עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי לוח אם של פרסקוט אבל אני רוצה לראות תמונה(תמונה גדולה אם אפשר) אם מישהו יכול להראות לי בבקשה כדי לוודאות שיש לי לוח אם אותו הדבר ולא חיקוי תודה

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  2. Started by zzz700,

שלום, הייתי שמח לקבל המלצה מהמומחים איזה לוח אם עדיף מבין השלושה הבאים לשימוש ביתי סטנדרטי: Gigabyte - GAM51GMS2G Gigabyte - GAM61PS3 MSI - K9AGM2X1250 תודה

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  3. האם לצרכים שלי (פרטים בפנים ) ,עדיף לרכוש q9450 או אפשר להסתפק ב-e8400\q9300? אומנם המטרה העיקרית של המערכת הבאה שאני בונה היא למשחקים כבדים ,אולם בין היתר ירוצו ברקע עוד מספר יישומים כמו הורדות באמצעות SABABA-D מערכת טלוויזיה במעגל סגור (dvr ) ,תוכנת פקס , ומדי פעם הקלטות של תוכניות משודרות באמצעות כרטיס הטלוויזיה המותקן במחשב . האם במקרה כזה ,עדיף לשלם יותר ולקנות מעבד quad ? , ואם כן אז איזה ? האם q6700 או 9300 או q9450 ? הערה : שימו לב שמחירו של ה-q9450 ירד משמעותית והוא בסך הכול יקר יותר ב-200 ש"ח +- מ-q9300

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by SamurAchzar,

לוח לDual Opteron, או Athlon 64 בודד. זול יחסית, 210 דולר (בהשוואה לTyan-ים שעולים מעל 440). מישהו מכיר את הלוח? אם הוא תומך באוברקלוקינג כלשהו?

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  5. Started by Dr. David,

1. מה ההבדל בין DDR 2 533mgh ובין DDR 2 667 ? 2. במפרטי המחשבים המומלצים - כשמדובר על מעבד Intel Pentium D 805 Dual Core ולוח אם Gigabyte 945 .... מומלצים שני זכרונות DDR2 533 ולא 667 .......... מה הסיבה?

• 10 תגובות
    • 677 צפיות
  6. יש לי זיכרון TWINX512-3200LL XMS3200 512MB 2-3-2-6 http://www.corsairmicro.com/corsair/products/specs/twinx512-3200ll.pdf ואני לא יודע מה לשים ב ras,rcd,rp ו cas בהגדרות של הביוס מה מהמספרים מתאים למה?

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  7. Started by NETANELKOREN,

איזה מעבד יותר טוב. למשחקים,סרטים,עבודות ועוד. ומה ההבדל בין 2 המעבדים.

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  8. שלום לכולם, המחשב מיועד לדוד שלי. דוד שלי כמעט ולא השתמש במחשב אף פעם. מדי פעם פה ושם, אבל אף פעם לא באופן רציני. המחשב ישמש לעבודה רגילה, לא יודע אם כתיבת מסמכים של ממש כי הוא לא עובד, הכוונה יותר לגלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה, אולי צפייה בסרטים (לא סרטי HD). יש סיכוי שישחק קצת במשחקים, אבל לא גרפיים במיוחד. משחקים בקטנה כזה, אולי FIFA בלחץ. לדעתי כ. מסך בינוני מינוס, לא להסחף. עכשיו בנושא מעבד... רציתי לקחת בשבילו E7400, אבל לפני שאני עושה את זה - מה ההבדלים בינו לבין E5200? או יותר נכון - מה עדיף לצרכים האלו ולמה? וכמו כן - איזה לוח אם מומלץ עבור מקרה זה? (לא OC ולא כלום) הזכרונות יהיו DDRII 800Mhz, כ. מסך כנראה 8400GS. אני לא יודע איזה צ'יפסט כדאי, והאם כדאי לקנות 2 ס…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום! כרגע יש לי לוח אם ASUS P4S533-MX עם זכרונות מסוג PC 2100 בגודל של 768MB + מעבד שך 2.4 GHZ עם FSB של 533 מגה הרץ. כפי שאתם רואים הלוח לא משהו בכלל, ולכן אני חושב להחליפו ל ABIT IS7-E. אחת הסיבות היא בכדי לאפשר לי להחליף את הזכרונות שלי לPC3200 בגודל של 256MB בשני סטיקים. רציתי לשאול האם הלוח יכול לעשות DUAL DDR, והאם זה ישפיע על ביצועי המחשב למרות שהמעבד הוא לא ב800 FSB? בנוסף, האם שווה לי להחליף לפחות זכרונות (512MB) ממה שיש לי עכשיו אך לקבל את החדשים יותר מהירים? תודה!

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  10. Started by shklak,

http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2469

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  11. יש שתי אפשרויות , אני יודע שההבדל כמעט לא קיים אך עדיין : http://ksp.co.il/?uin=11723 או http://ksp.co.il/?uin=15070

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  12. מחיר של ה E6300 850 ש"ח זה מחיר טוב או שיש בפחות? יש חנויות זולות יותר שלא מופיעות בזאפ? וקניתי זיכרון של קינגסטון במחיר מאוד טוב רק שהוא CL5 זה גרוע?? ומי היצרן האמיתי של הציפים שלהם?

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Pavius,

סיכום הפוסט: מחפש פתרון יצירתי לקמפל פרוייקט מאוד גדול. המטרה היא ליצור סביבה שכל הפרוייקט נמצא ב- RAM ומתקמפל ל- RAM + גיבויים לדיסק. -- אני עובד על פרוייקט מאוד גדול שלוקח זמן רב לקמפל. הקומפיילרים ישנים (gcc 2.96) וכך גם סביבת הקומפילציה (make). שניהם, לדעתי, עובדים עם ת'רד אחד. תהליך הקומפילציה דורש הרבה מאוד עבודה עם גישות רבות לדיסק (חיפוש קשרים בין קבצים, טעינת קבצי מקור, יצירת קבצי תוצר) ועבודת CPU (הקומפילציה וכו'). היום אני רוצה לבנות מערכת שתאיץ בצורה משמעותית את התהליך. הבעיה היא כזו: כל סביבת העבודה היא XP. יתרה מזו, כדי להאיץ את אחד משלבי התהליך, אנו משתמשים ב- RAMDrive בנפח של בערך ג'יגה וחצי). זה אומר שאנו עובדים בסביבה עם בערך 2.5GB. אני מנסה על פתרון יצ…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by shlomi2003,

..2 של סמסונג 256 ?

• 9 תגובות
    • 903 צפיות
  15. כותרת. וישלח לארץ(אם זה לא מובן מאליו)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. ללוח שלי יש תושבת די ישנה - 1156 - אז אני צריך למצוא מעבד יד שניה. מצאתי ב-eBay מעבד i7-880 בכ-500 ש"ח ממוכר סיני כלשהו, עם המון ביקורות חיוביות (ודירוג של 98%). האם המעבד הזה יעבוד אצלי ישר? האם צריך להזהר מזיופים או שזו לא סכנה אמיתית? תודה!

17. שלום לכולם,עשיתי פירמוט למחשב עם המפרט הבא : Asus P5LD2 6600gt 1gb ram p4 2.4 הגירסא של החלונות היא xp sp3 pro. לאחר שנעשה הפירמוט,לא נמצאה הקופסא של שלוח אם והכ.מסך אשר מכילים את כל הדרייברים הנחוצים. אם מישהו יכול להביא לי להורדה,ואז לצריבה את הדיסק של הלוח ASUS P5LD2 ,תודה רבה וזה ממש דחוף עקב פעילות בבורסה.. אם לא ניתן להביא את הדיסק,אז גם דרייבר לכ.רשת ,קול ,צ'יפסט וכל מה שנחוץ גם יהיה מצויין,שוב תודה רבה וזה ממש דחוף

• 5 תגובות
    • 512 צפיות
  18. שאלה פשוטה לכאורה, מהו הלוח האם הזול ביותר של אסוס שמתאים למעבד i7-860 ?

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  19. אני יכול ליקנות מח"ל USA ONLY בתקציב של200$ חשבתי עלG.skill ddr 500 2gb UCCC CHIPS שעושים 550 בכיף אבל הקטע שאם עדין שווה להשיקע בזה? כי המחשב שלי סבבה לפנים חוץ מיזה שהזיכרנות הורגים אותי גם אין ליDC וגם יש לי 768mb

20. Started by summer,

שלום, יש לי כרגע 2GB DDR800 עם XP. אני רוצה להוסיף עוד 2GB אבל לא יודע אם הם יעבדו טוב יותר עם עוד 800 או שזה לא משנה ואפשר להוסיף עוד 2GB של 1066. אני מודע לכך שבמקרה הטוב XP יזהה רק 3.5GB אם לא 3GB. עוד שאלה היא בנוגע ל WIN7... אולי עדיף לי כבר לקנות עוד 2x2GB ואז יהיו לי 6GB כי מערכת ההפעלה יוצאת בעוד מספר חודשים...

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  21. Started by ***LANPARTY***,

צריך עזרה לגבי החלטה ,איזה סוג מעבד לקנות INTEL או AMD . האם את "Athlon64 3500+ (S-939) VENICE CORE? " או את אחד האינטלים" Pentium 4 3.2 Ghz S-775 2M Cache 64 bit?" שהוא אותו מחיר. ומה לגבי לוחות אם כדאיים . אם משהו יודע לפרט קצת על המעבדים ולוחות אם אשמח לשמוע .

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  22. איזה לוחות אם מומלצים לOC? יחד עם זיכרונות DDR2 זולים וטובים? לא מחפש פיצרים שטותיים שמיקריים תלוח אם.... רק שיהיה יכולות OC טובות.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by gedalia,

הי אני מתכוון לקנות שילוש חדש (הלוח הישן נשרף - 775 עם DDR2). האמת שהרבה זמן לא הייתי בשוק, ואני לא ממש בקיא בהבדלים - וממילא, המחשב מיועד לילד. בכל מקום שהייתי הציעו לי לקנות 8 ג'יגה זכרון. האם זה באמת משמעותי למשחקים לעומת 4? בנוסף, לצרכי סרטים ומשחקים ברמה טובה (חיבור HDMI לטלוויזיה) הציעו לי בכל מקום מעבד שונה. אז מה עדיף (כולם במסגרת התקציב שלי): 1) A10-5800 2) I3-2100 3) I3-3225 4) I5-2310

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by nec_000,

AMD’s Ryzen 5 Is The Most Well-Received CPU Launch In Nearly a Decade, Survey Reveals http://wccftech.com/amds-ryzen-5-well-received-cpu-launch-nearly-decade-survey-reveals/?utm_source=wccftech&utm_medium=related זה מאד מעניין מה שכתוב שם, ממליץ בחום לקרוא. למעשה השקת Ryzen 5 (וגם Ryzen 7 שבמקום השני) הצליחו להתקבל באהדה הגדולה ביותר, מעל אפילו סנדי ברידג' המהולל של 2011, שהיתה ההשקה השלישית בדרוג. להערכתי הזהירה, מה שמייחד את ההשקה של ryzen היא העובדה, שלראשונה חוצים את רף 4 הליבות ונותנים לצרכן הכפלת יכולת עיבוד לרוחב (8 ליבות). לתכונה הזו של הכפלת הכח החישובי ישנו אלמנט משיכה מאד חזק כלפי הקהילה. משהו שאפילו סנדי ברידג' המו…

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  25. Started by Dalbayob,

מה המצב אנשים ?! אז ככה יש לי 4 סטיקים של 256 ראם כל אחד וכידוע לכם בלוח אם Asus P4S800D-X יש 4 מקומות אז הכל אצלי תפוס ... עכשיו אני קונה כרטיס מסך חדש (Radeon X1950Pro 256MB AGP) ואמרו לי שכדאי לי שיהיה לי לפחות ג'יגה וחצי ראם ... אז השאלה שלי היא כזאת ... אם אני אוציא 2 סטיקים ואוסיף עוד 2 סטיקים כל אחד 512 ראם לא תהיה בעיה ? יעני זה Dual אני חושב שכולם צריכים להיות אותו דבר לא ?.. תודה מראש, משה

• 5 תגובות
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים