מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
לפי מה שהבנתי עד עכשיו מהפורום, יש 2 סוגי ליבות לA64, והם ה NewCastle וה Clawhammmer. (תקנו אותי אם אני טועה.) רציתי לשאול מה ההבדל בין 2 הליבות ביחס ספציפי אלי - המערכת שאני קונה תשמש בעיקר למשחקים, ללא קידוד וידאו וכאלה. אולי קצת פוטושופ, אבל זה לא העיקר. המעבד שבניתי עליו הוא A64 2800, עם לוח EPOX EP-8KDA3J. מתוכנן א"ק, אמנם לא ממש בהתחלה, אבל אני רוצה להשאיר את האפשרות הזאת פתוחה ולכן אני קונה גם קירור TT POLO. בעצם יש לי 3 שאלות. א. האם סוג הליבה שאני אקח בכלל משמעותית בשבילי, כלומר האם עלי להתעקש על סוג מסוים, ואם כן - על איזה? ב. האם יש סיכוי שהמכפלה של ה A64 תגיע פתוחה...? ואם לא, אתם מכירים מקום שיכול לפתוח אותו תמורת סכום סמלי..? אני פשוט מפחד להרוס את המעבד, אף…
-
- 11 תגובות
- 700 צפיות
-
-
טוב אז ככה, אני בונה מחשב חדש שאמור לשמש אותי ללפחות 4 שנים בתקווה ל6 עם שידרוגים. היות וכך ברור כי אני חייב למעשה את הטכנולוגיה האחרונה גם אם היא אינה בהכרח עדיפה על פני הטכנולוגיה החדשה. אי לכך ובהתאם לזאת אינטל נופלת מבחינת התקציב (1400 ש"ח) כיוון שאיני רוצה לקנות מעבד סוקט 775 ו1366 לא נכנס בתקציב בלשון המעטה. מכאן למעשה אני מחוייב ללוח אם AM3 בלבד (לא AM2+) מעבד מתאים וזכרון DDR3 של 4GB בתוצרה דואלית כמובן. המחשב הולך להיות זול ביותר, ולמעשה חוץ מכך שאני מאפשר לי שדרוג בעתיד הוא הולך להיות יחס של עלות ביצועים שואף ל1. אז אשמח אם תתנו לי הצעות (שימו לב שיהיו תואמות את בקשתי), רצוי מנועה מחשבים, אם חסר חלק אפשר להביא מחנויות אחרות רק כדי לתת קנה מידה לעלות שלו.
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
http://www.kingston.com/dataSheets/HX316C10F_8.pdf http://www.gskill.com/en/product/f3-1600c11s-8gis יש לי את הGSKILL, ואני יכול לקנות מחבר את הקינגסטון, האם אפשר לשלב ביניהם בלי לפגוע בביצועים על המחשב? זה הלוח אם: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4971#ov תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אם יש כבר תאריכי יציאה רשמיים של אינטל למעבדי הפינרין? ואיזה דגמים שונים יהיו בסידרה?- אילו דגמים יהיו בסדרת הQUAD ואילו בDUAL? (דגמים ספציפים: שם הדגם והתדר) תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
-
יש לי לוח Z68, לא מזמן גיליתי על טכנולוגיית SMART RESPONSE, ניסיתי לשנות לRAID והוא פשוט לא נותן לי. מופיע מסך כחול והמחשב עושה ריסטרטים כל הזמן. רק מצב IDE עובד.... מה עושים? לוח תקול או מה? תודה
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
המעבד שלי 1.7 P4 רץ על לוח INTEL. המחשב עסוק מאד - אפליקציות סאונד. ברגיעה אני רואה ב intel active monitor: System Fan 1 Current Value 4,388 Processor Zone Current Value 52 Upper Threshold 76 System Zone 1 Current Value 47 Upper Threshold 55 השאלות הן : 1. האם ע"י קירור אני אקבל ביצועים טיבים יותר ? במה זה יתבטא ? 2. אין לי שום בעיות יציבות האם שווה להשקיע בקירור ? 3. בכמה מעלות קירור אוויר - סטייל זלמן - יקרר ? 4. האם לא שווה פשוט לקנות מעבד חדש ? שאלת OFF TPOIC 5. איך ניתן לדעת אם מעבד חדש ישפר את הביצועים ובכמה ? חוצמזה (מת על המלה הזאת) ... יש לי : Processor Model : Intel® Pentium® 4 CPU 1.70GHz L2 On-board Cache : 256kB ECC Synchronous ATC (8-wa…
-
- 10 תגובות
- 700 צפיות
-
-
מה לפי דעתכם יעבוד יותר מהר: מחשב עם מעבד פנטיום (נניח 2.8) ו256 זיכרון או מחשב סלרון (נניח 2.6) ו512 זיכרון?
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
האם אני יכול לשים על הלוח הזה שני זיכרונות של 2 גיגה שיצא 4 או שניים של 4 שיצא 8 והאם בכלל הסידור הזה עדיף אולי עדיף מיכוון שישי לי 4 מקומות לזיכרון לחלק שווה בכולם אולי ככה יותר מהיר? מישהו יודע?
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=10069&Itemid=35 אני ממש לא אתפלא אם ימצאו עוד באגים נו טוב, זה מעבר לטכנו' חדשה (כל הסוקט החדש, בקר זכרון וכו') כפי שאמרתי עדיף לחכות עוד דור (ל32 נאנו) לפני שעוברים.
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
מחפש לוח אם עם אפשרות ל OC ותמיכה גם ל ארבע ליבות בעתיד . מה אתם חושבים על הלוח הזה GAP35CDS3RוGigabyte ? הוא תומך ב DDR2 +DDR3 , שזה טוב לעתיד ... מפרט : Operating System: Windows Vista Ultimate (6.0, Build 6000) (6000.vista_rtm.061101-2205) System Manufacturer: INTEL_ System Model: DP965LT_ Processor: Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86GHz (2 CPUs), ~1.9GHz Memory: 3054MB RAM DDR2 (1024x2mb Corsair + 512x2mb WD) DirectX Version: DirectX 10 Power Supply: Atx G-pro 500W Zalman CNPS7000B cpu fan
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
זה המפרט האם הלוח אם מתאים למפרט אם לא תמליצו לי על לוח אם שיתאים למפרט מעבדי אינטל : Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11845 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Mugen 3 CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13388 לוחות אם למעבדי אינטל : ASUS P8Z68-V LX s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 2xPCI-E, DVI , HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=14677 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x4GB Corsair Value Dual Channel CL9-9-9-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=14621 דיסקים קשיחים: Samsung 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8118 כרטיסי מסך : GIGABYTE - NVIDIA GTX570 OC 1280…
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
האם יש תאימות למעבד INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz - BOX לכרטיס TV Hauppauge WinTV HVR-1700 ולמסך U2311
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני מעדכן את הביוס בגלל שיש לי בעיה שהמחשב לא נכבה דיברתיי עם חבר הוא אומר שאתה צריך לעדכן את ה BIOS ... אבל כשאני מעדכן את הBIOS אני צריך דיסקט לפני העידכון לשים עליו נתונים הBIOS ואחרי העידכון להכניס את הנתונים .. או שזה פשוט יופיע לי הביוס בלי שום בעיה ...."אחרי העידכון"?
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש: AMD 3200 - 939 XFX 6600GT EPOX EP-9NDA3+ עכשיו אני צריך זיכרון חזק כי המחשב הולך להיות למשחקים חזקים... אני צריך זיכרון חזק 512 דואל אבל שלא עובר את ה700 שקל מה לקחת? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איזה חברה אתם ממליצים לי לקנות מחיר לא משנה כל כך אבל גם לא יותר מידי.. יש לי לוח דגם asus striker II extreme כרגע יש לי זכרונות של Corsair 1333 שלפי דעתי ממש גרועים כדאי להוציא תזכרונות האלה צריך מגבת מטבח מרוב שהם רותחים כמו להוציא מגש בורקס מהתנור תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שמעתי איפה שהוא שהלוחות אם האלה (שתומכים ב 2 סוגי זיכרון DDR2 ו DDR3) לא טובים . זה נכון ? או שזה סתם שמועה ? אם זה לא נכון , אז יופי ואם זה נכון , אז אתם יכולים להמליץ לי על לוח אם שתומך רק בזיכרון DDR3 ומתאים למעבד החדש של אינטל core i7 אההה וגם שמעתי שב 2009 אינטל הולכת להוציא מעבד עם תושבת חדשה . אז כדאי לחכות למעבד עם התושבת החדשה או לקנות עכשיו ? כי אני רוצה מחשב שיספיק לי עוד כמה שנים טובות . ושאני יוכל לשדרג אותו בקלות . תודה
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לקנות מעבד זול, למחשב שמיועד בעיקר לעבודה בווינדוס, ומדי פעם משחקים כמו UT99 וAOE3. לדעתי האפשרות הטובה ביותר תהיה Intel Celeron D 355 3.33Ghz 256KB עם זכרון 2X512 MB DDRII 533MHZ. המחיר 483 שקל. אני גם חושב על אפשרות שדרוג בעתיד לקונרו(SOCKET 775). כמובן לשים עליו איזה ביג טייפון כרגע בעיקר בשביל השקט, אתם חושבים שאני יצטרך לעשות לו קצת OCאו שזה לא יתרום לי בכלום? ואם כן כדאי לי לקחת אותו אז איזה לוח כדאי לי לקנות? חשבתי בהתחלה על 8i945PH RH של ג'גיהבייט אבל אני לא יודע אם הוא טוב לOC. כמו כן אני חושב שהסמפרון לא יהיה כדאי בגלל הסוקט המיושן.. תקנו אותי אם אני טועה. תודה רבה לכולם שי. כמו כן אם אתם חושבים בכלל שאני צריך לעלות לATHLON או ל INTEL D תג…
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
מרכיב מחשב סלוני ומחפש לוח אם במקום ga-h67n שלא אשמח להמלצות או חוות דעת על p8h77-i מפרט נוסף: מעבד i3-2100 מארז ssg-07 של silver stone
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המערכת שלי (בנמצאת בחתימה) ולקנות 512X2 זכרון (כרגע 2X256), עכשיו אני יכול למכור את הזכרונות שיש לי כרגע תמורת סכון אפסי פשוט של 250 שקל כאשר קניתי את הזכרון לפני שנה+ במיטב כספי - זה עלה המון - מבחינת אוברקלוק אני גם ככה לא מגיע מעל 210באס ככה שאני מתלבט מה לעשות, השיקול היחידי שלי זה "לא לצאת פרייאר" ולמכור זכרונות שאולי שווים הרבה יותר (אני בטוח שהם שווים הרבה יותר אבל מה לעשות שהיום אפשר להשיג 2X256 ב250 שקל), בקיצור האם שווה למכור את מה שיש לי עכשיו ב250 ולקנות 2X512 של A-DATA כנראה?
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
אני מחפש רשימה שכתוב בה את המהירות של המעבד נגיד a64 3000 אז אני רוצה לדעת מה המהירות (ghz) שלו אני יודע שכבר נתנו אבל אני לא יודע מה לחפש. בכל מקרה תודה עריכה: בעע לא שמתי לב שיש בטופיק אני ממש מצטער אם מישהו יכול למחוק\לנעול אני אודה לו :-X
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני יודע שיש סוגים שאם אני אקנה משהו ששונה ממה שהלוח אם שלי מקבל זה לא ייכנס במקום של זה. איך אני יודע איזה סוג לקנות? אני רוצה לקנות זכרון ממישהו בלוח קניה של HWZONE. אם זה עוזר יש לי לוח אם של MSI דגם P4M890
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניין במחשב חדש. הצרכיים שלי מסתכמים באינרנט ומשחקי מחשב של הילדים - אשר אינם זקוקים לגרפיקה\מעבד מדהימים (סה"כ משתמשים בלומדות לגיל הרך): שאלתי מה תמליצו בין האופציות: 1. לוח עם כרטיס מסך OB (חשבתי על ASUS P4S533) 2. לוח ASUS P4S8-X-X ועם כרטיס מסך MX400 ASUS 3. אולי אופציה אחרת אשמח אם תמליצו על חנות\אתר שאפשר לסמוך עליהם ולקנות דרכם. זכרו שהצרכים שלי בסיסים , והעיקר מחיר נמוך. מעבר ללוח ולכ. מסך, בכוונתי להוסיף כדלקמן: זכרון 256 DDR, צורב LITEON, מקלדת+עכבר אופטי של מיקרוסופט, מודם V92, מעבד אינטל 1.8G הערה: אני נעול על מעבד INTEL (אני יודע שכאן בד"כ אוהבים יותר את ה AMD)
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
עם המחשב קניתי זוג קינגסטונים CL2.5(ווליו) וגילית שהצ'יפים שלהם הם CH-5... האם זה הגיוני שCH-5 יעבוד על 1.6?(או 2.6 אני אפילו לא זוכר...המחשב שלי בתיקון....) והאם הם אוברקולקרים טובים?
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-