מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
האם הלוח תומך? כי באתר היצרן רשום עד 2660MHZ P4 965P תומך?
-
- 9 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני משחק Metro 2033 Redux על גרפיקה LOW. אני משתמש בתוכנת Core Temp לניטור טמפ' התקנתי 4 מאווררים חדשים ובדקתי את כיווני האוויר (3 מכניסים אוויר ואחד מוציא + עוד אחד שמכניס אוויר לצלעות קירור של המעבד) ניקיתי את המעבד והחלפתי משחה טרמית, גודל אפונה. טבעי שהמעבד מגיע לטמפ' כאלה? אולי צריך להחליף? לשדרג?
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
היי יש לי 2 גיגה זיכרון פנימי של OCZ 2GB kit DDR2 800 PC2-6400 Special Ops Edition CL 5-5-5-12 OCZ2SOE8002GK ברצוני לקנות עוד 2 גיגה ורציתי להתייעץ איתכם מה כדי לקנות שיתאים לי ושיהיה טוב
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
יש לי כרטיס זכרון ראם 256mb ככרטיס אחד (לא 2*128) 266mhz פירמטי את המחשב (כמו שעשיתי הרבה פעמים בעבר), ופתאום אני מגלה שכתוב לי גם בווינדוס וגם בבקרת לוח-אם(Bios אני חושב) שהוא עובד לי על 128... בבקשה תעזרו לי, אני יודע שיש איזה משהו שצריך לכבות/להפעיל כדי שיגלה לי עוד 128mb! תודה מראש, eXaLT
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
-
שלום יש לי בבית מחשב ישן p4 1.7 סוקט 478. ראיתי ביד שניה כל מיני מעבדים 2.8 סוקט 478 במחירים ממש נמוכים.. האם רק את הסוקט צריך לבדוק והמעבד 2.8 פשוט יעבוד מעולה על המחשב שלי?
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם, באתרים שונים למכירת מחשבים אותם המעבדים מגיעים בתצורה שונה של מכירה : Box - OEM - Tray. מה ההבדלים ? מתי בוחרים סוג מסויים ולא אחר ? תודה
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
על האופצייה אפשר לקרוא פה : http://en.wikipedia.org/wiki/Option_ROM בקצרה הלוח אמור לתמוך בפונקציה הזאת כאשר מחובר לחריץ ה PCIE שלו בקר SAS לדוגמא, אני צריך שתהיה לי האופצייה להיכנס לבקר מתי שהביוס (המחשב) עולה ואת האפשרות להיכנס לקונפיגורציה של הכרטיס, ושהלוח יתמוך בבוט דרך הכרטיס הלוח חייב להיות בעל 2 חריצי PCIE X16 ותושבת LGA775 תמיכה בזכרון עד 8 גיגה, כרגע הכרטיס מותקן על הלוח ABIT IP35 PRO ואין ללוח הזה את האופצייה (אביט סגרו הבסטה ואין אפשרות לעדכן ביוס) כן יש לי אפשרות להגדיר כוננים דרך ווינדוס (עדיין לא ניסיתי להתקין מערכת הפעלה במצב כזה) אבל המצב לא אידיאלי מי שמבין בעיניינים כאלו אנא המליצו לי על לוח כזה תודה
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
האם בלוחות Z68 עם 4 חריצים לזיכרון אפשר להשתמש בסים אחד בלבד ?
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
למעבדים ראשונים של P IV (גדולים )Sdram או DDR בבקשא תצרו איתי קשר אמיל 057-484-989
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
שלום אתמול החלפתי במחשב לוח וזיכרון ועכשיו שניכנסתי לביוס הוא מציג לי הערה שאני נכנס ל ADVENT ואז ל Chipset הוא כותב לי setting wrong values in below selections may cause system to malfunction מה לעשות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
שמעתי בעבר על בעיות כמו בעיות עם RAID, או עם SATA וכו'. מישהו יודע מזה? יש סיבה להמנע מקניית לוח מבוסס ערכת שבבים כזאתי? נניח הASUS מבוסס 790I ?
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
מה עדיף הQ6600 או E8400 ? ההבדל בינהם משמעותי בתוכנה ?
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם כרגע יש לי מחשב שאני מרוצה ממנו בבית לוח אם של ASUS TUV4X עם גי'גה וחצי זיכרון מעבד פנטיום 3 1000 מגה הרץ עכשיו אני רוצה לקנות מעבד טולטין 1.2 או 1.4 עם 512 קש מישהו יודע האם אפשר להשיג את המעבד הזה או אם מישהו יודע מי מוכר נעבדים כאלה? תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
מעבד : AMD thlon XP +2500 לוח אם : Ultra 400 MCP+ EPOX - EP8RDAE nvidia nforce2 זכרון : 2 סטיקים של 256 מגה כל אחד DDR 200MHZ PC3200 בלוח האם יש 3 סלוטים של זכרון, 2 כבר תפוסים. אני מעוניין להוסיף עוד 512 מגה זכרון, ע"מ שיהיה לי סה"כ ג'יגה. 1. האם עלי לרכוש בדיוק אותו סוג זכרון שיש לי כעת ? 2. מה משמעות ה PC3200 ? זה קשור למהירות של הזכרון ? 3. הבנתי שללוח שלי יש אפשרות לניצוך דואלי של זכרון, האם זה נכון ? מה בדיוק זה אומר ? 4. האם לרכוש סטיק של 512 מגה, ולתקוע בסלוט הפנוי, או שיהיה יתרון לקנות 2 סטיקים של 512, ולהעיף את אחד הסטיקים של 256 ? תודה !!
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני ורצה להשוות בין מעבדים אז אני צריך אתר שאפשר לראות השוואות בין מעבדים בביצועים שלהם....
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
זה המפרט הנוכחי מעבד: amd 64 bit 3000 מאוורר למעבד: CoolerMaster-hyper 6 לוח: ASUS | a8v-x זיכרונות: Princton 400Mhz 256mb *2 כרטיס מסך: Sparkel nvidia GeForce 5700le 256mb דיסק קשיח1: HItachi 80GB SATA דיסק קשיח2: WestranDigital 120GB SATA צורב די וי די: LG DVD RW זה לא הכל אבל אני חושב שזה יספיק בשביל להעריך מה יתאים למחשב אני רוצה לוח בטווח מחירים של מ 900 עד 1300 בערך אם אפשר משהוא שגם יהיה באיכות גבוהה יותר מהלוחות הפשוטים
-
- 8 תגובות
- 679 צפיות
-
-
היי חברה, אני זוכר ששמעתי לפני איזה חודש שמתוכננת ירידת מחירים משמעותית לCore 2 DUO בסוף אפריל. האם זה נכון?? אני פשוט רוצה לקנות מחשב והמחיר של המפרט שאני רוצה מגיע ל7000!! אולי עם הוזלת המעבדים ואולי אף כרטיסי מסך מסדרת הGEFORCE 8 המחיר יירד משמעותית.
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
ברשותי פנטיום 2 עם מעבד CELRON מהירות 233. עברו ימיו של המסכן וכל המשחקים החדשים דורשים מינימום פנטיום 3 מהירות 800. לא הייתי רוצה לזרוק את הישן , מה גם שהוא טוב מספיק לשימושים רגילים ומשחקים קצת יותר פרימיטיבים (רוב אילו שיש לי) אבל גם לא יכול להתאכזב כאשר כל משחק חדש לא זז. האם יש דרך להוסיף מעבד נוסף ולהגדיל את יכולת המשחק של המחשב או שחייבים להחליף ? ברור שהכסף קובע גם כאן. מומחיות טכנית אין לי , אבל לעקוב אחר הוראות אני מסוגל ולנסות לפתור את הבעיות ללא תמיכה אני מסוגל.
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם! היום רציתי להחליף משחה תרמית של המעבד.. פתחתי את המחשב, ניסיתי להוציא את המאוורר ולהפתעתי המעבד יצא יחד עם המאוורר למרות שהתושבת הייתה סגורה.. האם המעבד או הלוח אם נהרסו? ועוד בעיה- נשפכה לי טיפת משחה תרמית על הפינים של המעבד, זה יכול להרוס משהו? ואיך אני מנקה את זה כי זה לא ממש יורד.. תודה לכל העונים.. ???
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
איזה חברה כדאי לקנות לוח אם לזיכרון ddr כדאי לקנות asus או כדאי לקנות ultra 2 של giga byte? או כרטיס לוח אם אחר של asus או giga byte? אני חייב עזרה דחוף.... תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שמעתי איפה שהוא שהלוחות אם האלה (שתומכים ב 2 סוגי זיכרון DDR2 ו DDR3) לא טובים . זה נכון ? או שזה סתם שמועה ? אם זה לא נכון , אז יופי ואם זה נכון , אז אתם יכולים להמליץ לי על לוח אם שתומך רק בזיכרון DDR3 ומתאים למעבד החדש של אינטל core i7 אההה וגם שמעתי שב 2009 אינטל הולכת להוציא מעבד עם תושבת חדשה . אז כדאי לחכות למעבד עם התושבת החדשה או לקנות עכשיו ? כי אני רוצה מחשב שיספיק לי עוד כמה שנים טובות . ושאני יוכל לשדרג אותו בקלות . תודה
-
- 7 תגובות
- 679 צפיות
-
-
בוקר טוב, יש ברשותי זיכרון של סמסונג 1024X2 800MHZ DDR2 וברשותי לקנות 2 נוספים כאלה כדיי שסך הכל יהיה לי 4GB אך הבנתי שלא חייב אותו חברה אלא מספיק שהמהירות ו CL יהיה מספיק אז אני לא יודע מה ה CL שלי אז הוספתי תמונה אם זה עוזר לזיהוי והאם בכלל כדאי לשדרג ככה או לקנות ישר 2X2GB? תודה. http://i44.tinypic.com/2d0zdj.jpg זה התמונה של הזכרון
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
הלוח אם שלי: http://asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=534&l4=0&model=1866&modelmenu=2 אני יכול לעשות SLI? אני מבין שיש לי שני PCI-E אבל אחד הוא 16X(הכחול) ואחד הוא 4X(השחור). מזה 16X 4X? ואם אני כן יכול לעשות SLI אז האם ה-4X לא יתן את כל הביצועים?
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
שוב שלום, אני לא מבין בלוחות אם ומעבדים אז קשה לי לפרט כולכך. קניתי את המחשב שלי לפני שלוש שנים ושדרגתי כרטיס מסך ל gtx 260 זכרונות ל 4 גיגה . המעבד שלי הוא q6600 ולוח אם לא יודע. מטרת השידרוג היא למשחקים,לcall of duty blackops כי המנוע שלו מסתמך רק על המעבד ולא על על הכרטיס מסך(יותר על המעבד ולא הרבה על הכרטיס) ככה שיש לי low fps. התקציב שלי הוא 1000 ש''ח. תודה .
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-