עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Yoav,

אני מתכוון בקרוב לשדרג P3 1GHZ שמריץ XP מ128SDR ל256MB SDR. שאלתי היא, האם אני ארגיש הבדל משמעותי בין זיכרונות100MHz לזיכרונות 133Mhz ועד כמה ההבדל הזה חשוב?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  2. שלום אני לא יודע אם זה נכון אבל רצה שמועה לפחות ככה חבר שלי טוען AMD הולכת להוריד את האופטרון 939 מהשוק.כאחד שרוצה להכנס לתחום עריכת וידאו כלומר להמיר מקלטות לדי וי די וקצת ללמוד תוכנות עריכה האם יש טעם לרכוש את המעבד הנ"ל לפני צאתו מהשוק??.יש לי אתלון 64 2 גיגה עם זיכרון 512. הבדל בינו לאופטרון זה זיכרון מוגדל ועוד 200 מגצ.שווה להשקיע על המעבד כאשר יש לי את האתלון או שזו הוצאה מיותרת?? אשמח לתשובות וייעוץ. הרבה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 432 צפיות
  3. Started by R9547655G,

תגידו אנשים שווה לי לקנות את הלוח הזה? יש לו DPS שזה לא נפוץ וגם סמתי לב שהוא AGP זה גם לא נורא. כמה שאלות: האם יש ל DPS אשפעה גדולה על יציבות המטח? האם שווה לקנות במקומו GA-K8NXP-9 ? האם הוא אוברקלןקר טוב ? יש לוח שטוב מימנו במחיר שלו של GIGABYTE

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by UNDERDOG,

אני צריך לוח אם Micro-ATX שהכי טוב לאובר קלוק אין הגבלה על המחיר?

• 5 תגובות
    • 573 צפיות
  5. שלום, יש לי לוח DFI NF4 ULTRA INFINITY, ושאני מפעיל את המחשב כל מה שאני רואה זה את הלוגו המטומטם של האינפיניטי ואני לא מספיק לראות את אם רשום שהזכרונות עובדים בDUAL CHANNEL... יש דרך לבטל את הלוגו הזה כדי שאני אוכל לראות אם הכל טוב עם הזכרונות?

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  6. Started by yotam.m,

רציתי לדעת מהו הלוח עם ציפסט NFORCE4U הכי זול שאפשר למצוא? ללא כרטיס מסך מובנה? הכוונה לוח עם תמיכה בSATA2 ובשאר התכונות של הצ'יפסט במחיר הכי נמוך?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Spootnik,

מחפש זכרון ולוח אם ל 805D לוח אם שיחזיק ל אוברקלוק וגם זכרון שיחזיק לאוברקלוק ושאלה קטנה יש לי hdd1 אני לא צריך לקנות גם אותו נכון? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 695 צפיות
  8. שלום יש לי מעבד 754 HAMMER (אם אני זוכר נכון) ולוח אם ASUS K8N שהוא ל AMD Athlon 64 Sempron האם זה פוגע לי בביצועים או בכלל פוגע, או שזה ממש לא משנה? ה Sempron פחות טוב לא? תודה

• 6 תגובות
    • 497 צפיות
  9. המחשב דיי ישן אולי ישן מאוד. 4 שנים אצלי. המעבד הוא פנטיום 4 1.6 אני מת לעשות לו OC ולא יודע אם לוחות אינטל מאפשרים זאת

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by nall,

שלום ברשותי מחשב עם סוקט 478 , ליבת פריסקוט 3.0GHZ לוח AGP של אינטל וכרטיס מסך 66600GT , לאור השינויים האחרונים בשוק הכרטיסי מסך ברצוני לשאול האם כדאי לשדרג את המחשב הקיים שיש ברשותי , השדרוג יכולל החלפת לוח אם לPCI E עם צ'יפ מתקדם יותר וקניית כרטיס מסך 7600GT וספק שיסתכם בערך ב2300 שקלים. האם המעבר הזה כדאי גם לאור העובדה שבלוח הקיים אין אופציית אוברקלוק שאני כה חפץ בה ? דעתכם חשובה לי , תודה

• 5 תגובות
    • 449 צפיות
  11. Started by shay33,

http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=P4D-805&cart=11425858611604486〈=heb משתלם... ד"א אם אני מעלה את המהירות או את המכפלה זה אוטומטית מעלה לי את הFSB??

• 34 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. עשיתי כבר חיפוש בפורום ולא מצאתי איפה אפשר לקנות לוח ITX זול

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  13. Started by DJPOWER,

מקווה שזה הפורום הנכון... איפה אני יכול למצוא מידע שקל לקרוא על סרברים? תודה

• 17 תגובות
    • 899 צפיות
  14. Started by esh,

נאמר לי שמעבד AMD athlon 3000 כבר לא נמכר ויש מעכשיו מינימום 3200. זה נכון? (מצטער אם זאת שאלה שחוזרת על עצמה, הרצתי חיפוש ולא מצאתי כלום) תודה.

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  15. CORSAIR ValueSelect 1GB (2 x 512MB) 184-Pin DDR SDRAM Unbuffered DDR 400 (PC 3200) Dual Channel Kit System Memory - Retail

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  16. Started by shay33,

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ??? :s05: ??? תודה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. יש לי מעבד אינטל 3200 מגהרץ ... רציתי לדעת מה הן טמפרטורות המינימום עד מקסימום ! ... דחוף !!!.... טמפרטורות רצויות .. ,לישי סליחה על העתקת ההודעה ...... למנהלים ... [ זה דחוף ]

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  18. המעבד Intel® Pentium® processor Extreme Edition 955 3.46GHZ הגיעה לנעה. איזה לוחות תומכים יש לו?

• 57 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. אני מחפש לוח אם + סטיק אחד של 512 איכותי מעבד כנראה הוא פנטיום D803 אני צריך לוח אם ושישאר כסף ל: מארז,ספק,צורב,דיסק קשיח. תודה לעוזרים

• 23 תגובות
    • 842 צפיות
  20. אמרו לי שההבדלים הם: 1) תדר 2) מכפלה. אפשר לפרט? ובכל מקרה, האם לאינטל יש משהו דומה? ???

• 84 תגובות
    • 4.4k צפיות
  21. כרטיס מסך - ?N6600GT 256MB, DVI, PCI-E מעבד - Intel Pentium D 920 Dual Core 2.8Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box לוח אם - ?P5LD2 Deluxe, Dual Core, 945P, SATA2? זיכרון - ?2GB Kingston? מה אתם אומרים ? הייתם משנים משהו ?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. כרגע יש לי cell 500Mhz וכרטיס מסך ti4200 והמשחקים דיי זוחלים ( משחקים כמו warcraft3, לא משחקים כבדים במיוחד) מה שאני רוצה לדעת האם יהיה שיפור לעבור לאיזה P3 1000mhz ?? האם זה בכלל שווה? או לנסות למצוא איזה שילוש של AMD זול... כמה לדעתם שווה היום P3 יד שניה?

• 12 תגובות
    • 917 צפיות
  23. שלום, אני מתלבט אם לקנות כפול ליבה או לא. מצד אחד אני יותר בכיוון של משחקים, אבל השאיפה היא גם לקודד הרבה סרטים. בעיקרון התקציב יכול לאפשר כפול ליבה עם קצת מאמץ, ככה שזה בהישג יד. אבל עד כמה זה באמת משמעותי ורצוי, אם אני לוקח כפול ליבה אני יכול להיות בראש שקט יחסית להרבה זמן בקטע של שידרוגים של המעבד? אני מדמה את זה כך: אם אני רוצה לקודד סרט ונגיד גם לשחק במשחק בו זמנית, אז האם עדיף להוסיף 1000 ש"ח (שזה סכום לא קטן) בשביל שאני אעשה את שני הדברים האלה יחד או שאני אוותר על משחק ואעשה משהו אחר בזמן הזה ואחסוך 1000 ש"ח אבל אצטרך להיות יותר סבלני עם המשחק ולחכות שזה יסיים לקודד את הסרט. אלה החישובים שאני אמור לעשות פחות או יותר? או שיש עוד הרבה יתרונות לכפול ליבה שכדאי לקחת או…

• 17 תגובות
    • 945 צפיות
  24. Started by gotex,

יש לי שתי זיכרונות של 256MB שעובדים בדואל עכשיו אני רוצה להוסיף עוד שתי פלטות עכשיו אני לא יודע אם יש לי 2.5CL או 3CL עכשיו זה משנה אם יהיה לי 2 פלטות של 2.5 ו2 פלטות של 3 ומה ההבדל בין 2.5CL לבין 3CL תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 530 צפיות
  25. Started by shirNoshe,

יש לי את F6.מה הביוס האחרון(לא BETA) שמומלץ להתקין. אני יודע שאם עובד לא לעדכן,פשוט אני מרגיש שהמחשב לא עובד כמו שצריך,ויש כמה תוכנות שתוקעות את המחשב.אני חושד בזיכרונות,אבל אני רוצה קצת לחקור את הביוס. מה כדאי/לא כדאי.והאם יש למישהו לוח של GB עם ביוס חדש יותר.

• 28 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים