כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
סקירה נחמדה מאוד שכוללת את שני הכרטיסים שבכותרת ומיספר מצומצם יחסית של מישחקים לצערי.. תוך כדי הרצת הבאנץ נעשה שימוש ב VidMem Watcher (תוכנה שבודקת בכמה זיכרון גרפי הכרטיס מישתמש) וניתן ליראות בברור איזה מישחקים ובאילו הגדרות נעשה שימוש ביותר או פחות מה 320 מגה של ה GTS וכיצד זה משפיע על ביצועי הכרטיס. http://www.nvnews.net/reviews/evga_geforce_8800_gts_320mb/page_2.shtml * יש שם לינק לתוכנה אם אתם מעוניים ליבדוק אם אתם מנצלים את כל הזיכרון של הכרטיס או שיש לכם ספייר פעם ראשונה שאני נחשף לתוכנה הזו ואני פשוט לא מבין למה לא מצרפים גרף כזה לכל באנץ !
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
היי! יש לי כרטיס SAPPHIRE 1950 PRO 512 AGP יש לו שתי חבורים של 4 פינים בהוראות התקנה רשום שצריך לחבר רק חיבור אחד, זה נשמע לי די מוזר, אם צריך לחבר אחד למה שמו לו שניים? אני אישית חיברתי את שנייהם. אני בדילמה עכשיו, כפי שאני רואה בפורום הזה יש הרבה אנשים שקנו את הכרטיס הזה היתי רוצה לדעת מה אתם עשיתם? [br]פורסם בתאריך: 26.02.2007 בשעה 00:37:41 הינה תמונה[br]פורסם בתאריך: 26.02.2007 בשעה 01:07:44אופס, זה נשלח שלוש פעמים[attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
והאם לדעתם קיים מסך טוב יותר מאשר DELL 2700FP שהוא 20.1 אינטץ...אם יש לדעתכם דגם יותר טוב למה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מהן האופציות שיש לי כדי לחבר לכרטיס מסך גם את המסך מחשב LCD וגם טלוויזיית LCD (חוץ מאופציית ה-TV OUT), ובכלל אשמח לקבל הסבר על החיבורים בכרטיס המסך (למשל TV, DVI, PCI-E?). מה שמו של החיבור שאליו מתחבר מסך המחשב LCD, ובאיזה חיבור ניתן לחבר את הטלויזיה (כאמור, חוץ מ-TV OUT). תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
חשוב לי במיוחד יכולות CAPTURE טובות להקלטת סרטים וסדרות. אני מתכוון לחבר את הכרטיס ליציאת הממיר הדיגיטלי של HOT. האם יש הבדל בין כרטיסים של 200 ש"ח לבין אלו שעולים 550 ש"ח?
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב AMD 3800+ על לוח של MSI יש כרטיס מסך 6100 מותקנת VISTA RTM עם דרייברים לכרטיס מסך 97.54 הכל עובד אפילו יש לי AERO אבל אם אני מתקין את הדרייברים החדשים של NVIDIA ה 100.65 אין לי AERO ובבדיקות יכולות המחשב, התוכנה מודיעה על בעיה במחשב (לאו דווקה בכרטיב המסך) האם יש דרך להתקין את הדרייברים החדשים ולהמנע מצרות אלה? נ.ב גם אחרי התקנת TWEAK VI שמכריח את הVISTA להריץ AERO אין AERO עם הדרייברים החדשים כל עזרה תתקבל בברכה תודה ליאור
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום כולם, אני קונה בקרוב מחשב חדש ורציתי לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס מסך הזה: X1650 Pro 256MB, DDRIII .. האם הוא טוב האם הוא יכול להתמודד עם המשחקים החדשים?! האם הוא יותר טוב או פחות טוב מה geforce 7600gt?? צריך שתגידו בדיוק מה אתם חושבים עליו לא תגובות כמו "הוא טוב" בבקשה תפרטו קצת.. תודה לעוזרים!!
-
- 7 תגובות
- 553 צפיות
-
-
פשוט אני רואה שהתדר של הזכרונות והליבה ב7300GT יותר מהירים מה7600GS. האם זה הגיוני?
-
- 8 תגובות
- 559 צפיות
-
-
?האם קיים כרטיס שממיר את רזולוציית המסך מחשב לרזולציית מסך טלויזיה (הנמוך בהרבה ממסך מחשב) לכדי 720 על 656 זאת משום שהגעתי למסקנה שבכדי להנות מסרט באיכות הטובה ביותר זקוקים להרבה יותר ממה שחשבתי...למה זה? כאשר היום אני שם סרט די וי די במחשב וחושב כי האיכות היא איכות עילאית...הכל שטויות..סרטים מצולמים במקורם על רזולוציה נמוכה (זהה למסכי טלויזיה) שהיא או 720 על 576 במסכים שהיחס גודל שלהם הם 4:3 או רזולוציה של 1024 על 576 במסכים שהיחס גודל שלהם הוא 16:9 מה שקורה למעשה כאשר אנחנו מפעילים סרט די וי די במחשב ומגדילים אותו על כל המסך התמונה נמתחת בהרבה משום שרזולוצית המחשב גבוהה בהרבה משל מסך טלויזיה לכן בכדי לראות הכי טוב שאפשר צריכים לקנות מסך טלויזיה...(אני כבר הייתי משקיע בא…
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 שאלות בקשר לכרטיס מסך GeForce 7300: 1. מה ההבדל בין כ. מסך GeForce 7300GT לבין GeForce 7300GS? (שניהם 256MB) 2. איזו חברה עדיפה לגבי הכרטיס מסך הנ``ל: ASUS, eVGA, GIGABYTE או Point Of View (שהכי זולים יחסית)?
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רב. לפני שנה + הרכבתי מחשב ןעד היום יש לי בעיות עם הכרטיס מסך ככל הנראה הוא לא מתקשר טוב עם הלוח עם או משו להלן פירוט החומרה, אשמח אם תציעו איזה פתרון או משו.... AMD ATHLON 64Bit 3000 Tray ABIT KV8 PRO Gigabyte ATI 9600XT 128mb bulk וכל השאר לא נראה לי רלוונטי מקווה שתקעתי את זה בפורום הנכון תודה מראש. mpmisha...
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
אולי יהיה דגם חדש יותר? יש לי LG1732TQ +DVI 1:1400 4MS
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לשחק בגרפיקה הכי גבוהה למשל במשחק flight simulator x. אני מעוניין לקנות x1950xt. המוכר מציע לי 7600gt. הוא אומר שאני יוכל לשחק בגרפיקה הכי גבוהה שיש איתו בי שום בעיה. לפי המדריך שפה ראיתי שבריידון אנ יוכל לשחק יותר טוב מהגי פורס שכתבתי פה. רציתי לדעת מה אתם אומרים בנושא זה ועל מה ממליצים.
-
- 31 תגובות
- 2k צפיות
-
-
סוף סוף הגיע כבל 6 הפינים מנועה מחשבים (שאגב מגיע להם צל"ש על זה, הם הביאו משהו שלא בא בבאנדל). ברוב טמטומי שמתי אותו על מצב שינה, אז המצב שינה לא הצליח לשחזר את הווינדוס ונאלצתי לרסטרט אותו (נראה לי לגיטימי). אחרי זה המחשב עלה, נפתח לי ה"אשף חומרה שזוהתה" - כמובן שלא התקדמתי בזה. שמתי את דיסק הדרייברים והתקנתי הכל.. ביקש ריסט עשיתי ריסט. אחרי הריסט המחשב עלה על 640*480 ואז חזר ל800*600. כשהעברתי ל1024*768, המחשב הציג את הטקסט במין טשטוש. זה דיי ברור, אבל לא כמו מקודם. חשבתי שאולי זו בעיית דרייברים, אז הורדתי מATI את הדרייבר המעודכן והתקנתי. אפשר לומר שכאן התחילו הבעיות, הוא ביקש ריסט ועשיתי - ואז המחשב לא עולה (אחרי הצגת טעינת הWIN). אחרי עוד ריסט זה ביקש ממני סיי…
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שאלה לפני רכישה: האם הכרטיס הנ"ל יכול להתחבר לממיר של הכבלים (הוט)?
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום קיבלתיכרטיס מסך PowerColor X800 XL VIVO - 512 Mo TV-Out/Dual DVI - PCI Express ורציתי לדעת עם הוא טוב למשחקים חדשים או שהוא חלש מידי ו
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
בוקר טוב. קניתי לפני כמה ימים X1950 PRO מחברת CONNECT3D. נדפקתי עם הבאנדל הגרוע שלהם, ואני מקבל היום את חיבור 6 הפינים. בנתיים יש לי שאלות: 1. הציון שלי עם הכרטיס הישן (למטה השם) היה יותר מעלוב - 760 או משהו כזה. בכמה בערך זה אמור להשתפר עם הכרטיס הזה? 2. הכרטיס הישן - X700 SUPER PCI-E 512MB DDR2 TV-OUT DVI יש מה לעשות איתו? למכור אותו? תודה לעונים עריכה: במחשב של אחותי יש INTEL GMA 3000 128MB כדאי לשים בו את הX700? (אני לא יודע עוד אם זה PCI-E, אבל אם כן)
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
GECUBE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB GDDR3 256 BIT DVI HDTV TV/O - GC-HV195PG3-E3(RoHS) - RETAIL או HIS PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB GDDR3 256 BIT DUAL DVI TV/O - RETAIL או SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI TV/O - RETAIL
-
- 30 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הרצתי את הבדיקה של ה-OVEDRIVE על הכרטיס בפעם ראשונה המחשב קרס באמצע ונאלצתי לעשות אתחול כשהרצתי בפעם שניה הוא הגיע עד הסוף וזאת התוצאה שקיבלתי השאלה שלי היא להשאר על הנתונים החדשים שהוא נותן לי או שלשים אותו על ה-DEFAULT? [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 885 צפיות
-
-
-
השימושים שלי יהיו בעיקר לצפייה בשידורי דרך האנטנה וזהו בעיקרון.
-
- 0 תגובות
- 428 צפיות
-
-
יש לי בעיה בזמן שאני צופה בסרטים בד"כ מסוג WMV או בסרטים שנותנים לצפות באתר של קשת... אני רואה את הצבעים ככה... יש לי מסך L194WT של LG וכרטיס מסך סאפיר RADEON 1600 PRO הנה דבר שימחיש את הבעיה תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה, ואני לא יודע מאיזה חברה. אני מתלבט בין BFG XFX Leadtek מה לדעתכם?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למה יש הבדל ענק במחיר בין זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6486 לזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6622 לזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6503 הרי כולם זה אותו כרטיס ואותו מהירות וזכרון רק חברה שונה אז למה הבדלי מחירים כאלה??
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-