מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
יש לי כמה חלקים שאני רוצה לימכור למען שידרוג של המערכת. מעבד Q9550S 2.83Ghz 12MB Cache 1333FSB Socket775 קירור OCZ Vindicator S775 לוח אם Gigabyte GA-EP45-UD3LR זיכרונות G.SKILL 2GBX1 DDR2 1000Mhz CL5-5-5-15@CL4-4-4-15 מה לדעתכם המחיר שאני אמור לבקש עבורם ? ללוח עדין יש אחריות של 2.5 שנים.
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי היום את הלוח הזה ואני עובר עכשיו על החוברת שלו. יש לי למערכת הזו שאני בונה עכשיו כרטיס מסך מקצועי מסדרת amd Firepro , ואין לי צורך אמיתי בכל היציאות ווידאו שבאות עם הלוח אם הזה, כי הכרטיס שלי חזק ומשמש אותי ל 2 המסכים שאני משתמש בהם ביומיום. האם יש אפשרות להשתמש ביציאות האלו בשביל המסך המישני שלי? ולהשתמש בכרטיס שלי בשביל המסך הראשי? האם זה יותר יעיל ויכול לשחרר קצת את המסך שלי? או לחילופין, האם אפשר לכבות את היציאות האלו כך שלא יקחו משאבים במידה ואני לא צריך אותם? (אני לא יודע אם הם מושכים משאבים גם אם שום דבר לא מחובר אליהם). ושאלה אחרונה- מישהו ראה את הכמות של התוכנות שמגיעות היום עם לוחות האם? זה מטורף- ניראה לי משהו כמו 20 תוכנות של אסוס. האם כדאי ל…
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-
-
במקרה ואתה רוצה לקנות מחשב חדש פצצה ויש לך תקציב מוגבל על איזו משתי החברות תלך? אינטל או AMD?
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש השבוע והמעבד הכי משתלם הוא כמובן E6750. אני ממש מתלבט בין שני לוחות אם שמבחינת מחיר\ביצועים הם הכי משתלמים היום. ASUS P5B GIGABYTE GA-965G-DS3 השאלה שלי האם מישהו יודע האם ה GIGABYTE תומך או יתמוך ב 1333FBS ASUS פירסמה שהלוח שלה יתמוך על ידי עדכון ביוס. מישהו חושב שיש לוח אם ברמות מחירים הללו (עד 700 שח) יותר טוב?
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לי P4 במחשב ואני חושב לקנות כרטיס מסך חדש במאי וגם לוח אם חדש שתומך בPCI-Express, השאלה שלי היא האם תהיה לי בעיה עם לוח חדש והמעבד הישן (שנתיים,במאי) יכל להיות שאני לא יוכל להחליף לוח בלי להחליף מעבד?
-
- 8 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום. אני צריך לבחור לוח למעבד שהוא Q6600 או E6850 (לא הוחלט עדין), הזכרון יהיה DDR2 800MHZ/1000MHZ 2GB והכרטיס מסך יהיה 8800GTX כנראה. כרגע אני בהתלבטות של איזה ציפסט כדאי לקחת, האם כדאי P35 או NF680I? (אני צריך שיהיה כמה שיותר חיבורי SATA2, לפחות 5-6). הדרישות הם משחקים, OC יציב וטוב וביצועים טובים. אין הגבלת תקציב. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני צריך מחשב לתוכנות גרפיות ובעיקר solidworks האם המעבד בכותרת טוב יותר מ core 2 dou
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
הי, אני מנסה להבין מה ההבדלים בין הלוחות Gigabyte GA-H61M-S2PV ו Gigabyte GA-H61M-S1 Bulk שנמכרים ב TMS, ומעבר להשוואה שלהם שמראה שגרסת S2PV יותר עשירה בחיבורים הייתי שמח אם מישהו יכול להסביר את הראשי תיבות S2PV ואת S1 Bulk שאלה נוספת זה עד כמה הלוחות בכלל מומלצים? הלוח יעבוד עם מעבד 2500K (קירור Scythe Mugen-2) וכרטיס מסך GTX 1060 ללא OC האם מישהו יודע מה גרסת ה BIOS שלהם? http://www.tomshardware.com/answers/id-3398481/h61m-rev-gtx-1060.html
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
כשאני מאמץ את המעבד I7 אני רואה שכל 8 הנימים עולים ומגיעים לשימוש של 100%, אך ה turbo boost monitor מראה שהתדר בכלל לא קופץ, מדוע זה כך? הרי עכשיו המעבד צריך להבין שהוא במאמץ ולתת את כל הביצועים שיכול? (גם מיד לאחר הדלקה והמחשב לא הספיק להתחמם), האם יש דרך להקפיץ את התדר ב Turbo Boost, ללא אוברקלוקינג? מתאים שיכתבו בנושא, לא? וחפשתי אך לא מצאתי
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
יש מצב ש Athalon 64 3200+ 2.0 GHZ (Oem) 1 MB L2 Cache יעלה 1300?!?! שלחתי מפרט לחנות באילת וזה המחיר שלהם יש משהו אחר בסגנון של אטלון שאולי הוא הכניס לי את זה במקום וזה יותר זוללל?? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
האם לקנות את ה AMD 64 3200 או לחכות לדגמים בעלי SOCKET 939 ?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות לוח אם אבל אין לי מה ליקנות יש לי ליקנות של גייהביט GA-K8N Pro nForce3 150 chipset הם הוא טוב תירשמו הם לא תגידו מה כדי ליקנות ל amd 64bit
-
- 8 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי כרטיס מסך מסוג GeForce 7900 GT ואני מעוניין לשדרג את הלוח אם במחשב שלי(כמובן עם מעבד) בלוח מדגם ASRock H71M-DGS. האם כרטיס המסך שעל הלוח עדיף על ה-GeForce? ואם לא, האם הלוח הזה מתאים לכרטיס ה-GeForce? אודה לעזרתכם בנושא, כמו כן, אם יש המלצה ללוח אחר, אשמח לשמוע. המעבד שישודך ללוח יהיה Intel Ivy Bridge Dual-Core Pentium G2020 2.9Ghz 3MB Tray. תודה.
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
- 1 follower
-
-
המפרט שאמור לבוא עם לוח האם הוא פחות או יותר הנ"ל: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=424537 על הנייר נראה שיש לו הרבה מאד חיבורים שונים וגם כרטיס מסך הבנתי מעט יותר טוב מאשר ב-G31. חיסרון בולט הוא חוסר תמיכה ב-Dual Channel. עד כמה זה משמעותי? ובכלל- הערות/המלצות וכו' לגביו? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כמו בכותרת אני מחפש סטיק אחד של ג'יגה כדי שבעתיד אני יוכל לקנות עוד אחד. עד 1000 שקל, עדיף מנועה. תודה.
-
- 11 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אהלן, יש לי לוח של MSI 915G COMBO עם כרטיס מסך משולב.... הוספתי עוד כרטיס מסך PCI Express - MSI RX300HM אני מעוניין לחבר שני מסכים - אחד למשולב ואחד לנוסף. בBIOS לא ראיתי אופציה של לאפשר את שניהם אלא רק את הPRIMARY בינהם כלומר (PEG/IGD, IGD, PEG/PCI וכו'). כאשר אני בוחר PEG/IGD אני לא רואה את הכרטיס המשולב(הוא בDISABLE) , אם אני בוחר IGD אני לא רואה את החיצוני..... יש לכם איזה רעיון ?
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
קיבלתי משחב ישן מחבר, והארדיסדק בנפח של 15 GB עכשיו כשאני מפעיל את שניהם ביחד המשחב מביא לי הודעה Primary master hard disk fail קראתי קצת באינטרנט וראיתי שם שכנראה הביוס לא תומך בכאלה גדלים(מכיוון שהמחשב ישן) מפרט של המחשב מעבד PENTIUM R 133 MHZ לוח אם INTEL i430VX
-
- 8 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, יש לי ידידה שמתעסקת עם קיובייס. היא טוענת שמומלץ לעבוד עם לפחות 16 ג"ב זכרון. ניסיתי למצוא מידע בנושא ובנוסף, ניסיתי למצוא מידע על ביצועי מעבדים שונים בתוכנה הזו. לא הצלחתי למצוא. אשמח אם למישהו יש מידע שקשור. מדובר על גירסה 7 בעקרון.
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
איזה לוחות אם הם הכי טובים והכי זולים בכלליות...? כאילו אני מתכוון שאם אני רוצה לקנות לוח אם טוב וזול לאיזה חברה אני צריך ללכת ראשונה?
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט מה ליקנות DDR רגיל או DDR II??? \ אשמח אם תביאו לי את דעתכם ואיזה ביקורת משו שאני אבדוק מה ההבדלים... תודה רם
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
המפרט הנוכחי: P4 2.66 i845GE MB: Intel Brownsville 2 D845GEBV2 DIMM1: Elpida 512 MB 400mhz DIMM2: Micron Tech. 512 MB 333mhz R9800P 128mb. Cooler: ARCTIC ATI SIlencer 1 rev.2 כמו שאתם רואים 2 זכרונות במהירויות שונות ולוח שלא תומך בכלל את המהירויות האלה.. אני צריך לוח שמשלב pci-e + agp + ddr2 up to 800mhz + i845GE + למעבדי E הכפולי ליבה החדשים של אינטל שיהיה אופציה לשדרג בעתיד + SATA + חיבורים רגילים ישנים שכחתי איך קוראים להם (2HD + cdrw) יש איזושהי המלצה?
-
- 8 תגובות
- 673 צפיות
-
-
:jump: לא יודע מה להחליט! יש לי תקציב של 1700-2000 ש''ח. אני צריך לדחוף שם מעבד,לוח אם, ספק, וזכרונות. מה עוד שאין לי כרטיס מסך אז אני מחפש כרטיס מסך שמובנה על לוח אם. 1) יש הבדל באיכות תמונה בסרטי HDTV על המחשב, בין כרטיס מובנה , לבין כרטיס רגיל? לא משחקים --- סרטים. 2) מה עדיף? אינטל או AMD, אני צופה בהרבה סרטי HDTV , יש לי את ביג טייפון שאני ארכיב על המעבד, לכן יש מצב גדול לאוברקלוק. מה עדיף? 3) ואם בחרתי מעבד ^^ , איזה לוח עדיך לו? מבחינת פי'צרים, משתלם למחיר - אוברקלוק & כרטיס מסך מובנה, 3א. או שלא שווה לקחת לוח אם עם כרטיס מובנה, עדיף לקנות כרטיס יחסית "חמוד" ב200-300 שקל. מה זה מערך\בקר רייד? צריך את זה? כדאי לקחת תמיכה של DDR3 כבר? או שזה סתם עוד כ…
-
- 10 תגובות
- 931 צפיות
-
-
Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 MSI P67A-GD55 (B3) אותו מחיר.... צריך לוח לOC של 4.5 ... SLI CROSS 99 אחוז לא יהיה... מה עדיף משניהם??
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום קראתי מה שרשמו על הלוח הזה P5E שגם לי יש אותו וגם על בעיות של זכרונות למיניהם אבל לא ראיתי שמשהו מדבר על נושא של זכרונות 1200MHZ , השאלה שלי היא האם משהו יודע למה זכרונות בתדר כזה זה דווקא באוברקלוק, הרי אם שמים מעבד Q9650 למשל הוא כבר עובד בתדר 333MHZ של מהירות שעון של המחשב, ונותן אפשרות של 1200MHZ ויותר של הזכרון, אז למה רשום שזה דווקא באוברקלוק? ועוד שאלה בנושא הQVL שם רשום שהלוח תומך בזכרונות של אפילו 1250MHZ
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
למי שלא ראה עדיין: https://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3762198,00.html "Intel Tried to Bribe Dutch University to Suppress Knowledge of MDS Vulnerability" https://www.techpowerup.com/255563/intel-tried-to-bribe-dutch-university-to-suppress-knowledge-of-mds-vulnerability *יש ככל הניקראה פגיע רצינית בייצועים- אפל יצאו בהודעה רישמית שהביצועים יכולים להיפגע עד כ40%! https://www.techpowerup.com/forums/threads/apple-protecting-macs-from-mds-vulnerabilities-may-reduce-performance-by-up-to-40.255585/ *CHROME OS משבית את הHT כברירת מחדל. https://www.chromium.org/chromium-os/mds-on-chromeos *בדיקה ראשונית של הפגיע…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-