מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
הבנתי לפי התר'ד הקודם כי זה סוג של מעבדי AMD אם כי אני לא בטוח ורציתי לדעת מה בדיוק המעבדים האלה מה היתרון שלהם ולמה הם צורכים יותר זרם וכן אם הם עדיפים על הברטונים בתודה מראש לכל העונים מאיר
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שקיבלתי מאחי בשביל אבא שלי. המחשב הוא Pentium 4 1.6Ghz עם זיכרון ddr 133Mhz. ב-Bios, המעבד מוגדר על 800Mhz והזיכרון מוגדר למהירות של 100Mhz. אם אני משנה את ההגדרה ב-BIOS למעבד ל- (1600Mhz (1.6Ghz ולזיכרון ל-133Mhz, כדי שהמחשב יעבוד קצת יותר מהר, זה יכול לגרום נזק כלשהו? כי אלו ההגדרות של ה-Optimal defaults. אשמח לתשובה בהקדם. תודה מראש וערב טוב, dr70
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרצתי את התוכנה BIOS AGENT ושם נאמר לי שסוג הביוס שלי הוא Award Modular BIOS v6.0 כיצד אני מעדכן אותו?
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזכרונות DDR2 מבחינת עלות מול תועלת, מה עדיף ? 800MHZ או 1066MHZ ?? זאת מאחר ושמתי לב שההפרש ביניהם במחיר יחסית גדול, שהאם משתלם בכלל לקנות 1066MHZ ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום, אני הולך לקנות שילוש בזמן הקרוב ורציתי להתייעץ לפני כי אני לא בקיע מספיק בעולם החומרה. השילוש הוא למטרת גיימינג, החלטתי כבר ללכת על מעבד ה-i5 של סקיילייק, זיכרונות של G.skill ripjaw 2×8 בתדר 3000. עכשיו הייתי רוצה לדעת איזה לוח אם יתאים לי: אני לא מתכננן sli, אני מתכוון לחבר 3 הארדיסקים למחשב, שתיים רגילים ואחד SSD,אני לא מתכנן המהרה, אני צריך לוח אם גדול מספיק לכרטיס מסך של Gigabyte gtx 970 בעל 3 מאוררים,אני רוצה שהלוח אם לא יגביל את המהירות של הזכרונות(וגם המעבד), אני מעדיף כמה שיותר חיבורי USB אני לא יודע עם כולם צריכים להיות USB3, כמו כן איזה שימוש יש ל USB3.1 ? בכל מקרה אני רוצה לחסוף ולא לקנות לוח אם מפוצץ ב800 שקל+ בתודה…
-
- 52 תגובות
- 5k צפיות
-
-
2 שאלות 1. מה עושים הMHZ בזכרונות? 2. מה עושים התזמונים בזכרונות? תודה!
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אני כנראה מעביר לאחותי את המעבד והלוח אם ורוצה לקנות חדשים. מעבד נוכחי- AMD Athlon 6400+ xII 3.2GH לוח אם נוכחי- Gigabyte Gam55plusS3G שימוש עיקרי- משחקים. OC פחות מענין אותי שאלה קטנה, החלפת לוח אם ומעבד מחייבים פירמוט? אשמח להמלצות במסגרת התקציב (חנות מועדפת RSM ) תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה ללוח, מעבד, זכרון. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 1000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג. 2. שימושי המחשב: בעיקר צפיה בתכני HD אך הייתי רוצה גם אפשרות להתקנת משחקי NFS. הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב היא 720P מסך 42 פלאזמה. הגדרות גרפיות מיועד המחשב נמוכות אין צורך בציוד הקפי. אין צורך בשאר הרכיבים. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן OC. אין צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס. אין העדפה לרכוש את החלקים מחנות ספציפית. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? צריכת חשמל נמוכה. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המ…
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
-
חבר שלי רוצה לוח אם ומעבד והתקציב שלו זה 1800... מיועד לOC ומשחקים.... תודה על העזרה!
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי 256 מגה של זיכרון SDRAM ולוח ASUSA7V133 שלא תומך בDDR...(נכון?) אני רוצה לקנות עוד סטיק של 256 מגה, אבל לפי החנויות שבדקתי(pch\zigzag) הזכרונות האלה מאד יקרים ועולים בין 220-350 ש"ח וDDR אפילו יותר זול מהם... אולי מישהו יודע איפה אפשר לקנות זכרון כזה בזול? כי הזכרון הזה שווה בלחץ 100 שקל לדעתי... (אני יודע שאסור להתעסק במכירות ישירות כאן בפורום, אבל אם מישהו מעוניין למכור לי זכרון כזה שירגיש חופשי לפנות אלי בפרטי). אני עדיין לא מעוניין לעשות את השדרוג הגדול למחשב, אבל אם אני אקנה DDR זה לא יהיה נמנע...
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
מפת דרכים מעודכנת של אינטל נחשפת ומראה חלונות זמנים מדוייקים יותר למשפחות המעבדים הבאות שלה, Kaby Lake ו-Cannonlake מידע מודלף חדש, שנראה אותנטי לחלוטין מציג את מפת הדרכים המעודכנת של חברת אינטל בכל הנוגע למעבדים הבאים שלה למחשב האישי. המידע לא מפתיע במיוחד, אלא בעיקר מאשר את מה שכבר ידענו, ונותן לנו טווח תאריכים מעט יותר מדוייק. שיטת ה-Tick Tock של אינטל בהחלט נעצרת גם הפעם, עושה רושם – כאשר תהליך ייצור של 10 ננו-מטר יראה אך ורק לקראת סוף שנת 2017, ומשם סביר להניח שייעצר אף יותר בשל אתגר המזעור ההולך ומתעצם של חברת אינטל, מה שמאשר את המידע הקודם הנוגע למעבדים הבאים של אינטל ולשיטת הטיק-טוק. אם כן, המעבדים הבאים מבית אינטל הידועים בשם Kaby Lake ומשמשים כרענ…
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
חבר'ה, אני צריך תשובה ברורה, כי אני על סף קנייה מה ההבדל במהירות השעון של מעבד Centrino לעומת Mobile Pentium רגיל? חבר שלי, שלא מבין יותר מדי, אמר לי ש Centrino 1.5 למשל, שקול ל Mobile Pentium 2.4. האם זה נכון? מה היחס המדוייק? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי לוח אם p55a-ud3 של Gigabyte, ועליו זיכרון 2X2 GB של Patriot, עם 1600 מגה הרץ ו- cl 7-7-7-20. אני רוצה להוסיף עוד כרטיס 1X4 GB עם 1600 מגה הרץ או 2X2, לא קריטי. בחנות ksp בה אני מעדיף לקנות את הזכרונות, אני לא מוצא זיכרון Patriot שעונה על הקריטריון של 1600 מגה הרץ, ורציתי בין השאר לדעת אם זה אמור להפריע שהזיכרון לא יהיה מאותה חברה, בנוסף, כל הזכרונות למכירה בעלי cl 9, האם הדבר עלול להתנגש עם הזכרונות הקיימים שלי? אם התשובה לאחת מהשאלות היא כן, אתם יודעים מאיפה אפשר להשיג זכרון שכן יענה על הקריטריונים?
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות זכרונות למחשב שלי ואני מתלבט הרבה.. אני מפחד מהדבר העיקרי שזה ההתאמה לזכרונות הקיימים.. מה שאני צריך זה 1gbX2 667MHZ 5CL כמובן שאלו דגמים פשוטים VALUE האם יהיה שינוי כלשהו חוץ מהאחריות בין החברות? ברשותי כרגע 512X2 של TWINMOS ואני דואג שלא יתאים להם שום דבר מלבד TWINNMOS לכן אני שואל
-
- 3 תגובות
- 472 צפיות
-
-
שלום רב, אני לפני רכישת מחשב ובאחת ההתיעצויות שלי עם אחד ממוכרי המחשבים, נאמר לי כי התגלה באג בגרסת ה- E של מעבדי אינטל ויש להמתין לדגם זהה מתוקן, או לרכוש את הבעייתי ולהוריד עדכון ל- Bios שפותר את הפקודה הבעייתית. ביקשתי לאשש טענה זו אך טרם נעניתי. האם קיים בסיס לטענה זו? תודה רבה, אורן.
-
- 9 תגובות
- 940 צפיות
-
-
CHIPSET 750 ASUS P5ND . EVGA nForce 750i SLI FTW איזה מהלוחות יותר יציב יותר חזק לOC גם ? ללא קשר למחיר וגם זה יעוזר מאוד אם תגידו לי איזה מהם 750 CHIPSET הוא הלוח ההכי טוב זה למערך מאוד כבד וחזק
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אני קונה בקרוב מחשב חדש והלוח אם כפי הנראה יהיה K8NF-9 של ג'יגהבייט עכשיו אני קונה יחד איתו סטיק של 512 ויש לי אופציה לקמבן עוד סטיקים של 256 בלי כסף.. האם משתלם לשים עוד סטיקים? האם זה אפשרי בכלל? האם הנפח הגדול לא יבוא על חשבון ביצועים של הקיים? תודה מראש לכל מי שיעזור (אגב, אם אפשרי, אל תיכנסו להסברים טכנולוגיים מטורפים ונסו להסביר לי בשפה פשוטה, כי אני לא הכי מבין בקרביים של הזיכרון וכו')
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
אני מעוניין להשתמש ביציאות הקידמיות שיש לי וחאוריות גם זה אפשרי .? ועם כן איך אני מפעיל תקידמיות כי כרגע הם מנוטרלות
-
- 8 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני צריך לוח אם תומך בSLI שהוא לא של asus ויש בו כרטיס קול .
-
- 7 תגובות
- 498 צפיות
-
-
מי יותר חזק לשימושים גרפים הראשון בעל 4 ליבות ב 4 גיגה השני בעל 6 ליבות בתדר 3.4 גיגה משום מה ה5820 מקבל ביקורות נמוכות יותר למרות היתרון של שתי ליבות נוספות דעתכם ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי את המשחק האמור. ב requirments tool המעבד אינו מספיק טוב היתכן? מצורף תמונה. ראו מפרט...
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם הvcore מושפע מטמפרטורת המעבד? כלומר נניח מעבד i5-6600k רץ על 4.6MHz בVcore של 1.290 וב1.285 נניח הוא כבר לא יציב. האם ככל שהטמפרטורה תרד כך הvcore יוכל לרדת גם כן? ( כמובן עד גבול מסויים)
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אז ככה קניתי מחשב חדש לפני שלושה שבועות ורק עכשיו שמתי לב בתעודת אחריות שרשום לי על המעבד Intel P4 - 2.6GHz - 800MHz אחריות 3 שנים. השאלה היא כזו, האחריות שניתנת לי בחברה שקניתי ממנה את המחשב ל3 שנים זה אחריות במסגרת החברה ואחרי 3 שנים אם חס וחלילה אני פונה לאינטל אז יש אחריות על המעבד לכל החיים? או שללכת לחברה לבדוק את זה כמה שיותר מהר?
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-