מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,820 דיונים בפורום זה
-
בין ABIT IP35-E ל GIGABYTE GA 965P DS3 המעבד המתוכנן הוא E4300/E4400 הלוח יהיה לOC התקציב הוא 600-650 תודה
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
מה עדיף זיכרון יותר גדול לדוגמא של 4 GB עם תדירות נמוכה או זיכרון עם אחד או שתי GB ותדירות גבוהה (נגיד 1333MHz)? למטרת משחק
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב חדש עם המעבד intel core 2 duo e8400. נכנסתי ל cpu-z ובלשונית הראשית רשום לי ב multiplier * 6.0 , וב bus speed רשום לי 333.3. איך הדבר יתכן? הרי המהירות אמורה להיות 3000. תמונה: http://img34.imageshack.us/img34/1717/39494811.jpg חיפשתי באינטרנט ומצאתי תמונה מ cpu-z של אותו המעבד, שימו לב הנתונים שונים ב multiplier וב bus speed, איך הדבר יתכן? http://www.cluboc.net/reviews/cpu/intel/C2D/E8400_E0/images/cpuz3g107v.jpg
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לחבר את המחשב שלי למערכת (מגבר). לוח האם הוא ASUS STRIKER EXTREEM יש לי חיבור רגיל לסטריאו... בנוסף אני רוצה לחבר את המחשב לסראונד עם כבל אופטי. לאחר החיבור אני לא שומע כלום..... אני מנסה להגדיר שהסאונד יצא דרך האופטי.. ללא הצלחה !!! יש למשהו מושג איך אני מגדיר לסראונד... בהנחה ואפשר ! תודה.
-
- 5 תגובות
- 562 צפיות
-
-
קניתי מעבד INTEL P4 2.60GHZ 800FSB HP וזיכרונות DDR CORSAIR VS512MB400 PC3200 400MHZ 512MB CL2.5*2 רציתי שהזיכרונות יעבדו על 800MHZ יחד אבל בתוכנה CPUZ זה מראה לי אל כל זיכרון 200MHZ FREQEUNCY ואל המעבד 200MHZ FSP מה אתם אומרים זה אמור ליהות ככה הוא שעבדו אלי ? ועוד משהו קניתי לוח אם ASUS P4P800 DELUXE P-4 DUAL CHANNEL DDR3Y ובמחשב ודרך תוכנות ראיתי שלא מוזכר המילה DELUXE רשום לי רק P4P אפילו בדיסק שקיבלתי זה גם אמור ליהות ככה ?
-
- 11 תגובות
- 887 צפיות
-
-
הרצתי PRIME, שתי איטרציות במקביל, ועשיתי STRESS RAM, ואחרי כמה דקות של הרצה הוא מצא לי טעות, FATAL ERROR: Reading from temp file. הרצתי עוד פעם ומעכשיו הוא מוצא טעות ישר, את אותה הטעות. המעבד על אוברקלוק בBUS של 333, ביחס 1:1 ללא אוברקלוק לזכרונות. מה לעשות?
-
- 20 תגובות
- 982 צפיות
-
-
חשבתי להחליף ל AMD 939 (אשמח לקבל המלצות לגבי מעבד בסביבות 1000 ש"ח) ראיתי שבלוחות החדשים זה 4 סלוטים של זיכרון לי יש 3 האם זה יעבוד בדואל עם 3 עקרונית זה לא הגיוני אבל הלוח שיש לי כרגע עובד ככה
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
השגתי ממחשב אחר סטיק זיכרון של 512 האם כדאי לי להתקין אותו על הסלוט השלישי שלי או שזה רק יוריד לי את הביצועים ובסופו של סבר לא יהיה שווה? מה עדיף במקרה זה כמות או איכות? תודה
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום רב, אני קורא אדוק של הפורמים והאתר. אני יודע שיש כאן הרבה אנשים עם ידע בחומרה ויכולים לעזור לי, במקום שאשים פעמי לחנות הרשת (לא חשוב שמות) הפסיד יום עבודה וכנראה יאלץ לשלם מחיר על תיקון או העזרה שתינתן. אני פונה אליכם. אז אנסה לקצר זאת כמה שאפשר. רכשתי את המוצרים האלו לוח-אם Gigabyte Ga-P67a-UD5-B3 מעבד Intel I7 3770K 3.5GHz גוף קירור Nocuta NH-D14 זכרון crosair xms3 2X8 GB ddr3 1600Mhz כונן קשיח intel 60 GB ssd 520 series sata III ספק antec high current gamer 620W כ.מסך sapphire Radeon HD 6850 הכל מחובר לפי הספר כמו שאומרים, הבעייה היא שהמחשב עושה רושם מתחיל לעלות אבל לא נראה שום תהליך על הצג, אין אפשרות אפילו להכנס לביוס כיוון שאין תצוגה. לפי החובר…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כמה חלקים שאני רוצה לימכור למען שידרוג של המערכת. מעבד Q9550S 2.83Ghz 12MB Cache 1333FSB Socket775 קירור OCZ Vindicator S775 לוח אם Gigabyte GA-EP45-UD3LR זיכרונות G.SKILL 2GBX1 DDR2 1000Mhz CL5-5-5-15@CL4-4-4-15 מה לדעתכם המחיר שאני אמור לבקש עבורם ? ללוח עדין יש אחריות של 2.5 שנים.
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי היום את הלוח הזה ואני עובר עכשיו על החוברת שלו. יש לי למערכת הזו שאני בונה עכשיו כרטיס מסך מקצועי מסדרת amd Firepro , ואין לי צורך אמיתי בכל היציאות ווידאו שבאות עם הלוח אם הזה, כי הכרטיס שלי חזק ומשמש אותי ל 2 המסכים שאני משתמש בהם ביומיום. האם יש אפשרות להשתמש ביציאות האלו בשביל המסך המישני שלי? ולהשתמש בכרטיס שלי בשביל המסך הראשי? האם זה יותר יעיל ויכול לשחרר קצת את המסך שלי? או לחילופין, האם אפשר לכבות את היציאות האלו כך שלא יקחו משאבים במידה ואני לא צריך אותם? (אני לא יודע אם הם מושכים משאבים גם אם שום דבר לא מחובר אליהם). ושאלה אחרונה- מישהו ראה את הכמות של התוכנות שמגיעות היום עם לוחות האם? זה מטורף- ניראה לי משהו כמו 20 תוכנות של אסוס. האם כדאי ל…
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
-
-
במקרה ואתה רוצה לקנות מחשב חדש פצצה ויש לך תקציב מוגבל על איזו משתי החברות תלך? אינטל או AMD?
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש השבוע והמעבד הכי משתלם הוא כמובן E6750. אני ממש מתלבט בין שני לוחות אם שמבחינת מחיר\ביצועים הם הכי משתלמים היום. ASUS P5B GIGABYTE GA-965G-DS3 השאלה שלי האם מישהו יודע האם ה GIGABYTE תומך או יתמוך ב 1333FBS ASUS פירסמה שהלוח שלה יתמוך על ידי עדכון ביוס. מישהו חושב שיש לוח אם ברמות מחירים הללו (עד 700 שח) יותר טוב?
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי P4 במחשב ואני חושב לקנות כרטיס מסך חדש במאי וגם לוח אם חדש שתומך בPCI-Express, השאלה שלי היא האם תהיה לי בעיה עם לוח חדש והמעבד הישן (שנתיים,במאי) יכל להיות שאני לא יוכל להחליף לוח בלי להחליף מעבד?
-
- 8 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום. אני צריך לבחור לוח למעבד שהוא Q6600 או E6850 (לא הוחלט עדין), הזכרון יהיה DDR2 800MHZ/1000MHZ 2GB והכרטיס מסך יהיה 8800GTX כנראה. כרגע אני בהתלבטות של איזה ציפסט כדאי לקחת, האם כדאי P35 או NF680I? (אני צריך שיהיה כמה שיותר חיבורי SATA2, לפחות 5-6). הדרישות הם משחקים, OC יציב וטוב וביצועים טובים. אין הגבלת תקציב. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני צריך מחשב לתוכנות גרפיות ובעיקר solidworks האם המעבד בכותרת טוב יותר מ core 2 dou
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
הי, אני מנסה להבין מה ההבדלים בין הלוחות Gigabyte GA-H61M-S2PV ו Gigabyte GA-H61M-S1 Bulk שנמכרים ב TMS, ומעבר להשוואה שלהם שמראה שגרסת S2PV יותר עשירה בחיבורים הייתי שמח אם מישהו יכול להסביר את הראשי תיבות S2PV ואת S1 Bulk שאלה נוספת זה עד כמה הלוחות בכלל מומלצים? הלוח יעבוד עם מעבד 2500K (קירור Scythe Mugen-2) וכרטיס מסך GTX 1060 ללא OC האם מישהו יודע מה גרסת ה BIOS שלהם? http://www.tomshardware.com/answers/id-3398481/h61m-rev-gtx-1060.html
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
כשאני מאמץ את המעבד I7 אני רואה שכל 8 הנימים עולים ומגיעים לשימוש של 100%, אך ה turbo boost monitor מראה שהתדר בכלל לא קופץ, מדוע זה כך? הרי עכשיו המעבד צריך להבין שהוא במאמץ ולתת את כל הביצועים שיכול? (גם מיד לאחר הדלקה והמחשב לא הספיק להתחמם), האם יש דרך להקפיץ את התדר ב Turbo Boost, ללא אוברקלוקינג? מתאים שיכתבו בנושא, לא? וחפשתי אך לא מצאתי
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
יש מצב ש Athalon 64 3200+ 2.0 GHZ (Oem) 1 MB L2 Cache יעלה 1300?!?! שלחתי מפרט לחנות באילת וזה המחיר שלהם יש משהו אחר בסגנון של אטלון שאולי הוא הכניס לי את זה במקום וזה יותר זוללל?? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
האם לקנות את ה AMD 64 3200 או לחכות לדגמים בעלי SOCKET 939 ?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות לוח אם אבל אין לי מה ליקנות יש לי ליקנות של גייהביט GA-K8N Pro nForce3 150 chipset הם הוא טוב תירשמו הם לא תגידו מה כדי ליקנות ל amd 64bit
-
- 8 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי כרטיס מסך מסוג GeForce 7900 GT ואני מעוניין לשדרג את הלוח אם במחשב שלי(כמובן עם מעבד) בלוח מדגם ASRock H71M-DGS. האם כרטיס המסך שעל הלוח עדיף על ה-GeForce? ואם לא, האם הלוח הזה מתאים לכרטיס ה-GeForce? אודה לעזרתכם בנושא, כמו כן, אם יש המלצה ללוח אחר, אשמח לשמוע. המעבד שישודך ללוח יהיה Intel Ivy Bridge Dual-Core Pentium G2020 2.9Ghz 3MB Tray. תודה.
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
- 1 follower
-
-
המפרט שאמור לבוא עם לוח האם הוא פחות או יותר הנ"ל: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=424537 על הנייר נראה שיש לו הרבה מאד חיבורים שונים וגם כרטיס מסך הבנתי מעט יותר טוב מאשר ב-G31. חיסרון בולט הוא חוסר תמיכה ב-Dual Channel. עד כמה זה משמעותי? ובכלל- הערות/המלצות וכו' לגביו? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, כמו בכותרת אני מחפש סטיק אחד של ג'יגה כדי שבעתיד אני יוכל לקנות עוד אחד. עד 1000 שקל, עדיף מנועה. תודה.
-
- 11 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אהלן, יש לי לוח של MSI 915G COMBO עם כרטיס מסך משולב.... הוספתי עוד כרטיס מסך PCI Express - MSI RX300HM אני מעוניין לחבר שני מסכים - אחד למשולב ואחד לנוסף. בBIOS לא ראיתי אופציה של לאפשר את שניהם אלא רק את הPRIMARY בינהם כלומר (PEG/IGD, IGD, PEG/PCI וכו'). כאשר אני בוחר PEG/IGD אני לא רואה את הכרטיס המשולב(הוא בDISABLE) , אם אני בוחר IGD אני לא רואה את החיצוני..... יש לכם איזה רעיון ?
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-