מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
המליצו לי על הגיגבייט אבל אני רואה שבאתר ממליצים הרבה על asus מה לבחור. זה החלקים שמיועדים ללוח האם AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE AM2 4600+ FSB 2000MHZ HT 2000MT/s BOX 619 ש"ח Western Digital WD2500AAKS 250GB 365 ש"ח G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL5 445 ש"ח SAPPHIRE X1950XT ATI RADEON X1950XT 256MB DDR3 DVI VIVO PCI-E 1080 ש"ח מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W 412 ש"ח תודה
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
לדן מרחסין אם אינני טועה החוק מדבר על כל 18 חודש מספר הטרנזיסטורים במעבד אמורים להכפיל את עצמם. דעתי בנושא היא שבמקרה גורדון מור העלה השערה שבמקרה הוא צדק כמעט לחלוטין. וסתם עושים מזה עניין. עידו
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע 2*512 מה עדיף להוסיף לו 2*512 או 1G חוצמזה הבנתי שהXP לא תומך ביותר מ2G זה אומר שאם אני מוסיף 2*1G יהיו לי 3G כך שאחד מהם הולך לאיבוד יש דרך לפתור את זה? REG או משהו . . .
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לוח אם MATX או אפילו M ITX עם חיבורי סאטה 3 (6GB/S) , לא משנה איזה תושבת, חברת גיגהבייט או אסוס תודה
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
ישלי לוח GIGABYTE 990XA מעבד PHENOM 1075T X6 שתי כרטיסי מסך SPAHIIRE 6850 אם אני יחליף תלוח ואת המעבד ויקנה לוח ומעבד אינטל I5 4670K השדרוג יהיה עצום? והאם זה שווה? וכדאי עם הכרטויסים שיש לי
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
ממלצים לי הרבה לקנות את הלוח הזה ASUS P5B Deluxe Intel P965 Chipset Socket 775 איך הלוחות של איביט מול הלוחות של אסוס Abit AW9D Intel® 975X Socket 775 או Abit AW9D-MAX Intel® 975X Socket 775 מי יותר טוב OC יותר מהיר
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
האם אפשר להוסיף זיכרון של 400MHZ ללוח אם שתומך בפחות? (גם אם זה לא יאפשר שימוש בכל ה400)
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני מתכנן לשדרג את המחשב, והתחלתי ללמוד את החומר. בינתיים, המעבד הנבחר הוא AMD Athlon Venice 3200, אך ראיתי שיש גרסה רגילה ויש E6. מקריאה באינטרנט הבנתי שהרגילה נקראת E3 והחדשה יותר היא ה E6. מצאתי גם טבלת השוואה באתר של AMD, אבל אני לא מצליח להבין אם ההבדלים ביניהם שווים את תוספת המחיר (כ 60 ש"ח) שמבקשים על הגרסה החדשה יותר. http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/SideBySide.aspx?&&opn=ADA3200DAA4BP&opn=ADA3200DAA4BW אגב, אני מתכוון להשתמש במחשב למשחקים ולא מתכוון להתעסק עם OC. תודה
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
את רוב הדגמים אי אפשר למצוא בארץ וגם אם כן אז הם מאוד יקרים (לא כמו בחו"ל ביחס לשאר החברות) יש סיבה?
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב פנטיום 3 450 עם 90 MB SDRAM. עכשיו, למחשב לוקח 20 דקות לעלות משהו על המסך, יש צלילים מהסידירום במשך 20 דקות ורק אחרי זמן ממש ממושך המחשב עולה! מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
-
במעבד Athlon 64 3000+ אין תמיכה של פקודות SSE3 מה זה אומר מבחינתי? מה החשיבות של ה- 64 ביט בעצם? חוסר תמיכה ב - dual DDR האם זה כל כך קריטי? ובכלל סוקט 754 מתיישן האם זה אומר שאם אני קונה עכשיו מחשב אני בבעיה של חוסר יכולת שידרוג אלא אני אצטרך לעשות שידרוג גדול של מעבד+לוח אם? וכמה השדרוג הזה קריטי? אני מבחינתי רוצה מעבד שאני יוכל לעבוד איתו למשך השנתיים שלוש שנים הבאות לפחות. חבר'ה תודה מראש על התגובות.
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
האם הלוח הזה תומך DUAL CANNEL? DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
אז ככה הרכבתי מפרט שלם על מחשב עם CORE I5 ואחרי שהזמנתי מהחנות אמרו שיש להם בעיה עם לספק לי את הזכרונות(בחרתי OCZ ריפר ממש טובים) ואני צריך לבחור זכרונות חדשים אז חשבתי על אלה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5644 מה דעתכם? איך החברה הזאת בכלל?
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני מתלבט איזה לוח אם לקנות ל AMD 64 תקציב מקסימום 700 ושיהיה טוב לאוברקלוק
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
כמה זמן לוקח לכל מעבד לרנדר בתוכנה.. ופלי זה אני יחליט איזה מעבד יספיק לי..
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
המעבד שלי הוא AMD 3200+ 64 זיכרונות: kingston 512mb* 400mhz על תיזמונים 3-3-3-8 וכרגע זה נמצא על 2T, האם לשים אותו על 1T? כמה זה משנה? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
האם למישהו יש נסיון טוב איתם? או שכדאי לדבוק לGIGABYTE,DFI,MSI,ABIT,ASUS? האם הצ'יפסטים 9xx של אינטל יותר טובים מה NForcex למיניהם של NVidia? לא מדובר בלוח אם למחשב של גיימר כבד, אבל גם לא למחשב של מקודד סרטים סדרתי, אני מחפש משהו שיהיה בתחום האפור בין שני אלה...
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
האם משפחת מחשבי ה-NUC של אינטל נדרשת להיכנס לעמדת ספיגה? גם מיצרניות המחשבים הגדולות ביותר בטאיוואן מאמצות את משפחת Renoir של היריבה עבור מתחרים ישיריםלכתבה
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום, יש לי לוח אם של ג'גבייט בתאים למעבדים C2D שנקנה לפני כמה שנים, במהירות 800MHz. השאלה היא אם אני יקנה נעבד משהו כמו e6600 במהירות 1066 זה יתמוך?
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
הלוח אם הזה, לא טוב לOC? חח LOL כתבתי קודם iternity - זה גם שגיאת כתיב....
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
חבר טוב שלי קונה מחשב בקרוב והוא ביקש ממני להרכיב לו מפרט. אני מעוניין לקנות זיכרון דיואל צ'אנל של אותה החברה בנפח של 2 ג'יגה ורציתי לשאול האם יש הבדל בביצועים בין סדרת הזכרונות value לבין הסדרה המתקדמת מאותה החברה אם הוא לא יעשה oc לזכרונות, כי אני יודע ב100% שאף פעם הוא לא יעשה oc לזכרונות וגם לא לכרטיס מסך ולמעבד. השאלה שלי היא שאלה כללית בקשר לזכרונות אבל אני אתן לכם דוגמא, למשל זיכרון דיואל צ'אנל של 2 ג'יגה של קינגסטון CL4 800mhz מסדרת הhiperx בהשוואה לזיכרון דיואל צ'אנל 2 ג'יגה של קינגסטון CL4 800mhz מסדרת הvalueram. האם יש הבדלים בביצועים בין שני הדגמים אם הוא לא יעשה oc לדגם מסדרת הhiperx. וכשאני אומר ביצועים אני מתכוון למולטיטסקין כללי של התוכנות במחשב על אותו ד…
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
http://www.hardcoreware.net/reviews/review-341-1.htm והיא אומרת שהלוח דווקא מצוין ל oc פרטים בפנים..
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
המעבר לויסטה 64 בהחלט לא סימפטי עם 2 ג'יגה זיכרון... המחשב מתחיל לעבוד לאט עם יחסית מעט תוכנות ברקע ששותות את הזיכרון. עכשיו ההתלבטות. בתור אחד שמאמץ את הזיכרון בעבודה גרפית ועריכת וידאו, אני מאוד רוצה זיכרונות שיספקו את הסחורה. השאלה היא מה עדיף. כרגע יש ברשותי קיט של 2x1GB מהדגם הנ"ל: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_platinum_revision_2 האם ישתלם לי לקנות עוד 2 ג'יגה ב250 שקל, או אולי לקנות ב400 שקל סט של 4 ג'יגה (כך שבסופו של דבר יהיו לי 6 ג'יגה) מהדגם הנ"ל: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_vista_performance_gold_4gb_dual_channel אני יודע שזה CL5 ומה שיש לי הוא CL4, אבל המחיר מאוד קורץ... כמו-כן, האם עדיף לי כ…
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-