עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי. אני מעוניין לקנות את המעבד Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB קודם כל לגבי הזכרונות, אני מבין שהלוח תומך בזיכרונות של עד 800 DDR 2, השאלה עם אני אקנה זכרונות של 667, חוץ מהעבודה המעבד יעבוד יותר לאט מול הזכרונות האם שאר הדברים כמו מהירות המעבד עצמו ומהירות הלוח ישארו אותו דבר או שגם ה FSB ירד? המעבד לא יעבוד על מקסימום מהירות? חוץ מזה איזה לוח כדאי: P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E ASUS ?965P-S3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E GIGABYTE? GIGABYTE ?965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? אני בעיקרון מעדיף את ASUS בגלל האמינות. תודה, להתראות.

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  2. Started by WereBunny,

אהלן, יש לי מחשב שכבר זמן מה סובל מקריסות/אתחולים/מסכים כחולים, לאחר שלא הצלחתי להבין מה הבעיה לקחתי אותו למעבדה (דבר שלא עשיתי מעולם) שם בדקו והגיעו למסקנה שהלוח-אם דפוק. (MemTest מראה שגיאות ב2 זוגות שונים של ראם בכל אחד מ4 החריצים) המפרט שלי: AMD Phenom II X4 965 Gigabyte GA-MA790XT-UD4P Crucial Ballistix Sport 2x8GB FSP HYPER 700W Radeon HD 7870XT Western Digital 1TB Samsung Evo 850 SSD 250GB ומארז פשוט של Cooler Master elite המעבדה אמרו שהלוח שיש להם לא תואם את המעבד שיש לי. אני חושב שכבר לא כדאי לקנות לוח כל כך ישן (אם בכלל נמכר תושבת AM3). אמ;לק: צריך המלצה לשילוש זול כמה שאפשר,…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. שלום,אני לא מבין כל כך בנושא ואשמח לעזרה. נשרף לי הלוח אם ואני לא יודע אם החלקים שלי יתאימו ללוח אם מודרני. יש לי גיפורס 6600GT,גיגה ראם של DDR400 וAMD?3000 ליבה אחת. הלוח אם הזה למשל:‏M2N68-AM SE2 AM2+, nForce 630a, DDR2 1066, PCI-E, VGA, HDAudio, Lan‎ אני רואה שהוא תומך בDDR 2.חוץ מזה,הוא יתאים לשאר הרכיבים שלי? אם לא,יש לוח אם שנמכר שיתאים לDDR400? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  4. Started by lital_shoham,

היי האחד הוא single side 256 MB והשני הוא 128 dual side שניהם 133 MHZ הבעיה היא כשאני מכניסה את ה- 133 המחשב עולה אך ה-XP עושה בעיות. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  5. שלום! אני מעוניין לקנות זכרונות (PC4000(500HZ. המחשב שלי הוא (P4 2.8 800Hz HT, Abit AI7, Geforce FX 5900XT(Gigabyte. והדרישה שלי מהזכרונות היא: אמינות יציבות וOC. אני עובד עם ווינדוס XP וווינדוס 2000. השאלה היא, האם עדיף לקנות זכרון איכותי יותר עם תזמונים טובים וכ"ו.. בכמות של 2x256MB, או שאולי עדיף זכרון "פשוט" אבל בכמות יותר גדולה של 2x512MB? כמו כן אבקש המלצות ליצרנים של זכרונות - למרות שהבנתי פחות או יותר מהפורום שOCZ הם ממש טובים. תודה

• 33 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by (G),

תציעו לי לוח אם מעולה ל-OC במחיר 900 שקל ניתן לחרוג בקצת מהמחיר. מה אתם חושבים על P35-DS4 של גיג'הבייט או מישהו אחרי עדיף? תודה.

• 9 תגובות
    • 828 צפיות
  7. אז מעבד i9-7920X יהיה עם מהירות של 2.8GHZ ומחיר של 1200$ לעומת מעבד RYZEN 1920X מהירות 3.5GHZ עם TURBO ל4GHZ במחיר של 800$ שניהם 12 ליבות אבל יש יתרון לAMD במהירות מה שעושה יתרון הIPC של SKYLAKE X ללא חשיבות... לגבי מעבד 1950X שזה 16 ליבות יהיה המחיר 1000$ וסביר שמהירות מעבדי INTEL 14/16/18 ליבות יהיו בעצם במהירות של מעבדי XEON בין 2GHZ ל2.5GHZ... בנקודה זו בזמן אנטל צריכה ללחוץ על כפתור REST בכל מה שקשור לDESKTOP... כך תראה הקפצה של AMD השאלה עם קירור או בלי קירור נוזלי ???

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by ^Z^,

שלום יש לי זכרון G.skill, כל התוכנות מראות אותו ככזה (אוורסט, PCWIZARD וכו') אבל כשאני פותח את המחשב אני רואה שכתוב על הציפים ובעצם גם על זכרון עצמו ceon. האם Gskill משתמשים בצ'יפים של ceon או שאולי רימו אותי?

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  9. זה כבר עבר כל גבול ! זכרונות קורסייר שעלו 900 שקל היום עולים 1300 שקל ועוד הרבה זכרונות , וזה רק בחנות שאחת שבדקתי אז זו רק ההתחלה! זה בלתי יאמן החמדנות הזאתי! אם לעוד אנשים נמאס מזה אני חושב שכדאי שתגיבו על כך בתקווה שבעלי החנויות יראו את ההודעות האלה ויבינו שהמחירים האלה בישראל נמאסו! לא מספיק שהמחירים פה מסוגלים להגיע עד לכ1000 שקל יותר ממה שאפשר לקנות מחו"ל הם עוד מעלים את המחירים לשמיים! אני חושב שהבעיה היא בחמדנות של בעלי החנויות ולא התייקרות של שבבים או כל דבר מהסוג הזה. אני מקווה שעזרתי לכם להבין שאנחנו צריכים לא לקנות כלום מהחנויות עד שהמחירים יהיו שפויים , ואני מקווה שתעזרו לעוד אנשים להבין זאת. אז בבקשה קצת תגובות ועזרה עד שנוריד את המחירים! ;D

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by nondos,

שלום, משהו שלא ברור לי נקח לדוגמא את המעבד Q6600 של INTEL המעבד הוא בעל ארבע ליבות ובמהירות של 2.4GHZ כידוע האם הכוונה שכל ליבה היא במהירות 2.4GHZ או שכל כל הליבות ביחד במהירות של 2.4GHZ כלומר כל ליבה במהירות 0.6GHZ? תודה

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  11. Started by IG,

קיבלתי את המחשב הזה לפני שבועיים ויש לי כמה שאלות: המפרט שלו זה 512 MB, סנטרינו 1500 (1MB קאש), R7500 מובייל (32MB- לא משותף!) 1. אני רוצה לדעת אם אני אוכל להריץ משחקים חדשים, וכמה עולה להחליף את הכרטיס מסך למשהו יותר רציני והאם זה בכלל כדאי 2. איפה אני יכול לבטח את המחשב 3. זה בסדר שאני משאיר אותו מחובר לחשמל כל הזמן? או שאני צריך לפרוק את הסוללה מידי פעם (אם כן, אז כל כמה זמן?) 4. לאיזה כרטיס "רגיל" משתווה הR7500 mobil

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  12. אם אפשר את המקסימום ביצועים ומהירות שניתן למצוא במחיר הזה... ותודה רבה

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  13. בעל חנות מחשבים ידועה אמר לי שכל המעבדים בסידרה 2XXX ו 5XXX של אינטל זה לא שתי ליבות זה ליבה אמיתית ואחת וירטואלית כמו HT . זה נכון ? E5200 זה ליבה אחת אמיתית ? והשניה וירטואלית ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by rooten,

קניתי בארה"ב לוח אם: gigabyte ga-p35-ds3l/s3l במטוס שני חלקים קטנים בלוח אם התפרקו(מסומנים באדום למטה בתמונה). יש דרך לתקן את זה לבד? ואי אפשר להשתמש בלוח אם בלי שני החלקים האלה(נראה לי זה חלקים שקשורים לחשמל)? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  15. שלום לכם, אני מאוד מאוד מעוניין לרכוש זיכרון של OCz. OCZ EL DDR PC-3200 1GB (2x512) Dual Channel Platinum Kit וממש מעדיף ללכת על הרוויז'ן השני שלהם המוצלח יותר למעבדי AMD...במיוחד לאוברקלוקרים: OCZ EL DDR PC-3200 1GB (2x512) Dual Channel Platinum Revision 2 Kit ;D לצערי אני לא יודע איפה אני יכול להשיג בארץ את הגירסה המשופרת Revision 2 של הזיכרון הזה :'( כל מה שמצאתי ובקושי....זה את OCZ EL DDR PC-3200 1GB (2x512) Dual Channel Platinum Kit אשמח לדעת האם מישהו מכם יכול לעזור ולומר לי איפה אני יכול להשיג Revision 2 יכול להיות אתר אינטרנט ישראלי או חנות בארץ. תודה רבה רבה....אני צריך את הזיכרון דחוף !! ככה שאם בזמן הקרוב אני לא אמצא Revision 2 בארץ (בושה !!!!) אז אני אלך על…

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by eladbu,

שלום לכולם יש ברשותי E8400 עם לוח גיגבייט P45 4 גיגה זכרון וקולר של גיגהבייט על המעבד מעוניין לעשות OC כרגע המעבד עומד על 23 מעלות מה את ממליצים???

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  17. Started by gnagar,

אני יודע שההבדל העיקרי בינהם זהו ש ב -DS4 יש קירור לצ'יפסט ! מה שמדאיג אותי הוא במידה והקירור לצ'יפסט הולך אז כל הלוח הלך ואולי הוא נוטה להתקלקל יותר ? השאלה איזה לוח עדיף מבחינת עמידות לאורך זמן ?

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  18. אהלן, מתלבט בין 3 לוחות אם למעבד 2500K שזמינים כעת ליד איפה שאני גר. אני מעוניין לעשות OC אבל לא משהו מטורף, אני בד"כ משתמש בקיבצי אקסל גדולים, מסדי נתונים (SQL, כמה ג'יגות, משחקים פעם-פעמיים בשנה) למחשב יהיה ספק 650W של קרוסייר וכ.מ 460GTX, אשמח גם לעצה לקניית זיכרונות ל OC מאחת החנויות: newegg.com או www.tigerdirect.com או www.amazon.com (לא גר בארץ) הינה הדגמים והקישורים: ASUS Sabertooth P67 LGA 1155 Intel P67 ATX Motherboard http://www.microcenter.com/single_product_results.phtml?product_id=0358056 ASUS P8P67 LE LGA 1155 P67 ATX Intel Motherboard http://www.microcenter.com/single_product_results.phtml?product_id=0358067 Gigabyte GA-P67A-UD3 LGA 1155 P67 ATX Intel Moth…

• 24 תגובות
    • 5.4k צפיות
  19. Started by adizarko,

אני צריך הצעה לזכרונות למפרט הבא: Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE מעבד ABIT AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE לוח אם בעיקרון זה מחשב למשחקים כבדים. אני לא יודע אם יתבצע בהם OC אבל עדיין זקוק לזכרונות שיתנו ביצועים טובים במיוחד למשחקים. בנוסף אם ניתן שהם יהיו מKSP אך לט חובה. שכחתי לציין 2 סלוטים של 512 במחיר סביר . תודה

• 9 תגובות
    • 720 צפיות
  20. בסדרה האחרונה של אינטל למשל צריך לוח P67 בשביל לבצע אוברקלוק למעבד, איך מזהים לוח של AMD שמיועד/טוב לOC?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Crown,

יש לי ספק כח בלי 24 פינים יש לו כבל אחד של 20 פינים וכבל נוספת של 4 פינים. איך אני אמור לחבר אותו? צירפתי תמונה, האם חיברתי נכון? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 540 צפיות
  22. Started by thejinji,

סיבת ההחלפה : היי היו לי המוני מסכים כחולים ואחרי שבירת ראש של כמה ימים החלטתי לפרמט ההתקנה של הXP מריצה את כל הקבצים וברגע שמגיע המסך של בחירת הכונן להתקנה או תיקון (המסך הראשון שבו יש אפשרות INPUT) המחשב נכבה לא ריסט רק נכבה וזהו החלפתי דיסקים קשיחים SATA וגם IDE הרצתי בדיקות זיכרון MEMTEST ואפילו את של מיקרוסופט נתקתי כל חלק מיותר ואפילו חיברתי את המסך ישירות ללוח בדקתי לו חום ניסיתי גירסאות שונות של XP כולן נבדקו על מחשבים אחרים ועובדים מצויין לקחתי את הSATA למחשב אחר והתקנתי עם הדיסק שלי- זה דווקא עבד אבל לא עשיתי SYSPREP אז לא יכלתי לנסות אצלי בדקתי לייב CD של UNIX ועובד מצויין מרוב ייאוש וכמובן צורך עמוק להיות אונ-ליין התקנתי 98 פעם אחת הוא נכבה באמ…

• 8 תגובות
    • 860 צפיות
  23. Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 W Front USB 300W LG GSA-4167B 16x White Bulk DVD-R/RW+-R/RW Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 2M 64-bit Socket 775 Box CPU Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5" FDD Western Digital 200GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory Leadtek FX6600 PX6600TD PCI-e 128 Mb Retail Video Card בעקרון צריך שהלוח יתמוך ב SATA 2 .. ו DDR2 וכמובן PCI-E

24. שלום יש לי ידידה עם Q6700 ולוח תומך DDR2 בלבד (יש 4 סלוטים). הוא מעוניינת שיהיו לה סה"כ 16GB של זכרון. המטרה - CUBASE. לא הצלחתי למצוא את הדבר הזה במחיר שפוי. האם למישהו יש רעיון? אם לא, היא תשדרג שילוש. תודה

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  25. Started by ranko,

ברצוני לבדוק תזכרון RAM שברשותי,הורדתי את תוכנת memtest86-3.5.iso לדיסק וצרבתי אותה,הפעלתי אותה במצב דוס. הבנתי שאסור שהתכונה תעשה יותר מ5-6 טסטים,מכיון שזה יכול לשרוף את הכרטיס זכרון. שאלתי היא וגם צרפתי תמונה, כמה טסטים עברתי עד עכשיו,כי פשוט התוכנה עבדה בערך 10 דקות,וזה הראה מספר 7# למעלה,ולמטה זה הראה בשורה של ה"פס" 0,דיינו זה טסט 7? ? 7? או 0,או לאן אני צריך להתסכל לשורה של ה"פס" או "טסט"? זה קצת מבלבל,בגלל זה החלטתי לעצור תבדיקה,ולעלות תשאלה פה תודה רבה לעוזרים.[br]פורסם בתאריך: 30.08.2009 בשעה 18:32:21 עוד תמונה[attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.