עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by hag911,

המכפלה של הלוח שלי היא 6 במקום תשע, בדקתי ב-cpu-z מה עושים?? הלוח זה Asus blitz formula

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  2. שלום! החלפתי היום מעבד מAMD 3000+ ל X2 4200+ חשבתי שיהיה שיפור משמעותי בביצועים אבל אני ממש רואה שכמעט אין שום שיפור... שאר המפרט: לוח אם MSI NEO2 K8N כרטיס מסך 7600GS ג'יגה זיכרון צריפתי תמונות מאוורסט לגבי ביצועים... למישהו יש פתרון? האם ג'יגה זיכרון נוסף יעזור? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 635 צפיות
  3. Started by shai11,

בקור הזה אני ניכנס ל אוורסט ורואה את המעבד שלי על 60 מעלות שכלום לא ברקע החלטתי לעשות בדיקת מאמץ הוא פאקינג הגיעע ל 80 מעלות שזה מטורףףף אין אבק אין כלום האם זה נורמאלי ומה אפשר לעשות בנדון? זה פנטיום dual core 3.4 השאלה אם הוא ישרף איך שהוא... מה אני יקבל במקומו?

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  4. Started by x-pac,

אני רוצה לקנות זכרונות של DDR1 ואני בהתלבטות קשה התקציב שלי הוא בין 300 ל400 ואני מתלבט אם לקנות 1G ולהסיף אותו למה שיש לי עכשיו או לקנות 2G ולהוציא את הזכרונות שיש לי עכשיו וגם איזה זכרונות בכלל לקנות תודה מראש לעזרה ;D ??? המפרט שלי מופיע בצד

• 7 תגובות
    • 634 צפיות
  5. חבר שלי בעל מחשב ישן (לא ידוע איזה אני חושב לוח אם asus p4p800ce<?) האם המעבד או ההארד דיסק או הזיכרונות או הספק כח או כל חלק במחשב עלול להישרף גם? או שהוא רק צריך לוח חדש ולהעביר הכל לחדש? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  6. Started by haimiko84,

שלום חברה, כתבתי לא מזמן על אפשרות של נפילה במהירות של הזכרון, אם יש 4 סטיקים. אני חפשתי את הנושא ולא מצאתי, ולכן אני פותח אחד חדש. ובכן, קבלתי את הזכרונות החדשים. היו לי 2 סטיקים של 512 וקניתי עוד 2 של 512. כל ה-4 הם אותו דגם, אותה חברה. ממש אותו הדבר. בנושא הקודם הייתה אפשרות שהלוח אם אכן ישמור על 400MHZ מהירות, אבל לאחר ששמתי את ה-2 סטיקים הנוספים, זה ירד ל-158MHZ זאת אומרת, 316MHZ. יש לי כרגע 2 ג'יגה על 316MHZ ו-CL2.5, האם זה בסדר? לא אמורה להיות בעיה? קצת פרטים טכניים- AMD 4200+ X2 Toledo GigaByte GA-K8A Pro-SLI SuperTalent 512X4 400MHZ DDR Dual Channel תודה רבה, חיים.

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  7. Started by haim1440,

איזה לוח אם עדיף למשחקים ה ‏Fatal1ty F-I90HD s775 Quad-core, DDRII 800, PCI-E, או ‏P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E‎ ההבדל הוא 110 ש"ח שווה להשקיע?

• 9 תגובות
    • 634 צפיות
  8. האם מעבדי ה-quad מאפשרים באמת סוף סוף multi-tasking אמיתי של הרצה במקביל של מספר רב תוכנות מבלי שהם יבואו על חשבון האחד של השני ויגרמו לחוסר יציבות של המערכת. האם xp32bit יודעת באמת לחלק את העומס בין הליבות בצורה יעילה מספיק ,כך שלא ייווצר מצב של ניצול יתר של אחת הליבות שעלול להביא לקריסת המערכת ולמסכים כחולים. האם התרחיש הבא אפשרי עם מעבד quad Emul עובד ברקע אתה מריץ crysis כרטיס ה-tv מקליט בזמן אמיתי סרט שמשודר ב-hot תוכנת dvd-shrink דוחסת סרט dvd Media player משמיע מוסיקה. מיתבצעת צריבה באמצעות nero-7 דפדפן עובד ואתה בודק אם הגיעו מיילים חדשים. האם זה בכלל מעשי ? או שפשוט צוואר הבקבוק עובר אל הדיסק הקשיח ?

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  9. Started by NTT,

שלום, אני מרכיב בינתיים מפרט ועד כה זה מה שבחרתי: מעבד:Intel Core 2 Quad Q9450 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L זכרונות: 2x(OCZ 2GB 800MHz CL4) עובדים בDUAL CHANNEL כרטיס גרפי: Gigabyte nVidia 8800GT 512MB צורב DVD: LiteOn DH-20A3S כונן קשיח: 2x(Western Digital WS2500AAKS -> 250GB,7200RPM,16MB Cache) (2 כוננים קשיחים כמו שציינתי פה,שעובדים בנפרד ולא בRAID) אז אני צריך לבחור עכשיו ספק כוח, קראתי על החיבורים של הלוחות אם ופירטו שם על החיבורים של הספק כוח: אז ביררתי באתר של ג'יגהבייט והיה רשום שם שללוח אם יש: 1 x 24-pin ATX main power connector 1 x 4-pin ATX 12V power connector אני לא ממש בטוח אבל אני חושב שזה החיבור השני שפירטו של ה24+4 פינים, אז עכשיו,איך אני בוחר ספק כו…

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  10. Started by za-david,

מישהו יודע מה זה אומר HyperTransport 3.0 interface for AM2+??? מתוך מפרט של לוח אם של ASUS

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  11. היי, אשמח אם מישהו מקצועי יתן לי המלצה לרכישת חומרה היכולה להתאים למשרד קטן. התקציב יכול להגיע ל 3000.. כלומר מינימום שבמינימום. הצרכים הם: Active Directory,כלומר SBS,גיבויים לחומר שוטף/מדייה/שטויות של יום יום/דוא"ל וכדומה... כמות החומר לא בכמויות היסטריות-יש משמעת חמורה של צריבת חומר שבועי (אייקון של קריזה ) החלק החשוב ביותר מבחינתי הוא המעבד מן הסתם,ספק ומאוורר יש בהישג יד (Enermax)... חשבתי לכיוון של Xeon -תקנו אותי... המכונה אמורה לעבוד 24/7 תודה!

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  12. ברשותי שתי סטיקים של RDRAM האחד של חברת סמסונג 256MB 800-45 16BIT והשני של חברת טושיבה 800-45 16B 256MB כפי שניתו לראות תכונות זהות למדי הבנתי ששביל להתשמש צריך 2 זכרונות על מנת לסגור מעגול האם יעבדו יחדיו בהתחשב בהצגת הנתונים לתשובתכם אודה ראוי לציין שבעין הם נשראים זהים לחלוטין

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  13. Started by BigDragoon,

יש לי מחשב חדש E6600 + DS3. הכל רץ טוב ויפה עד שבאמצע משחק של COH המשחב נכבה. מיד הדלקתי אותו חזרה, ואז ראיתי שהחום של המעבד היה 82 מעלות. ותוך כמה שניות הוא התקרר לרמה של 40. כל הWARNING על DISABLE והשיטה של ה FAN היא על AUTO. למשהו יש רעיון למה זה קרה?

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  14. Started by billlgoldberg,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש ויש לי את ההאפשרות לקנות מעבד E6600 או בצורת BOX או בצורת TRAY . ה-TRAY יותר זול. מה ההבדלים בינהם ובמה לבחור??

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  15. Started by mazoneli,

בהרצת SNM המבחן המדובר נכשל תמיד מיד , מה המשמעויות של זה ? יש לציין ש Cache 2 level תקין ועובר.

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  16. Started by saarxee,

במידה ויש לי כרגע במחשב סטיק אחד של KINGSTON 4GB DDR3, ואני רוצה להרחיב ל-8GB, אני יוכל לקנות עוד סטיק אחד של יצרנית אחרת? זה כן יוכל לפעול, אך האם זה מומלץ ולא יגביל את הביצועים?

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  17. Started by oz4225,

מפרט: מעבד intel i5 3470 ivy זכרונות ( corsair 2x4GB(8GB) 9-9-9-24) CMX8GX3M2A160 לוח אם gigabyte-Z77-DS3H כרטיס מסך: gigabyte gtx 660 יש לי בעיה בכרטיס מסך שלפעמים הוא מפסיק לעבוד לכמה שניות ואז יש לי מסך לבן. ראיתי באחד מהפוסטים בפורום שגם הייתה את אותה בעיה והוא הצליח לסדר אותה על ידי סידור הגדרות זיכרונות. אשמח עם מישהו יכול להגיד לי מה בבדיוק לעשות. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  18. Started by RONEN1N,

שלום רציתי לדעת אם לוח DB75EN יתאים למעבד I5-3350P תודה

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  19. מדובר בלוח של ג'יגה בייט P67A UD3 B3 קצת זמן פנוי וקצת משעממם אז חשבתי לעדכן גרסא מישהו יכול להזכיר לי איך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  20. Started by omri55,

יש לי זכרונות שקניתי לפני כשנתים כתוב עליהם PC3 12800 PLATINUM SERIES 1G שלוש כאלה. אני רוצה להרחיב ל8 גיגה האם אני יכול לקנות כל חברה והאם אני יכול לשלב 1G עם 4G יש לי 3 של 1גיגה. ז"א אני צריך לקנות עוד 4G ועוד אחד בודד? במידה ואני צריך רק אותה חברה איפה אני משיג?

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  21. Started by tagada0071,

צריך בבקשה מדריך להתקנת דרייברים ללוח אם מסדרת הZ77 של גיגהבייט ... תודה מראש =]

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  22. אהלן, הבאתי את המחשב שלי לתיקון ערב רכיב שנשרף. בלי שום קשר, הטכנאי אמר לי בהתחלה שיש לי בעיה באחד הזכרונות והוא מחליף לי את ארבעת הסטיקים של GSKILL DDR 800MHZ 1GB לשני סטיקים של GSKILL DDR 1000MHZ GB2. הוא החליף לי את המהירות לגבוהה יותר, אבל הוריד לי שני סטיקים ועוד אמר לי שזה יותר משתלם לי. ראוי לציין שהכל בחינם, אבל אני לא מאמין במתנות חינם, האם זה משתלם לי?

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  23. שלום רב, ראיתי פה בפורום כמה איזכורים בנוגע למעבד ה- AMD Phenom II X3 720 Black Edition, ולאחר שקראתי עליו מספר ביקורות אני שוקל לקנות אותו למחשב הבא שלי, בעיקר מכיוון שהוא מעט יותר זול מה- E8400, והוא בא עם ליבה נוספת (מרגישים שיפור במשחקים חדשים יותר). המחשב נועד למשחקים בעיקר, ואני לא מתכנן OC בהתחלה, אולי משהו קל בהמשך. הבעיה שלוחות האם בלבלו אותי כי אני לא ממש מעודכן בצ'יפסטים של AMD, אינני מבין את ההבדל בין AM2,AM2+,AM3 (אם אני לא טועה AM3 הם לוחות DDR3 - יקר מידי בשבילי). הדבר היחיד שחשוב לי בלוח זה התמיכה ב PCIe-2.0 תודה מראש

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  24. Started by naknik123,

מי מהלוחות אם יותר טוב: gigabyte ga-ex58 ud5 asus deluxe v2 gigabyte ga-ex58 extreme מה ההבדלים ביניהם? אני לוקח i7 920 ו6GB זיכרון (2GB*3) וHD 4890 אני מתכנן לעשות CF בעתיד.(אני קונה בskypc).

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  25. Started by BUNNY,

אהלן מה נשמע. קונה מחשב חדש למטרות תלת מימד, אני אקנה את המעבד core I7 920. 1) איזה לוח אם מומלץ מתחת ל1100 שקל ? 2) זה נכנס בשאלה הקודמת אבל לידע כללי איזה ציפסט הולכים טוב עם הI7 ? 3) גם לידע כללי, איך נקרא המקום בלוח שיושב עליו המעבד? (כמו שלAMD זה AM2 בחדשים) 4) איזו חברת זיכרונות מומלצת עם הלוח ? אם זה חשוב לבחירת הלוח אז מידע על מה שיהיה במחשב: - כרטיס מסך של Nvidia 2XX לא יודע עדין איזה דגם בדיוק. אבל שיהיה SLI בלוח לעתיד - 8GBram ככה שחשוב לי שיהיה כמה שיותר סוקטים של RAM אם יש דגם. - דיסק של טרה בייט אני מבין בכללי אבל לא לעומק בגלל זה אני שואל .. סליחה על הבורות. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים