עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. את רוב הדגמים אי אפשר למצוא בארץ וגם אם כן אז הם מאוד יקרים (לא כמו בחו"ל ביחס לשאר החברות) יש סיבה?

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  2. רכשתי לא מזמן מחשב באייבורי... מעבד Q6600.. נתנו לי לוח אם של MSI עם 4 חריצי זיכרון.. יחד עם זאת קיבלתי זיכרון פנימי של GEIL ללא צלעות קירור על שתי סלוטים כלומר 1 ג'יגה על סלוט אחד ועוד אחד אותו דבר על סלוט אחר... לאחר שבועיים שלחתי חבר עם אותו מפרט כמו שלי... הוא קיבל את אותו מחשב עם אותו לוח אם... זיכרון של GEIL של 2 ג'יגה על סלוט אחד כאשר יש עליו צלעות קירור... רציתי לדעת מה יותר טוב לדעתכם... כמו כן רואי לציין כי המחשב הוא ליבה מרובעת.. אז מה עדיף אחד חזק או שתיים על אותו משקל בלי צלעות קירור מחולקים לשתי סלוטים....??? תודה... מאיר

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  3. תודה

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  4. שמעתי פעם שמעבדי Box עדיפים לאוברקלוק ממעבדי Tray.. לי זה נשמע כמו סיפור מעשייה, מה לדעתכם?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  5. Started by xj5,

אז ככה הרכבתי מפרט שלם על מחשב עם CORE I5 ואחרי שהזמנתי מהחנות אמרו שיש להם בעיה עם לספק לי את הזכרונות(בחרתי OCZ ריפר ממש טובים) ואני צריך לבחור זכרונות חדשים אז חשבתי על אלה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5644 מה דעתכם? איך החברה הזאת בכלל?

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  6. יש לי היום E6600 עם OC ל3.2 GHZ , ואני רוצה לקנות מעבד חדש במחיר של עד 1300 שקל . 1. אני יראה שיפור במשחקים ותוכנות כבדות עם E8400 בOC גבוהה (או כל מעבד אחר )? 2. שווה לשדרג היום עם כל הCI7 שניתן לקנות?

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  7. שוב שלום לכולם. אני מנסה להחליט בין שני לוחות אם שאני רוצה לקנות למחשב החדש שאני בונה שעצם משנים את המפרט במקצת תלוי בסוג של הלוח שאני קונה ASUS Rampage III Extreme שנכון שהוא 1366 אבל הוא יתאים ל-i7-990 שאני יכול לקבל, בעצם גורם לי לנצל את ה-Triple Channel שלו מבחינת הזיכרון ולבנות SLI 580GTX עליו. או ASUS Maximus IV שהוא 1155, ויתאים ל-2600K שאני יכול לקבל, אבל הזיכרון שלו יהיה "רק" ב-Dual Channel ולפי ההבנה שלי גם היכולות שלו לנצל SLI במלואו הם יותר נמוכות מאשר 1366. משום שאני לא הכי סגור בעולם איזה מהם יותר טוב (כל המידע שכתבתי הוא מטיול בפורומים ובערך הבנה של ההבדלים בין 1366 ו-1155), אז הבאתי את השאלה לפה שאולי אני אקבל עוד כמה דעות בשביל שהקנייה תהיה יותר משתלמת. ו…

8. היה לי ממחשב ישן 2.8 (ליבה אחת-פרסקוט) שנשרף לו הלוח אם. יש לי עוד מחשב יותר ישן עם מעבד 2.4 (ליבה אחת) . אני לא יודע האם הלוח אם שלו יתמוך בפרסקוט ה 2.8, ואני מתעצל לחפש באינטרנט האם תיהיה התאמה. השאלה היא - אם אני אחבר ללוח אם את ה 2.8 ובמידה והוא לא יתאים , מה הנזק שיכול להגרם ? או שאין בעיה עם זה ומותר לי לבדוק ? אודה לתשובה .

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  9. Started by TAMIRRR013,

אז ככה רציתי ליקנות זיכרונות של Kingston value והנציג אמר לי שזה cl 6 זה בסדר? יש לציין שאני לו עושה oc זה עדיין בסדר? כמו cl 5 ? עוד שאלה מה עדיף cl 6 של kingston value או התיזמונים האלה CL 5-6-6-18 של ocz? שניהם עולים אותו מחיר בידיוק מה עדיף? ואני לא עושה oc

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  10. מהאם כדאי בכלל לקנות 4GB של DDR2 במהירות של 667MHz ? האם 1-2 GB של DDR3 במהירות של 1333MHz יתנו תמורה טובה יותר? תודה

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  11. Started by ashkenazone,

הלוח אם הזה, לא טוב לOC? חח LOL כתבתי קודם iternity - זה גם שגיאת כתיב....

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  12. שלום אני מתלבט בין גרסת ה PRO לגירסת ה ROYAL ולא מוצא ביקורות על ה PRO חיפשתי גם כאן באתר ומצאתי רק דברים כללים עליו. באתר של החברה ראיתי שיש כמה שינויים קטנים כמו 6 חיבורי SATA במקום 4 בPRO אני מניח שעיקר השינויים הם בבנדאל ואותו אני לא מצליח למצוא תודה

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  13. אני יודע שזה לא הפורום המתאים אבל בפורום שם של האודיו כבר כולם הלכו לישן...

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  14. שמוכרת לפי מחיר באתר הבית שלהם CRUSIAL.COM

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  15. Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 vs. Corsair VS512MB400 3200 CAS 2.5 כרגע אני נוטה לכיוון Corsair. מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  16. יש לי לוח אם מדם MSI 865PE Neo2-S (MS-6728) ומעבד Intel® Pentium® 4 CPU 2.40GHz עכשיו יש לי שני סטיקים של זכרון של ש128MB DDR 333 MHZ עכשיו כמו שאתם שמים לב הזכרון פוגע לי מאוד בביצועי המחשב ולכן חשבתי לקנות סטיק זכרון 512MB DDR 400MHZ V-DATA . השאלה שלי היא האם אפשר לשים את כל הזכרונות במקביל ומה תהיה הירידה בביצועים עקב החיבור הזה????? בתודה מראש. עריכה:זאת לא הקפצה מכיון שהשאלה ירדה כבר דף אחד אז במקום לכתוב שוב ולהעמיס על אחסון האתר העדפתי להעלות את השאלה בחזרה.

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  17. Started by simla101,

או שצריך לעשות לו עדכון ביוס בשביל זה? (האם העדכון אכן נותן לו את התמיכה בכלל?)

18. חשבתי על זה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820227210#DetailSpecs את המערכת שלי אתם רואים בצד השאלה שלי האם אני מגזים מבהירות של הזכרונות כאילו האם המחשב שלי בכלל יכול להסתדר עם המהירות של הזכרונות *אני מתכנן OC עתידי*

• 10 תגובות
    • 634 צפיות
  19. Started by galz,

כרגע יש לי 2X256 גולדן דרגון 3200 של גייל. (שאני מוכר ד"א... אם מישהו מעוניין, 167443010, gal@greendragon.co.il, נמצא גם בטריידזון). אני רוצה לשדרג לג'יגה ראם. עכשיו, אני יכול פשוט לקנות עוד קיט אחד כזה של דיואל צ'אנל כמו שכבר יש לי, אבל אז יהיו לי 4 סטיקים של זכרון... זה פוגע בביצועים? (זה ישאר בדיואל צ'אנל נכון? אותם זכרונות.......). מעבר לזה, אני מעדיף לעבוד עם שני סטיקים (למרות שאם יתברר שלא תהיה פגיעה בביצועים אני אחשוב על זה מחדש). הסתובבתי קצת בלוג'יק וזה מה שראיתי במחירים זולים: a-data http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4328 samsung http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=978 twinmos http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1109 kingst…

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  20. Started by Ashand,

מהו הלוח אם הטוב ביותר שיש היום למעבדי 64 ביט AMD ? האם יש דואל לוח אם למעבדים כאלה? אפשר לרשום לינקים בבקשה.... תודה!

• 7 תגובות
    • 634 צפיות
  21. אני רוצה לשאול אותכם שאלה קטנה אני רוצה לעדכן את הביוס אבל באתר יש שתי גרסאות F7 וF8 וכל עידכון אחר מעדכן משהו אחר ואני רוצה לדעת עם ישר לעדכן לF8 או לF7 ואז F8... הנה האתר http://www.gigabyte-usa.com/Motherboard/Support/BIOS/BIOS_GA-K8NS-939.htm תודה

• 7 תגובות
    • 634 צפיות
  22. Started by modgod,

אני רוצה לקנות מעבד AMD AXP 1700 למחשב משני בבית (שמפעיל רק את תוכנת האימיול/BT)- המעבד הקודם נשרף. המעבד כבר משומש כמה שנים, והאחריות כמובן כבר פגה. בכמה לקנות אותו?

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  23. הזכרון שלי עובד ב2.5 CL בDDR333 ובCL 2 בDDR266. האם יש דרך להעביד את הזכרון בCL 3? (בביוס יש רק 2.5 ו-2)

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  24. Started by nehmia,

בגדול מה מבדיל בינהם ומה יותר טוב?<

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  25. Started by Zippo,

קודם כל, יש לי 256 RAM זיכרון, רציתי לדעת אם שווה לקנות ב300 עוד 256 כדי שיהיה לי 512 RAM, עכשיו המעבד שלי הוא 1.83 ג'יגההרץ, רציתי לדעת כמו עולה לשדרג ל3-3.5 ג'יגה הרץ, זה יקר יותר מזיכרון? אני רציך להתחיל לחסוך...

• 3 תגובות
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים