עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. איזה מעבד יותר חזק E8500 מול AMD Athlon 2 X4 620 לשימוש משרדי

2. שלום ובוקר טוב לכולם ברשותי לוח-אם GIGABYTE MA-770-UD3 REV 1.0 ועליו מורכבים זיכרונות של PATRIOT 800 MHZ 2X1024 עקב מעבר ל WIN 7 64 BIT רציתי לדכת האים אני אוכל להרכיב עוד קיט של אותו דגם 2X2GB ולהגדיל ל 6 GB של זיכרון האים זה אפשרי? נישארו לי 2 סלוטים פנויים ואים כן האים צריך להגדיר משהו בביוס תודה מראש משה

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  3. Started by shark1011,

אני יודע שיש שני חיבורי PCI-E בלוח הזה. מה היא המהירות של חיבורים אלו?

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  4. Started by Drek Boy,

פעם כשקניתי תמחשב הנוכחי שלי התענייתי במחשבים OC, MODING וכל מה שקשור אבל מאז המחשב שלי הפך לגרוטאה והידע שלי דל עד כמעט לא קיים. עכשיו אני חושב לקנות מחשב חדש ועולה לי השאלה לי יש מעבד amd athlon 64 bit 3400 2.4 gh המעבדים החדשים כיום.. שהם ליבה כפולה נגיד amd athlon 64X2 6000 אז למרות שהוא על 3 GH הוא נחשב כמעט פי 2 יותר חזק ממה שיש לי? כי אני זוכר שבזמנו המספר (3400) היה ביחס למעבדים של אינטל.. כאילו שזה 3.4 GH במעבד של אינטל

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  5. אז ככה.. אני מתכנן לקנות בתחילת חודש דצמבר הקרוב מחשב, את המפרט שלו ניתן לראות כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=372820.0 על כל החלקים מלבד המעבד אני סגור, וההתלבטות הגדולה שלי היא הבחירה במעבד המתאים. הבנתי כבר שכשמריצים משחק מה שבעיקר משפיע זה הכרטיס מסך, אבל רציתי לדעת בכל מקרה איזה מעבד כדאי לי לקנות בשביל משחקים כבדים לשנה הקרובה? איזה מעבד יהיה אופטימלי למשחקים כבדים בחצי שנה, שנה הקרובה ?

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  6. Started by DrDeath,

שלום רציתי לדעת האם ההבדל בין זכרונות DDR III לבין DDR II הוא משמעותי בימינו או שלא שווה לקנות אותו עדיין? כמו כן, האם רוב לוחות האם תומכים ב-DDR III? אני יודע שה-RAM זה אחד הגורמים המרכזיים המשפיעים על מהירות העבודה של המחשב, לכן חשוב לי לדעת. תודה

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  7. הייי כרגע מותקנים לי 2 זיכרונות של 2 גיגה במהירות 667 (4 גיגה ס"הכ) יש לי בצד 2 זיכרונות חד צדדים של 2 גיגה כל אחד במהירות 800 MZ, האם זה תקין , כך שיהיה לי 6 גיגה ראם בס"הכ?

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  8. Started by amits1995,

אין לי כרגע לוח אז אמרו לי לשים בינתיים את המעבד בתוך נייר מקופל, זה לא יפגע במעבד נכון?

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  9. Started by tyk,

הלוח שלי יכול להכיל עד 16gb זכרון ddr3 1333 האם כדי להרחיב אותו למקסימליות?

10. Started by מועלם1,

איפה ניתן לקנות לוח זה ? http://usa.asus.com/product.aspx?P_ID=fLIjRELzxMxkH2UQ M4A89TD PRO/USB3 חיפשתי בזאפ אין גוגל אין בארץ

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  11. המחשב הוא בעיקר למשחקים, כאלו קימיים ולאלו העתידיים, הפרש המחיר הוא זניח, כ-50 ש"ח. תודה ושבוע טוב.

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  12. אוקי אני צריךך זיכרונות בסביבות 260 +- ש"ח של 4 ג'יגה חשבתי ללכת על אלו של OCZ http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_value_series_2gb_edition איך הם ??? אשמח לביקרות על זיכרונות אלו איך הם .? [מתוכננןן בעתיד הטיפה יותר רחוק [חצי שנה] OC]

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  13. Started by KingYes,

אהלן. יש ברשותי את הלוח הזה: M3A AM2+, AMD 770, DDR2 1066, PCI-E (אסוס) גרסת ביוס: V02.61. איך אפשר להגדיר את הדבר הזה בלוח?

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  14. שלום לכם ושבוע טוב ברשותי הלוח שבמפרט ואין ברשותי כונן דיסקטים. ניסיתי בנרו ולא ממש הצלחתי לצרוב דיסק bootable שיעבוד כמו שצריך. עצות יתקבלו בברכה, אפילו אשמח להדרכה מפורטת בנרו.

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  15. Started by OmerS,

שלום, בקרוב אני מרכיב למישהו מחשב "מולטימדיה ביתי" שמיועד בעיקר לילדים שלו למשחקים וכאלה.. המחשב לא(!!) צריך להיות מחשב של גיימרים אלא מחשב ביתי ממוצע שיריץ משחקים בצורה יפה.. רוב המפרט שלי בנוי כבר אבל רציתי לשאול אתכם באיזה מעבד ולוח אם כדאי לבחור.. אני חשבתי על ה- AMD ATHLON XP 2800+ עם ה- NF7 מה דעתכם? להזכירכם המחשב הוא לא של גיימר ולא צריך להיות משהו מפוצץ. תודה מראש, עומר.

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  16. השילוש הוא: axp 3000+ (512kb,333fsb) epox 8rda3+ micron 512MB cl@2.5 וכ. מסך רדאון 9550 128MB 64BIT למטרת משחקים... מה אתה אומרים? מפרט זה מספיק למטרה זו? (כ. מסך אין אפשרות והצדקה לטוב יותר.) שווה להשקיע עוד סכום נוסף כדי לרכוש A64 (3000( ? תודה.. נ.ב תגובת ה"פסה" הייתה לכוון המעבד.. ולגביו השאלה. תודה. בנוסף יש לציין שרוב החנויות בקושי מחזיקות בארטונים והן עברו לסמפרון וA64

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  17. Started by zxcvbnm,

כרגע יש לי amd 1.2 gigabte 7vtx 256 mb ddr 266 mhz. אני מעוניין להוסיף עוד 512. השאלה שלי היא האם ניתן להוסיף זיכרון עם 400 MHZ (גם בגל שהוא יותר זול וגם אם אני אשדרג בקרוב הוא לא ילך לפח). ואיזה זיכרון מומלץ (adata או vdata). תודה מראש

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  18. אני בדקתי בתוכנה EVERSEST והיה רשום לי ש 54 % מהזיכרון נמצא בשימוש ולא הפעלתי כלום חוץ מאיי סי קיו ומסנג'ר.. השאלה אם זה באמת צריך להיות ככה? לפעמים אני מרגיש איטיות במשחקים בגלל זה.. יש דרך לתקן את זה?? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  19. הלוח עולה 280 ש"ח המעבד 410 ש"ח סה"כ שדרוג : 690 ש"ח . שווה ? ( אני יודע שזה לוח עלית ! בלי "לוח זבל בלה בלה ... " ) אני מחפש להוציא את המינימום ולקבל את הכי טוב שאפשר. אני חייב להעיף את הסלרון 2000-400-128 מהמשרד שלי כולל הלוח הספיר שאיתו מעפן כזה .. ***כרגע אני מפעיל אימיול המחשב בקושי זז חנוק מת , יש לי 512 MB . השאלה עם הסמפרון החדש יהיה הבדל ? אם הביצועים יהיו בערך אותו הדבר לא שווה לי לשדרג. על הלוח של עלית אני מקבל 3 שנים אחריות וב KSP ביררתי כל הלוחות זה שנה אחריות ! הייתי קונה מהם לוח מותג פשוט האחריות שם נורא קצרה.

20. שלום לכולם , יש לי לוח ASUS A8N-SLI DELUXE והכל סבבה איתו. דבר אחד מציק לי , בתור אחד שמתעב רעש מהמחשב השקעתי הרבה מאוד כסף בציוד יחסית שקט למחשב כמו ספק כח החדש של אנרמקס שעל עוצמה הכי גבוהה שלו פשוט לא שומעים אותו , מארז עם מאווררים 120 מ"מ שקטים וכו'. אבל מסתבר שהרעש בא לי מכיוון שלגמרי לא חשבתי עליו.. המאוורר של הצ'יפסט על הלוח הזה עובד כמו זבוב היפראקטיבי. בכוונה פתחתי את המארז ובדקתי שהרעש לא מהמאוורר של המעבד או ממקור אחר של חוט שנוגע או משהו , פשוט רעש צווחני כזה מי שמכיר ויש לו לוח עם מאוורר קטן על הצ'יפסט אולי יודע למה אני מתכוון. שומעים אותו בכל הסלון. אנא מכם , תעזרו לי לפתור את הבעייה הזאת. אני חייב לדעת אולי אפשר להוריד את המהירות שלו או בכלל לנתק אותו מה…

• 8 תגובות
    • 644 צפיות
  21. Started by X_Dror,

לאחד המכרים שלי נהרס הספק כח (ככל הנראה - מדליקים את המחשב ושום דבר לא זז). אז אני מתכוון להחליף לו את הספק, עכשיו אני צריך לדעת על איזה ספק את ממליצים (אני חושב שג'נרי יספיק), בעיקרון זה מחשב שרק גולשים איתו באינטנרט וכותבים מסמים בוורד. יש לי 2 שאלות: 1. האם את החיבור שמחברים מהספק ללוח אם אני מקבל עם הספק? (כמו מולקס גדול כזה עם הרבה מאוד חוטים שנכנסים אליו בשני טורים) 2. האם העובדה שאין בביתו הארכה משפיעה על המחשב? (אם נוגעים במחשב בזמן שהוא דולק לפעמים מתחשמלים מעט) תודה על העזרה!

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  22. Started by Vortex,

זה המפרט של הזיכרון שלי (NCP 256MB PC3200). אם אני מפעיל אותו על 400MHz@2.5CL, האם זה נחשב אוברקלוק, וקיימת סכנת חימום? האם יש בכלל הבדל בין 2.5 ל3 בסוג הזיכרון הזה? תודה...

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  23. יש לי מעבד AMD ATHLON 64 3500 S939 ספק ג'נרי 400W לוח אם של גיגה בייט GA-K8NMF-9 קירור של טרמלטייק ללא OC ועוד 3 מאווררים לאוורר המארז והלוח אם... פתחתי את שתי התוכנות everest ו sandra וקיבלתי תוצאות שונות לחלוטין בקשר לטמפרטורות ואני מודאג בקשר למתחים לא נראה לי שהספק מותאם לזה... ולמה הRPM תמיד אותו דבר? קבלו את ההבדלים: בסנדרה 2005 sr3 באוורסט 2006 האחרון שיצא:

• 14 תגובות
    • 644 צפיות
  24. השאלה בכותרת.. (המעבד מופיע בצד ימין-במפרט) בגלל המעבדים החדשים שיוצאים לאינטל שווה להחליף אותו בקרוב? האם אחרי שהמעבדים שיוצאים השבוע מגיעים עוד מעבדים שיעשו שינוי ממש משמעותי? כי לפי מה שהבנתי המעבדים החדשים זה אותו מעבדים כמו קודם רק בתהליך ייצור שונה... תודה מראש לעוזרים

• 10 תגובות
    • 644 צפיות
  25. Started by ex_,

היי ויכוח שהפך לויכוח מעצבן שהפך להתערבות לגבי סוג החיבורים בלוח אם ומה מחברים אליהם בתמונה מסומנים 2 חיבורים(1,2) הלוח הוא ASUS A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 מה זה חיבור מס' 1 ומה מחברים אליו? מה זה חיבור מס' 2 ומה מחברים אליו? תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים