מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
(דרך אגב למי שהולך להגיד לי תסתכל בגוגל אני עשיתי פשוט אני מעוניין במידע קצת יותר עדכני) השאלה בכותרת איזה לוח עם pci-e ו agp8x כדי שאני יוכל לשדרג בעתיד הוא טוב בשביל סוקט 775 של אינטל? אני מתכוון איזה מהם הכי משתלם והוא תמורה למחיר ביצועים וכו' חשבתי על מעבד 930 של אינטל כפול ליבה עכשיו שאני רואה שהמחירים יורדים האם כדאי לחכות לקונרו במקום? כי אני חושב שהמחירים שלהם הדגמים הכי נמוכים אפילו יהיו גבוהים אז אני לא בטוח
-
- 6 תגובות
- 500 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן זכרון סמסונג 1 גיגה מEBAY בדקתי בתוכנה CPUZ האם הזכרון הזה הוא מה שקניתי גילית משהו מאוד מתפיע התוכנה לא מראה את המאפיינים של הזכרון אז השאלה שלי היא כזאת יכול להיות שזה מזויף והאם יש דבר כזה זיוף (בדקתי פיזית על הזכרון רשום שזה ציפ של סמסונג TCCC ) האם יש איזה עוד תוכנה שיכולה לעזור לי למצוא מה זה הזכרון הזה האם נתקלתם בדבר כזה בעבר ואת יכולים לייעץ לי איך לבדוק אם זה הזכרון שקניתי יש תמונות למטה של הזכרון הזה ועוד זכרון 512 שיש לי במחשב שניהם אמורים להיות של סמסונג ואותו סוג TCCC רק אחד 1גיגה אחד 512 [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 419 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן פרסקוט 2.8, 1 מגה קאץ' לוח p4s800, 768mb ram הביאו לי מעבד 3.0E כששמתי אותו המחשב עבד לי הרבה יותר לאט ממה שהיה לי לפני [ה2.8] למה כשהחלפתי מעבדים ל3Ghz במקום 2.8Ghz ה-3 עבר יותר לאט? זה קשור ל 3.0E (ל-E ) ? תודה לעוזרים סתם שאלה שמסקרנת אותי.. נ.ב. מצטער אם זה לא קשור לפה זה היה נראה לי הכי מתאים :>
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
איזה מעבד נותן את התמורה הטובה ביתר למחירו - ה-805 או 930? ההפרש במחיר ביניהם כ-500 ש"ח (60% ממחיר ה-805!) - האם ההבדלים בביצועים מצדיקים כזה הפרש?
-
- 6 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שמעתי שהלוח עם השני מעבדים מומלץ לקניה השאלה שלי האם הוא יותר מומלץ מamd?שכולם אומרים ששווא יותר מהאינטל?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איפה אפשר למצוא את התזמונים שבהם הזכרונות שלי עובדים ? אוורסט ?
-
- 1 תגובה
- 463 צפיות
-
-
חבר'ה מה עדיף במעבד - יותר זיכרון L2 או GHZ? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. כפי שכתוב בכותרת, אני קונה את המעבד הבא: Intel Pentium D 805 533Mhz FSB. אשמח לשמוע המלצה מפיכם לגבי איזה לוח אם וזכרונות יהלמו אותו. ראיתי כמה לוחות של ג'יגהבייט טובים, אבל יש המון דגמים ואני מבולבל. ראיתי שהצ'יפסט 945P הוא המומלץ. אין לי הרבה בקשות, רק - שהזכרון יהיה ג'יגה (2x512mb), ושהלוח-אם והזכרונות יהיו כשירים לאוברקלוק ל- 800mhz FSB. לא צריך SLI ושטויות. תודה רבה מראש.
-
- 9 תגובות
- 910 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2041_2085&products_id=13419
-
- 19 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני לא מבין בזה כל כך...יש לי 2 זכרונות (256*2) ddr333 בלוח אם ורציתי לדעת אם אני יוסיף ddr400 או משהו אחר זה יתאים לי ללוח אם או לא? (אין לי שמץ בדברים האלה..) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 437 צפיות
-
-
בפורום למעלה כשאני מוסיף דגובה לא נוסף כלום לכן פתחתי נושא חדש פשוט רציתי לשאול למסקנה .יש לי כסף גם לאינטל וגם לאי אם די מה אתם מציעים לקנות אם יש לי כסף לזה ולזה
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
חבר'ה יש לי מעבד סמפרון 2600 1.6G בסוקט 754 עם 128K כדאי ב-300 שקל להביא סמפרון 3100 1.8G עם 256K במקומו? ההבדל ביניהם שווה את הכסף? ד"א המחשב מיועד למשחקים תודה
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
במקום אחד אני שומע אי אם די שהם יותר זולים ובמקום אחר אינטל כשמדובר בלוח עם שני מעבדים השאלה למסקנה מה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
יש פה משהו שיודע לעשות עדכון ביוס ללוח אם אינטל לאחר שהעדכון האחרון לא הצליח והלוח לא מתעורר מדובר בלוח D865PERC
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אם לא האם כדאי להשקיע עוד קצת כסף בAMD 3800 ? או שכדאי ללכת על הD920 ? עשיתי חיפוש בקשר לשאלה שלי לא מצאתי.. תודה
-
- 12 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את הלוח שבחתימה בצד, וראיתי את המאמר הזה: http://www.pcarena.org/index.php?subject=viewArticle&sg=hardware&id=65&page=3 שעסק בלוח ג'יגבייט (בלי קשר שהוא של AMD ). ראיתי שהוא אמר שם לבטל את בקר RAID. על פי מה שאני יודע RAID זה אם יש לי 2 הרד דיסקים ביחד (אני צודק?). שמתי לב שכל פעם שאני מדליק את המחשב עולה משהו של רייד שלוקח כמה שניות אבל הוא לא מוצא כלום.. האם גם אני יכול לבטל את זה? אם כן איך אני עושה את זה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם יש אפשרות ששתי זכרונות חברה שונה שעובדים על אותו תדר (400) יכולו לעבוד יחד בשיתוף ללא בעיות? סתם לצורך השוואה נגיד האם זכרון של סמסונג יכול לעבוד עם זכרון של טיונמוס. תודה מראש ושבת שלום, דניאל
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני לא מצליח להוריד את הקירור לא הבנתי את הקטע הזה אם הקליפסים
-
- 11 תגובות
- 659 צפיות
-
-
-
היי, אני בונה מחשב כרגע ומה שנשאר לי זה פחות או יותר זה לוח אם כי אני לא ממש מבין בזה, זה מה שבניתי בינתיים מעבד: INTEL D 930 כרטיס מסך: GIGABYTE GeForce 6800GS דיסק קשיח: WD 250GB 16MB 7200rpm צורב: DVDRW LG 4167 מארז... עדיין עובד על זה, אולי ה ANTEC SLK3800B 400W אבל כנראה שלא קירור למעבד arctic cooling pro 7 זכרונות: עדיין מברר אני צריך לוח אם של חברה גדולה כי אין לחנות שאני קונה ממנה הרבה חברות (אין DFI אבל יש GIGABYTE), אני צריך שיהיה את ה5.1 סאונד הרגיל בכרטיסים, PCIE וSATAII כמובן, אולי גם firewire, ושיתמוך בOC חשבתי על GIGABYTE GA-8I945PG (S775) INTEL 945P SOUND LAN SATA 2 מה דעתכם?
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר חוסר שימוש בשרת שלי החלטתי למכור אותו. אחד מהאנשים שהבאתי לו הצעה אמר שהוא הלך למי שהוא הולך לאחסן אותו (ולמי שהולך להשכיר לו שרת אם הוא לא יקנה) ואמר לו שה2.4 זה המעבד הלא מוצלח של אינטל ואם זה היה 2.8 זה היה סיפור אחר הוא אמר שה2.8 זה טכנולוגיה אחרת לגמריי מה2.4 פעם ראשונה ששמעתי דבר כזה, יש אמת בדבריו?
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16819111179 :-X
-
- 9 תגובות
- 862 צפיות
-
-
מה זה אומר האופציה הזאת??? יש כמה מצבים DOWN SPREAD CENTER SPREAD ועוד איזה כמה אני לא זוכר בדיוק זה נמצא חתח קטגוריות CPU , PCI, וזכרונות ניראה לי מה זה ה SPREAD SPECTRUM הזה מישהו יכול לעזור לי בבקשה?!?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר'ה יש מעבד dual core לסוקט 754? תודה
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-