עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_1282&products_id=15244 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  2. השאלה מופיעה למעלה ^

• 6 תגובות
    • 578 צפיות
  3. Started by Born2Kill,

האם הכרטיס מסך שלי X1900XT מנצל את ה-Pixel Shader? יש לי 48 Pixel Shader, איך באה ליידי ביטוי הניצול?

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  4. למפרט הזה מעבד - Intel Core 2 Duo E6300 Box לוח אם - ABIT IL9 Pro זכרון - G.Skill DDR2 2048MB 667Mhz CL5

• 11 תגובות
    • 599 צפיות
  5. Started by zahi,

אני שוקל לקנות כרטיס מסך 8800 gts ורציתי לדעת האם מעבד 3200+ 939 מגביל את הכרטיס מסך

• 6 תגובות
    • 571 צפיות
  6. Started by nuctornal wisdom,

אני עומד לרכוש מחשב חדש (את הנוחכי אפשר לראות בצד) אני מתלבט איזה כרטיס מסך עדיף ה8800 GTS המקוצץ עם 320 MB או הרגיל עם 640 ההפרש (כרגע בנועה, אין לי בעיה עם חנויות אחרות) 390 שקל, וגרסאת ה640 נכנסת (בקושי) לתקציב השאלה האם זה משתלם תודה מראש

• 34 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Hi, I'm planning buy new pc but having difficulty deciding which graphic card i should buy, it isn't game pc but want somthing mid average about 400NIS so it's come to 6600GS and 7300GS which better ? :s05: About the 7300GS i was thinking go for xfx PV-T72G-WAN does it work on 64bit memory bus or 128bit other then 7300gs manufactures v card ? Thanks

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  8. שני 8800GTS.

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  9. Started by eladbu,

שלום לכולם יש ברשותי 600 650 שקל קניית כרטיס AGP מה אתם ממליצים אם אפשר לינקים

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by drbrain,

שלום לכולם יש לי מחשב טוב יחסית ואני שוקל לקנות מחשב חדש עם בכרטיס הנ"ל שאלתי היא כזאת 1) האם כדאי למכור את המחשב הישן ובכסף לקנות מחשב חדש משהוא כמו 1000 שח על הישן 2) האם כדאי לקנות ראוטר ולחבר את שניהם לאינטרנט מכיוון שהכרטיס הנ"ל זולל חשמל כדאי לכבותו כשאין שימוש במחשב ובמחשב השני שמחובר דרך ראוטר ישמש להורדות מאינטרנט ומכיוון שהוא פשוט יותר גם צורך פחות חשמל מה דעתכם

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  11. Started by zilkanir,

שלום, רציתילדעת אם קיים מתקן תלייה למסך סמסונג 730b,731bf ובכלל למסכי מחשב, הצטברו כאן המון מסכים, גם הדקים תופסים הרבה מקום, יהיה נוח יותר לתלות אותם על הקיר, אשמח אם מישהו יוכל לקשר אותי למתקני תלייה מתאימים. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. לא הבנתי מזה פשוט... תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  13. המפרט שלי הוא כלהלן: מארז ==== קדמיות ואחוריות USB כולל יציאות ATX מבחר מארזים בתצוגה בסניפים ניתן לרכישה עם כל מארז מכל יצרן מעבד ==== AM2 3800 X2 DUAL CORE 64 BIT לוח אם ===== ASUS M2N4-SLI AMD AM2 DUAL DDR2 2*PCI-E+GIGA LAN+A 3Y 546 ¤ או Gigabyte GA-M55S-S3 500 ¤ דיסק קשיח ======== 250GB SATA2 7200 RPM (HITACHI) זיכרון פנימי ======== 2GB DUAL DDRII 667MHz 960 ¤ כונן אופטי ======= NEC X18 Dual Layer כרטיס מסך ======== ATI Radeon X1800GTO 256 GDDRIII ¤ 769 צג === אז ככה, השאלה היא אם זה משפיע למטרה של משחקים במסך מהדגם הבא: Samsung 203B 20' - אשר יש לו 8 מילי שניות שמעתי שייתכן ויש מריחות מסויימות בתנועות מהירות, מה אתם אומרים? עד כמה זה משמעותי והאם שווה לוותר על המסך…

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  14. Started by the_big,

האם יש משהו יותר טוב מהSONIC והאם שווה לקנות ב680 ש"ח של פליט (הסוניק)

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  15. Started by Oranili,

מה עדיף ? אני קונה מחר .. רק תגידו מה ותנו פרטים למה עדיף ATI RADEON X1950 PRO - AGP*8 - 256mb DDR3 256-bit, Dual DVI[ http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=16 או http://www.evga.com/products/default.asp 7800GS 256MB TV, DVI, AGP

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  16. Started by Oranili,

7800GS 256MB DVI AGP איך הוא ? סוחב ? ... תודה ..

• 14 תגובות
    • 560 צפיות
  17. Started by TrancEnergY,

קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך 8800 GTS בשילוב עם מסך DELL2007WFP עם מערכת הפעלה ויסטה פרימיום הבעיה היא שאחרי כמה שניות שהמחשב פועל על המסך מופיע ENTERING POWER SAVE והוא פשוט כבה אם אני עושה ריסטלמחשב אז עדיין אין תמונה רק אם אני מכבה את המחשב ומנתק את הכבל למסך או שמזיז טיפה את הכרטיס מסך עצמו ומפעיל שוב את המחשב יש תמונה ואז..... שוב!!!! המסך נכבה ואותו התהליך שוב ושוב קניתי את המחשב לפני יומיים ועדיין לא השתמשתי בו אני לא מבין מה הבעיה האם יש התנגשויות חומרה או שמשהו שם מתחמם ואז הוא כבה או לא יודע כבר מה לחשוב לעזאזל חייב עזרה דחוף לפני שאני מעיף את ההשקעה של 14000 ש"ח דרך החלון!!!! תודה מראש לכל העוזרים....

• 6 תגובות
    • 585 צפיות
  18. Started by shy,

האם מישהוא מוכן לתת הסבר למה צריך להתכוונן כשרוצים לבנות מחשב חזק לעבודה בתלת מימד ולא למשחקים ,למשל בכרטיס מסך האם dx 10 והאם חשוב 640 או עדיף 320 ולהשקיע במעבד ....

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  19. אני מתכנן לקנות gigabye 7600gt יש 2 דגמים אחד עם מאוורר ואחד עם קירור פאסיבי, מה מומלץ? מה ההבדל(ביצועים,חום) תודה רבה

• 30 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by inon007,

היי, אני מתלבט בין המסכים הבאים: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2656 - LG http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=1393 - LG http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=4356&zap=1 - SONY http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=294 SAMSUNG מה הקנייה הטובה ביותר מבין כולם?

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  21. שלום לכולם! אני קונה מחשב חדש שישמש אותי בעיקר למשחקי תלת מימד מתקדמים כמו WC3, DOOM, CARBON וכו'. אני לא מבקש עכשיו ביקורת על כל המחשב - לכן אני מפרסם כאן את הודעתי. המחשב יכלול את המעבד Core 2 Duo, זיכרון 1GB, ועוד הרבה חלקים מתקדמים, אך אני עדיין לא יודע באיזה כרטיס מסך לבחור מבין השתיים הבאים: GForce Nvidia 7300GT PCI-E 512MB DDR II או ATI X550 PCI-E 512MB DDR II שימו לב - שניהם כרטיסי 512MB, ושניהם PCI-E. מה עדיף להרצת משחקים מתקדמים? ה-ATI או דווקא ה-GForce? תודה מראש. עריכה: שכחתי לציין דבר חשוב! אני קונה אותם מחנות שאני משער שאף אחד מפה לא מכיר, חנות של החברה אריקום, לכן יש לי שם הנחה גדולה על כרטיסי המסך ובגלל זה לקחתי 512MB - כרטיסי 256MB יעלו אותו ה…

• 8 תגובות
    • 563 צפיות
  22. Started by yaras,

היי לכולם, אני רוצה להמיר את כל הקלטות וידאו שיש ברשותי ל-DVD. רציתי לשאול מה הדרך הטובה ביותר והפשוטה ביותר (וגם הזולה ביותר) לעשות את זה? ראיתי למשל כרטיס וידאו של AVERMEDIA האם זה יספק את צרכיי? מה האיכות של ההמרה עם כרטיס כזה? כל מי שיכול לתת לי מידע מפורט על הנושא, אשמח. ירון.

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  23. Started by guya2007,

שלום, אני צריך המלצה מחברי הפורום, אני עומד לקנות מחשב חדש, ונתקעתי בבחירת מסך... אני צריך מסך בגודל 19 אינץ. ההתלבטות שלי, היא איזה לקנות רחב או רגיל (4:3). האמת שאני לא פריק של משחקים, אולי פה ושם, בעיקר לאינטרנט, מידי פעם לראות סרט במחשב.. מה ההבדלים ביניהם? ועד כמה חשוב המילי שניות לדקה? אם אני אקנה רחב, איך תהיה לי תצוגרת דפי האינטרנט, ויש לכם מסך להמליץ לי עד 1500 תודה..

• 5 תגובות
    • 510 צפיות
  24. טוב, אז בזמן הקרוב אני קונה 88GTS- ורציתי לשאול כמה דברים, בקשר לזכרון הכרטיסים- זה לא עובד על העקרון של כמה שיותר יותר טוב? אני מתכוון, אם אני משחק ברזולוצייה נמוכה, בשניהם אני אקבל את אותה התוצאה כי צריכת הזכרון זהה. האירו אותי בנושא דבר שני, האם יש בנצ'ים, או כל דבר שמוכיח\ממחיש את ההבדל במשחקים בין הכרטיסים?עובדות להתבסס עליהן?

• 7 תגובות
    • 774 צפיות

דיונים חדשים בפורומים