מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
דגמי ה-Ryzen 2000 מוצגים בחנות המקוונת של אמאזון שבועיים לפני ההשקה, בעלויות שמצליחות להפתיע לכתבה
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
ניתחתי את לוח האם שלי עם אברסט אני צריך קצת עזרה בניתוח אני לא מבין את מה שרשום בזיכרון והציפסט ואת הקטע של האפקטיב קלוק בלוח [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
יש לי מעבד 1.6 של INTEL והוא לא עובד אבל הוא בסדר גמור מבחינה פיזית לא נשברה לו רגל או משהו הלכתי לחברה שקניתי מהם והם לא מוכנים להחליף את המעבד בגלל שאין עליו מדבקה(איך תהיה בכלל על מעבד מדבקה הוא מתחמם רצח לא או שהיא מיוחדת או משהו) דיברתי אם החברה שמפיצה את המעבדים איסטרוניקס והם אמרו שאם אין מדבקה על המעבד הם לא יכולים להחליף השאלה שלי היא 1 לא לכול המעבדים של INTEL יש אחריות 2 האם אני יכול לעשות משהו או שאכלתי אותה 3 ללכת לריב איתם ולהגיד להם שאני לא זז עד שהם מחליפים או שזה ככה בכול העולם ואין מה לעשות תודה לכול העוזרים
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש חנות בנתניה שמצאתי(אחרי שעברתי על כל ספר הטלפונים ) שמוכרת "מעבד אינטל 1.6 סוקט 478 512 קאץ'" ז"א נורטווד, נכון? המחיר הוא 1000 ש"ח, 40 ש"ח הפרש לעומת 1.8 שווה ללכת עליו עם EPOX EP 4G4A+? תודה.
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לאחי הקטן יש מערכת מבוססת PII 350 עם 256MB זכרון ו- geforce2 MX אשר שרתה אותו נאמנה. היות ואני אח נחמד והכל הייתי רוצה לצ'פר אותו עם מערכת מבוססת AMD שתשמש בעיקר למשחקים. התקציב, בגלל המיתון הנוכחי, עומד על 3000 ש"ח. במינימום זה אמור לכסות לוח+מעבד+זכרון ודיסק קשיח חדשים. לא רוצה להחליף כרגע את כרטיס המסך. אם אפשר גם הייתי רוצה להשאיר את המארז הנוכחי מטעמי חוסר תקציב בלבד. לאחר שבוע של בדיקות והשוואות שמתי עין על המוצרים הבאים: 673 שח - AMD ATHLON XP 1800 + FAN 752 שח - WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version 123 שח - Tsunami 350 Watt לגבי לוח אם אני עדיין מתלבט בין 701 שח - Epox 8K3A+ KT333 644 שח - Gigabyte GA-7VRXP 701 שח - Msi KT3 Ultra-ARU הסה"כ עומד בנת…
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
דור מעבדי ה-Ryzen השני מבית AMD מתקרב, ואנחנו מקבלים פרטים טכניים חדשים אודות היכולות הצפויות שלו לכתבה
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, המפרט שלי מעבד I9 10900K לוח asus z490 maximus hero xii זיכרון 2X16GB G-SKIL 3600MHZ כרטיס מסך ASUS STRIX RTX 3080 TI OC ספק כוח 1300W השאלה שלי האם המעבד שלי יספיק לזמן הקרוב שהטכנולוגיה מתחדשת אני רוצה או לשדרג את המעבד שלי ל11900K האם כדאי האם זה יתן שיפור בביצועים משמעותי? או שעדיף למכור את הלוח והמעבד ולקנות דור 12 ? אשמח לייעוץ ועזרה מה כדאי ומה הכי מומלץ?
-
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
- 4 followers
-
-
שלום לכולם שמתי לב שהיתה ירידת מחירים זעירה, והרכבת המערכת הוזלה בכ 100-200 ש"ח ומכאן ההתלבטות לאפיק שדרוג שנפתח. הרכיבים במערכת המקורית (מבוסס 955 AMD, לטובת OC) לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3 394 ש"ח זכרונות Corsair DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 Value x2 368 ש"ח האם כדאי לקחת לוח אם משודרג יותר (אין לי מושג איזה) או את הזכרונות הבאים: g.skill DDR3 4096 1600Mhz CL 7-8-7-24 http://www.skypc.co.il/pl_product~F3-12800CL7D-4GBECO~15~0.htm תודה!
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אבל לא של חברה מפורסמת של חברת Transcend האם זה ילך?
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי אני מתכנן רכישת מחשב חדש ויש לי מספר שאלות: 1. ראיתי שיש גם סוקט 1155 וגם 1156 מה ההבדל ומה עדיף? 2. הבנתי שיש בעיה עם הלוחות בעלי CHIPSET P67 , יהיו מחוברים למחשב 3 כוננים קשיחים ושני צורבים ? האם אמורה להיות בעיה או לחכות? 3. האם כדאי להשקיע בכונן SSD למערכת ההפעלה? הבנתי שיש לו "מחלת ילדות" ואם הזמן הוא מעבד ממהירותו . תודה מראש לעונים
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי יש לי i7-6700K והיום כאשר חילצתי קובץ iso דרך 7zip זה לקח לא מעט זמן (הקובץ 50 גיגה) ולפי הניתור היה ניראה שרק ליבה אחת פועלת כאילו "עובדת" האם יש דרך נגיד לגרום לכל הליבות בבמעבד לבוא לידי ניצול נגיד גם בחילוץ קבצים ?
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
זה לוח חדש, כל פעם שהמחשב עולה יש לי ציפצוף יחיד כזה, לא ארוך, אמרו לי שיכול להיות שזה תמיד בלוח הזה.. רציתי לשאול אם מישהו יודע? ובכללי.. זה נחשב לוח טוב לביצועים גבוהים של חומרה כבדה? תודה
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
E6300 מומהר ל3.0 GHZ מול ה +6000 X2 שראיתי שמוכרים ב1315
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האם ההבדלים, מבחינת הכל גדולים בין הסלרון 2.4GHZ לפנטיום 2.4GHZ
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הדלפה טרייה מספקת לנו עוד פרטים מעניינים אודות דור מעבדי ה-Coffe Lake העתידי של אינטל לכתבה
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
עפ"י דברים שהגיעו אלי מאדם שדיבר עם אחד המפתחים בINTEL ישראל (קרית גת) מתגלה הנשק הבא של INTEL מול הHAMMER שכשיגיע. עפ"י מה שנאמר INTEL מחכים ליציאת הHAMMER ואז בתגובה מתכוונים להוציא מעבד עם ליבה חדשה (כנראה מ3GHz) שהייחוד שלה יהיה.......שני מעבדים בליבה אחת ! ככל הנראה מדובר בשני מעבדים וירטואלים, כלומר, שתוכנות (בעזרת DRIVER כנראה) יזהו שני מעבדים ותתאפשר חלוקת עבודה על שני מרכזי עיבוד - כלומר SMP בכאילו כזה. ***********כל המידע הנ"ל הוא עפ"י אותו אדם, לכן מידע זה לא מתיימר להיות מדוייק ב100% **********************
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
למרות שבאופן כללי הצ'יפסטkt333 כן יתמוך במעבדים החדשים (fsb333mhz ), הלוח vrxp לא יתמוך , כי על הלוח יש ג'אמפרים ל-mhz100 ו mhz 133 בלבד. לכן עדיף הלוח של אפוקס 8k5a2 שהוא כן יתמוך. אשמח לשמוע תגובות
-
יש לי עכשיו 1 גיגה זכרון DDR400 ואני שוקל להרחיב ל2 גיגה DDR400 האם הלוח אם יתמוך בכזו כמות זכרון תודה לעונים
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני צריך המלצה ללוח אם למעבד I5 2500K עד 700 ש"ח (אפשר לחרוג טיפה) כמובן שיש בו USB3 ותמיכה בזיכרונות DDR3 ותמיכה במכפלה הפתוחה אני מעדיף אחד שיש בוPCI ולא רקPCI-E (אם יש הבדלים גדולים או סתם ששווים אז גם רק PCI-E יהיה בסדר) חייב כרטיס קול איכותי שתומך ב5.1-7.1 (זאת אחת הסיבות העיקריות שאני מחליף לוח אם) תודה רבה על העזרה בKSP המליצו לי על הלוח אם הזה http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&uin=12552 מה דעתכם? יש לי האמת טיפה עדיפות לגיגה ביט אין לי מושג למה אבל כן קצת לכיוון גיגה ביט למרות שאני יודע שגם ASUS וMSI מעולים
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
הדלפה מעניינת מספרת לנו, שחלון הזמנים להשקת המוצר הם לכל המוקדם סוף 2021, ויותר סביר במחצית הראשונה של 2022. הכל על בסיס הערכתה של AMD, שעד אז היצור בליטוגרפיה החדשה 5nm תהיה זמינה כבר לטובת הנושא (TSMC או סמסונג). מדובר בסוקט חדש AM5 שהוא קצת יותר גדול מהסוקט הנוכחי AM4 על מנת לאפשר יותר שטח נדלני לשבבים. מדובר בעדכון לארכיטקטורה של Zen3, שתוסיף (כנראה) תמיכה ב- PCI-E דור 5, ובזכרונות DDR מדור 5 במהירויות 5200mhz ומעלה. AMD מעבירה את ליבת הנהול המרכזית (שהיא ה- IO) שהיום מבוצעת בריזן 3000 באמצעות ליטוגפריה בגודל 14nm, להיות מיוצרת גם היא ב- 5nm כמו ה- chilets עצמן, ובכך להקטין אותה לחצי הגודל, ולפנות עוד שטח על ה- substrate לטובת יותר chiple…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר שלי נמצא עכשיו בארה"ב ויכול להביא לי זכרונות מ-NEWEGG. מה שאני צריך זה 2 סטיקים של ג'יגה כל אחד של זכרונות שיהיו כמה שיותר טובים ל-OC רצחני בתקציב של בערך 300$ כאשר חריגה אפשרית. המפרט שלי בין היתר : לוח - ASUS P5B DELUXE מעבד - E6600 http://secure.newegg.com/NewVersion/Shopping/ShoppingItem.asp?ItemList=N82E16813131028
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-