מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
הלוח יהיה GA-P55A-UD3 טווח מחיר - עד 700 שקל. תצורה של DUAL
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
ראיתי שיש למעבד הזה 3 תצורות: 1. Intel Pentium Dual-Core E6300 http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SLGU9 2. Intel Core 2 Dou E6300 שהוא מגיע בשני דגמים שנראים זהים לגמרי חוץ ממשהו אחד Steppig http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SL9SA http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SL9TA השאלה שלי מה ההבדלים המעשיים בין שלושתם, מבחינת ביצועים, הספק וטמפרטורה? ואיזה עדיף לרכישה? תודה שי
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מה הקאץ'? זה בגלל ה -NON ECC? http://www.technocomp.co.il/Product.asp?productid=256
-
- 10 תגובות
- 677 צפיות
-
-
:kopfpatsch: לעזאזל--בבקשה,פורום כל כך בכיר של אתר כל כך גדול,בבקשה תסבירו לי ותפרטו לי,בדיוק כמו שעושים במאמרים המצויינים שלכם,בבקשה.... מה זה XEON איזו טכנולוגיה זו??האם היא יורת טובה מפנטיום D?? עכשיו קניתי מחשב לפני חצי שנה וכתוב לי בכללי איפה שאני מחפש על החומרה שלי פנטיום D כאשר עד היום אל ידעתי בכלל לא ידעתי שזה שתי ליבות כי המחיר דווקא סביר למדי.... עכשיו רציתי לדעת קודם כל מה ההבדל בין קור דו או CORE DOU או איך שלא כותבים זאת לפנטיום D??האם באמת שי הבדל משמעותי או שזוהי עוד קטנוניות מסוג הגיימרים?? עכשיו במה עוזר זכרון מטמון??ומה ההבדל בין תושבת 939 ל757 ל940 בתאכ'לס??כלורמ כשנאי אומר בתאכ'לס אני מתכוון בביצוןעים ובסה"כ ואל תיאורתית.. מה עוזר PCI EX?? במה …
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD 2500 עם זכרונות של סמסונג 256MBX2 DDR 400. ועוד מחשב Pentium 4 1.4Ghz שלם רק בלי זכרונות.. וההתלבטות היא כזאת: להשאיר את המחשב הראשון כמו שהוא ולקנות ב290 ש"ח כרטיס זיכרון יחיד 512MB Kingston DDR 400 או לקנות 2 כרטיסי זיכרון כאלה, ולשים אותם במחשב הראשון שיעבדו בדואל צ'אנל, ולשדרג אותו לג'יגה זיכרון, ואת כרטיסי הזיכרון הישנים לשים במחשב השני... מה לעשות? מבחינת כסף זה לא ביגדיל... השאלה אם באמת השדרוג נחוץ ומשתלם, כי אני לא מתכוון לעשות עוד שיניים.. לפחות לא בזמן הקרוב http://www.fire-pc.co.il/categories.asp?cID=53 זה הכרטיס
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי 2 ג'יגה שהם נמצאים בלוח שבו יש ארבע סלוטים. שני הסטיקים ממוקמים בסלוטים באותו צבע כדי שיפעלו על דואל צ'אנל. אני רוצה לקנות עוד שני סטיקים של זכרונות מאותה חברה רק תיזמונים קצת פחות טובים בגלל המחיר. אני מבין שזה ימשוך את הזכרון עם התזמונים היותר טובים לעבוד ברמה של הפחות טובים. ויש לי שתי שאלות: אחת - האם הסטיקים החדשים יעבדו לי בדואל למרות שהם שונים מהישנים? ושניה - עד כמה הירידה ברמת התזמונים משמעותית ביחס לעליה הכללית בכמות הזכרון(מ2 ל4 ג'יגה). הסטיקים הישנים הם G.SKILL 2GB 800MHZ HK הסטיקים החדשים הם G.SKILL 2GB 800MHZ PK כמו כן אני מתכנן אוברקלוק. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני חדש , שלום שלום לכם , ויש לי שאלה בקשר לזכרונות שאני הולך לקנות - השאלה היא אם הם יתאימו ללוח אם שלי הלוח אם : Field Value MSI K8M Neo-V (MS-7032) (5 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) (שאגב תואם למעבד amd athlon64 3000+ akh ) הזכרונות שאני מעוניין לקנות : * אני ערכתי לזכרונות אחרים - אלה מתאימים ? : http://www.compusa.com/products/product_info.asp?product_code=50312082&pfp=BROWSE תודה לעוזרים .
-
- 7 תגובות
- 677 צפיות
-
-
היי. טוב, אני עושה את זה די מאוחר אבל אני מנצל אחריות על לוח האם הנוכחי במערכת לפני שתפוג האחריות. (הבעיה היא בכרטיס הקול) השאלה היא אם יש לי בכלל על מה לנסות לנצל כי אני לא בטוח שהלוח עוד מיוצר. ומדובר בסוקט AM2 (לא פלוס) אז גם אין לי מושג אם עוד יש לוחות אחרים לתת לי במקום שעובדים עם התושבת הזו. בכל אופן הלוח הוא GA-M55S-S3 של Gigabyte. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
השבוע אני הולך לקנות מחשב חדש, די דחוף לי העניין למען האמת, והייתי מאד רוצה לשמוע חוות דעת בקשר ללוח שעלי לקנות. קראתי את סקירת הלוחות שנעשתה לאחרונה, אך המידע שם רחוק מלעזור לי להגיע להחלטה. קודם כל, המעבד יהיה Athlon 2500+ . המחשב אמור לשרת מגוון מטרות : 1. עריכת ווידיאו ( ברמה של עבודה עם PREMIERE למשל ) 2. עבודה עם תוכנות תלת מימד (lightwave, maya) 3. קצת משחקים FIFA וכאלה.. 4. בשלב מאוחר יותר אולי אני גם אוסיף כרטיס קול מקצועי לעבודה רצינית עם אודיו. אני מוכן לשים על הלוח כ 750 שח, למרות שאם זה יהיה הכרחי אני אוסיף עוד חוץ מזה הייתי מעוניין גם בחוות דעת גם לגבי איזה כרטיס מסך לקנות בהתחשב באופי העבודה שציינתי קודם אבל במקרה הזה התקציב קצת יותר מצומצם... תודה מראש! ס…
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
למישהו יש מושג אם מוכרים את לוח האם asus rampage iii extreme החדש בארץ ואם כן אז באיזו חנות . ואם לא איך ניתן לרכוש אותו ולא מחו"ל (אולי דרך היבואן)
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=10069&Itemid=35 אני ממש לא אתפלא אם ימצאו עוד באגים נו טוב, זה מעבר לטכנו' חדשה (כל הסוקט החדש, בקר זכרון וכו') כפי שאמרתי עדיף לחכות עוד דור (ל32 נאנו) לפני שעוברים.
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש E6600 + DS3. הכל רץ טוב ויפה עד שבאמצע משחק של COH המשחב נכבה. מיד הדלקתי אותו חזרה, ואז ראיתי שהחום של המעבד היה 82 מעלות. ותוך כמה שניות הוא התקרר לרמה של 40. כל הWARNING על DISABLE והשיטה של ה FAN היא על AUTO. למשהו יש רעיון למה זה קרה?
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
כמו בכותרת הלוח הולך להשתלב עם 2*9600gt עם q6600 ועם 4GB ראם הלוח צריך להגיע לבאס של 400 לפחות יציב עם 4 סטיקים של זיכרון עליו
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את המחשב הבא: מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤374 לוח אם: GIGABYTE GA-73PVM-S2H ¤395 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4650 SUPER 512MB DDR2 DVI HDMI - RETAIL ¤335 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤242 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-2GBPK ¤166 מארז: RAIDMAX APEX w/o PSU ¤166 ספק כוח: SEASONIC 400W : SS-400ET- OEM ¤284 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75 מחיר סופי: ¤2037 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il מאוד התלהבתי מהלוח אם הזה GIGABYTE GA-73PVM-S2H אבל יש בו כ.מסך מובנה, ואני מוסיף כ.מסך למערכת. אישית, אני חושב שאין רע שיש כ.מסך על לוח האם,…
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי { את כל השילוש "הקדוש" } לפי מה שכתוב אני מבין שבעוד חודשיים שלוש יוצאים מעבדים חדשים... אז אני שוקל בנתיים להמתין אבל בכל זאת שאלתי היא כזאת האם קיים כיום לוח אם שתומך ב DDR3 { הן למעבדי אינטל והן לAMD } ?
-
- 7 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום.. רציתי לדעת בעזרת איו תוכנה אפשר לבדוק את המהירות של הזכרונות הפנימיים שלי במחשב.. תודה
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
-
עדכנתי את הביוס AMI שלי מגרסה 1010 לגרסה 1012 בלוח ASUS P4P800 ופתאום התמונת הפעלה נהייתה מכוערת כזאת לא כמו הראשונה. למי שיש את התמונה המקורית ויכול להביא לי אני ישמח מאוד או איך דרך ווינדוס אני מדגיש, אני יכול להחזיר את הביוס הישן שיש לי את הקובץ שלו!
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
-
1.מי מבין שניהם עדיף למשחקים? 2.מי מבין שני המעבדים עדיף ללימודים והורדות?
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני אשמח לקצת עזרה, אם מישהוא יכול לעזור לי למצוא חנות בארץ שמוכרת את המעבדים האלו עד לסכום של 600 ש"ח.
-
- 7 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום , יש לי זיכרון של 333 מגה הרץ של חברה לא מוכרת בגודל של 512 מגה בית ואני רוצה לקנות סטיק נוסף של 512 מגה בית . הבנתי שזה לא משנה של איזה חברה יהיה הזיכרון שאני אקנה , והוא יעבוד לי אם הזיכרון שיש לי . אכשיו השאלה שלי זה אם גם יהיה דואל צ'אנל אם שתי חברות שונות ?
-
עד 1500 ש"ח ללא החלפת זכרונות !!!! אנא בדקו המפרט הקיים-אפשרי שדרוג מעבד בלבד! לא מקבל ביצועים מיטביים במשחקים תודה
-
- 7 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום מדובר במעבד E6750 הוא עובד בתדר של 2.66GHZ ואני רוצה להביא אותו ל3.2GHZ הוא יהיה במחשב של אחי שיש לו ספק ג'נרי האם זה יהיה מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם,נתנו לי לבדוק כרטיס זיכרון DDR 400 אמרו שהוא הוא שרוף או משהו,אם אני יבדוק על המחשב שלי זה יכול לגרום נזק כולשהו? תודה,מור
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-