עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by can_not_lose,

אני לא מבין למה המחירים שונים כלכך ...

• 12 תגובות
    • 851 צפיות
  2. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.hexus.net/content/reviews/review_print.php?dXJsX3Jldmlld19JRD0xMjU1 כמובן אחרי אוברקלוק נחמד אבל עידין תראו חבל על הזמן זה חייה של מעבד וואלה אני חושב 3200+ כזה יספיק בהחלט לי לפחות

• 8 תגובות
    • 788 צפיות
  3. Started by Cyron,

אני מעוניין לקנות זכרון מארה"ב (אבא שלי נוסע עוד שבוע) אני צריך המלצה על משהו טוב, ללא צורך ב-OC המערכת תהיה מבוססת E6600 ולוח DS3 של גיגהבייט תודה

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  4. Started by iakovl,

אני משתמש בעיקר במחשב שלי להורדה ועם הקירור הרעשני שלי אני חושב על להפעיל את האופציה הזו על מנת שאוכל להחליש את כל המאווררים בלי שהחום יתחזק האם כדאי?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by mulderfox,

מצד אחד יש את Asus ROG x99 Strix Gaming שמכיל את כל מה שאני רוצה (תמיכה ב-USB 3.1 TYPE C לשמירה על ערך לעתיד בין השאר) ומצד שני את הלוח החדש של MSI - MSI x99a gaming pro carbon שנראה מעולה אבל קראתי על כל מיני בעיות הקשורות ללוחות MSI חדשים בעיקר בנוגע לבררנות יתר בקשר לזכרונות. כבר רכשתי 32 ג"ב בארבעה סטיקים של 8 ג"ב בשני קיטים כאלה: https://www.amazon.com/Crucial-Ballistix-Sport-DDR4-2400-BLS2K8G4D240FSA/dp/B00MTSWFMM האם שווה לשים עוד כמה דולרים ולקחת את הלוח של MSI, או שעדיף את ASUS? ואני ארכוש מעבד מהסדרה החדשה של אינטל i7-6850 תודה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by biton,

בתהליך הרכבת מעבד E6420 על לוח אם מסוג Gigabyte GA-965-DS3 התעוררה בעיה בהרכבת מאוורר ה- Stock שהגיע עם המעבד (LGA775) : כאשר אני מצמיד את המאוורר ולוחץ את 4 הפינים לתוך ה- MB מתפתח לחץ רציני על הלוח שגורם לו להתעקם. אין ברירה אלא לחזק את הפינים עד הסוף אחרת הם לא ננעלים, ואני חושש שיהיה נזק ללוח אם אני אשאיר את ההתקנה ככה. מישהו נתקל בבעיה הזו ? האם זו בעיה מוכרת במאוורר ה- Stock שאינטל מספקת או ספציפית במקרה שלי ? האם החלפת המאוורר תפתור את הבעיה או שמנגנון הנעילה בכולם זהה ? תודה מראש לעונים, ברק.

• 6 תגובות
    • 520 צפיות
  7. Started by noam,

קניתי את הלוח הזה למעבד Athalon 64 3000. יש שם אפשרות של D.O.T. שזה ראשי תיבות של Dynamic Overclocking Technology, שהלוח אם מבצע לבד OC אם הוא רואה שיש עומס על המעבד. מישהו מכיר את זה? שווה לנסות את זה או שזה סתם?

8. Started by ZeppeliN,

אהלן מה קורה? יש לי את המחשב שיש במפרט בצד <<< רציתי לדעת אם אני צריך לשדרג את המעבד שלי? כי אם אני מחליף את המעבד שלי אז גם אני מחליף את הלוח אם שלי... מהסיבה הפשוטה שהוא לא תומך במעבדים החדשים. אל תציעו לי OC, בגלל שאני מעדיף לא לעשות OC למעבד שלי למרות שיש לי אחלה טמפרטורות. עוד דבר, איזה לוח הכי טוב מביניהם? ASUS P5B Intel D975XBX Bad Axe ?Gigabyte 965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? תודה מראש...

• 8 תגובות
    • 590 צפיות
  9. איפה הרגיל? ואיזה דרייבר להוריד? http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=M2N-E תודה

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  10. קניתי core2 6300 , הגיע איתו גוף קרור של spire. http://www.spirecoolers.com/main/product_cpu_detail.asp?ProdID=268 האם הוא יספיק לקרור המעבד? אני גר באזור חם, לא מתכנן OC.

• 8 תגובות
    • 524 צפיות
  11. 6400 http://skypc.co.il/pl_product~AMD1192~60~0.htm או 6000 הרגיל....

• 9 תגובות
    • 635 צפיות
  12. Started by phantomII,

ברשותי כעת מעבד XP1800 ולוח ASUS A7V333. אני בונה מחשב שני לבית ורציתי לדעת איזה מעבד להביא במקום האם להביא XP1800 או מעבד 2500 או 2600 BARTON האם יהיה הבדל משמעותי בביצועי המחשב ? המעבד החדש יורכב על הלוח של האסוס. תודה לעונים.

• 12 תגובות
    • 930 צפיות
  13. שלום לכולם, קראתי את ה FAQ בנוגע לזכרונות, רציתי לשאול עוד כמה דברים קטנים. אז ככה, יש לי מחשב ישן: P4 2.8GHZ HT Asus P4P800 256mb DDR PC3200 CL 2.5 x 2 הלוח אם תומך בזכרון DDR PC3200, ולא מזמן נדפק לי מודול אחד של זכרון (היה 256mb x 2), אני רוצה לקנות זכרון "חדש". מחשב חדש לא אופציה כרגע לפחות לחודשיים-שלושה הקרובים והמצב עם 256mb לא מזהיר כמו שאתם מדמיינים. ולעניין: 1) האם אני צריך לחשוש מבעיות התאמה בין הזכרון ה"חדש" ללוח אם שלי? או שכל דבר ירוץ? 2) מה התצורה שהכי מומלצת ומשתלמת? הייתי רוצה לשדרג ל1GB (עד לפני שהמודול נדפק היה לי 512MB סה"כ) ? ואם אפשר כמובן גם המלצה ספציפית לחנות (אזור המרכז / פ"ת)

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  14. שלום רב, אין לי ממש כסף לקנות מחשב חדש, אבל אני חושב שאם יהיה אפשר לשדרג קצת את המחשב הנוכחי זה יהיה מעולה. הלוח אם שיש לי זה asus p4s800. ברור לי שזה ישן מאוד אך אני תוהה האם יש אפשרות להחליף את הזיכרון ראם הנוכחי של 512 mb באחד יותר מהיר נניח 2GB ולא תהיה בעיית תאימות? בנוסף אשמח לדעת מהו הכרטיס מסך הטוב ביותר שהלוח אם תומך בו? (כרגע יש FX5200) תודה מראש לעוזרים. נ.ב - אם זה אינו המקום לפרסם בו את אשכול זה, קבלו את סליחתי, היה נראה לי המקום המתאים ביותר.

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  15. Started by TopSound,

הבנתי שיש בעיה קטנה בלוח האם ASUS P5K-E, ברגע שמתקינים עליו כרטיס מסך "מפלצתי" אז הכרטיס מכסה 2 חיבורי SATA ומונע את הגישה ואת השימוש בהם. השאלה היא איך אני יכול לדעת אילו כרטיסי מסך לא מכסים את חיבורי ה-SATA, בכדי לדעת איזה כרטיס מסך לרכוש? כי למען האמת אחת הסיבות שאני רוצה לרכוש את לוח האם היא 6 חיבורי SATA לעומת רק 4 בדגם הסטנדרטי P5K. תודה.

• 9 תגובות
    • 897 צפיות
  16. יש לי 1 ג'גה זיכרון בקונרו,אם אני יקנה עוד ג'גה יהיה הבדל משמועתי בגלל הדואל? או שאני לא ירגיש? אני מתכוון במהירות של התקנת יישומים ו/או במשחקים כבדים

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  17. הי אני רוצה לקנות מחשב חדש וקיבלתי המלצות למפרטים. ההיתי די סגור שאני הולך על שילוב של AMD Phenom™ II X4 BLACK EDITION 955 3.2GHZ 125W AM3 6MB ן Gigabyte GA-MA78LMT-US2H AMD 760G + SB710 AM3 יוצא בערך 1200 שקל כשהגעתי לחנות המוכר אמר לי שזה מעבד שמתחמם מאד וקירור הסטוק שבא איתו לא מספיק טוב ושאני יקח גם איזה קרור טוב ,תוספת של 150 ש"ח. פה אני מתחיל להתלבט במחיר הזה אני חושב שכבר אפשר לקנות מעבד CORE I5 + לוח אם(לא יודע איזה) אני מקבל מעבד קצת יותר חזק ש צורך פחות חשמל ושקירור הסטוק שלו אמור להספיק. איזה שילוב עדיף?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by b127,

מחפש בארץ שני גיגה זכרונות הכי זולים שיגיעו בבטחה לבאס 400. או 800 VALUE או 667 שיצליח להגיע ל400 בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  19. Started by Bashash,

המלצה ללוח X48 תקציב-1100 ש"ח אם תוכלו לנמק אני אשמח מאוד! תודה רבה לכל העונים!

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  20. Started by aerocool,

צריך חוות דעת על זיכרון הבא: Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 CAS2 Memory w/Ultra Coated Copper Heat Spreader האים מישהוא ניתקל בבעיות תאימות איתו ומה היכולות של הזיכרון הזה. ERO

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  21. Started by kobi01,

נראה לי מוזר. קניתי מחשב פנטיום 4 630 3.0G לוח אם EatonVille שלפי המפרט אמור לתמוך בזכרון DDR2 533. אני מעוניין בדואל-2X512Mb. הדילר אומר שהיות ומהירות הבס 800 , הלוח יכול לתמוך בזכרון רק עד מהירות DDR2 400 . מה זה?

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  22. Started by roadrunner,

ומאיזה סטפינג? תמליצו לי בבקשה גם על זיכרונות ל-OC במחיר נורמלי.

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  23. Mushkin RedLine XP4000 DDR500 1GB (2x512MB) 2-2-2-6 עולה 1190 שח בפנדה....ביחד עם משלוח 1240 שח... שווה??.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by kobiatti,

אני מתכנן לקנות מחשב אשר יעודו למשחקים. בנתיים אני מתלבט בין כרטיסי מסך 4870 ל-4850. ברור לי שה-4870 נותן ביצועים טובים בהרבה. הסיבה להתלבטות שלי היא שאם אני לוקח את ה-4870 זה אומר שאצטרך לקחת גם לוח אם/מעבד (מעדיף dual 2 core) ואולי זכרון (מעדיף 4GB) יקרים יותר? (כאשר הדגש שוב,שהמחשב יעודו למשחקים). או שזה כלל לא יפגע בביצועים במשחקים ? ? במידה והתשובה היא לא,על איזה מעבד/לוח אם/זכרון מומלץ לי לקחת בתקציב בינוני? (אין לי מספר מדוייק כיוון שאני מזמין את מירב החלקים מחו"ל). תודה רבה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 908 צפיות
  25. המחשב מיועד לאחותי, לא לפעולות כבדות. עם זאת חשוב לי שהמחשב יהיה יחסית חזק. המחשב לא לאוברקלוקינג. אני יותר נוטה לכיוון אינטל בגלל הטכנולגיה היותר מתקדמת. אינטל: מעבדי אינטל‏ Price Units Total Core 2 Duo E4300, Bus800Mhz, s775, 2MB 650 1 650 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Price Units Total 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 460 1 460 זכרונות‏ DDR II 667 Price Units Total 1GB Kingston 240 2 480 Total price 1590 ¤ האם יש טעם להשקיע בלוח 965, שעולה בערך 100 שקל יותר? AMD: מעבדי ‏AMD‏ Price Units Total Athlon 64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore 600 1 600 לוחות אם למעבדי ‏AMD‏ GIGABYTE Price Units Total M55SLI-S4 AM2, NF4 SLI, DDRII 800, 2xPCI-E 465 1…

• 3 תגובות
    • 531 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.