מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
מה עדיף? 1. לוח אם של gigabyte או asus 2.על איזה כרטיס מסך עדיף שהשבב יישב -שוב אני יודע ש gigabyte היא מארחת פופולרית 3. מה עדיף 2 giga זיכרון DDR2 או 1 DDR3 giga 4. האם עדיף dual core 2 מהדגם המתקדם יותר או quad מהדגם הסטנדרטי? ואם אפשר להגניב שאלות שלא כל כך קשורות לפורום,אבל אם הגזמתי אז פשוט אל תענו,לא רוצה להרגיז אף אחד חלילה 6.איזה חברה אתם מעדיפים לדיסק הקשיח שלכם 7. איזה אנטי וירוס 8.ואיזה חנות מחשבים?ksp ?והאם ivory כל כך נוראים כמו שאומרים? המון המון תודה לכל מי שעונה ולו רק על חלק מהשאלות, אלו שאלו שתמיד מציקות ואף פעם לא קיבלתי תשובה לעניין ושוב ,אחלא פורום! תודה לכל העונים יהונתנוש
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
לא מצאתי הרבה באתרים של חנויות, מבקש המלצות מכם. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
פורסם הסבר ב-Inq על Microbuffers או "מיקרו-בלמים" (אני מקווה שזה תרגום מדויק). The AMD version as we understand it is really quite a bright idea, and may simplify the desktop/server ram situation quite a bit. That version of a microbuffer it is more or less the components of a registered DIMM (rDIMM), shrunken down to a single discrete chip. Add in some special sauce and a few more features, and there you have it. The interesting part is where they go, AMD will put one microbuffer between two DIMM slots, basically making each drive two DIMMs. This will effectively make each RAM channel support twice the number of DIMMs, allowing DDR3 to be a workable server solution. T…
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
הבדלי המחיר בין זכרון רגיל לזכרון "איכותי" שהוא בעל תיזמונים נמוכים עומד על סכומי כסף משמעותיים. האם זה שווה את ההשקעה ? בקישור http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=ddr2comparo&page=7 שמצורף אמנם שלDDR2 ההבדלים בתיזמונים זניחים מבחינת ביצועים. בנוסף אני ורוב האנשים מתייחסים כיום בעיקר ל CAS כבר ראיתי מס" קישורים שטוענים שב DDR זה לא הנתון הכי חשוב והוא די זניח לכן ההבדל היחידי זה ב O.C עד איזה באס הוא יוכל לעלות אבל מבחינת ביצועים לא משנה אם זה קורסייר או ELIXIR מעפאן http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=ddr400myths&page=3 "Conclusion : When it comes down to it, there is almost zero performance difference end-user performance levels betw…
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
התכנאי אמר לי לבדוק עם הזיכרון הזה טוב! הזכרון של -אלכסיי- משהו מכיר את החברה אזות?זות חברה טובה ליזכרון?
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אינטל הוסיפו לפני כחצי שנה תמיכה ב VT-x בכל מעבדי ה dual-core השולחניים. האם בכל המעבדים האלו שנמכרים בארץ יש את התמיכה הזו, או שיש חנויות שמוכרות מעבדים שיוצרו לפני יותר מחצי שנה?
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
ATHLON AM2 DUAL CORE 3800 GA-M55S-S3 NFORCE 550 אני רוצה לשים שניי סטיקים של גיגה בדואל צ'אנל. התיזמונים הם רגילים החברה רוב הסיכויים היא DIGMA.
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
במפרטים מצוין לקנות מעבדים מסוג פאלרמו. בקטלוגים ברשת כתוב לדוגמא: (Sempron 3000+ (S-754 האם זה פאלרמו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
Kingstone 1GB value - שני סטיקים או סט שני סטיקים של גי'גה של Mushkin .. מדובר על 800MHZ פרטים על MUSHKIN http://skypc.co.il/pl_product~996529~15~0.htm ומה זה VALUE? THANKS
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום איזה לוח אם כדאי בשביל סוקט 754, אשר יש בו אפשרות שליטה מלאה בערוצי PCI/IRQ ? והאם כדאי ללכת על VT800 כדי לקבל תאימות מלאה עם כרטיסי ATI? תודה
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי עכשיו 4 ג'יגה זיכרון אבל ווינדוס XP מזהה לי רק 3.25 זה אני יודע שככה זה סבבה השאלה למשל בווינדוס 7 הוא יזהה 4 ג'יגה ?או גם שמה תלוי איזה מערכת של 32 ביט או 64 ביט?או בשניהם הוא יזהה 4 ג'יגה +
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני מעדכן את הביוס בגלל שיש לי בעיה שהמחשב לא נכבה דיברתיי עם חבר הוא אומר שאתה צריך לעדכן את ה BIOS ... אבל כשאני מעדכן את הBIOS אני צריך דיסקט לפני העידכון לשים עליו נתונים הBIOS ואחרי העידכון להכניס את הנתונים .. או שזה פשוט יופיע לי הביוס בלי שום בעיה ...."אחרי העידכון"?
-
- 7 תגובות
- 665 צפיות
-
-
P5QPRO http://tms.co.il/product/5648 P5Q http://tms.co.il/product/5647 מפרט כללי http://tms.co.il/preview/spec/kmbcqvj8 אכן מיועד OC, אחד אמר לי שה PRO עדיף...(CF , Raid קירור יותר טוב ומייצבי מתח) אני מעוניין לשמוע גם מומחים בנושא והאם הוא תומך ב DDR3 ?
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אבא שלי קנה מחשב חדש בשבילו בעל הלוח בכותרת, אני עושה Xpress Install אבל הקול לא עובד גם בלוח בקרה הוא לא מזהה את הכרטיס קול כאילו לא מותקן למרות שהתקנתי. מחקתי את הדרייברים התקנתי שוב ולא עוזר. יש במחשב גם כרטיס טלויזיה עם זה קשור? מקווה שתעזרו לי תודה אם זה לא הפורום המתאים נא להפנות את צומת ליבי לכך(פשוט אני יודע שהרבה אנשים מכירים את הלוח הזה פה אז אולי הם יוכלו לעזור לי אם הם נתקלו בבעיה דומה)
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מעוניין להרכיב מפרט באופן עצמאי בתקציב נמוך ומתלבט כרגע בין דגמי לוחות ומעבדים . לוחות : GA-P31-ES3G מול P5KPL-CM ASUS הג'יגה-בייט ,לפי מה שהבנתי ברשת , אינו כולל כרטיס מסך מובנה לעומת ה-ASUS (אני מעדיף מובנה בגלל הצורך הבסיסי של המחשב) , אך הוא יקר יותר מדגם ה-ASUS שציינתי , מה שיאלץ אותי לרכוש גם כרטיס מסך פשוט. האם יש הבדל מהותי בין הלוחות (לא מעוניין באוברקלוק) ? או שעדיף לקחת את ה-ASUS. אין צורך בפיצ'רים כמו FIREWIRE או SPDIF , אלא משהו בסיסי ואמין . מעבדים : E5200 או E7400 . האם הפער המשמעותי במחירים , מצדיק ריכשה של E7400 ? שניהם הנתי ליבה כפולה ,רק בטכנולגיה אחרת (אם הבנתי נכון) . ישנו הבדל ביצועים משמעותי ? תודה למי שעוזר.
-
- 8 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי לוח-אם של asus דגם p4v533-mx לפי האתר של אסוס הלוח מתאים למעבד עד 2.8gh בבדיקה של אורסט מקסימום cpu 3.06gh אם אשדרג את המעבד הנוכחי שהוא 2gh למעבד גבוה יותר נאמר 3gh האם זה יעבוד דבר שני אם אשדרג למעבד 2.8-3gh בבאס 800 באיזה מהירות הם יעבדו מאחר והלוח הוא בבאס 533 ובסוקט 478
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי E6400 עם לוח של אינטל 965GF 512MB TRANSCEND DDR II 667 כמובן שהמצב לא יכול להמשך ככה...אני מתכנן להוסיף עוד ג'יגה... השאלה איך לעשות את זה...יש לי 4 סלוטים ,3 פנויים...אני מחפש זיכרון שיעבוד כמו שצריך,תקציבי. השאלה שלי מה כדאי לקחת...הלוח שלי תומך ב DUAL CHANELL,אבל צריך בשביל זה 2 זיכרונות תואמים,ולא מסתבר שזה יעבוד עם 3...(ואולי אני טועה?) 1.מה עדיף? זיכרון אחד של 1GB או 2 של 512? 2.מה עדיף לקנות :kingston,kreton,gskill? או אם יש למישהו הצעה אחרת?
-
- 11 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אז אחרי שעזרתם לי לבחור את המעבד אני צריך גם קצת עזרה עם לוח האם: איזה לוח אם הכי מתאים למעבד Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3800 BOX AM2 ENERGY EFFICIENT 65W אני לא הולך להתקין כרטיס מסך נפרד מלוח אם. חשוב לי מאוד שיהיה הזול ביותר מבין הלוחות שקיימים, אבל עדיין שיהיה סביר מספיק לעשות את העבודה. אשמח אם תמליצו לי מבין הלוחות האלה מה הכי מתאים: ABIT NF-M2 nView NF430 6150 או FM058 FOXCONN 6100M2MA-RS2H או GIGABYTE GA-M61VME-S2 או Gigabyte GAM51GMS2G או GIGABYTE GA-M55S-S3 מק"ט 38415 אם יש לכם הצעות נוספות טובות ואולי גם זולות יותר- אני אשמח. (למחשב שמיועד לעבודה קשה ומאומצת של שעות, לשימוש באופיס, אינטרנט, הורדות באימיול וצפיה בסרטים).
-
- 8 תגובות
- 665 צפיות
-
-
לפי מה שראיתי ההבדל המשמעותי היחיד בניהם הוא שהP35C-S3 בעל שני סלוטים של DDR3 1333MHz בנוסף ל4 סלוטים של DDR2 1066Mhz. ההבדל במחיר - 40ש"ח. לא משמעותי. מה כדאי? האם בעתיד ישמשו לי לטובה שני חיבורי הDDR3??
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אחרי כמה בעיות החליפו לי את הלוח בלוח חדש-אותו אחד רק בגרסה קצת יותר חדשה ואני רואה שהגוף קרור של המעבד אל הצד זה בסדר? אני צריך דריברים חדשים?
-
- 11 תגובות
- 665 צפיות
-
-
הכריזו על המעבד E7500 בסדרת ה C2D , שיצא ב 16 לינואר ויעלה 133$ דולר. כמה לדעתכם הוא יעלה פה? לינק : http://www.cpu3d.com/news/6670-1/intel-launch-c2d-e7500/story.html כפי שהבנתי היתרון היחידי הוא המהירות? (2.9GHZ) ? או גם במכפלה?
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
השילוש הוא: axp 3000+ (512kb,333fsb) epox 8rda3+ micron 512MB cl@2.5 וכ. מסך רדאון 9550 128MB 64BIT למטרת משחקים... מה אתה אומרים? מפרט זה מספיק למטרה זו? (כ. מסך אין אפשרות והצדקה לטוב יותר.) שווה להשקיע עוד סכום נוסף כדי לרכוש A64 (3000( ? תודה.. נ.ב תגובת ה"פסה" הייתה לכוון המעבד.. ולגביו השאלה. תודה. בנוסף יש לציין שרוב החנויות בקושי מחזיקות בארטונים והן עברו לסמפרון וA64
-
- 7 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מוכר אחד הזהיר אותי שכדאי לי לקנות רק בארטון כי הם פחות מתחממים, זה נכון? הסתכלתי ב-KSP וראיתי שחלק T-BRED וחלק בארטון... ולברטונים יש פי שניים מטמון. אני כבר מבולבל, אפשר לעשות לי סדר בבלגן?
-
אני צריך תוכנה בסגנון של 3DMARK אבל שתתן ציון לראם. יש כזה דבר? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שמעתי פעם שמעבדי Box עדיפים לאוברקלוק ממעבדי Tray.. לי זה נשמע כמו סיפור מעשייה, מה לדעתכם?
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-