עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by shlomi2003,

אני לא מצליח לחבר גויסטיק אין לי חיבור מתאים מאחורה למה ? ואיך אני יכול לדעת א הדגם של ה לוח אם כאילו NF7-S או NF&-SL וכוו ומה ההבדל בניהם

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  2. אני קונה מחשב ממש עוד כמה ימים ואני עדיין לא החלטתי בין השניים האלה אני לא יודע אם אני ייקח 3500+ (סוק ט939) או 3200+ /3400+ שניהם יותר זולים מה3500+ ב100-220 דולר (בהתאמה) לפי מה שהבנתי חוץ מהדואל צאנל אין ל939 הרבה ייתרונות על 754 או שאני טועה? (שידרוג עתידי לא נכנס פה לתמונה בגלל שככה וככה ייצא עוד מעט PCI E וDDR2) (מחשב high end) מה הייתם ממליצים? אני אישית אמרתי שאני יגיע לארה"ב אם יהיהו לוחות אם חדשים וביקורות על ה 3500+ אז אני יקח אותו (על הלוחות אם ז"א) ואם לא אז אני אלך על ה 754 ואם אתם ממליצים ללכת על ה 754 אז אם אפשר גם דגם לוח שטוב לOC גדול (400 mhz+-)

• 8 תגובות
    • 674 צפיות
  3. Started by guyyug,

socket A = soket 462 או שהם שני דברים שונים

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  4. השאלה בכותרת

• 8 תגובות
    • 674 צפיות
  5. Started by SixKiller,

שלום... לפני איזה חודש ישנתי אצל אח שלי ובבוקר הוא מצא מארז כזה מעפן עם מעבד של פנטיום 3 866 נראה לי או 766 ולוח אם של אסוס עכשיו בעיקרון אני רוצה לנסות לחבר אותו יש לנו 5 מחשבים בבית ורק 1 יעני מעפן פנטים 3 450.... ואני רוצה לנסות לחבר את זה ואני רוצה לשאול אם למשל הלוח לא טוב או יש בו בעיה זה יכול להרוס תספק....? אני יחבר לו ספק שלי בעיקרון לבדוק... תודה על העזרה...

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  6. Started by udif,

רציתי לחסוך זמן ותבכול למי שחושב להרכיב בקרוב מחשב עם מעבד Athlon 64: אם חשבת להשקיע בזכרון DDR 400 CAS2, וגילית שה- TwinMOS TwiSTER הוא הזכרון הזול ביותר, ראה הוזהרת! קניתי לוח Asus K8V Deluxe, אחד מהלוחות הדי מומלצים, שאפילו קיבל ציונים לא רעים מ- Tom's בנושא תאימות לזכרונות. בנוסף קניתי את הזכרון הנ"ל בגלל מחירו הזול יחסית (פחות מ- 700 ש"ח ל- 512MB - כמעט הזול ביותר עבור CAS2). בקיצור - הזכרון הנ"ל תוקע את המחשב בצורה יסודית, כך שאפילו ה- VGA לא מתעורר! קיבלתי הודעות ב- POST המדבר של ASUS בסגנון "System failed due to CPU overclocking error", שזו כמובן שטות, מכיוון שאי אפשר לעשות אוברקלוקינג בלוח זה לא דרך ה- BIOS, אבל מה לעשות שבכלל לא הגעתי לשלב שהמחשב עלה כדי שאוכל ל…

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  7. Started by yogev_23,

הי תגידו, רוב המעבדים כיום לא עובדים בBUS 1600 אבל זכרונות כאלה יש דווקא הרבה. זה לא חסר ערך לחלוטין שילוב כזה? (כלומר אפשר להסתפק בזכרונות 1333)

8. Started by -LosNir-,

שלום, אני מעוניין לדעת איפה אפשר לקנות לוחות כאלו. כמובן כ"מ מובנה + כרטיס קול. שהמעבד יהיה מובנה או בסוקט 478. תודה

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  9. הללוייה !!! הזמנתי שתיים 55,200 אתם קוראים נכון, חמישים וחמש אלף ומאתיים שקל. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5754 פלוס 18 שקל דמי משלוח ...

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  10. Started by amalish,

סליחה על הבורות , אבל מה ההבדל בין Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe OEM E6750T לבין Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX E6750B

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  11. אני רוצה לקנות מחשב נייד של לנובו מסדרה 3000 עם מעבד כפול ליבה ונאמר לי שWINDOWS XP HOME לא תומך במעבד האם זה נכון?

• 11 תגובות
    • 674 צפיות
  12. Started by 69,

מהירות מעבד - בגדול, מספר הפעולות שהו איודע לבצע בשניה (לא נכנס להבדלים בין AMD לאינטל) (?) מהירות זכרון - אני מניח שזה מספר יחידות המידע שהוא יודע להעביר בשניה / מספר הטעינות/פריקות מהזכרון בשניה (?) מהירות לוח - המהירות שבה הלוח יודע להעביר את הנתונים לחלקים המורכבים עליו (?) מהירות באס - מה זה בכלל באס ? אשמח מאוד אם תתקנו ותוסיפו, בור שכמוני :-)

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  13. Started by nineball,

ערב טוב לכולם יש לי במחשב מעבד E8200, ויש לי אפשרות להחליף אותו 1 על 1 ל Q6600 G0 השימושים שלי- משחקים, קידוד וידאו, מדי פעם הרצת Virtual machine פה ושם, יש לציין שאני גם משחק הרבה וגם מקודד הרבה. ברמת העיקרון, אני אמור לאבד 2-3 FPS במשחקים, אבל להרוויח בין 15 ל 20% קיצור בזמני הקידוד, תלוי בתוכנה ובעבודה הספציפית. מה עדיף? אני נוטה מאוד לכיוון ה Q, אבל הייתי שמח לשמוע את דעתכם בעניין.

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  14. יש לי לוח די חדש NF2 שהפינים התעקמו של ה AGP על הלוח ?

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  15. Started by Dr__MIKO,

שלום אני קונה לוח אם לפנטיום 4 3mhz המליצו לי בחנות על p4p800SX (i848) sb sata lan מזה התוספת sx? ראיתי באינטרנט עוד כל מיני תוספות- d,sx ובלי תוספת בכלל. מה הכי טוב? ומזה i848? ומי שיודע שיוסיף מחיר מומלץ תודה לעונים תום

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  16. Started by Stroller,

הי, לידעתכם, לפני מספר ימים בניתי (בהמלצתם ובעזרתם האדיבה של מספר אנשים מפורום מפרטים) מפרט מחשב שכולל בין השאר: - לוח אם של Epox 8KDA3J - 2 זכרונות 512MB של GEIL כבר הזמנתי את המפרט מהחנות, ואז במקרה הורדתי את ה USER MANUAL מהאתר של אפוקס, וגיליתי להפתעתי שהלוח לא יעבוד טוב עם שני רכיבי זכרון זהים (ראה תמונה מצורפת מתוך המסמך) בנוסף מסתבר שהפיצר CoolnQuiet לא מאופשר אם יש יותר מזיכרון אחד. לידיעת כל מי שמשתמש בלוח זה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  17. Started by rronon,

מעוניין בהמלצה לקנית מעבד אינטל ? כרגע אני נעול על 3.6 g דגם 660 או דגם 930 . מה ההבדל לדגם 950D

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  18. Started by Vortex,

זה המפרט של הזיכרון שלי (NCP 256MB PC3200). אם אני מפעיל אותו על 400MHz@2.5CL, האם זה נחשב אוברקלוק, וקיימת סכנת חימום? האם יש בכלל הבדל בין 2.5 ל3 בסוג הזיכרון הזה? תודה...

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  19. אחים שלי צריך עזרה יש לי את הלוח K8NF9 שמגיעה עם ביוס F2 שזה ממש מלא באגים ואני רוטצה לעדכן ביוס אבל יש לי חששות!! מה אני צריך לעשות ליפני העידכון? לעשות LOAD DEFAULTS?? ואז להיכנס ל@BIOS ולסמן את הV "של דרך האינטרנט" ולעדכן?? ואז לעשות שוב פעם LOAD DEFAULTS?? לא לסמן את האפשרויות של CLEAR שיש בתוכנה?? וגם עכשיו הHD שלי מותקן בצורת RAID למרות שיש לי רק אחד זה ביגלל שבF2 הדפוק בRAID היה מופעל כברירת מחדל ולא ידעתי זאת ושניסיתי להתקין XP אז הHD א זוהה ורק אחרי הגדרתו כRAID הצלחתי להתקין אז אם אני מעדכן את הביוס זה לא יהרוס לי?? ואני יצטרך לעשות פורמטי?? וגם זה לא בעיה לעדכן F2 ישר לF9?? בבקשה תעזרו לי לא יודע למה אבל דווקא ליצרוב ביוס ללוח אני חושש אבל לכרטיס מסך צרבתי ביוס…

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  20. Started by JUNGLE,

אני לא מצליח לשים רייד 0 באולטרא די. התקנתי מהדיסקט את התוכנה של הרייד ואני שם רייד אפס וזה מראה לי בהתקנה של הווינדוס 150 ג'יגה במקום שניים של 75. אבל אחרי שהוא מתקין את הקבצי התקנה הוא אומר לי שאי אפשר לקרוא את הקבצים ולעשות אלט קונטרול דל. השאלה היא האם יש דרך לגרום לזה לעבוד\לעשות זאת דרך הווינדוס? 2)האם יש בביוס מקום לקבוע אפרצ'ר סייז? לא מצאתי...

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  21. Started by Director,

Intel VS AMD למחשב משרדי ? מה דעתכם ?

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  22. Started by dudu26,

אני בונה מחשב לעבודה משרדית: מעבד: AMD SEMPRON 3000 1.6GHz 256KB CACHE SOCKET AM2 - STEPPING F2 - SDA3000CNBOX - BOX ¤319 לוח אם: ASUS M2NPV-VM ¤546 דיסק קשיח: SAMSUNG 120GB 8MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 ¤311 צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-111D DOUBLE LAYERED X16 - WHITE - BULK ¤263 זיכרון: SUPERTALENT 1024MB (512MBX2) DDR2 667 CL4 + HEAT SINK ¤660 מארז: FOXCONN TLA397 F400A FSP PSU+ CPU V-TUBE ¤248 מקלדת: MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD ¤89 עכבר: MICROSOFT WIRELESS OPTICAL MOUSE WIN USB/PS2 EN/NL/FR/DE/EL HW CD w TILT WHL BLUE MNLMD - K80-00027 ¤211 רמקולים ואוזניות: LOGITECH R-20 ¤210 מחיר סופי: ¤2877 האם לדעתכם ההפרש (70 ש"ח) שווה את ההשקעה? הבנתי שלאסוס…

• 10 תגובות
    • 674 צפיות
  23. Started by GetRich,

שלום! אני צריך שתמליצו לי על מעבד ל-HTPC לשידורי HD שהכל יעבוד חלק.. תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 674 צפיות
  24. שלום עד היום עבדתי עם המחשב בתוכנה Premiere יש לי כרגע מחשב עם מעבד intel i7 920 3 gb זיכרון ddr3 ושני הארדיסקים של 500 gb וכרטיס וידאו וכל מה שנחוץ לעריכת וידאו ועכשיו אני רוצה להתחיל לערוך וידאו בתוכנה avid media composer 5 השאלה אם אני צריך להוסיף רכיבים מסוימים כדי שהתוכנה תעבוד כמו צריך,ואם כן אז איזה ועל איזה חברות אתם ממליצים לרכוש את מה שצריך בתודה מראש רזיאל

• 2 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים