עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ALÞHA,

cbble 0517 זה ווניס איך הסתפינג הזה?!

• 14 תגובות
    • 763 צפיות
  2. חברי הפורום שלום. אתמול קיבלנו את המחשב שהזמנו, עם לוח P5LD2 מתוצרת ASUS. לאחר התקנת Windows XP ורוב הדרייברים האחרונים (הורדו מהאתר של ASUS), ניסיתי להתקין את הדרייברים של כרטיס הקול. ההתקנה התבצעה, היה צורך באיתחול, אך לאחריו הכרטיס לא זוהה - במנהל ההתקנים הופיע רק PCI DEVICE עם סימן שאלה צהוב. הסרתי את הדרייברים, והתקנתי את הדרייברים שהגיעו עם הלוח (בדיסק המצורף), אך גם זה לא עזר. לאחר מספר ניסיונות כושלים, חיפשתי באתר של יצרן כרטיס הקןל את הדרייברים המתאימים. הכרטיס (אם אפשר לקרוא לשבב ה CODEC הזה "כרטיס") הוא ALC882 מתוצרת Realtek, אך באתר של Realtek (וגם בשרתי ה FTP שלהם) לא היה דרייבר מתאים. חיפוש באתר של ASUS גילה שהבעיה קיימת אצל מספר רב של משתמשים, ורובם פשוט קנ…

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by david707,

אני רוצה להוסיף/להחליף זכרון. לוח האם הוא GA-7ZMMMH וראיתי שרשום שהוא תומך רק ב: pc100/pc133 sdram or vcm sdram 3.3v only. האם זה זכרון מיוחד?

• 2 תגובות
    • 429 צפיות
  4. Started by stingeR-,

שלום לכל בעלי הלוח הנ"ל.. התקנתי את הביוס החדש F19 והוא עשה לי אך ורק בעיות.. קודם כל בעיות שחשבתי שנבעו מהספק.. כיבה לי הארדיסק משני כל שעה בערך... ניסיתי להוריד את האוברקלוק ב200MHZ(שזה דיי הרבה בשבילי) והבעיות אולי הפחיתו..(ההארדיסק נכבה רק אחרי שעתיים והמחשב זרק אותי ממשחקים כל 10 דקות) בכיבוי הארדיסק האחרון הדבר הזה גם דפק את הוינדוס. החזרתי לסטוק וניסיתי להתקין וינדוס מחדש - ללא הועיל - קיבלתי מסכים כחולים על ימין ועל שמאל עוד לפני שהתחילה ההתקנה (ההתקנה הזאתי היפה של XP לא הכחולה הראשונית) אז ניסיתי להחליף ספק..(ל400W ג'נרי) החלפתי - הכל עבד על סטוק.. ניסיתי עוד פעם אוברקלוק.. ועוד פעם זורק אותי מסכים כחולים וכל מה שהיה לפני זה.. אז אמרתי לעצמי "הממ.. הספק שלי לא ח…

• 13 תגובות
    • 828 צפיות
  5. חיפשתי בפורום הזה את התשובה אך לא מצאתי.... יש לי עכשיו זכרונות KINGSTON 256X2 DC במחשב, ואני מוסיף זוג זכרונות של PQI 512X2 DC, השאלה שלי האם הזכרונות יתפקדו כ 1500MB, או שתהיה ירידה בגלל שהכרטיסים לא באותו הנפח???

• 8 תגובות
    • 580 צפיות
  6. Started by shirNoshe,

האם נכונה השמועה כי המעבדים יהיו מוגנים ב-DRM?והאם יש אפשרות ללוח M2 לקבל מעבד 939?ואם כן האם ה-DDR2 יעבוד?

• 9 תגובות
    • 586 צפיות
  7. Started by SpiritKnight,

חבר שלי מתכנן להחליף כרטיס מסך, ובאותה הזדמנות תוהה, האם יש טעם גם לשדרג את שאר המערכת? הרכיבים שלו הם: P4 2.6GHZ INTEL BAYFIELD D865GBF 512 DDRAM תודה

• 18 תגובות
    • 954 צפיות
  8. Started by integral,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=103982 קנטספילד ב 2.4 גיגה לעומת קונרו ב 2.95 QUADSP1

• 29 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אני מיתלבט אם ליקנות למחשב שאני בונה סטיק אחד של 1024 או שיותר עדיף שני סטיקים 512 שיעבדו בדואל?....

• 10 תגובות
    • 758 צפיות
  10. לאחר שהזמנתי את כל הציוד ההיקפי נשאר רק לבחור מעבד, לוח אם וזכרונות - מה חבל שאלו בדיוק שלושת התחומים בהם הידיעה שלי שואפת לאפס :'(. תקציב לשלושת המוצרים: 1800-2200 ש"ח מטרת המחשב: משחקים, משחקים ועוד פעם משחקים (וגם דברים בסייסים כמו פיירפוקס,ת'אנדריברד והרדות באימיול ובעיקר בסבבהDC) רציתי קודם כל לשאול האם קיים הבדל משמעותי בין ג'יגה זיכרון פנימי לג'יגה וחצי והאם איזשהו זיכרון, אם בכלל, יאפשר לי לשחק במשחקים הכבדים כאשר הסבבהDC זוללת המשאבים פועלת ברקע. מאחר ואין לי שמץ של מושג איזה לוחות אם ומעבדים קיימים בשוק ומה ההבדלים ביניהם אוכל רק להגיד כי אני מצפה שהמעבד החדש יתמוך ב-Windows Vista אם כי קשה לי להאמין בשלב זה שאחליף אליו. מבחינת כרטיס מסך אני מתכנן לרכוש לעצ…

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. ראיתי שבזמן האחרון יש ירידת מחירים במעבדים Dual Core של אינטל ואני רוצה לדעת מה המחירים עכשיו למעבדים (אני רוצה לדעת מה יהיה המחירים כנראה בישראל לא בדולרים) והאם יהיה שוב ירידה במחירים של בקרוב (לא אמור להיות ירידה ב23 ביוני) ומישהו בבקשה מוכן להסביר לי מה זה EOL ! והאם לא כדאי לי לקנות עכשיו מעבד אינטל 930D בגלל שיש סוג כלשהו של בעיה איתם או משהו כזסה או שזה כבר תוקן (לפי הכתבה הזאת : http://hwzone.co.il/news/1141322888/57880/) לא הבנתי בדיוק האם יש לה בעיות בחום או משהו כזה ? אני צריך לדעת אם לקנות עכשיו!!! מעבד D930 או שלא כדאי לי ?

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  12. חיפשתי בנעוצים, לא מצאתי..

• 4 תגובות
    • 470 צפיות
  13. אחים שלו מתי יוצא המאבד החדש של ENTEL ??? אני חם חם לקנות אוטות 1

• 39 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. האם הקונרו אמור להתחמם פחות מהמעבדים כפולי הליבה של אינטל דהיום (805 ו-930)? מה לגבי צריכת החשמל שלהם? ואם אפשר להטריח אתכם עוד טיפה - אותן שאלות ביחם להבדלים בין 805 ו-930 (אני מניח שה-930, בהיותו בן לדור ה-65 ננו, יתחמם פחות, אבל באמת שקטונתי ...)

• 8 תגובות
    • 683 צפיות
  15. Started by dante123,

שלום. אני רוצה לקנות מחשב בקרוב והשאלה שלי היא-האם עדאי להשקיע במעבד כפול ליבה של 64 bit?אני משחק די הרבה במחשב ומעוניין לשחק בכל משחקי הדור הבא על פירוט טוב,אבל השאלה שלי היא האם המשחקים ינצלו את זה?והאם ההשקעה הכספית כדאית יחסית למחיר? תודה.

• 7 תגובות
    • 604 צפיות
  16. איזה מהם יותר טוב (פוטנציאל ל OC) ? יש איזה צ'יפ שיותר טוב מהשני ? נ.ב. ה kingston עולה 290 שקל וה corsair עולה 310.. ומדובר בסטיק של 512MB צריך תשובות מהר כי זה דחוף תודה :}

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  17. האם AM2 היא רק שיפור מינורי ל-939? קראתי כמה וכמה ביקורות על הזיכרון DDR2 שהתווסף לו והפרש הביצועים זניח.. אך שמתי לב שאלו רק הזיכרונות הראשונים שיצאו עם תיזמונים גבוהים.. מעניין מה יהיה עם הנמוכים.. בקיצור.. אני חושב על השידרוג הבא שלי, ולא, אל תגידו לי לקנות קונרו. אז האם שווה להישאר עם ה-939? או לקפוץ ל-AM2? הבאסה היא שראיתי את מפת הדרכים של AMD וזה ממש מבאס שאחרי AM2 יהיה AM3 ותקן PCI-Express 2.. אוף זה לא נגמר.. אבל מילא.. בקיצור אני רוצה בעיקרון כפול ליבה של AMD ואני לא יודע אם לקחת מבוסס 939 או AM2.. ואני מוכן לחכות כמה חודשים לירידת מחירים.. אז.. אם אפשר- תמליצו לי מה לעשות... תודה.

• 2 תגובות
    • 469 צפיות
  18. יהיו שלושה סדרות של אופטרונים: 8000,1000,2000. 8000 ו 2000 יהיו לסקוט F ו 1000 יחליף את 100 לסקוט AM2 שישה מעבדי אופטרונים לסוקט F x210, x212, x214, x216, x218, x220 1.8, 2.0 , 2.2, 2.4, 2.6 2.8 GHZ. ולא ידוע עדיין פרטים על הסדרה הזאת אבל כתוב ש Opteron Model 1220 SE כנראה יהיה ספינת הדגל ל AM2 (אם אני לא טועה) לעוד פרטים על האופטרונים: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2971

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  19. Started by lipa,

http://www.pcper.com/article.php?aid=265&type=expert&pid=1

• 10 תגובות
    • 729 צפיות
  20. אבא שלי לוחץ אלי הוא רוצה מחשב אני מתכנן לתת לו את המחשב הישן שלי הוא לא צריך יותר מזה האם שווה לקנות עכשיו מחשב מבוסס am2 אם מעבד sepmron 3000 ולקנות מעבד k8l מתי שהוא יצא ? הsepmron יעבור oc רצחני קירור היא לא בעיה עכשיו חישבתי מחשב בערך כמו שאני רוצה לקנות הוא יעלה לי 4k+- ואת המחשב שיש לי עכשיו אני נותן לאחי תודה מראש

• 8 תגובות
    • 589 צפיות
  21. Started by amitaihasnes7,

שלום. אני רוצה לדעת בממומצע כמה fsb יש לי, אבל אני לא יודע כל כך. אז.... אולי יש איזו תוןכנה שבודקת fsb או משהוא. ואם לא אז איך אני יכול לדעת בערך כמה fsb יש לי?

• 2 תגובות
    • 420 צפיות
  22. חברה רציתי לדון אתכם בסוגיה מעניינת , האם מחיר הקונרו יושפע מהעובדה שהוא פותח ברובו(*או במלואו אני לא בטוח*) בארץ , ועוד העובדה שיש מפעל של מעבדים בפתח תקווה , האם זה קשור ויכולה להיות איזושהי הוזלה במחירי הארץ?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by shaharZur,

שלום, אני מחפש לוח אם איכותי בעל יציאות שיתאימו לשדרוגים בעתיד במחיר של 600 שקל ואני צריך עצות. תודה מראש

• 19 תגובות
    • 908 צפיות
  24. Started by סער_שי,

מצאתי דרך לדחות את הקנייה! אני אשתמש במחשב הישן שלי. לא יודע איך לא חשבתי על זה קודם (אולי כי הוא פנטיום 3 750MHZ. מישהו זוכר?) עכשיו דילמות חדשות: לקנות את הקונרו כשהוא ייצא או לקנות מעבד D רגיל (במחיר נמוך מאוד) ולחכות לירידת מחירי הקונרו (אולי בעקבות איזו יציאה של AMD)? אני שוקל ללכת על הקונרו הכי זול, לא מאמין שבתקופה הקרובה אני אצטרך משהו יותר טוב, ואני גם אעשה לו OC מתון (אבל לפי מה שהבנתי עם OC מתון אפשר להגיע עם הקונרו גם להאצה של 1GHZ ויותר). אם הוא יעלה כמו ה-930 אז למה לא? (מישהו מהמר על 1000 ש"ח?) כמה זמן ייקח לחנויות בארץ למכור את הקונרו אחרי ההשקה? מקווה שגם הלוחות יגיעו מהר. לא יודע כמה הפנטיום 3 הישן שלי עוד יכול לסחוב.

• 17 תגובות
    • 904 צפיות

דיונים חדשים בפורומים