מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,820 דיונים בפורום זה
-
כמו בכותרת.. פשוט לדעת אם אני יכול להחליף את מה שיש לי במשהו יותר טוב, ואם אני ארגיש בשינוים בביצועים? תודה,
-
- 9 תגובות
- 665 צפיות
-
-
הנה ביקורת ראשונה בסינית( :-X סתכלו בנתיים על תמונות ובאנצים) על E4300 שבא עם 800FSB, 200X9. (1.8GHZ)f הביקורת משווה ביןX2 3800, E6300 ו E4300. E4300 יצא ב21 בינואר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=218672.0 לביקורת: http://topic.expreview.com/2006-12-11/1165771666d1617.html קרדיט: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=126278 תהנו
-
- 8 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היי, יש לי לוח אם K8N Neo Platinum ורשום במפרט שלו - 3 DIMMs w/ DDR 400 upto 3 GB השאלה שלי, האם אני יכול להשתמש בזיכרון במהירות 800? כי הוא יותר זול... אם למישהו יש המלצה על זיכרון שונה שיתמך על ידי הלוח אם אז אשמח לשמוע. תודה!
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היי קניתי אתמול מחשב עם מעבד CORE 2 DUE E6550, וזכרונות של OCZ 2 GB, 800 MHZ, DDR2 - בקיט. רציתי לקחת את הלוח אם GIGABYTE GA-965P-DS3, אבל המוכר הציע לי את הלוח אם P6N של MSI - הוא אמר שהתמיכה שלו למערכת תהיה טובה יותר (הנה קישור למפרט שלו: http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1140&maincat_no=1). אז מה באמת יותר טוב ה GYGABYTE או ה MSI? תודה.
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היה לי 512MB ראם של CL2.5 PQI 400MHZ על המחשב. (2X256) הוספתי עוד שני סטיקים של HYNIX 400MHZ CL3 2X512) אז עכשיו יש לי ג'יגה וחצי ראם. והם פועלים בדואל צ'אנל 1-קודם כל עכשיו כל הסטיקים פועלים בCL3 שידעתי שזה הולך לקרות, אבל מה שמוזר זה שהCPU:RAM RATIO הפך ל5:4 במקום 1:1 אז הזכרונות גם פועלים ב160MHZ במקום ב200MHZ וגם פועלים בCL3 וגם אני לא יכול לשנות את זה חזרה ל1:1 בלוח אם, זה כותב לי שזה נעול 2- התוצאה שלי ב3DMARK 05 ירדה! ב500 נקודות, שזה ממש מוזר בהתחשב שכך שהוספתי ראם 3- המחשב לא מהיר כמו שציפיתי, הוא אפילו יותר איטי מאיזה פעם אחת שהוספתי רק סטיק אחד של 512 שהשאלתי מחבר שלי, ואז היה לי רק 1 ג'יגה ראם. 4- הראם הקודם שלי עבד על PERFORMANCE MODE לפני השדרוג ועכשיו משום…
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
אהלן כולם למען הרכבת מפרט לאינטרנט\וורד וכדו' אני צריך לוח אם עם כ.מסך מובנה, אך יש בעייה קטנה. יש לוחות אם עם - GF6100, אך אין לו יציאת DVI, ואני קונה מסך דק DVI. ראיתי שה - GF6150 כן תומך, אך לוחות לסוקט AM2 והכ.הזה לא מצאתי - האם קיים לוח כזה? אם אין, אני פשוט אקח כ.מסך בנפרד.. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש שאמור להתחבר לטלויזית HDTV , מעבר לזה השימוש במחשב הוא די בסיסי ולכן חשבתי על אחד משני הלוחות: Albatron KM51PV-AM2 ב- 461 ש"ח או ASUS M2NPV-VM ב- 498 ש"ח יש עדיפות לאחד הלוחות? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מהאם כדאי בכלל לקנות 4GB של DDR2 במהירות של 667MHz ? האם 1-2 GB של DDR3 במהירות של 1333MHz יתנו תמורה טובה יותר? תודה
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
ראיתי באתר של טווינמוס הוראות להגדרות של הזיכרונות twinmos twister 400mhz הם רושמים שם שצריך לשים על 2-3-3-8 אבל בכל המקומות רשום שהם תומכים ב 2-2-2-5 למה הם לא רשמו לשים על 2-2-2-5 ומה יקרה אם אני ישנה לתזמונים האלו?
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
על האופצייה אפשר לקרוא פה : http://en.wikipedia.org/wiki/Option_ROM בקצרה הלוח אמור לתמוך בפונקציה הזאת כאשר מחובר לחריץ ה PCIE שלו בקר SAS לדוגמא, אני צריך שתהיה לי האופצייה להיכנס לבקר מתי שהביוס (המחשב) עולה ואת האפשרות להיכנס לקונפיגורציה של הכרטיס, ושהלוח יתמוך בבוט דרך הכרטיס הלוח חייב להיות בעל 2 חריצי PCIE X16 ותושבת LGA775 תמיכה בזכרון עד 8 גיגה, כרגע הכרטיס מותקן על הלוח ABIT IP35 PRO ואין ללוח הזה את האופצייה (אביט סגרו הבסטה ואין אפשרות לעדכן ביוס) כן יש לי אפשרות להגדיר כוננים דרך ווינדוס (עדיין לא ניסיתי להתקין מערכת הפעלה במצב כזה) אבל המצב לא אידיאלי מי שמבין בעיניינים כאלו אנא המליצו לי על לוח כזה תודה
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מאז שקניתי את המחשב, הזכרונות משגעים אותי. בהתחלה לא עבדו ב-DC, אז עדכנתי ביוס. אח"כ הם עדיין לא עבדו ב-DC, אז העברתי אותם סלוט ימינה. עכשיו הם עובדים, אבל מה המהירות שלהם? בביוס מוגדר להם 1066. ב-3DMark Vantage מצויין 800. ב-cpu-z רשום בכלל חצי, 533.4. שלא נדע... מי עובד, איך ולמה? ???
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
האם בלוחות Z68 עם 4 חריצים לזיכרון אפשר להשתמש בסים אחד בלבד ?
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
קמתי בבוקר. היה ריח של שרוף. המחשב היה דלוק (כרגיל) ושהזזתי את העכבר וכלום לא הגיב. כיביתי בלחיצה ארוכה ואז הדלקתי ואין כלום. המנורה של הסידירום ושל הרד דיסק דולקת כל הזמן. איך אני יודע מה שרוף? AMD 1800+ 13 מיקרון
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אוף. אחרי כל הזמן הזה שעשיתי סקר שוק התסובבתי באתרים וקראתי חומרים על לוחות אם וכל מיני דברים עכשיו אינטל אומרת שהלוחות הנוכחיים לא יתמכו במעבד Prescott !!! מה לעשות?!?! איזה לוח לקנות? לחכות? תעזרו לי בבקשה
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
למעבדים ראשונים של P IV (גדולים )Sdram או DDR בבקשא תצרו איתי קשר אמיל 057-484-989
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי שני זיכרונות בנפחים שונים ואותו תדר, אחד של 1GB והשני של 2GB כאשר אני שם אותם בנפרד אז הכל עובד טוב, כאשר אני שם אותם יחד עולה המשך השחור של וינדוס ואז הוא מתרסט להתחלה. מערכת הפעלה XP SP3 האם יש דרך להתגבר על זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש האומרים שזיכרונות 333DDR יהיו יותר מהירים בכאחוז מזיכרונות DDR400 על מעבד AMD בעל ליבת ברטון. האם זה נכון? כי אם כן זה לא רק חוסך כסף זה גם יותר ביצועים (למרות שזה אבסורד) אשמח לתשובות.
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי הלוח הנל : GIGABYTE GA-790XT-USB3. ויש בלוח הנל שני חריצי PCIE,גם X16 וגם X8. לפי מה שראיתי בתמונה,חריץ הPCIE התחתי זהה לחריץ PCIE X16 בלוחות אחרים. יש סיכוי שזה חריץ X16 ואני מאבד ביצועים בגלל שהכרטיס מסך מחובר בחריץ העליון(שלכאורה אמור להיות X16)?
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
Asus P5WD2 Premium האם הלוח תומך מעבדי 64BIT ? כי רשום שהוא תומך במעבדים כפולי ליבה ושהזיכרון המקסימלי שאפשר להכניס לו הוא 8GB . . .
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
לוח אםשתומך ב1000 הרץ נניח(כמה הסטנדרטי היום באמת?), אפשרות 1- שם במחשב 2X677 לdual אפשרות 2-שם במחשב 2X800 dual האם ייתכן שיש הבדל בביצועים? אם ההפרש בין שתי הזיכרונות הוא 40 ש"ח , כדאי בכל זאת ללכת על 800? תודה.
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה: GA-G31M-S2C ומעבד E5200 והלוח מזהה אותו במהירות של 1.80 ולא 2.50 כמו שהוא צריך להיות הוא מזהה אותו בתזמון כזה: 200X9 איך אני מסדר את זה שהוא יעבוד קבוע על המהירות הרגילה שלו?
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי שאלה בקשר לתאימות זכרונות עריכה: אם יש לי זיכרונות ECC REG של שרת אני יכול להוסיף להם זכרונות רגילים וזה גם יעבוד? נגיד לי זיכרון במחשב של 667MHZ DDR2 KINGSTON אז אני יכול לשים חברה אחרת למשל 667MHZ DDR2 KINGSTON? והאם חייב שהזכרונות יהיו באותה מספר CL? תודה לעונים!
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני חדש , שלום שלום לכם , ויש לי שאלה בקשר לזכרונות שאני הולך לקנות - השאלה היא אם הם יתאימו ללוח אם שלי הלוח אם : Field Value MSI K8M Neo-V (MS-7032) (5 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) (שאגב תואם למעבד amd athlon64 3000+ akh ) הזכרונות שאני מעוניין לקנות : * אני ערכתי לזכרונות אחרים - אלה מתאימים ? : http://www.compusa.com/products/product_info.asp?product_code=50312082&pfp=BROWSE תודה לעוזרים .
-
- 7 תגובות
- 665 צפיות
-
-
ערב טוב לחברי הפורום יש לי 2 מחשבים באחד אני משתמש הרבה ובשני יש תוכנה מסוימת שעדיין לא הצלחתי להעבירה שבה אני גם משתמש. במקום שיהיה לי על השולחן ציוד כפול: 2 מסכים, 2 מקלדות ו-2 עכברים. חשבתי להסתפק רק במסך, עכבר ומקלדת יחידים. וכל פעם שארצה לעבור למחשב השני אמשוך את כבלי המסך / עכבר / מקלדת מבלי לכבות את המחשב לפני הניתוק. ואחברם למחשב השני שאלתי היא: האם ניתוק כבלים בצורה כזו, עלול להזיק ? תודה לכל העונים ניצוץ
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
על איזה מחשב עדיף ללכת, מבוסס אינטל או AMD??? אני יותר מכיוון של אינטל בגלל האיכות והאמינות ובגלל שאני רוצה להיות בטוח שאני קונה את ההכי טוב... מה אתם חושבים?
-
- 8 תגובות
- 665 צפיות
-