עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Inertia,

יש לי מחשב ישן. celeron 500 mhz עם לוח אם P38-F של אסוס. ניסיתי להתקין עליו כרטיס מסך מסוג GeForce2 mx 400, גם כן של אסוס- אבל זה לא עובד. כאשר הדלקתי את המחשב הוא צפצף כמה פעמים ולא הדליק את המסך... פתאום המסך כן נדלק אבל העכבר והמקלדת לא תיפקדו... אחר כך הוא כבר לא נדלק יותר... האם שני הרכיבים לא מתאימים יחד או שעשיתי משהו לא נכון?

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  2. Started by Enable,

יש לי כרגע לוח ASUS P5K/EPU שהכרטיס קול שלו דפוק, חיבורי ה USB פעם עובדים ופעם לא וכו... המפרט שלי e8400 2gb ram thermaltake 500w hd6850 אתה יכלים להמליץ לי על לוח טוב ואמין שעןלה בסביבות ה 300 שקלים? תודה

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  3. >מהם כל הסוגים גם בעולם, איזה מהם קיימים בארץ ואם אפשר לסדר אותם מהטוב ביותר לפחות טוב תודה ;D

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  4. Started by itamar100,

תקציב בסביבות ה 3000 שקל מטרת השידרוג מהירות וזיכרון מפרט נוכחי יש לי מחשב ככה Intel® Core2 Duo CPU E4500 @ 2.20GHz 2.20 GHz זיכרון : 2 GB ולוח M אני חושב של ASUS ( אני לא יודע איך לבדוק ) . מערכת הפעלה מה שתמליצו לי שימושים מיוחדים לא עושה OVERCLOCK קונה הכל ב KSP הערות אז מה שאני רוצה להגיד פה . זה אם אני רוצה להחליף זיכרון ל 8 GB ומעבד Core i7 860, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray או Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray אז צריך להחליף עוד משהו במחשב כמו לוח M או אין לי מושג מה ? לא ידעתי בדיוק איפה לשים את האשכול אז אם זה לא במקום הנכון תעבירו תודה ענקייייתתתתתתת לעוזרים :yelclap: :yelclap: :yelclap:

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  5. Started by the_one23,

שלום, יש לי שאלה לגבי שני הפונקציות שקימות בביוס למעבד E6750 שלי -הC1E ו EIST מה שני המפונקציות האלו עושות? ואיזו מביניהן היא זו שמורידה את המכפלה של המעבד לX6 בזמן מנוחה?

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  6. Started by iakovl,

למה שרק יהיו מעבדים בOCDB למה לא להוסיף גם זכרונות וכרטיסי מסך אני בטוח שאנשים ירצו לדעת גם על הניסיונות בOC של אנשים אחרים בזכרונות וכרטיסי מסך בכל מקרה רעיון

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  7. Started by qpalzm,

בהשוואה ל-318mhz עם SLI-DR: http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2620&p=10

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  8. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

ראיתי את הזכרונות האלה ב KSP ב 300 שקל ויש לי עכשיו כסף זמין,עכשיו יש לי זיכרון של DIMM1 256 mb וזה לא מספיק לי. האם זה יעבוד על הלוח שלי? והאם אני יצטרך להוציא הזיכרון שיש לי עכשיו ולשים את החדש??? ואם לא על איזה אתם ממליצים לי? הזכרונות שלי: וזה הלוח:

• 10 תגובות
    • 662 צפיות
  9. Started by abcdjkh,

מי לדעתכם יותר טוב לQ6600, לצפיה בוידאו ויישומים משרדיים וOC? (נא תנו הסבר) GIGABYTE GA-P35-DS3 GA-P35-DS4 ASUS P5K (QUAD READY) INTEL P35 FSB 1333MHZ HD AUDIO GBL רעיונות אחרים (עם הסברים למה( יתקבלו בברכה. עד 1300 ש"ח (אין חובה לניצול מקסימלי)

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  10. שלום, ראיתי פה דיון על זה שהQ9450 יצא והגיע לארץ, אבל החנות שהביאו ללינק לא הייתה כל כך חנות טובה,והרבה רשמו עליה בזאפ ששילמו ולא קיבלו אז אולי הם מרמים, אז באמת יצא הQ9450? ועוד משהו: אם אני בוחר את הQ9450,אז מה אני צריך לבדוק בלוח אם מסויים אם הוא מתאים למעבד? אם יש לשניהם את אותו SOCKET?או שיש עוד כמה דברים שצריך לבדוק?(קראתי את המאמר פה על לוחות האם,אבל אני רוצה לדעת ב100%,אז תענו בבקשה ואל תתנו לינק למאמר ההוא) ואיזה צ'יפסט עדיף לשימוש עם הQ9450? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 661 צפיות
  11. אהלן יש לחבר שלי שנ סטיקים של 128 ג'נריים והוא רוצה לקנות עוד 256 אז כמובן שזה לא יהיה סטיק של אותה חברה אז השאלה היא אם זה יעשה בעיות?

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  12. Started by Ghtm,

אני משדרג בקרוב מאוד את המחשב. אני קונה 1024 MB נוספים.(512*2) עכשיו, אני קונה הכל מנועה קומפ. יש להם זכרונות של Twinmos ב360 שקל לסטיק: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=347 או סמסונג ב300 שקל לסטיק: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=70 יצא לי הפרש של 120 שקל. עכשיו, השאלה שלי היא האם עדיף לי את הסמסונג ולקנות ב120 (+איזה 65 שקל) קירור לכרטיס מסך שלי (http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2893), או שכדאי לי לשלם עוד 60 שקל לסטיק כי ההבדל הוא משמעותי?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  13. לאחרונה נשרף לי הלוח אם במחשב GA-945GCMX פשוט יצאו ממנו כמה גיצים והוא הפסיק לעבוד האזור באדום זה מהאיפה שיצאו הגיצים השאלה אם כדי לי לקנות לוח אם חדש מתאים ולבדוק אם המעבד שרד ? או אם כבר נשרף הלוח אם אז סביר שהמעבד גם נשרף ?

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  14. Started by ndav,

אני מקווה שזה שייך לפורום הזה איך נועלים AGP\PCI אני רוצה שהם יהיו בערכים של AGP=71 \ PCI=36 באופן קבוע בלוח G7VAXP ולא ישתנו כאשר אני משנה את FSB תודה

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  15. Started by Crazy Angel,

שלום! רציתי לשאול, האםההבדל בין זיכרון DDR במהירות 400Mhz, 433MHz, 466Mhz ו-500MHz הוא משמעותי. כרגע בתכנון שלי לקנות PC 3200 400MHz, אבל אני מתחיל לחשוב שאולי כבר כדאי לי לקנות 500Mhz/466MHz כדי לאחר את השידרוג בעתיד. צריך עצות ד'א יש תקציב לשתיהם, אני פשוט שואל אם זה כדאי.

• 11 תגובות
    • 661 צפיות
  16. Started by e-d-a,

אין לי מחשב זמנית אז אני על של העסק אז אני לא יוכל להגיב אז תדונו בינכם. אני מחליף את הזכרון לשתי פלטות של geil ואני לא יודע איזה לקחת אני צריך במהירות של 333 לא לאוברקלוק ולא צריך פלטות קירור, אני מוכן בערך 300 שקל לפלטה, ורוצה שיהיה מקסימום ביצועים בלי אוברקלוק, ואם אתם יכולים אז תשימו קישור למוצר ב-pch שאני ריאה במה מדובר... יום ראשון רק אני יחזור... תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  17. Started by jeger01,

בנתיים רוב הלוחות האם שתומכים בקונרו הם 1000+. מתי יצאו לוחות ב 700,800,600? האם הם יבואו במלאי הראשון של קונרו?

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  18. Started by qt1h00,

שלום, מחפש לוח אם לפנטיום 4 2.8C במחיר של עד 700 שקל. ללוח צריך להיות כרטיס רשת, כרטיס קול מובנים, DUAL DDR PC3200 ועדיף מאוד שיהיה בעל חיישני טמפרטורה. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  19. ללוח ASUS P4U800-X עדיף אחריות לכל החיים כמו של kingston למשל

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  20. שלום לכולם , אני מעוניין לבנות שרת ואני עושה שעורי בית. נוכחתי לדעת שקיימים בשוק מספר תדרים שבהם SLOTים של PCI עובדים וכמו כן (אני לא זוכר את המונח המקצועי אז תסלחו לי) 64 BIT או 32 BIT הייתי מעוניין לדעת האם לוחות אם בייתים של P4 החדשים או לוחות אם של AMD 64 BIT עם SOCKET 939 תומכים ב SLOTים של PCI של 64 BIT למה אני שואל זאת כי קיימים כרטיסי רשת לשרתים שאני מעוניין להשתמש בהם וכרטיסים אלו תומכים ב : Supports PCI-X 133Mz וב 64-bit הכוונה היא ל SLOT עצמו. מה זה PCI-X ? השאלה האם דברים אלו נתמכים בלוחות החדשים הבייתים שנמכרים היום ? שאלה נוספת היא עומס העבודה המוטל על המעבד. קיימים בשוק לוחות אם שבאים עם בקר RAID של SATA בעלי תמיכה ב 0 ו 1. אני מעוניין לבצע RAID…

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  21. Started by NTT,

היי, כבר הרבה זמן אני מחכה שיצאו מעבדי הפנרין,ולאחרונה לא ממש עקבתי, אז חיפשתי בגוגל את תאריך היציאה שלהם ואני מצאתי רק מאמרים ישנים, אז הQ9450 כבר יצא לשוק? אם לא,אז מתי הוא יצא? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  22. מבחינת הכל , גם מהירות עיבוד וגם כמות קאש , והטכנולוגיה?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  23. Started by del,

האם לוח אם Asus P9X79 Deluxe מתאים למעבד Intel Core i7-3930k Box ???.

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  24. Started by IG,

שלום. לאחרונה שמעתי שמועה שאינטל עומדים להוציא מערכת שמתקשרת באמצעות לייזרים- דבר שמחליף את הבאס הקיים ומאיץ את העברת הנתונים בדי הרבה. יש משהו בשמועה הזו או סתם חרטא? (אישית הייתי הולך על חרטא, אבל אני זוכר שלפני איזה שנתיים קראתי שאינטל פיתחו משהו מסגנון... אז יש מצב שזה כבר נכנס לשוק...)

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  25. Started by TermiNal,

בקרוב בקרוב עוד 3 שבועות אבא כבר בחול . המפרט שאני לוקח הוא זה - A64 3200+ Albtron K8X800 Pro2 Mushkin 512 3200 R9800P כמה זמן הוא יחזיק ? עם שינויים קטנים,והאם נחוץ פה 1024 זיכרון ?

• 6 תגובות
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים