מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
ראיתי אותו רק בפנדה, שידועים בזמן אספקה ארוך עד מוות. האם מישהו מכיר עוד מקום ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, במחשבי מותקן זכרונות Crucial Ballistix Tracer PC4000 ורציתי לדעת על איזה זכרונות הם מבוססים הכוונה שלי היא שבב BH5,UTT,TCCD או משהו אחר תענו לי בבקשה ואני רוצה לדעת אם הם טובים לאוברקלוק לפני שאני עושה איתם אוברקלוק. תודה.
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=584&l4=0&model=1929&modelmenu=1 יש לי כמה שאלות בקשר ללוח הזה. 1)באופן כללי אם הוא טוב (לא מתוכנן אוברקלוק)? 2)רשום שזה מיעד לcrossfire, אז זה לא יכול לעבוד עם 2 כרטיסים של NVIDIA ב SLI? 3) האם הכרטיס מסך המובנה הוא טוב? 4) אני חייב לשים 2 כרטיסי מסך או שאני יכול לשים רק אחד?
-
- 8 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה על מעבד שטוב למשחקים, חשבתי על E6600 אבל הציעו לי אופציה זולה יותר של AMD: X2 5600/ X2 6000, מה דעתכם? מה יותר טוב לקנות?
-
- 14 תגובות
- 695 צפיות
-
-
הייי כרגע מותקנים לי 2 זיכרונות של 2 גיגה במהירות 667 (4 גיגה ס"הכ) יש לי בצד 2 זיכרונות חד צדדים של 2 גיגה כל אחד במהירות 800 MZ, האם זה תקין , כך שיהיה לי 6 גיגה ראם בס"הכ?
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
היי, כשאני מחבר את הזכרונות לסלוט עם אותו הצבע המחשב נדלק, אבל אין תמונה על המסך. הסלוטים תקינים שבודקים אותם בנפרד, ואין בעיה כשאני שם את שני הזכרונות בצבעים שונים. כאן יש המלצה לגבי סידור הזכרונות בלוח אבל היא לא ברורה לי: http://www.msi.com/product/mb/K8N-Neo2-Platinum.html#/?div=Detail מה זה דאבל והסינגל סייד?
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
מה קורה חברה אני מעוניין לרכוש לוח אם טוב עם יכולות OC טובות קירור טוב ל ציפ סט FSB גבוה שיתמוך במעבדים החדשים ואני לא יודע מה כדאי עם P35 או X38 חשוב SLI וDDR2 עם OC גבוה או DDR3 מה עדיף ? תקציב באזור ה 1000 חשבתי על ה MAXIMUS FORMULA ASUS מה אתם אומרים תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD ATHLON 64 3500 S939 ספק ג'נרי 400W לוח אם של גיגה בייט GA-K8NMF-9 קירור של טרמלטייק ללא OC ועוד 3 מאווררים לאוורר המארז והלוח אם... פתחתי את שתי התוכנות everest ו sandra וקיבלתי תוצאות שונות לחלוטין בקשר לטמפרטורות ואני מודאג בקשר למתחים לא נראה לי שהספק מותאם לזה... ולמה הRPM תמיד אותו דבר? קבלו את ההבדלים: בסנדרה 2005 sr3 באוורסט 2006 האחרון שיצא:
-
- 14 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מה דעתכם על לוח אינטל Shrewsbury לעומת לוחות Asus או GIGABYTE בהנחה שאני לא מבצע OC. האם הלוחות אמינים? ביצועים טובים (צי'פסט 965)? אתר נוח להורדת דרייברים? עד היום השתמשתי בלוחות Asus ואני מרוצה עכשיו קיבלתי הצעה ללוחות אינטל. אנא שתפו אותי בניסיונכם. תודה.
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
אני עובד עם מערכת הפעלה ויסטה עם 2 גיגה זיכרון והמעבד הוא E-450 /2.20 אבל ברוב הזמן הוא ה:CPU עובד ב 100% כאשר ברקע עובד האימיול ונניח אינטרנט האם זה בסדר תודה מראש יעקב [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
ל OC עדיף מעבד עם קצב FSB נמוך ו multiplier גבוה. האם למי שלא מתכוון לעשות OC יש יתרונות (משמעותיים) כלשהם לקצב FSB גבוה (ול multiplier נמוך יותר)?
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה לגבי שני הפונקציות שקימות בביוס למעבד E6750 שלי -הC1E ו EIST מה שני המפונקציות האלו עושות? ואיזו מביניהן היא זו שמורידה את המכפלה של המעבד לX6 בזמן מנוחה?
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם הזה ואני רוצה לקנות HD למחשב, לא הצלחתי למצוא תשובה חד משמעית
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
-
אהלן חבר שלי רוצה להוסיף זכרון ללוח הנ"ל, הוא מריץ XP עם 256 מגה נכון להיום. איזה זכרון מתאים? (לא מצאתי SPEC של הלוח, אולי מומחי הפורום יוכלו לעזור). תודה!
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
בעכשיו אני לא יודע מה לקחת... למחשב לOC ומשחקים.... הG.Skill מגיע לבאס יותר גבוהה (כמובן בOC)...אבל תיזמונים יחסית גובהים (מול BH-5)... והMushkin מגיעים לפחות באס (במקסימום 265)....אבל תיזמונים ממש נמוכים.. למפרט הזה: AMD 3200 DFI ULTRA-D 6800GT PCIe אני ממש לא יודע מה להחליט.... ??? :s05: התיזמונים של המושיקין מפתים אותי....אבל הבאס של הG.Skill גם מפתה אותי... (חבל שאין זיכרון שעובד בבאס 300+ עם תיזמונים 1.5-2-2-5)...
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
יש לי כרגע 256MB במהירות 333MHZ ואני רוצה להוסיף עוד השאלה האם אני יכול להוסיף במהירות 400MHZ (הלוח תומך). או שאולי עדיף לקנות הכל 400 ולהוציא את ה333?
-
1 של 512 400 או 2 של 2100 512 בדואל צנאל שזה גגה .... אני לא יודע ... בנתיים יש לי את 2100 שני סטיקים של 512 סדואל צנאל להחליף ב1 של 400 ? כדי
-
- 11 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב חדש (באזור ה 6000ש"ח - ללא מסך). אני מתלבט על המעבד ועל הלוח בעיקר (אבל גם לשאר הרכיבים אני אשמח לתגובות). בעקרון אני רוצה את המעבד ATHLON 64BIT 3000. והשאלה שלי היא: האם אני לא אתקע עם המעבד הזה והלוח של ה754 פין כשהכל יתקדם לעבר ה939 פין בעוד כלום זמן. בנוסף האם שווה לקנות לוח טוב + כרטיס מסך איכותי כעוד כלום זמן יוצא התקן החדש של PCI. כמו שאתם מבינים אני אשמח לעזרה ולמפרטים (לא שמתי את הנושא הזה במפרטים כי מה שהכי מעניין אותי כרגע זה לוחות ומעבד). ולהצעות לכרטיסי מסך איכותיים (אני מעדיף VIVO). דרך אגב - המחשב נועד למשחקים ולעריכת סרטים (לא המרה אלא עריכה). תודה לכולם. אלעד.
-
- 10 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מה הInterleaved אומר? אני צריך להעביר אחד מהסטיקים סלוט? או שזה לא משנה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
נמצא בעבודה שרת זרוק בפינה, פתחתי אותו והוצאתי משם את המאוררים את המעבד ואת הזכרונות. ארבעה זכרונות Hynix 1GB 2RX8 PC2-5300F http://www.jecom.com/img/hyn1gb.jpg עד כמה שהבנתי מהרשת זה זכרונות DDR 2 אבל משום מה הם לא נכנסים לי לסלוטים בלוח EVGA 780I
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
היי ממה שקראתי על משחה טרמית, הבנתי שזה חומר שבעצם אחראי על אספקת הקירור מצלעות הקירור למעבד ושכדאי להחליף אותו מדי פעם... השאלה היא, כל כמה זמן כדאי למרוח מחדש משחה? יש לי AMD64 3200 בן שנתיים וקצת ואף פעם לא חידשתי משחה, האם מומלץ לעשות כן ואם אפשר בבקשה הוראות איפה בדיוק צריך למרוח את המשחה...
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
פשוט לחבר שלי היה מלא בעיות וזה הלוח אם והוא מחפש חדש.. זה הלוח אם בטוח ממ משהו במחיר סביר.... אתם יודעים 400+- תודה לא ל OC או משהו לא משומש.. חדש כמובן! מממ ותביאו דגם או משהו כי הוא לא יקנה את זה בחנות ONLINE
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
ראיתי בהמלצות של המפרטים הקיימים וגם בת'רדים, שלמערכות ביתיות בסכום של עד 1500 ש"ח נהוג להמליץ על מעבדי אינטל מסדרת E5300 או אחד מדומיו. עם זאת, אם התקציב מטפס בעוד כמה מאות ש"ח, הומלצו כאן מערכות עם מעבד I3 של אינטל. האם אפשר לקבל פירוט מה הטעם במחשב משרדי לאופיס וסרטים להתקין מעבד I3 לעומת המעבד האחר? כלומר, איזה יתרונות ייתן המעבד הזה למחשב משרדי שיצדיק את ההוצאה הנוספת?
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
יש למישהו אולי ביקורות השוואתיות בין 2 הציפסטים הללו? אני מתלבט על איזה ציפסט ללכת, אני מניח שהלוח אם יהיה ASUS. ומה עדיף בהנחה שאני לא שם כרטיס מסך בנפרד אלא מסתמך על המובנה (אין צורך במשחקים עתירי גרפיקה). אגב, אתם חושבים שהם משמעותית טובים יותר מאשר 690G \ 630a?
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-