עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. לוח אם שלי Gigabyte לסוקט 775 שולט על מהירות המאורר. מספיק שיש עומס קטן ביותר (למשל משחק) הוא מפעיל את הקירור במהירות המירבית וזה פשוט משגע אותי. איך אפשר לכבות את האפשרות או לפחות לשלוט על המהירות?

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  2. Started by roeesnir,

אני רוצה לקנות מחשב נייד. הניידות חשובה לי מאוד כך שחשבתי על הדגם הזה: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=73101&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE מצד שני - אני מאוד רוצה שהמחשב יהיה חזק ומהיר, כי אם אני צריך לחכות יותר מידי לתוכנות שיעלו, אני מתחיל להשתגע. ולכן חשבתי על שני הדגמים האלה: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=71313&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE או על זה, שכולל כרטיס מסך של Nvidia: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=70830&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE השאלות הן אלו: 1. מה הבדל הביצועים בין הatom ל core 2 duo? האם זה מורגש ביישומים משרדיים, סקייפ, אינטרנט, וסרטים? ומה ההבדל בזמן סוללה? 2. בקשר לשני המחשב…

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  3. יש לי אפשרות ליקנות את המעבדים הבאים: שח' מעבד E6300-250 E8400-550 Q8200-720 הבעיה זה שאין לי הרבה כסף ואני צריך מעבד חזק ויעיל לשנה הקרובה (מבחינת משחקים). אני לא בונה על שנה שלמה אני רק רוצה ביצועים סבירים גם במשחקים כמו GTA IV וכו' יש לי גם הצעה ליקנות יד שניה E7500 ... תעזרו לי אני צרין OC טוב ויעיל מעבד חזק וחסכוני וזול כל הצעה תעזור לי (גם למעבדים לא כתובים) לוח אם -‏EP43-UD3L

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  4. Started by חבל..,

מתי מרובעי ליבה יגיעו לארץ?

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  5. שבועיים בערך לפני ההכרזה הרשמית, נראה כי יש לנו מושג די טוב אודות הדגמים השולחניים החדשים שאינטל תביא אל החנויות, מה יהיו המחירים המומלצים עבורם - ועם אילו גופי קירור מעודכנים הם יוצעו בגרסאות ה-Boxלכתבה

6. Started by erezb84,

שלום, אני מעוניין להרכיב מחשב סלוני, והייתי שמח לקבל המלצה ללוח אם + מעבד שיכולים להתאים ולתפקד כראוי. ראיתי שקיימים לוחות אם עם WIFI מובנה, לדעתי זה יתרון. כמו כן, חשוב לי יציאת HDMI כדי להתחבר ל LCD. כרגע אין לי מערכת סאונד, אני מתכוון לחבר את הסאונד לטלויזיה בעזרת ה HDMI, אבל הייתי שמח אם ללוח אם תהיה אופציה לחיבור למערכת סאונד טובה יותר בעתיד (או שזה מצריך קניית כרטיס קול?) בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  7. Started by wow,

איך יכול להיות שבלוח כזה יקר וטוב אין כרטיס רשת?! זה לפחות מה שנראה לי,תקנו אותי אם אני טועה. ABIT IC7 Intel 875P Motherboard (HT, Dual SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X, 1394, USB 2.0) [הלינק צונזר, אין לפרסם חנויות!]

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  8. שלום, קניתי לוח Gigabyte GA-S57SLI-S4 rev2.0, וזכרון OCZ PC6400 2x1024mb Special Ops Edition. הלוח מעודכן לביוס האחרון, FE. http://www.gigabyte.us/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2512 http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_special_ops_edition נוצרו לי הרבה תקלות סביב שניהם. בלוח הצלחתי להפעיל את הזכרונות רק על 2 סלוטים מתך ה-4 (אני אקח אותו למעבדה השבוע, זה פחות מטריד אותי). שני הזכרונות עבדו מצוין. הרצתי סריקה של Memtest ואחד הסטיקים יצא עם בעיה - ישר נסעתי להחליף. החליפו לי את הזכרונות בלי שום בעיה, וכשהגעתי הביתה חיברתי את שניהם והמחשב לא עבד. גם לא ציפצף. פשוט לא עבד. ניסיתי אחד כל פעם, ואחד מהסטיקים עבד והשני לא. הסטיק שע…

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  9. Started by avipenina,

היי, איזה לוח יותר טוב. ASUS P5Q Deluxe או ASUS P5K WS תודה.

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  10. Started by lox,

hi ani ratziti lishol matay yotze nforce 4? ve haim ksheata ose shtey kartisey masaah im SLI az yotze*8 ve lo *16 haim ze mafria? ve matay yotzim hakartisey masah im 512 mega? ve ma ze hatehnologiya shel ATI betshuva le SLI mishehu yodea??? toda bekol mikre bye

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  11. Started by asaf-g,

שלום רציתי לקנות AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU הציעו לי בחנות לקחת AMD Sampron 2500+ 333mhz FSB Box 3Y זה קצת יותר זול.. מה ההבדלים? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  12. Started by SeRial_KiLLeR,

E6700, E6750, E6600? פשוט תדרגו אותם ואם אפשר נימוק...

13. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14038&PHPSESSID=208b05325ecfb9c54018c69739926145 מעניין כמה הוא עושה ב SUPER PI? :o :o ---EDIT--- כתוב שם X2 זה אןמר שזה כפול ליבה...

14. אני מקווה שזה מתאים לפה אם לא אני מאוד מצטער. ככה יש לי לוח asus p5n-e מעבד e6300 קירור רגיל של אינטל. התקנתי את התוכנות של אסוס איפה שם אני שולט על המריות של המאורר אני רוצה להגיד אותו שיעבוד על 2000 RPM או שיש ערך יותר גבוהה שהמאורר הזה מסוגל אני רק רוצה לראות את כמות הרעש שזה מייצר זה הכל ואת ההשפעה על הטמפרטורה אז אם אפשר בבקשה הסבר על שליטה במאורר.

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  15. קניתי עכשיו זיכרון 1 ג'יגה 667 של PQI וקיבלתי עליו שנה אחריות.מעט מידי לא.?

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  16. Started by qpalzm,

בהשוואה ל-318mhz עם SLI-DR: http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2620&p=10

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  17. Started by shlompis,

היי לכולם, נשאלתי מהוא המעבד הכי חזק בשוק אין לי תשובה בטוחה... האם נכון יותר לשאול עבור איזה שימוש ? האם המעבד לשרתים Quad-Core Intel Xeon Processor X7350 של אינטל הוא המעבד החזק ביותר גם בהשוואה למעבדי עמדות עבודה ? או שהוא החזק ביותר עבור שרתים, ומעבד מסוג Core2 Extreme Processor QX6850 ייספק ביצועים טובים יותר בתחומים מסויימים, לדוגמא וידאו. מעבדי Dual-Core Itanium חזקים ביותר בכל תחום ממעבדי Xeon או מעבד QX6850 ? כיצד מודדים את המעבד הכי חזק, יש נתון נמדד לפעולות עיבוד שיכול למדוד דבר כזה ? אשמח לשמוע תשובה מחכימה תודה

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  18. Started by reyrey_200,

האם קיים בשוק לוח אם שתומך בFULL HD וינגן בלי בעיה כל סרט,או שעדיף לקנות לוח אם רגיל+כרטיס מסך ?...

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  19. Started by demonshlomo,

יש לי שתי סטיקים של 256 מב עם מהירות 333! אני רוצה עוד שתי סטיקים,והשאלה היא האם אני יכול לשים זוג שונה מהזוג שיש לי עכשיו?(ושיעבדו ביחד!) ואם אני יעשה שיהייה לי 4 סטיקים אותו דבר זה יהייה יותר טוב משתי זוגות?

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  20. אני מזמין את המחשב ב1 לחודש ורציתי להיות סגור על מעבד מה שהציעו זה E8400 אבל אני רואה שיש פה הרבה שמדברים על E2XXX מה עדיף... לוח אם אני לוקח כמו של PIKA PIKKA זיכרונות 4GB 2GBX2 של KINGSTONE כניראה-1066 CL תמליצו לי על איזה CL ללכת רצתי לשאול בקשר לOC אם אני עושה OC הבנתי שזה הולך על הלוח ועל המעבד ועל הזיכרונות-כשאני אקנה אני הייעץ בפורופ של OC אבל לידע כללי... כרטיס 4870

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  21. Started by QQQ,

אם עכשיו אני עובד עם 1024MB*2 DDR2 800MHZ 5-5-5-18 ואני רוצה להוסיף עוד 2 מודולים של 1G אבל עם תזמונים אחרים - 5-5-5-12, מה בעצם קורה? האם יש בעיה לעשות את השילוב הזה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  22. Started by tal_levi1000,

כמה מעבדי AMD יכולה לייצר מכל פרוסה של 200ממ? ומפרוסה של 300ממ?

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  23. היי... אני מעוניין להחליף לוח +מעבד למארז והחומרה(הלא חדשה...) שיש לי . מישהו יכול להמליץ בבקשה על שילוב טוב של לוח בסוקט 754 או סוקט של אינטל (שמקביל ל-754 של AMD) +מעבד סמפרון 2800 (הבנתי שהוא OC טוב) או סלרון זהה ? אני מעדיף משהו שיהיה אפשר לבצע אוברקלוק ברמה סבירה+ .המחשב גם למשחקים "חלשים" וגם לקידוד סרטים. אגב , הכרחי שהלוח יהיה של ASUS או MSI . לא מצאתי משהו בכיוון במפרטים המומלצים . תודה לעוזרים !

• 8 תגובות
    • 654 צפיות
  24. Started by ndav,

אני מקווה שזה שייך לפורום הזה איך נועלים AGP\PCI אני רוצה שהם יהיו בערכים של AGP=71 \ PCI=36 באופן קבוע בלוח G7VAXP ולא ישתנו כאשר אני משנה את FSB תודה

• 2 תגובות
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים