עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי שלום לכולם, לפני כחודשיים קניתי מחשב חדש. המחשב כולל מעבד E8400 זיכרון 4 ג'יגה של OCZ - DDR2 800 MHz כיום עובד עם Vista 64Bit Ultimate. יש לי בעיה שקצת מפריעה לי, אני בעיקרון עובד עם המחשב לצורכי תכנות, וברגע שאני פותח את ה VS2008 שלי ותוך כידי פותח פוטושופ CS3 ובנוסף לכך אני פותח את התוכנה Virtual PC כידי לבדוק דברים בסביבה שונה. המחשב דיי מגיב באיטיות, אני רואה באמצעות הכלי של ויסטה שמציג את העומס של הזיכרון שהמחשב משתמש והמעבד, שהמעבד שלי נמצא קרוב ל 50% בפעולה. וברגע שאני מנסה לעבוד עם הפוטושופ תוך כידי זה עובד בדיליי עצבני. יש לציין שאני עובד עם שתי מסכים במקביל - כל אחד "20 (כרטיס מסך 8800 GTS גרסה ה OC של Asus) ואני מבצע תצלומי מסך שכל תמונה שם מגיעה ל 10 מגה מ…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. דיווח חדש חושף לנו את כל דגמי T השולחניים החסכוניים שיגיעו בגל ההשקה הראשוןלכתבה

3. Started by MONORAIL,

משלל הביקורות והכתבות נהיה לי קצת סלט בראש. אני מתכנון לקנות מחשב מבוסס P4 2.53 (בינתיים) ומחפש לוח אם טוב שיתמוך בזכרון DDR 333/400. המחשב ישמש בעיקר למשחקים. איזה ציפסט עדיף? ממה שראיתי נראה שSIS 648 הוא בחירה טובה - הלוח של ASUS נראה לי טוב. יש למישהו המלצה אחרת? האם התמיכה בDDR 400 היא חלקית?

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  4. Started by INFERNO,

האם עדיף לי להשתמש ב 512 עם DDR 400 או להשתמש ב 786 עם DDR 333 מה יתן ביצועים יותר גבוהים ? (אני משתמש תוכנות אודיו , וידאו ועריכה למיניהם)

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  5. Started by iyehuda,

הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על הלוח הנ"ל לאןברקלוקים כי לפי מה שהבנתי הוא לא אמין נראה לי לפי ביקורות בחו"ל

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אם כך התקציב הוא עד 800 ש"ח ממש מקסימום המחשב עצמו בסך הכל יהיה מיועד למשחקים אז ככה שהייתי רוצה לוח אןם טוב שיציא את המיטב מהכרטיס מסך המעבד וכו'... הנה המפרט ושמתי בנתיים את הלוח שלdfi החדש ורציתי להחליף אותו כי הבנתי שהוא לא בדיוק תומך במהירוית גבוההות של הזכרון במידה ואני ירצה לשדרג בקיצור זה המפרט אנא תמליצו על לוח אם טוב ואיכותי תודה מראש מעבד- AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box 1110 ש"ח לוח אם- DFI LanParty ut NF4 ULTRA-D לא סגור!!!! 890 ש"ח זכרון- GeIL 512MB DDR 3200 w/Heat Spreade CAS 2.5 Value Memory בשני סטיקים!!!!! 640ש"ח כרטיס מסך-Leadtek Winfast PX 7800GT 256MB 256bit PCI-E VIVO 1990 ש"ח דיסק קשיח- דיסק קשיח- Hitachi Deskstar 160GB 7.2K 8Mb Buffer SATA II ולמו…

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  7. אני רוכש מחשב.יעד:משחקים (igi2,cryses,gta4 וכו'),אופציה ל oc. מעבד - E8400 לוח אם - GA-EP43-DS3L אני מנסה להיסגר על עצמי מה לקחת בזיכרונות. קודם כל ההתלבטות היא בין 800 ל 1066 - הפרשי המחיר משמעותיים! ההתלבטות השנייה היא האם באמת יש צורך להרחיק לכת ל 4gb או ש 2gb בהחלט יספיקו? (תוך כדי התחשובות במשחקים שאני מעוניין לשחק בהם בכיף).לא יודע אם זה רלוונטי אבל אני מתכוון לנסות oc במחשב הזה למרות שאין לי נסיון אבל אני רוצה לנסות לנצל את המירב. עוד משהו חשוב, איך לקחת ת'זיכרון? ב 2 סטיקים? סטיק אחד? מה עדיף ולמה? יש עוד שיקול חוץ מלחסוך מקום על הלוח?יש עדיפות ל2 סטיקים? התחבטות עצמית שבא לי לשתף אותכם בה: שמתי לב שאנשים משום מה לא אוהבים/לא מתלהבים יותר מדי מזכרונות בתדר 1066, …

• 13 תגובות
    • 921 צפיות
  8. Started by avid,

שלום, בהמשך להודעה הקודמת שלי אני פותח דיון חדש. בהזמנת מחשב באחת החנויות המומלצות שאלתי מה ההבדל בין גרסאות של אותו לוח. נאמר לי שיש הבדל בביוס בלבד ואין אפשרות לדעת איזה גרסת לוח תגיע מכיוון שזה תלוי ביבואן. בבדיקה שעשיתי עכשיו גיליתי שיש הבדל פיזי בין הלוחות. בכל אחד יש חיבור שונה ע"ג הלוח. 8 פינים לעומת 4 פינים. האם שאתם מזמינים לוח אתם לא דורשים לקבל גרסה מסויימת? האם החנות לא יכולה לבדוק זאת ולא להסכים לקבל לוח שאינו בגרסה המתאימה ללקוח? אשמח לשמוע את דעתכם

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by DarkGildon,

טוב אז בעקרון הנושא די אומר הכל. כרגע יש לי 2GB 800MHz של G.Skill. אני תוהה אם כדאי לקנות 4GB 800MHz כדי שיהיה לי 6GB, או להחליף את ה-2GB הקיימים ב-4GB עם תדר גבוה יותר. תודה מראש על התגובות

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  10. כחלק משידרוג מחשב אני צריך לוח אם (למחשב לשימוש משרדי) שיענה על הדרישות הבאות: יתאים למעבד SEMPRON 3000 939 TRAY. יתן לי אופציות שידרוג בעתיד למעבד כפול ליבה. אני צריך שתי הצעות: לוח ראשון - לוח סטנדרטי שיתאים לשתי הדרישות הנ"ל. לוח שני - וכאן הבעייה הגדולה - יכלול כ. מסך עם יציאת TV שלא דורשת BRACKET מיוחד!!! תודה לכל מי שיעזור.

• 9 תגובות
    • 628 צפיות
  11. Started by Lev-UFO-Child,

12. Started by DreadBoy,

היי שמעו אני מחפש מעבד טוב שמשחקים כמו HL2 יעבוד עליו מהר יחסית... ואולי גם שרתים (שרת אתר) אני אישית מתלבט בין INTEL P4 3.0G לבין AMD ATHOLN 64 3000 מה יותר טוב? והאם אתם יכולים להמליץ לי על מעבד ממש טוב... תקציב שלי הוא:1000 ש"ח

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  13. Started by shikamaru,

עם אפשרויות ומוניטין הOC הטובים ביותר. עם מחיר זול. נראה מה תגידו אני אגיד מה חסר...

• 30 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. מפרט בחתימה מטרה לאוברקלוק. תודה ענקית לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 561 צפיות
  15. מה עדיף ההפרש הוא כ200-300 ש''ח כהה שזה לא פקטור כי זה עומד בתקיצב שלי השימושים זה כמו כל אחד משחקים כבדים, הרבה הורדות ועלות, אופייס, אינטרנט, מוסיקה , הרבה סרטי HD, מסנג'ר ואולי קצת תוכנות גרפיות ותיכנון החושב הוא שאני יכול להפעיל מס' דברים בו זמנית בלי שהמחשב יהפוך לאיטי אני לא מתכוון לעשות OC כעיקרון כבר בניתי מפרט שמובסס על I5 750 אבל אז בה הדיון הזה שקצת ערער אותי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=450913.msg3857357#msg3857357 לגבי הזיכרון חלק אמרו לי שהוא ירוץ רק על 1333 אלא אם אני עושה OC ואז הוא ירוץ על 1600 וחלק אמור לי שזה לא נוכן והוא ירוץ על 1600 בלי OC מה נכון?? ולגבי המתח- המתח של הזיכרון הוא 1.65 זה המתח שהיה ממומלץ עד ש!_Nike_!…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום לכולם. מבקש המלצה לזכרונות (שיהיה סט בבקשה) והבורד שלי תומך רק עד 667..אז דבר ראשון האם מורגשת המהירות בין 667ל800?? האם שווה להשקיע בזוג זכרונות 800 או להשקיע ב667 דוגמאת זהhttp://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2257 ודבר שני האם CL4 או 5 מורגש בו ההבדל??ואם כן עד כמה..מתוכנן OC אם הבורד שלי יתמוך בOC (ASUS P5ND2-SLI או שבכלל עדיף לחסוך הכסף??כרגע יש לי 2*512 של SAMSUNG עם ציפסטים TCCD שלא עד כדי כך מומלצים לOC אך הלבשתי עליהם גוף נחושת של TT.. עדיף לסחוב איתם(כמובן שהם 667 CL4) והם פועלים בDC אך לא הגיעו כסט.

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  17. המאפיין - הכוונה המאפיין בלוח פשוט יש לי מעבדי 478, אני מחפש אולי למצוא לוח שאפשר לחבר אליו 2 מעבדים... לכן אני צריך את המאפיין הזה בשביל לחפש באינטרנט. תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  18. Started by speed42,

מעניין אותי לדעת מבחינת ביצועים עד כמה מעבדי U טובים\גרועים? מעבר לעבודה שהם חסכוניים.. הם סוג של CELEREEON חדש? ניסיתי לחפש השוואות באינטרנט וסתם לדוגמא מבחינת נתונים "יבשים" I3 מדור רביעי מסוג U שווה מבחינת ביצועים ל I3 דור ראשון מדגם M זה באמת נכון מבחינת ביצועים בפועל?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. המעבד הוא פנטיום 4 3GHZ ואני צריך המצלמה ללוח אם שיפעל טוב עם הכרטיס 7900 ושיהיה טוב תודה

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  20. Started by Titan777,

לחבר שלי יש את המעבד הנ"ל השאלה אם עדיף לו לקנות קירור אוויר איכותי ולבצע OC למעבד או שעדיף כבר לקנות מעבד חדש טוב יותר? כמובן שהכל נדרש לשיפור ביצועים(משחקים בעיקר). תודה.

• 13 תגובות
    • 975 צפיות
  21. אהלן. שמתי לב שהמחירים של DDR 3 נמוכים אז הגיע הזמן לשדרג את ה2GB שלי (מיפרט בצד). אז יש לי כמה שאלות. 1.במידה ואני משתמש ב64BIT יש מה לשדרג ל8GB? או ש-4GB יעשו את העבודה (גיימר ממוצע -). 2.במידה וכדאי לשדרג 8GB איך הזכרונות האלה? האם ניתן למצוא מחיר יותר זול לסט של 8GB? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  22. שלום אני מחפש לוח אם למעבד אינטל שתומך בAGP וגם ב PCIe למעבד 64 ביט ליבה כפולה וגם SATA2 תודה

• 5 תגובות
    • 555 צפיות
  23. AMD או INTEL עשיתי חיפוש וקראתי את כוןל המודעות בכול הפורומים בארץ ועדיין לא הצלחתי להוציא דה אחת מגובשת אז ככה , אני רוצה מעבד חזק למשחקים אני עושה OC ואני רוצה שיהה לי את המעבד המהיר והטוב ביותר שאני יוכר להשג עד 1300 שקל שזה p4 2400 או AMD 2400 ואני עושה OC ואני רוצה את הכרטיס הטוב ביותר .!!!!!! ולא מיתוך זה שאתם שונאים את INTEL או אוהבים את AMD ! מי פשוט יותר טוב !??!?!?!

24. Started by ohadbx2,

המפרט שלי: מעבד CORE 2 DUO E7200 לוח אם GA-G31M-S2L כרטיס מסך GTX 650 זכרון כרגע: 2 סטיקים של 1GB PC2-6400 (400 MHz) כל אחד. סה"כ 2 GB. אני משחק לא מעט במשחקים, אבל אין לי בעיה להסתפק בהגדרות בינוניות. לפי מה שאני מבין (תקנו אותי אם אני טועה), צוואר הבקבוק במחשב שלי הוא הזכרון. אני שוקל להחליף את הזכרון בלבד ולסחוב עוד שנה-שנה וחצי ואז כבר לקנות מחשב חדש לגמרי על בסיס DDR4, ויש לי מספר שאלות: 1. חשבתי למשל לקנות 2 סטיקים כאלה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=733774 אבל אני לא בטוח מה לבדוק כדי לוודא שהמחשב שלי מתאים, ובכלל לאיזה תוספת ביצועים אפשר לצפות? 2. לפי האתר של הלוח אם http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2693#ov הוא תומך בתדר של …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Maiasony,

מהו ? ואיפה אפשר לקנות אותו ?

• 2 תגובות
    • 518 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.