מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
יש שתי אפשרויות , אני יודע שההבדל כמעט לא קיים אך עדיין : http://ksp.co.il/?uin=11723 או http://ksp.co.il/?uin=15070
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מחיר של ה E6300 850 ש"ח זה מחיר טוב או שיש בפחות? יש חנויות זולות יותר שלא מופיעות בזאפ? וקניתי זיכרון של קינגסטון במחיר מאוד טוב רק שהוא CL5 זה גרוע?? ומי היצרן האמיתי של הציפים שלהם?
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סיכום הפוסט: מחפש פתרון יצירתי לקמפל פרוייקט מאוד גדול. המטרה היא ליצור סביבה שכל הפרוייקט נמצא ב- RAM ומתקמפל ל- RAM + גיבויים לדיסק. -- אני עובד על פרוייקט מאוד גדול שלוקח זמן רב לקמפל. הקומפיילרים ישנים (gcc 2.96) וכך גם סביבת הקומפילציה (make). שניהם, לדעתי, עובדים עם ת'רד אחד. תהליך הקומפילציה דורש הרבה מאוד עבודה עם גישות רבות לדיסק (חיפוש קשרים בין קבצים, טעינת קבצי מקור, יצירת קבצי תוצר) ועבודת CPU (הקומפילציה וכו'). היום אני רוצה לבנות מערכת שתאיץ בצורה משמעותית את התהליך. הבעיה היא כזו: כל סביבת העבודה היא XP. יתרה מזו, כדי להאיץ את אחד משלבי התהליך, אנו משתמשים ב- RAMDrive בנפח של בערך ג'יגה וחצי). זה אומר שאנו עובדים בסביבה עם בערך 2.5GB. אני מנסה על פתרון יצ…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
כותרת. וישלח לארץ(אם זה לא מובן מאליו)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ללוח שלי יש תושבת די ישנה - 1156 - אז אני צריך למצוא מעבד יד שניה. מצאתי ב-eBay מעבד i7-880 בכ-500 ש"ח ממוכר סיני כלשהו, עם המון ביקורות חיוביות (ודירוג של 98%). האם המעבד הזה יעבוד אצלי ישר? האם צריך להזהר מזיופים או שזו לא סכנה אמיתית? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם,עשיתי פירמוט למחשב עם המפרט הבא : Asus P5LD2 6600gt 1gb ram p4 2.4 הגירסא של החלונות היא xp sp3 pro. לאחר שנעשה הפירמוט,לא נמצאה הקופסא של שלוח אם והכ.מסך אשר מכילים את כל הדרייברים הנחוצים. אם מישהו יכול להביא לי להורדה,ואז לצריבה את הדיסק של הלוח ASUS P5LD2 ,תודה רבה וזה ממש דחוף עקב פעילות בבורסה.. אם לא ניתן להביא את הדיסק,אז גם דרייבר לכ.רשת ,קול ,צ'יפסט וכל מה שנחוץ גם יהיה מצויין,שוב תודה רבה וזה ממש דחוף
-
- 5 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שאלה פשוטה לכאורה, מהו הלוח האם הזול ביותר של אסוס שמתאים למעבד i7-860 ?
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני יכול ליקנות מח"ל USA ONLY בתקציב של200$ חשבתי עלG.skill ddr 500 2gb UCCC CHIPS שעושים 550 בכיף אבל הקטע שאם עדין שווה להשיקע בזה? כי המחשב שלי סבבה לפנים חוץ מיזה שהזיכרנות הורגים אותי גם אין ליDC וגם יש לי 768mb
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע 2GB DDR800 עם XP. אני רוצה להוסיף עוד 2GB אבל לא יודע אם הם יעבדו טוב יותר עם עוד 800 או שזה לא משנה ואפשר להוסיף עוד 2GB של 1066. אני מודע לכך שבמקרה הטוב XP יזהה רק 3.5GB אם לא 3GB. עוד שאלה היא בנוגע ל WIN7... אולי עדיף לי כבר לקנות עוד 2x2GB ואז יהיו לי 6GB כי מערכת ההפעלה יוצאת בעוד מספר חודשים...
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
צריך עזרה לגבי החלטה ,איזה סוג מעבד לקנות INTEL או AMD . האם את "Athlon64 3500+ (S-939) VENICE CORE? " או את אחד האינטלים" Pentium 4 3.2 Ghz S-775 2M Cache 64 bit?" שהוא אותו מחיר. ומה לגבי לוחות אם כדאיים . אם משהו יודע לפרט קצת על המעבדים ולוחות אם אשמח לשמוע .
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
איזה לוחות אם מומלצים לOC? יחד עם זיכרונות DDR2 זולים וטובים? לא מחפש פיצרים שטותיים שמיקריים תלוח אם.... רק שיהיה יכולות OC טובות.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי אני מתכוון לקנות שילוש חדש (הלוח הישן נשרף - 775 עם DDR2). האמת שהרבה זמן לא הייתי בשוק, ואני לא ממש בקיא בהבדלים - וממילא, המחשב מיועד לילד. בכל מקום שהייתי הציעו לי לקנות 8 ג'יגה זכרון. האם זה באמת משמעותי למשחקים לעומת 4? בנוסף, לצרכי סרטים ומשחקים ברמה טובה (חיבור HDMI לטלוויזיה) הציעו לי בכל מקום מעבד שונה. אז מה עדיף (כולם במסגרת התקציב שלי): 1) A10-5800 2) I3-2100 3) I3-3225 4) I5-2310
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
AMD’s Ryzen 5 Is The Most Well-Received CPU Launch In Nearly a Decade, Survey Reveals http://wccftech.com/amds-ryzen-5-well-received-cpu-launch-nearly-decade-survey-reveals/?utm_source=wccftech&utm_medium=related זה מאד מעניין מה שכתוב שם, ממליץ בחום לקרוא. למעשה השקת Ryzen 5 (וגם Ryzen 7 שבמקום השני) הצליחו להתקבל באהדה הגדולה ביותר, מעל אפילו סנדי ברידג' המהולל של 2011, שהיתה ההשקה השלישית בדרוג. להערכתי הזהירה, מה שמייחד את ההשקה של ryzen היא העובדה, שלראשונה חוצים את רף 4 הליבות ונותנים לצרכן הכפלת יכולת עיבוד לרוחב (8 ליבות). לתכונה הזו של הכפלת הכח החישובי ישנו אלמנט משיכה מאד חזק כלפי הקהילה. משהו שאפילו סנדי ברידג' המו…
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?! אז ככה יש לי 4 סטיקים של 256 ראם כל אחד וכידוע לכם בלוח אם Asus P4S800D-X יש 4 מקומות אז הכל אצלי תפוס ... עכשיו אני קונה כרטיס מסך חדש (Radeon X1950Pro 256MB AGP) ואמרו לי שכדאי לי שיהיה לי לפחות ג'יגה וחצי ראם ... אז השאלה שלי היא כזאת ... אם אני אוציא 2 סטיקים ואוסיף עוד 2 סטיקים כל אחד 512 ראם לא תהיה בעיה ? יעני זה Dual אני חושב שכולם צריכים להיות אותו דבר לא ?.. תודה מראש, משה
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין הזכרונות הבאים : Mushkin 512MB PC3200 Blue OCZ 512MB DDR PC3200 400mhz Premier המשקין יותר יקר ב- 150 שקל ובעתיד אולי אני יעשה אוברקלוק ממש ממש קטן. אל תיתייחסו ליכולות אובר קלוק - אני מחפש זיכרונות מהירים , יציבים וטובים עם תאימות גבוהה ללוחות אם. אני מתכנן לקחת 2 סטיקים של 512 (1024) ומזה יוצא לי שהמשקין כבר יותר יקרים ב-300. בבקשה תעזרו לי להחליט :-\ תודה רבה לכל העוזרים! :)
-
- 9 תגובות
- 774 צפיות
-
-
עוד הדלפה ברשת נראה שאינטל מקדימה את הדור השמיני Coffee Lake עם לוחות אם 1151v2 לוחות של Z370 לפי מה שנראה מעבד Coffee Lake יהיה עד 30% יותר מהיר Kaby Lake ??? המעבד יהיה עם שיש ליבות
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
את רוב הדגמים אי אפשר למצוא בארץ וגם אם כן אז הם מאוד יקרים (לא כמו בחו"ל ביחס לשאר החברות) יש סיבה?
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
הסתכלתי באוורסט וכתוב שם שהמעבד שלי תומך 64BIT וזה לא נשמע הגיוני אז אתם בבקשה יכולים להסביר לי? ודרך אגב, בלוח אם כתוב לי שהמעבד הוא בסוקט 478 ובמעבד כתוב שזה סוקט 775 אז מזה?
-
- 10 תגובות
- 734 צפיות
-
-
האלן...יש לי במחשב ג'יגה זכרון, ואני יכול להשיג עוד חצי ג'יגה, רציתי לדעת אם אני ירגיש הבדל במשחקים בטעינות וכאלה...או שלא יהיה ממש הבדל?
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יצא לי קצת להסתקל באתרים של חנויות מחשבים (לדוג' KSP) וראיתי שיש DDR3 בעל נפח של 4 ג'גה(2X2GB) יותר זול מ DDR2 בעל אותו נפח (2X2GB) אם מישהו יודע מה ההסבר לזה השמח לתשובה
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
האם יש הבדל בין לV-Data לTwinMOS? האם יש הבדל גדול בינהם?
-
- 9 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום! המחשב שלי לא עולה בכלל והוא עושה 3 ביפים קצרים. קראתי בפורום שהשלוש ביפים זה אומר שהזיכרונות לא תקינים. איך אני בטוח שזאת הבעיה ולא משהו אחר? אם הם מקולקלים אז מה כדאי לקנות? (כרגע יש לי 4 gb כאילו 2 ddr2 800 MHz של pqi לוח אם של ecs דגם A780GM-A מעבד amd phenom q9750 דור ראשון) המחשב לא עולה בכלל רק עושה את הביפים. בכללי כל הזמן מתקלקל משהו אחר במחשב יכול להיות שיש לזה קשר שבמארז יש רק מאוורר גדול אחד ושל המעבד? שווה להשקיע במארז חדש למפרט כזה? (כרגע תעזבו את עניין הכסף אני רק רוצה לדעת מה הבעיה ואם יש טעם להשקיע) ארד גונן .
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני קונה לי שילוש קדוש למחשב חדש מ newegg, וחשבתי על זה: A64 3200+ Abit K8V-MAX3 2x buffalo Tech PC3200 /WC model (CH-5 בחרתי את הMAX3 כי הוא הלוח אם היחיד שיכול לתת 3.2V לזכרון, מה שצריך בשביל להפעיל טוב CH-5. והככונה היא לקחת את ה 3200+ למהירות של 3400+. מה דעתכם? יש לוח אם אחר שיתן לי 3.2V/3.3V לזכרון?
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
בקרוב חל יום ההולדת שלי וחשבתי לפנק את עצמי במשהו חדש למחשב.הייתי רוצה לקבל הצעות לפי המפרט שלי (בצד) מה כדאי לשדרג לפי דעתכם. מה שחשבתי זה לשדרג את המעבד ל6400 או לחילופין להחליף למרובע ליבה (לפי מה שבדקתי הלוח שלי מתאים רק צריך לבצע עדכון ביוס)שייתן יותר ביצועים. התקציב הוא 1000 ש"ח פלוס מינוס. עוד דבר חשוב שאני לא רוצה לשדרג משהו שיגרור להחלפת חלקים אחרים אין לי את הכסף לזה,גם ככה אני מסתמך על כסף שאקבל כמתנה ולא יודע כמה זה יהיה אבל אני מעריך שזה יהיה 1000 ש"ח או קצת יותר. אשמח להצעות
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-