עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי איזה הזדמנות ל8800GTX בזול מאוד.

2. Started by ido-nava,

האם אני יכול לשים כרטיס מסך AGP על לוח שתומך רק ב PCI-E או שאני חייב לקנות כרטיס מסך חדש ? תודה

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  3. Started by japaN,

תביאו לי לינק לחנות שמוחרת radeon9800pro 256mb במחיר זול (כמה שיותר זול) תודה לכם

• 6 תגובות
    • 530 צפיות
  4. Started by lior_alt,

שלום, בכרטיס מסך הנוכחי שלי אין יציאה לטלויזיה, רציתי לדעת האם יש כרטיס שמוסיף את האפשרות הזו או שחייבים לקנות כרטיס מסך (המחשב משמש לגלישה באינטרנט ועבודה באופיס..מעבר לזה רק רוצים להוסיף את האפשרות של צפייה בטלויזיה באמצעותו...) תודה מראש, ליאור.

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  5. מישהו יודע ויכול האיר קצת בנושא זה? מדובר ,נגיד בכ-5 שעות מסך ביום מינימום

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  6. Started by jorgito,

שלום! עד עכשיו לא היתה לי שום בעיה להתקין דרייברים אבל לפני כמה ימים כשהתקנתי את ה 7.2 זה עשה לי ZERO DISPLAY DEVICE ERROR ויצא מההתקנה ולא נותן להתקין מחדש... הורדתי את הדרייבר מהמערכת לגמרי וננתי לWINDOWS להתקין משלו ושוב ניסיתי את ה CATALYST החדש אבל זה שוב עשה לי את אותה בעיה... יש למישהו מושג איך אני פותר את זה? מאז המחשב שלי גם עושה לי בעיות (פעם ראשונה מאז שיש לי אותו מסך כחול)

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  7. Started by uuzar,

שלום לכולם יש לי NVIDIA GeForce 7600 GS עם 512 MB ויסטה נותן לו ציון של 4.1 בגרפיקה וגם בגרפיקת משחק 1. האם ניתן לשפר את הציון וכיצד? מדוע הוא נמוך לכרטיס יחסית טוב עם 512 MB ? 2. האם ניתן לעשות OC והעם ניתן לעלות ע"י כך את הציון של ויסטה?

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  8. Started by שניצל,

כרטיס המסך שלי (Octek FX5500 בן שנתיים) שבק חיים, ואני צריך להחליף אותו (בינתיים החלפתי אותו ב-Geforce2 ישן שהיה לי). לצערי אני לא מבין יותר מדי בנושא... המחשב הוא של ההורים שלי, ולכן לא משמש יותר מדי למשחקים (אני קצת משחק בו, אבל גם ככה אני עובר דירה בקרוב). אני מחפש כרטיס מסך זול (הבנתי שסביב ה-400 ש"ח מקסימום זו דרישה סבירה). אשמח לקבל המלצות, וחוץ מזה כמה שאלות: 1. יש הבדל בין AGP או PCI מבחינת ביצועים? 2. הבנתי שהיצרן של הכרטיס לא ממש משנה, כל עוד זה שם מוכר... נכון? אם יש לכם גם המלצה על חנות לקנות בה (איזור תל אביב או הרצליה), אני גם אשמח לשמוע. תודה! עריכה: ראיתי את ת'רד הכרטיסים המומלצים, והבנתי שהכרטיס המתאים הוא כנראה ה-GeForce 6200. אם יש למישהו הסתייגויות או …

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  9. Started by pringles,

תמליצו על כרטיס מסך אני רוצה כרטיס סביר שלא יקר ופשוט יתן לי ביצועים נורמליים אני בכלל לא מתכוון לשים ויסטה אז נראה לי שלא יהיה לי שימוש בכרטיס שמיועד לDX10 ובכך עולה קצת יותר מכרטיס של DX9C שמביא אותם ביצועים במשחקים............... לא כך? אני רוצה לשחק במשחקים ברזולוציה 1024 על HIGH בלי פילטרים(בעיקרון זה מה שאני מצפה מהכרטיס לתת עם כמות פריימים שמאפשרת לשחק נורמלי, אפשרי להתפשר על הרזולוציה אבל ה1024 זה האופטימלי) מפרט AMD athlon 64bit 3000 gigabyte k8nf9 ultra kingston pc 3200 400mhz 512mb X 2 kingston pc 3200 400mhz 512mb X 2 2ג'גה זיכרון בדואל

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, אשמח לקבל עזרה בבעיה הבאה: פרטים: כ.מסך ATI RADEON X550 256MB תכנת הפעלה: VISTA 32BIT HOME PREMIUM דרייבר האחרון שהותקן מאתר חברת כרטיס המסך 7-2_vista32_dd_ccc_42861-210207 - כשאני מחבר את יציאת ה-TV מכרטיס המסך לטלוויזיה ומבצע הגדרת מסך כפול בתכנת Catalyst control center בטלוויזיה אני רואה בשחור לבן!! כבר ניסיתי לשנות צורת שידור b-pal g-pal ועוד... לא עזר חשוב לציין שבטלוויזיה הזאת רק עם מחשב אחר (ישן) כבר ראיתי את המחשב בצבע וגם עם אותו כבל _RCA עם מתאם לכרטיס מסך). איך אני פותר הבעיה?? אנא עיזרו לי.

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  11. אני מצטער אני מרגיש כבר כאילו אני מציף לכם את הפורום חחח.. פשוט כל תשובה שאתם נותנים לנושא שלי משנה לי את הפרספקטיבה ואת ההחלטה, ותמיד עם ההחלטה החדשה צצה שאלה חדשה... לאחר העצה שנתתם לי - לא לקחת ב1200 או 1400 שקל את X1800XT או את X1950Pro מכיוון שבקרוב יוצאים כבר כרטיסים תומכים DX10, ואז אם כבר אין לי סבלנות ואני רוצה היום אז עדיף משהו תקציבי שברמה גבוהה יחסית למחיר, ואם אני ארצה בעתיד אז לשדרג שיהיו כבר כרטיסים תומכי DX10 צמצמתי את האפשרויות ל2 כרטיסים שביניהם אני מתלבט, עזרו לי להחליט: Sapphire Radeon X1800GTO 256 MB VS Gigabyte Nvidia GeForce 7600GT 256 MB ==== תודה מראש עריכה: נ.ב - מיועד למחשב AMD, יש כאלה שאומרים שזה משנה... אז חשבתי שתרצו לדעת

• 13 תגובות
    • 786 צפיות
  12. Started by Frozen-Ice,

שלום חברה נכון שיש את ה AA וכל הדברים האלה ? עכשו למשל ב 8800GTS איך אפשר להפעיל אותם ? (למשל בכרטיסי ATI יש את ה CRYSTAL)

• 6 תגובות
    • 525 צפיות
  13. Started by Sex$Booster2007,

היי לכל אותם האנשים שיש ברשותם כרטיס מסך GEFORCE 7600GT אני רוצה לדעת על אילו הגדרות אתם מריצים את CNC3 DEMO מה רמת הפילטרים רזולוצייה ובאילו דרייברים אתם משתמשים תודה.

14. Started by zam,

חבר ביקש ממני לבדוק לו כרטיס עריכה ב- 300 ש"ח. אני לא מבין בנושא ולא יודע אם יש חיה כזו ולכן אני מבקש פה עזרה. יש לו P-4 עם DDR 512mb הוא רוצה כרטיס עם 3 יציאות RCA ולא S-VIDEO (לא יודע למה). הציעו לו את הכרטיס הבא: DVD EZ Marker PCI Aver Media Deluxe (אני מקווה שרשמתי את זה נכון) האם יש דברים בגו? יש למישהו המלצה, עצה? אציין שהבחור לא מקצועי.

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  15. הנה הדגמה מדהימה של טכנולוגיה שמאפשרת לשלב תוכן וירטואלי עם הסביבה בצורה מושלמת. הדבר הזה מפותח על ידי חברת TotalImmersion מצרפת.

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  16. אהלן אני ממש מתלבט בין שני כרטיסיי מסך למחשב החדש שלי. החלטתי ללכת על דברים דיי רציניים, אבל אני באמת לא יודע מה כדאי מבין שני אלה: ATI Radeon X1950 Xtreme pro 512 GDDRIII Pci-E 1200 ש"ח או ATI Radeon X1800XT 512 GDRRIII Pci-E 1400 ש"ח למדתי שלא תמיד מה שיותר יקר ב200 ש"ח הוא בהכרח יותר טוב ו\או שווה ת'מחיר, אז החלטתי להתייעץ אתכם. תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  17. רציתי לדעת מה ההבדל בין רזולוציות כמו 1600*1200 כנגד 1280*1024? ומה עם רזולוציות גבוהות מ1600*1200? הם גורמים לתמונה להיראות ריאליסטית/חדה יותר? או שזה פשוט גורם לתמונה להיות גדולה יותר? לא ברור לי העניין הזה... תודה!

• 15 תגובות
    • 12.7k צפיות
  18. Started by tripstrike,

האם מישו מבעלי הכרטיסים האלה פה הצליח לשנות את מראה ההגדרות של הדרייבר למראה הישן אם כן אשמח לישמוע איך פשוט המראה החדש מעצבן אותי לא מיסתדר איתו

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  19. Started by mambo,

לפרסם את המלצת מנהלי הפורום על כרטיסים מומלצים לחודש מרץ, כי חודש פברואר נגמר לו מחר...

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  20. בו קיבלתי כרטיס מסך שהוא די ישן יחסית שהוא אם VIVO איך אני יכול להשתמש בו?! תודה ענקית לעוזרים. אז ככה אני מעלה תמונה של הכבל שקיבלתי לאיפה אני צריך לחבר אותו וברשותי ממיר של Yes ללא S-Video רק Rca מה אני צריך לעשות כדי לראות טלוויזה?! תודה ענקית לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  21. אני הולך לקנות כ.מ בתקציב של 800-1000 שקל , חשבתי ליקנות את ה- 8600 שיייצא אבל הבנתי שהמפרט שלי גם אולי יגביל את הכרטיס וגם לא מספיק בישביל ויסטה, אז אני לא יודע אם לעבוד לויסטה וליהיות במחסור של ראם\מעבד או להישאר עם XP ולקנות 1950PRO.... חשוב מאוד לצייון שאני חייב לעשות קנייה אחת ובסכום כולל של 1400-+ (כולל ליברטי 400) ואני לא הולך להחליף מחשב עד הצבא ( 4 שנים ) וחשוב לי שהוא יהיה בסדר לשנתיים הבאות... ויש לי עוד שאלה אם יהיה 1950PRO ואני אנסה להפעיל משחק שהוא בלי תמיכה ב DX9 על XP, מה יקרה ?

• 8 תגובות
    • 578 צפיות
  22. Started by hamtsani,

רציתי לדעת אם חברת BFG נחשבת חברה טובה ואמינה בתחום כרטיסי המסך. האם היא באיכות של EVGA?

• 9 תגובות
    • 712 צפיות
  23. Started by oded900,

איזה חיבורים נחשבים האיכותיים ביותר?(d-sub,dvi,rgb,hdtv,Dual-dvi וכו') מה המשמעות של "bulk"? איזה חברה יותר מומלצת לכרטיסי מסך של Nvidia XFX או Leadtek? איזה כרטיס הכי מומלץ בהנחה שכולם באותו מחיר: http://www.palit.biz/en/products/nv_agp_7300GT-Sonic.html http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=288 http://www.palit.biz/en/products/ati_agp_X800GTO.html נ.ב איפה אפשר לקנות 7600gs sonic בAGP??

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  24. Started by BOMBADIR,

שלום אני צריך המלצה לכרטיס טלויזיה שאני יוכל גם להקליט ממנו באיכות גבוהה.... תודה רבה והמשך יום נעים

• 3 תגובות
    • 498 צפיות

דיונים חדשים בפורומים