עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by צעיר רענן,

מצאתי מחשב עם מעבד gigabyte ga-h55m-d2h, מה אומרים יש בכלל מה להסתכל עליו חוץ מלהוציא חלקים חלפיים?

2. הלוח הוא מדגם.. DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D הנה הקישור לאתר שלהם.. http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US תגידו אם הוא תומך באפשרות של SATA 2

• 8 תגובות
    • 688 צפיות
  3. לא יודע אם זה קשור אבל אני חושב לעשות אוברקלוק... ¤458 1 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI ¤458 1 זיכרון Exceleram DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 מה כדאי לקחת משניהם? אחרי הכל שניהם באותו מחיר אחד זה תיזמונים נמוכים והשני הרץ יותר גבוה ¤519 1 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 זה יותר מוכר מחברת זיכרונות Exceleram כדאי להוציא עוד 61 שקלים בשביל השם של החברה?

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  4. היי חבריה, היה לי לוח אינטל qd965fg dual core עם מעבד 3 גיגה, התחמם והוחלף ללוח : אינטל dp35dp עם מעבד e2200 . השאלה: האם ירדתי ברמה ? והאם ההחלפה הוגנת? תודה

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  5. Started by davidpo,

שלום. אני רוצה לדעת אם המעבד החדש של אינטל "I7-965" הוא גם ברובע ליבה? אלה הפרטים שמצאתי עליו ולא ראיתי שצויין שיש לו 4 ליבות. General Product Type Processor Processor Type Intel Core i7 965 Multi-Core processor technology Quad-Core 64-bit processor Yes Processor Qty 1 Processor number 965 Processor socket LGA1366 Socket Clock speed 3.2 GHz Processor Manufacturing Process 45 nm Architecture Features Intel 64 Technology , Intel Thermal Monitor 2 , Enhanced Halt State (C1E) , Hyper-Threading Technology , Enhanced SpeedStep technology , Execute Disable Bit capability , Intel Virtualization Technology Architecture Features Intel 64 Technology , Intel Thermal Monitor 2 , Enhan…

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  6. לפי מה שהבנתי רק בI7-900 יהיו 3 ערוצים ובשאר סדרות הI יהיו 2 ערוצים. מה ההבדל מבחינת ביצועים ? זה יכול להיות שיקול לקניה או שאין לייחס לזה כזאת חשיבות גדולה?

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  7. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160101502056 האם יש הבדל בין זכרון למחשב אישי לבין זכרון לסרבר? והאם זכרון שמיועד לסרבר יעבוד על מחשב אישי?

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  8. Started by kashish,

:kopfpatsch: לעזאזל--בבקשה,פורום כל כך בכיר של אתר כל כך גדול,בבקשה תסבירו לי ותפרטו לי,בדיוק כמו שעושים במאמרים המצויינים שלכם,בבקשה.... מה זה XEON איזו טכנולוגיה זו??האם היא יורת טובה מפנטיום D?? עכשיו קניתי מחשב לפני חצי שנה וכתוב לי בכללי איפה שאני מחפש על החומרה שלי פנטיום D כאשר עד היום אל ידעתי בכלל לא ידעתי שזה שתי ליבות כי המחיר דווקא סביר למדי.... עכשיו רציתי לדעת קודם כל מה ההבדל בין קור דו או CORE DOU או איך שלא כותבים זאת לפנטיום D??האם באמת שי הבדל משמעותי או שזוהי עוד קטנוניות מסוג הגיימרים?? עכשיו במה עוזר זכרון מטמון??ומה ההבדל בין תושבת 939 ל757 ל940 בתאכ'לס??כלורמ כשנאי אומר בתאכ'לס אני מתכוון בביצוןעים ובסה"כ ואל תיאורתית.. מה עוזר PCI EX?? במה …

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  9. Started by Aviramel,

חברים שלום, אני צריך את עזרתכם בלבחור בין שני האפשריות הבאות: ASUS A8N-SLI Premium + AMD Athlon 64 3200 Socket 939 Tray אל מול האפשרות של Intel Asus P5ND2-SLI Deluxe + Intel Pentium D 2.66GHz 2X1M Cache 805 Dual Core 533MHz 775 מי עדיף ולאיזה צורך? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  10. יש לי מחשב עם לוח של ASUS A8N-VM CSM http://ae.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=15&l3=210&slname=nvidia%20geforce%206150%20+%20nforce%20430 בהתחלה היה לי 2 זכרונות בני 512 MB כל אחד (DUAL CHANNEL DDR400) ע"מ לייעל את המערכת הוספתי עוד 2 זכרונות (בני אותה מהירות DDR400) כל אחד בגודל של 1GB אני משער (לא בטוח) שמאז המחשב נתקע לי בכל מיני מצבים,ללא סיבה ברורה לעין, וללא רישום בLOGS. התקיעה היא CPU על 100% ותוך כמה שניות רק RESTART פיזי יעזור.... למשל אם אני פותח OUTLOOK לפעמים זה עובד ולפעמים נתקע, או סתם עם תוכנה אחרת (כמו MEDIA CENTER) האם זה יכול להיות קשור? מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  11. שלום, יש לי לוח אם ABIT IL9 PRO שבו יש 4 סלוטיםלכרטיסי זיכרון. רציתי לדעת האם כאשר יש לי 2 סטיקים של זיכרון 512 (2X512) שעובדים ב Dual Chanel, אני יכול להוסיף עוד סטיק אחד של 1GB, כך שעדיין ימשיך לפעול עניין ה Dual Chanel? איך בדיוק עליי למקם את הסטיק של 1GB אם כן?

• 8 תגובות
    • 688 צפיות
  12. יש לי מעבד 6000+X2 ואני רוצה להתאים לו לוח טוב שמסוגל לנצל אותו בהתאמה לכרטיס המסך 7900 nvidia איזה לוח מומלץ לא SLI ושמסוגל יהיה לתת לי תמורה גם בעוד חצי שנה המון תודה מראש

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  13. היי יש לי לוח IWILL MPX2 עם שני מעבדים שהוא בגדול לוח לשרתים בלי יותר מדי פיצ'רים חדשים. מהירות הבאס שלו היא 133 - כלומר הוא אמור לעבוד עם זכרונות DDR 266. בזמנו חשבתי שאני אוכל לעשות OC לכל המערכת ולכן קניתי זכרון corsair xms במהירות 400Mhz שיוכל לעמוד ב OC. בסוף הסתבר לי שכרטיס ה RAID שלי לא יכול לעמוד במהירויות ושמכפיל ה PCI לא נעול בלוח הזה ולכן נאלצתי להשאיר את הבאס על המהירות הרגילה והמשחק היחיד שיש לי זה עם המכפלה של המעבדים. בכל מקרה, כרגע הזכרון 400Mhz שלי עובד רק על 266 ונראה לי שהוא די מרוצה עם זה. עכשיו אני רוצה לקנות עוד סטיק זכרון של 512MB בנוסף לקיים, אבל ברור לי שהוא לא יצטרך לעבוד במהירות שעולה על 266MHZ כך שחבל לי להשקיע בזכרון מהיר יותר. האם כדאי לי לקנ…

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  14. יש לי מעבד P4 2GHZ אני לא בטוח איזה (אולי A), הוא די ישן משהו כמו שנתיים. יהיה לי : לוח IS7-E זכרון DDR 500 A-DATA שאמור לפעול ב 2-3-3-5 כשהוא פועל ב- 400HZ 256MBX2 (אם זה משנה. בגלל הדואל צ'אנל...) אני רוצה לדעת באיזה מהירות (HZ) יפעלו הזכרונות החדשים שלי. והם התזמונים שלהם ירדו גם בגלל שהמהירות יורדת?

• 12 תגובות
    • 688 צפיות
  15. יש לי כרטיס מסך לא תקין ורציתי לדעת אם יש לו און בורד כרטיס מסך שאני יוכל להפעיל מהביוס

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  16. ערב טוב לחברי הפורום יש לי 2 מחשבים באחד אני משתמש הרבה ובשני יש תוכנה מסוימת שעדיין לא הצלחתי להעבירה שבה אני גם משתמש. במקום שיהיה לי על השולחן ציוד כפול: 2 מסכים, 2 מקלדות ו-2 עכברים. חשבתי להסתפק רק במסך, עכבר ומקלדת יחידים. וכל פעם שארצה לעבור למחשב השני אמשוך את כבלי המסך / עכבר / מקלדת מבלי לכבות את המחשב לפני הניתוק. ואחברם למחשב השני שאלתי היא: האם ניתוק כבלים בצורה כזו, עלול להזיק ? תודה לכל העונים ניצוץ

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  17. Started by gabi_y,

אני אמור לקנות 4 של 512 המחירים 512MB DDR-2 kingston 667MHZ CL3 63.0$ 512MB DDR-2 ELPIDA 667MHZ CL2.5 55.00$ המחירים לפני מע"מ מה עדיף?

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  18. Started by seffi,

השבוע אני הולך לקנות מחשב חדש, די דחוף לי העניין למען האמת, והייתי מאד רוצה לשמוע חוות דעת בקשר ללוח שעלי לקנות. קראתי את סקירת הלוחות שנעשתה לאחרונה, אך המידע שם רחוק מלעזור לי להגיע להחלטה. קודם כל, המעבד יהיה Athlon 2500+ . המחשב אמור לשרת מגוון מטרות : 1. עריכת ווידיאו ( ברמה של עבודה עם PREMIERE למשל ) 2. עבודה עם תוכנות תלת מימד (lightwave, maya) 3. קצת משחקים FIFA וכאלה.. 4. בשלב מאוחר יותר אולי אני גם אוסיף כרטיס קול מקצועי לעבודה רצינית עם אודיו. אני מוכן לשים על הלוח כ 750 שח, למרות שאם זה יהיה הכרחי אני אוסיף עוד חוץ מזה הייתי מעוניין גם בחוות דעת גם לגבי איזה כרטיס מסך לקנות בהתחשב באופי העבודה שציינתי קודם אבל במקרה הזה התקציב קצת יותר מצומצם... תודה מראש! ס…

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  19. Started by papa duck,

שלום אנשים אני רוצה לדעת - קניתי מחשב נייד סנטרינו 1.40 גיגה לאיזה מהירות שעון של אינטל הוא מקביל - ל-1.8, 2.4 - מה? חיפשתי באתר של אינטל הם משווים סנטרינו 1.7 לאינטל 2.6B (או שלא הבנתי נכון....) יש אתר שמשווה ביצועים?

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  20. Started by averaraz,

אבא שלי קנה מחשב חדש בשבילו בעל הלוח בכותרת, אני עושה Xpress Install אבל הקול לא עובד גם בלוח בקרה הוא לא מזהה את הכרטיס קול כאילו לא מותקן למרות שהתקנתי. מחקתי את הדרייברים התקנתי שוב ולא עוזר. יש במחשב גם כרטיס טלויזיה עם זה קשור? מקווה שתעזרו לי תודה אם זה לא הפורום המתאים נא להפנות את צומת ליבי לכך(פשוט אני יודע שהרבה אנשים מכירים את הלוח הזה פה אז אולי הם יוכלו לעזור לי אם הם נתקלו בבעיה דומה)

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  21. האם מעבד כמו q6700 65nm יוכל להתאים ל- biostar 945gc m7-te? כרגע אני עם הארד דיסק של 80GB SATA2 שקיבלתי עם המחשב של ג'ון ברייס, כי שני ההארד דיסקים של ה- 500GB (IDE) כל אחד הורכבו כבר במחשב חדש. אמרו לי שהלוח לא יוכל לעבוד עם quad שהם 45 ננומטר, אז לפחות 65 ננומטר ולא איזה core 2 duo מהרשימה שבאתר של biostar. מה דעתכם? תיאורטית, חשבתי לשים עליו איזה כרטיס מסך נחמד מסדרת 9 של nvidia (למרות שאני יודע ש- 9800 למיניהם לא יעבדו על הלוח הזה, אז נשאר רק 9400-9600 למיניהם) ואם ארצה אוכל בעתיד הקרוב לשים גם את שני ההארד דיסקים של ה- 500GB IDE כל אחד, ולמחשב החדש לקנות שני הארד דיסקים של 500GB SATA2כל אחד. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=25048

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  22. Started by sirsnir,

יש לי E6400 עם לוח של אינטל 965GF 512MB TRANSCEND DDR II 667 כמובן שהמצב לא יכול להמשך ככה...אני מתכנן להוסיף עוד ג'יגה... השאלה איך לעשות את זה...יש לי 4 סלוטים ,3 פנויים...אני מחפש זיכרון שיעבוד כמו שצריך,תקציבי. השאלה שלי מה כדאי לקחת...הלוח שלי תומך ב DUAL CHANELL,אבל צריך בשביל זה 2 זיכרונות תואמים,ולא מסתבר שזה יעבוד עם 3...(ואולי אני טועה?) 1.מה עדיף? זיכרון אחד של 1GB או 2 של 512? 2.מה עדיף לקנות :kingston,kreton,gskill? או אם יש למישהו הצעה אחרת?

• 11 תגובות
    • 688 צפיות
  23. Started by Little_Nigger,

זה המפרט שלי Intel Pentium 4, 3000 MHz Asus P4P800S-X RADEON 9200 SE SAMSUNG SP1203N (120 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) 2X256 samsung 400 mghz אני קונה מחשב חדש עוד חצי שנה.. לבינתיים אני רק משדרג את הלוח אם,קירור וספק..קירור וספק כבר יש(לא ג'נריים!) התקציב ללוח אם חדש נע בין 500 ל-600.. אני רוצה לוח יחסית דפוק!!! שיכנס לתקציב ושיסחב לי את החצי שנה הזאת בכיף... המטרה העיקרית היא OC!!!!!!!!!! איזה כדאי לי להביא שיתמוך לי במעבד...? או שזה לא משנה? העיקר האובר קלוק!!.. בתודה מראש...

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  24. Started by x-pac,

אני רוצה לקנות זכרונות של DDR1 ואני בהתלבטות קשה התקציב שלי הוא בין 300 ל400 ואני מתלבט אם לקנות 1G ולהסיף אותו למה שיש לי עכשיו או לקנות 2G ולהוציא את הזכרונות שיש לי עכשיו וגם איזה זכרונות בכלל לקנות תודה מראש לעזרה ;D ??? המפרט שלי מופיע בצד

• 7 תגובות
    • 688 צפיות

דיונים חדשים בפורומים