מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,820 דיונים בפורום זה
-
השאלה בכותרת
-
- 8 תגובות
- 681 צפיות
-
-
רציתי לחסוך זמן ותבכול למי שחושב להרכיב בקרוב מחשב עם מעבד Athlon 64: אם חשבת להשקיע בזכרון DDR 400 CAS2, וגילית שה- TwinMOS TwiSTER הוא הזכרון הזול ביותר, ראה הוזהרת! קניתי לוח Asus K8V Deluxe, אחד מהלוחות הדי מומלצים, שאפילו קיבל ציונים לא רעים מ- Tom's בנושא תאימות לזכרונות. בנוסף קניתי את הזכרון הנ"ל בגלל מחירו הזול יחסית (פחות מ- 700 ש"ח ל- 512MB - כמעט הזול ביותר עבור CAS2). בקיצור - הזכרון הנ"ל תוקע את המחשב בצורה יסודית, כך שאפילו ה- VGA לא מתעורר! קיבלתי הודעות ב- POST המדבר של ASUS בסגנון "System failed due to CPU overclocking error", שזו כמובן שטות, מכיוון שאי אפשר לעשות אוברקלוקינג בלוח זה לא דרך ה- BIOS, אבל מה לעשות שבכלל לא הגעתי לשלב שהמחשב עלה כדי שאוכל ל…
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
איזה Bios יש ל-EPoX EP-9NPA+ Ultra? Bios של Phoenix או AMI? מה ההבדל ביניהם?
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
האם יש הבדלים רבים בין שני המעבדים? שניהם בסוקט 754 דרך אגב.. ה2800 זה BOX ה3000 רגיל ההבדלים זה 100 ש"ח BOX-זה אומר שבא עם זה תוספות ותוכנות לא?
-
- 11 תגובות
- 681 צפיות
-
-
כרגע ברשותי Q6600 4x Kingston CL5 1024MB 667Mhz Gigabyte DS3 השאלה היא כאמור, האם הזכרונות מאטים אותי? האם שדרוג לזכרונות 800Mhz CL4 יתן שיפור משמעותי במהירות? אני לא מבצע OC. תודה.
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לדעת איפה אפשר לקנות לוחות כאלו. כמובן כ"מ מובנה + כרטיס קול. שהמעבד יהיה מובנה או בסוקט 478. תודה
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מהירות מעבד - בגדול, מספר הפעולות שהו איודע לבצע בשניה (לא נכנס להבדלים בין AMD לאינטל) (?) מהירות זכרון - אני מניח שזה מספר יחידות המידע שהוא יודע להעביר בשניה / מספר הטעינות/פריקות מהזכרון בשניה (?) מהירות לוח - המהירות שבה הלוח יודע להעביר את הנתונים לחלקים המורכבים עליו (?) מהירות באס - מה זה בכלל באס ? אשמח מאוד אם תתקנו ותוסיפו, בור שכמוני :-)
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש שהזמנתי במיוחד אני ביקשתי לוח אם 865PE של MSI. ו512 זיכרון פנימי במהירות 400 MHZ ואני חושב שעבדו עלי יש איזו תכנה שאני יכול לבדוק את מהירות הזיכרון וסוג לוח האם בבקשה זה נורא חשוב! תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
הי, לידעתכם, לפני מספר ימים בניתי (בהמלצתם ובעזרתם האדיבה של מספר אנשים מפורום מפרטים) מפרט מחשב שכולל בין השאר: - לוח אם של Epox 8KDA3J - 2 זכרונות 512MB של GEIL כבר הזמנתי את המפרט מהחנות, ואז במקרה הורדתי את ה USER MANUAL מהאתר של אפוקס, וגיליתי להפתעתי שהלוח לא יעבוד טוב עם שני רכיבי זכרון זהים (ראה תמונה מצורפת מתוך המסמך) בנוסף מסתבר שהפיצר CoolnQuiet לא מאופשר אם יש יותר מזיכרון אחד. לידיעת כל מי שמשתמש בלוח זה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום. דובר בחדשות האתר על מעבדי 6 ליבות עם שם קוד טובן. אני מעוניין לדעת איפה אפשר למצוא מידע עליהם.או מתי יש צפי לראות אותם בכלל בארץ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מעוניין בהמלצה לקנית מעבד אינטל ? כרגע אני נעול על 3.6 g דגם 660 או דגם 930 . מה ההבדל לדגם 950D
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שאלה בבקשה, ניסיתי באת היצרן ולא ולא מוסבר שם על התמיכה של הלוח את בSOUND. הלוח P4P800 DELUXE האם הוא משמיע SOUND ב AC3/DOLBY 5.1 ? או האם אני אמור לקנות כרטיס קול בנפרד לשם כך ? תודה על התגובות מראש. תומר.
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון המחשב מתחיל להרגיש לי קצת חלש (AMD 64 2800 socket 754 עם לוח ASROCK PCIe)... יש לי ג'יגה זיכרון DDR1, ונראה לי שהגיע הזמן לשדרוג קל... אבל בגלל היציאה של התושבת M2 וכל המפות דרכים שיצאו עכשיו אני לא בטוח שזה זמן טוב לשדרוג. אם אני אשדרג זה יהיה למעבד כפול ליבה, לוח PCIe עם DDR2 ו-2 ג'יגה זיכרון. התקציב לשילוש אמור להיות בסביבות 2000 שקל, בהנחה שלא רוצים להשתמש בזכרונות מהשילוש הקודם (כי הם DDR1)... נראה לי שאין בכלל אפשרות במחירים של היום להשיג שילוש של מעבד דו-ליבתי (לא משנה אינטל או AMD) + לוח PCIe עם DDR2 + 2 ג'יגה זיכרון ב-2000 או אפילו 2500 שקל. לא? בקיצור, האם אני ארוויח משהו מלחכות כמה חודשים מלבד שעות של תסכול?
-
- 9 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני לא מצליח לשים רייד 0 באולטרא די. התקנתי מהדיסקט את התוכנה של הרייד ואני שם רייד אפס וזה מראה לי בהתקנה של הווינדוס 150 ג'יגה במקום שניים של 75. אבל אחרי שהוא מתקין את הקבצי התקנה הוא אומר לי שאי אפשר לקרוא את הקבצים ולעשות אלט קונטרול דל. השאלה היא האם יש דרך לגרום לזה לעבוד\לעשות זאת דרך הווינדוס? 2)האם יש בביוס מקום לקבוע אפרצ'ר סייז? לא מצאתי...
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היי! כיצד יושב מעבד 775 3.0 אינטל על הלוח יש בלוח פינים ובמעבד אין את החורים ,אולי המעבד רק יושב עליהם ז"א להניח אותו? תודה!
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
-
בוקר טוב, לידידה שלי יש מחשב עם זכרון dd2 667 512mb. יש לי סטיק של ddr1 500 1g. האם יש אפשרות להתקין באותו במחשב שלה? תודה
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לקנות כונן קשיח חדש שעובד על SATA II. יש לי לוח אם שתומך ב SATA אבל שמעתי שיתכן והוא לא תומך ב SATA II. הלוח אם הוא ATI IS7-E. מישהו יכול להגיד לי אם הוא תומך או לא? ואם לא, האם אפשר לחבר אליו בכל זאת כונן SATA II ושזה יעבוד כמו SATA רגיל ? תודה.
-
- 14 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היי יש לי שאלה. היה לי לוח אם של GIGABYTE מדגם GA-8KNXP , עכשיו הלוח נשרף...אבל הוא באחריות. איזה לוח אם היום של GIGABYTE תואם את הלוח אם הזה מבחינת הפונקציות שיש לו ? זה דיי חשוב בשבילי.
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
-
שלום, אני לא יודע אם זה כ"כ קשור לכאן, אבל זה הפורום שהכי ניראה לי.. יש לי כאן ביוס מת של Asus P4SGX-MX, אני מחפש מישהו שמוכן לעזור לי ב Hot-Swapping איתו. בעיקרון אני מחפש מישהו עם ביוס מסוג PLCC (או EEPROM) בסוקט נשלף, עדיפות למישהו עם לוח סוקט 478. אני מראשל"צ. תודה
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היי הורדתי מהאתר של ג'יגהבייט את היוטיליטי שמעדכן ביוס דרך הווינדואס . הלכתי לפי ההוראות בדיוק . הכלי לא איתר עדכונים לבד לכן הורדתי עדכון מהאתר ועדכנתי באמצעות הקובץ שירד . עשיתי בוט --> אין בוט !!! יש משהו לעשות ??? הלך הלוח ??? תודה !
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם , לאחרונה שידרגתי את הזיכרון במחשב הנייח שלי ASUS P4VP-MX מ-256MB ל-2GB. לאחר בדיקה באינטרנט לגבי כרטיסי זיכרון מתאימים רכשתי דרך ebay את כרטיסי הזיכרון הבאים : DDR400 PC3200 184PIN 400MHz Desktop Memory 1GB+1GB לפי המפרט באתר של ASUS כתוב ש - 2x 184-pin DIMM Sockets support max. 2GB חיברתי את הכרטיסים בצורה תקינה למקום הנכון , כשהדלקתי את המחשב , המערכת זיהתה רק 512MB בכל סלוט (מתוך 1GB) , הציעו בפורומים לנקות את החלק שעליו יושב הזיכרון , ולאפס את ה-bios , ביצעתי את שניהם ועדיין המערכת מזהה באופן חלקי את כרטיסי הזיכרון , יש למישהו רעיון לפתרון?
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
איזה חברה הכי שווה לקחת.. מהירות 3200 1GB... ? דחוף תודה!
-
- 9 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שווה להחליף את כל המערך בשביל זה?
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-