מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה לדעת אם זה נכון אז תאירו ותתקנו אותי. בזמן האחרון אני מתעניין מאד בנושא הזיכרונות אז אני רוצה לראות אם כל זה לא שטויות . אז הנושא שכתוב פו הוא על: יתרונות, חסרונות של ה- DDR2, אז ככה: יתרונות: 1- אחד מהיתרונות הבולטים ביותר של ה-DDR2 הוא שהציפ זיכרון עובד בחצי מהמהירות של הציפ, 1/0 כך שעבור 400DDR2 הציפ 1/0 עובד ב-200Mhz אך ציפ הזיכרון עובד ב-100Mhz בלבד. על מנת להעביר את אותה כמות מידע, ציפ הזיכרון משתמש ב 4, n Pre-fetch כך, שעבור כל מחזור שעון 4 bits נשלחים לציפ. 1/0 מאחר והציפ 1/0 פועל בכפליים מהירות מאשר הציפ זיכרון, יש לו שני מחזורי שעון זמן לשלוח את ארבעת ה-bits ל-FSB בדיוק כמו שזיכרון DDR עושה... לכן לזיכרון DDR2 400Mhz יש בדיוק אותו רוחב פס תיאור…
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
ישנם זכרונות זהים בנפח ובשם כמו DDR400 כאשר ההבדל בינהם הוא בקצבי העבודה מבחינת דפקי שעון. האם בלוחות אם ישנה מגבלה מבחינת תמיכה במהירות קצבי עבודה של הזכרונות, או שכל לוח יכול לעבוד עם זכרונות הכי מהירים שקימים. במילים אחרות בבנית מפרט אפשר לקנות זכרונות מאד מהירים או שמקצב מסוים זה יהיה בזבוז כסף.
-
- 8 תגובות
- 623 צפיות
-
-
משהו יכול להגיד לי מה ההדבלים בין הצ'פסים האלה NF590 SLI-m2R/G CFX3200-M2R/G
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה נמצאים המחלקים בלוח הנ"ל.. לפי קריאת החוברת של הלוח..וחפירה בביוס הם פשוט לא שם...(הביוס מעודכן).. יש אופציה להגדיר תזיכרון על AUTO או על 533/667 זהו ...אין שום דבר מעבר לזה... מישהו נתקל עם ה"בעיה"..??
-
- 13 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום, מצאתי כמה דגמים של מעבדי ה-CONROE ויש לי עליהם כמה שאלות: 1-מה טווח המחירים הממוצע לכל דגם? 2-איזה מעבד מכל קטגוריה הוא הכי טוב (לא לכלול את סדרת ה-E4000 )? 3-איזה דגם מבין הדגמים הבאים הוא "ספינת הדגל" של אינטל? 4-תוך כמה זמן דגמים אלו יהו נגישים בישראל.? 5-אילו מעבדים כאן מיועדים לשוק הביינים? 6-האם ההבדל היחידי שיש בין דגמי ה-CONROE הוא בתדר השעון? או שיש עוד נתונים שלא מצויינים כאן? 7-האם סדרת ה-Extreme Edition מיועדת לשוק הגבוה? E6000 Series Core E6300 - 1.86GHz, 1066MHz FSB, 32+32KB L1, 4MB L2, Dual Core, TDP <65W Core E6700 - 2.67GHz, 1066MHz FSB, 32+32KB L1, 4MB L2, Dual Core, TDP 65W Core E6600 - 2.40GHz, 1066MHz FSB, 32+32KB L1, 4MB L2, Dual Core, TDP…
-
- 45 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
-
יש לי במחשב שני זיכרונות rdram של 128 כל אחד ואני רוצה להוסיף עכשיו אני לא יודע מה לקנות? אם אתם יכולים להביא לי המלצות אני ישמח
-
- 1 תגובה
- 402 צפיות
-
-
במיוחד הלוח הבא וכמה יעלה בארץ המעבד קונרו E6600 http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2295&ProductName=GA-965P-DQ6 וגם כמה יעלה הלוח בערך
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
יעני לא ממש חייב 2GB זה נכון? לאחד שמשחק משחקים כמו BATTLEFIELD 2 ובקרוב BATTLEFIELD 2142 .. ואממ שמעו מה אני עושה. כרגע יש לי 3 סלוטים במחשב. 2 מהם תפוסים ע"י 2 סטיקים כל אחד 512...סבבה יש לי כרגע 1GB וזה לא כ"כ מספיק..צריך קצת יותר.. אז שמעו מה אני עושה.. 1GB זיכרון זה יותר מידיי יקר לשדרג בנתיים..530 שקל :\ אחותי יש לה במחשב סוג זיכרון A-DATA בדיוק כמו שלי..הגודל הוא 512 בדיוק כמו הסטיקים שלי. אני יקח לה אותו ויקנה לה ?256MB 400MHz V-DATA CL2.5? ב 130¤ וכן זה מספיק לה היא רק באינטרנט והכל יעבוד בדיוק כמו עכשיו. (אצלה) רעיון טוב לדעתכם ? (היא מסכימה )
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
אני משתחרר עוד חודש ב 20 ליוני ושלושה ימים אחרי זה יוצא ה conroe והיתי רוצה לקנות מחשב חדש אבל תוך כמה זמן בארך יהיה מספיק ביקורות של לוחות ומאבדים שמתאימים ושווה לקנות כי אני ממש לחוץ לקנות מחשב
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
AMD החליטה להפסיק את יצורם של מספר מעבדים כדי לייעל את פסי היצור ולאפשר הורדת מחירים לקראת השקת ה Conroe. התאריך האחרון בו יתקבלו הזמנות עבור המעבדים שהוחלט להפסיק ליצרם הוא ה 28 ביוני. התאריך האחרון ליצור המעבדים יהיה עד סוף השנה, מלבד ה 3700+ וה 4000+ לסוקט 939 שיצורם יפסק כבר בחודש הבא. מקור: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2974 http://www.digitimes.com/mobos/a20060622PR211.html
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
חבר שלי אומר לי שיש פנטיום 5. זה נכון?. או שהוא מתכוון לקונרו ומתבלבל?
-
- 10 תגובות
- 867 צפיות
-
-
יש לי 1 GB זכרון של GEIL תזמונים 2.5-8-4-4 שאלתי איזה התזמונים האלה והאם הזכרונות שיש לי לא יוצרים לי מגבלה במפרט הבא מעבד AMD 64 939 לוח אם DFI 939 NF4 ULTRA INFINIT כרטיס מסך ATI X1800 GTO את המעבד כבר יש לי מהמחשב הקודם אני צריך לרכוש את הלוח ואת כרטיס המסך
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14038&PHPSESSID=208b05325ecfb9c54018c69739926145 מעניין כמה הוא עושה ב SUPER PI? :o :o ---EDIT--- כתוב שם X2 זה אןמר שזה כפול ליבה...
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב עוד מעט ויש לי שאלה. עכשיו קונרו יצא וIntel מורידים מחירים, גם AMD מורידים מחירים כדי לא להישאר מאחור. אני רוצה לקנות את הAmd 3800+ dual core וראיתי בנתיים שהמחיר ירד בKSP (רק בKSP). עכשיו, מתי כדי לקנות את המחשב? מתי המחירים התייצבו? יש עוד הרבה לרדת בכלל? תודה.
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אשמח לקבל את חוות דעתכם על לוח האם הנ"ל
-
- 5 תגובות
- 508 צפיות
-
-
לא יודע אם אני יכול לפרסם את שם האתר שנלקח ממנו כי האתר הזה הוא קצת התחרות של HWZONE אבל באתר הזה לא כתוב מאיפה זה נלקח אז אני לא יודע כמה זה נכון! אבל אם זה נכון אז זה מדהים ביותר!! 500GHZ!!!!!! זאת לא טעות! זה 500 חצי טרה הרץ!! מהירות בטמפ' החדר 350GHZ!!! לא פחות מדהים!!! אם מישהו יכול למצוא מקור לידיעה הזאת או בסיס אמין יותר אני ישמח לראות
-
- 57 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
1. אפשר לחבר אליו זיכרונות DDR2 800MHZ או לחבר אליו זיכרונות 667MHZ ולעשות להם OC ל800 ?? 2. זה לוח טוב? 3. הוא טוב ל אוברקלוק ? 4. יש לוח יותר טוב ממנו שהוא עד המחיר 750 שקל +- ? 5. אם אני מחבר לו את המעבד D930 לכמה GHZ אני יכול להגיע איתו ב OC ? (מאיזה מספר GHZ הוא מגביל?) 6. *יש לו כרטיס קול מובנה? *אם כן, הוא טוב? *אם כן, הוא "יסתדר" טוב עם הכרטיס X-Fi Xtreme Music ו?? הכרטיס המובנה ישפר את הביצועיים של ה X-Fi ו?? 7. * יש לו יציאת SATA1 ? כמה? * יש לו יצאת SATA2 ? כמה? * יש לו יצאת IDE ? כמה? 8. יש לו יציאות USB2 ? כמה? 9. מה ההבדל בינו לבין לוח האם P5LD2 SE ? תודה מראש.... סליחה על כל השאלות, אני פשוט אולי קונה אותו ואני רוצה לדעת עליו את הפרטים ששאלתי, זה…
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני צריך חוות דעת של הרבה אנשים לגבי מה שכתוב כאן. אני צריך לדעת אם זה באמת נכון ומדויק, ואם אפשר לסמוך על זה. המעבר ל-65 ננומטר, עדיף מתהליך הייצור של-90 ננומטר מהסיבות הבאות: הקטנת רוחב המעגל מקטינה את ההתנגדות לזרם החשמלי. כתוצאה מכך, מתאפשרת הולכה באמצעות מתח נמוך יותר, וצריכת החשמל של המעבד מצטמצמת, כמו גם החום שהוא פולט. לחילופין, ניתן להזרים יותר חשמל ולהאיץ את מהירות השעון, בלי פריצה של מעטפת הטמפרטורה וההספק המקורית. במילים אחרות: מזעור הליתוגרפיה מאפשר להאיץ את המעבד בלי שיתחמם יותר מדי או יצרוך יותר חשמל.הקטנת רוחב המעגל גם מקטינה בהכרח את פרוסת הסיליקון עליה המעבד מודפס. במעבר לטכנולוגיית ייצור חדשה, קטנה פרוסת הסיליקון בריבוע היחס בין רוחב המעגל הקודם לרוחב ה…
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש שמועות על השקת FX-64 באוגוסט שיעלה 999$ http://www.hexus.net/content/item.php?item=5990
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה עדיף Intel Pentium D 3.4GHz 2X2M Cache 950 Dual Core 800MHz 775 Box או Intel Pentium IV 3.8GHz Prescott 2M 64-bit Socket 775 Box CPU
-
- 23 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמה מעבדי AMD יכולה לייצר מכל פרוסה של 200ממ? ומפרוסה של 300ממ?
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש תוכנה שמסרבת להיות מותקנת עם ההודעה הזאת:This driver does not work with a PC which has multiple processors. איזה מעבד יש ללא מכפלה?? ???
-
- 7 תגובות
- 479 צפיות
-
-
המעבד מיועד לתוכנות שיתוף, עריכת וידאו ועבודה מאסיבית עם וידאו. תקציב 3K. תודה מראש. .swg
-
- 9 תגובות
- 553 צפיות
-