עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. ההצגה של 4X4, רכישת ATI והוזלת המחירים הדרסטית מקדמות כצפוי את הכרזתו הרשמית של הקונרו. http://www.toptechnews.com/news/AMD-Demos--The-Quad-Father--/story.xhtml?story_id=12200CI10BCQ אמנם לא הוצגו מבחני ביצועים ופרטי המערכת כגון סוג הלוח והצ'יפסט אבל הודגמה מערכת 4X4 עם שני מעבדי FX כפולי ליבה (עלומי שם). המטרה היא הוכחה שהקונספט עובד ומריץ ישומים. שחרור לשוק יתבצע עד סוף השנה - ואז כמובן נדע הרבה יותר.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. מפתחת השבבים ממשיכה להתכונן לעידן מעבדי ה-Zen, אך במקביל משיקה דגם חדש ויכולות חדשות למשפחת ה-APU העדכנית שלה אנחנו כבר יודעים ששנת 2016 תביא לנו מעבדים ראשונים באריכטקטורת ה-Zen החדשה של AMD גם עבור עולם השרתים וגם עבור שוק הביצועים הגבוהים השולחני, דרך משפחת מוצרי ה-FX, אך מה בנוגע לדגמי ה-APU אשר מציעים ליבות עיבוד לצד ליבות גראפיות מובנות? כאן צפויה לנו עוד שנה של ארכיטקטורת ה-Bulldozer הוותיקה ונגזרותיה, אשר מתחילה עתה עם ה-A10-7890K החדש. המעבד החדש של AMD מהווה עדכון קל לדגם ה-A10-7870K המוביל של דור ה-Kaveri (או העדכון שלו Godavari, אם לדייק), עם תדר מירבי של עד 4.3GHz במקום 4.1GHz, אשר מספיק לו בכדי לקבל על עצמו את התואר 'ה-APU העוצמתי ביותר של AMD עד ה…

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  3. פנטיום 4 3 GH זה המעבד החדש של ה64 ביט 775 L2 -2M . הוא מורכב על לוח של אינטל 915 PCY . החום כל הזמן מעל ה50 מעלות אפילו 54-55 זה נורמלי? ומה צריכה להיות הטמפרטורה של הלוח? תודה יאיר

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  4. שלום. אני הולך לצפות בסרטי בלורי אמיתי 1080P במחשב עם כרטיס מסך HD 4870. האם מעבד שתי ליבות(E5200) יצליח להריץ את הסרטים האלו בלי שום תקיעות? אם כן, הוא יצליח בקושי? עדיף לי לקחת מרובע ליבות? תודה.

• 20 תגובות
    • 5.3k צפיות
  5. Started by oren22,

AMD אלטון XP1900 מה שסגרתי עם המוכר זה שהוא מוכר AMD במהירות 2400 GHZ.... הסיבה שאני שואל כי כשאני בודק מה המהירות של המעבד הוא כותב 1500 GHZ היתכן ותוחמנתי?

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  6. להנאתכם: http://www.tomshardware.com/cpu/20050525/pentium4-10.html מעניין יהיה לראות יונה מול 64X2 Summary: With a simple adapter, Intel's Pentium M processor can be used on veteran mainboards based on the i865 and i875 chipsets. Would you believe that this unorthodox combination proves to be so fast that it beats even the Athlon 64 FX and the Pentium 4 Extreme Edition?!

• 13 תגובות
    • 970 צפיות
  7. Started by Jarhead,

שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש החודש ואני צריך את הלוח אם הטוב ביותר שיתאים לי למעבד E6600 ויפיק ממנו את מרב הביצועים.

• 3 תגובות
    • 475 צפיות
  8. Started by DARK-MIND,

שלום לכולם, חבר שלי עומד לקנות מחשב בזמן הקרוב... הוא מתלבט בין שני זכרונות מהחברות: Mushkin, GEIL. חבר שלי לא יודע איזה זכרונות יותר טובים לאובריקלוק ולאיזה זכרונות יש ביצועים טובים בכלל! הזיכרונות שהוא מתלבט לקנות הם: GeIL DDR-RAM 1GB (2x512MB) 3200 Golden Dragon Series Dual Channel Memory Kit Mushkin DDR-RAM 1024MB 3200 High Performance II Black Memory *אנשים שיש להם את ה-GeiL מסדרת Golden Dragon אמרו שהזכרונות ממש מעולים וממש עובדים טוב גם באובריקלוק וגם בביצועים. בבקשה תעזרו! תודה רבה...

9. Started by stingeR-,

שלום , רציתי לשאול איך המחשב עם המפרט שאני הולך לתת עכשיו יתפקד בcounter strike והאם הוא OpenGL Comptible? מפרט : CPU : P3 550MHZ 512kb cache slot 1 Mobo : MSI MS-6156 i440BX chipset Memory : Spektek 256mb PC133 SDRAM GFX : ATi RAGE אני עוד לא יודע תדגם כי עוד אין לי תכרטיס מסך אבל אני תנו לי דגמים ואני יגיד לכם , יכול להיות שיש לו 32MB ? Hdd: WD 20GB 200EB 5400RPM Generic Case 4400RPM 60mm CPU FAN by : AVC no cdrom

• 14 תגובות
    • 929 צפיות
  10. Started by snogoo,

אהלן, שאלה פשוטה למדי: הוספתי עוד סטיק זכרון של 1GB למחשב והוא מראה לי ב CPU-Z שיש לי עכשיו 2G זכרון אבל רשום משום מה SINGLE זה בסדר או שאמור להיות רשום DUAL ? ואם אמור להיות רשום DUAL אז מה עשיתי לא בסדר ? ד"א הזכרונות זהים פרט לסוג החברה כלומר שניהם 1G CL5 וחיברתי אותם אחד ליד השני - בלוח אם שלי של GIGABYTE 8I945PG יש 4 סלוטים לזכרונות שמסודרים בשני זוגות - בכל זוג אחד צהוב ואחד אדום אני חיברתי לצהוב ולאדום של אותו הזוג...

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  11. שלום לכולם, אני באמצע OC למעבד של אח שלי (e8400 עומד כרגע על 3.7GHZ?),ויש לי משהו ממש מוזר(זה לא קשור לפורום של OC),כל תוכנה שאני מישתמש בא מזהה שהלוח שלו הוא ep- 45 ds3l, אבל אני קניתי בכלל את הep 43 ds3l יש מזל היתמזל מזלי בקשר לזה?[= או שיש דרך לדעת את זה בוודאות?.

• 14 תגובות
    • 781 צפיות
  12. שלום אני מחפש סטיק זכרון שנפח 512 מגה, רצוי במהירות 533. אני מעדיף סטיק תואם לאחד שיש לי כרגע (<<<), אבל אני מוכן לקבל עוד הצעות. תודה, Zzzz

• 17 תגובות
    • 821 צפיות
  13. שלום לכולם יש ברשותי מארז ANTEC 200 צורב, ספק SEASONIC 430 דיסק קשיח וכרטיס מסך ישן Nvidia NX6200TC. אני מעוניין לרכוש: 1. מעבד עם קירור ( לא משנה לי כל כך אם הוא סטוק) במידה ואין BOX ארכוש קירור עד 100 ש"ח. 2.לוח אם תואם המכיל לפחות 4 יציאות USB 2 וכן 2 * USB3 , וכרטיס קול שישה ערוצים 3. זיכרונות בהרכב של 2*2GB במהירות של 1333 לפחות מסוג DDR3. השימוש במחשב יהיה למטרות OFFICE, MOVIES, VISUAL STUDIO, INTERNET שמעתי כי בחלק ממעבדי AMD הנוכחיים יש כרטיס מסך מובנה וזו נשמעת אופצייה לא ראה בהתייחס לכרטיס הנוכחי שיש לי : NX6200TC. חשבתי על I3 2120, A10-5800K , A8-5600K ,FX-6100 הרכישה תתבצע בחנות KSP או IVORY. אשמח לעצתכם בנושא .

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by crazydiamond,

ברשותי מחשב פנטיום 3 1000 עם לוח אם TYAN TRINITY 400 האם תהיה לי קפיצה בביצועים ובמהירות אם אני אתקין במקומו לוח ASUS CUSL2 ? ואם כן האם הקפיצה בביצועים תהיה משמעותית? הלוח הנוכחי יציב מאוד אך במבחן של תוכנת SANDRA המעבד מקבל ציון נמוך משמעותית לעומת פנטיום 3 1000 שנמצא במאגר הנתונים של התוכנה, האם זהו נתון שניתן להסתמך עליו לגבי הרמה הכללית של המערכת, והאם החלפת לוח האם ל ASUS תניב תוצאות טובות יותר ב SANDRA. יש לציין כי הלוח של TYAN מבוסס על CHIPSET של VIA והלוח של ASUS מבוסס על INTEL 815. נא תגובתכם או תשובתכם רצוי מפורטת, אין משמעות כלכלית להחלפה אלא אופציה להחלפה עם חבר. בברכה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. האלה שפורסמו באת עם ה 256KB ברמה L2

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ohmega,

שלום בחלק הקדמי של המארז שלי יש פאנל יציאות לאודיו (phone line in וכו') - לאן אני מחבר את הקונקטור שלו בלוח האם?

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  17. Started by eyal00,

בין ABIT IP35-E ל GIGABYTE GA 965P DS3 המעבד המתוכנן הוא E4300/E4400 הלוח יהיה לOC התקציב הוא 600-650 תודה

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  18. מה עדיף זיכרון יותר גדול לדוגמא של 4 GB עם תדירות נמוכה או זיכרון עם אחד או שתי GB ותדירות גבוהה (נגיד 1333MHz)? למטרת משחק

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  19. שלום לכולם קניתי מחשב חדש עם המעבד intel core 2 duo e8400. נכנסתי ל cpu-z ובלשונית הראשית רשום לי ב multiplier * 6.0 , וב bus speed רשום לי 333.3. איך הדבר יתכן? הרי המהירות אמורה להיות 3000. תמונה: http://img34.imageshack.us/img34/1717/39494811.jpg חיפשתי באינטרנט ומצאתי תמונה מ cpu-z של אותו המעבד, שימו לב הנתונים שונים ב multiplier וב bus speed, איך הדבר יתכן? http://www.cluboc.net/reviews/cpu/intel/C2D/E8400_E0/images/cpuz3g107v.jpg

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  20. שלום אני מנסה לחבר את המחשב שלי למערכת (מגבר). לוח האם הוא ASUS STRIKER EXTREEM יש לי חיבור רגיל לסטריאו... בנוסף אני רוצה לחבר את המחשב לסראונד עם כבל אופטי. לאחר החיבור אני לא שומע כלום..... אני מנסה להגדיר שהסאונד יצא דרך האופטי.. ללא הצלחה !!! יש למשהו מושג איך אני מגדיר לסראונד... בהנחה ואפשר ! תודה.

• 5 תגובות
    • 551 צפיות
  21. קניתי מעבד INTEL P4 2.60GHZ 800FSB HP וזיכרונות DDR CORSAIR VS512MB400 PC3200 400MHZ 512MB CL2.5*2 רציתי שהזיכרונות יעבדו על 800MHZ יחד אבל בתוכנה CPUZ זה מראה לי אל כל זיכרון 200MHZ FREQEUNCY ואל המעבד 200MHZ FSP מה אתם אומרים זה אמור ליהות ככה הוא שעבדו אלי ? ועוד משהו קניתי לוח אם ASUS P4P800 DELUXE P-4 DUAL CHANNEL DDR3Y ובמחשב ודרך תוכנות ראיתי שלא מוזכר המילה DELUXE רשום לי רק P4P אפילו בדיסק שקיבלתי זה גם אמור ליהות ככה ?

• 11 תגובות
    • 873 צפיות
  22. Started by Sunny Jim,

הרצתי PRIME, שתי איטרציות במקביל, ועשיתי STRESS RAM, ואחרי כמה דקות של הרצה הוא מצא לי טעות, FATAL ERROR: Reading from temp file. הרצתי עוד פעם ומעכשיו הוא מוצא טעות ישר, את אותה הטעות. המעבד על אוברקלוק בBUS של 333, ביחס 1:1 ללא אוברקלוק לזכרונות. מה לעשות?

• 20 תגובות
    • 963 צפיות
  23. חשבתי להחליף ל AMD 939 (אשמח לקבל המלצות לגבי מעבד בסביבות 1000 ש"ח) ראיתי שבלוחות החדשים זה 4 סלוטים של זיכרון לי יש 3 האם זה יעבוד בדואל עם 3 עקרונית זה לא הגיוני אבל הלוח שיש לי כרגע עובד ככה

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  24. Started by ras81,

השגתי ממחשב אחר סטיק זיכרון של 512 האם כדאי לי להתקין אותו על הסלוט השלישי שלי או שזה רק יוריד לי את הביצועים ובסופו של סבר לא יהיה שווה? מה עדיף במקרה זה כמות או איכות? תודה

• 2 תגובות
    • 474 צפיות
  25. Started by gidi236,

שלום רב, אני קורא אדוק של הפורמים והאתר. אני יודע שיש כאן הרבה אנשים עם ידע בחומרה ויכולים לעזור לי, במקום שאשים פעמי לחנות הרשת (לא חשוב שמות) הפסיד יום עבודה וכנראה יאלץ לשלם מחיר על תיקון או העזרה שתינתן. אני פונה אליכם. אז אנסה לקצר זאת כמה שאפשר. רכשתי את המוצרים האלו לוח-אם Gigabyte Ga-P67a-UD5-B3 מעבד Intel I7 3770K 3.5GHz גוף קירור Nocuta NH-D14 זכרון crosair xms3 2X8 GB ddr3 1600Mhz כונן קשיח intel 60 GB ssd 520 series sata III ספק antec high current gamer 620W כ.מסך sapphire Radeon HD 6850 הכל מחובר לפי הספר כמו שאומרים, הבעייה היא שהמחשב עושה רושם מתחיל לעלות אבל לא נראה שום תהליך על הצג, אין אפשרות אפילו להכנס לביוס כיוון שאין תצוגה. לפי החובר…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.