מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! יש לי משהו מוזר במחשב עד לפני שבוע היה לי לוח של גיגבייט 875P שעשה לי קצת בעיות בהדלקה!כל בדיקה עם הלוח על הטמפ הראה 39 מעלות בזמן מנוחה! לאחר שלקחתע את הלוח לבדיקב נאמר לי שהלוח לא תקין והחליפו לי ללוח אחר 865G טוב הרכבתי אותו לבד וחבר שלי נתן לי משחה למעבד ארקטיק סילבר 5 לא האמנתי למראה עיני 22 מעלות על המעבד(לא פרסקוט)3G האם זה יכול להיות משהו נראה לי מוזר ויש חיישן על המעבד?????? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצות ללוח אם חדש ולא יקר מדיי , המערכת : מעבד i5-750 כ"מ gtx 550ti,זיכרון של kingston גיגה4 וספק cougar rs 550, הלוח אם הקודם היה של אינטל, ומה שחשוב שהלוח החדש יעמוד בעומס , ביקר לגימינג , תקציב עד אלף שח פחות או יותר תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קראתי שהמעבד הנל " supports dual-channel DDR4-2666 memory" , מעבד שתומך מהירות 2666 , יחד עם זאת רוב האנשים שבונים היום מחשבים מרכיבים זכרונות בהמלצה של 3000-3600 מגה הרץ , מה אני אמור להבין מי זה , שאין ניצול מספיק טוב של המעבד לזכרונות או מה או אין קשר בכלל בדברים ?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. האם לפי דעתכם יהיה הבדל רציני בין המעבדים הבאים: את'לון 64 3500 ווניס לעומת את'לון 64 3700+ סאן דייגו. אני יודע שהמהירות שלהם זהה (2200) אך לווניס 512 ק"ב זיכרון קאש ואילו ל סאן דייגו יש 1024 ק"ב קאש. במידה ויש הבדל באיזה יישומים ניתן יהיה להבדיל בו?
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה ללוח אם ומעבד בתקציב של 1000 ש"ח אליהם יתחברו 7600GT PCIE וזכרון 2X1G SAMSUNG DDR2 800MHZ וספק HEC 300W חשוב שהמוצרים יהיו במלאי כי אני חייב לקנות מחר. חשבתי על לוח ASUS P5QPL-AM (G41) - mATX ומעבד Q8200 מזיגזאג. המחשב מיועד לאינטרנט,סרטים וקצת משחקים.בעתיד גם הכרטיס מסך ישודרג
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני יודע שבשביל לקנות מחשב צריך להשקיע הכי הרבה במעבד,לוח אם וזכרונות אבל יש כל כך הרבה חברות הרבה סוגים, אני רוצה לקנמות בימים הקרובים מחשב ולא יודע אם כדאי לי לקנות עכשיו או להמתין אני רוצה לקנות מעבד AMD64 זה שווה עכשיו או צריך לחכות קצת זמן...?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול מאיפה אני יכול לעדכן ביוס ללוח שלי הדגם של הלוח הוא: P4S5MG/GL+ של חברת ECS תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אהלן, אני יודע שבדרך כלל לחכות זה טיפשי ותמיד דברים משתנים. אבלך אני מפחד שאתחרט שאני לא קונה לוח עם pcie 4 . ואלה שיש עכשיו יקרים והכי מפחיד אותי זה המאוורר השטותי הזה.
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אני ממש , אבל ממש בקרוב הולך לקנות מחשב לגיימינג ורציתי לדעת האם כדי לי ללכת על Q9400 או E8400. על שאר המפרט זה לא ישפיע, אבל השאלה אם כדי לי לחשוב על העתיד על הQ9400 שאני מאמין שהתמיכה תשתפר ב4 ליבות בקרוב מאוד אך לשלם 500 ש"ח יותר. או שכדי לי על הE8400 הכפול ליבתי שנתמך במלואו עכשיו במחיר זול יותר בהרבה , אך בלי מחשבה על העתיד.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום ,אני רוכש מחשב חדש השבוע עשיתי את המעבר מ Intel ל amd ואני חושב שהמעבר היה מצויין מאד אהבתי את amd אני חושב שהם יותר טובים מאינטל והם אחלה אוברקלוקרים שזה מצויין עכשיו אני רוצה לשדרג את המחשב שלי (אני מוכר אותו) ואני מעוניין לקנות כפול ליבה או להביא אותו מעבד(3200+) עם לוח של dfi וזכרונות bh5 כדי לעשות איזה אוברקלוק נחמד בכל אופן הכפול ליבה שחשבתי עליו הוא של אינטל דווקא כי המחיר שלו זול המעבד הוא: Intel® Pentium® D 820 Dual Core 2.8Ghz LGA 775 השאלה הגדולה היא האם שווה לחזור לאינטל המעבד הוא 90 nn הוא קר כמו amd בזכות זה? הוא אוברקלוקר טוב? זאת ליבת דותן?
-
- 8 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייעץ לגבי כרטיס הרחבה להוספת יציאות USB 3.0 אני רוצה לקנות כונן קשיח חיצוני, ואני מנייח שאם כבר אז אני רוצה שהוא יעבוד כמו שצריך עם usb 3, כרגע יש לי במחשב רק usb 2, וגם חצי מהם לא עובדים/עובדים כמו usb 1, (בעיות של דרייבירים/ווינדוס?) אז אני רוצה להוסיף יציאות usb 3 חדשות, השאלה מה הדרך הכי טובה לעשות את זה? הדרך היחידה שחשבתי עליה בינתיים זה כרטיס pci-e, משהו בסגנון הזה http://www.ebay.com/itm/New-PCI-e-PCI-Express-Super-High-speed-4-port-USB3-0-VLI-USB-hub-Card-adapter-/181266517074?pt=US_Internal_Port_Expansion_Cards&hash=item2a34538c52 יש לי כבר כרטיס הרחבה של pci-e שמוסיף לי SATA, שאני מוכן לוותר עלו. האם יש עוד דרכים? להוסיף כרטיס pci רגיל, מתחת …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם מה שלומכם? אני רוצה לקנות מחשב בסביביות ה 2200 שקל. אני רואה שבפורום פה אתם כותבים על מעבדים שונים לגמרי מהמפרטים שכתובים באתר איך זה יכל להיות, האם המפרטים שלהם עד כדי כך לא מעודכנים? אתם מדברים על מעבדים "I3 , I5, ו I7 " והם מדברים על מעבדים אחרים לגמרי ,מישהו יכל להגיד לי מה קורה פה?
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
היי, ראיתי היום נייד של חבר מבוסס על בניאס 1.5. שמתי לב שה-FSB שלו הוא 100, ואילו הבאס של הזכרון הוא 133 (יחס 4:3). האם ככה זה בדרך כלל? לפי CPUZ, ה-SPD של 133 הוא 2.5-3-3 ושל 100 הוא 2-2-2... לעבוד בלא סינכרוני זה בדיפולט במחשבים האלו?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
הי, עומד לקנות מחשב חדש אשר ישמש כ HTPC שיוחבר ל LCD בסלון (ברור שגם ישמש למשחקים, כשהאשה תרשה..) על איזה צ'יפסט כדאי ללכת עם אני מתכנן לקנות לוח אם בסכום של 600-700 ש"ח? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש והכל אבל זה לא העניין, אני צריך עזרה שממש ממש תציל אותי. קודם כל פורטל מטורף :-) דבר שני יש לי שני זכרונות שזה מה שרשום עליהם: samsung korea 0145 128mb/4 ועוד כמה קודים במספרים. בסדר, אפשר להבין שזה זכרון אולי קטן וגם די ישן. עכשיו פה מתחי להסיפור, הציעו לי למכור אותם למישהו שאני יודע שהוא לא נותן מחירים טובים למוכרים, רציתי אני לנהל אתת כל המשא ומתן על המחיר, ואין לי מושג כמה זה אמור לעלות (:-)) מישהו יכול לתת מחיר בערך כמה זה עולה? מחכה לתשובות
-
- 1 תגובה
- 399 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם asrock crossxfire מהראישונם של פעם שהקונור דואל קור רק יצא ועלו יש לי ת e6300 1.8 ורציתי לשדרג כי נראלי זה צוור בקבוק ל4776 radeon החדש שרכשתי לא מזמן מה המעבד שאני יכול לקנות ללוח אם אזה ?אם בכלל,עד 500 שח
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
i5-3570K GA-Z77X-D3H gtx 970 8GB ram אני משתמש ב mcp ו הסרט לפעמים נתקט או מקרטע כל דקה בערך
-
- 15 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-
-
ביקורת נהדרת על הלוח . בקיצור ניראה לי הבחירה הכי טובה למערכת מבוססת P4 וזכרונות DDR ,הוא עולה 500 ש"ח !!!. ובעל אופציות OverClock מדהימות ,שליטה של FSB מ 100Mhz-200MHz קפיצה של 1MHZ כל פעם ... שליטה על AGP/PCI כדי להוריד את ה Bus שלהם ... וכמובן Vcore עד של 1.85 . מה אתם אומרים ? וגם שווה לקחת P4 1.7GHz איתו ? או עדיף כבר את ה 1.6Ghz כמובן שהם על 400MHz . וגם איזה זכרון כדי ?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות HTPC לחדר שינה שיש קיר משותף בין החדר שלי חדר הילדים כך שאני יוכל להשתמש במחשב פעם אני, ופעם הילדים מארז אני בונה לבד ממארזים ישנים "מודינג" ספק יש לי ממחשב ישן + זכרון 4GB 1600MHZ ודיסק קשיח 160GB ממחשב ישן מה שחסר לי זה לוח-אם+מעבד+מאוורר חשבתי על מעבד I3 3220/3240 לוח-אם GA-H77N-WIFI וקירור סטדרטי של אינטל SLIM (הלוח חייב להיות אם 2 יציאות HDMI) ביציאות HDMI יש סאונד בשתי היציאות? (זה מעוד חשוב שהיו בשניהם) וגם WIFI כי אין לי כבל אינטרנט בחדר מה אתם אומרים על הבחירה? תודה
-
- 19 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
בשבוע הקרוב אני קונה מחשב גיימינג, ואני מתלבט אם להוסיף עוד 700 ש"ח כדי לשפר את המעבד מ-Athlon 64 3500 ל-Athlon 3800 X2 Dual Core. יש לי את הכסף להוסיף את ה-700 ש"ח האלה אבל אני ממש לא בטוח שזה שווה ת'כסף. אז בבקשה עזרו לי ותגידו לי מה אתם חושבים. האם ה-3800 ליבה כפולה הוא חזק בהרבה מה-3500? והאם בעתיד יהיו הבדלים גדולים בהרצת משחקים בין 3500 ל-3800 ליבה כפולה? הנה המפרט של המחשב (חוץ ממעבד): Motherboard: MSI K8N Neo4-FI nVIDIA nForce 4 Ultra Socket 939 Memory: Twinmos 1GB (2x512MB) PC3200 DDR400 C2.5 Dual Hard Disc: Western Digital SATA 80GB 8MB 7200 RPM Video Card: MSI GeForce 7800GT 256MB PCI-E Floppy Drive: Floppy Drive 1.44 DVD+RW: NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL…
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אוקיי.... כפי שאפשר לראות במבחנים של Xbit Labs: http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/sempron.html מעבדי ה Celeron D טובים יותר ממעבדי ה Sempron. ה PR של AMD נראה מגוחך ואפילו דיי מעליב לדעתי, בתור חברה שהתחילה להתחרות באינטל עם מעבדים זולים וטובים (ו PR נועד במקור בשביל להדגיש שהמעבדים שלה עוקפים/משתווים לאלה של אינטל למרות שהם עובדים במהירות נמוכה יותר). כרגיל ב UT2004 מעבדי AMD טובים יותר.... אבל בכל השאר הסלרונים עוקפים פחות או יותר. בקיצר, כרגע עוד יש את הבארטונים (שמחירם לא השתנה כבר שנה וחצי) אבל ברגע שהם יגמרו, כאשר מישהו ירצה מעבד ב 400-500 שקל, הסלרון D יהיה המעבד המשתלם יותר....... מה גם שמעבדי הסלרון D הם OCקרים טובים מאוד (עם 2.66 ראיתי שהגיעו ל 3.5…
-
- 10 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שומעים יש לי בעיה אני פתחתי את מחשב ואני וראה על זיכרון רשום digma ddr 400 256mb 32n8 שאני יכנס לתוכנה cpu-z רושם לי שיש לי 200MHZ למה זה קורא ואך אני פותר את בעיה ועוד דבר יש לי מעבד 3.0GHZ אבל בתוכנה רשום לי 2992MHZ למה זה קורא ואך אני פותר את בעיה
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
חג שמח אני לא מבין מה בדיוק אומרות התוצאות האלה של ה BENCHMARK שעשיתי עם תוכנת אוורסט........... לפי הטבלה שלהם הביצועים שלי לא טובים יחסית לחומרה שיש לי (נמצאת בחתימה) מה הם אומרים והאם זה טוב, ואם לא איך אני משפר את זה? תודה MEMORY READ ------------------ CPU Motherboard Chipset Memory Read Speed This Computer Epox EP-8KDA3+ nForce3-250Gb 2457 MB/s MEMORY WRITE -------------------- CPU Motherboard Chipset Memory Write Speed This Computer Epox EP-8KDA3+ nForce3-250Gb 917 MB/s
-
- 0 תגובות
- 425 צפיות
-
-
יש לי שאלה אני לא יודע איזה לוח אם טוב ומה בכלל ההבדלים בניהם ? epox 8KDA3J S-754 sata, gbl? (?K8NS-Pro (s754? gigabyte תודה :)
-
- 8 תגובות
- 569 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/sempron-3100-oc_6.html
-
- 10 תגובות
- 898 צפיות
-