עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Bright Moon,

פורסם הסבר ב-Inq על Microbuffers או "מיקרו-בלמים" (אני מקווה שזה תרגום מדויק). The AMD version as we understand it is really quite a bright idea, and may simplify the desktop/server ram situation quite a bit. That version of a microbuffer it is more or less the components of a registered DIMM (rDIMM), shrunken down to a single discrete chip. Add in some special sauce and a few more features, and there you have it. The interesting part is where they go, AMD will put one microbuffer between two DIMM slots, basically making each drive two DIMMs. This will effectively make each RAM channel support twice the number of DIMMs, allowing DDR3 to be a workable server solution. T…

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  2. ברשותי כרגע 2x2gb של זכרון pc2-6400. האם הוספה של עוד 2 סטיקים של 1GB מאותו סוג(pc2-6400), יגרום לירידה בביצועים כי לא כל הזכרונות באותו גודל? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  3. איזה סוג זיכרון יש לי? בדקתי בתוכנה everest וזה מה שזה הראה לי יש לי שני זיכרונות של 256 אבל אני לא יודע את המהירות שלהם ואת הcl אז מה כתוב? http://www.siz.co.il/up.php?file=hdkitmjmzw3j.jpg והם יש לי ddr או ddr 2

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  4. Started by kobi_af,

אם למשל אני מתכוון לקנות מחשב שם ב5000 אלף שקל כולל הרכבה ואני משלם בכרטיס אשראי אז כמה הוספה זה יהיה? כי לא הבנתי שם באתר כמה התוספת(אני לא מתכוון לקנות מחשב למי שרוצה לדעת)

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  5. Started by Zeev86,

יש לי לוח אם m2n-e עם מעבד amd 5600. המחשב לא מראה תצוגה ואין שום צפצופים. (רק אם אני מוציא כרטיס מסך או זכרונות ממקומם, יש צפצופים). החלפתי ללוח אם יותר ישן עם מעבד פנטיום4 והכל עובד בלי בעיה. אני רוצה לאתר את הבעיה ובהתאם להחליף את הרכיב שאינו עובד, אבל לא יודע מה הגורם לבעיה. אשמח אם תעזרו לי (וגם תמליצו לי בהתאם מה כדאי לקנות). תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  6. כרגע הלוח אם שיש לי הוא GIGABYTE k8nf וכל פעם שאני צריך להתעסק עם החיבורים שלי שם שאני מרכיב דברים אני ממש ממש בלי מקום של טיפה מרחב ותזוזה.. השאלה אם נגיד שאני ישדרג בקרוב ללוח אם שהוא למשל GIGABYTE GA-EP43-DS3L , האם זה לוח בדיוק באותו הגודל או שהוא יותר גדול ומרווח? יש הבדלים בין הלוחות השונים בגדלים? תודה..

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  7. שלום לכולם, ראשית מצטער אם השאלה חוזרת ונשנית בפורום, עברתי גם על חלק מהכותרות הנעוצות אבל אשמח לקבל תשובה ספציפית לגביי. ברשותי לוח אם של חברת ASUS דגם P5GDC Deluxe (http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=24&l4=0&model=162&modelmenu=1) כעת מותקנים אצלי שני סטיקים של 256 MB כל אחד מסוג DDR. ברצוןני להוסיף עוד כ- 1GB זיכרון, האם זכרון DDR2 667GHz מתאים לי (הלוח תואם עד 533), ראיתי בשאר הנושאים שזה אפשרי פשוט הם יעבדו לאט יותר כמהירות הנתמכת על ידי הלוח אם, האם נכון הדבר? האם אוכל להשתמש בשני הסוגים בו זמנית? לסיכום, אשמח אם תייעצו לי על סוג ספציפי של זכרון, עדיפות לעלות מינימלית אך בכל זאת שיהיו ביצועים נורמלים. בתודה מראש לעוזרים, ליאור.

• 8 תגובות
    • 686 צפיות
  8. Started by __MIKO__,

כפי שיכלתי ללמוד משמועה שהגיעה אל אוזני אך לא ממש התייחסתי, אכן יש בעיה ללוח ASUS בצפיית קבצי וידאו מסוג video clip. אני לא יודע מה שמו היותר ספציפי של הקבצים הבעייתים האלה. ( סוג של DIVX ) . בכל הרצה של קבצים אלה עולה מסך עם רעש לבן בנגן הוידאו ( ניסיתי גם ב WMP וגם ב WINAMP ) . הבאורד שלי יש הוא p4p800 אבל הבנתי שלכל הבוארדים של ASUS זה קורה... יש למישהו ניסיון עם הבעיה הזו ופתרון? (זה לא נראה בעיה של קודק) אני מתחיל להילחץ....

• 8 תגובות
    • 686 צפיות
  9. Started by finish,

אני רוצה לקנות מחשב חדש בימים הקרובים ואני מתבלט בין כמה לוחות לפי מה שהבנתי אין הבדל כל כך משמעותי מבחינת הערכת שבבים רק לOC יש הבדל... חשוב לי שיהיה בלוח יציאה אופטית SPDIF או קוקסיאלית. יש לי לוח ישן של גיגהבייט ושהוספתי לו כרטיס הרחבה שמחברים ללוח כזה: ההתבלטות העיקרית היא בלוחות של GIGABYTE : B75M-D3H או H77-D3H

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  10. Started by nineball,

ערב טוב לכולם יש לי במחשב מעבד E8200, ויש לי אפשרות להחליף אותו 1 על 1 ל Q6600 G0 השימושים שלי- משחקים, קידוד וידאו, מדי פעם הרצת Virtual machine פה ושם, יש לציין שאני גם משחק הרבה וגם מקודד הרבה. ברמת העיקרון, אני אמור לאבד 2-3 FPS במשחקים, אבל להרוויח בין 15 ל 20% קיצור בזמני הקידוד, תלוי בתוכנה ובעבודה הספציפית. מה עדיף? אני נוטה מאוד לכיוון ה Q, אבל הייתי שמח לשמוע את דעתכם בעניין.

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  11. אני גיימר די מתקדם אבל אני לי כסף לכל החלקים היתי מחליף תכרטיס מסך רק אבל זה דופק לי הכל כי אני לא רוצה לקנות כרטיס לאפיק AGP אז אני צריך לוח אם חדש ובגלל זה גם מעבד טוב לא משנה אני צריך שתמליצו לי בבקשה משהו זול שיהיה לו אפיק PCIe X16 לוח מחברה טובה אני משחק בהרבה משחקים אז זה קצת יכול להיות בעיה אבל אני מקווה שתמליצו לי על משהו טוב . תודה לכל הממליצים והעוזרים.

12. Started by MtK,

הי, איפה אפשר לקנות זכרונות DDR3 ECC Un-Buffered ביחידות של 4/8GB? רצוי Kingston או כל דבר זול אחר.

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  13. אהלן, מצאתי את זה באינטרנט, מסתבר שזה ידוע כבר כמה שבועות: Intel announced a new revision (stepping G0) of the Core 2 Quad Q6600 processor. Compared to the stepping B3, the CPUID changes from 06F7 to 06FB, the S-Spec from SL9UM to SLACR but most of all the TDP is reduced from 105 to 95 Watts. לי זה נשמע כמו בדיוק מה שה Q6600 צריך בשביל להעלות אותו ליכולות OC טובות מאד מהמצב הבינוני שהוא מצוי בו כרגע. אבל אני לא מוצא את זה בארץ, החנויות שמספיק ישרות בשביל לתת לינק למוצר, נותנות לינק לSL9UM, שזה הstepping הישן והאחרות לא מציינות כלום - אני מניח שזה אומר שגם הן עובדות עם ה stepping הישן. אז מישהו יודע מה קורה עם זה?

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  14. Started by domiel,

עם המחשב קניתי זוג קינגסטונים CL2.5(ווליו) וגילית שהצ'יפים שלהם הם CH-5... האם זה הגיוני שCH-5 יעבוד על 1.6?(או 2.6 אני אפילו לא זוכר...המחשב שלי בתיקון....) והאם הם אוברקולקרים טובים?

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  15. הכל אומנם סגור אבל ששאלתי את המוכר אם יש לו שקיות אנטי סטטיות הוא אמר שהוא לא יודע על מה אני מדבר... מה לעשות?!!? (אני הולך להשאיר את זה הרבה זמן)

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  16. Started by עדידוששששש,

שניהם של חברת asus דגם אחד a8v דגם שני זה a8ne אם תוכלו תביאו גם קישור ללוח אם כי קיבלתי את העצה מחנות מחשבים ואני לא ממש מבין בלוחות אם

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  17. לוח אם אמין ויציב לא הכי יקר למחשב חדש אינטל

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  18. מה יותר חשוב ? באס או מהירות ? נניח 2.4 גיגה הרץ 800 באס או 2.6 גיגה הרץ 533 באס ? ואילו זכרונות לקנות למעבד 2.4 800 גם חברה וגם מהירות והשאלה הנצחית איזה לוח אם לקנות ? אין הגבלה של כסף אבל אין סיבה להשיקע בלוח להמהרה כי אני לא מתכוון לעשות. אין סיבה להשקיעי בפיצרים של צגי טמפרטורה וכבלים עגולים וכל מיני לוקסוסים יש סיבה להשקיע באמינות ביציבות בלוח ללא תקלות כי הוא גם לא בשבילי ויש סיבה להשקיעי בלוח שלא יצטרך שדרוג בקרוב וגם כשנצטרך שהלוח לא יהווה מכשול ז"א להוסיף זכרון דיסקים קשיחים מעבד מהיר יותר וכו'. השימוש במחשב יהיה משחקים קצת הרבה אינטרנט מוזיקה לימודים

19. Started by Dr. David,

1. מה ההבדל בין DDR 2 533mgh ובין DDR 2 667 ? 2. במפרטי המחשבים המומלצים - כשמדובר על מעבד Intel Pentium D 805 Dual Core ולוח אם Gigabyte 945 .... מומלצים שני זכרונות DDR2 533 ולא 667 .......... מה הסיבה?

• 10 תגובות
    • 686 צפיות
  20. Started by hag911,

המכפלה של הלוח שלי היא 6 במקום תשע, בדקתי ב-cpu-z מה עושים?? הלוח זה Asus blitz formula

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  21. Started by amd64,

שלום וחג שמח אני צריך לדעת כמה המעבדים עולים ומאיפו אפשר להשיג אותם - הכי זול <> הכי זול!!! שהחנות תהיה בארץ והאתר היה בשפה עברית והמחיר הכי זול שפאשר (לא לכתוב מחיר מעל 1000 שח') תודה רבה רבה!!! AMD Athlon 64 BIT 2.5 כמה עולה? AMD Athlon 64 BIT 2.8 כמה עולה? AMD Athlon 64 BIT 3.0 כמה עולה? AMD Athlon 64 BIT 3.2 כמה עולה? תודה רבה רבה!!!

• 8 תגובות
    • 686 צפיות
  22. Started by יניב קופר,

אני מחליף תמחשב מסוקט 478 2.8 לAMD 4400 כפול ליבה האם אני ארגיש הבדל בביצועים של המחשב הוא רק במשחקים כן אני מחליף את הלוח ברור וגם את הזיכרון ל samsung במהירות 800 זה הלוח GIGABYTE GA-M61P-S3 מארז ללא ספק HEC 6A19B ספק כח Thermaltake 400W HD יש לי שניים וגם צורב dvd asus

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  23. אוקי אני צריךך זיכרונות בסביבות 260 +- ש"ח של 4 ג'יגה חשבתי ללכת על אלו של OCZ http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_value_series_2gb_edition איך הם ??? אשמח לביקרות על זיכרונות אלו איך הם .? [מתוכננןן בעתיד הטיפה יותר רחוק [חצי שנה] OC]

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  24. Started by maji3,

להל"ן המפרט הנוכחי שלי. אני מודע כי המפרט מיושן, אך אין לי כסף למחשב חדש. http://img228.imageshack.us/img228/8270/asgz.jpg ספק הכוח שלי הוא מעל 350W (לא יודע בדיוק כמה). למיטב ידיעתי הלוח האם שלי נועל לי את הBIOS ואת האפשרות לOC. נכון לעכשיו יש לי כרטיס מסך הרבה יותר טוב מהמעבד ולכן הייתי רוצה הודות לקניית לוח אם חדש לעשות OC למעבד על מנת להוציא ממנו עוד קצת ביצועים. אשמח אם תמליצו לי על לוח אם מתאים בזול ביותר שיעזור לי בOC. תודה מראש, מאג'י.

• 4 תגובות
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים