מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
אלא שתי הלוחות 1. http://skypc.co.il/pl_product~39213~10~0.htm 2. http://skypc.co.il/pl_product~31100~10~0.htm אני מרכיב על זה כרגע E6600 ובעתיד PENRYN , קצת OC וזכרונות 2GBX2 Cruscial Ballistics 1066 איזה לוח עדיף מבחינת ביצועים ? או האם יש הצעה יותר טובה מהלוחות הללו בסביבות התקציב הנ"ל תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
במפרטים מצוין לקנות מעבדים מסוג פאלרמו. בקטלוגים ברשת כתוב לדוגמא: (Sempron 3000+ (S-754 האם זה פאלרמו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
-
אוקיי, המעבד שלי עבר OC ל3.2, אבל התוכנה כותבת שהוא נמצא על 2.0. אני חושב שמדובר במשהו שקשור לצריכת חשמל, האם יש דרך לבטל את זה?
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
P5QPRO http://tms.co.il/product/5648 P5Q http://tms.co.il/product/5647 מפרט כללי http://tms.co.il/preview/spec/kmbcqvj8 אכן מיועד OC, אחד אמר לי שה PRO עדיף...(CF , Raid קירור יותר טוב ומייצבי מתח) אני מעוניין לשמוע גם מומחים בנושא והאם הוא תומך ב DDR3 ?
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום. יש לי שאלה אליכם. יש לי לוח אם ישן יחסית(קניתי בתחילת 2004) שהמהירות המקסימלית שלו היא 266MHZ ואמרו לי שרק זיכרון שמהירותו מגיע עד 266MHZ או פחות ולא יותר יוכל לעבוד אצלי, וחלק אמרו לי שאם אני נגיד יקנה זיכרון של 333MHZ או יותר, אז הזיכרון יעבוד במהירות 266MHZ עדיין , כלומר הוא יוריד את מהירותו נגיד מ-333MHZ ל266MHZ. רציתי לשאול מה נכון מבין השניים ובכלל אם המהירות 266MHZ נחשבת סבירה כיום שמסוגלת לסחוב משחקים חדשים כמו למשל AGE OF EMPIRES 3, BLACK AND WHITE 2 ועוד. תודה לכם על העזרה, להתראות.
-
- 13 תגובות
- 693 צפיות
-
-
האם יש הבדלים רבים בין שני המעבדים? שניהם בסוקט 754 דרך אגב.. ה2800 זה BOX ה3000 רגיל ההבדלים זה 100 ש"ח BOX-זה אומר שבא עם זה תוספות ותוכנות לא?
-
- 11 תגובות
- 693 צפיות
-
-
סליחה על הבורות , אבל מה ההבדל בין Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe OEM E6750T לבין Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX E6750B
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יכול להיות גם Twin2X512-6400C4 מצאתי בארה"ב ב250$ בחנות.
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני משדרג את המחשב שלי וחסר לי רק לוח אם... התקציב בשבילו הוא 800-1000 ש"ח. אשמח להמלצה ללוח אם מתאים במסגרת התקציב, רצוי שיתמוך ב-DDRIII, אבל זה לא חובה, אם הלוח אם הזה הוא לא מספיק טוב או מומלץ. זה החלקים שאני עומד לקנות: מעבד E6600 זיכרון 2 GIGA כרטיס מסך 8800GTS 320MB ללוח אם צריכה להיות תמיכה גם בשני דיסקים קשיחים, אחד SATA ואחד SATAII. תודה לעוזרים מראש
-
- 10 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד 3000+ 64bit ולוח אם של GIGABYTE K8N-ULTRA ו-WINDOWS XP SP2 מזהה שהוא רץ רק על 1800MHZ הוא אמור לרוץ על 2000MHZ מה אתם חושבים הבעיה ואיך אני אמור לפתור אותה ?
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ויש לי 2 בחירות: מעבד של INTEL מעבד של AMD אני לא יודע מה עדיף לקנות,מה יעמוד יותר זמן ומה יותר טוב למשקים(המחשב למשחקים) אם אפשר שכל אחד ירשום מה הוא מעדיף+סיבה בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
מה יותר עדיף בסטוק מי מגיע יותר רחוק עם OC? (סתם לידע כללי כדי להיות מעודכן בשוק ה HIGH-END במעבדים) תודה
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום, רכשתי זכרון 512mb ddr 400mhz 2.5CL, וקיבלתי זכרון שכאשר אני בודק אותו בeverest אני מקבל שהוא עובד על CL 3 @200mhz (ועל CL נמוך יותר בתדרים נמוכים יותר, אבל הזכרון שלי עובד על 200mhz כרגע למיטב הבנתי) זה כבר אחרי שהחזרתי לחנות סטיק שמכרו לי שלא היה מה שהזמנתי (קניתי דרך האינטרנט אז כל ההחלפה היתה בדואר רשום, לא יכלתי לראות מה נותנים לי. אגב, מותר לרשום פה את שם החנות כדי שאחרים לא יקנו שם ויתאכזבו?) הייתי רוצה לקבל אישור מכם שמה שקניתי לא נחשב ל 512mb ddr 400mhz cl 2.5 , ואז או לבטל את העסקה, או להחליט שזה לא כזה משנה לי ולוותר על המאמץ. אני לא בבית כרגע אז אני לא יכול לספק נתונים מאוורסט, אבל אם חסר משהו אז אוכל להוסיף מאוחר יותר. אז השאלה שלי היא האם אני ארגיש בהבד…
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום, פירקתי היום מחשב ישן שיש לי בבית, ומצאתי בפנים שני כרטיסי זיכרון פנימי מסוג Kingstone, 512MB, וכרטיס אחד DDR2 2GB. החלטתי להוסיף את הזיכרון למחשבים קיימים בבית, וכאן עולה השאלה: לי במחשב יש שני כרטיסים של 1GB כל אחד מסוג Kingstone, האם אפשר פשוט להוסיף את הכרטיס של ה 2GB ללוח אם? כמו כן אני רוצה להוסיף את שני הכרטיסים של ה 512MB לשני מחשבים נוספים שיש לי בבית, אחד לכל אחד. גם במקרה זה, פשוט להוסיף את הכרטיסים ללוח אם, סתם ככה? אין בעיה עם כך שמספר הכרטיסים יהיה אי זוגי? (פעם אמרו לי שבנוגע לזיכרון פנימי, צריך שהכרטיסים ילכו בזוגות..). תודה רבה על כל עזרה!
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
במקביל לשינויים משמעותיים במערך ההנדסה של חברת הענק - אנו מקבלים עדויות עבור שינוי מראה נוסף במראה מעבדי ה-Core העתידיים עם תוספת של המותג Evo לכתבה
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
היי יש לי את הלוח Gigabyte k8ns Nforce3 250 רציתי לדעת איזה קובץ אני צריך להוריד מבין הבאים כדי לעדכן את הביוס לגרסה הכי טובה ויציבה שיש...: http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/BIOS/BIOS_GA-K8NS.htm כמו כן האם הלוח שלי תומך ב Q-flash? כי זאת נראית לי הדרך הכי פשוטה ובטוחה לעדכן את הביוס... תודה
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
-
אתמול ניסיתי לעדכן את הביוס בעזרת התוכנה FlashMenu לגרסא האחרונה שלהם אבל אחרי כמה דקות הווינדוס לא הגיב כבר אז לא הייתה לי שום אפשרות אחרת חוץ מלכבות את המחשב ידנית אחרי שניסיתי להדליק הופיעה לי הודעת שגיאה של הביוס והמחשב לא עלה.. אבל מזה לא התרגשתי כ"כ כי ידעתי שיש אפשרות של להתחל את הביוס עכשיו פה מתחילה הבעיה.. שאני לא זוכר באיזה פינים הביוס היה בהתחלה כי בהתחלה החלפתי ל-2 פינים האחרים (הימניים לפי דעתי) ואז החזרתי לשמאליים אם אני זוכר והמחשב לא נדלק בכלל ואז ניסיתי להפעיל על 2 הפינים הימניים והמחשב נדלק אבל לא הופיע שום דבר על המסך ולא היה את הביפ הזה שיש בהתחלה אז פתחתי את החוברת של הלוח אם וזה ממש לא היה מובן... בתמונה אחת הפינים 1-2-3 מופיעים מימין לשמאל ובתמונה …
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי תלוח הזה Motherboard Name Asus A7N8X-E Deluxe (5 PCI, 1 AGP Pro, 1 WiFi, 3 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN אני רוצה לקנות כונן קשיח של 500GB עכשיו הבעיה שכול ה500GB הם SATA2 (יש גם 1 אולי במקרה ?) עכשיו השאלה שלי עם אני קונה כונן קשיח SATA2 האים הוא יתאים לי ללוח שתומך ב1 עכשיו יש לי במחשב כונן קשיח 80GB אבל SATA 1 מה אתם אומרים ? ואני מתכנן לקנות גם תכרטיס קול הזה M-AUDIO REVOLUTION 5.1 מה אתם אומרים יתאים ללוח נכון ?
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אהלן, יש לי את הזכרונות שבחתימה, חשבתי לשדרגם ל: http://www.skypc.co.il/sg_product~F2-6400CL4D-2GBPK~15~0.htm מה אתם אומרים? שווה? אני ירגיש הבדל כלשהו או שהזכרונות שיש לי הם מספיקים ומספקים? הזכרונות הנ"ל, גם טובים יותר בתיזמונים וגם במהירות... המחשב בעיקר משמש למשחקים, מוזיקה, אינטרנט ופה ושם עריכה של סרטים...
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
(אני צריך להוריד כמה כסף שאפשר כי פתאום גיליתי שאני צריך לקנות גם מקלדת ורמקולים - זו כבר בז' והם עושים 'בזזזזזזז' מעצבן כשמחברים אותם לחשמל) אני צריך שתגידו לי אם זה לוח אם טוב או לא.. המפרט: Intel E6750 ASUS EN8800GTS 320MB Corsair 2GB DDR2 667 CL5 (VS2GBKIT667D2) WD1600JS Raidmax Sagitta (אני יכול להכניס למארז הזה 8800GTS נכון?) LiteOn LH-20A1P Enermax Liberty 400W
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
ABIT AV8-3RD EYE 939 או ה (av8(S-939 של abit ומה ההבדלים?
-
- 14 תגובות
- 693 צפיות
-
-
הקורסאיר מגיע עם CH-5 - לא הייתי הולך על הצ'יפ זה אלא אם אתה רוצה להתקע בסביבות 255MHz מעבר לזאת, מאיפה ההנחה שלקורסאיר תיזמונים נמוכים יותר ? סטוק, הקורסאיר מגיע עם 2-3-2-6 והמושקין 2-2-2-6, והמושקין הוא 17Mhz מהיר יותר מלכתחילה. אני לא יודע איפה יהיה הקורסאיר שלך ב217Mhz, אבל ככל הנראה לא הרבה יותר נמוך מ 2-3-3-7 אני אישית העדפתי לקחת את המושקין למערכת שלי
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכם, לאחר התלבטויות רבות רכשתי את הלוח הנ"ל. למרות התקנה יחסית מאתגרת כולל אתחול עם מעבד ישן ועדכון BIOS למעבדים החדשים וכיו"ב ... אני די מרוצה מהלוח (המפרט המלא בצד). ישנה בעיה שקצת מטרידה - ה NB מגיע לטמפרטורה של 50 מעלות ללא מאמץ למרות שעל פי הביקורות שקראתי פתרון הקרור של DFI אמור להיות טוב. הטמפרטורה נורמאלית ל NB? חשוב לציין שלא התקנתי את הקירור הייחודי של DFI בגלל טענות בפורומים ברשת שהוא גורם לחימום לעתים ולא לקירור. אם למישהו יש נסיון עם הלוח אשמח לשמוע כל המלצה, גם לגבי אפשרויות ה BIOS. תודה,
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-