מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,820 דיונים בפורום זה
-
היי. כשיצאו מעבדי ה i7 לחנויות, באותו רגע ירדו מחירי הC2? לפי מה שאני יודע, ב 17/11 מתחילים לצאת ה I7, זה אומר שגם ב 17/11 המחירים של C2 ירדו?
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
היי, במהלך הימים האחרונים חקרתי ואספתי מידע על מנת להרכיב מחשב למשחקים שיספק אותי לפחות ל-5 שנים. בפורום קיבלתי המלצות למפרטים שמכילים מעבדי i5-4670 \ i5-4570 ובנוסף אמרו לי להימנע מאוברקלוק כי זה לא משפר ביצועי משחק. הייתי רוצה לקבל עוד דעות ומידע בעניין, מה אתם חושבים על אוברקלוק? ומה אתם חושבים על מעבדי Xeon? מכיוון שאני לא רוצה להחליף את המעבד לפחות ב-5 שנים הקרובות, אני רוצה משהו טוב ומספק במיוחד למשחקי אסטרטגיה כבדים המבוססים על מעבד יותר מאשר כרטיס מסך (Total War series, Company of Heroes 2 וכו). תודה!
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
-
1. AXP2600M @ 225X11.5 2.5|3|3 Abit NF7-SL 6800GT @ 400/1100 1G ram 2. Athlon64 3200 S939 DFI LANPARTY UT nF4 6800GS 256mb 1G ram חשוב לציין שלמפרט השני לא מתוכנן OC כלל וכלל. תודה לעוזרים
-
- 21 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לוח אם M2N-E של ASUS. תושבת AM2. כרגע יש לי בו ATHLON 4400 מה המעבד הכי חזק שאני יכול לשים בו ? אני רוצה להזמין מאיביי חדש (מחירים זולים רצח) ולשדרג תודה
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקניות מחשב נוסף ביתי לא משהו מיוחד מה עדיף אינטל ליבה כפולה e2180 או amd am2athlon 4600 תודה
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שימו לב לכתבה הזאת - http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2903 מצויין כי למעבד יכולות OC אדירות ועם OC של בערך 50% (שבקושי מעיק עליו) מסוגל להתעלות ברוב המקרים על מעבדים שיקרים ממנו בהרבה לדוגמא X66800 הינה דוגמא מהכתבה האם לדעתדכם המעבד הזה שנחשב ליחסית חדש, עדיף על המעבדים אחרים [במידה ומבצעים OC] ? מצטער אם נכתב על הנושא הזה כבר, אבל לא מצאתי כמעט דיונים בהקשר למעבד הזה..
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
המחשב ישמש לאינטרנט,סרטים/סדרות,משחקים חדשים.אם יעשה OC הוא יהיה קטן מאוד,משהו כמו מ2.6 ל2.8-2.9,משהו כזה. על מה אתם ממליצים? את המחירים יש לקחת מהחנות TMS - www.tms.co.il.בבקשה לא לחרוג מהתקציב. תודה:-)
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
-
-
נגיד אצל GIGABYTE זה DS3 לעומת DS3R ולעומת S3, וכו'. ואצל ASUS בכלל זה מבולגן לי ואין לי מושג מה הולך שם. מישהו יודע ויכול לעזור, בבקשה?
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות לוח אם חדש חשבתי על ASROCK Z97 EXTREME9 אולי אתם יודעים מאיפה אפשר לקנות אותו בארץ באזור הדרום כי בדקתי באייבורי וKSP ואין ואולי יש לכם לוח אחר להציע תודה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש הבדל משמעותי בתיזמון בניהם בביצועים של מישחקים בלבד? רוני
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים, אני שוקל לקנות מחשב חדש ורציתי לדעת מספר דברים לגבי הלוח אם: 1. האם חברת ASRock מומלצת? (לא מכיר אותם) 2. האם יש חשיבות לתמיכת הלוח בזיכרון 1600MHz וצפונה? (ראיתי שכשכתוב נניח 3000MHz אז מדובר על OC) כרגע אני מתכוון לקנות זיכרון 1600MHz אבל אולי כחשיבה לעתיד..? 3. טוב השאלה הזאת כבר קונקרטית לגבי לוח ספציפי http://www.asrock.com/mb/Intel/Z97M%20Pro4/?cat=Specifications האם הלוח מומלץ? הצעות, הארות, הערות וכו' תתקבלנה בברכה. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
או שהמתכנתים של HL2 נפלו על הראש?!?! (או אולי הבאנצ'מארקרים של gamespot?) http://hardware.gamespot.com/Story-ST-x-1240-x-x-x&body_pagenum=7 ההנחה שלי היא שהכרטיסי ה-2GB הן מדגם פחות מהיר מה-1GB. אולי 500MHZ מול 533MHZ או משהו כזה? אם אני מפספס משהו, תגידו לי. ולמה לעזאזל לא מפרטים יותר , במקום רק לכתוב את כמות הראם וסינגל \ דואל צ'אנל? ומה קרה לשמות של החברות? (ATI מותר לכתוב, אבל A-DATA או SAMSUNG אסור?!?!)
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-
-
האם הזיכרון amrican deta משהו כזה הוא גנרי או חברה מכובדת??
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
ניסינו עזר אוברקלוק של דור ה-Core ה-12 של אינטל עם פלטפורמת Raptor Lake החדשה והתפלאנו לראות שהתוצאות הן...משעממות למדילכתבה
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
- 2 followers
-
-
ואם כן, בכמה אחוזים... לטעמכם? ושאלת בונוס, האם בהתחשב בתשובות שווה להשקיע עוד כסף כדי לקנות זכרון brandname או שעדיף לחסוך?
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
הי יש לי את הלוח הזה עכשיו מה שמוזר זה שבביוס מוגדר FASTWRITE על ENABLED אבל שאני מריץ תוכנה כמו SANDRA\AIDA32 היא רושמת שזה על DISABLE בדקתי על הלוח של אחי והוא מראה לו את זה על ENABLE איך פותרים את זה? אני עובד עם הביוס F11
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
-
משום מה המעבד נורא חם במנוחה, המארז הוא של קומפיוקייס, יש מקדימה מאוורר 120ממ שמכניס אוויר, אחד 120 שמוציא אוויר מאחורה, המאוורר של המעבד מכניס דרך צינור אוויר, ומתחתיו יש מאוורר 80ממ שמוציא אוויר.. כפי שניתן לראות, המעבד רותח, וזה עוד במצב מנוחה! כל הפרטים נמצאים בתמונה למטה. הלוח אם הוא של גיגהבייט S3-945P 2GB זכרון פנימי של TwinMOS המחשב בן אולי חודש וחצי... חשבתי אולי המשכה נדפקה או משהו, החלפתי אותה היום והחום לא השתנה בכלל.. הצעות ? [attachment deleted by admin]
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הוספתי זיכרון שעובד על 2.2V בנוסף לזיכרון הקיים שעובד על 1.8V... עכשיו אני צריך לעדכן ידנית בביוס לזיכרון החדש את המתחים אבל הבעיה שאני לא מוצא איפה זה... מישהו מכיר את הביוס הנ"ל (American Megatrends)? מדובר בלוח ASUS P5K SE.
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מה דעתכם על הלוח הבא? כדאי לקנות? (ביחד עם מעבד AMD Dual-core) Abit KN9S nForce550 Socket AM2? לשימוש ממוצע של משחקים (לא כבדים), גלישה, הורדות וכו' פרטים על הלוח: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=9566 אשמח לתגובות.
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-