מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
-
שלום אנשים.. אני סטודנט לעיצוב גרפי שנה שניה ואני מתעסק הרבה עם תוכנות גרפיקה כמו פוטושופ אילוסטרייטור וכד'.. ככה שאני צריך מעבד חזק. אני עובד תחת מערכת הפעלה win7. המחשב הנוכחי נקנה לפני כארבע שנים והוא מתחיל לתת איתותים שהוא עשה את שלו והוא רוצה להשתדרג. חשבתי להחליף כרגע רק את המעבד אבל אני לא כ"כ מבין בדברים האלה, אני יודע שיש לוחות אם שתומכים במעבדים מסויימים ובמהירויות מסויימות ואני לא רוצה לקנות מעבד שלוח האם לא תומך בו או שחלק המפרט יצור התנגשויות איתו(מהירות זיכרון יכולה להתנגש עם מהירות מעבד?) -תקציב הוא עד 1000 ש"ח, ושוב רק למעבד, בעדיפות לאינטל. לא מעוניין להחליף לוח אם או כל דבר אחר.. אז תודה מראש לכל העוזרים ולמבינים בתחום.. כרגע המפרט שלי הוא כזה: מעבד : אי…
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! רציתי לשאול האם זה נכון שכדי לקבוע את כמות הזיכרון הווירטואלי שבמחשב צריך להכפיל ב שתיים וחצי את כמות הזיכרון הפיזי ??? ואם כן למה אי אפשר להכפיל ביותר ??? תודה...
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מתלבט כמה לקנות...
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אז כמו בנושא אני מחפש המלצה ללוח אם, מעבד וזיכרון. כרגע יש ברשותי מעבד E6600 עם 4GB של DDR2 800 וכרטיס מסך 8800GTX. הייתי רוצה לדעת מה דעתכם על המעבד הכי שווה מבחינת מחיר ומה שמקבלים עבורו, ההבדל ביצועים למשל בין i7 ל i5 גדול כמו ההבדל מחירים? משתלם להוסיף עוד לתקציב בשביל i7? לוח אם אעדיף משהו עם כמה שיותר חיבורי Sata, יש לי שלל כוננים.. גם אשמח למשהו שלא ימס בחודשי הקיץ החמים. בקשר לזיכרון אין לי דרישות מיוחדות, רק שיהיה 4GB ולא יותר המחשב לא יעבור OC ולא יקורר עם מערכת קירור מים. העדפה גדולה לKSP אם אפשר, פשוט יש סניף מאוד קרוב אליי. תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
גרפיקה מובנית, בקר זכרון מובנה, וגם HT חוזר. http://arstechnica.com/news.ars/post/20070328-intel-aims-nehalem-at-amds-fusion-integrated-graphics-on-die-memory-controller-smt.html דורון
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לאחי הקטן יש מערכת מבוססת PII 350 עם 256MB זכרון ו- geforce2 MX אשר שרתה אותו נאמנה. היות ואני אח נחמד והכל הייתי רוצה לצ'פר אותו עם מערכת מבוססת AMD שתשמש בעיקר למשחקים. התקציב, בגלל המיתון הנוכחי, עומד על 3000 ש"ח. במינימום זה אמור לכסות לוח+מעבד+זכרון ודיסק קשיח חדשים. לא רוצה להחליף כרגע את כרטיס המסך. אם אפשר גם הייתי רוצה להשאיר את המארז הנוכחי מטעמי חוסר תקציב בלבד. לאחר שבוע של בדיקות והשוואות שמתי עין על המוצרים הבאים: 673 שח - AMD ATHLON XP 1800 + FAN 752 שח - WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version 123 שח - Tsunami 350 Watt לגבי לוח אם אני עדיין מתלבט בין 701 שח - Epox 8K3A+ KT333 644 שח - Gigabyte GA-7VRXP 701 שח - Msi KT3 Ultra-ARU הסה"כ עומד בנת…
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, לפני שהגעתי לאתר הזה לא חשבתי אפילו בכיוון של amd..אבל עקב התעקשויות של חברי הצוות בתוכם ליאור...גרם לי לשקול שנית.. ומהאתר הזה שמעתי וגם ראיתי תגובות מכל העולם גם מפה...גם מ tomshardware שהמעבדים שלהם יותר מהירים ויותר זולים... הסיבה שאני רוצה לקנות אינטל זה גם בגלל אמינות וותק...אני לא רוצה לקנות amd ואז אחרי כמה שנים היא תפשוט רגל (מה שלא כל כך סביר עקב הפופולריות שלה...) אבל אם אתם זוכרים אמנם זה היה מזמן (לפני 6 שנים) לפני ש gforce היא פופלרי הכרטיס מסך שהיה הכי נחשב זה היה 3dfx voodoo שיש לי אותו כרגע אבל מספר שנים לאחר שקניתי אותו החברה פשטה רגל...ואז לא היה לי תמיכה ולא דרייברים חדשים ולא כלום...אז אני מעדיף לסמוך על חברה ותיקה...אבל זה עוד שטיות כי תמיד י…
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בעוד אני שובר את הראש ולא מצליח לקבל תשובה אחידה לגבי איזה מעבד ATHLON 2400 OR INTEL 2.4 נכנס גם ה-BARTON 2500 לתמונה עקב ירידת המחירים. כאמור רוב השימוש במחשב יהיה על תוכנות כמו PHOTOSHOP, PREMIERE, FLASH ,3D STUDIO וכדומה... כל מבחן מראה משהו אחר וכל אחד אומר משהו אחר ואני מתחיל להתייאש.... :-\ OC לא מתוכנן...
-
- 33 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי אנשים ... אני מעוניין "להעיר" את המחשב שלי בשעה מסויימת , זה אפשרי ? איך ? בלוח האם שלי יש פיצ'ר של Wake on LAN זה קשור איכשהו ?
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, הייתי פה בעבר (בפורום כרטיסי מסך) כדי להתייעץ: פוסט ולבסוף החלטתי שלא לשדרג (מאיזשהי סיבה) לאחרונה שמתי לב שהמחשב שלי ממש מקרטע אז פירמטתי והתקנתי מחדש את המע' הפעלה ולהפתעתי זה לא עזר והגעתי למסקנה שהמחשב שלי כבר כל כך ישן שכבר אין לי ברירה אלא לשדרג\לקנות חדש. אוסיף ואציין שהמחשב שלי לא איטי מחוסר מקום בהארדיסק בו מותקנת מע' ההפעלה (143 ג'יגה פנויים מתוך 198 ג'יגה) המפרט הוא אותו מפרט להזכירכם: חוץ מהזיכרון שגדל: זיכרון: 7168MB DDR2-SDRAM אבל אני מניח שכבר לא רלוונטי אם וכאשר אלך לקנות חדש. הפעם אני רוצה קצת יותר מהמחשב (לא רק צפייה בסרטי D באייכות 1080P באופן חלק אלא) שגם יחזיק לטווח ארוך וכמובן לא יהיה איטי. להזכירכם ב…
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, נושא שקצת נחפר ברשת, אבל אני זקוק לתשובה שיותר קשורה לשוק הישראלי (כי לצערי המבחר אצלנו לא גדול בלוחות AMD). אני כנראה אקנה מTMS, ומתלבט בין Gigabyte B450 AORUS ELITE לבין Gigabyte X570 AORUS ELITE זה הבדל של כמעט 500 ש"ח. אני לא מתכנן שום OC ולא מתכנן להשתמש בPCIE 4 בעתיד הקרוב, גם NVME של 3,000MB\S מספיק לי מה שמפריע לי ספציפית ב450 ELITE הוא החוסר בUltra Durable Technology בחיבור הכרטיס מסך. הלוח הנוכחי של המחשב שלי הוא הסיבה שאני מחליף מחשב בעצם, כי הוא פשוט עושה בעיות ומכבה לי את המערכת מידי פעם, לא יודע אם זה בגלל התושבת או משהו שקשור לתושבת הRAM, אבל זה ללא ספק הלוח עצמו. לכן אני מעדיף להשקיע כמו שצריך בלוח, כשהכי חשוב לי זו האמינות. בהק…
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. ללוח האם שרכשתי יש שני כניסות אינטרנט [קוראים לזה Ethernet, לא?] מדוע? תודה
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש חנות בנתניה שמצאתי(אחרי שעברתי על כל ספר הטלפונים ) שמוכרת "מעבד אינטל 1.6 סוקט 478 512 קאץ'" ז"א נורטווד, נכון? המחיר הוא 1000 ש"ח, 40 ש"ח הפרש לעומת 1.8 שווה ללכת עליו עם EPOX EP 4G4A+? תודה.
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה ההבדלים בינהם!? זהו! בשביל הסיפור הזה זה 2.6C נגד 2500+ מה יותר טוב? מכל הבחינות וסתם ההבדל הגדול... ואם כל הקטע שהליבה בAMD יותר איכותית אז בבקשה להסביר מה עושה הליבה ומה יחדות המגה"צ
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב. אני רוצה לעדכן את הביוס שלי בגלל שאני רוצה שיהיו בו יותר אופציות, וכרגע אין לי מספיק אופציות שאני צריך בשביל דיסק קשיח וכו'. נכנסתי ליצרנית הלוח האם שלי, והורדתי קובץ EXE של עדכון ביוס לדגם של לוח האם שלי: http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&DwnldID=11738&ProdId=2229〈=eng&OSVersion=%0A&DownloadType= אחרי שהורדתי את הקובץ וחילצתי ממנו את הקבצים, אני מבין שצריך להעביר את הקבצים לדיסקט ms-dos. הבעיה שאין לי במחשב חיבור לדיסקטים מיושנים כאלה. יש אפשרות להשתמש בדיסק CD-R כמו דיסק של התקנת XP? השאלה האם אני צריך להפוך את הקבצים לקבצי תמונות כדי שזה יעלה לי את זה באתחול..או שרק אני צריך להעביר את הקבצים לדיסק ה-CD וזהו? הבנתי בדיוק מה …
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום בתחילה חשבתי לקנות את את 6300 עקב המלצות חמות באתר זה אחכ ראיתי את מעבד AMD +5200 אני יודע שמהירות 6300 היא 1.8 קאש 2 (שעוד מעט עולה ל-4עם ה-6320) מהירות 5200 היא 2.6 קאש 1MB x2 שני המעבדים באותו מחיר מחיר +/- 1050 שח שאלת מליון הדולר - מי יותר טוב ולמה
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לכל מי שמתלבט בבחירת מעבד, הגרף הבא אולי יעזור להחליט. מתוך השוואת מעבדים ב-xbitlabs מקור : http://xbitlabs.com/articles/cpu/display/core2duo-shootout_13.html
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
אני בדרך לקנות מחשב חדש ואני עושה סקר מה לדעתכם יותר טוב לפניש אני קונה . DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D ABIT AN8 ULTRA תנו חוות דעת. תודה מראש.
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מדוע במקומות שונים ראיתי המלצה דווקא על הגרסה הזו? אני מחפש 965 על מנת לעשות לו OC (מעבד בלבד), עם אוויר. דווקא בגלל שיש לו תדר 3.4 "מובטח" על פני 3.2 של 955. ולכן הנחה שלי שמשם הוא יהיה יציב יותר ל-OC. OC של 955 לא ממכפלה פתוחה - זה לפי תדר בסיס. אז למה דווקא ללכת על הדגם הזה? תודה!
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
למרות שבאופן כללי הצ'יפסטkt333 כן יתמוך במעבדים החדשים (fsb333mhz ), הלוח vrxp לא יתמוך , כי על הלוח יש ג'אמפרים ל-mhz100 ו mhz 133 בלבד. לכן עדיף הלוח של אפוקס 8k5a2 שהוא כן יתמוך. אשמח לשמוע תגובות
-
שלום לכולם, המפרט הנוכחי והישן שלי: מעבד E8600 לוח אם GA-G41M-ES2L זיכרון 4 ג"ב 2x2 dr2 800 כרטיס מסך Radeon HD 6770 אני מחפש להוציא את המיץ מהמפרט הזה, יש כמה משחקים חדשים יחסית שיכולים לעבוד טוב על המפרט הזה בתנאי שהזיכרון ישודרג ל-6 או 8 ג"ב. ראיתי זיכרונות באיביי שנמכרים בגרושים ושמעתי על סיפורי זיופים, איך אפשר לזהות זיכרונות מזוייפים ומאיפה מומלץ לרכוש באיביי? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-