? ואם היא כן תתבטל ואז תקרה תקלה במעבד ואני אביא אותו לחנות שיתקנו את התקלה, הם יכולים לגלות שאני שמתי מאוורר שונה מהמאוורר המקורי שהגיע עם המעבד?
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
האמ יש הבדל בין ddr הרגיל לddr2 בביצועים במשחקים בהנחה והמע' דומה בהתאם....? אני לא מצליח למצוא איזו השוואה שתעזור לי להבין... תודה.
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש בקרוב מבוסס אינטל : http://img246.imageshack.us/img246/2515/19rw.png השאלה שלי היא בקשר לזיכרון שאני רוצה לקנות... הסתבר לי שיש 2 גרסאות של Corsair 1GB DDR-II 667... יש גירסאת VALUE וגרסאת EXTREME עניין אותי לדעת מה ההבדל בין השניים ? והאם במחשב הנוכחי שאני קונה זהו הבדל משמעותי בין השניים ? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 644 צפיות
-
-
השאלה בכותרת.
-
- 11 תגובות
- 644 צפיות
-
-
-
אני כבר יודע את התשובה - לא ממש. אבל הנה: http://www.firingsquad.com/hardware/geforce_6600_GT_scaling_performance_pentium4/page4.asp כמובן שעם 6800U המצב היה שונה מעט. הנקודה היא, שCPU בינוני-מינוס (נניח P4 3.0) מסוגל להגיע למצב של ~60FPS בכל משחק, וברובם הוא יגיע להרבה יותר. היתר זה רק הכרטיס מסך! בהתחשב במה שראיתי שם, נראה כאילו A64 3200 הוא הבחירה הכי משתלמת כרגע. מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מתכוון לרכוש בקרוב באנדל AMD בארטון 2800 . יש לי כבר את כל החומרה מסביב כולל כ.מסך ATI 9800 NP . יש לי כמה התלבטויות עדיין בקשר ללוח שאני רוצה אז בבקשב תעזרו לי . התקציב ללוח הוא 500 - 600 ש"ח. חשבתי ללכת על MSI ( אני אוהב ת'לוחות שלהם ) השאלה האם לקחת צ'יפסט מבוסס KT-600 או NFORCE2 מבחינת ביצועים ותאימות עם הרדיאון . אל תתחשבו באוברקלוק כי אני לא מתכוון לעשות. פשוט מטרידה אותי השאלה האם צ'יפסט של NVIDIA לא עושה התנגשויות מסויימות אם כרטיס מסך של ATI ... (-: אם יש לכם רעיון אחר בקשר ללוח אז אני אשמח לשמוע . רק לא לחרוג מתקציב של 550 עד 600 ש"ח. תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 644 צפיות
-
-
-
היי מצאתי בנדל טוב וזול - לוח אם: MSI K7N2 Delta-L לוח אם מבוסס NFORCE 2 . מעבד: ( BOX ) AMD BARTON 2500 הכולל 512K Cache ומיוצר בטכנולוגית 013 מיקרון (מתחמם פחות) זיכרון: 512MB זיכרון (512MB DDR PC3200/400 - Samsung Original). מאורר: Thermaltake Volcano 11 כל זה ב1900 ש"ח רציתי לשמוע ממכם דיעות על החבילה הזו נ.ב האם לדעתכם כלול בחבילה הזו מארז וספק כוח ?(הבנדל מזיג זג)
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
היי שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב חדש : ואני כמעט סגור לגבי הכל חוץ מלוח אם , אז ככה זה המפרט שגם לגביו הייתי מעוניין לישמוע דעות בעד ונגד מעבד : +AMD 2600 זיכרונות : קינגסטון 512 DDR ועכשיו לגבי לוח אם המליצו לי על GA-7N400 Pro2 nForce2 Ultra400 chipset מה שבעיקרון אני רוצה מהלוח אם הוא שיהיה Dual Channel , FireWire , Serial ATA , Ata 133 Raid
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-