מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
-
-
נגיד אצל GIGABYTE זה DS3 לעומת DS3R ולעומת S3, וכו'. ואצל ASUS בכלל זה מבולגן לי ואין לי מושג מה הולך שם. מישהו יודע ויכול לעזור, בבקשה?
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות לוח אם חדש חשבתי על ASROCK Z97 EXTREME9 אולי אתם יודעים מאיפה אפשר לקנות אותו בארץ באזור הדרום כי בדקתי באייבורי וKSP ואין ואולי יש לכם לוח אחר להציע תודה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש הבדל משמעותי בתיזמון בניהם בביצועים של מישחקים בלבד? רוני
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים, אני שוקל לקנות מחשב חדש ורציתי לדעת מספר דברים לגבי הלוח אם: 1. האם חברת ASRock מומלצת? (לא מכיר אותם) 2. האם יש חשיבות לתמיכת הלוח בזיכרון 1600MHz וצפונה? (ראיתי שכשכתוב נניח 3000MHz אז מדובר על OC) כרגע אני מתכוון לקנות זיכרון 1600MHz אבל אולי כחשיבה לעתיד..? 3. טוב השאלה הזאת כבר קונקרטית לגבי לוח ספציפי http://www.asrock.com/mb/Intel/Z97M%20Pro4/?cat=Specifications האם הלוח מומלץ? הצעות, הארות, הערות וכו' תתקבלנה בברכה. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
או שהמתכנתים של HL2 נפלו על הראש?!?! (או אולי הבאנצ'מארקרים של gamespot?) http://hardware.gamespot.com/Story-ST-x-1240-x-x-x&body_pagenum=7 ההנחה שלי היא שהכרטיסי ה-2GB הן מדגם פחות מהיר מה-1GB. אולי 500MHZ מול 533MHZ או משהו כזה? אם אני מפספס משהו, תגידו לי. ולמה לעזאזל לא מפרטים יותר , במקום רק לכתוב את כמות הראם וסינגל \ דואל צ'אנל? ומה קרה לשמות של החברות? (ATI מותר לכתוב, אבל A-DATA או SAMSUNG אסור?!?!)
-
- 7 תגובות
- 854 צפיות
-
-
האם הזיכרון amrican deta משהו כזה הוא גנרי או חברה מכובדת??
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
ניסינו עזר אוברקלוק של דור ה-Core ה-12 של אינטל עם פלטפורמת Raptor Lake החדשה והתפלאנו לראות שהתוצאות הן...משעממות למדילכתבה
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
- 2 followers
-
-
ואם כן, בכמה אחוזים... לטעמכם? ושאלת בונוס, האם בהתחשב בתשובות שווה להשקיע עוד כסף כדי לקנות זכרון brandname או שעדיף לחסוך?
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
הי יש לי את הלוח הזה עכשיו מה שמוזר זה שבביוס מוגדר FASTWRITE על ENABLED אבל שאני מריץ תוכנה כמו SANDRA\AIDA32 היא רושמת שזה על DISABLE בדקתי על הלוח של אחי והוא מראה לו את זה על ENABLE איך פותרים את זה? אני עובד עם הביוס F11
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
-
משום מה המעבד נורא חם במנוחה, המארז הוא של קומפיוקייס, יש מקדימה מאוורר 120ממ שמכניס אוויר, אחד 120 שמוציא אוויר מאחורה, המאוורר של המעבד מכניס דרך צינור אוויר, ומתחתיו יש מאוורר 80ממ שמוציא אוויר.. כפי שניתן לראות, המעבד רותח, וזה עוד במצב מנוחה! כל הפרטים נמצאים בתמונה למטה. הלוח אם הוא של גיגהבייט S3-945P 2GB זכרון פנימי של TwinMOS המחשב בן אולי חודש וחצי... חשבתי אולי המשכה נדפקה או משהו, החלפתי אותה היום והחום לא השתנה בכלל.. הצעות ? [attachment deleted by admin]
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הוספתי זיכרון שעובד על 2.2V בנוסף לזיכרון הקיים שעובד על 1.8V... עכשיו אני צריך לעדכן ידנית בביוס לזיכרון החדש את המתחים אבל הבעיה שאני לא מוצא איפה זה... מישהו מכיר את הביוס הנ"ל (American Megatrends)? מדובר בלוח ASUS P5K SE.
-
- 6 תגובות
- 599 צפיות
-
-
מה דעתכם על הלוח הבא? כדאי לקנות? (ביחד עם מעבד AMD Dual-core) Abit KN9S nForce550 Socket AM2? לשימוש ממוצע של משחקים (לא כבדים), גלישה, הורדות וכו' פרטים על הלוח: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=9566 אשמח לתגובות.
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
-
8I945pl-g של גיגהבייט rev1 כתוב שהוא תומך רק בשני גיגה של זכרון, מה גורם למגבלה הזאת? יש לו 4 חריצים של DDR2 יש דרך לעקוף את זה?
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היי, אני שוקל בין ה 6300 ל 4300. אני לא מתכנן ל"קרוע" את המערכת אלא להגיע למהירויות גבוהות יחסית לצורך העניין באס 400 אולי קצת יותר עם ה 6300 ועם ה 4300 לאיזור ה 333. השאלה היא מה ההבדלי ביצועים בינהם מבחינת ביצועי זיכרון ומערכת. לצורך העניין נגיש ששניהם על 3 גיגה הרץ, זה אומר 4300 על 333, ו 6300 על 430. מה יהיו הבדלי הביצועים? תודה ענקים מראש רום
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה! חיפשתי מעבד i3 עם תדירות גבוהה מבין חבריו לסדרה ועם INTEL GRAPHICS HD3000 שלפי מה שהבתי יותר חדש. לאחר השוואה של כמה מעבדי i3 באתר אינטל, החלטתי ללכת על i3-2125, אך לצערי לא מצאתי מקום בארץ שמוכר אותו. האם המעבד הזה מתאים לשימושי משרד, מולטימדיה HD ואולי גם מעט משחקים בעתיד? מה ההבדל בין HD Graphics 3000 ל- HD Graphics 2000?? והאם מישהו יודע אם אפשר להשיג את ה-i3-2125 בארץ ואיפה מוכרים אותו? תודה רבה!
-
- 37 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
כידוע לנו, ב20 בינואר מעבדי הפנרין הדו-ליבתיים אמורים להתחיל להימכר, ובעיות עם מעבדי ה 4-ליבות לא קשורות אליהם כלל. נציין, כי על לוחות מבוססי NFORCE 680I המעבדים יכולים לרוץ ללא כל מגבלה. מה שמעלה את העניין לחובבי הOC בעולם למעבדים האלה, זוהי העובדה, כי את הדגמים הניסיוניים הצליחו להגיע עד 4.5 - 4.7 GHZ על קרור אוויר ! האתר הדרום קוראני BRAINBOX כבר התחיל במחירה : http://www.brainbox.co.kr/news/view.asp?id=14731 וכמובן, להלן התמונות של מעבד הBOX מדגם זה : [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה יש לי לוח אם של asus p5q pro של asus עכשיו הייתי בויסטה והמחשב קפא כנראה מדיסק עשיתי ריסט עכשיו הוא לא נותן יל להמשיך באתחול של המחשב והוא נותן לי שתי אפשרויות או ללחוץ f2 כדי להחזיר הגדרות ברירות מחדל של הביוס או להיכנס ולהגדיר אותו אני מפחד גלעת כדי לא הלרוס משהו כי המחשב היה מהיר מאוד עד עכשיו...תודה לעוזרים..
-
- 8 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שי כתב בדיון אחר. דעתי היא ש-HT עוזר במקרים מאד מצומצמים עד 30% או שליש ליבה בקירוב. כאשר העומס הוא חישובי ב100% HT פוגע בביצועים. HT עוזר כאשר העומס על המעבד משלב הן IO והן חישוב טהור ואז באמת ניתן למצות עוד טיפה מהמעבד. מאידך, הדבר נכון גם ללא HT כלומר, אפשר להרוויח ביצועים ע"י הרצת עומס עם יותר ת'רדים מהליבות בפועל. הנה ניתוח SCALING של ביצועים למספר ת'רדים של i7-39XX על אובונטו 64 ביט. http://openbenchmarking.org/result/1112140-AR-UBUNTU12028 האם אפשר לקבל אפקט דומה ל-HT באופן ידני? אפשר לקבל אפקט דומה לזה של HT ע"י אילוץ המבחן לעבוד ביותר תהליכונים מאשר מספר הליבות. כאשר אילצתי את x264 לרוץ ב12 ו-18 תהליכונים (למרות שיש לו רק שש ליבות), התוצאות היו טובות יותר…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המכפלה של הלוח שלי היא 6 במקום תשע, בדקתי ב-cpu-z מה עושים?? הלוח זה Asus blitz formula
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
-
מישהו יכול להסביר לי - איך מעבד 64 3200 סוקט 939 שרץ תכלס במהירות 2400 - יכול לקחת פנטיום בקלוק של 3 גיגה ?? ואיך לכל הרוחות מעבד amd 3200 64 מפרפר לו מאחורה במבחן מאמץ אפליקציה http://www6.tomshardware.com/cpu/20041221/cpu_charts-21.html#application אפילו מאחורי 3000 AMD64 בסוקט הישן . האם אפשר להגיד שהמעבד 3200 בסוקט החדש הוא הדבר הלא נכון לאפליקציות של חישובים כמו פוטושופ ?
-
- 7 תגובות
- 753 צפיות
-