עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. קדום כול ....אני אדיוט ! שנית בגלל מוד לא מוצלח (דיסק התנפץ) המסך שלי קיבל שריטה(על הצג). יש משהו שניתן לעשות במצב כזה .. המסך כן עובד אבל השריטה צורמת לנשמה .

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  2. Started by דובי770,

אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך הנוכחי שלי לGTX 1070. בעיקרון התקציב שלי הוא כ400-450 דולר לכרטיס מסך. המסך הנוכחי שלי הוא 1080P, אך בהמשך הרזולוציה תעלה ל5760/1080 1) האם יש דגם ספציפי שעדיף? למיטב ידיעתי כדאי לרכוש כרטיס של EVGA כי אפשר לממש את האחריות שלהם גם בארץ 2) אני יכול לרכוש כרטיס גם בBestBuy, BH וכו'. המפרט שלי: Processor: Intel i7-5820K Motherboard: Gigabyte X99-UD3 Cooling: Cooler Master Seidon 120V Memory: G.Skill Ripjaws 4X4 3000Mhz Video Card(s): MSI 7970 Arctic Accelero Extreme Hard Disk(s): Crucial BX100 250GB RAID 0 Screen: Dell P2414H+P2314H Case: Zalman Z11 Power Supply: Seasonic X 660W

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by tom123,

לא LCD

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  4. Started by flesh2,

אני מצטער אם זה לא המקום, אבל זה המקום שנראה לי הכי מתאים לשאלה שלי. יש לי טלויזיה, שלפני כמה שנים הפעילה משחקי PS1 אמריקאים ואירופאים בלי ריצודים ועם צבעים מלאים. כשאני שם משחקים אמריקאים של גיים קיוב יש המון ריצודים, ואי אפשר לשחק (כמו הרצת 3Dmark אחרי אוברקלוק כבד מידי לכרטיס מסך). היתי בטוח שהטלויזיה היא מולטיסיסטם אבל אחרי זה אני לא ממש בטוח שהיא יכולה להריץ משחקים אמריקאים ??? למישהו יש רעיון איך אפשר לסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  5. יש לי כרטיס מסך HD5770, אני מריץ את black ops על הכי גבוה (EXTRA , 16AA) אבל יש פה ושם כשיש הרבה מאוד באלגן ואקשן על המסך כמו ירידה קטנה ב-FPS (איך אפשר לבדוק FPS דרך אגב במשחק?) אני משחק במסך 24" והרזולוציה היא 1920x1080. שווה היום כבר לשדרג למשהו יותר טוב GTX480/HD6850 או עדיף לחכות עם זה? תודה.

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  6. Started by ASI89,

יש לי כרטיס מסך עם יציאת dvi duall שתומכת ברזולוציה מקסימלית 2600*1600 . את הכרטיס אני רוצה לחבר למסך 1440p עם כניסה מסוג DP ? האם זה אמור לעבוד בצורה טובה? ניתקתלתם פעם כבל כזה שהוא מצד dvi dual זכר ובצידו השני dp ?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by GeForce93,

450GTS מבית TWINTECH 5750HD מבית SAPPHIRE שתי הגרסאות 1GB 5GDD המחיר זהה. לא מתכוון לעשות OC. שימושים עיקריים: משחקי רשת כמו CS/TF/COD/MOH...... משחקי ספורט FIFA/NBA מסך 22" [אין לי מושג איזו רזולוציה]

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by 3gh,

האם אני אמור להשתמש בתוכנה ב safe mode ולהתקין את הדרייברים החדשים גם בsafe mode? תודה מראש

9. אני מתכוון לרכוש מחשב נייד אוטוטו ומתלבט לגבי העדפה של דגמים עם Type-C. בהנחה שהחיבור יאפשר קצב של עד 10Gb/s מחשב שאקנה האם זה יספיק, בהערכה גסה למשחקים עכשוויים, לרזולציות FHD עד QHD? הכוונה שלא חייב מינימום 60FPS בהגדרות גבוהות. מה הסיכוי לדעתכם לראות יישום של פתרונות שמישים במחירים שמתחילים להתחרות בכרטיסי מסך רגילים במהלך שנה-שנתיים הקרובות? הייתה כתבה פה לא מזמן על יישום עובד לא מזמן באיזה תערוכה.

10. Started by TimoTy,

למי שיש את ההרקולס בבקשה שיגיד לי אם הפתיחה עם האומגה עבדה וכמה סיכויים יש לי!! תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  11. " In Gothic 2 a character had around 1.200 polygons. In Gothic 3 a character has 12.000 polygons. " מה זה אומר מבחינת הכרטיס? איזה חלק אחראי לחישובי פוליגונים ולא הקטע של ההצללות ופונקציות של פילטרים וכולי? מה היחידות שמודדים את הכוח שלו?

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  12. Started by Hiigara,

מקור: http://www.anandtech.com/show/10967/amd-announces-freesync-2-improving-ease-lowering-latency-of-hdr-gaming

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Yakov Ben-shitrit,

שלום לכולם. בכוונתי לבצע sli בקרוב לכרטיס שלי, שהוא מדגם windforce. האם חובה עלי להוסיף כרטיס נוסף מאותו הדגם בדיוק, או שגם g1 יתאים? תודה.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by MegA^Mf,

אני מחפש לפלזמה טובה, 42" הבעיה היא שלא יודע מה לקחת המחיר בערך 18-15 אלף התחלתי במשך השבוע לקרוא וללמוד קצת בנושא הבנתי שמה שמשחק פה זה יחס הקונטקט ומספר הצבעים הגעתי לסיכום של כמה פלזמות 1.MarantZ PDP42M3 http://www.elmor.co.il/Index.asp?ArticleID=109&CategoryID=70&Page=1 2.Pioneer PDP42MVe1 http://www.gizmo.co.il/show/login_checkv2.asp?id=964338 3.Sony FWD- 42PV1 HD TV http://www.yosihashmal.co.il/main/home/products.details.main.asp?mCatID=1014&mCatPID=0&tpMID=158 4.TOSHIBA 42WP48 http://www.yosihashmal.co.il/main/home/products.details.main.asp?mCatID=1014&mCatPID=0&tpMID=317 אם יש לכם עוד הצעות למשהו טוב (1:10000 או מערכת עיבד טובה ) אשמח לשמוע…

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  15. Started by eli33,

שלום לכולם אני צריך המלצה למסך 17 CRT אין לי ממש מוסג במסכים אז כמה כסף כ אתם אומרים כדאי להשקיע במסך 17 ?? התקציב שלי הוא בערך 800 ש"ח אבל אם יש הבדל גדול בביצועים אז אני מוכן להשקיע עוד איזה 200 ש"ח חשבתי על המסך הזה samsung 793df שהוא זול יחסית עם גודל נקודה 0.20 ועוד פרט שנראה לי חשוב אני קונה כרטיס מסך 6600GT אז אני צריך מסך שינצל את הביצועים של הכרטיס (ואני יודע שיש כבר דביק בנושא פשוט הכל שמה מבולגן מאוד ועם מלא עמודים) תודה עריכה : אני בעיקר צריך מסך שאני אשב ואסתכל עליו הרבה זמן ושלא יכאבו לי העיניים .. ומה אתם אומרים על המסך הזה LG F700B..??

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by erbu,

מישהו יכול להגיד לי אם קיים הבדל ביניהם? משום שראיתי ניידים שמכילים את זה או את זה ולכולם רזולוציה מקסימלית של 1024.768 אז יש הבדל? תודה!

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  17. Gigabyte מצטרפת אל טרנד העיבוד הגראפי שמתבסס על תקן התקשורת המתקדם של אינטל, ותקווה לבלוט בשטח עם מוצר שמגיע כשהוא כבר מוכן לשימוש לכתבה

18. Started by liores12,

שלום לפני שבועיים בערך, נאלצתי להחליף מאוורר לכרטיס מסך מכיוון שהוא התחיל להשמיע קולות של דאבסטאפ. עכישו, פירקתי את המאוור הישן,חיברתי את החדש, הכל טוב ויפה. משום מה, אחרי שנגעתי בכרטיס מסך ועשיתי את השינוי הזה, משחקים עובדים לי ממש לא טוב פתאום כאילו הכרטיס מסך לא מריץ את המשחק טוב, או שהוא "כבד" לו מדי. בדקתי את ההגדרות של המשחק, הם כשהו ולא שונו. ככה זה בכל המשחקים. מדוע זה?

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by G-SHOCK,

ערב טוב לכולם ברצוני להעביר סרטי וידאו אנלוגיים ודיגיטליים למחשב,לשמירה גם על הדיסק הקשיח וגם ע"י צריבתם(כעת על צורב רגיל וכשתהיה ירידת מחירים אקמבן צורב די וי די ) אני מחפש מספר רב של חיבורים,רזולוציות טובות למצב ההקלטה ויכולות עריכה סבירות. יש לי עד 800 ש"ח לעניין ,עדיף פחות כי גם כך זה גבולי מבחינתי. ראיתי כרטיסי טלויזיה שמתיימרים לעשות חלק מפעולות אלה,אבל נראה לי שהאיכות נמוכה . תודה

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  20. אהלן כמו שאמרתי יש מחשב חדש עם הכרטיס הנ"ל ופשוט המסך - בווינדוס לא משחק או משו מאוד כואב בעיניים ! תמיד תמיד הרצתי תמסך : 1024x768 ב 32 צבעים ו 85 הרץ עכשיו זה גם ככה אבל זה פשוט לא כמו פעם ! מה יכולה להיות הבעייה ? בבקשה עזרה ! תודה תום.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Moty_p,

שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך חזק במחיר של עד 500 550 שקל גג! חשוב לי גם שהוא יהיה של NVIDIA מה אתם אומרים על הכרטיס הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5509 הוא טוב? הוא יריץ לי משחקים כמו CRYSIS על איחות טובה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  22. Started by er0101,

חבר טס לארה"ב ויוכל להביא לי את הכרטיס הזה שנראה לי משתלם. מה דעתכם? האם זה מאוד בעייתי שזה הקירור הישן? אני לא רוצה להשקיע הרבה. אולי בסכום כזה לא כדאי 8800? http://www.compusa.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3435454&CatId=3670 כדאי להוסיף ל http://www.compusa.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3897642&CatId=3670 ?

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  23. Started by CroCoDile,

בשל מותו בטרם עת של כרטיס המסך שלי (geforce 9800gt) עלי לקנות כרטיס חדש, או חדש יחסית, או אפילו ישן וטוב. ובכל זאת הוא צריך להיות: 1) לא יהיה יקר, אני מעוניין להציא לא יותר מ-350 ש"ח. 2) לא ליפול בביצועים מהכרטיס הישן (ואם אפשר שיעלה עליהם - מה טוב). 3) שיתאים למחשב שלי, שהוא כבר בן 4, ואם זה רלוונטי אז מותקן בו לוח אם gigabyte ga-ep43-ds3l. 4) עם יציאת hdmi. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  24. לפטופ לעריכה גראפית.. הבנתי שהתוכנות האלה צריכות כרטיס מסך.. השאלה כמה חזק? על פחות מ1050 יעבוד חלש בצורה בלתי נסבלת? התוכנות הן מהגרסה החזקה ביותר, מנוי חודשי.. התקציב המקורי היה 3000 ש"ח ובחנות (ksp) אמרו לי שבתקציב הזה אין חומרב שתעמוד בעריכה גרפית

• 18 תגובות
    • 4.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.