עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. בוקר טוב אנשים שבת שלום וחג שמח לאחר שקראתי פה בפורום שהלוח מוגבל לבאס 200 ולתמיכה מלאה לקונרו צריך 266 חיפשתי באתר הבית ולא מצאתי כל איזכור לבאס-רק fsb 1066 גם במנואל זה אינו מופיע,גם שלחתי שאלה בתמיכה ולא מצאתי האם יש קישור הסבר "רשמי"? (מלבד כמובן בדיקה פיסית) http://www.intel.com/products/motherboard/d946gzis/index.htm

• 7 תגובות
    • 683 צפיות
  2. הנה העסק, המחשב לא למטרות משחקים כעקרון, במחשב הקודם שקניתי מצאתי את עצמי עם 7800GTX (בזמנו הכי חזק) כשסיימתי רק את האלף לייף ופיר, ומתייאש מכל משחק אחר.לכן לא טרחתי לשדרג כרטיס מסך למחשב החדש, יש מצב שבעתיד אשדרג, אם אני אכנס לעסק יותר חזק. את האלף לייפים למיניהם זה סוחב, לא 60 עם פילטרים מלאים וHDR, אבל סביר בהחלט. קניתי אותו בעיקר בשביל אפליקציות מותאמות למרובעי ליבה, אחד העיקריים: Cubase sx3, תוכנת הפקה מותאמת טוב. בנתיים אני עם ווינדוס ,XP בגלל פוביות ש2 גיגה ראם לא יסחבו ויסטה, ופוביות דרייברים, באגים וקריסות עם ויסטה. די מוצדקות. אני תמיד חושב לעצמי אם חוץ מבתוכנות שמותאמות למרובעי ליבה (AKA, קיובייס, ווינראר, מקודדים, משחקים) אני יוצא עם רווח כלשהו מהמעבד. ביצוע…

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  3. Started by shlomiu,

שלום! לפני שנה קניתי מחשב שהמפרט שלו הוא: E6300 gigabyte p965-DS4 1GB DDRII 667 -512*2 Sapphire x1900xt 512 mb WD 250GB Thermaltake Soprano Enermax Liberty 400W קניתי אותו אחרי הרבה התייעצויות, והוא עובד לי מעולה. שמתי 1 GB כי העדפתי להשקיע בחלקים אחרים לאורך זמן ומקסימום להוסיף זיכרון בהמשך. עכשיו שמחירי הזיכרון ממש מגוחכים חשבתי אולי להוסיף זיכרון נוסף של 667 (שהוא הכי טוב בשבילי בהתחשב בזיכרון הנתון?) לכן יש לי כמה שאלות: 1) בתור שדרוג זה הצעד המשתלם ביותר במחיר לא יקר יחסית? איזה שדרוג אתם ממליצים? (לא בא לי להשקיע יותר מדי, המחשב די חדש ומריץ הכל מצוין, פשוט נראה לי משתלם עכשיו להוסיף עוד זיכרון כדי לא להיות מוגבל...) 2) אם אני מוסיף עדיף כבר 2 של גיגה ולא עוד 2 של 5…

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  4. Started by constantine16,

תקציב עד 500 שקל מה יותר טוב amd 4200או Intel e4400

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  5. Started by skuki1,

אהלן! קניתי 2 זיכרונות חדשים של OCZ (כל אחד 512 מגה,DDR,PC3200, תזמונים-2.5-4-4-8) מעבד: Intel 2.8C לוח אם: Asus P4S800D עכשיו הבעיה: אוורסט מזהה את הזכרונות בדואל וCPUZ לא.... אם צריך אני ייעלה תמונה... אז הזכרונות עובדים בדואל או לא? מחכה לתשובה, תודה

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  6. Started by uzidana,

שלום לכולם! יש ברשותי לוח אם cc820 מה לעשות!!! ברצוני להחליפו בלוח אם חדש. המעבד שיש לי הוא p3 600 שאלה: איזה לוח תחליפי יכול להתאים לי?

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  7. יש לי עכשיו 4 ג'יגה זיכרון אבל ווינדוס XP מזהה לי רק 3.25 זה אני יודע שככה זה סבבה השאלה למשל בווינדוס 7 הוא יזהה 4 ג'יגה ?או גם שמה תלוי איזה מערכת של 32 ביט או 64 ביט?או בשניהם הוא יזהה 4 ג'יגה +

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  8. שלום, הזמנתי מחשב עם GIGABYTE p965 S3, והיבואן התקשר אלי ואמר לי שהלוח חסר במלאי בארץ, ובמקום זה הוא הציע לי את ה ASUS P5B965 הרגיל (לא הדלוקס). מה דעתכם עליו??? האם הוא בסדר לOC? אציין ששניהם באותו מחיר... חייב לחזור אליו עם תשובה תודה

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  9. אני צריך מפרט של מעבד+לוח אם - AMD או INTEL לבחירתכם, תלוי מה לפי דעתכם יותר טוב... הלוח צריך לתמוך בAGP - ועדיפות גם לDDR2 אז תעזרו לי בבקשה תודה רבה לכם

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  10. Started by BlackTalon,

ok, אז ככה: יש לי 256 ddr 266hz אתמול קניתי עוד 256 ddr 266hz (שני הכרטיסים של מיקרון) חיברתי אותו, המחשב מגיע למסך הראשון של הווינדוס (WELCOME) מופיעה הודעת error והמחשב עושה restart ניסיתי אחר כך להפעיל ת'מחשב עם כרטיס זיכרון אחד בלבד (החדש), המחשב נדלק והמסך בכלל לא מגיב למחשב ונשאר כאילו המחשב מכובה. מה נסגר עם העסק??

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  11. Started by averaraz,

אבא שלי קנה מחשב חדש בשבילו בעל הלוח בכותרת, אני עושה Xpress Install אבל הקול לא עובד גם בלוח בקרה הוא לא מזהה את הכרטיס קול כאילו לא מותקן למרות שהתקנתי. מחקתי את הדרייברים התקנתי שוב ולא עוזר. יש במחשב גם כרטיס טלויזיה עם זה קשור? מקווה שתעזרו לי תודה אם זה לא הפורום המתאים נא להפנות את צומת ליבי לכך(פשוט אני יודע שהרבה אנשים מכירים את הלוח הזה פה אז אולי הם יוכלו לעזור לי אם הם נתקלו בבעיה דומה)

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  12. Started by Gil28,

שמעתי בכמה מקומות (אמנם מעט) שישנה בעיית תאימות בין הלוח p5n-e sli לבין ה-tuniq tower, משהו עם הקבלים של הלוח. מישהו שמע על כך? אם כן יש קירור חלופי מומלץ?

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  13. Started by 1_Nike_1,

לפי מה שראיתי ההבדל המשמעותי היחיד בניהם הוא שהP35C-S3 בעל שני סלוטים של DDR3 1333MHz בנוסף ל4 סלוטים של DDR2 1066Mhz. ההבדל במחיר - 40ש"ח. לא משמעותי. מה כדאי? האם בעתיד ישמשו לי לטובה שני חיבורי הDDR3??

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  14. שלום לכולם. יחש לי חבר שלא מבין במחשבים, ואתם יודעים, המקרה רגיל, המחשב מיועד למשחקים והוא חושב שאינטל יותר טוב. אז אתם יכולים להביא לי הרבה קישור לבאנצ'מרקים בין מעבדי איאמדי 64 לאינטל, במשחקים כבדים? ואם אפשר אז גם בתוכנות כבדות וקידודים, שם אמור להיות לאינטל יתרון. בבקשה תביאו כמה שיותר באנצ'מרקים, תודה. שאולי

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  15. אני יודע שיש סוגים שאם אני אקנה משהו ששונה ממה שהלוח אם שלי מקבל זה לא ייכנס במקום של זה. איך אני יודע איזה סוג לקנות? אני רוצה לקנות זכרון ממישהו בלוח קניה של HWZONE. אם זה עוזר יש לי לוח אם של MSI דגם P4M890

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  16. ^^ אני רק יודע שהצפוני אמור לקבל 1.5V ..אך אני לא יודע איפה אפשר לראות כמה הוא מקבל באמת. יש כזאת תוכנה? חוץ מEVEREST כי שם זה לא מראה. -נחום.

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  17. שלום לכולםםםם! תקציב: (ציינו את הסכום שהוקצב לקניית זיכרון ה־RAM) 1700 חריגה: (ציינו את התקציב המקסימלי אותו אתם מוכנים להשקיע ברכישת זיכרון ה־RAM במידה ותהיה אופציה ששווה את החריגה) רק אם באמת שווה חריגה 2000 הנפח הרצוי: (הנפח הדרוש מהכונן הקשיח, לדוגמה: 16GB) 32GB מספר סטיקים: (מספר הסטיקים של הראם, לדוגמה: 2 של 8GB) עדיפות ל4 סטיקים, אני הולך על מפרט עם דגש על עיצוב ואסטטיקה לכן עדיף 4 סטיקים שימושים (נא לסמן באדום גיימינגגגגג, קצת מכונות מידי פעם המפרט הנוכחי: זה יהיה המפרט פחות או יותר.. למפרט הזה יחובר 1080TI בשלב זה. לוח אם כנראה יהיה asrock x570 taichi https://www.tms.co.il/173135 מעבדים: AMD Ryzen 9 5…

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  18. מה ההבדל בינהם? בין הלוח של ג'יגהביט לבין הלוח של אינטל?

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  19. Started by ShayGTi,

אני מתכוון לרכוש מחשב בזמן הקרוב כנראה עם מעבד AMD S939, וג'יגה זכרון. האם עדיף לקנות סטיק אחד של ג'יגה או שני סטיקים של חצי ג'יגה כל אחד? (מבחינת ביצועים נטו) אשמח להסברים. עוד שאלות, מה המשמעות של "CL2.5"? ומה זה הSLI שכולם מדברים עליו?

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  20. יש לי לוח ABIT AN7 עם: 2X256mb 400MHZ DDR השאלה שלי היא האם אני יכול להוסיף בסלוט השלישי זכרון נוסף של 256MB אבל המהירות שלו היא לא 400MHZ אלא 266MHZ

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  21. Started by horacio,

יש לי לוח אם שך GIGABYTE דגם GA-7DXE למעבד של AMD הוא פשוט נשרף ויש לי חומר מאד חשוב שם איפה אפשר להשיג לוח כזה? בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  22. Started by galpeeri,

שלום רב, אני הולך לקנות מחשב לצרכים רגילים ומשחקים "קלים".. המעבד שהציעו לי הוא מעבדאינטל 3.1GHz 3MB CORE I3 1155 2100 בהתחלה הציעו לי את זה עם המקרר BOX שלו או משהו כזה (אני לא כל כך מבין בנושא...) לאחר מכן הציעו לי קירור נפרד: KATANA 3 INTEL SCKTN3000I SCYTHE נראה לי שהקירור הנפרד ייקר את המחיר.... מה עדיף מבין השניים?

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  23. Started by yaniv1306,

המבחר הוא כל כך גדול וכמובן מעבר להבנה שלי בתחום אני מחפש לוח אם בתקציב של 450 ש"ח אשר יתאים למעבד P4 3.0 או 3.2 הכולל PCI-E ו אפשרות להכניס זכרונות עם קצבים גבוהים (667MHZ)וSATA2 אם יש דבר כזה בתקציב שלי על מה אתם ממליצים איך מזהים לוח אם טוב מעבר לאופציות העדכניות ( בקיצור ממה להיזהר) המחשב מיועד למשחקים בעיקר אני מתכוון לקנות כרטיס מסך מסוג 6600GT אם יש מצב למצוא לוח עם אופציה ל SLI בסכום הזה?אם לא לא נורא טוב הגיע זמן שאני יפסיק לבלבל לכם את השכל בבקשה תעזרו לי אני משתגע כבר

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  24. שלום! אח שלי עובד במוזיקה והוא צריך מחשב חזק שריץ תוכנות כמו CUBASE במהירות. המחשב לא יומהר בכלל אפילו לא בעתיד, ושהלוח אם יהיה בלי כרטיס מסך וכ.קול וכמובן שיהיה C2D עם תמיכה ב-PCI-E. תודה, דור לוי

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  25. יש לי את הלוח הנל בעל 6.1 ערוצי קול,הוא מקוון ל 2.1 ערוצי קול כי יש לי רק שני רמקולים הבעייה היא שאני שומע את קולות הרקע יותר חזק מהדיבור (לדוגמה בסרטים) אני לא יודע איך לתקן את זה תעזרו לי בבקשה נ.ב מה זה F-AUDIO?

• 4 תגובות
    • 683 צפיות

דיונים חדשים בפורומים