עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by dbx22,

יש לי לוח של ASUS דגם A7N8X-X עד איזה מעבד הוא תומך?

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  2. Started by mrBezos,

היי, חיפשתי בשאלות נפוצות ולא בדיוק מצאתי תשובה / מצאתי תשובה ולא הבנתי שהיא התשובה... רציתי לשאול מה זה אומר הMHz של הכרטיסי זיכרון Ram. ז"א שקונים מחשב אז שמים בד"כ 1333MHz או 1600MHz. מה השיקולים שצריכים להתבצע כשבוחרים את כמות הMHz.

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  3. Started by Ronfer123,

היי חברה, אני מעוניין לקנות מחשב לגיימינג, אני לא מעוניין לעשות OC לשום רכיב. איזה לוח אם כדי? או שכדי אחר בכלל... 405 ₪ - MSI ZH77A-G41765 ₪ - MSI Z87-G45 LGA1150 GAMING הינה המפרט: *******בלי לוח אם******* 1140 ₪ - Intel Quad Core i5 4670K 3.4Ghz LGA1150 320 ₪ - 8GB Crucial DDR3 1600Mhz 2315 ₪ - NVIDIA GeForce Gigabyte GTX770 WIndforce X3 4GB 430 ₪ - SanDisk Pulse 128GB SATA3 *מבצע* 749 ₪ - NZXT Phantom 410 Black + FSP Raider 650W BUNDLE 95 ₪ - LITE-ON DVD-RW x24 Sata iHAS124 140 ₪ - Scythe Katana 4 85 ₪ - Corsair Air Series SP120 Quiet Edition High Static Pressure 120mm Fan

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  4. Started by NTT,

שלום, אני מרכיב בינתיים מפרט ועד כה זה מה שבחרתי: מעבד:Intel Core 2 Quad Q9450 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L זכרונות: 2x(OCZ 2GB 800MHz CL4) עובדים בDUAL CHANNEL כרטיס גרפי: Gigabyte nVidia 8800GT 512MB צורב DVD: LiteOn DH-20A3S כונן קשיח: 2x(Western Digital WS2500AAKS -> 250GB,7200RPM,16MB Cache) (2 כוננים קשיחים כמו שציינתי פה,שעובדים בנפרד ולא בRAID) אז אני צריך לבחור עכשיו ספק כוח, קראתי על החיבורים של הלוחות אם ופירטו שם על החיבורים של הספק כוח: אז ביררתי באתר של ג'יגהבייט והיה רשום שם שללוח אם יש: 1 x 24-pin ATX main power connector 1 x 4-pin ATX 12V power connector אני לא ממש בטוח אבל אני חושב שזה החיבור השני שפירטו של ה24+4 פינים, אז עכשיו,איך אני בוחר ספק כו…

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  5. Started by eliranl,

מה אומרים?

• 12 תגובות
    • 706 צפיות
  6. אני מחפש לוח אם עם הדרישות הבאות: - של ASUS או GIGABYTE - תמיכה במעבדי QUAD - יציאת Parallel port - תמיכה ב-DDR2\DDR3 (למקרה שבעתיד ארצה לעבור מ-DDR2 ל-DDR3) - כרטיס WIFI אינטגרלי (אופציונלי, אם כרטיס PCI או USB יוצא זול יותר אז זה לא חובה) אשמח לשמוע המלצות.

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  7. Started by 1,

בביוס יש לי את האפשרויות הבאות: Cpu Brand : Intel Cpu Type : Pentium Cpu Speed : 800mhz (אי אפשר לשנות) Cpu ratio Selection: 8.0x (אפשר לשנות) Cpu Frequency 100mhz (לא ניתן לשנות) המעבד שלי הוא CELERON 1700NHZ. איך ההגדרות שלי צריכות להיות? אני מקווה שתתנו לי תשובה מניסיון או מידע על בטוח כי אני לא רוצה לקחת סיכון ולשרוף תמעבד *עריכה* עד היום ההגדרות היו ככה אבל עכשיו שמתי לב שהמעבד בעצם עובד על 800 מגה הרץ והוא אמור להיות על 1700 ובשביל זה אני חייב לעלות במקום 8.X ל17.X השאלה היא איך זה אמור להיות.

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  8. איזה סוג של מעבד הכי שווה ומשתלם (כיום יש לי את ה-XP 2400 אבל אני יכול לעשות טרייד אין עליו) המעבדים הם : XP 2400 XP 2500 XP 2600 תנמקו בבקשה את בחירתכם.... תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  9. Started by ^GunX^,

היי לכולם ! אני רוצה לקנות מעבד AMD athlon xp 2500 (512k 333 ורציתי לדעת איזה לוח אם הכי יתאים לו בתקציב של עד 450 ש"ח , אני צריך לוח שיהיה עליו כרטיס רשת וכרטיס קול מובנים וגם עדיף כרטיס מסך (עד שאני אקנה אחר). אני לא ממש צריך לוח שיהיה טוב לאוברקלוק רק שיעבוד טוב. אשמח לקבל הצעות

• 8 תגובות
    • 706 צפיות
  10. Started by gilka,

איך הלוח אם ‎GA-E7AUM-DS2H‎?....יש לו יתרונות לעבודה עם כרטיס מסך GTX260 ?

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  11. המוכר בחנות לא רוצה למכור לי רק מאוורר בלי כנפיים אלא עם הצלעות קירור ובגלל שיש לי בעיית התחממות כשאני משחק במשחקים כבדים והמחשב נכבה אחרי 10 דקות רבע שעה בקיץ (כשיש מזגן הוא לא נכבה) אני רוצה לדעת, אם כבר אני צריך לקנות צלעות קירור, אז אולי משהו שיקרר יותר טוב, אולי צלעות קירור של XP 2500 או משהו יותר מתקדם בלי לחרוג יותר מדי מעלות מערכת קירור המינימלית (ביחס ל- AMD 1700) הטמפ' במצב עבודה בסיסי הם ככה(לפי AIDA): AUX 45 CPU 48 לוח אם בין 69 ל-86 מה אתם ממליצים לי לקנות או לעשות? אגב, הטמפ' האלה הם עוד מלפני שנשברו המאוורר (הרכבתי במקומו מאוורר 80 מ"מ בינתיים, אם הוא מספק מספיק אוויר כמו מאוורר יעודי, לפי נסיונכם, אני אשמח להשאיר אותו ולקנות אחר למארז)

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  12. Started by lampit,

שלום שלום תודה על כל, הדגים. מהו הלוח אם המומלץ לE2160 בתקציב של סביבות ה400 ש"ח ? יש סיכוי לכרטיס מסך משולב גם במחיר כזה (דוגמת ה asus m2a-vm ל AMD וחשוב שתהיה לו יציאה דיגיטלית למסך הא כן נזכרתי, גם מארז בסביבות ה250 ש"ח יעזור לי מאוד תודות תודות ויום טוב

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  13. Started by DisCus,

אז בהמשך לדיון הזה החלטתי לשדרוג פלטפורמה (למרות שהנוכחית מעולה) עקב התחממות. להלן הרכיבים שאשדרג: HD 6950 1GB CFX Gigabyte Z68X-UD4 I7 2600K המערכת הנוכחית: I7 950 GIGABYTE GA-X58-UD3R HD 6870 1GB CFX כל זה בעלות של 100 שקלים בלבד, מעין "קומבינה". בעיקרון, לא מעניין אותי אם זה משתלם או לא משתלם, פשוט יש שאלה אחת שמסקרנת אותי: האם הלוח החדש יתאים לכרטיסי המסך? אני מקווה שיהיה מספיק מרווח בין הכרטיסים, כדי שלא תהיה בעיה של טמפ' כמו שהוסבר כאן.

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  14. האם מכרו לי משהו לא נכון ? יש לי גם הרגשה שהזיכרון לא מקורי מעבר למדבקה שמציינת סמסונג אין שום איזכור ,לא על הציפים ולא על הPCB לסמסונג......

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  15. Started by x-dude,

בכמה Mhz אמור ה DDR 400 לעבוד?

• 9 תגובות
    • 706 צפיות
  16. איזה לוח עדיף מבחינת: ASUS A8NE ABIT AN8 1.איזה לוח שקט יותר 2.איזה לוח בעל ביצועים טובים יותר בסטוק 3.איזה לוח אוברקלוקר טוב יותר? 4.איזה חסרונות יש ללוח של אביט? 5.איזה חסרונות יש ללוח של אסוס 6.איזה לוח מומלץ יותר מבחינתכם? תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  17. :2gunsfiring: *אזהרה: הכתבה הזאתי נכתבה משעמום טוטאלי ולכן לא כדאי לנסות אותה בבית. :2gunsfiring: שלום לכולם לאחר חיפוש ללא משמעות באינטרנט מצאתי מה אפשר לעשות אם נותרו לכם חריצי PCI-E X1 (ובשביל כל החכמים: גם אם יש מערכת קירור מים, SLI וכל מה שיעלה בדעתכם...) בכל מקרה האפשרויות הם ככה: אתם יכולים לרכוש כרטיס RAID בעל 4 פורטים וחיבורי סאטה 2: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=AAR1430SA&affiliate=zap (מחיר: 606 ש"ח) אתם יכולים לרכוש כרטיס FIRE WIRE אשר ישמש אותכם לחיבור דברים חיצוניים כגון כונן קשיח ועוד: http://www.bigcomputers.co.il/Product.asp?Pid=FW_PCIE&Cat2Cat1ID=5471&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he (מחיר: 225 ש"ח) אתם יכולים לרכוש כרטיס עריכה גרפי …

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  18. כאשר כולם עסוקים בירדית המחירים של אינטל שהייתה אתמול, עם מחירי ריצפה של מעבדים כפולי ליבה ואפילו מרובעי ליבה! AMD "לא" נשארת חייבת ומשחררת את Athlon X2 6400 אטלון X2 6400 יהיה המעבד האחרון שיבוסס על ארכיטקטורת K8 והוא אמור להשאיר את AMD עדיין על המפה עד הגעתם של מעבדי פאנום מבוססי ארכיטקטורת K10 שיגיעו ברבעון הראשון של 2008 . המעבד יהיה90NM (לצערנו) תדר של 3.2Ghz! ו2MB של קאש L2 כדי שהמעבד יפעל כראוי עם הלוחות הנוכחים, צריך עידכון ביוס. המעבד יבוא עם תג מחיר של 224$ מקור: http://www.tcmagazine.com/comments.php?shownews=15483&catid=2 הולך להיות מצוין לאוברקלוק אה? ;D

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  19. שלום! יש לי מחשב נייד ואני רוצה לשדרג כרטיס ראם אחד מתוך השניים שיש לי במחשב. יש לי Presario V2000 של קומפק. בכל כרטיס יש 256MB ראם. לפי מה שהבנתי משיחה (צ'יטוט) עם נציגת התמיכה של קומפק אני צריך כרטיס במהירות של 333mhz הבנתי גם שאני יכול לקנות כרטיס של יותר, אבל אז אני לא אנצל את המהירות הזאת. התבלבלתי מאוד. לא הצלחתי להבין לפי השיחה איתה עם אני צריך כרטיס DDR או אולי DDR או אולי בכלל DDRAM (משהו כזה) או SODIM. דיברתי קצת עם אחי, ולפי מה שהוא הסביר לי, SODIM מציין את הסלוט (יאני ה"שקע") וה-DDR מציין את הכרטיס עצמו ("תקע"). הנה החלק העיקרי בשיחה עם נציגת התמיכה: "Guy,I see that your model of presario notebook Supports PC2700 DDR333 memory modules. Two SODIMM slo…

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  20. Started by MoRtZkInG,

היום בידיעות אחרונות במוסף המחשבים כתוב שאינטל וAMD מקצצות מחירים לקראת החגים. השאלה שלי האם ידוע מתי, כמה ולמה. כי כתוב שם יש כוונה של אינטל לקצץ מעל 200 דולאר במחיר של המעבדים הגבוהים שלה ושל AMD לקצץ 100 דולר. חשוב לי לדעת מתי הקפיצה הזאת אמורה להיות לקראת קניית מחשב חדש

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  21. אני יודע שזה לא הפורום המתאים אבל בפורום שם של האודיו כבר כולם הלכו לישן...

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  22. שלום האם ההבדל שווה את הפרש במחיר תודה

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  23. אני זקוק ללוח אם ( משומש ) ואני רוצה לדעת כמה לוחות כאלה אמורים לעלות ? יש טכנאים שרוצים על זה 170 - 300 ש"ח משומש זה נראה לי מוגזם http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Products/ProductsDetail.aspx?detailid=392&CategoryID=1&DetailName=Specification&MenuID=45&LanID=0 ECS 661FX ויש את זה : http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Products/ProductsDetail.aspx?detailid=450&CategoryID=1&DetailName=Specification&MenuID=45&LanID=0 ECS 648FX ויש את זה אבל נראה יקר יותר : http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Products/ProductsDetail.aspx?detailid=429&CategoryID=1&DetailName=Specification&MenuID=45&LanID=0 865PE המעבד ממילא ישן P4 2.66 533 512KB 478 ,…

24. Started by dtechno,

יש לי זיכרון בנפח של 512 mb ורציתי לקנות עוד סטיק ... השאלה היא אם אפשר\לא מומלץ לקנות זיכרונות במהירות זהה של חברה שונה?

• 8 תגובות
    • 706 צפיות
  25. שלום לכולם, ראשית מצטער אם השאלה חוזרת ונשנית בפורום, עברתי גם על חלק מהכותרות הנעוצות אבל אשמח לקבל תשובה ספציפית לגביי. ברשותי לוח אם של חברת ASUS דגם P5GDC Deluxe (http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=24&l4=0&model=162&modelmenu=1) כעת מותקנים אצלי שני סטיקים של 256 MB כל אחד מסוג DDR. ברצוןני להוסיף עוד כ- 1GB זיכרון, האם זכרון DDR2 667GHz מתאים לי (הלוח תואם עד 533), ראיתי בשאר הנושאים שזה אפשרי פשוט הם יעבדו לאט יותר כמהירות הנתמכת על ידי הלוח אם, האם נכון הדבר? האם אוכל להשתמש בשני הסוגים בו זמנית? לסיכום, אשמח אם תייעצו לי על סוג ספציפי של זכרון, עדיפות לעלות מינימלית אך בכל זאת שיהיו ביצועים נורמלים. בתודה מראש לעוזרים, ליאור.

• 8 תגובות
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים