עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by yotam360,

אני עומד לשדרג את המחשב ואני נורא מתלבט איזה מעבד לקחת... מה יותר עדיף מבחינת ביצועים במשחקים ו-OC??

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  2. Started by mccartney,

שלום לכולם! לאחרונה החלטתי להוסיף HD נוסף למחשב. לוח האם שלי לא תומך ב-SATA אבל החלטתי ללכת על HD עם ממשק SATA II כדי שאוכל להעביר אותו למחשב חדש שאקנה עוד שנה, שנה וחצי. כדי שאוכל להשתמש בכונן קשיח עם SATA II החלטתי לקנות כרטיס PCI עם שתי יציאות SATA I. ה-HD והכרטיס שאני הולך עליהם הם: 1) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=571 2) כרטיס PCI של Dynamode שמבוסס על ה-Chipset הזה: http://www.siliconimage.com/products/product.aspx?id=63 השאלות שלי: א) מישהו מכיר כרטיס PCI SATA II במחיר סביר? ב) מה אתם אומרים על המהלך? למישהו יש ניסיון עם זה? ה-HD יעבוד חלק? תודה, מקרטני

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  3. שמעו לפני שנתיים וחצי שלוש קניתי מחשב אם לוח של 533FSB אם מעבד Celeron 2.0 Ghz עכשיו אני רוצה להחליף מעבד למעבד הזה: PENTIUM IV 2.8 GHZ / 1MB CACH/ 533MHZ/PRESCOTT כי הוא על533FSB. אז השאלה היא בכל לוח אפשר להחליף מעבד? כאילו להיציא את הישן ולהכניס את החדש? כי חבר שלי אמר לי שאולי אני יצטרך להחליף גם את לוח בשביל להחיליף מעבד. וקחו בחשבון שזה לוח של לפני שנתיים וחצי שלוש ככה!!!

• 9 תגובות
    • 663 צפיות
  4. Started by lmlm,

http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=629089 לעוד מידע על המעבר מ90ננומטר ל65ננומר מ AMD כאן: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=3223 תודה לדיון: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=106458

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  5. חבר'ה השיקול שינחה אותי בבחירת לוח האם הוא לא תקציבי אבל זה לא אומר שאני הולך להעיף על זה כסף כמו לא נורמאלי, אני פשוט רוצה לפעול מתוך צרכים. כמו שכתבתי בכותרת אין לי צורך באף אחד מהנ"ל - cf\sli,firewire,raid מפני שאני לא מאמין שאשתמש בהם אי פעם אבל זה לא יהרוג אותי אם תהייה אופציה כזאת על הדרך. וואיי נזכרתי עכשיו --->> גם אין שום צורך בכרטיס מסך מובנה...נכון שאין צורך? נראה לי שאין... אני קונה מעבד E8400 , ככה שאם יש משהו שידוע כמתאים במיוחד למעבד הנ"ל אני אשמח להמלצה.(לאחרונה הבנתי שלוחות אם לא מתאימים עלולים לגרום לו להתחמם מאוד, לעומת אחרים שאיתם המעבד ישמור על טמפ' יציבה). מעולם לא ניסיתי oc אבל ככל הנראה שבמערכת החדשה אני הולך לנסות את זה קצת.אז שיתאים גם לoc…

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  6. Started by Ashand,

שלום אני מחפש לוח אם MATX או אפילו M ITX עם חיבורי סאטה 3 (6GB/S) , לא משנה איזה תושבת, חברת גיגהבייט או אסוס תודה

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  7. עד 1500 ש"ח ללא החלפת זכרונות !!!! אנא בדקו המפרט הקיים-אפשרי שדרוג מעבד בלבד! לא מקבל ביצועים מיטביים במשחקים תודה

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  8. לאי אמ די 2000 אז זה אומר שהסטפינג שלו בכל מקרה יהיה יותר טוב מהנוכחי שלי? או שאני יכול להתקע עם סטפינג של agoga כי אמרו לי שכל המעבדים האלו של 1900 הם בעצם downclock של 2100 אי אמ די בבקשה עזרה

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  9. Started by DMK,

למעבד e8400 איזה מהם לקחת שניהם באותו מחיר רק ש ה 45 הוא L

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  10. כותרת. תודה

• 8 תגובות
    • 663 צפיות
  11. Started by eranmor,

האמת די עצבן אותי לראות שאין הבדלים מהותיים בין הלוחות (למעשה ניראה כאילו הג'יגבייט יותר עדיף) ובכל זאת האפוקס קיבל ציון יותר גבוהה בכללי. בבחינות האוברקלוק היה רק הבדל של 7MHZ בFSB לטובת האפוקס ובכל זאת על ה8IK1100 נירשם "לא לOC מטורף" ואילו על ה4PDA2 נירשם "בעל יכולות OC מצוינות" ופה אני שואל למה???? ההבדל הוא כלכך קטן! עוד משהו, לפי הביצועים בתוכנות ובמשחקים, ניראה כאילו בכל בחינה הGA ניצח (אולי חוץ משתיים), בחלקן גם בהפרש גדול יחסית ולמרות כל אלה הוא קיבל ציון יותר נמוך מאפוקס. למה? לפי דעתי מישהו כאן לא חישב נכון את כמות הנקודות שמגיע לGA (או אולי לאפוקס בלוח לא מרשים במיוחד)...

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  12. Started by Holy,

אני צריך לבחור בין 2 מחשבים, אין אפשרות למחשבים אחרים ככה שאין טעם להציע. מחשב ראשון - שרת Dual Xeon 2.0Ghz 4GB DDR בן כמה שנים מחשב שני - Core 2 Duo E6320 2GB DDRII חדש חוץ מזה המפרטים די דומים, בשניהם דיסקים סטנדרטיים (אולי ישודרג לרפטור). השימוש העיקרי של המחשב הוא פיתוח ב-Visual Studio .Net והמטרה העיקרית היא לצמצם עד כמה שניתן את זמני הקומפלציה. המחשב יריץ Windows XP 32Bit על מה הייתם הולכים?

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  13. Started by nsheep,

אני מעוניין לשדרג ללוח PB5-Deluxe, ויש לי מעבד Pentium D 920, מישהו מכיר אם יש בעיות ?

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  14. Started by idan90mizrahi,

איזה מן המעבדים טוב יותר מה ההבדל בין הרגיל ל - BOX ? :s05: :s05: [jpg] http://www.donkey.co.il/Forum/Uploads/22759-633067299234531250-loldsa.jpg [/jpg]

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  15. חבר הולך לקנות את השילוב הזה, ולהביא את המעבד ל-3GHz ומעל זה כמה שיצליח להגיע. השאלה היא האם זה אפשרי לעשות אוברקלוק על הלוח הזה או שחובה P45 או P35 אם נצליח למצוא. אשמח לתשובה

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  16. זה עדיין יעבוד אבל ירד למהירות 533MHz נכון? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  17. Started by Interl-Conore,

איך הלוח החדש של ABIT ל 680I? http://www.abit-usa.com/news/2006/20061109.php יש כבר ביקורות?

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  18. Started by Xardas,

המעבד שלי הוא AMD 3200+ 64 זיכרונות: kingston 512mb* 400mhz על תיזמונים 3-3-3-8 וכרגע זה נמצא על 2T, האם לשים אותו על 1T? כמה זה משנה? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  19. Started by edi6011,

יש לי ויסטא 32 עם 2 גי'גא בראם אם אני אוסיף עוד 2 הויסטא יזהה את כל ה 4 עברתי על המאמר כאן ולפי מה שנאמר הוא יזה לי רק 3.5 מה שכן חבר אמר לי שיצא דריוור כל שהוא לתיקון הבעייה

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  20. Started by firemebad,

רציתי לדעת איך השילוב של Gigabyte GA-EP35-DS3P Intel® P35 Express Chipset LGA 775 שלפי מיטב הבנתי הוא PCI-E 1 וכרטיס מסך 9800GTX שהוא 2 PCI-E . האם נראה לכם שהלוח יגביל את הכרטיס מסך ואולי עדיף ללכת על X38 שיש בו PCI-E 2 ? עד כמה יש הבדל מורגש (אם יש הבדל) בין PCI-E 1 לבין PCI-E 2 ? אשמח לקבל ביקורת של השוואת ביצועים אם יש.

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  21. TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 (530 TWINMOS TWISTER 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 600 OCZ DDR2 2048MB Platinum Rev.2 Dual Channel 800MHZ 600 האם הם מתאים ללוח ds3 rev 3.3 ? והאם הtwister והocz שויים תהשקעה?

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  22. לא מזמן החלו לצאת דור המעבדים בעלי 800MHZ, בינהם יצא הגדול שבהם - ה3.0. בין 3.0 לבין ה2.8 יש הבדל של 900 שח. השאלה היא האם כדאי להשקיע 900שח ולקנות 3.0 או לחסוך אותם ולקנות 2.8? יש הבדל משמעותי בביצועים?

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  23. Started by maishar,

שאלה בקשר ללוח-אם של MSI דגם B75MA-E33. האם יציאת ה- HDMI שלו תומכת באודיו? או במילים אחרות, האם אני יכול לחבר את יציאת ה- HDMI לרסיבר בשביל אודיו (כך שהרסיבר ימיר את האור הדיגיטלי לאנלוגי) או שאני חייב לחבר את הרסיבר ליציאות האנלוגיות (3.5mm) של לוח-האם ולתת ללוח-האם לבצע את ההמרה (שהרבה פחות איכותית מאשר ברסיבר כמובן)? תודה

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  24. Started by wow,

איך יכול להיות שבלוח כזה יקר וטוב אין כרטיס רשת?! זה לפחות מה שנראה לי,תקנו אותי אם אני טועה. ABIT IC7 Intel 875P Motherboard (HT, Dual SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X, 1394, USB 2.0) [הלינק צונזר, אין לפרסם חנויות!]

• 4 תגובות
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים