מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
כמו בכותרת, מה ההבדל בין הלוח Gigabyte K8NS לדגם אולטרה שלו? משהו מהותי, כגון ביצועים וכד'? - תודה.
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום רב אני מתכוון לרכוש בקרוב מחשב חדש עם מעבד של אינטל ממרטים וכתבות שקראתי התרשמתי ששני הסוגים המעבדים המומלצים הם E6750 Q6600 מי מהם (אם בכלל) עדיך למשחקים וגרפיקות (לא תלת מימד) בפוטושופ/פריהנד/אילוסטרייטור? העניין ש Q6600 יותר יקר בכ 500 ש"ח. האם שווה את המחיר? לא מתכנן OC תודה מראש על העיצות ודיעותיכם.
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד sempron 3000 .חיפשתי בהרבה מקומת לא מצאתי . מישהוא מכיר איזה חנות שיש להם במלאי תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
השאלה שלי היא: איך אני מחשב ארבע ליבות נגיד הQ6600 שהוא 2.4GHZ חבר שלי אמר שעושים 2.4*4=9.8 אז זה לא ניראה הגיוני ש9.8GHZ זה למעבד אז איך אני מחשב?
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
1. האם יש מעבדי AXP 2000 עם ליבת TBRED B? 2. איזה מהמעבדים של AMD עם ליבת ה TBRED-B הכי מומלצים ל OC 3. האם זה כל כך קל לפתוח מכפלת TBRED-B (לקצר בין שלושה גשרים?) 4. איזה סטפינג מומלץ לי לבקש ומאיזה סטפינג להתרחק? 5. האם זה נכון שה AXP 1700 TBRED-B הוא הכי טוב ל OC מכל הסדרה? 6. איזה זכרונות מומלצים ל OC וזולים (לא קורסאיר)? תודה רבה רבה!
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
היי, כרגע מותקנים אצלי 4 מודולים של 256. אני רוצה להוסיף זכרון וחשבתי להחליף רק אחד מהם במודול של 1GB (זה פשוט הכי חסכוני כך). האם זה אפשרי בבורד שלי? הבורד עובד בשיטת dual channel כך שבערוץ אחד יהיו לאחר ההחלפה שני מודולים בגודל שונה. עוד שאלה, מה ההבדל בין cl2 ל cl3 והאם זה קריטי עבור המערכת שלי? עוד שאלה, האם זה ישפר את ביצועי המחשב במשחקים ב vista? תודה, אופיר
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
תודה.
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי מחשב של דל קיבלתי אותו מארה"ב והביוס ננעל איך אני פותח אם יש למישהו סיסמא שיעביר לי אותה לאי מייל ואני יודא לו מאוד
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש, ונתקלתי בלוח הבא- abit Fatal1ty F-I90HD Radeon Xpress 1250 HDMI http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?DEFTITLE=Y&fMTYPE=LGA775&pMODEL_NAME=Fatal1ty%20F-I90HD יש עליו X700 מובנה, כך שהוא טוב למשחקים, והבמשך הזמן אני אוכל לקנות כרטיס מסך עם DX10. האם הוא לוח טוב? (האם סדרת הפטאליטי טובה ומומלצת?) האם הלוח גם יכול להתאים ל-OC...? הוא עולה 640 שקל. הוא כדאיי? תודה רבה... *יש לי עוד שאלה, מה ההבדל בין הלוח הזה ללוח השני של הפטאליטי IN-9 חוץ מהעניין של הSLI?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תוספת 32MB בתדר 100MHZ לזכרון קיים של 128MB בתדר 133MHZ מורידה את הקריאה של תדר הזכרון מ-133MHZ מלפני השדרוג ל-100MHZ לאחר השדרוג. (המעבד סלרון 850) השאלה אם תוספת בגודל הזכרון עדיפה בכלל?
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
וגם איזה גרסה הכי כדאי להתקין ואיך? אתם חושבים שזה יעזור במשהו? (עד עכשיו הכלל לא התעסקתי עם זה) תודה רבה לכל העוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום, הגיע הזמן לקנות מחשב חדש, לאחר 5 שנים. ה- Pentium 3 500 שלי כבר גוסס ואני חושב שהגיע הזמן לתת לו לנוח על משכבו בשלום (או במילים אחרות- לתת אותו לאבא שלי שישחק בו סוליטר). כמו שלפני 5 שנים קניתי את הטוב ביותר, גם עכשיו אני רוצה לקנות תותח שיספק אותי ל-3 שנים הקרובות. אני משחק די הרבה, עובד ב- Photoshop, גולש ולומד. לאחר התלבטות קשה אני חושב שאני אקנה Athlon 64 3200+ 939. הוא נראה לי הכי משתלם היום. ועכשיו (לאחר כל הסיפורים) הנה השאלה: 1. איזה זכרון הכי מומלץ לקנות? אני צריך 1 גיגה ושינצל את המעבד. אין מגבלת תקציב. האם יש באמת חשיבות לכל עניין התזמונים? חשוב לי שיהיה מאוד איכותי ומהיר. 2. איזה לוח אם הכי מומלץ לקנות? שוב, ללא הגבלת מחיר. הבנתי שנכון לעכשיו, ה- Nforce4…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Motherboard Name ECS H67H2-M3 (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) אם אתה יכולים להגיד לי מה האיכות של הלוח m הנ"ל והאם הוא כל כך משתלם ומממש את כל הפוטנציאל של המעבד הזה CPU Type QuadCore Intel Core i7-2600, 3500 MHz (35 x 100) והאם ECS זה חברה מוכרת והאם כדאי להחליף אותו ? תודה בכל מקרה :-)
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו אמר לי שכן. נשמע לי קצת מופרך. יש לי E8400 ובזמנו עברתי על כל המפרטים של המעבד הזה, של E8500 ושל עוד כמה מעבדים. לא מצאתי הבדל משמעותי בין שני המעבדים הנ"ל (למעשה אני הצלחתי למצוא רק הבדל אחד, מהירות שעון של 3.16 לעומת 3, וזה לא משמעותי כלל וכלל). מה דעותיכם?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי זכרון SpecTek 256MB DDR cas 2.5 PC2100 ב200 ש"ח+- מישהו מכיר? אהה... ובאותו הקשר עכשיו אני רוצה להקטין את הזכרון הוירטואלי כי יש לי יותר זכרון (256->512) אני יודע לאיפה הולכים כדי להוריד את זה אבל מה אני מוריד ולכמה?
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
http://www.tgdaily.com/content/view/31494/135/
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
איפה אני משיג את הכרטיס הזה בארץ ?? (מצ"ב קבצים...) תודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
מה האפשרויות הטובות כיום לשימוש ב 6GB זיכרון? איזה מערכת הפעלה? הדרישה היא לגיימר כבד.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שתי קיטים של זכרונות הקיט הראשון Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL4-4-4-12 הקיט השני Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DHX DDR2-800 CL4-4-4-12 לשתי הקיטים אותו מהירות 800Mhz ואותו תזמונים CL4-4-4-12 כרגע שתי הקיטים מחוברים ב DUAL CHANNEL בצורה הרגילה 1 - XMS2 2 - XMS2 DHX 3 - XMS2 4 - XMS2 DHX לשאלתי, אני רוצה לשנות את המיקום שלהם בצורה הבאה 1 - XMS2 2 - XMS2 3 - XMS2 DHX 4 - XMS2 DHX במילים אחרות ששתי זכרונות שונים (בצורה בלבד, הנתונים אותם נתונים כמו שאמרתי) יעבדו ב dual channel אני דיי בטוח שלא תהיה בעיה ולא תהיה ירידה בביצועים מישהו יכול לאמת את זה ?
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני לקראתקניית מחשב חדש ובחרתי מעבד E6750 ראיתי שבמפרטים ממליצים על הלוח הזה http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2615&ProductName=GA-P31-DS3L שמתי לב למספר אזהות של החברה לגבי סוגי זיכרון ועבודה עם מהירות מעבד כזו, כמו כן רשום שמתאימים זכרונות בעלי מטח של 1.8V ורוב הקיטים של 2X1024 הם בעלי מטח גבוה יותר. עד כמה אני צריך להתייחס לאזהרות ולגבי המתח של הזכרון. אולי בכלל עדיף לרכוש P35 ?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
יש היום משחקים שמנצלים את הכח של המעבד Q6600 או שעדין מיותר לקנות אותו???
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
האם יהיה הבדל ביצועים מורגש ? במיוחד במשחקים ומולטי טסקינג. פעם קודמת שרציתי לשדרג (ל - I5 750/760) הבדל הביצועים נראה לא ממש משמעותי והלוחות היו יקרים יותר וגם הזכרונות, היום גם אלה ירדו במחיר ואני שוקל לשדרג את פלטפורמת ה - 775 המזדקנת הזאת, האם זה רעיון טוב או בזבוז כסף ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברצוני לקנות זכרונות למחשב הישן שלי ( פאקרד בל גירסת ICONECCT פנטים שלוש 933 וניראה לי לוח משולב ) יש בשוק הרבה סוגים של זכרונות 133 SDRAM והם עולים אפילו יותר מ DDR 400 מה מהם מתאים לי ? אם מישהו יוכל להפנות אותי לחנות שמוכרים בה זכרונות כאלה במחירים סבירים ...
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכוונה ללוח שאפשר להכניס 4 מודולות של זיכרונות ולעבוד עם כולם בDUAL MODE? כי ל אינטל יש המון לוחות כאלו מה לגבי AMD?
-
- 8 תגובות
- 646 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה cpu-z והיא אומרת לי שהזכרונות שלי הם בsingle channel אז קראתי על הנושא קצת וזה נראה לי מוזר כי יש לי לוח אם שתומך בdual channel ושיש בו מקום רק ל2 סטיקים, ואני משתמש ב2 הסטיקים האלה באמת. הזכרונות והלוח הם מאייבורי.. זה הלוח: http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=K9N6SGM-V הזכרונות הם של חברה שנקראת ceon, פיזית הם לא נראים אותו דבר, אבל הבנתי שגם אם הזכרונות לא זהים זה לא אמור לגרום לבעיות מיוחדות. אז יש משהו מיוחד שצריך לשנות בלוח כדי לעבור לdual channel או שפשוט לא הבנתי משהו? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-