מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=687974&starttime=0&endtime=0
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום הבחנתי שללוח האם שלי יש יציאת AMR בשורה אחרונה ליד כניסות ה PCI של הלוח ולפי מה שקראתי במדריך של הלוח ניתן להתקין ביציאה הזאת כרטיס שמוסיף כמה פונקציות שקימות על הלוח (כמו מודם וכרטיס קול) והאמת שתמיד הבחנתי שהיה אפשרות בתפריט של ה BIOS לבטל או לאפשר מודם וכרטיס קול שנמצא Onboard למרות שלא היה לי באמת יציאות כאלה ועכשיו הכל מסתדר לי. השאלה היכן ניתן להשיג כרטיסים כאלה לפחות ללוח האם שלי (אסוס)? יש למישהו מושג? תודה
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם לוחות עם NFORCE 4 מציגים ביצועים חזקים יותר עם מעבדיי ה 939 ? והאם ה SLI עוזר לי בכלל ? (אם אין לי שני כרטיסים זהים ב PCIE) כלומר ב NFORCE 4 חובה לרכוש כרטיס PCIE ? אשמח אם תענו לי קצת על התשובות והאם בכלל כדי לרכוש את אחד הלוחות הנוכחים כגון ה SLI של ASUS במחיר של 1400 שקל...
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי כרגע פנטיום 3 1GHZ ולוח אם מדגם לא ידוע(יש לי אותו ממש ממזמן - הרבה לפני שהתחלתי להתעסק עם חומרה) מתוצרת PCPARTNER אם אני קונה ABIS NF7-SL ומעבד AMD 1800+ אני יוכל להעביר את הזיכרון שיש לי עכשיו(תוצרת לא ידועה- 256MB DDR) אליו?
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
?KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II? עולה 610שח ?AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE?עולה 670 שח מי יותר טוב ומשתלם בשביל מעבד מסוג?Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE ? ומה ההבדלים בניהם תודה לערים בשעה כזאת
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
כמו שנאמר בכותרת, עידכנתי את הלוח אם של המחשב הישן שלי(AMD 2500+, Abit nf7-sl) והעידכון נכשל. מיד לאחר הפעלת המחשב לא רואים כלום במסך והמחשב אינו מגיב. ניסיתי לחפש באינטרנט מידע או דרכים לשיחזור, ניסיתי לג'מפר את הלוח(CLEAR CMOS), להוציא את הבטריה, כלום לא עזר.. חבל לי לזרוק את המחשב כולו משום שהוא די סיפק את הסחורה(אינטרנט ואופיס..) ופעל בסדר גמור עד המקרה הנ"ל.. כמו כן ניסיתי לחפש חנויות בארץ אשר מוכרות את הצ'יפ של הביוס משום שהוא נשלף בלוח, ולא מצאתי כלום... אם מישהו יודע או מכיר פיתרון אני אשמח לשמוע. בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
-
מה ה 3200 + אומר אם זה רושם לי שהתדר שלו הוא רק 2000 MHZ ?
-
- 9 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הזיכרון ל 4GB במהירות שעון של 800MHZ הלוח אם תואם? יעבוד עם המהירות והנפח?
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
-
היי, יש לי לוח אם של גיגהבייט עם שבב של SIS 845 התומך ב-FSB של 400 או של 533 MHZ כרגע מותקן עליו מעבד אינטל פנטיום 4 במהירות 1.5 G קיבלתי מחבר מעבד 3.0G HT ורציתי לדעת אם אני יכול להכניס אותו ללוח אם שלי. המעבד כמובן עובד ב-FSB של 800 MHZ השאלה האם הוא יעבוד רק במהירות נמוכה או שעלול להגרם לו נזק? מישהו ניסה פעם לשים מעבד חזק יותר ממה שהלוח אם מסוגל לתמוך בו?
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אוקי אני עומד לקנות מחשב חדש... כרגע במחשב יש לי 256 RAM... המחשב החדש הולך להיות בעיקר למשחקים... כשאני מפעיל את המשחקים אני אוהב להשאיר תוכניות פועלות.. למשל אי סי קיו, מסנגר, מירק, אנטי וירוס, דפדפנים פתוחים ועוד כל מיני... פעם היה ככה והכל היה טוה ויפה... אבל בזמן האחרון זה לא הולך עם כל המשחקים הכבדים... כדי שהמשחק יעבוד חלק בלי קירטועים אני צריך לסגור את כל התוכניות, כולל האקספלורר ולהכנס דרך מנהל המשימות... עכשיו השאלה שלי היא האם 1024 RAM במחשב בחדש יעזור לי ? ואני לא יצטרך לסגור את התוכניות בזמן שמחקים רצים ?
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש ובהצעה מלמיר קיבלתי את הלוח הזה, לפי מהבנתי הוא מבוסס על G33 שאמור להיות מקביל לP35 חוץ מכ. מסך. בגלל התקציב כרגע כ. מסך ירכש בעוד חודש בערך, אבל קראתי על לוחות שמבוססים על G33 ביקורות פחות טובות מעל P35 בלי שום קשר לאוברקלוקינג (אני לא הולך לעשות אובר קלוק למחשב בכלל). קישור למפרט של הלוח אם: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=13304 עדיך ללכת על משהו אחר בתחום ה500 שקל? אה ודרך אגב המפרט המתוכנן הוא intel e6500 Arctic cooling freezer 7 pro WD CAVIAR SE 320GB SATA2 7200RPM 16MB BUFFER WD3200AAKS COMPUCASE HEC CI-6A19 BLACK 12cm FAN MIDI ATX 400W 24PIN SAMSUNG ORIGINAL 1Gb DDR2 SODIMM PC5300 667Mhz והלוח אם שציינתי. עדיך ללכת על G33 אחר עד 5…
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אהלן אני משדרג את המחשב הנוכחי ואני צריך המלצה ללוח אם וזיכרון. נעלמתי לחודש ואני רואה שהכל השתנה פתאום... הבחירה הקודמת שלי הייתה E6300 וג'יגהבייט P965-DS3, אבל הבנתי שיש איזה צ'יפסט חדש (P35?) שאמור להיות יותר טוב (במה?)... כנ"ל המעבד, הבנתי שיצאו גירסאות שונות עם קאש שונה או משהו כזה... בכל מקרה, אני צריך שהעסק יתאים לזיכרון OCZ 2GB מדגם OCZ2G8002GK, שהוא כמובן במהירות באס של 800 ופועל ב 2.1 וולט. יש לי גם כרטיס X850XT ב PCI-E. צריך בלוח: שיהיה לאוברקלוק קליל-בינוני, עדיף שיהיה 2 חיבורי IDE ולא אחד אבל לא קריטי כ"כ, ו- CROSSFIRE גם יהיה נחמד אבל לא חובה. יש לוחות עם יציאות HDMI? תקציב ללוח ~600 שקל, תקציב למעבד לא רלוונטי יותר מדי כי אני קונה ישירות מאינטל וזה בערך חצ…
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
הלוח אם שיהיה לי הוא DFI 975X תומך קונרו. השאלה שלי היא האם הלוח הזה תומך בזכרונות בתדר 800MHZ ללא אובר קלוק או שינויים אחרים? אם כן, מה עדיף: G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15 1260 ¤ 1 או 2 PQI 1Gb DDRII PC5400 667MHz CL4 1,130 ש"ח והאם ההבדל הכספי שווה? תודה מראש ;D
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
בהרבה מקומות כותבים ששני סטיקים של זיכרון 512MB יותר טובים מ1024 יחיד. איך זה יתכן? הרי אותו סוג וכמות של זיכרון!?!?
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
-
אני אולי אקנה לוח אם NF7 או גרסת ה-SL אני אחליט מחר אבח בדקתי מחיר של לוח האם NF7(לא גרסת ה-SL) וראיתי שהמחיר 380 ש"ח!!!!!!וזה כולל מע"מ, מהחנות KSP. אז רציתי לדעת אם התבלבלתי בגיקסה או משהו כזה. בדף הזה מופיע לוח האם הזה, תחת הכותת לוחות אם לעבדי AMD: http://www.ksp.co.il/hmain.php תגידו לי בבקשה אם הגרסה הזאת היא הגרסה הנכונה של לוח אם NF7 ולא גרסה נחותה או משהו כזה.
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב , עם לוח אם של Gigabyte עם הציפסט של ה-P35 רוב הסיכויים... 1) אז השאלה שלי היא, מה ההבדל בין הלוחות שכתוב DS3L , S3L , S3G , DSL ועוד הרבה כאלה יש .... 2) ואיזה אתם ממליצים לי לקחת? הנה המפרט שאני מתכנן לקנות בלי לוח אם:
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני מעוניין לעדכן ביוס.. אם אפשר מדריך בעיברית כלשהו... וגם איזה גירסה הכי כדאי לעדכן? הכי חדש שיש זה ה21 איזה כדאי? ואני רוצה לעדכן כי יכול להיות והחיישן של הטמפ' מזייף!
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מחשב בקרוב והשאלה שלי היא-האם עדאי להשקיע במעבד כפול ליבה של 64 bit?אני משחק די הרבה במחשב ומעוניין לשחק בכל משחקי הדור הבא על פירוט טוב,אבל השאלה שלי היא האם המשחקים ינצלו את זה?והאם ההשקעה הכספית כדאית יחסית למחיר? תודה.
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-
-
קבלו: http://hardware.gamespot.com/Story-ST-15177-1502-35-35-x (אני לא אומר ש-deluxe טוב אלה שה-dfi לא כזה סוס כמו שכולם חושבים) ודרך אגב אני יחפש עוד השוואות.....
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אוקי אז מה הלוח הכי טוב שיש בעולם? ממש מבחינת אובר קלוק פיצ'רים יציבות הכוווווווול [אל תתיחסו למחיר] תודה מראש נשמות יאללה ביי
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי שאלה שלא עוזבת אותי מאז הפירסום פה באתר על POWER 7 של IBM בכתבה היה כתוב שלמעבד יהיה אפשרי לשים אותו בלוח אם של AMD חשבתי לעצמי אז יהיה אפשרות לקחת לוח כמו ASUS L1N64-WS לשים בו שתי מעבדי POWER 7 להוסיף 4 כרטיסים הכי טובים שיהיה באותו תקופה והמקסימום זיכרון שיהיה אפשר לשים נגיד 16 עכשיו!!! בלי להגיד תגובות כמו זה בשביל קריסיס זה בה בשביל קריסיס או כול ספאם אחר אני סתם שאלתי אם זה מעשי לעשות וגם אפשר פירוט אם כן או לא תאמת אני רוצה תשובה של המומחים אבל אם זה מעשי לעשות את זה המחשב יהיה טוב לתוכנות רינדור ומשחקים? זה סתם שאלה כללית שלא עוזבת את הראש שלי אני לא מנסה להספים אבל אני חולם מה אי אפשר לעצור את האדם החולם : זאת באמת שאלה שלא מצליחה לעזו…
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד AMD 1ghz ולוח אם שקניתי לא מזמן שתומך גם בddr וגם בsdram הלוח מוגבל לבאס של 100mhz בגלל המעבד אבל הזיכרון שלי אמור ליהיות במהירות של 133mhz וכך הוא גם מראה בביוס. אבל בדקתי את מהירות הזכרונות דרך Hcpuid תוכנה שמצורפת ל Hardware Monitor שנראית לי מאוד מקצועית אבל התוכנה מראה שהזכרון שלי עובד במהירות של 100mhz ולא משנה איך אני משנה את הגדרת הזיכרון בביוס. אז אני רוצה לדעת אם הזיכרון יכול לעבוד במהירות של 133mhz על באס של 100mhz ? תודה מראש על התשובות שלכם !
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-