עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מחירי הזכרונות ירדו פלאים. עכשיו יש לי 1gb Transcend 667 cl5 אני לא יודע איפה אפשר לקנות עוד סטיק כזה בחנות שקניתי אין להם יותר. עכשיו חשבתי אולי במקום להמר ולקנות סטיק של ג'גה אני אקנה שני סטיקים של ג'גה שיעבדו בדואל צ'אנל ואני אקבל 3 gb השאלה האם הסטיק הבודד לא ייפגע בביצועים?

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  2. Started by bagetrek,

שלום לכולם אני כבר זמן מה מחפש לוח לסוקט 1156 הבנתי שקשה עד כמעט נדיר למצוא בארץ אני מחפש לוח כמו P7P55D וכאלה במצב מצויין שלא עברו התעללות במחיר הגיוני. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 3.9k צפיות
  3. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

טוב, אז אח שלי החליט שלא טוב לו עם הסלרון החמוד והישן שלי (2.1 ג'יגה) אז החלטתי להחליף לו אותו. כיוון שיש לי כמה חלקים שאני לא ממש צריך (פירוט בהמשך) אז החלטתי להסיר גם אותם בלי חשש מהמחשב ולבצע איזה החלפה קטנה עם מישהו שאני מכיר. עכשיו, המעבד החדש צריך להיות פנטיום 4 עם באס של 533 מגה הרץ, הדבר החשוב הוא שאיזה מהירות אני יכול לקבל במקום החלקים הבאים: מעבד סלרון 2.1 כרטיס קול הרקולס GTXP 6.1 (כולל הראק כמובן) וכונן DVD של אסוס X12 בדיקה מהירה שלי העלתה שהחלקים שווים כחדשים 1300 ש"ח, הם במצב מצויין (רק קצת אבק, לא נורא) ועובדים כמו שצריך, אז מה דעתכם? איזה מעבד אני יכול לקבל במקומם בלי להוסיף כסף? תודה וסוף שבוע נעים. נ.ב. המלצה שלי, אל תשימו סלרון על SQ800, זה …

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

DDR2 יצא כבר לשוק לא?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Gold shark,

שלום בירצוני לרכוש את המעבד "pentium extreme edition" והשאלה שלי היא כזו העם אני זקוק ללוח אם חדש הוא שאני יכול להישאר עם הלוח אם שלי? חשוב לציין בירשותי לוח אם עם תושבת 478 ולא 775

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  6. Started by Gnome,

חבר שלי מתישהו קונה מחשב חדש והוא רוצה לדעת האם הוא יכול לשים זיכרון SDRAM שיש לו ביחד עם ה DDR שיהיו לו. האם זה אפשרי?

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  7. Started by MoRtZkInG,

תראו את זה, זה לא נורמאלי.... אין לי מושג מה לעשות. זה מעבד AMD-K6-2 450MHZ ללוח (החרא עם ערכת שבבים SIS 530), יש חיישן שמראה בביוס בין 55 בIDLE ל65 בLOAD וזה נראה לי גבוהה מידי, אבל למה כאן זה מראה ככה: המאוררים מסתובבים כמובן, הם לא ב0RPM מן הסתם. ומה אתם אומרים על המתחים?

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  8. אז כמה דברים... המפרט שלי הוא AMD 4600 ושני זיכרונות של 1 ג"ב 800MHZ של סמסונג ולוח של ASUS M2N-E אני עובד על מערכת הפעלה ויסטה 32 ביט. אני עובד בעיקר בניקון NX וב PS CS3 לעיבוד תמונות. העניין הוא שהמחשב לא "סוחב"... חשבתי להחליף חזרה לXP הישן והטוב ולהוסיף עוד 2 ג"ב של סמסונג. 1.האם כדאי לי "לזרוק" את הזכרונות ולרכוש 4 ג"ב של מושקין? 2.האם כדאי לשדרג לויסטה 64 ביט על מנת לנצל את כל הארבע ג"ב או שמא לחזור לXP הישנה והטובה? 3.האם יש אלטרנטיבות לשידרוג המחשב עד 1000 ש"ח? בברכה, אורי

• 9 תגובות
    • 859 צפיות
  9. Started by sgsg,

עכשיו, כשגם AMD עברה ל DDR II וזמנם של זכרונות DDR I במחירים נורמלים הולך ואוזל החלטתי לשדרג ולהוסיף עוד ג'יגה. השאלה, אילו זכרונות אני צריך לקנות (של איזו חברה+דגם?) כדי שלא יהיו לי בעיות עם הזכרונות הקיימים. כרגע יש לי WINBOND 2X256MB PC2700. אוורסט מציגה את הדגם הזה: 32MX64U-33B. בגוגל אמנם אין אזכור כמעט לזכרונות האלה, אבל אני זוכר שבדקתי באתר של ווינבונד אחרי שקניתי את המחשב והדגם התאים. התיזמונים לא כל כך משנים וגם לא DUAL CHANNEL, העיקר שתהיה תאימות בין הישן לחדש. יש לי מקום רק לעוד סטיק אחד. תודה

• 10 תגובות
    • 714 צפיות
  10. אני קונה מחשב חדש ויש לי כונן WD 80 GB 8MB cache ATA. האם בלוחות החדשים אפשר לחבר אוותו? אם לא, יש איזה מתאם?

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  11. שלום חג שמח ושנה טוב!! יש לי את הלוח הנ"ל http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3137&dl=1#sp ואת הזכרונות הנ"ל http://www.gskill.com/products.php?index=204 משום מה הזכרונות לא עובדים על התדר שהם צריכים 1066 ניסיתי לשנות בביוס את המחלק אבל אני רואה שזה עדיין לא עזר מה צריך לעשות כדי לשנות את התדר? הבנתי שDDR2 לא תומך בXMP ולכן לא נגעתי בו... מצורפות תמונות של CPUZ ושל הביוס תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  12. Started by EviL.Dexter,

השאלה שלי.. לאיזה מעבד פנטיום 4 אינטל משתווה המעבד הזה: AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU תודה לעוזר

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. הפכתי את העולם ולא מצאתי.

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  14. Started by Jesper,

מה ההבדל בין ASUS M2N ל-M2N-E? ראיתי של-E יש עוד כמה פיצ'רים ולא הצלחתי להבין בדיוק מהם. מהם והאם נראה לכם שלשימושים ביתיים רגילים ומשחקים אני אצטרך אותם הוא שאני סתם לא אשתמש בהם?

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  15. Started by FlameThrow,

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3190 OCZ 2048MB 667 ב 382 ש"ח

• 9 תגובות
    • 648 צפיות
  16. התפרסמו הודעות שונות ברשת על כך שב-16 ביוני תהיה הוזלה דרסטית של מעבדי אינטל . השאלה היא : כמה מתוך ההוזלה הזאת תגיע באמת בסופו של דבר ללקוח הסופי בישראל (שהיא מדינה שנישלטת על ידי יבואנים ושאין בה תחרות אמיתית ) ומתי זה יקרה גם כאן , על סמך ניסיון העבר ? במילים אחרות האם כדאי להמתין בקנייה עד ה-16 ליוני , או שמדובר בהוזלה זניחה של כמה עשרות שקלים בסך הכול ,שלא מצדיקים שום עיכוב נוסף?

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  17. Started by avraham711,

שלום, הייתי רוצה לקבל חוות דעת על הזכרונות האלה:2 כאלה : http://www.tms.co.il/product/103921 כזה : http://www.tms.co.il/product/11866אשמח להסבר עליהם שניהם מתאימים ללוח אם שאלה נוספת והכי חשובה נאמר לי שהHYPER X עובד במתח לא טוב ולכן לא כדאי לקנות אותו האם זה נכון ובאמת יש איתו בעיות מסוימות? ודבר נוסף הייתי רוצה לקבל חוות דעת על הלוח אם הבא: Gigabyte GA-Z77-DS3H לא יבוצע מערך כרטיסים אך יבוצע OC למעבד (3570K) Gigabyte GA-Z77-DS3H אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  18. אהלן, אני משתמש במערכת Sempron 2600+ עם צ'יפ אחד של DDR400 512mb cl2.5 של V-Data. רציתי לדעת אם תוספת של סטיק 512MB תהווה בשבילי שיפור משמעותי (הרבה פעמים אני נאלץ "לפנות זיכרון" בעזרת תוכנה מיוחדת). אם כן, האם חובה עליי לקנות cl2.5, או שאפשר להסתפק ביותר/פחות? ראיתי זכרונות של קינגסטון ב-400 לעומת של G.Skill בהצעה אטרקטיבית ב-180, Cl2.5. האם ההבדל באמת כזה משמעותי? מה היייתם מציעים לי לקנות? תודה מראש, אסף.

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  19. האם DD3 יהיה הבדל פיזי נגיד בחיבור עצמו או שזה רק הבדל בבאס. אינטל אמרה שהערכה החדשה תתמוך ב במעבדי ריבוי ליבות אז מה אלה של עכשיו לא תומוכות? או שהכוונה למעבדי מרובעי ליבה? והאם יש עוד חברה של שבבים שהודעיה על שבבים שיתמכו ב 4 ליבות בטווח הקרוב. ואם ההבדל היחידי בין DDR3 לבין DDR2 זה רק בבאס אז עם אוברקלוק פשוט יחסית אפשר להגדיל את הבאס כן?

20. Started by Shlomi XD,

מוכרים? שווה לקנות? לא למטרות OC

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  21. Started by Pure-Gold,

שלום, אני מחפש לוח אם טוב לשני מעבדים. האופציות הן: Dual Optron 64 Dual Optron 64 x2 ( כפול ליבה ) Dual Athlon x2 ( כפול ליבה ) Dual Xeon 64 Dual Pentum D ( אם קיים בכלל לא אם דואלי למעבדים אלו ) אשמח לקבל קישור ללוחות. תודה.

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  22. Started by ben060,

יש לי כמה התלבטויות בין לוחות אם שונים צרכים: לפחות 5-6 יציאות usb תמיכה בכרטיסי pci ex רצוי כרטיס קול טוב מובנה. זכרונות שיעבדו בדואל צאנל שני סטיקים של גיגה ופשרויות להרחבה אני יצטרך כרטיס רשת יש לי שני מחשבים בבית וצריך אנטרנט בחיבור אלחוי (לא יודע איך זה הולך)\ מה אתם מציעים הנה הדגמים שחשבתי: GA-965P-DS3 1100 P5W DH 1690 GA-965P-DS4 1200 P5B Deluxe 1400 GA-945P-S3 685 זה הטווח מחירים בין 700 ל 1300-1400 לא כל כך חשוב אוברקלוק אה ושחכתי לציין שהמעבד יתאים למעבדי הקונרו.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. האם הלוח אם DFI LANPARTY UT nF4-D מסוגל לתפקד עם זוג כרטיסי מסך במערך SLI? אני שואל את זה מכיוון שאני רואה שני חיבורי PCI-E על הלוח, אך לא מצוין שהלוח תומך בSLI. לעומת זאת, לגבי לוחות אחרים של DFI יקרים יותר בעלי שני חיבורי PCI-E מצוין שהם כן תומכים בSLI. קישור: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3602&catcode=172 תודה מראש

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  24. Started by Respect,

היי אני רוצהלקנות מעבד בעיקר למשחקים למחשב חדש אני מכון להשקיע עד 2000 שקל אשמח לקבל הצעות/לינקים/ביצועיים. תודה

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. יש דבר כזה? אם כן אפשר שם?

• 1 תגובה
    • 478 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.