מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,820 דיונים בפורום זה
-
הלוח מבוסס על ערכת השבבים החדשה של NVIDIA ה790 ULTRA מישהו יודע מתי צריך להגיע לארץ? ומה יהיה טווח המחירים שניתן יהיה להשיג אותו ?
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
איפה אני מחבר יש לי חיבורי HDA+AC'97 הגיע עם מארז ANTEC SONATA III יש לי לוח אם ASUS P5Q DELUXE בעקבות זה שהפנל הנ'ל מקצר בגלל חיבור ה-USB שלחו לי החנות ממנה רכשתי פנל לדגם אחר כנראה ובו תוספת של עוד חיבור שעלו רשום1394 פורים שמח אנשים
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד QX9770 ולוח אם GA-EP45C-UD3R אני משתמש במחשב לעיבוד גרפי בפוטושופ, לייטרום, גלישה ומשחקים (לא גיימר). תמיכת הלוח אם: DDR3: 2 x 1.5V DDR3 DIMM sockets supporting up to 8 GB of system memory Dual channel memory architecture Support for DDR3 2000+/1600/1333/1066/800 MHz memory modules DDR2: 4 x 1.8V DDR2 DIMM sockets supporting up to 16 GB of system memory Dual channel memory architecture Support for DDR2 1333+/1066/800/667 MHz memory modules יש לי 2X2Gb של DDR2 ויש לי אפשרות לקנות עוד סט כזה ב 150 ש"ח. השאלה, האם כדאי לקנות את הסט הנוסף של ה DDR2 או לקנות 2x4Gb DDR3 ? האם אני אנצל יותר את ה FSB עם ה DDR3 ? האם זה יורגש/משמעותי? אגב, ל DDR3 אם …
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
מבחינת אמינות, ביצועים וכו'. האם משתלם לי לקנות את הרכבים הנזכרים לעיל? וגם ביקורת כרטיס מסך רדאון 9100 עם 128 מ"ב. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
http://www.x86-secret.com/articles/divers/ct479/ct479-4.htm כל הכבוד לאסוס\אינטל
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם כדי לי לקחת לוח אם שתומך ב PCIe ולקנות כרטיס מסך פחות טוב או לקנות לוח אם שתומך ב AGP ולקנות כרטיס מסך יותר טוב מה דעתכם?
-
- 8 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב חדש מבוסס AMD AM3, מחפש זיכרונות מתאימים, נפח 4GB, תקציב: עד 700 ש"ח גג, כמה שפחות, יותר טוב. אני מתכנן לקנות את PII 555 ולעשות לו OC עד 3.6-3.8GHZ. מעדיף זיכרון 1600MHZ. יש המלצות?
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, בשיחה שהיתה לי עם מוכר של חנות מחשבים נאמר לי שהקירור שאינטל מספקת למעבדים שלה הוא עלוב וקיים רק כדי לצאת ידי חובה. עד כמה נכון הדבר? דבר שני, נאמר לי שאחוז החזרי הלוחות של אינטל נמצא בשיעור אדיר לעומת אחוז החזרי הלוחות של גיגבייט לדוגמה. ההסבר שניתן היה שאינטל מייצרת לוחות ברמה נמוכה מבחינת הלחמות, רכיבים וכו'... עד כמה דבר זה נכון גם הוא? לא הגיוני שפאקינג *אינטל* לא יודעים להכין לוחות ומאווררים!! בבקשה אל תתיחסו לחוסר הפיצ'רים ונעילות הקלוקים של אינטל, רק לגבי האיכות/היציבות/אורכות חיים/ אמינות וכו'..
-
- 12 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה בגלל השעה אבל בכתבה בעמוד הראשון פה מדברים על הסנטה רוזה כתוב "אשר מיועדת למחשבים ניידים" ואז בדיאגרמת הבלוקים למטה מראים את כל המאפינים של ה פלטפורמה מה שאני לא מצליח להבין (ושוב אולי זה בגלל השעה) זה: למה יש חריצי PCI וPCI-E אם זה מיועד למחשבים נידים?
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
כרגע יש לי ג'יגה, מה כדאי סטיק של 1 או של 2 ג'יגה? תוכנות שבשימוש ברקע: מסנג'ר, ווינאמפ, פיירפוקס, JDOWNLOADER, ולפעמים גם MPC תודה
-
- 9 תגובות
- 952 צפיות
-
-
מה היתרונות ומה החסרונות בבחירה בלוח nForce 7100 לעומת P35 (כפי שמופיע במפרט האלטרנטיבי) כמו כן, האם ניתן לבחור מארז קטן יותר (micro atx), האם כדאי לעשות זאת? תודה!
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לדעת עם המעבד E6420 מנצל את היכולות שלו עם לוח אם intel 965 או שהוא מוגבל איתו. אם יש הצעות יותר טובות לשילוב מעבד עם לוח אם אני אשמח..
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
יש חיקוי בכלל ?!
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי את הMEMTEST ... חילצתי אותו והיה שם 4 קבצים... הפעלתי את הקובץ INSTALL כתבתי שהדרייב של הפלופי הוא A והכנסתי דיסקט ריק לפלופי המחשב חשב 10 שניות ועשה כנראה שינוים בדיסקט בקיצור כל התהליך הזה הפך את הדיסקט לבוט... טוב אני מפעיל מחדש את המחשב הוא לא מגיע לווינדוס כמובן הוא כותב לפני זה LOADING ............. ואז הוא מראה כאילו הוא בא להכנס לתוכנה ואז פתאום בום! הוא עושה ריסטרט למשהו יש מושג ממה זה?
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
זכרונות DDR2 עובדים ב-default על 1.8V , אך יש זכרונות שנמכרים שעובדים ב-default על מתח של 2.2V השאלה האם המחשב "נדלק" בכלל עם זכרונות כאלה ? , יש לי בכלל גישה לביוס בשביל להגדיר את המתחים ?
-
- 11 תגובות
- 744 צפיות
-
-
ביום רביעי רכשתי מעבד I5 3470 מהחנות KSP בקיצור כשהמוכר הביא לי את המעבד זה לא היה בקופסא זה היה בפלטה כזאת (מעבד TRAY ) שהמוכר הוציא את המעבד על הדרך הוא נגע בחלק עם הברזל, איפה שבאה המשחה התרמית, איך ממומלץ לנקות את זה? והדבר שמדאיג אותי זה שהמדבקה של האחריות ממוקמת בצד האחורי של המעבד איפה שהמגעים באמצע בידיוק.. חלק אמרו לי שאם זה באמצע זה בסדר וחלק אמרו שזה לא טוב וצריך לדרוש מעבד חדש. הנה תמונה של המעבד והמדבקה: http://www. siz .co.il/view/4el1nwngdjmn.jpg.htm תוריד רווחים מה אתם אומרים על זה? זה בסדר או לפנות לחנות?
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=1&id=2010
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את המעבד כי כרגע הוא לא ממש סוחב עם כל מה שיש על המחשב. השאלה היא מה המעבד שהכי משתלם לי לקנות כרגע? קחו בחשבון שהתקציב כרגע הוא עד 2000 ש"ח גג! כמובן שזה יהיה כפול ליבה בסוקט 939 (תראו במפרט), אבל אני לא מבין מה ההבדלים בין הליבות השונות ומה הכי משתלם.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.directron.com/ga8i945gzmerh.html הלוח אמנם עובד רק בבאס של 800MHZ ותומך זכרונות 533MHZ בלבד (שגם הם זולים יותר), אבל הוא עולה רק 80$...
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב פנטיום שלוש ורציתי להרחיב לו את הזכרון. היום הוא עובד על 128M RAM. השאלה שלי היא אם יש כל מיני מגבלות בשדרוג הזכרון למחשב ישן? מגבלת נפח, סוג כרטיס, וכל מה שאני צריך לדעת על שדרוג זכרון. תודה
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש זיכרונות Corsair Dominator CMP6GX3M3A1600C7 ולוח אם GA-X58A-UD3R שתומך ב2200/1333/1066/800. השאלה: איך לקנפג את הזיכרונות האלה שיעבדו בצורה אופטימלית עם הלוח הזה? האם עדיף להוריד אותם ל1333 או להעלות ל2200? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
פה בתמונה הזאת: http://hwzone.co.il/view-image/Computex2007/photo/IMG_8443.jpg זה לוח אם שתומך בשני מעבדים?? או שאני לא רואה אטוב?
-
- 8 תגובות
- 757 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/hardware/reviews/mb/ASRock_Z77_OC_Formula כתבתם יופי של מחקר על הלוח ולא ניתן לקנות אותו בכלל בישראל לא הבנתי למה השקעתם
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
מה יקרה אם אני אשים מעבד שיש לו באס 800 על לוח שתומך עד 400/533 ?(תושבת 478 ישנה וגם המעבד 478). :
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
הג'אמפר של ה 4V מכוון למצב 4V אבל הבעיה היא כשאני מגיע לביוס הוא מראה לי רק עד ל 3.2V...כאילו לא הזזתי בכלל את את הג'אמפר כרגע אני על 3.2V 245 2-2-2-6 ואני רוצה לעלות קצת תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 438 צפיות
-