עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם, אני עדיין באמצע הרכבת המפרט שלי. בנתיים אני תכננתי לקנות בכלל את ה- X2 6000 של AMD,או את ה-E6600 של אינטל. אבל היום,לאחר שדפדפתי לי באינטרנט - מצאתי את טבלת המחירים שצפויים להיות למעבדי אינטל לאחר ה-22 ביולי,ומצאתי כי המעבד Q6600 צפוי לעלות 266$,ובארץ בטח יעלה, 1,260 ש''ח - כן,כן , המחיר בשקלים הוא 1,063 - אבל,כמו תמיד,המחיר תמיד עולה יותר ב-+200. אני בעיקרון רוצה מחשב חזק,אני מתכוון לקנות אפילו G8800GTX/S (עוד לא הוחלט). אז מה אתם אומרים? - לחכות לירידת המחירים? (המחשב לא דחוף לי,יש לי את זה כרגע,ולמרות שאין לי שום טענות לגביו אני רוצה להרכיב לי מפרט). בתודה, MuTaTiOn.

• 41 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by D-Bang,

יש לי מחשב מבוסס AMD, בעל תושבת 939 עם מעבד Athlon 64 3500. אני לא מתכנן שדרוג מסיבי בעתיד הקרוב אבל אני רואה שהמעבדים לתושבת זו הולכים ונעלמים, לכן חשבתי בתור שדרוג ביניים להחליף רק את המעבד לכפול ליבה כדוגמת 3800 או אפילו 4200. השאלה שלי היא האם קיים הבדל ביצועים משמעותי בין המעבד הנוכחי שברשותי לבין הכפול ליבה בתוכנות/משחקים שקיימים היום? האם הפער בין השניים יגדל בעתיד הקרוב כשתצא VISTA ומשחקים עתידיים?

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. אהלן, רציתי לדעת על מה הייתם הולכים ומה יותר טוב ולמה. הלוח הראשון זה GA-G31M-ES2L (rev. 1.x)והשני DG41BI של INTEL http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2889 http://www.intel.com/products/desktop/motherboards/DG41BI/DG41BI-overview.htm תודה

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. אז ככה המעבד שלי זה P4 2.4A 533 BUS SPEED והלוח אם יש לי כזה http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=MBASUP4P800&Cat2Cat1ID=1124&Cat2ID=1454 ורצי תי לדעת אם המעבד והלוח M תומכים בזיכרון הזה http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=645&catcode=241 ועוד משהו אם אני קונה 2 סטיקים של הזיכרון אני יכול לשים אותם בדואל? ועוד משהו קטן -המעבד שלי כבר נחשב חלש למשחקים כמו דום 3 והלף לייף? כי אני מתכוון לקנות גם 6800 GT ! תודה רבה לעוזרים!!!

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. האמנם?

• 42 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by 888,

מה ההבדל בינהם והאם ההבדלבינהם שווה את המחיר?

• 33 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by iveco,

הסתכלתי באתר של KSP ויש כמה אפשרויות : לינק : http://ksp.co.il/?select=1066..187 MX2 MX4 NOCTUA NT-H1 ZM-STG2 1. מה לקנות ? 2. כרגע על המעבד מרוחה משחה טרמית סינית HC-151 משחה שיבואן משתמש בה , נכנסתי לביוס ואלה הנתונים שאני מקבל , טמפרטורה מעבד 35-37 מעלות CPU TEMP , טמפרטורה " סיסטם " 34 , טמפרטורה ליבות 40-46 מעלות CORE TEMP השאלה אם כרגע הטמפרטורה של המעבד 37 בביוס במנוחה , באברסט רשום 33-34 מוזר , אם אני אשים משחה טרמית מותג יהיה שינוי גדול ? או פחות 1-2 מעלות ? ואם לא יהיה שום שינוי בין הסיני ל MX למשל זאת אומרת או הוכחה שהמשחה הסינית טובה ואיכותית ? במידה ואחרי המריחה של ה .MX או ה NOCTUA המעבד ישאר על 35-37 מעלות …

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by yonni,

בעוד אני שובר את הראש ולא מצליח לקבל תשובה אחידה לגבי איזה מעבד ATHLON 2400 OR INTEL 2.4 נכנס גם ה-BARTON 2500 לתמונה עקב ירידת המחירים. כאמור רוב השימוש במחשב יהיה על תוכנות כמו PHOTOSHOP, PREMIERE, FLASH ,3D STUDIO וכדומה... כל מבחן מראה משהו אחר וכל אחד אומר משהו אחר ואני מתחיל להתייאש.... :-\ OC לא מתוכנן...

• 33 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by SpiritKnight,

יש חנות בנתניה שמצאתי(אחרי שעברתי על כל ספר הטלפונים ) שמוכרת "מעבד אינטל 1.6 סוקט 478 512 קאץ'" ז"א נורטווד, נכון? המחיר הוא 1000 ש"ח, 40 ש"ח הפרש לעומת 1.8 שווה ללכת עליו עם EPOX EP 4G4A+? תודה.

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. שלום! אני ארכיב את המערכת החדשה שלי עוד כחודשיים ואני יודע שחשוב להפטר מחשמל סטטי לפני שבאים במגע עם כל חלק אלקטרוני ובמיוחד חלקים של מחשב בגלל רגישותם. אז, יש איזו שיטה לעשות זאת? תודה רבה לכולם!!! נ.ב - הנושא מתאים לפורום מפני שהפורום עוסק גם בהרכבתם של חלקים כגון לוחות אם , זכרונות, מעבדים....

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by scylla,

אני מברר לחבר שלי הוא רוצה לדעת איזה זכרונות טובים לOC. אני יודע זו שאלה יותר מדי כוללנית יש לו פנטיום קודם כל... 2.8C אם אני לא טועה.. כמו שלי בעקרון אני יודע שאם רוצים אפשר להוציא גם 4000 ש"ח על זכרונות אבל איזה זכרונות טובים לאוברקלוק ויש להם מחיר טוב? אני הבנתי שOCZ טובים ומושקין גם מעולים וכמובן קורסייר. אבל איזה מהירות מומלצת? 433? 466? 500? ולגבי התזמונים יש לי בעיה ואין לי פשוט מושג מה זה בדיוק... אבל הכי פשוט שאנשים ימליצו לי על זכרונות טובים. הוא רוצה 2X512 אבל שמעת איזה משהו שבאוברקלוק זה מתישהו לא טוב להשתמש בדואל זה נכון? תודה על העזרה

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by McCohen,

שלום, אני מחכה למשלוח של המעבד המצוין בכותרת, ותהיתי לגבי קירור שיתאים לו (אני רואה לא מעט ברשת שמציינים שהוא מתחמם הרבה יותר מהקודמים) השאלה שלי אם קירור אוויר מסיבי של Noctua Nh-D15 יעשה את העבודה (אין לי כוונה לבצע overclock) או שאין מנוס מללכת על קירור נוזלי למעבד... כדי לחסוך את השאלה של סוג המעבד, המחשב מיועד בעיקרו לעבודה, עריכות וידאו ועבודה עם אפטר אפקטס וכדומה... אשמח לתשובה בנושא

13. שיהיה הרבה סאטה. חשוב לי 6 סלוטים של זכרון אבל לא חייב ושיהיה לא במחיר הכי גבוהה ולא נמוך משהו ממוצע וטוב תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by no_way,

כרגע יש לי את הRAM הבא Type DDR3 Size 8192 MBytes Manufacturer G.Skill Max Bandwidth PC3-12800 (800 MHz) Part Number F3-1600C11-8GIS האם יש צורך לקנות בידיוק את אותו PART NUMBER ? או שמספיק לקנות G.SKILL AEGIS 16GB (2 x 8GB)

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. מה המצב חבר'ה ?.. עשיתי היום בדיקה במשך הלילה (8 שעות) לזכרונות עם Memtest וקיבלתי 22 הודעות Error ... אתם יכולים לעזור לי לפענח אם הזכרונות או אחד או כמה מהם (אני משתמש ב - 512x4) נהרסו ?.. הנה תמונה של ההודעות שקיבלתי (לחצו על התמונה להגדלה): תודה מראש, משה

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. מחשב למשחקים עם 2GB זיכרון מספיק או צריך 4GB ? בתודה מראש

17. שלום לכולם! אני עומד כרגע לפני קניית מחשב חדש. מטרת המחשב הוא משחקים ועבודה משרדית. עכשיו הייתי רוצה לשמוע דעתכם האם בכלל כדאי לחכות למעבדים החדשים? כיאלו נניח המעבדים החדשים כבר יצאו - ההמלצה שלכם תהיה לקנות אותם או ההמלצה למטרות שלי תהיה על המעבדים שיש כבר כיום בשוק? כמו כן - צפויה הורדת מחירים למעבדים שיש היום? או שזה אמור לקחת זמן? תודה רבה ושבת שלום

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. מה ההבדל בין BOX לTRAY? אני מדבר על Intel E8400 ואיזה לוח יותר טוב? Gigabyte דגם GA-EP43-UD3L או MSI דגם P43 NEO-F ?

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by haim855,

לדוגמא:http://www.msi.com/product/mb/Z97G43.html#hero-specification תומך מעבד i5? שואל כי רשום (לרוב) i7 ועוד שאלה קטנה:איך msi בתור לוחות אם?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. יש לי לוח US58-UD5 ה CPU-Z שהביום שלי מ2008 ו1 הזכרונות שלי לא מזוהים יש לי שלישיה של 4 . ורשום לי מקסימום 8 גיגה . פתרונות ?

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by shibby15,

מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה ההבדלים?? וקזיון מול P4 זה אותו הדבר??

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by nec_000,

מוגש באהבה לידידי אור כהן: https://world.taobao.com/item/570930966258.htm?spm=a21wu.10013406-tw.0.0.dee61a216H431y

23. חייב עזרה בהחלטה הבחירה היא קשה בשבילי... אני מעוניין לקנות מאבד אי אמ די שיעלה בסביבות ה- 1000- 1300 ש"ח הרבה לא המליצו לי לקחת איי אמ די אבל אני ממשיך בשלי כי שמעתי ביקורות טובות על המעבדים של איי אמ די הכנתי מפרט מחשב שבו הלוח אם והמארז יתאימו לאיי אמ די, בעיקרון אני רוצה לקנות מעבד מהיר (סביב המהירות של פנטיום 4 עם אפשרות לאובר קלוקינג) בשילוב עם כרטיס מסך מהיר כדי לשחק במשחקים באיכויות תמונה כמו שרק משוגע כמוני דורש. הינה המפרט: מעבד AMD ATHLON XP 2600/2700/2800/3000 לוח אם (מתאים לAMD) - חברת MSI או Asus או Gigabyte עם כרטיס קול מובנה בלי כרטיס מסך מובנה כרטיס מסך Radeon 9500 128MB + T.V Out או GeForce4 Ti 4800 - 128MB + T.V Out דיסק קשיח - GB100 72000R…

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by MortaL,

אתמול רכשתי זיכרון נוסף למה שיש לי 256 MB 333 הביצועים מאוד טובים (*שווה את ה250 שקל !) השאלה היא: הדואל עובד ?

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by Money_Man,

שלום! אני מחפש לוח אם חדש עכשיו...אני צריך שהוא יהיה מסדרת הULTRA של NVIDIA (בהנחה שאני לא עושה SLI).. השימושים הם בעיקר תוכנות רגילות כמו מסנג'ר ...איסיקיו....אופיס אינטרנט.. אך עם זאת...יריץ לא מעט משחקים...גם מהחדשים ביותר...ומדיי פעם אולי גם תוכנות של וידאו... אבל יותר שימושי משחקים ותוכנות רגילות... לא מתוכנן OC...אז אין לי בעיה שלוח לא יהיה משהו בOC....אבל...שיהיה כמה שיותר טוב ויציב במהירויות STOCK! לכן חשבתי על הלוח הנ"ל...אני מחפש את הלוח הטוב ביותר של NFORCE 4 ULTRA... מה דעתכם על הASUS? יש הצעות אחרות שיעלו אותו דבר ויתנו יותר? אשמח לתגובות..תודה! ;D

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.