עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by newz,

מפרט: Chaintech Summit 7NIF2 nForce 2 IGP 2*256 Winbond DDR PC2700 +AMD Athlon XP 2400 לפני חודש קניתי מחשב בעל המפרט הנ"ל ועלו אצלי מספר אי הבנות כאלה ואחרות בקשר ל Dual DDR שהלוח תומך בו ובקשר ל FSB של המעבד ואני יתחיל דווקא במעבד...קניתי את המעבד הנ"ל באריזת Retail הכוללת מאוורר, ספר הדרכה (להתקנת המאוורר), אריזה מהודרת וכמובן המעבד עצמו והבחנתי שבתוך הקופסא, שאגב הייתה סגורה היטב והיה קשה מאוד לפתוח אותה, על האריזה הפנימית במדבקה ובה רשום בגדול "With 333 MHZ Front Side Bus" ובקטן יותר בצד "AMD Athlon XP Quantispeed Architecture Operates at 2083 MHZ" וליד אותה מדבקה מדבקת האחריות. התקנתי את המעבד ואת המאוורר והמחשב התחיל לעלות וגיליתי שה FSB נקבע על 266MHZ והמכפלה היתה…

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  2. אשמח לקבל את חוות דעתכם על לוח האם הנ"ל

• 5 תגובות
    • 537 צפיות
  3. Started by MODI,

ואם אפשר קישורים בנועה KSP פנדה וכו.....

• 9 תגובות
    • 748 צפיות
  4. אני רוצה לקנות מחשב והשאלה שלי היא אם הם מורידים מחירים, אני רואה את המחיר באתר שלהם כאן, אבל עדיין יקר מדי, הם חנות כזאת שמורידה את המחיר אם מגיעים אליהם על מנת לקנות? דרך אגב מה נותן לי: VIDEO IN VIDEO OUT ומה זה: TV OUT ????????? תודה

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  5. אני בודק אפשרות למכור את הלוח אם והמעבד שלי ולהוסיף עוד קצת כסף ולקנות משהו יותר רציני (אני מתכוון ל amd athlon 3000 או משהו בסגון + לוח אם Nf 4). יש לי 1000 שקל במזומן ואני מקווה שאם אני ימכור את הלוח אם שלי והמעבד שלי זה יספיק לזה. אז רציתי לשאול, כמה בערך הלוח אם שלי והמעבד שלי עולים (כאילו יד שנייה) ? (סתכלו בתמונה מצורפת)

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. יש מכירה בוואלה של זיכרון למחשב בזול (או שלא) ללילה. זה הקישור : http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1IB512667_LYL וזה המחשב שלי בערך : ורציתי מזמן להעלות זיכרון עד שאני יחליף מחשב (וגם אוכל להשתמש בישן (בו) למחשב מולטימדיה) האם לקחת 2 של 512 או 1 גיג'ה ? או שהם בכלל לא שווים או לא מתאימים למחשב שלי ? תודה מראש על העזרה.

• 6 תגובות
    • 511 צפיות
  7. Started by SixKiller,

שלום לכם אני רוצה לקנות את הזיכרון הבא.. 512MB Micron DDR PC2700/333 - Micron Original זה שווה משהו? מה עדיף את ההוא או את זה??? GeIL DDR-RAM 512MB 2700 Value Memory תודה רבה ביי...

• 10 תגובות
    • 711 צפיות
  8. Started by Ace_1984,

יש לי מחשב נייד לנובוN100 3000 ואני מעוניין להוסיף זיכרון נוסף לזיכרון שנמצא במחשב הוא PC2 5300 DD2 SDRAM SODIMM CL5 האם להוסף זיכרון נוסף : DDR2 SODIMM KINGSTON 1Gb 667Mhz PC5300 CL5 האם זיכרון זה יעבוד טוב וישתלב טוב אם הזיכרון הקיים..אם לא אז איזה זיכרון להוסיף? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 429 צפיות
  9. או וולט מוד ללוח אם שלי שהוא ga-7n400-l ,usv kguzrho

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  10. בלוח GIGABYTE GA-73PVM-S2H יש רק שני תושבות לזיכרון.המחשב ישמש לאינטרנט office , אפליקציות פשוטות ואולי סרטים. מע'הפעלה xp נכון לעכשיו. מעבד E5200. האם עדיף לשים 2*1024 או 1*2048 ? (ddr2) האם "להשתגע" ולשים 2*2048? (אולי יהיה לזה צורך במע' הפעלה אחרת בעתיד)

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  11. Started by puNani,

סליחה על הבורות, אבל יש לי חבר שטוען שהוא בדק בBIOS וראה שמהעבד של המחשב הנייד שלו (pentium m 1600) רץ במהירות 600mhz. הוא שאל אותי איך גורמים לו לעבוד במהירות המקסימלית.... האם אני צודק בכך שהנתון שהוא קרא לא העיד על מהירות המעבד אלא על משהו אחר (FSB או משהו כזה, לא?), ושהמעבד תמיד רץ במהירות המקסימלית שלו (פרט למצבים של overclocking וכו')... נכון?

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  12. היי, קנו לאחותי מחשב חדש היום, ויש לה רק חצי ג'יגה, אנחנו מעוניינים לקנות ל-2GB ללוח אם- asus p5gz mx. התקציב הוא עד 600 שקל ( לפי מה שהבנתי התקציב אפילו גבוהה יחסית... ). על מה אתם ממליצים? ומה ההבדל בין CL5 ל-4? יש גם הבדל פיזי? אל תשכחו להתאים את הזכרונות ללוח. תודה וחג שמח ;D יובל.

• 10 תגובות
    • 738 צפיות
  13. Started by popai,

רציתי לדעת האם הזכרונות מסוג DDR2 ReaperX 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 טובים לפי ניסיון של אחד ממכם ? כמו כן רשום באתר החברה שאי אפשר לשים אחד ליד השני|(בגלל הגודל של הקירור) אבל האם אני יכול לשים זכרונות אחרים לא מאותו סוג(אבל אותו מהירות תיזמון וכד') ליד הזכרון שלהם במידה ואני ארצה לשרדג ל 8 גיגה בעתיד

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  14. Started by ellell,

מה הבדל בין הלוח של אינטל D945G ללוח D946GZ והאם צ'יפ 946 היא קרש קפיצה ל-965

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  15. בוקר טוב דודה שלי רוצה לרכוש מחשב עבור הילדים שלה , בני 5 .. לא חשבתי על קונרו כי הוא דיי מוגזם בשבילם . בסכ"ה מדובר פה על ילדים בני 5 ולא יותר מזה , ואני מנסה גם לחסוך לה טיפה . איזה לוח כדאי לקחת עבור AM2? תודה , אבי.

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  16. Started by herewe,

שלום למומחים אני מחפש המלצה ללוח-אם עבור מעבד core2 quad (שכבר ברשותי) + זיכרון ddr2 היישוםו העיקרי של המחשב הוא עריכת תמונות, ושיטוט באינטרנט, התקציב ללוח-אם הוא עד ~400 שח אשמח לקבל גם המלצה לחנויות מועדפות עם שירות אמין חג שמח

• 7 תגובות
    • 532 צפיות
  17. שלום לכולם לחברה שלי יש את הלוח הנל+ p4vxasd2 של חברת Elitegroup ויש לה 128 MB זיכרון SDRAM ורציתי לקנות לה 512 מגה DDR עכשיו ראיתי שהלוח תמוך במהירות של עד 333MHZ שזה לא ממש משנה לי איזה מהירות הזיכרון יעבוד לה אבל הביעה היא שיש לה מעבד סלרון שהוא עובד במהירות של 133MHZ וזה נראה לי יהווה לי בעיה לזיכרון שאני יקנה אני מבקש את עזרתכם בנושא זה לינק לראות את הלוח אבל שם מראים את אותו לוח בלי ה+ אני מקווה שתבינו http://www.ecsusa.com/products/p4vxasd2.html

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  18. אנני מוצא את התוכנה באתר ולא ב CD של לוח האם תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by שמואלל,

http://www.skypc.co.il/pl_product~TMOS1GBDDR2-800~15~0.htm האם יש יותר טובים ממנו במחירים כאלה?אני רוצה ליקנות שתיים כאלה לoc או שאחד כזה יותר טובב? http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL5D-2GBNQ~15~0.htm

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  20. היי חברים. אני מעוניין בזיכרון הבא: http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=2&glist=1&uin=31357&txt_search=HyperX+FURY+DDR4&buy=&minprice=0&maxprice=0 כיום יש לי מחשב די טוב אם 16 DDR4 2133 והייתי רוצה להתקדם ל64 גיגה אני חושב שהלוח שלי תומך כמובן אשמחש תגידו לי איך לודאות.במידה וכן אחליט לרכוש כמה דברים: איך המחיר? מבחינת ביצועיים אני ארגיש הבדלים? המחיר 1590 יש יותר זול או אולי בכלל עדיף לי להוסיף עוד 16 גיגה DDR 4 2133 מהירות או לשים 64 נקי? חברה מומלצת? בכללי יש לי מחשב חזק I7 6700 16RAM DDR 4 SSD 500 GIGA SAMSUNG EVO 850. תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Ghosthunter,

שלום אנשים, ברצון מכר שלי לשדרג את המחשב שלו. יש לו כבר זכרונות DDR כך שלא צריך. הלוח חייב להכיל כרטיס מסך. אם יש הצעה מעניינת(שנכנסת בתקציב) עם זיכרון DDR2 אשמח לשמוע גם אותה.

• 7 תגובות
    • 530 צפיות
  22. Started by Goadzilla,

למה לי לקנות לוח אם של די אפ איי? אני פשוט לא מבין למה אנשים מתלהבים ממנו לאסוס יש לוחות מפציצים מפוצצים פיצרים אז למה לעזאזל אנשים נדבקים בלוחות המכוערים של די אף איי? משהו נוסף עד 1800 שקל איזה לוחא אם כדאי לקנות בשביל קונרו?

• 5 תגובות
    • 550 צפיות
  23. Started by zeev1,

מה דעתכם על בחירת לוח האם הרשום במפרט מתוך אלו של H55 , האם הלוח Gigabyte GA-H55M-S2H גם מתאים ? וזאת לצורכי צפיה בסרטים ושימוש בתוכנות OFFICE ללא משחקים אני מעדיף אינטל מהסיבות הבאות 1. המעבדים פחות מתחממים וזה פרמטר חשוב בתנאים אצלי 2. החנויות ומעבדות המחשבים שדיברתי איתם מכירים יותר ומעדיפים לעבוד עם רכיבי אינטל . Intel Core i3 530 Socket 1156 2.93Ghz 4MB Tray, יחידות 1 ₪534 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1599 Gigabyte GA-H55M-S2 H55 CHIPSET, יחידות 1 ₪404 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2076 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪400 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921 צורב LG GH24 SATA x 24 Black, יח…

24. Started by X-Style,

היום קיבלתי את הלוח אם + מעבד + זיכרון שהזמנתי ומתי שאבא שלי יגיע הוא יחבר את זה במחשב... הקיצר, מה אתם אומרים עליו: לוח אם: K7 Triton Series nForce2 MotherBoard ככה כתוב על הקופסא של GigaByte וזה תומך במעבדים AMD Athlon XP מעבד: AMD Athlon XP 2500 זיכרון: geIL 256 Mgs X 2 יעני כפול 2... אגב, מה זה צ'יפסט בכלל?

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  25. Started by sofix4,

מה יותר טוב? שניהם DDR2 2048MB CL5 667MHz

• 4 תגובות
    • 671 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.