עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אז ככה יש לי יש לי 1G RAM שמחולקים ככה 256*2 +512 מסוג pc3200 ddr SDram ואני מעוניין לשדרג ל2G א.האם כדאי בכלל ז"א האם זה ישפר את הביצועים? ב.במידה והתשובה לא' היא כן מה כדאי לי לעשות/ליקנות? ג.שימו לב שהלוח אם שלי לא תמוך בDDR2

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  2. Started by kob27,

יש לי מעבד AMD 64 3500 ועליו מערכת קירור של זלמן ללא בורר מהירות כך שהמאוורר אמור לעבוד על מקסימום תמיד, אך לא כך המצב, המאוורר מעלה את הRPM שלו כאשר המעבד מתחיל "להזיע", במנוחה המאוורר הוא בסביבות ה 1500 RPM ובמאמץ הוא מגיע ל 2800 RPM, בדקתי בביוס אם האופציה COOL N' QUIET עובד אך לא, הוא על DISABLE. וגם שמתי לב ב CORE CENTER שהמחשב ב LOAD המעבד עושה OC אוטומטי, הוא קופץ מ 2210 ל 2250 MHZ ויותר. לא נגעתי בביוס מאז שקיבלתי את המחשב ולא עשיתי לו OC . אני רוצה שהמאוורר של הזלמן תמיד יעבוד על מקסימום ושהמעבד לא יקפיץ את עצמו, מה עליי לעשות? האם יש קשר ל N' TUNE (למרות שאין לי מושג מה זה), ואם כן איך אני מבטל אותו? תודה. עריכה: קראתי עכשיו שיש ללוח הזה CORE CELL CHIP שהו…

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  3. Started by morangal555,

כרגע נמצא על 800MHZ הוא לא אמור להיות על 1000MHZ או שזו מגבלת הלוח? ניתן לראות מפרט בצד תודה מראש למגיבים!! ???

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  4. "מעבדי ה-M2 החדשים, אשר הייחוד הגדול שלהם הוא התמיכה ב-DDR2, אמורים להישלח לחנויות לקראת סוף הרבע השני של שנת 2006. המעבדים יתחלקו לכמה שמות קוד: Windsor - מעבדים התומכים בערוץ DDR2 כפול וכוללים ליבה כפולה. Orleans - מעבדים התומכים בערוץ DDR2 כפול." מה הכוונה DDR2 כפול וגם ליבה כפולה?

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  5. אני לא יודע אם שמתם לב אבל נתקלתי בזה...מישהו מוכן לנסות... http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2822&p=1 http://www.techpowerup.com/?16233

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  6. קראתי על זה איפשהו, האם זה זמין כבר ואם כן האם זה יכול להתאים למערכת כמו שלי (DFI x48,Q9450,4870) תודה.

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  7. Started by fab2244,

שלום לכולם, יש לי מחשב Lenovo Legion Y730, עם 8 ג'יגה זכרון. צירפתי צילום מ cpu-z. באתר של crucial מצאתי דרך ה-finder שלהם, את הרשימה של הזכרונות האלה: https://www.crucial.com/compatible-upgrade-for/lenovo/legion-y730-(17-inch)#memory לפי הcpu-z אני צריך זכרון במהירות 2667, תזמון 19 ומתח 1.2 וולט. לכן, אם אני מעוניין להוסיף סטיק נוסף של 8 ג'יגה, רק זה יכול להתאים https://www.crucial.com/memory/ddr4/ct8g4sfra266/ct18594129 . האם אני צודק ? שאלה נוספת, האם יש אפשרות להוסיף סטיק עם אותם הפרמטרים רק של 16 ג'יגה ? https://www.crucial.com/memory/ddr4/ct16g4sfd8266/ct13104682 למרות שהוא כבר dual rank תודה רבה

8. Started by gilad0327,

אני מעוניין לקנות זכרונות למחשב ...עכשיו יש לי 2*256 ..ואני רוצה לקנות במקום זה 2 של 512 או 1 של ג'יגה... קודם מה בכלל עדיף .?ואחרי זה איזה זכרונות לקנות עד 1500 ש"ח. המפרט בחתימה .

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  9. איזה לוח? לא רק לאובר קלוק... שיהיה מהיר יציב עם הרבה פיצ'רים... בקיצור, הלוח המושלם... אל תסתכלו על המחיר... יאללה ביי ביי נ.ב. בינתיים abit max 3 מוביל

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  10. Started by roshim,

מה באמת אתם חושבים על Gigabyte?

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  11. Started by RonTwins,

שלום לכולם! אני יודע שהAthlon X2 3800+ יותר חזק,אך למרות זאת,הPentium D 820 הוא דיי זול,ובהשוואות,הוא קצת קרוב לAthlon X2 3800+. השאלה שלי היא האם אני אוכל לעקוף את הAthlon X2 3800+ בOC עם הD820.והאם ההבדל ביניהם כ''כ משמעותי?

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  12. איזה זיכרון יותר טוב שניהם של 512 מגה: DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 519.85 או זה של ocz: OCZ 512MB DDR-RAM 3200 Premier Series Memory [ ¤ 566.06 ] ההפרש במחירים לא גדול אבל איזה מהם יותר טוב?? תודה לעוזרים!!!

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  13. Started by Rule The Pc,

אהלן הורדתי את התוכנה CPU Z ובדרך כלל הוא מציג כמו בתמונה העליונה אבל כל כמה זמן (חצי דקה-דקה) הוא קופץ לשניה (תראו וולט).. זה בסדר? זה נורמלי? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 665 צפיות
  14. Started by anox,

אהלן, אני לא ממש בטוח אם אני שואל בפורום הנכון.... אז אם לא, עמכם הסליחה! אני מתעסק עם סאונד בעיקר בתוכנה CUBASE. לפני מס' חודשים, כאשר הפרוייקטים התחילו לגדול ולהיות יותר זללני משאבים התחילו לצוץ לי בעיות בזמן ה XPORT. --> כלומר בזמן הייצוא של הקטע, מד ה CPU קופץ מ 40-50% ניצול ל PEAK של 100% לחצי שניה-שנייה. דבר זה יוצר לי חריקה בקובץ ולא מאפשר לי למעשה לסיים את הקטע. אני עובד על P4-3GHZ@3.52GHZ. לוח ASUS P4PS800, 512 MB DDR. למעבד יש קירור של Zalman (9500). ניסיתי לעבוד על מינימום זיכרון (הורדתי הרבה מאוד PROCESSES, AV, AntiSPyWare ועוד), אבל כלום לא עוזר! *** הבעיה היתה גם לפני שביצעתי O/C *** השאלה שלי, האם הוספה של עוד חצי ג'יגה תעזור לי לעניין הזה ספציפי או שלא…

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  15. יש לי תקציב של עד 750 ש"ח ....חשבתי על EPOX 8RDA3 + NFORCE 2 מה אתם אומרים? יש הצעה יותר טובה.? תודה...

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  16. או שזה רק קשור ב MHZ של הזיכרון ? לדוגמא: אני מציב עכשיו שתי מחשבים זהים לחלוטין, רק שהזיכרונות שונים. מחשב א: 1024 DDR2 667 מחשב ב: 2048 DDR2 667 האם התוספת של ה1024 זיכרון יתרום לכך שהמהירות של המחשב תיהיה יותר גבוהה או שרק ה MHZ של הזיכרון זה מה שקובע??

• 10 תגובות
    • 665 צפיות
  17. Started by Albetron,

יש שמועות שסדרת הQ9XXX נדחית למרץ זה נכון??

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  18. Started by parker8,

התלבטות קשה יש לי נכון? והאם צריך להוסיף מאווררים לאחד מהם כדי שאחד יהיה יותר מהיר? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  19. Started by the kooks,

שלום אני מחפש להוסיך למחשב של אחי עוד סקט של 256MB כך שיהיה לו חצי GB עכשיו יש לו כרגע זיכרונות של 256MB PC2100 בקשר לתיזמונים 2.3 משהו לא ממש זוכר אומר לי שזה לא כ"כ חשוב בכול אופן אומר לי שהוא צריך לדעת גם איזה חברה הזיכרונות שלו כי זה נדיר מאוד אבל יש בעיה של אי תאימות למשל עם חיברתי זיכרון אחד של OCZ ואחד של סמסנג אז יכולות להיות בעיות 1: אם אני סתם קונה עוד סקט אחד של 256MB DDR 400MHZ ומוסיף אותו למה שיש לי 256MB DDR 266MHZ אז המחשב יפעל ללא בעיה לא צריך לפרמט להתקין מחשב לעשות עידכון ביוס וכל זה ? 2: כמה זיכרון כזה אומר לעלות ויש מישהו שאני צריך לדעת עליו חוץ מ שזה יהיה DDR עוד 256MB וזה בסדר שזה לא פועל על אותו ת'דר? 3:מותר גם להוסיף סתם בכללי עוד סקט אחד של 512MB …

• 14 תגובות
    • 665 צפיות
  20. Started by bumped,

יש לי כרגע סטיק אחד של 512mb geil 2.5 3 3 6 (רגיל) במערכת axp2600 barton 8rda3+ אני מחפש סטיק של 512mb במחיר שלא עובר את 550-580 ושלא יצור צוור בקבוק מבחינת ביצועים (לדוגמא שהוא יהיה מהיר יותר בהרבה או איטי יותר בהרבה) תודה רבה מראש לעוזר 8)

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  21. Started by omrit,

שלום, לפני בערך חודש שאלתי בפורום לגבי קניה של מחשב אודיו לאולפן (nuendo, cubase), ידוע שיש בעיות עם nforce4 ומעבדים חדי ליבה במחשב לעריכת אודיו. אף אחד לא היה יכול לתת לי תשובה חד משמעית, בכל מקרה השילוב שנלקח- הוא DFI INFINITY NF4U+ AMD 3800. הביוס עודכן (revision A). המחשב עובד מצויין (כחודש) ולא נצפו כל בעיות בזמן עבודה בתוכנות. זהו זה.... נ.ב אם מישהו ממליץ אי פעם על השילוב הזה, קחו בחשבון שרק הגרסאות האחרונות של cubase/nuendo תומכים בכפולי ליבה....

• 8 תגובות
    • 665 צפיות
  22. ברצוני להחליף את לוח האם שלי 965p-ds3 rev3.3 ללוח אם מתקדם יותר. חשבתי יותר לכיוון לוח אם בעל יכולת SLI כמו Gigabyte GA-EP35-DS4, רציתי לדעת איך לוח זה מסתדר עם יכולת OC המעבד העתידי המתבקש הוא E8400 שהמטרה שלי להגיע איתו ל-4GHZ. ה-Gigabyte GA-EP35-DS4 לפי מה שהבנתי מתקדם יותר מה-Gigabyte GA-P35-DS4 עם אופציה לחיסכון באנרגיה למרות שהוא עולה קצת פחות. שורה תחתונה, אני מחפש לוח SLI שיהיה איכותי ובעל יכולות OC גבוהות, מה אתם ממליצים בתקציב 800ש"ח(ניתן לחרוג מעט) תודה.

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  23. Started by izikd,

עקב ירידות המחירים החלטתי לשפר את השילוש. המעבד היה או 930 או 3800X2. הבעיה שיש לי AGP דיי חדש וזה מבטל את ה-AM2 בגלל שלא מצאתי בארץ לוחות AM2 אם AGP. רציתי לדעת איזה לוח אם הכי טוב ל930 ול3800X2 בסוקט 939 עד בערך 500 שקל. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 665 צפיות
  24. אני בדיוק מסיים לארגן לעצמי את המפרט ואני ממש מתלבט איזה לוח אם לקחת. המפרט כולל מעבד Q9450, זיכרון 4 ג'יגה וכרטיס HD4870 בודד בינתיים שיחוברו למסך ברזולוציה 1680 על 1050 בלי OC (לא עכשיו ולא בעתיד). השאלה היא מה עדיף לי בהנחה ש-CF הוא רק פוטנציאל עתידי ? (שאני מקווה לממש בעוד שנה כשהמחירים יפלו קצת, אבל אי-אפשר לדעת . אולי יצא כרטיס מספיק מוצלח עד אז שישנה את הרעיון...) האפשרויות כמו שאני רואה את זה הן (אגב, הכל עם ספק 700W של OCZ): 1. P45 טוב של Asus (כנראה P5Q-E) - כרגע (בלי CF) הוא לוח מצוין ובעתיד (עם CF) הוא יהיה לוח בסדר,למרות ש-CF של HD4870 יסבול מההגבלה של ה-X8. הנזק - 870 ש"ח. 2. X48 רגיל של DFI (יענו DK X48-T2RS) - לא נותן לי כלום על ה-ASUS כרגע, אבל בעתיד ינצל…

25. מבחינת הדברים ה"כבדים" שאני עושה - אז מדובר רק במשחקים. כמובן שאני עושה דברים עם המחשב כגון גלישה באינטרנט , כתיבת מסמכים ותכנות קל אבל אני חושב שאלו דברים שמיותר לציין. המפרט הנוכחי: AMD PHENOM II 955 RADEON 6950 2GB 8GB DDRII RAM SSD 128 GB האמת (והרבה בזכות ה-SSD) המחשב שלי טס הוא כמעט אף פעם לא נתקע לי על משהו. המשחקים אותם ניסיתי על המחשב הם: LEAGUE OF LEGENDS SKYRIM STARCRAFT II GUILDWARS II BETA DIABLO II BETA PORTAL II DEAD SPACE CIV 5 ועוד כמה שאני לא זוכר כרגע כולם טסים לי על הגדרות מקסימליות (או קרוב למקסמיליות) בלי שום בעיות מיוחדות (למעוט אולי II GUILDWARS שרץ לי על 25 FPS אבל אני חושד שזה היה LAG ברשת שהוריד לי איכשהו בצורה עקיפה את ה-FPS , כי גם כשניסתי לה…

• 4 תגובות
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים