עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by _dudi_,

יש לי 2 כרטיסי זיכרון שלRDRAM 64MB אני רוצה להרחיב את הזיכרון ויש לי עוד שני סלוטים בלוח אם. האם אני יכול לשים בסלוטים הפנויים עוד שני RDRAM 128MB (סה"כ 384MB) בלי שזה יעשה בעיות או שאני חייב לשים 64MB כדי שכל הכרטיסים יהיו זהים?

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  2. Started by dealer4u,

שלום לכולם אני בעל חנות במרכז ומעוניין להזמין במיוחד מחו"ל את הלוח הזה במיוחד לגיימרים. האם זה לוח טוב או שאתם ממליצים להזמין אחד אחר? (דרך אגב המחיר שלו אמור להיות 940שקל) שווה? http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=338

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  3. שלום! מבקש המלצות ללוח אם תקציבי ובסיסי בשביל ידידה. לא סגור על מעבד - athlon 4000 x2 או E2160 ודומיו, לכן אם אפשר המלצות בנפרד לסוקט 775 וAM2. הדרישות - שיכיל כרטיס מסך מובנה וגם חריץ PCI-E להרחבה עתידית, חיבורי כוננים גם SATA2 וגם IDE. ללא OC.

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  4. Started by noam12,

1)האם בעתיד אוכל להוסיף כרטיס מסך אחר? 2)האם באמת כרטיס המסך המובנה הוא GeFORCE 4 MX-440 128MB ? זה לא הפורום לכרטיסי מסך אבל האין מדובר בלוח אם? תודה

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  5. Started by Nasok,

בין זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5849 לזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4953 המחיר שונה אבל הם שווים לפי ביצועים . במה שווה יותר להשקיע?

• 10 תגובות
    • 651 צפיות
  6. Started by newz,

שלום לכולם, היום הבחנתי שללוח האם שלי יש יציאת AMR בשורה אחרונה ליד כניסות ה PCI של הלוח ולפי מה שקראתי במדריך של הלוח ניתן להתקין ביציאה הזאת כרטיס שמוסיף כמה פונקציות שקימות על הלוח (כמו מודם וכרטיס קול) והאמת שתמיד הבחנתי שהיה אפשרות בתפריט של ה BIOS לבטל או לאפשר מודם וכרטיס קול שנמצא Onboard למרות שלא היה לי באמת יציאות כאלה ועכשיו הכל מסתדר לי. השאלה היכן ניתן להשיג כרטיסים כאלה לפחות ללוח האם שלי (אסוס)? יש למישהו מושג? תודה

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  7. Started by HumanFly,

שלום רציתי לדעת האם לוחות עם NFORCE 4 מציגים ביצועים חזקים יותר עם מעבדיי ה 939 ? והאם ה SLI עוזר לי בכלל ? (אם אין לי שני כרטיסים זהים ב PCIE) כלומר ב NFORCE 4 חובה לרכוש כרטיס PCIE ? אשמח אם תענו לי קצת על התשובות והאם בכלל כדי לרכוש את אחד הלוחות הנוכחים כגון ה SLI של ASUS במחיר של 1400 שקל...

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  8. Started by aviram20,

יש לי מחשב דיי מהיר 2.8 אבל אני לא מסתפק בו מישהו יכול לתת לי מפרט למחשב מהיר? אבל מהיר מהיר מהיר הכי מהיר שיש מטוס שיהיה אני גולש באינטרנט משחק מדי פעם וכאלה מה ממומלץ עד 3 אלף שקל

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  9. Started by shemaviv,

יש לי לוח אם מסוג: http://www.outletpc.com/c3850.html אני מעוניין להוסיף זכרון 1GB ל ג'יגה הנוסף שיש לי. השאלה שלי היא האם אני יכול להוסיף זכרון מסוג DDR 800MHZ ללוח הזה? כי אני רואה שהוא לא תומך מעל 400MHZ?

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  10. קניתי מחשב חדש (SFF של שאטל) ואני רוצה להכניס 2 סטיקים של 512MB כל אחד. השימוש של המחשב הוא למשחקים , אינטרנט , אופיס וכו' ... אני לא יודע אם ללכת על זיכרון פשוט וסטנדרטי של SAMSUNG - DDR400 .. או ללכת על משהו של חברה יותר טובה .. אני לא מתכוון לעשות OC למחשב (זה לא בתיכנון שלי בכל אופן). [אה, אני גם לא מתכוון לשלם יותר מ- 500-600 ש"ח לסטיק אחד של 512MB או סה"כ 1000-1200 ש"ח ל-1GB). מה אתם אומרים ? להשאר אם זכרונות SAMSUNG רגילים או להשקיע במשהו אחר (והאם יש משהו כזה במגבלת התקציב הנ"ל) ? תודה וחג שמח!

• 9 תגובות
    • 651 צפיות
  11. Started by Royz,

שלום. אני רוצה לקנות 2 סטיקים של 1 גיג כל אחד. http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6290 מה התיזמונים של הזכרון הזה? האם הוא טוב? הבנתי גם שבשביל משחקים לא חשוב תיזמונים נמוכים? זה נכון? אני גיימר כבד ועיקר הפעילות שלי במחשב היא משחקים. יש אולי זכרון יותר טוב מהסאמסונג בשביל הצרכים שלי? תודה על העזרה

• 10 תגובות
    • 651 צפיות
  12. שלום האם ההבדל בין 533MHz ל- 667MHz משמעותי? אני קניתי זיכרון של טווינמוס והוא לא עבד עם הלוח אם (מפרט מצד ימין). בחנות הציעו לי להחליף את הזיכרון לזה- DDR2 1024Mb 533MHz CL3 PQI הזיכרון של PQI עובד עם הלוח הזה, בדקו את זה בחנות. האם ההבדל בביצועים יהיה משמעותי? יש לציין שלא מתוכנן שום אוברקלוק. תודה.

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  13. Started by yosizach,

1 GIGABYTE GA-EX58-UD5 INTEL X58 2 DFI LANPARTY UT X58-T3eH8 Intel X58 1 GIGABYTE GA-EX58-UD3R INTEL X58 2 DFI LANPARTY DK X58-T3eH6 Intel X58 אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק , רציתי לדעת איזה מבין הלוחות טוב יותר . הראשונים ברשימה הם דגמים אחרים , אבל הם שווים ? תוספת מחיר של 500 600 שח ? ואם כן על מה בידיוק , תודה .

14. היי השאלה בנושא , יש ירידת FPS אם מרכיבים זיכרונות 667 במקום 800 MHZ? רוני

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  15. Started by qpalzm,

רציתי לבדוק איך המעבד שלי מתפקד על 4ghz. הראם הוא אוברקלוקר גרוע אז שיניתי את היחס ל2:3 והעליתי את הבאס ל267 (כלומר ראם בסטוק). כמו-כן, שחררתי את התזמונים ל4-4-4-8 והעליתי את הVcore ל1.6. בנוסף לכך, העליתי את מהירות המאוורר ל6600 סל"ד מחרישי אוזניים. ולמרות הכל, הביוס לא עלה. למה זה קורה?

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  16. Started by yo0924,

האם הזכרונות האלו טובים (אני מחפש זכרונות עד 1000 שקל גג), איך יכול להיות שמחירם כה נמוך ?(הם עולים 900 ש"ל) מישהו מכיר אותם? G.Skill DDR2 533MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 4-4-4-12 זוג זכרונות 1024MB סהכ 2GB תזמונים 4-4-4-12 איני מתכוון לעשות OC בשום צורה כלשהי ! לגבי המעבדים : האם יש הבדל בין 6400 ל 6300 (איני מתכוון לעשות אובר קלוק בשום צורה כלשהי) בביצועים , הבדל משמעותי שמצדיק את הכסף? האם תוכלו להמליץ לי על לוח אם תואם למעבד ולזכרונות בתקציב של עד 800 ש"ח(רצוי פחות). yo0924 !

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  17. אם כן אני צריך ששהם יהיו מאותו הסוג? יהיה בכלל הבדל משמעותי? צריך לפרמט את המחשב בשביל זה? קראתי משהו על WINXP 32BIT שלא מאפשר 4GB של זכרון ולא הבנתי כ"כ. בעעע אני כ"כ מבולבל

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  18. אהלן קניתי מחשב חדש, עובד טוב ומהר בלי שום בעיות. את המחשב קניתי בחלקים והרכבתי הכל לבד. המפרט: לוח אם GYGABYTE P43 מעבד E7400 קירור למעבד ARCTIC COOLING FREEZER משחה טרמית AC MX2 חייב לציין שלמרות המשחה הקיימת על גוף הקירור מרחתי מחדש משחה. הבעיה היא כזאת , שבתוכנהPCW2008 טמפרטורת 2 הליבות בהפרש של כ5 מעלות לפחות. למרות שבמאמץ זה כמעט ומתאזן בסביבות ה40 מעלות שתי הליבות. במנוחה יש הפרש . והנה התוצאת מהתוכנה: (במנוחה) PROCESSOR TEMPERATURE 37 CORE 1 39 CORE 2 35 כנראה שהPROCESSOR TEMPERATURE זה ממוצע בין שניהם. נ.ב בEVEREST יש את אותם התוצאות. זה תקין ההפרש? איזה תוכנות אחרות יש לבדיקה יותר מדוייקת? ותוכנות אחרות כלליות לבדיקת תקינות ומאמץ של מעבד.

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  19. שלום לכולם . למחשב ישן-חדש נשרף הלוח אם (p4mam2-v) http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=p4mam2-v והייתי רוצה לדעת אם הלוח אם הזה יתאים : http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=6nnVb6RBxd7PhGmt&content=specifications ואם אפשר לדעת מה הדגם של מעבד p4 שנמצא במחשב (כדי שאם לא יהיה בחנות אני אוכל לבחור לוח אם לפי הדגם) ואם אי אפשר לדעת אז איך אני יכול לברר מה הדגם ללא מע' הפעלה ?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  20. Started by RonenIL,

אני עומד לקנות מחשב חדש בשבוע הקרוב עכשיו חבל לי לבזבז כל כך הרבה כסף על מחשב שעוד מעט יצא הקונרו של אינטל.. קראתי היום באתר כאן שהוא מתאים לתושבת 775 . אם זה ככה זה אומר שכל לוח שאני יקנה עכשיו אוטמטית יתאים לקונרו? תקנו אותי אם אני טועה בבקשה ... כי אם זה ככה אני יקנה את D805

• 10 תגובות
    • 651 צפיות
  21. Started by dark_b0y,

שלום האם יש למישהו נסיון עם זכרונות KINGSTON VALUE CAS3 על הלוח DFI ULTRA D ? האם יש להם בעיה עם תאימות בעבודה בDUAL CHANNEL? האם הלוח באמת "שונא" זכרונות VALUE ובמיוחד זכרונות של KINGSTON ? למי ששואל הדגם שיש לי הוא KVR400X64C3A/512 תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  22. Started by kub,

שלום לכולם. אני מלבט מאוד בין הלוחות האלו. האם יש סיבה לשלם עוד 200 שקל בשביל האסוס או שאני משלם על שם בלבד? הלוח יעבוד עם 805.

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  23. Started by uguru1969,

ברצוני לקנות מחשב לאוברקלוק כבד איזה סטפינג שנמכר בארץ הכי טוב לאוברקלוק שמעתי שהשבוע ה-17 וה-15 הכי טובים אך האם ניתן למצא אותם בארץ ולגבי גוף קירור מה יותר טוב ה-XP-120 או ה-BIG TYPHOON

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  24. Started by wArezm0n,

שלום יש לי לוח DFI LP nF4 Ultra-D וזכרון Crucial Ballistix Tracer PC4000 512*2 ושאני מעלה את הFSB בביוס יותר מ260 הWindows לא עולה או שיש בעיות והמחשב בכלל לא עולה,האם זה גבול היכולת של הזכרונות,האם כדאי להחליף את הזכרון? תודה.

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  25. אני מתכנן לרכוש אותו נראה לי מחיר מצוין בשביל מה שמקבלים למישהו יש נסיון איתו?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים