מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
מה עדיף xeon X5345 עם ddr2 8GB ,או לחכות לwildfire עם ddr3 8GB . מחפש מהירות עבודה לסימולציות אלקטרומגנטיות תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר/הרכיב את הלוח הנ"ל אני מעוניין בו לHTPC עם ANTEC FUSION http://www.gigabyte.co.nz/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2691
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
כפי שכבר הזכרתי הe4400 כנראה הולך להיות המעבד שאקנה בעוד כ3 שבועות.. הוא מצויין בכל התחומים אך יש לו חולשה קטנה דווקא במשחקים (לעומת הe6320 שבשאר הדברים כמעט משתווה לו). (החולשה נעוצה כנראה בכך שחסרים לו 2mb cache) השאלה שלי היא האם בעזרת oc קליל עם קירור הסטוק אפשר לתקן את הבעיה ולהשוות את ביצועיו אל הe6320? (לוח האם יהיה כנראה ABIT IB9)
-
- 10 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היי , יש לי את ה-- ASUS TERMINATOR C3 ויש לי המון תופעות לוואי קודם כל המערכת מאוד אבל מאוד איטית נתקעת... כתבתי מכתב לאסוס אך הם לא מודים בתופעות האם מישהו מכם נתקל בתופעה כזאת ? אני באופן אישי בדקתי 4 מערכות וכולן בעייתיות
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום, אני בטוח שהשאלה הזו כבר נשאלה (ואולי לא פעם), אבל עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהו שיענה באופן מלא. אז איך בעצם אני יכול להעריך ביצועים של מחשב? בינתיים לפחות בתחום המעבד... פעם הכל היה הרבה יותר פשוט. היה דגםת היה מהירות שעון והיה CACHE. היום עם כל הדגמים והליבות והמה לא, אני מבולבל לגמרי. אני צריך לקנות מהר (בעוד יום יומיים), מחשב בפחות מ1000 ש"ח. הנה לדוגמא התוצאה הראשונה בזאפ: http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=ATOM-1&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=84&aff=Zap〈=he מארז MIDI ATX איכותי ביותר עם 2 חיבורי USB קידמיים לוח אם Intel® Desktop Board D945GCLF מעבד Intel® Atom™ Processor D410 (1.66 GHz, 800 MHz FSB) זיכרון 1GB DDR2 800MHz כרטיס מסך Intel® Graphics Me…
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ובדקתי כל מיני הצעות למפרטים קיבלתי הצעה פה בפורום שכללה את הלוח אם הזה: MSI P67S-C43 B3 P67 Chipset ומשיחה עם אחת החנויות הם הציעו לי מפרט שיותר יתאים לי לטענתם עם הלוח אם הזה Biostar H67MH for socket 1155 Sata 3 VGA/DVI/HDMI רציתי לדעת מה ההבדלים ועד כמה ההבדל ביניהם גדול תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לוח אם טוב ופשוט שאוכל לבצע איתו אוברקלוק ולהגיע עד 3GHZ+.. עם הלוח שיש לי כרגע הצלחתי להגיע עד 2.41GHZ. המפרט שלי זה: intel core 2 duo e6320 1.86GHZ @ 2.41GHZ asus p5g41c-m lx seasonic 430WAT msi ati hd4670 512MB מחיר עד 300+-.
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
???
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
היי, שלום לכולם.... יש לי שאלה....אני מתכוון לרכוש מחשב חדש לשימוש כללי (כולל משחקים), רצוי שיהיה מחשב חזק. יש לי גם צורך, בגלל העבודה להריץ שרתים ותחנות עבודה וירטואליות, אני הולך להישתמש בHyper - V של מייקרוסופט. אני מבקש עזרה בבחירת לוח אם מתאים שיתמוך בפונקציית ה-Virtualization Technology אני עדייך מתלבט בין אינטל ל-AMD. ה-HYPER -V חייב תמיכה ב-VT ברמת ה-BIOS בלוח אם (בדרך כלל יש אופציה כזאת בביוס שאפשר להפעיל או לכבות) בנוגע למעבד אין אם זה כל בעיה, כל מעבד חדש גם אינטל וגם AMD תומכים בטכנולוגיה זו. ניסיתי לפנות למומחים בפורום GIGABYTE ולא קיבלתי תשובות מספקות מספיק. הלוח אם הנוכחי שלי EP43-UD3L של GIGABYTE אמור לתמוך באופציה הזאת (אבל אין אותה בביוס, גם אחרי …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כותרת.. כרגע יש לי amd 3800 לא דואל אני רוצה להחליף ל6000 dc משתלם?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי את ה-4670 וההתעניינות שלי היא עניין של סקרנות בשלב זה. לפי אינטל: http://ark.intel.com/compare/80817,80810 יש הבדלים קלים במהירות ובטכנולוגיות ומבחינת המחיר, הבדל של בערך 100 ש"ח. האם ה-4690 יוצר הבדל של פריימים בודדים במשחקים ובשאר החישובים, או האם ההשקעה בו מתורגמת לתפוקה משמעותית בעבודת המחשב? תודה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אז זהו, החלטתי שהAMD שלי מתחמם יותר מדי, יותר מדי בעיות תאימות, וזה כבר 4 שנים שאני איתם!, הגיעה הזמן לחזור לתת לאינטל את הצ'אנס, אבל צריך קצת עזרה ממכם אנשים, אני הולך לקנות לוח אם + זיכרונות + מעבד, ופתאום אני רואה כמה דברים שלא מבין מי שמכיר רק את הnforce,via,sis,וכול AMD למינהם. אז מה ההבדל בין 865PE לבין 845PE?? איזה מהלוחות אתם ממליצים שיהיה טוב לOC ועם הפיצ'רים הכי חדשים (וכמובן יציבות במקום הראשון) ? איזה סוגי זיכרונות? תודה, כפיר. kfir@jesta.co.il
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
כי בביוס הטמפ' קבועה על 85 מעלות וזה לא הגיוני (SK-7) ו-2 מאוררי 120 של אנרמקס.
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
-
השאלה היא כזאת אם אני מוסיף שני סטיקים של 256מגה של 400 MHZ DUAL CHANNEL DDR אז בפעועל זה יהיה 512 או 256 עם באס של 800 MHZ
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
ערב טוב, התוכלו להראות לי איך ניראה מאורר מקורי של AMD למעבד +3200 64 BIT שמגיע בקופסת BOX? תודה מראש. סליחה על כפילות התרדים. בטעות שלחתי במפרטים.
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
זה בעיקרון מה שחשוב לי שיהיה. לגבי הבנייה שלו והביוס הבנתי שהוא צריך שידרוג. האם הביוס שודרג כבר? או שעדיין לא? יש המלצות ללוחות אם אחרים בטווח המחירים שלו?
-
- 10 תגובות
- 552 צפיות
-
-
BAD AXE 2 ב 850 ש"ח, שווה? (210.50$) וגם E6600 ב 1040 ש"ח, שווה? (259$) חישבתי לפי הדולר של היום.. 4.0158 מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם הציעו לי את הלוח EPOX 8K5A מישהו מכיר ? איך הוא ? מחפש תשובה גם ממי שיש לו אותו בתודה מראש טל
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
1) איך מעדכנים ביוס ללוח אם P5GC-MX/1333, בדקתי באתר של ASUS לא מצאתי (לוח אם של ASUS) 2) איפה בביוס נצאים המחלקות של הזיכרונות (אני רוצה לשנות למחלק של 1:1) 3) ואני רוצה לדעת המתח של הספק כדי שיספק יותר כח כדי לעשות OC טוב יותר? תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
כמה סוגים של מעבדים יש?ומה ההבדל בינהם בערך? ומה זאת אומרת מעבד עם ליבה כזאת...זה לא לכל מעבד יש ליבה מהסוג שלו ורק למעבד הזה יש אותה? אחרת מה מבדיל בין שני מעבדים עם אותה ליבה?
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
חשוב גם מקום ל GEFORCE 970 GTX שלי כמובן אשמח להמלצה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הזמנתי 2 סטיקים של Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory והרגע שמתי לב שיש סטיק אחד של Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50D) Memory - Memory Chip : TMD7608F8E50D ביותר זול. בסטיקים שאני הזמנתי לא מצויין הMEMORY CHIP. האם כדי לי לקחת את הסטיק של ה-512?
-
- 9 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אני פאןבוי של אינטל ובניתי בהתחלה בכלל על e6600. אילוצי תקציב הורידו עכשיו ל-e4300 וגם זה בחריגה, לכן אני צריך לרדת עוד... amd למחשב למשחקים בתקציב 4-4.5k עם 8800gts 320mb יותר משתלם מאינטל, נכון? אז אנא הציעו מעבדי amd השווים בביצועים ל-e4300 ו-e4400 (בסטוק כמובן). כמו כן מהי ערכת השבבים המורדנית שלוקחים היום כאשר קונים מעבד amd?
-
- 8 תגובות
- 509 צפיות
-
-
עד שאני אחליף את כל המחשב הנוכחי אני רוצה לשדרג לג'יגה. נכון להיום יש לי 256X2=512 (PC3200 DDR SDRAM ואם אני לא טועה זה DUAL. השיפור אמור להיות משמעותי מאוד לפי דעתי. המערכת הנוכחית שלי היא: P4 3GHZ NORTHWOOD HT. לוח אם ABIT IC-7. מה כדאי - עוד שני סטיקים של 256 או אחד של 512? ואם לשדרג לאחד מהם אז לאיזה חברה? איזה CL? זכרון DUAL או רגיל? והאם זה משנה אם יש לי 512 שעובד ב-DUAL ו-512 שהוא רגיל? תודה למי שעוזר....
-
- 38 תגובות
- 2k צפיות
-