עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. למה הכוונה במעבדים שכתוב אליהם שהם נמכרים בתור BOX לאלו שנמכרים בתור TRAY?

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  2. שלום. סליחה מראש על השאלה המעט-מפגרת: בעת "פתיחת" (טעינה) דפי רשת [למשל - אתר מסוים, כמו engadget או ynet], עד כמה המעבד משחק תפקיד? יש לשכלל את השאלה: במידה והאתר שמור על המחשב עצמו [על הארדיסק, ז"א] (וזאת כדי לבטל את עניין הורדת המידע מהשרת ומהירות חבילת הגלישה), האם פעולת טעינת האתר נסמכת על המעבד? במידה וכן [ואני מניח שהתשובה היא כן], האם - תאורטית - מעבד מהיר יותר יטען את האתר מהר יותר? תודה וסליחה מראש

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  3. מצאתי לפני שבוע מחשב זרוק ליד פח זבל....אז לקחתי אותו לבית ופירקתי אותו ולהפתעתי ראיתי סטיק זכרון SDRAM 128 MB PC133 / ברשותי שני סטיקים של זכרון מסוג DDR 128mb 166mhz pc2700 (כלומר 333MHZ מכיון שהוא שולח מידע גם בנפילות מתחDUAL DATA RATE) . כרגע סטיק אחד נמצא בסלוט 1 וסטיק שני נמצא בסלוט 3.... מה הדרך הכי טובה לשים את הזכרונות והאם בכלל כדאי לי להוסיף(פגיעה בתזמונים ) אנא תנו תשובה עניינית וכמו כן ציינו את שיקולכם במתן התשובה. בתודה מראש .

• 7 תגובות
    • 653 צפיות
  4. שלום, אני כרגע לפני קניית מחשב וראיתי שמחירי ה-8450 (שלוש ליבות) זהה למחיר ה-7200 וה-9550)מרובע ליבות) עולה ממש קצת יותר. כשכמובן יש את יתרון המחיר גם בלוחות של-AMD זולים יותר. מה דעתכם? השימושים במחשב יהיו קצת למשחקים, ושימושים כלליים. תודה רבה!!!

5. היי, זה הגיוני שיש כאלה הפרשים חדים? (28 לעומת 46° במאמץ בין שתי ליבות) וטמפ' מעטפת של 46°... בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  6. Started by MTKOL,

שלום לכולם, יצאו הדרייברים החדשים מבית ATI - ה-CATALYST 4.10...השאלה היא - איזה מבין שתי תצורות הדרייברים שהם מספקים שם - אחד עם הקונטרול סנטר ואחד בלעדיו...הבנתי (ממה ששמעתי) שעדיף להתקין את הדרייברים בלי הקונטרול סנטר...כי שם האפשרויות טובות והביצועים עדיפים יותר...מה אתם אומרים? מה התקנתם? מה ההבדל בין שני התצורות? בתודה רבה מראש

7. Started by tovtov,

שלום, בשעה טובה קניתי היום מעבד AMD 3000, מסוג VENICE. קניתי BOX על הקופסא לא מוזכרת המילה VENICE, איך אני יודע שזה VENICE ולא הדגם הישן, מבלי לפתוח את ה BOX? תודה

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  8. Started by gggilad13,

G.Skill DDR PC3200 DUAL CHANNEL תיזמונים 2-3-3-6 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2915&catcode=421 אני יכול לקנות אותם באותו מחיר כמו זכרונות פשוטים של ADATA אני לא מתכנן אוברקלוקינג, אז האם עדיף לקחת את הכרונות האלה? הם יביאו ביצועים יותר טובים משל הADATA ללא אוברקלוקינג? ועדו שתי שאלות כלליות... מה אומרים המספרים האלה של ה"תיזמונים"? ומה זה אומר שהזכרונות הם CAS 2?

• 9 תגובות
    • 653 צפיות
  9. אני אישית מצפה לו בקוצר רוחחח חחח

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  10. שלום לכולם ושבת שלום שתיהיה, אני חושב שאחרי הרבה זמן, יותר מידי זמן - אני בוחר להשתדרג קצת . המערכת שלי היא כזאת: מעבד PHENOM || X4 B55 לוח אם GA-MA770-UD3 (rev. 2.1) זכרונות KINGSTONE HYPERX 4 GB 1066 כרטיס מסך HIS HD 7950 ספק כוח SeaSonic M12II 500W קירור למעבד noctua - nh - 14 אני חושב שהמעבד מייצר צוואר בקבוק נוראי !!!! מה האפשרויות שלי ? לאיזה מעבדים (מהחדשים) אני יכול לשדרג בתלות בלוח אם שיש לי ? במידה ואקנה מעבד+לוח אם מה יהיה השילוב ? אם השילוב שארגיש בו את השיפור המירבי יהיה קניית שילוש - מעבד, לוח אם וזכרונות - מה אז המלצתכם ? מוכן להשקיע 600-700 למעבד 300-400 ללוח אם. זכרונות עולים בערך 250 שקל אבל לא בטוח שאחליף, תלוי אם אני אהיה חייב או לא בעקב…

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  11. Started by eSLC,

האם הלוח הבא מתאים ל-P3? Soyo SY-P4X400 DRAGON Ultra זה שם הלוח.

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  12. Started by dddd211,

אני לא יודע מה לירשום בכתורת. מה לירשום.? זיכרון-| מה הזיכרון יותר טוב אל תסתקלו על המחיר אני לא עושה OC CORSAIR DDR-RAM 512MB 3200 CAS2.5 Value Memory 667 שקל הוא GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Golden Dragon Value Memory CL2.5 8-4-4 2T, 5ns WLCSP, 2.6-2.95V, 6 Layer Lower Noise Golden Dragon PCB, bulk pkg 528 שקל הוא שייש זיכרון יותר טוב באותו מחיר? לוח-| לוח למעבד A64 3000+ איזה לוח יותר טוב אל תסתקלו על המחיר איזה לוח יותר טוב Albatron K8X800 Pro VIA K8T800 Motherboard 615 שקל MotherBoard: Gigabyte GA-K8VT800 VIA K8T800 Motherboard (Athlon64, DDR400, 5.1 Sound,SATA RAID, LAN, USB 2) 600 שקל ?

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  13. Started by guy_intel,

Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Black Dragon Dual Channel Kit ב- 460 שח ב-foxpc. האם העובדה שמדובר ב-Geil משנה משהו ?

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  14. הבנתי שהתוספת בביצועים פחותה למדי. האם לדעתכם היא פחותה עד כדי כך שעדיף לחסוך כמה שקלים ולקנות סטיק של 512 מגה?

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  15. Started by omerha,

השאלה בכותרת... תודה

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  16. Started by Yosi199,

שלום אני בתהליכי בניית מחשב חדש. המחשב יעבור OC ולכן חשוב לי שיהיה לי זכרונות מעולים. המחשב יהיה מחשב אולפני כלומר יעבוד עם תוכנות של מוסיקה שדורשות שימוש נכבד בזיכרון. האם אני ירוויח מזכרון גדול יותר או שאולי מזיכרון מהיר יותר? המפרט: P5B-DELUXE CONORE E6300 כרטיס מסך ASUS Extreme AX700 Silencer/TD/256M (הוא שווה משהו בכלל?) אשמח אם תענו לי על השאלות ואולי אפילו תמליצו על דגם מסויים של זיכרונות

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  17. אני משתמש הרבה בתוכנה לספרי יהדות סרוקים בשם 'אוצר החכמה'. התוכנה מכילה עשרות אלפי ספרים שמקודדים בסוג קובץ ייחודי לתוכנה, ואפשר לעיין ולדפדף בהם דרך התוכנה. כל 'דפדוף' בספר בעצם פותח את הדף הבא מתוך הקובץ, ובבדיקה של שימוש במעבד (דרך מנהל המשימות) נראית עליה בשימוש של בערך 20% למשך כחצי שניה. לאחרונה הוציאו גירסה חדשה לגמרי של התוכנה, כשבין השאר הקבצים קודדו מחדש בסוג קובץ חדש שתופס פחות מקום איחסון. כתוצאה מזה, ואולי מעוד שינויים, בגירסה החדשה שנבדקה על אותו מחשב רואים בכל דפדוף עליה בשימוש במעבד של בערך 50%. השאלה היא כזו: כיוון שבשימוש רגיל בתוכנה יכולים לדפדף מאות פעמים בשעה, האם ה'קפיצה' הזו בשימוש במעבד מאות פעמים בשעה בכל פעם לחצי שניה יכולה להזיק לו או לגרום…

18. Started by izhark,

יש לי מעבד C2D E6700 וזכרון DDR2 667. לפי CPUZ הזכרון יכול לעבוד בשתי הקוניפגורציות שבכותרת. כרגע הוא על 667. איזה אפשרות עדיפה? האם יש הבדל מורגש (5% או יותר) ? אני בטוח שכבר שאלו את זה הרבה, אבל לא מצאתי תשובה בשאלות הנפוצות.

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  19. Started by BONO,

ומה ה CPU CLOCK הנורמלי שלו?

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  20. שלום, אני מחפש זכרונות מתאימים ללוח אם הישן שלי אינטל D850GB. האם הזכרונות שמציעים פה בטרייד זון מתאימים בשבילי? http://hwzone.co.il/tradezone/showcat.php?cat=28&stype=1&si=sdram&perpage=9&sort=1&stype=&limit=&cat=28&ppuser=0

21. Started by oleg85,

יש לי כרגע 2*1G יkingston 3200 (Duel Channel יש לי עוד זיכרון אחד של 512 אותו דגם ואותם תזמונים כמו של שני הזיכרנות שצינתי.. עם אני יקנה עוד זיכרון אחד של 512 הזיכרונות יעבודו על Duel Channel ? או שכול הארבע צריכים להיות אותו דבר מבחינת הגודל? תודה.

22. Started by שורטי,

כדי שהלוח אם יעבוד עם הזכרונות בדואל צריך זיכרון מיוחד או שמספיק שני סטיקים ולוח אם שיודע לעשות את זה ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  23. Started by t d,

שלום, יש לי שאלה כי אני לא כל כך מתמצא בנושא זה... חבר שלי קונה למחשב שלו 512 זיכרון פנימי לאחר שסבל הרבה מאוד זמן עם 128. הוא מתכוון לשים את ה 516 ולהעיף את ה 128, ורציתי לדעת אם אני יכול לקחת ממנו את ה128 ולהוסיף פשוט ל256 שיש לי במחשב? זה דבר שאפשרי לעשות? אני צריך לבדוק קודם משהו?

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  24. כיום יש ברשותי את המפרט הבא: מעבד: athlon 4600 זיכרון: 4 ג"ב זיכרון 800MHZ ולוח אם של ASUS. אני כרגע עובר למפרט הבא: מעבד: I7 860 זיכרון: 8 ג"ב 1600MHZ ולוח אם של גיגה בייט מסוג P55A-UD3 כאשר העבודה העיקרית שלי היא פוטושופ CS5 64 BIT האם יהיה שינוי רציני בשדרוג? בברכה, אורי

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  25. Started by arkadur,

טוב.. אני פותח עוד ת'ארד אתמול שלחתי את p4s800 שלי ליבואן וקצת עבדתי לפי מה שהבנתי הלוח הזה שווה 70$ יש לי עכשיו ביד עוד 200 שקל\ אני עושה על הלוח טרייד - ורוצה להביא לוח טוב יותר יש המלצות?

• 6 תגובות
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים