מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
לוח אםשתומך ב1000 הרץ נניח(כמה הסטנדרטי היום באמת?), אפשרות 1- שם במחשב 2X677 לdual אפשרות 2-שם במחשב 2X800 dual האם ייתכן שיש הבדל בביצועים? אם ההפרש בין שתי הזיכרונות הוא 40 ש"ח , כדאי בכל זאת ללכת על 800? תודה.
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
היי בקרוב אני קונה מחשב וכרגע אני חושב לקחת מעבד AMD 5000 שעולה בערך 800 שקל. האם זהו המעבד הכי טוב במחיר הזה או שמעבד של אינטל באותו תקציב יהיה יותר טוב? אני לא מתכוון לעשות OC. תודה
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
זה נכון שלוחות האם של ASUS עובדים טוב יותר עם מעבדי INTEL מאשר לוחות האם של GIGABYTE?? בקיצור, מה שאני מנסה לשאול הוא כך::איזה לוח אם עובד טוב יותר עם מעבדי INTEL, לוחות האם של ASUS (כפי שנאמר לי) או לוחות האם של GIGABYTE???
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
היי יש לי התלבטות איזה מעבד לקחת ואלה שתי האפשרויות שנראות לי כרגע: AMD 5000 X2 ו AMD 5200 X2. לפי מה שהבנתי ההבדל העיקרי ביניהם זה גודל הקאש. האם גודל הקאש הוא משמעותי או שרק בקצת? יש הבדל של 58 שקל ביניהם ורציתי לדעת אם שווה להוסיף או שעדיף בהפרש לשדרג רכיב אחר במחשב. תודה
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש ויש לי מספר שאלות: א. מה ההבדל בין הזכרונות השונים היום 667, 800, 1000 ועד כמה מרגישים את השינוי מבחינת מהירות, ממה שהבנתי בפורם אם אני לא מתכנן OC אין טעם לקנות זכרון יותר מהיר מ 667 האם זה נכון? האם שווה להשקיע בזכרון עם תזמון יותר מהיר לדוגמא CL4 על פני CL5 האם אני ארגיש בהבדל? ב. לאור המלצות רבות פה בפורם החלטתי לרכוש לוח אם של gigabyte ישנם שני דגמים על הפרק GIGABYTE GA-P35DS3P ו GIGABYTE GA-P35-DS4 באתר של gigabyte רשום שה DS4 מקורר יותר טוב האם הוא שווה את ההשקעה של עוד 200 ש"ח? ג. האם כדאי להשקיע בכרטיס קול לדוגמא CREATIVE SOUND BLASTER X-FI XTREME GAMER האם הכרטיס הנ"ל יפנה לי משאבים מהמעבד וישפר את הביצועים חשוב לי להדגיש שמבח…
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לשדרג את המחשב שלי וחשבתי על לוח אם של חברת GIGABYTE GA-965P-DQ6 עם מעבד Intel Core 2 Duo E6600. רציתי לקבל תגובות על הלוח אם הזה מימשהו שקנה אותו או מכיר אותו וגם לגבי המעבד. האם השילוב של שניהם הוא מוצלח וטוב ובנוסף אשמח לדעת אם בעבר נכתבה ביקורת ללוח האם הזה באתרכם (אם אפשר קישור לכתבה). תודה.
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
זכרון SDRAM KVR133X72RC3L/1024 לאיזה מחשבים זה מתאים ? יש לי שניים ,י. יש לו ערך?
-
- 10 תגובות
- 627 צפיות
-
-
האם שווה לקנות אותו כשיש לי כבר Q6600 או כדאי לחכות, יש לי מישהו בשביל מכירת ה Q6600 או אם מישהו ממכם רוצה אז תשלחו הודעה בפרטי. או שכדאי לחכות ויירדו המחירים עוד ?
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
האם בסטייק זיכרון של DDR400 כול MB פועל במהירות הזאת או כול הסטייק פועל במהירות ? הסתכלתי באתרים שנתנו פה אבל לא ממש מצאתי את התשובה וזה מאוד מסקרן אותי
-
- 6 תגובות
- 627 צפיות
-
-
-
כן כן, לא טעיתי... אני באמת רוצה לשרוף מעבד כדי שיחליפו אותו בעבודה... ;D מדובר במעבד CELERON D331 על לוח אם GIGABYTTE GA- 8S661FXM-775 קרור סטוק השאלה היא איך אפשר לשרוף מעבד כך שלא ניתן יהיה לזהות את מקור הבעיה? תודה מראש על העזרה!!
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
התעקמו לי הפינים החדים האלה שמחברים ללוח וישרתי אותם יכל להיות שהמעבד עכשיו יעבוד לי לא כמו שצריך?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
-
אבקש את המצלצתכם ללוח טוב ולא יקר במיוחד למעבד בארטון 2500 333 מגהרץ של AMD. לא מעונין ב-O/C בכלל. איזה צ'יפ עדיף NFORCE 2 או KT400A? ולמה? הלוח צריך לתמוך בדואל DDR400. כרטיס קול על הלוח. כרטיס רשת על הלוח (רצוי) AGP X 8. לא חייב סיריאל ATA בקר רייד יציאות 1394.
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחבר לאבא שלי את המחשב הישן שלי, ועכשיו שמתי לב שחסרים לי 4 ברגים (אני מניח שזה ברגים) בשביל לחבר את ההיטסינק אל הלוח אם. הכל מחובר חוץ מההיטסינק. מישהו יודע איפה אני יכול למצוא את הברגים המתאימים? כי זה היטסינק של intel p4 1.5 423 ping מה שאומר שאני לא יכול לקנות לו סינק חדש כי כל החדשים בחנויות זה רק ל478 pin. אם למישהוא יש הצעה לדרך אחרת לחבר אני ישמח לשמוע. תודה
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני יודע שפסקורט לא טובים וc כן וc יותר מומלץ נכון? עכשיו יש את הht (היפר טרידינג) שאני רוצה לקנות עם הc כדי? או פשוט לקנות c? זה בעקרון לפנטיום 4 2.8 שאני מקבל נורא נורא בזול
-
- 10 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם, מדובר בDDR 400Mhz. המחירים דומים. במה לבחור? תודה.
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
-
פעם הייתי עוקב אחרי benchmarks למיניהם, היום כבר לא רציתי לדעת לאיזה לוח כדאי לקנות בתקציב של 1000 ש"ח, עם תמורה לכסף - כלומר - יחס ביצועים:מחיר:פיצ'רים סביר מה אתם הייתם לוקחים? תודה רבה ויום טוב
-
- 9 תגובות
- 627 צפיות
-
-
כפי שתוכלו לראות בכתבה הזאת שהתפרסמה באחד המגזינים האוסטרלים, הקירור של הצ'יפסט של הלוח מסוג Gigabyte GA-7N400Proעבוד רק בין השעות 9:00-17:00, בגלל שהוא מוגדר כך התוכנת אוברקלוק בשם Easy Tune 4 במצב דיפולט, אגב אין שום היזכור לתופעה הזאת הבחוברת הוראות של המוצר וגם לא באתר.
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לדעת איזה לוחות אם כיום הם טובים למעבדי אטלון איזה מהלוחות הם המובילים כיום מבחינת ביצועים ואם אפשר גם סיקורים עליהם בבקשה
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
אהלן, לא מזמן קניתי מחשב חדש-מעבד AMD 2500 BARTON על לוח ABIT NF7-S עכשיו המעלות שאני מקבל הממעבד הם בערך 25-35 במנוחה ו40-50 בעבודה , האם הקריאות האלה אמיתיות או שצריך לבצע עדכון לביוס (שמעתי על הבעיה הזו) תודה GUYS.
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
אולי יש חברה יותר טובה עים זיכרונות 128 SDR בפחות מ150 ש"ח??? תודה
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
הי, ראיתי ב-KSP זכרונות 512MB של A-DATA. המחיר שלהם מאוד זול, 490 ש"ח. בכל מקום אחר זכרונות של כל חברה עולים הרבה יותר... (חוץ מ-MUSHKIN שאני לא מכיר). רציתי לשאול אם כדאי לקנות אותם או להשקיע עוד 150 ש"ח לכל סטיק (אני רוצה לקנות שניים) ולקנות איזה סמסונג או משהו כזה. אני לא רוצה לעשות אובר קלוקינג. תודה לכולם גיא
-
- 9 תגובות
- 627 צפיות
-