מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,820 דיונים בפורום זה
-
מתסבר שכמה חבר'ה בפורומים של nForceHQ לא בידיוק חושבים שהדרייברים של nVIDIA ל-nForce הם טובים כ"כ, ולפעמים גורעים טיפה מהקודמים. אז מה עשו? לקחו את החלקים הכי טובים מכל הדרייברים של nVIDIA ושילבו לחבילה אחת שלהם. למישהו יש מושג על זה? כאן יש את החבילה של המשתמש Morpheus1 שעד כמה שידוע לי היא האחרונה שיצאה.
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש ספק סבבה HEC 400W TRT ויש כ.מסך שמופיע בכותרת. ממה שראיתי יש אופציות רק ללוחות של ASROCK ל AMD ולאינטלץ זכרונות ברור לי . 2X1GB ב300 ש"ח. השאלה מה עדיף יותר הלוח הזה Asrock AM2NF3-VSTA http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=AM2NF3-VSTA עם 4200/4400 או הלוח הזה 4CoreDual-SATA2 http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=4CoreDual-SATA2 עם E2160/2180 אני לא יודע כמה אוברקלוק ניתן להשיג בלוחות האלה במילא... אודה מאוד לכל עזרה ולכל מי שמכיר את הלוחות האלה או משהו אחר שלא חשבתי עליו....
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הנ"ל וזיכרון 800MHZ (בחתימה למי שרוצה דגם), אבל על הקופסה של הלוח כתוב DDR2 667MHZ איך אני גורם לו לתמוך 800MHZ?
-
- 10 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אמרו לי שאם אני יעשה אוברקלוק למעבד e4300 אני יכל להגיע איתו ל e6700 האם זה נכון?? והאם המאוורר הזה מספיק לאוברקלוק?? ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 מחיר: ¤146 אחריות: שנה.
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
הקורסאיר מגיע עם CH-5 - לא הייתי הולך על הצ'יפ זה אלא אם אתה רוצה להתקע בסביבות 255MHz מעבר לזאת, מאיפה ההנחה שלקורסאיר תיזמונים נמוכים יותר ? סטוק, הקורסאיר מגיע עם 2-3-2-6 והמושקין 2-2-2-6, והמושקין הוא 17Mhz מהיר יותר מלכתחילה. אני לא יודע איפה יהיה הקורסאיר שלך ב217Mhz, אבל ככל הנראה לא הרבה יותר נמוך מ 2-3-3-7 אני אישית העדפתי לקחת את המושקין למערכת שלי
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
מה קורה חברה אני מעוניין לרכוש לוח אם טוב עם יכולות OC טובות קירור טוב ל ציפ סט FSB גבוה שיתמוך במעבדים החדשים ואני לא יודע מה כדאי עם P35 או X38 חשוב SLI וDDR2 עם OC גבוה או DDR3 מה עדיף ? תקציב באזור ה 1000 חשבתי על ה MAXIMUS FORMULA ASUS מה אתם אומרים תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
חברים אני בלי מעבד ואני לא יכול לעבוד מהבית, (מכרתי את המעבד שלי) אני רוצה לשאול על איזה מעבד אתם ממליצים לשימושי ALL AROUND ללוח של GIGABYTE X38. המערכת מים צריכה להגיע אלי מארה"ב שבוע הבא - אז אני רוצה גם מעבד ל OC אבל לא משהו אימתני שיגמור לי את המערכת אלא משהו בטווח ראוי שאפשר להגיע עם מערכת קירור מים טובה מאוד. אני כן הולך לעשות OC אבל לא במתחים וטמפ קיצוניות,אלא בגבול סימפטי. מצד אחד אתם אומרים ש Q6700 הוא טוב ל OC אני רוצה לדעת שסה"כ שורה תחתונה אני אקבל מקסימום ביצועים. לדוגמא אם אני אקנה את ה Q6700 אני יוכל לעבוד 24/7 ב 4GHZ בשקט עם המערכת קירור שלי (400*10) לעומת זאת הבנתי שה 9450 מוגבל עד 450~ ואז נניח אני אלך על FSB בערך של 430 *8 אני אקבל 3400 השאלה אם סה"כ…
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום הייתי בודק את טמפ' המעבד עם התוכנה המצורפת שקיבלתי עם הלוח אם. על פי easy tune הטמפ' עומדת סביב ה40 מעלות. התקנתי את התוכנות OCCT , pc wizard 2008 , CPUID ובשלושת התוכנות הנ"ל הטמפ עומדת בין 55-60..
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות מחשב חדש לצורכי משחקים בהגדרות גבוהות. המעבד אותו אני קונה הוא 2500 של אינטל. הלוח אם הוא : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3765#sp שבו יש תמיכה לזכרונות במהירות גבוהה. רציתי לדעת, האם כדאי לי להשקיע על זיכרונות במהירות 1600 במקום 1333 ? עד כמה זה ישפר את הביצועים? מה הזיכרונות המומלצים ? G.SKIL? KINGSTON תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
האם ה-P4P800 DLX מגיע עם תוכנה למדידת טמפרטורות? זה כמו למשל שללוחות של אינטל יש את ה-Intel Active Monitor. האם ללוח של ASUS יש משהו כזה?
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
במהלך שיטוטי באינטרנט מצאתי ביקורת וידאו על הלוח הזה. מישו מכיר את הדגם או שזה דגם חדש? הנה קישור לביקורת: http://www.3dgameman.com/vr/coolerguys/mobilemaxx_hd_rack/video_review.html
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח P5Q DELUXE של אסוס כמובן וצורב פיוניר 215D שמחובר דרך SATA, ומשום מה הביוס רושם לי שלא מחובר שם כלום. יש לי ויסטה ULTIMATE 64BIT. למישהו יש רעיון למה זה כך?
-
- 9 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אם זה 266 אז זה בעצם 133Mhz X 2 ? (בגלל ה-DDR? לא?) ואז מספיק זכרון ולוח אם של 266? (בהנחה שאני לא מעוניין בשידרוגים בעתיד) ואם זה 333 אז איך זה מתחלק ל-2? מישהו מוכן להסביר לי?
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום. יש לי לוח אם ASUS P7P55-M כמהכ גיגה הלוח אם הזה יכול לקבל בסלוט אחד? אני ניסיתי 4 גיגה בסלוט אחד והיתה בעיה. יש סלוטים כחולים ושחורים מה ההבדל בינהם?
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
שלום, בפורום מפרטי מחשב הציעו לי להרכיב במפרט מעבד E7200 מהגרסה החדשה. אבל לדאבוני המעבד אינו נמצא בסקאי ולא בTMS.ממה שהבנתי המעבד עולה כיום 650 ש"ח. היכן ניתן למצוא אותו ? והאם הוא יותר טוב מהE6550 ? בתודה,ניב
-
- 7 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני מתכנן בזמן הקרוב להחליף את המחשב שלי, ובגלל שבמפרט הכל בעצם מתבסס על המעבד רציתי לשאול אם אמור לצאת בקרוב מעבד חדש ששווה לחכות לו ואם לא איזה מעבד מומלץ כיום לקנות? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
אמרו ל ישזה קשור למהירות ולקצב נתונים . עכשיו קצב נתונים זה DDR לא ? והזכרונות שיש לי במחשב זה 2gb Mushkin ומה שאני רוצה להוסיף זה עוד שני זכרונות של twinMos כל אחד 512MB במהירות DDR אז אפש רלחבר אותם או לא ?
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
מה עדיף? לבי מיטב הבנתי DDR3 הוא מצוין לאוברקלוקינג אבל הם יקרים בטירוף ללא הצדקה.. שווה לי לקנות לוח DDR 2 נגיד אסוס סטרייקר עם 4 ג'יגה זכרון Kingston KHX 1066 ב1100 ש"ח? (רק הזכרונות) ואיך סדרת 9 של אינטל לאוברקלוק שווה? ראיתי את הQ9300 ב1500 ש"ח...
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
היי איזה דגם מומלץ יותר ? HyperX Impact 8GB DDR4 2666Mhz CL15 SODIMM Vs G.Skill Ripjaws 8GB 2666MHz DDR4 CL18 ואם אפשר הסבר לגבי הCL ? יש מקומות שאומרים שלא תמיד זה משפיע על איכות הכרטיס.
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות את המעבד ורציתי לדעת אם הקירור סטוק שלו הוא שקט ואם הוא מספיק טוב? אני גם רוצה להתאים לוח אם. לא צריך אוברקלוק או דברים כאלה. ה- 720 של ג'יגהביט יספיק?
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
האם אפשר לשים כרטיס pcie x1 בחיבור pcie x16??? או שזה רק לכרטיסי מסך??
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה מחשב אינטל 3GHZ דואל קור עכשיו שמעתי שיצא מעבד חדש DOU או משהו כזה עשיתי טעות שקניתי? הייתי צריך לחכות?
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
ראיתי שלאחרונה ישנם לוחות אם מבוססי צ'יפסט של אינטל (כדוגמת GA-965P-DS4 של Gigabyte) שיש בהם 2 PCI-E. אני מניח שללוח אין תמיכה בSLI או CrossFire, אז בשביל מה שניים?
-
- 7 תגובות
- 679 צפיות
-
-
היום היתי בחנות מחשבים ושאלתי על מעבדי AMD המוכר אמר לי שיש אנשים שהתלוננו בפניו כי יש תוכנות מסוימות (גרפיות וחישביות) שלא עובדות על מעבדי AMD 1. האם שמעתם על בעיה כזו? 2. ובאיזה תוכנות מדובר ? בתודה מראש קובי
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני עוד מעט קונה מחשב חדש ואני קצת לא מעודכן. איזה חברה היום מובילה בתחום לוחום האם? מדובר על לוחות-אם למעבדי amd athlon סוקט 939.
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-