עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הכותרת אומרת הכל, אפשר גם יד שנייה וגם חדש, רק תגידו איפה לקנות.

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  2. אני מתכנן לקנות מחשב המעבד שנמצא אצלי בתקציב כרגע הוא (כפול ליבה)E6750 לפי מה שהבנתי בינואר יוצאים מעבדים חדשים של אינטל וAMD השאלה שלי היא בתקציב של ב1000+- יצא מעבד יותר טוב ששוה לחכות לו?? וגם אולי יש סיכוי שיהיה מעבד מרובע ליבות בתקציב הזה?

3. Started by yoni66,

מה ההבדל בין FSB לBUS?

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  4. Started by 1,

בביוס יש לי את האפשרויות הבאות: Cpu Brand : Intel Cpu Type : Pentium Cpu Speed : 800mhz (אי אפשר לשנות) Cpu ratio Selection: 8.0x (אפשר לשנות) Cpu Frequency 100mhz (לא ניתן לשנות) המעבד שלי הוא CELERON 1700NHZ. איך ההגדרות שלי צריכות להיות? אני מקווה שתתנו לי תשובה מניסיון או מידע על בטוח כי אני לא רוצה לקחת סיכון ולשרוף תמעבד *עריכה* עד היום ההגדרות היו ככה אבל עכשיו שמתי לב שהמעבד בעצם עובד על 800 מגה הרץ והוא אמור להיות על 1700 ובשביל זה אני חייב לעלות במקום 8.X ל17.X השאלה היא איך זה אמור להיות.

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  5. Started by huckaujy,

ל OC תודה

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  6. שלום לכולם יש לי שאלה בקשר ללוח אם האם כדי בכלל לקנות לוח אם תומך SLI או CROSSFIRE אם אני לא מתכוון לקנות כרטיס מסך שתומך? סתם לדוגמא ראיתי שיש לוחות אם שתומכות ב SLI ורשום שם שאפשר לחבר שני GF 6600 שתומכות בSLI... אבל אם סתם דוגמא אני יקנה בכלל RADEON ? או שאני יקנה כרטיס אחד של GF ללא 2 ליבות או משהו כזה לדוגמא GF 7600 GS... האם תיהיה השפעה בכל זאת ? ואם אני מתכוון לקנות RADEON לפי מה שאני מבין אז עדיף לוח אם שתומך ב CROSS FIRE לא ? אני נורא מבולבל יש יותר מידי לוחות אם שמתאימות לי אבל בעקרון אני לא יודע אם לבחור לוח שתמוך SLI או CROSS FIRE או שפשוט לעזוב את האפשרויות האלה וללכת על לוח אם רגיל ? תודה לכל מי שמגיב !!

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  7. היי, היום הלוח אם שלי התפוצץ, הוא הגיע לאיזה 70 מעלות ואז הוא התפוצץ (לוח אם של BIOSTAR חחח) אז מן הסתם אני חייב להחליף לוח, המעבד שלי סוקט 478 אז שקלתי להחליף ל?Abit AI-7 μGuru?, אז תגידו, זה לוח טוב? והוא יחזיק מעמד באוברקלוקים קטנים?

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  8. שלום לכולם, יש ברשותי מעבד Intel Xeon E5405 QuadCore עכשיו השאלה היא: האם אני יכול להתקין עליו מערכת הפעלה 64BIT או שאני חייב מעבד AMD שתומך ב64BIT? תודה לכל העוזרים ושבת שלום.

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  9. Started by R9547655G,

לא חייב שהיה 1G אבל שהיה ממש ממש עים פןטנציאל לאוברקלוק DDR2 יש העדפה ל OCZ ו CORSAIR עד 1K או 800MHZ או 677MHZ תודה.. אם אפשר אז גם את החנות..

• 9 תגובות
    • 682 צפיות
  10. לאן הם בדיוק מתחברים? מה בדיוק מפעיל אותם?

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  11. Started by shlomi2003,

אני לא מצליח לחבר גויסטיק אין לי חיבור מתאים מאחורה למה ? ואיך אני יכול לדעת א הדגם של ה לוח אם כאילו NF7-S או NF&-SL וכוו ומה ההבדל בניהם

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  12. אני מעוניין לקנות מחשב חדש השאלה שלי היא אם אני עכשיו קונה תושבת מסויימת ל A64 אני יכול לשדרג לכפול ליבה ע"י החלפת המעבד בלבד...?

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  13. מה עדיף? 1. לוח אם של gigabyte או asus 2.על איזה כרטיס מסך עדיף שהשבב יישב -שוב אני יודע ש gigabyte היא מארחת פופולרית 3. מה עדיף 2 giga זיכרון DDR2 או 1 DDR3 giga 4. האם עדיף dual core 2 מהדגם המתקדם יותר או quad מהדגם הסטנדרטי? ואם אפשר להגניב שאלות שלא כל כך קשורות לפורום,אבל אם הגזמתי אז פשוט אל תענו,לא רוצה להרגיז אף אחד חלילה 6.איזה חברה אתם מעדיפים לדיסק הקשיח שלכם 7. איזה אנטי וירוס 8.ואיזה חנות מחשבים?ksp ?והאם ivory כל כך נוראים כמו שאומרים? המון המון תודה לכל מי שעונה ולו רק על חלק מהשאלות, אלו שאלו שתמיד מציקות ואף פעם לא קיבלתי תשובה לעניין ושוב ,אחלא פורום! תודה לכל העונים יהונתנוש

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  14. Started by nighthawk_ok,

בעקבות כך שכנראה המעבד שלי נפגע (סיפור ארוך ועצוב) בהתחלה חשבתי לקנות את אותו מעבד או אחד קצת יותר טוב. ואז חשבתי שבסך הכול הלוח אם מיושן, ואז הגעתי למסקנה, שאתם הכי טובים בתחום :-) ולא משוחדים כמו הטכנאי שלי - חחח אז ככה: הלוח אם הוא: Intel D845PESV מעבד ישן: Inetl Pentium 4 2.4Ghz System bus 533Mhz L2 Cache 512K עוד מידע חיוני על הלוח אם: תמיכה במעבדים: פנטיום 4 533Mhz או 400Mhz mPGA478-pin וב-Celeron 400Mhz mPGA478-pin כמו כן, המחשב מיועד למשחקים - בעתיד פלייט סימולטר 2006 ויכול להיות שאני גם אבצע אוברקולקינג (אבל לא משהו רציני) ואחרן אחרון חביב, ענין הכסף כמה שיותר נמכוך :-) זה בכל זאת הוצאה לא מתכוננת, אבל אם כבר, אז אני אלך עד הסוף, שאני לא היה עוד שנה צריך להוציא …

15. Started by warezman,

איזה מעבד יותר טוב? Core i3 או Core 2 Quad

16. Started by omerha,

אלא שתי הלוחות 1. http://skypc.co.il/pl_product~39213~10~0.htm 2. http://skypc.co.il/pl_product~31100~10~0.htm אני מרכיב על זה כרגע E6600 ובעתיד PENRYN , קצת OC וזכרונות 2GBX2 Cruscial Ballistics 1066 איזה לוח עדיף מבחינת ביצועים ? או האם יש הצעה יותר טובה מהלוחות הללו בסביבות התקציב הנ"ל תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  17. שלום! ברצוני לדעת מה המשמעות של ה-volt בזיכרונות? למשל...קניתי זיכרון ב-1.8volt ... ראיתי כאלו של 2volt ... מה זה אומר? תודה!

18. Started by guyyug,

socket A = soket 462 או שהם שני דברים שונים

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  19. Started by The_Godfather1,

שלום. יש לי שאלה אליכם. יש לי לוח אם ישן יחסית(קניתי בתחילת 2004) שהמהירות המקסימלית שלו היא 266MHZ ואמרו לי שרק זיכרון שמהירותו מגיע עד 266MHZ או פחות ולא יותר יוכל לעבוד אצלי, וחלק אמרו לי שאם אני נגיד יקנה זיכרון של 333MHZ או יותר, אז הזיכרון יעבוד במהירות 266MHZ עדיין , כלומר הוא יוריד את מהירותו נגיד מ-333MHZ ל266MHZ. רציתי לשאול מה נכון מבין השניים ובכלל אם המהירות 266MHZ נחשבת סבירה כיום שמסוגלת לסחוב משחקים חדשים כמו למשל AGE OF EMPIRES 3, BLACK AND WHITE 2 ועוד. תודה לכם על העזרה, להתראות.

20. Started by kobipk,

שלום לכולם רציתי לדעת איזה חברה אתם ממליצים לי לקנות מחיר לא משנה כל כך אבל גם לא יותר מידי.. יש לי לוח דגם asus striker II extreme כרגע יש לי זכרונות של Corsair 1333 שלפי דעתי ממש גרועים כדאי להוציא תזכרונות האלה צריך מגבת מטבח מרוב שהם רותחים כמו להוציא מגש בורקס מהתנור תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  21. השאלה בכותרת... ואם אני קונה AMD3000 S939 איזה לוח לקחת? תודה

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  22. Started by Dano,

האם יש הבדלים רבים בין שני המעבדים? שניהם בסוקט 754 דרך אגב.. ה2800 זה BOX ה3000 רגיל ההבדלים זה 100 ש"ח BOX-זה אומר שבא עם זה תוספות ותוכנות לא?

• 11 תגובות
    • 682 צפיות
  23. שלום, רציתי לדעת לגבי המהירות של המעבד (E7200).... מהירות המעבד אמורה להיות 25000+\- אבל בתוכנה של לוח האם (Gigabyte GA-P35-DS3L) רשום שהמהירות היא בסביבות ה 1600. איך אני מגדיר שמהירות המעבד תשאר קבוע במסקימום שלה...? האם זה דבר תקין ורצוי לעשות? תודה.

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  24. Started by Bah_gots_pIII_450,

כרגע ברשותי Q6600 4x Kingston CL5 1024MB 667Mhz Gigabyte DS3 השאלה היא כאמור, האם הזכרונות מאטים אותי? האם שדרוג לזכרונות 800Mhz CL4 יתן שיפור משמעותי במהירות? אני לא מבצע OC. תודה.

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  25. Started by -LosNir-,

שלום, אני מעוניין לדעת איפה אפשר לקנות לוחות כאלו. כמובן כ"מ מובנה + כרטיס קול. שהמעבד יהיה מובנה או בסוקט 478. תודה

• 0 תגובות
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים