עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם! אני קונה מחשב חדש שישמש אותי בעיקר למשחקי תלת מימד מתקדמים כמו WC3, DOOM, CARBON וכו'. אני לא מבקש עכשיו ביקורת על כל המחשב - לכן אני מפרסם כאן את הודעתי. המחשב יכלול את המעבד Core 2 Duo, זיכרון 1GB, ועוד הרבה חלקים מתקדמים, אך אני עדיין לא יודע באיזה כרטיס מסך לבחור מבין השתיים הבאים: GForce Nvidia 7300GT PCI-E 512MB DDR II או ATI X550 PCI-E 512MB DDR II שימו לב - שניהם כרטיסי 512MB, ושניהם PCI-E. מה עדיף להרצת משחקים מתקדמים? ה-ATI או דווקא ה-GForce? תודה מראש. עריכה: שכחתי לציין דבר חשוב! אני קונה אותם מחנות שאני משער שאף אחד מפה לא מכיר, חנות של החברה אריקום, לכן יש לי שם הנחה גדולה על כרטיסי המסך ובגלל זה לקחתי 512MB - כרטיסי 256MB יעלו אותו ה…

• 8 תגובות
    • 559 צפיות
  2. Started by Oranili,

מה עדיף ? אני קונה מחר .. רק תגידו מה ותנו פרטים למה עדיף ATI RADEON X1950 PRO - AGP*8 - 256mb DDR3 256-bit, Dual DVI[ http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=16 או http://www.evga.com/products/default.asp 7800GS 256MB TV, DVI, AGP

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  3. Started by Oranili,

7800GS 256MB DVI AGP איך הוא ? סוחב ? ... תודה ..

• 14 תגובות
    • 555 צפיות
  4. Started by TrancEnergY,

קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך 8800 GTS בשילוב עם מסך DELL2007WFP עם מערכת הפעלה ויסטה פרימיום הבעיה היא שאחרי כמה שניות שהמחשב פועל על המסך מופיע ENTERING POWER SAVE והוא פשוט כבה אם אני עושה ריסטלמחשב אז עדיין אין תמונה רק אם אני מכבה את המחשב ומנתק את הכבל למסך או שמזיז טיפה את הכרטיס מסך עצמו ומפעיל שוב את המחשב יש תמונה ואז..... שוב!!!! המסך נכבה ואותו התהליך שוב ושוב קניתי את המחשב לפני יומיים ועדיין לא השתמשתי בו אני לא מבין מה הבעיה האם יש התנגשויות חומרה או שמשהו שם מתחמם ואז הוא כבה או לא יודע כבר מה לחשוב לעזאזל חייב עזרה דחוף לפני שאני מעיף את ההשקעה של 14000 ש"ח דרך החלון!!!! תודה מראש לכל העוזרים....

• 6 תגובות
    • 583 צפיות
  5. Started by Ac-Boy,

ברגע שה8600GT יצא לשוק הישראלי הוא יחליף את ה7600GT במחיר? זאת אומרת שהוא יעלה אלף לכל היותר? והוא יהיה הרבה יותר חזק מ7600GT נכון? למרות שגם הוא יחשב כביינים בכרטיסים בני דורותיהם אבל הוא עדיין יקרא HIGH LEVEL?

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by KiDi,

היי אמרו לי באחד הפורומים שהספק ליברטי 400 יספיק לכרטיס RADOEN X1950P אבל עכשיו כשאני מסתכל באתר של ASUS http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1411&l1=2&l2=8&l3=338 אני רואה שהם דורשים 450 וואט... מה עושים?

• 15 תגובות
    • 924 צפיות
  7. Started by Bingo,

לפני כשבוע הזמנתי מחשב חדש לקחתי כרטיס 1950XT עם הקירור הזה http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=9025 והכל היה בסדר... לפני יומים התקשר אליי הטכנאי של החנות ואמר לי שממש לא כדאי לי לשים עליו קירור זר מחשש לעבודה לא תקינה של הכרטיס ומאוד כדאי להשאיר עליו את הקירור המקורי ומדובר בכרטיס מסך רציני בלה בלה בלה.... לי זה נשמע קצת מוזר אני ראיתי בנועה מלא מבצעים עם הקירור הזה במיוחד עם כרטיסים של רדאון...ואני מדבר על חנות LOGIC מה אתם אומרים?

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by shy,

האם מישהוא מוכן לתת הסבר למה צריך להתכוונן כשרוצים לבנות מחשב חזק לעבודה בתלת מימד ולא למשחקים ,למשל בכרטיס מסך האם dx 10 והאם חשוב 640 או עדיף 320 ולהשקיע במעבד ....

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  9. Started by yaras,

היי לכולם, אני רוצה להמיר את כל הקלטות וידאו שיש ברשותי ל-DVD. רציתי לשאול מה הדרך הטובה ביותר והפשוטה ביותר (וגם הזולה ביותר) לעשות את זה? ראיתי למשל כרטיס וידאו של AVERMEDIA האם זה יספק את צרכיי? מה האיכות של ההמרה עם כרטיס כזה? כל מי שיכול לתת לי מידע מפורט על הנושא, אשמח. ירון.

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  10. Started by x-boy_24,

שלום קניתי גיפורס 6200 ויש לי אני מפעיל וידיאו לפעמים והמחשב פשוט נכבע מה יכולה להיות הבעיה

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  11. Started by inon007,

היי, אני מתלבט בין המסכים הבאים: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2656 - LG http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=1393 - LG http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=4356&zap=1 - SONY http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=294 SAMSUNG מה הקנייה הטובה ביותר מבין כולם?

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  12. טוב, אז בזמן הקרוב אני קונה 88GTS- ורציתי לשאול כמה דברים, בקשר לזכרון הכרטיסים- זה לא עובד על העקרון של כמה שיותר יותר טוב? אני מתכוון, אם אני משחק ברזולוצייה נמוכה, בשניהם אני אקבל את אותה התוצאה כי צריכת הזכרון זהה. האירו אותי בנושא דבר שני, האם יש בנצ'ים, או כל דבר שמוכיח\ממחיש את ההבדל במשחקים בין הכרטיסים?עובדות להתבסס עליהן?

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  13. Started by leav,

שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך שתומך בAGP 2X וגם שיש לו יכולת להציג דסקטופ נוסף (כלומר עוד שטח מסך - לא העתק של המסך המקורי). אין צורך ב- DVI - לשניהם יש רק VGA. רצוי גם יכולת משחקיות בסיסית אבל לא חובה בכלל. (זה פנטיום 3) תודה רבה! -ליאב

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  14. קניתי לפני חודשיים בערך כרטיס מסך x1950Pro הכל סוס במשחקים אבל דבר אחד לא טוב, כל הסירטונים שאני רואה באינטרנט בצבעים מוזרים חבל על הזמן .. אני לא יכול לראות סירטונים באינטרנט.. כל הסירטונים שאני רואה זה בצבעים מוזים מעורבבים עם סגול, צהוב, אדום. זה קורה לי גם בדריבר שקיבלתי עם הכרטיס מסך וגם עם הדריבר שהורדתי מהאתר של ATI הגירסא האחורנה של שיש באתר. אהה שאני מסיר את הדריבר הכל טוב כל הסירטונים באינטרנט עובדים חלק אז מה הבעיה יכול להיות? יכול להיות מקודדים אולי? בבקשה תעזרו לי...!

• 9 תגובות
    • 585 צפיות
  15. צרבתי סרט על DVD. מחשב חדש E6600 כם כרטיס 7600GS. מסך SAMSUNG 971P חדש. מנגן את הסרט כונן DVDR RW LG - הסרט מעט רוטט. מנגן את הסרט מכונן DVD-R - NEC - הסרט עדיין רוטט על המחשבים האחרים שלי עם כרטיסים אחרים ואותו מסך - הסרט מתנגן מצויין. הרצה של הקובץ המקורי של הסרט מהדיסק הקשיח. - הסרט מתנגן מצויין. מנגן DVD מקורי של סרט אחר מהכוננים DVD רוטט מעט. מה נראה לכם הבעייה?

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  16. Started by RegE.v,

אני גם בקרוב הולך לקנות מחשב חדש עם הכרטיס 86GT אבל בכל זאת כולם מדברים על ה DX10 ששווה להשקיע עוד קצת כסף או לחכות חודש ולקנות כרטיס שתומך אז איזה כבר הבדל יכול להיות הרי משחקים של DX10 יתמכו גם ב DX9 הבנתי שההבדל הוא במנוע גרפי חדש או משו נכון ? אז מישו יכול להסביר לי בידיוק מה ההבדל? ואם יש לכם סרטונים שעושים השוואה או משו זה יהיה יותר טוב תודה לעוזרים :]

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by OFIR N.O.S,

יש ברשותי כרגע כרטיס מסך של Gefore FX5200. ישנם מס' משחקים שלא עובדים בגלל הכרטיס, למשל: Test Drive Unlimited. אני צריך שיהיה AGP. הדרישות של המשחק לכרטיס מסך: Video card: Ati Radeon 9800 256MB VRAM or nVidia 6600GT with 256MB VRAM, Video cards with vertex/pixel shaders 2.x and above are recommended. אני מחפש כרטיס שיסחוב את המשחק לא באיכות הכי גבוהה וישרת אותי עוד שנה שנתיים. תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  18. Started by Ac-Boy,

1. זה בסדר בעת מאמץ הוא מגיע ל56 טמפ'? 2. האם הכרטיס מסך הזה כולל כרטיס טלוויזיה? יש לי את הגירסא השקטה של GB אם הקירור המסיבי, וכתוב שם TV על שם הכרטיס באתרי מכירות כמו KSP.. אז רציתי לדעת אם יש לי אפשרויות של כרטיס טלווזיה לכל דבר אם לא ואם בכלל יש במה אני מוגבל? עוד דבר.. הגיע יחד עם הכרטיס מין חיבור כזה שמתחבר לכ.מ ומתפצל לשלושה דברים בצבעים של חיבורי טלווזיה [אדום, צהוב ולבן או שזה בעצם שחור]

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  19. Started by ftzahi22,

המפרט שלי נמצא בפרופיל . כרגע יש לי כבר שנתיים X800XL -- הכרטיס סוס אבל לא מריץ משחקים שדורשים SM3 כדאי לשדרג? למה ? תקציב 2000

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  20. היי, אני מתכנן לקנות את הכרטיס הנ"ל יחד עם מחשב חדש בחודש הבא. יש לי שתי שאלות קטנות שלא הצלחתי למצוא עליהן תשובה בשום מקום: 1. יש לי Windows XP Home Edition. הכרטיס מתאים ל-MCE, האם הוא יעבוד אצלי, או שהוא פועל רק תחת MCE? ומה לגבי ויסטה שאני שוקל לעבור אליה יחד עם המחשב החדש? 2. בביקורת שיש באתר הקולנוע הביתי על כרטיס דומה של Hauppauge , רשום שהכרטיס תומך בהעברת ערוצים דרך הבלסטר רק בחלק מהממירים של HOT. האם יש דרך לברר אם הממיר שלי, דוקסיס ADB 7200C (כמו המג'יק אבל לא מקליט) נתמך בכרטיס? כלומר, האם אוכל לראות ולהקליט במחשב את כל הערוצים שיש לי בכבלים, כולל הדיגיטלים והמוצפנים? אשמח לקבל תשובה, תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  21. Started by Danikk8,

אני צריך למצוא כרטיס GeForce 7600GT עד 600 ש"ח האם זה אפשרי,או משהו יודע איפה אפשר לקנות?

• 5 תגובות
    • 533 צפיות
  22. יש לי כרטיס מסך RADEON 9200. חיברתי בין הכרטיס מסך לבין הטלויזיה (של TOSHIBA ..לא הכרחי אבל שיהיה...הטלויזיה לפחות בת 10 אם לא יותר..) באמצעות כבל S-Video ואני רואה את התצוגה במחשב בצבעים (אולם תצוגת מסך המחשב התכווצה כנראה כדי להתאים עצמה לתצוגת הטלויזיה...לא חשוב לי כ"כ תצוגת צג המחשב) אבל הטלויזיה מציגה תמונה בשחור-לבן. אני בטוח כמעט ב100% שזאת בעייה של הטלויזיה כי היא לא מולטי-סיסטם כנראה אבל בכל זאת אם מישהו מכיר פתרון לבעיית השחור-לבן באמצעות שינוי הגדרות במחשב בלבד ולא ע"י החלפת הכבל מאס וידאו לקומפוזיט - RCA (שזה הפתרון שאעשה במידה ולא יוצע לי פתרון מעשי על ידי מישהו בפורום הזה) אשמח לקבל הצעות. יש לציין שבפעם הקודמת שחיברתי בין הטלויזיה המדוברת (TOSHIBA) לבין כרט…

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  23. נדפק לי הכרטיס מסך כנראה, היה לי radeon 9600 pro, אני לא משחק הרבה, מדי פעם משחקי רשת ישנים יחסית. אני צריך משהו שיחזיק בערך כמו הכרטיס הקודם ושמתאים ללוחות הישנים (?) Asus P4PE (הלוח תומך ב-agp 4). תודה :]

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  24. שלום לכל המשתמשים היקרים, מה עדיף לקנות, את ה-GeForce 7600 GT בגירסת 256MB או את ה-GeForce 7600 GS בגירסת 512MB? ולמה? אשמח אם תוכלו לפרט גם על הכרטיסים הנ"ל, כלומר מהירות ליבה, שעון וכו'. הכרטיסים עולים אותו הדבר - בדיוק אותו דבר. תודה מראש, אלי.

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  25. Started by MichaelK,

סליחה על השאלה המאוד בסיסית אבל הרצתי חיפוש ולא מצאתי תשובה לכך. DX10 יצא כבר? אם לא אז מתי הוא צפוי לצאת?

• 8 תגובות
    • 856 צפיות

דיונים חדשים בפורומים