מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,802 דיונים בפורום זה
-
עפ"י דברים שהגיעו אלי מאדם שדיבר עם אחד המפתחים בINTEL ישראל (קרית גת) מתגלה הנשק הבא של INTEL מול הHAMMER שכשיגיע. עפ"י מה שנאמר INTEL מחכים ליציאת הHAMMER ואז בתגובה מתכוונים להוציא מעבד עם ליבה חדשה (כנראה מ3GHz) שהייחוד שלה יהיה.......שני מעבדים בליבה אחת ! ככל הנראה מדובר בשני מעבדים וירטואלים, כלומר, שתוכנות (בעזרת DRIVER כנראה) יזהו שני מעבדים ותתאפשר חלוקת עבודה על שני מרכזי עיבוד - כלומר SMP בכאילו כזה. ***********כל המידע הנ"ל הוא עפ"י אותו אדם, לכן מידע זה לא מתיימר להיות מדוייק ב100% **********************
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
כך שאפשר להבין מי מחליף את מי ובאיזה מחיר +- כולל צריכת חשמל
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
בבקשה: http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.hwupgrade.it%2Farticoli%2F1193%2Findex.html&langpair=it%7Cen&hl=en&ie=UTF-8&oe=UTF-8&prev=%2Flanguage_tools ביצועים מעולים! נחכה ונראה איזה תוצאות יהיו בהמשך...
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מתקין כרגע מחשב עם XP1800 ויש לי בעיה הלוח לא מבצע איתחול, השאלה שלי היא ליד המחבר של הספק כח (PSU) יש לד, באיזה צבע הלד צריך להיות בהפעלה תקינה?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המעבד שלי מסוג MPGA 478 ... במהירות של 2 ג'גיה הרץ וב CPU-Z רשום שה-FSB שלי הוא 100 MHZ ומהרות באס הוא 400 MHZ. עכשיו שבדקתי על המעבד רשום לי שהוא עובד על FSB 400...מה הנכון? 2. אמור להיות לי בלוח אם (GA-8SS655FX-L) HYPER THREADING אבל הוא כותב שזה רק עבור כמה מעבדים במקביל-ויש לי רק סלוט אחד למעבד..מישהו יכול להסביר מי נגד מי?
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב מבוסס AMD, בעל תושבת 939 עם מעבד Athlon 64 3500. אני לא מתכנן שדרוג מסיבי בעתיד הקרוב אבל אני רואה שהמעבדים לתושבת זו הולכים ונעלמים, לכן חשבתי בתור שדרוג ביניים להחליף רק את המעבד לכפול ליבה כדוגמת 3800 או אפילו 4200. השאלה שלי היא האם קיים הבדל ביצועים משמעותי בין המעבד הנוכחי שברשותי לבין הכפול ליבה בתוכנות/משחקים שקיימים היום? האם הפער בין השניים יגדל בעתיד הקרוב כשתצא VISTA ומשחקים עתידיים?
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
Just got home with my new DFI here r some pix: Rev A02 ! a damn new mobo and I got some crazy SLI action going on ! :toast: cpu and gfx next...
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הלוחות שלהם אמינים? אם אני לוקח מעבד רייזן וההתלבטות היא בין לוח GB מבוסס A320 לעומת BIOSTAR מבוסס B350 מה עדיף?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
דגמי ה-Ryzen 2000 מוצגים בחנות המקוונת של אמאזון שבועיים לפני ההשקה, בעלויות שמצליחות להפתיע לכתבה
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי תקציב של 3500 שקל למחשב + מסך 19 LCD זאת אומרת שאני חייב להתפשר במעבד ובלוח אם. צריך המלצה למעבד + לוח אם
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היום קיבלתי מעבד 1.6 נורת'ווד(האומנם?) ולוח אם של אביט את הלוח אם קניתי מאקסלנט וכמובן(איך לא?) הם עשו טעות בהזמנה ובמקום לקבל את ה abit bd7raid קיבלתי abit bl7raid זה דבר ראשון... עכשיו,דבר שני בנוגע למעבד, בגלל שלא בדקתי אותו, ובגלל שהוא לא בא בקופסא אז אני לא יכול לדעת אם זה באמת נורת'ווד..., הסתכלתי טוב טוב עליו ורשום בערך ככה 1.6 \ 256 ובלה בלה בלה ושזה יוצא בקוסטה ריקה וכאלה אז............אני משער שזה לא נורת'ווד...מה אתם אומרים? :'(
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום בתחילה חשבתי לקנות את את 6300 עקב המלצות חמות באתר זה אחכ ראיתי את מעבד AMD +5200 אני יודע שמהירות 6300 היא 1.8 קאש 2 (שעוד מעט עולה ל-4עם ה-6320) מהירות 5200 היא 2.6 קאש 1MB x2 שני המעבדים באותו מחיר מחיר +/- 1050 שח שאלת מליון הדולר - מי יותר טוב ולמה
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בעוד אני שובר את הראש ולא מצליח לקבל תשובה אחידה לגבי איזה מעבד ATHLON 2400 OR INTEL 2.4 נכנס גם ה-BARTON 2500 לתמונה עקב ירידת המחירים. כאמור רוב השימוש במחשב יהיה על תוכנות כמו PHOTOSHOP, PREMIERE, FLASH ,3D STUDIO וכדומה... כל מבחן מראה משהו אחר וכל אחד אומר משהו אחר ואני מתחיל להתייאש.... :-\ OC לא מתוכנן...
-
- 33 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מברר לחבר שלי הוא רוצה לדעת איזה זכרונות טובים לOC. אני יודע זו שאלה יותר מדי כוללנית יש לו פנטיום קודם כל... 2.8C אם אני לא טועה.. כמו שלי בעקרון אני יודע שאם רוצים אפשר להוציא גם 4000 ש"ח על זכרונות אבל איזה זכרונות טובים לאוברקלוק ויש להם מחיר טוב? אני הבנתי שOCZ טובים ומושקין גם מעולים וכמובן קורסייר. אבל איזה מהירות מומלצת? 433? 466? 500? ולגבי התזמונים יש לי בעיה ואין לי פשוט מושג מה זה בדיוק... אבל הכי פשוט שאנשים ימליצו לי על זכרונות טובים. הוא רוצה 2X512 אבל שמעת איזה משהו שבאוברקלוק זה מתישהו לא טוב להשתמש בדואל זה נכון? תודה על העזרה
-
- 31 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת על מה הייתם הולכים ומה יותר טוב ולמה. הלוח הראשון זה GA-G31M-ES2L (rev. 1.x)והשני DG41BI של INTEL http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2889 http://www.intel.com/products/desktop/motherboards/DG41BI/DG41BI-overview.htm תודה
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני קונה בחודש הבא מחשב מבוסס AMD אני מתכנן לקחת מעבד 1800+ ולהביא אותו לבאס של 175 בערך או עד כמה שאני אצליח .... תכננתי על הלוח epox 8k5a3\2 (לא סגור עדיין אבל די בטוח על ה2) עכשיו השאלה שלי האם יש לוח עם יכולות יותר גבוהות משל הלוח הנ"ל במחיר דומה ועם אותם פיטצ'רים ?
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום.. לפני כשבוע מישהו המלית לי על הלוח הזה: GA-EP45-DS3 של ג'יגה בית. ואני צריך אותו לOC ובגלל שאני גם צריך Dual Channel וגם בגלל שהוא תומך CF. שזה גם עוד יתרון. עכשיו רציתי לשמוע עוד ביקורות עליו, כי מישהו אמר שלי שזה חרא של לוח אם, והוא אומר שהלוח תומך בCF בצורה גרועה.. והוא טוען לכך שזה בגלל שזה ציפסט P45 אפשר בבקשה מכם עוד כמה בקורות עליו לפני שאני יקנה אותו או שאתם ממליצים על משהו אחר? כי קצת חשוב לי CF כי אני מתכוון בעתיד לעשות
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
אז ככה המעבד שלי זה P4 2.4A 533 BUS SPEED והלוח אם יש לי כזה http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=MBASUP4P800&Cat2Cat1ID=1124&Cat2ID=1454 ורצי תי לדעת אם המעבד והלוח M תומכים בזיכרון הזה http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=645&catcode=241 ועוד משהו אם אני קונה 2 סטיקים של הזיכרון אני יכול לשים אותם בדואל? ועוד משהו קטן -המעבד שלי כבר נחשב חלש למשחקים כמו דום 3 והלף לייף? כי אני מתכוון לקנות גם 6800 GT ! תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני עומד כרגע לפני קניית מחשב חדש. מטרת המחשב הוא משחקים ועבודה משרדית. עכשיו הייתי רוצה לשמוע דעתכם האם בכלל כדאי לחכות למעבדים החדשים? כיאלו נניח המעבדים החדשים כבר יצאו - ההמלצה שלכם תהיה לקנות אותם או ההמלצה למטרות שלי תהיה על המעבדים שיש כבר כיום בשוק? כמו כן - צפויה הורדת מחירים למעבדים שיש היום? או שזה אמור לקחת זמן? תודה רבה ושבת שלום
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בין המעבדים האלו?: AMD Athlon 64 4000+ Processor with HyperTransport Technology ל AMD Athlon 64 3800+ Processor with HyperTransport Technology ל AMD Athlon 64 3500+ Processor with HyperTransport Technology ובמעבד אני יעשה OC זה למשחקים,זה שווה להשקיע יותר במעבד חדש יותר או שאני לא ירגשי את הביצועים(המעבד לכשנתיים)
-
- 35 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מערכת "ישנה" שלי- לוח asus p5wd2 premium . הזמנתי מעבד יש שנייה מאיביי, D945 , שהוא במהירות 3.4 (עלה 250 כולל משלוח). הרכבתי אותו,עם הקירור המקורי+משחה. 2 בעיות: 1. בזמן העלאה- כותב שגיאה- inter cpu ucode loading error press F1 to resume. אחרי לחיצה על F1- עולה ועובד רגיל. יש בעיה במעבד? אני חייב לדעת בוודאות אם הוא תקין, כי אם לא אני יכול להחזיר למוכר בזמן הקורב בלבד. 2. במנוחה- 53-58 מעולות. עבודה - 60-65 מעלות. במאמץ סביר- 70 מעלות (קידוד ל MPEG2), נבדק עם everest. האם תקין?
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-