מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
מחשב ה-NUC העוצמתי ביותר של אינטל מאז ומעולם הוצג בתערוכת CES 2016 מאחורי דלתות סגורות, ונשמע כמו פרוייקט מסקרן מאוד בחודש שעבר הגיע אלינו דיווח מעניין מאוד אודות מכונה בשם Skull Canyon שמכינה לנו אינטל – מחשב NUC עוצמתי במיוחד שיתבסס על שבב שטרם הוכרז עם ליבה גראפית מובנית מדגם ה-Iris Pro 580. העוצמתית ביותר שאינטל כללה אי פעם במעבד. תערוכת CES הגיעה, ולמרות שקיווינו לתצוגה מעט יותר גרנדיוזית – אנחנו יודעים כעת שה-Skull Canyon הוא אמיתי והוא בדרך, עם פרטים קצת יותר מוחשיים אודותיו.לפי אנשי האתר tomshardware שזכו לצפות באב-טיפוס של המחשב (אך לא לתעד אותו), Skull Canyon יתבסס על מעבד נייד מרובע ליבות מדור ה-Skylake וממשפחת ה-H, עם מעטפת תרמית סטנדרטית עבור דגמים …
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מעבד 6300 יכול להפעיל משחקים כבדים עם כרטיס מסך 1800GTO ? למשל ניד פור ספיד מוסט וונטד וspore המשחק שמדברים עליו הרבה? אפילו שיש לו 1.8 GHZ?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה אני קראתי את רוב הדברים על לוחות אבל עדיין לא הבנתי איך לבחור לי לוח אם מתאים מה זאת אומרת אז ככה איזה מהירות ומה זה אומר לגביי המעבד האם אני יוכל לשדרג לי לוח אם למעבד יותר חדש שיצא . כשאני קונה מחשב מה חשוב לדעת על הלוח -אם. ואיך אני מתאים לי לוח אם למעבד ולזיכרנות. מצטער שאני קצת מבלבל אני לא מבין בזה כל כך אז אשמח לעזרה המחשב הוא למשחקים ולשאר הדברים אבל לרוב משחקים. (חשוב לי לדעת איך לבחור לוח-אם מתאים לצרכים אלה )
-
- 5 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה מהירות זיכרון היא האידיאלית למעבדי הקונרו החדשים האם זיכרון במהירות 800 יוציא את המיטב המעבד\ או שעדיף זיכרון מהיר יותר אולי אפילו 1066 אני מדבר על המעבדים העליונים בסידה בבאסים של 1066 תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום אני צריך לוח למעבד Q6600 במחיר סביר למחשב שעובד הרבה שעות ואולי גם אוברקקלוק עתידי רציתי לדעת האם יש חשיבות למהירות לדוגמה E8400 1333MHZ Q6600 1066MHZ ולמה E8400 יותר זול
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
מה שרשום למעלה אז כמה על איזה תזמונים להשים את הזיכרונות כדי שיפעלו הכי טוב שיכו להיות הם כרגע בOC של E8400מ 3GHZ ל 4050MHZ ופועלים במיהורת של 900MHZ אז על איזה תזמונים להשים את זה ?
-
- 5 תגובות
- 547 צפיות
-
-
טוב אז כמו שכתוב בכותרת יש לי שני סטיקים של 2GB KINGSTON הרכבתי את שניהם כמו שצריך ובביוס רשום שיש לי 4GB אבל כשאני נכנס לווינדוס ובודק ( קליק ימני על המחשב שלי ואפשרויות) הוא רושם לי רק 2 גיגה. גם כשאני בודק בTASK MANAGER הוא רושם 2. אני עובד עם ווינדוס 7 32 ביט [attachment deleted by admin]
-
- 29 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
קניתי G.SKILL 2GB 800 , האם זה יתאים למערכת מאד ישנה, לפחות 3 שנים ומה יקרה עם אני ישים אותם? יש מצב שמשהו ישרף לי או ילך?
-
- 13 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המאווררים שיש לי (מה שאפשר כמובן, אם יש חיבור) ללוח אם כדי לבדוק את המהירות (האם בהכרח אם מחברים אז אפשר גם לשלוט על המהירות ?) יש לי פה כמה סלוטים על הלוח... יש cpu fan כמובן הוא מחובר למעבד. ויש עוד שניים cpu fan1 ו cpu fan2 ויש עוד אחד בשם pwr fan אני מניח שהשניים הראשונים הם למאווררים או אולי אני טועה ואם כן אז למה השלישי ? אולי בשביל הספק ?! (למרות שיש לו חיבור אחד שמראה על טמפרטורה) בחוברת של הלוח שלושתם בנויים בדיוק אותו דבר (ועדיין שניים נקראים אותו דבר ועוד אחד שלא) : GND +12V Rotation שאלה אחרונה, כשאני מחבר את הכאבל 3 פינים לסלוט הספציפי שלו איך אני יודע על איזה צד כי בעבר ניסיתי לחבר וחיברתי הפוך ונשרף הכאבל אז חבל לנסות סתם ושיקרה משהו. תודה…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מעבד עדיף במחשב נייד, הT2130 או הT2330 ? ה2130 הוא 1.8 מגהרץ dual core וה2330 הוא 1.6 מגהרץ core duo ויותר חדש. תודה רבה. דני
-
- 7 תגובות
- 473 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה כי אני לא כל כך מתמצא בנושא זה... חבר שלי קונה למחשב שלו 512 זיכרון פנימי לאחר שסבל הרבה מאוד זמן עם 128. הוא מתכוון לשים את ה 516 ולהעיף את ה 128, ורציתי לדעת אם אני יכול לקחת ממנו את ה128 ולהוסיף פשוט ל256 שיש לי במחשב? זה דבר שאפשרי לעשות? אני צריך לבדוק קודם משהו?
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
האם הלוח GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 תומך בצורבי SATA?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לוח-אם עם מערכת קול טובה, מקודד 1080P ויציאת HDMI. קיים כזה לוח? תודה
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום. אני מצטער על חוסר הידע שלי בחומרה אבל נדמה לי שעליתי פה על משהו מוזר, אשמח אם תעזרו לי. יש לי את הזיכרון הבא http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_el_ddr_pc_3200 , עכשיו מדובר בזיכרון 400MHZ. לוח האם שלי הוא http://www.albatron.com.tw/english/it/mb/specification.asp?pro_id=79. כאשר אני בודק את חוצץ הזיכרון ב CPU-z\Everest רשום לי שמהירות הזיכרון היא 200MHZ :s05: עכשיו שמתי לב שבמאפייני לוח האם שלי רשום: 3 DDR200/266/333/400 Memory Sockets, רציתי לשאול האם יש חשיבות למיקום של הזיכרון בסלוטים? בגלל שאני שם לב שהסלוט הראשון הוא 200MHZ, והזיכרון שלי נמצא בסלוט הראשון באמת... תודה מראש ושוב סליחה על הבורות :-[
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב מבוסס Pentium D, שעושה בעיות, מדי פעם יש מסכים כחולים. הרצתי Memtest וגיליתי שגיאה בזכרונות. לוח האם שלי, של Gigabyte, תומך בעד 2GB זיכרון DDR2 במהירות עד 533. האם הסיבה יכולה להיות שיש לי זיכרון במהירות 667 ? אני רוצה להחליף אותו ( יש לי 1GB ), וקשה לי למצוא זכרונות איטיים יותר מ - 667. אני חשבתי עד כה שאם אתקין מהירות גבוהה יותר זה יעבוד, פשוט על מהירות של עד 533. מה דעתכם ?
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
Motherboard Properties Motherboard ID 07/11/2006-I945-6A79TG08C-00 Motherboard Name Unknown Front Side Bus Properties Bus Type Intel GTL+ Bus Width 64-bit Real Clock 536 MHz Effective Clock 536 MHz Bandwidth 4286 MB/s
-
- 10 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לי מעבד 3.0 GHZ..והטמפרטורות הם 65-70 מעלות..זה נראה לי מאוד גבוה.. מה אתם אומרים?
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי! אחי הקטן רוצה לשדרג את המחשב שלו כרגע יש לו את ה e6600 c2d הישן (2.4 ghz ) קראתי קצת בפורום וראיתי שמציעים את המעבד Athlon II x4 Quad Core 640 כמעבד לגיימינג תקציבי האם המעבד הנ"ל מספיק לגיימר בינוני+ העניין הוא שהתקציב מוגבל והמחיר של המעבד הזה ביחד עם זכרונות ולוח אם מגיע בערך ל 1300 שקל שזה טוב מבחינת ההוצאה שהיא לא כבדה...(כרטיס מסך כבר יש לו) השאלה אם זה יספק ויתן קפיצת מדרגה מהמעבד הנוכחי שלו ?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אני מנסה להחליט בין asus p5gd1 לבין asus p5gd1-vm המחיר די דומה ואני לא ממש מצליח להבין את ההבדל ביניהם. אשמח אם תוכלו לעזור. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
חברה אני צריך שתסבירו לי מזה dual channel בזכרונות? לידורר..!
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
אחי הקטן מדבר איתי כבר שנה על מחשב HTPC לדירה שלו והחלטתי לכבוד היומולדת הממשמש לארגן לו אחד. מה דרישות המינימום של מעבד+לוח אם+זכרון למפרט כזה, שיוכל להריץ סרטים באיכות HD 1080P? (שינוי גדול מ 720P?) אני יודע שאפשר לרכוש מערכת מלאה אבל דווקא הייתי רוצה להרכיב לו אחד - יש לי את שאר רכיבי החומרה הנדרשים (ספק, כרטיס מסך, מארז)
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הלוא אם שלי הוא gigabyte k8ns ultra הקיצר תמיד שאני בודק את הטמפ' שלו דרך אוורסוט הטמפ' היא 25 מעלות וזה לא נראה לי הגיוני שתמידד זה אותו דבר יכול להיות שהחישן מזיף או משהו כזה?או שאוורסט מזיפת? אם איזה עוד תוכנה אפשר לבדוק? חשבתי שאולי אני ישים תיד וככה בערך אני ידע בערך מה הטמפ של הלוח אז איפה צריך לשים את היד? ליד הסוקט של המעבד? ד"א מזה גשר דרומי וגשר צפוני??
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שאלה בשביל חבר שלי. הוא מתכנן לקנות את הלוח הנ"ל עם 2GB זיכרון כרטיס מסך וכ'ו...אבל מעבד הוא רוצה לחכות לחדשים E6550 או דומיהם....בקיצור יש לו מעבד פנטיום 4 חד ליבה שהוא מעוניין להשים על הלוח הזה (ABIT IP35) לתקופה שעד שהוא ייקנה מעבד חדש...הפנטיום 4 הוא גם סוקט 775...סידרה 5XX אם אני לא טועה...הוא יעבוד על הלוח או שהלוח לא ייתמוך בו? פשוט אין לי ממש מושג בלוחות החדשים האלו..עוד לא היתנסתי ב'ציפסט החדש
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 910 צפיות
-
-
היתי רוצה לדעת איזה מעבד של amd משתווה לביצוים של intel 2.8 800mhz או שהו בערך אותו מחיר של ה-intel.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-